Google Website Translator Gadget

marți, 31 mai 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

Dogaru&Pricina – secera si ciocanul de pe desu-urile armatei…Suparati pe fiorosul dictator de la Cotroceni care a decis sa-i coboare din inaltele sfere ale „specialilor” in sferele de jos ale „tuturor”, doi colonei facuti la apelul bocancilor au pus de un sindicat. Primul este dl. col. (rez.) dr. Dogaru Mircea. Iubirea sa cu armata a inceput exact, dar absolut intimplator, in clipa cind a ajuns ruda prin alianta cu un tovaras general-colonel. (Nu o sa-i dam numele deoarece asta se numeste atac la persoana dar o sa spunem ca generalul respectiv are constiinta rosie de singele tradatorilor de neam si tara care incercau sa fuga din raiul comunist.)
Fiind in aceasta situatie de exceptie, armata romana a considerat ca nu mai este nevoie sa-si piarda vremea cu scoala militara asa ca domnul Dogaru a fost imbracat in uniforma urmind ca ulterior sa invete si cum se incheie nasturii de la veston. Calitatile sale deosebite de militar (cu gura) l-au propulsat din „exceptional” in „exceptional” pina la gradul de colonel si numai mizeria aia din 1989 l-a privat de steaua de general. Profitind de o lege bine ticluita a incasat o valiza cu bani si a iesit la pensie la o virsta cind alti barbati muncesc din greu pentru sume mult mai mici. A supt o perioada alti bani frumosi de la stat dar slugoiul cel mic al dictatorului i-a inchis robinetul asa ca domnul Dogaru e foc si para pe cei mici de statura.
Idolul sau politic este un alt doctor dus cu pluta: Vadim, iar asemanarile dintre ei sunt izbitoare. Un doctor in stiinte se exprima pe masura asa ca redam doar citeva dintre perlele vocabularului domnului colonel: „fanfaroni manipulati, canalii santajabile, idioti, ordin imbecil, timpiti in masa, hai sictir ba !, hai sictir fa! ,minti slabe care pun botul, latratul cotarlelor, Jigodia cea mica….” ( Toate sunt extrase dintr-o scrisoare publicata in 22.11.2010).
Intelectual la intelectual trage asa ca domnul colonel se lauda ca avea deja in formatie, la data respectiva, peste 10.000 de alti intelectuali. Astazi inca 4000 de „disperati” au ingrosat numarul gloatelor. Numarul total al lor nu depinde de ONOARE si statutul lor de militar, asa cum minte „cabinetul 2”, ci de suma inscrisa in cupoanele de pensie.
Mina dreapta a domnului Dogaru este tot un colonel fara scoala militara dar cu alte calitati importante: pupatul dosurilor prezidentiale. L-ati recunoscut, este inegalabilul Pricina, spaima emisiunilor TV si a comandantilor de unitati care nu mai stiau la ce mese imbelsugate sa-l invite ca sa-i adoarma vigilenta revolutionara.
Frustrarea sa, care ii lasa si acum urme maro pe limba, ii permite azi sa se razbune. Cu toate ca este numai vice, adica ocupa locul 2 dupa fuhrer-ul militaro-sindical, exprimarile sale publice sunt intotdeauna „EU si Mircea”.
Gustul dulce al primei iubiri inca ii mai stirneste papilele gustative asa ca Pricina mai pupa si el pe unde poate:
„Col.(r) Mircea Dogaru -…..s-a dovedit a fi prin constiinta, prin curaj, prin actiune, un ofiter deplin al Armatei Romane,….” 10.02.2011
La 25 Oct. 2010 sindicatul a dat prima proba de virilitate. Reusind sa adune 1000 de tovarasi bine hraniti (din cei 20.000 promisi la TV) domnul Dogaru a organizat un dans razboinic la umbra portretului prezidential in flacari, stirnind invidia justificata a omologilor sai din jungla ecuatoriala si amintind cu succes de ideile Evului mediu.
VA URMA....

