Google Website Translator Gadget

joi, 10 martie 2011

Etalonul de..prostie


                Peste tot gasesti un individ ,care, in colectivul sau microgrupul in care vietuieste, reprezinta etalonul de prostie.
  Cei care dau cu sapa de dimineata pana seara ,au etalonul lor de prostie. Acesta-i unul din randul lor care si el da cu sapa, mai bine sau mai rau.De obicei mai rau!
   Profesorii ,inginerii,medicii, fiecare in parte au  etalonul lor de prostie,reprezentat fiind de catre un confrate,care deobicei le strica imaginea. Daca,amintim numai de dr.Ciomu si este suficient
   Asa si in grupul socio-profesional in care am activat multi ani,aveam etalonul nostru de prostie. Stiut,cunoscut ,aproape oficializat. Calcai pe bec, intr-o situatie oarecare. Orice pedeapsa era mai blianda ,decat sa-ti se spuna:
      _Nici X nu ar fi facut treaba asta mai prost!! Daca mai primeai acest cadou"si cu martori,adica in fata colegilor,nimic nu putea fi mai rau.Eventual o promisiune ca vei fi  ,,impuscat"cu prima ocazie si cartus disponibil.
  Ce credeti ca facea ,in acest timp ,etalonul nostru de prostie"? Suferea ? Il incerca depresia,sau macar o tuse trecatoare?  Da de unde! Ii mergea foarte,foarte bine!
   O sa-mi spuneti: nu, nu se poate,e prea de tot. Ei bine uite ca se poate,pentru ca am omis sa va spun ceva esential: omul nostru ,totusi nu era prost, prost. Stia SA SE DESCURCE!! Si se descurca ,nemaipomenit de bine. ....Continua cu EP-2..............

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!