63 de comentarii:

  1. LED ZEPPELIN

    Stelica,sau mai sigur MARINICA ,

    Tu esti in sevraj de dimineata? Ai instruit-o pe secretara?????? Sau la naiba,saraca nu mai pridideste sa-ti schimbe pampersii???? Mai ,singura ta bucurie e sa-i injuri pe astia doi????? Serios,nu ai mai descoperit niciuna pe la sertarul vesel???? Atat ti-a mai ramas?????
    Marinica,fa un efort intelectual si adu-ti aminte , daca vechii tai colegi te-au iubit sincer,te-au respectat ca om ,sau ca sef?????? Au intuit caracterul tau duplicitar si mizerabil?????
    Tu ca om esti o mizerie,nu poti fi catalogat nicaieri,esti un ratat,esti diabolic si malefic!!!!!
    O zi buna Marinica,ai si tu dreptul la un pic de bunatate din partea semenilor!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Steli peule , esti bun ... Dupa felul cum scrii nu stiu cum nu te-a gasit domnul dan sau ala (care acum nu se mai vede pe sticla) de labe 1 ... Esti de-al lor , esti de-al populimii care ne-a adus pe cap napasta cacanie ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Grasi, frumosi ,altii verzi ca bradul stau cu vuvuzeaua in gura. Niciunul nu se gandeste ca mai bine si-ar cauta ceva de munca!! De fapt ce mai vor?
    Unu gras cu gusa rasfranta peste cravata cu ochelari pe nas"ne-au luat gradele noastre....rade lumea de voi bai grasilor!

    RăspundețiȘtergere
  4. esoel pentru STEIAN P.
    Desi nu am mai postat si nici comentat nimic in ultimele saptamani,am citit toate postarile si comentariile legate de SCMD si pensiile militare.In mod sincer TE FELICIT pentru atitudinea de mare demnitate si onoare militareasca pe care o ai si ai avut-o in tot acest timp,incercand sa arati si camarazilor dezorientati si ametiti de acest veritabil dusman al tuturor militarilor care a devenit SCMD.
    Ca unul care(si eu am fost membru SCMD), printre primii am aratat ca aceasta organizatie si-a parasit menirea si a fost cooptata politic de PSD(ca unde puteau sa traga cei trei politruci din conducere)dar si ca prin indemnurile de tip militarist,mercenarist si specific rebelilor unei vechi armate comuniste defaimeaza,dezonoreaza si compromite in ochii societetii civile calitatea de militar,imi permit sa apreciez ca esti printre putinii care ai incercat sa repari in ochii civililor marile stricaciuni provocate de simpatizantii si SCMD in sine.Ma bucur ca sant si ofiteri adevarati printre noi -si cred ca sunt destui de multi dar care nu comenteaza-si ca nu ai dezarmat, desi am vazut revarsandu-se impotriva ta talazuri de prostie,rea credinta,incultura si mai nou,pizmasi si dusmani ai propriilor interese sar la gatul tau cu atitudini de scelerati de parca daca ai inceta sa la mai arati adevarul li s-ar mari stagiile nefacute sau conditiile de munca.
    Esti un adevarat ofiter al armatei.

    RăspundețiȘtergere
  5. 1983 a scris:


    Pentru cei ce vor sa fie corect informati.

    Oprea nu are niciun merit referitor la introducerea in baza de calcul a pensiei pentru militari a tuturor componentelor din venitul salarial, chiar daca mediatic au lasat sa se inteleaga acest merit.

    Includerea tuturor drepturilor care au constituit baza de impozitare si, desigur, baza de taxare pentru CAS este prevazuta in lege. Prin acel ordin comun cu MAI si SRI s-a stabilit numai procedura de aplicare a legii.

    Meritul lui Oprea este de a se fi reintrodus in lege, fata de proiectul legii, sporul din OMM si impunerea cu fermitate la numitorul formulei de calcul a pensiei a celor 20 de ani, care in fapt ne-a salvat pe majoritatea dintre noi.

    RăspundețiȘtergere
  6. uomo a scris:


    @ 1983
    Nu ştiu dacă cineva a bătut în masă şi la calificat pe “izmenar” (apelativ dat de cei care îşi bagă unghia în gât) principalul promotor al legii, ştiu că a fost viziunea lui Sârbu, fost ministru la muncii în guvernarea PDL-PSD, dar şi trebuie s-o recunoaştem, amendamentul lui Oprea a făcut cam tot “bonusul” legii actuale. Că de nu era acest bonus, băteam călcâie cu profii şi alte colectivităţi care şe mişcă în zona 1200-1600!
    Deci, să dăm cezarului ce i se cuvine :lol:

    RăspundețiȘtergere
  7. TOP GUN
    STELICA,
    Amuzant articolasul scris de tine despre acesti balauri,ai constatat tu ca fix astia sunt 'raii' armatei,nu mai raspunde nimeni ptr.toate nedreptatile facute armatei si ai ei bravi ostasi decat prapaditii astia doi.
    Hai sa zicem ca as fi de acord cu tine!!!!!!
    Dar ai dovezi cu care sa ma convingi,ca asa poti sa latri la luna degeaba!!!!!
    Serios,ai dovezi,uite eu sunt gata sa-mi schimb optiunea,idolul ,as vrea sa-mi fi tu nitel deocamdata,dar sa ai dovezi serioase,sa nu ma trimiti la nu stiu ce link,site,in fericitul caz,in nefericitul caz,la origini,,,,,esti un gentleman ,?????
    O ZI FERICITA SI SA FI IUBIT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. TOP GUN
    ERATA:

    SA FII IUBIT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @TOP GUN--tu esti cu capul in nori ,,rau,rau" !!Vrei dovezi ?dar tu in ce lume traiesti preafericitule?
    PS. pentru dovezi- Intra pe blogul lui Neacsu si gasesti la dovezi cu ..avionul

    RăspundețiȘtergere
  10. TOP GUN

    Da de ce esti Anonim?????
    De ce nu-ti scrii numele ala 'undercover',asa de unde sa stiu, cu cine vorbesc eu.......mail-uiesc eu.........,ma rog!!!!!
    Eu le vroiam de la Stelica ca-i maestru de ceremonii,actual ,avangardist,etc......laude 100000000000000000000000000,el e la superlativul absolut,mai ,mai,sa cred si eu.Capul meu e nitel in nori,dar mintea nu-i cu sorcova,e in ozon,sa se ozoneze,deci Stelica iar fuge de raspundere,isi trimite locotenentii sa-i rezolve problema,am zis si eu locotenent s-ar putea sa fiti general sau maresal,gradu 'asta nu exista,dar mai stii?????
    De-aia sunt eu preafericit,ce bine de mine!!!!!!!!!!!!
    O zi buna,sa fii iubit ANONIMULE!!

    RăspundețiȘtergere
  11. ciprian a scris:


    Un coleg mai ..subtirel
    Stelian sau Cezărel,
    Îmi spunea, nu chiar demult
    Că Dogaru nu e cult!
    Şi tot el mai imi spunea,
    Că-s dogarian sadea.
    L-am întrebat ca un reflex
    Definiţia din DEX.
    El mi-a spus-o răspicat
    Că nu sunt întreg la cap!
    Că am neuroni, doar doi
    Şi ăia, din muşchi cam moi.
    Un alt combatant rasat,
    Cu numele “Jvek” luat,
    Îmi spunea că sunt neam prost
    Şi făcea sondaj “low cost”.
    Acum nu mai e-n arenă,
    Cred că are o migrenă,
    Sau, a-ncasat o lovitură,
    Tocmai colo…sub centură.
    Şi nu ultimul la bord,
    Iată-l şi pe domn Akord.
    Pregătit, nu am ce spune,
    Este-n primii cinci din lume!
    Pentru el, toţi sunt “mârlani”,
    „Comunişti” sau „mitocani”.
    Dacă vrei să îl calmezi
    Pensia îi calculezi.
    Aceşti trei „proroci” se spune,
    Că nu au nimic pe lume,
    Decât bunul lor stăpân,
    Ministrul, o….prea păgân!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumim Ciprian ! Tu chiar ai talent! Te mai astept si cu alte ....productii !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. NU-i in tema ,dar cred ca-i interesant! Stie cineva mai multe!! Citeva despre dictatorul, insingerat Gadafi,care isi chinuie poporul :
    - Poporul Libian primeste credit fara dobinda
    - Elevii primesc salariul mediu acelei profesii, pe care o invata.
    - Daca cineva nu-si gaseste de munca statul ii da salariu plin parca ar lucra.
    - Tinerii casatoriti primesc casa gratis de la stat.
    - Orice tinar libian daca se inscrie la orice facultate din lume,primeste 2500 eu de la stat plus intretinere + o masina.
    - Masinile sint vindute la pret de fabrica.
    - Libya nu are datorii fata de nimeni in lume.
    - Invatamintul si spitalizarea sunt gratis.
    - 25% din populatie are facultate.
    - Pe strazi nu sint cersetorii,toata lumea are locuinta.
    - 15 centi costa o paine.
    Deci e rau de tot.
    Nu e de mirare ca pentru cei ce conduc lumea asta din umbra, Libya e o .
    Gaddafi nu a fost de acord cu dobinzile mari aplicate de Banca Mondiala. Deci e dictator.
    Libya a fost o tara L I B E R A asta-i adevarul despre razboiul din Libya .

    RăspundețiȘtergere
  14. PS. preluat de la ODORICA-Blog Czar

    RăspundețiȘtergere
  15. Cezari hai bre mai scoati-l din prizâ pi Stelicâ câ m-o plictisât deja cu bocitili şî vaitili lui! Parcâ-i cu sîmbrie la Patriarhii pi post di bocitoari. Mai ghini luaţ şî vă uitaţ şî vâ dişteptaţ pi blogu ista, blog cari ni l-o dat pretinu nostru 8 mai di mult: http://valahorum.blogspot.com
    PîSî.
    Bre Cezăricâ şî ti rog sâ nu mâ confunz cu Ilie, Pintilie, Văsălii şî alţî, câ nu di alta da mâ superi tari di tăt şî-ţ fac feliu. Ai mari, mari grijâ...Asta-i ca şî cum m-ai fi ingiurat di mamâ!

    RăspundețiȘtergere
  16. "O Românie modernă trebuie sa aibă cel mult 1,6 milioane de pensionari !", - dezvăluiri şocante!

    http://www.conspir.info/2011/05/o-romanie-moderna-trebuie-sa-aiba-cel.html
    Garide tu şi cu Strelică s-ar putea să nu ai loc printre ăştia. "Vai, vai ce păcat că piticul s-a-necat!"

    RăspundețiȘtergere
  17. TOP GUN,

    Ciprian ,
    Felicitari, super tare compozitia ta,am ras in hohote,ai surprins esenta........
    Bravo de 1000000000000000000000000 de ori!!!!!
    Mi-ai inseninat ziua!!!!!!
    Ce parere or avea cei incriminati????????
    Sper ,sa primesti felicitari si de la ei,sa aiba puterea sa recunoasca valoarea!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. TOP GUN,

    Stelica,
    Ia fa tu o intoarcere de 360 de grade,lasa-i pe DOGARU SI PRICINA in pace si apuca-te de o problema stringenta la ordinea zilei :autonomia tinutului secuiesc.
    Ei ,ce zici,ti-am starnit interesul,sau tu esti ungur?????

    RăspundețiȘtergere
  19. pai daca se intoarce la 360 n-ai rezolvat nimic.Poate ai vrut sa spui 180
    cam greu cu maftematicili di clasa a 4-a da nu-i nimic sunt convins ca ai vrut sa fi doar spiritual

    RăspundețiȘtergere
  20. Stelian P.
    @akord75
    A vrut da nu-i iese. De unde nu-i.....

    RăspundețiȘtergere
  21. TOP GUN,
    @akord75,and Stelica,
    Lasa matematica,ceva tot mi-a iesit daca v-ati 'inflamat' voi doi crai de la rasarit ce spiritual suntem toti 3................!!!!!!!!!!O ZI DE MILIOANE BAIETI!!!!
    P.S. Lasati cautatul nodului in papura,apucati-va de lucruri serioase,in special Marinica,ca el rage ca 'bocitoarea' lui Danila!!!!!!
    Marinica,nu uita de medicatie,faci bam si dupa aia ramanem noi neconsolati........!!!!!
    HA,HA,HA,Akord75,e olecuta mai tanar si mai strong!!!!!!,cu tine e problema Marinica .......!!! Marinica, iti dai bacul acu' ,tu esti cu taierile dupa 50%%%%%,ce mai ramane????,asa ca pana la......mai avem......timp,evident..............!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. TOP GUN,
    ERATA: SPIRITUALI

    RăspundețiȘtergere
  23. Stelian P.
    @TOP GUN,
    Nu "Lasa matematica" ci lasati, ca suntem mai multi.!!!!!!@@@###!!!
    Multa SANATATE !!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. TOP GUN,
    ONLY FOR STELICA,
    MARINICA,catranit si deghizat in Stelica in situatii de urgenta si de convergenta!!!!! Ha,ha,ha,si rima.......
    Era sa uit,dar in perioada asta da,pe tine te dor salele,deh,vremea e de vina,asa ca uitasem ca nu poti ajunge la elongatie de 360 gr. ramane variabila la 180 gr. desigur.Crezi ca la 180 gr.poti????.... Sau ,pasiunea ta tardiva o fi gimnastica, ca straveche e tradarea si duplicitatea ... Hai, descopera si o pasiune actuala.....Marinica,ce rau sunt??????!!!
    O VREME CU MULT SOARE PTR.PASIUNI SFARAMATE SAU TARDIVE????!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  25. Mei nu mi-ati raspuns la intrebarea:
    Ce-i mai mica si mai mica decat "aia" lui Stelica, cumva sexul la furnica?
    Rambone

    RăspundețiȘtergere
  26. FRATIA GRASANILOR"-sprijina zidurile primariei. cica le-a luat demnitatea si-o vor inapoi ..cu dobanda
    Rambone

    RăspundețiȘtergere
  27. TOP GUN,

    Stimate Rambone,
    Nu stiam ca m-ati intrebat pe mine,nu-mi plac saradele si rebusurile, cred ca nu-i nici o legatura intre marimea lui Stelica si sexul la furnica..... stiti bine,....!!!!! marimea ,nu conteaza, ati vrut sa fiti un pic rau......Haideti ,fiti serios si mai inventiv ,daca vreti sa fiti in top ,ca pe lista neagra a lui STELUTA,SUNTEM SI DVS.SI EU!!!!
    O ZI EXCELENTA RAMBONE SI LUI CEZARICA ,SALUTARI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dragul meu TOP GUN, intrebarea a fost adresata "la general" nu cuiva anume (dar, in principal celor care se scarpina pe burta cu Sthelika, precum proverbelor: "Corb la corb nu-si scoate ochii" sau, mai sugestiv: "Magariu pe magariu se scarpina").
    Hai s-auzim numai de bine!
    Rambone

    PS. Dar unde-i chigrul chigrilor, spaima spaimelor, Sandokanul Sandokanilor din Monpracen?

    RăspundețiȘtergere
  29. @TOPGUN(cu majuscule)
    pentru cei care pana la aceasta varsta inca nu au aflat(de fapt a ramas unul singur-ca in filmul ala UNICUL);
    gr = prescurtarea de la grame nicidecun de la grade centesimale ,sexagesimale si cu atat mai putin Celsius
    Ce parere ai topgun?; incet incet poate reusim impreuna sa te trecem de a opta elementara cu un 5 amarat si dat de mila,dar te rog nu mai mari cercul mai mult de 360gr,lasa-l asa ca e bine.Tu in ce armata ai fost??
    Poate in armata salvarii!!
    P.S.Daca tot incerci sa scrii in engleza,macar fa-o corect sau n-o mai face deloc.Deja scrii in engleza lui Iliescu.Daca vrei sa discutam/scriem in engleza iti stau la dispozitie oricand doresti,dar inceteaza sa te mai faci de ras.Te rog frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Daca "gr" este prescurtarea de la "gram" ... "kilogram" se prescurteaza "kgr" ??

    RăspundețiȘtergere
  31. vin cu gindutri bune si de aceea iti doresc succes in ceea ce faci [ buzele nu sint ale mele le-am imprumutat :)) hi hi hi scuze sint cam trilu nu degeaba sint trilulista ] .............numai bine

    RăspundețiȘtergere
  32. Multumesc! toata lumea te asteapta cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  33. @nelanelyka
    cum se fluiera admirativ pe blog,ca am incercat dar nu stiu cum sa fac sa nu gresesc
    oricum rasKetele mele au luat-o razna,si s-or lansat "de nebune"
    daca si gandurile sunt la fel de buneee??....atunci ;bine ati venit!!

    RăspundețiȘtergere
  34. BUUNA Dimineata -la toata lumea
    @Akord-,,smechereeeee"

    RăspundețiȘtergere
  35. Buna dimineata!
    Semnez si eu condica!
    Vedeti ca i-am luat hainute noi,lu'ala micu,mh.!
    Akord75, nu-i smoking nana, e d'astea ... mana a2-a! D'alea ieftine, gratis!
    P.S.: Lasati fata in pace!

    RăspundețiȘtergere
  36. TOP GUN

    Stimate Akord75,

    Mai Akordica ,ce-ai tu cu persoana mea?????
    Deci, sa inteleg ca daca ma urasti si ma invidiezi,nu -ti sunt indiferent,nu trec neobservat,de cand esti tu asa marinimos si-ti pasa de mine, sa nu ma fac de ras,si cu engleza unde am gresit,???? uite vezi Stelica ,cand ma trage de ciuf,imi spune si unde am gresit,nu e egoist,nu tine doar ptr.el ,pe cand tu,arunci cu rashcheta sau cascheta si daca nu ma nimeresti pe mine,????nu,target-ul e sa ma nimereasca ceva ra(sh)cheta,cascheta,ceva,sa ma anihileze....
    Mai Akordica,pitestenii sunt baieti buni,au si o tuica faina,poate ne intalnim la o bauta cu familiile noastre, ce zici????? si facem pace.....!!!! Am rude la Pitesti!!!!!
    O ZI EXCELENTA !!!!
    P.S. Cezarica,ai facut furori fetele sunt moarte dupa tine!!!!! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  37. Eu zic ca-i rezonabil sa beti tuica aia impreuna(chiar si virtual).amandoi sunteti oameni de gasca. nu conteaza ca mai avem si pareri diferite si ca ne mai luam si peste ..pistol!! cand nu-i facuta cu dujmanie ajuta sa ne mai perfectionam,fiecare. parerea mea!
    Ps mandra cu gurita mortala, e pe buletinul meu !!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. Cehzare, frumhosule să vez tu la mahma che biuze mishto hare! Chind o sa-tz trag o sahrutare sighur o sa chazi din picioare!
    Mahma Hominida (preftina lu Cehzar)

    RăspundețiȘtergere
  39. @topgun
    cand vrei sa ne intalnim la Pitesti/Brasov sa bem o tuica/palinca,cu cea mai mare placere(da aia virtula nu-mi place ca au mai dat unii bere virtuala si eu le-am zis;asa ceva sa beti voi:
    Am dreptate cezare??
    keep in touch.

    RăspundețiȘtergere
  40. !@cezar
    vezi ca in cuvantul "dujmanie"tasta "s" este prea departe de tasta"j"asa ca invata mai intai gramatica(nu tine figura cu "am tastat gresit")

    RăspundețiȘtergere
  41. @trilulista
    si mie imi place trilulilu dar daca esti pe buletin la cezar e cam nashpa;si-a pus oare familia sa posteze din lipsa de clienti??

    RăspundețiȘtergere
  42. @trilulista
    inlocuiti va rog cuvantul"clienti" cu "comentatori"

    RăspundețiȘtergere
  43. @Akord-esti amabil sa precizezi ce regula gramaticala a incalcat C.? Profa de Romana

    RăspundețiȘtergere
  44. He,he,
    Tigralau se desfasoara in travesti pe scena lui Cezarel!
    Nici cu fusta si nici fara fusta nu mai are voie sa scrie la mine pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  45. @anonim
    asa se scrie??...... dujmanie??
    si scuze am vrut sa zic limba romana nu gramatica
    revin imediat

    RăspundețiȘtergere
  46. pentru nevricosul de mine nu mai e nevoie de nici un fltru.Gata am disparut
    Va doresc mult succes cezar si tuturor celorlalti
    uitati ca am existat vre-o data.sunt sigur ca n-o sa-mi simtiti lipsa
    cu respect!
    P.S.un filtru cu criterii obiective dpdv limbaj se impune cu siguranta.oricum nu ma mai intereseaza;viata merge inainte si fara bloguri sau poate cu atat mai bine

    RăspundețiȘtergere
  47. Akoarde tu nu stii de gluma? Ce dracu esti om batran, nu copil de gradinita. Chiar ca ne pui la indoieli...

    RăspundețiȘtergere
  48. Stelian P.
    @CEZAR
    Buna dimineata tuturor.
    Ma duc la sertar dupa urmare. Dupa acest text imi ofer o perioada de relazare. Sper ca Tigri2 sa ma inlocuiasca.

    RăspundețiȘtergere
  49. Stelian P.

    URMARE la Dogaru&Pricina – secera si ciocanul de pe desu-urile armatei
    .....La 24 Ian. a.c. profitind de ajutorul nesperat dat de guvernanti, un alt grup de dogarieni si-au dovedit inalta educatie patriotica fluierind si huiduind copios pe timpul intonarii Imnului national.
    Avind ceva si impotriva bunului Dumnezeu, manifestarile de inalta educatie au continuat si pe timpul rugaciunii „Tatal nostru”, care evident ca nu a figurat in cei 7 ani de acasa ai unor fosti militari. (Ei se inchina si acum sfintului Lenin iar in loc de Cruce pupa secera si ciocanul.) Pensionarii „militari” isi justifica gestul prin faptul ca ei si-au fluierat comandantul suprem (lucru normal in armata), nu Imnul national
    Colonelul sindicalist nu s-a multumit cu ultima victorie asa ca a anuntat cu surle si trimbite o noua convocare: 6 milioane de pensionari, plus „natia romana”, au primit ordin sa se prezinte in piata Victoriei la 1 martie pentru batalia finala. La 04.02 colonelul s-a autoavansat maresal asa ca circul e deschis in continuare iar biletele costa doar 120 lei/an.
    Batalia finala a inceput prin convocarea viitorilor participanti. Apelind la coarda lor sensibila ordinul incepe astfel:
    -„Doamnelor si domnilor, Daca mai aveti un dram de creier,….”
    Din pacate pentru lupta finala cei care aveau doar un dram de creier au ramas acasa iar maresalul a concluzionat cu tristete: “La Bucuresti, pe un ger naprasnic,…”
    Fuhrer-ul isi revine repede si anunta ca 1 martie a fost doar “o repetitie” pentru lupta finala care s-a aminat pentru data de 16 martie cind gerul ala napraznic va fi doar o amintire urita.
    Urmeaza un nou apel civilizat adresat viitorilor participanti:
    “Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie….”
    Gloatele au reactionat asa cum era de asteptat si fuhrer-ul bifeaza o noua victorie prin neprezentare.
    Vazind ca, invidiosi pe talentele sale oratorice, o serie de slugoi pedelisti ii fac o concurenta neloiala si antinationala dogarianul-sef face apel la un scriitor vestit (renumitul BDM) si la 25.05.a.c. lanseaza prin pana respectivului un nou apel plin de patetism supusilor sai:
    “zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați,… militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra. „
    Care sunt efectele ? Pai….

    RăspundețiȘtergere
  50. @plano 23.45,daca aluzia este adresata persoanei mele sa stii ca eu renunt la haznaua ta de blog si la cea a sefului vostru de puscarie.Aici se vorbeste mai urat decat la un birt de pa Drumul Sarii .Puteti scrie ce vreti ca nici macar de citit nu am s-o fac.V-ati pierdut demnitatea de oameni civilizati cu limbajul si anonimii idioti pe care-i lasati sa arunce cu gunoi in oricine si in orice[sau in spatele anonimilor sunteti tot voi?]

    RăspundețiȘtergere
  51. T2 ia un Algocalmin poate-ti trece.

    RăspundețiȘtergere
  52. O zi buna la toata lume!!
    Gata nu mai scriu!. Formulasem un raspuns frumos pentru fiecare. Mi l-a halit nenorocitul de G.

    RăspundețiȘtergere
  53. Scrie garide, scrie! Ce renunti asa usor? Vezi c-am investit bani la greu in pielea aia a ta...

    RăspundețiȘtergere
  54. @Avram
    Fa-ti cruce cu limba in gura si jura-te ca nu esti tu NELA!

    RăspundețiȘtergere
  55. Domnu Plano ala (aia) la care faci mata referintza "se numeste Avrum" si-i de la ZooLand Cluj/Dej (Gheorghe).

    RăspundețiȘtergere
  56. @Plano- Faci referire la NelaNelinka-buze dulci?
    Daca da ,sigur te-ai sculat un pic beat . POTI SA_TI bifezi ce mai tare gafa . Fata are blog-intra si vei vedea ca-i peste tot. Este chiar asa cum se prezinta-buze dulci!chiar daca cele din poza nu sunt ale ei)
    PS.acum inteleg-v-a scos Base de pe orbita cu proiectul de constitutie. asta e.!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  57. @anonimul de la 09.24 1.este un fost coleg de-al meu ,ma cunoaste foarte bine si se ascunde in spatele anonimatului 2.Mai baiete ce ai cu mine ?Daca ai ceva spune-mi-o direct [cand ne intalnim pe strada]deoarece banuiesc ca est din aceiasi localitate cu mine ,'ornelus mama baga de seama ca in 24 de ore te dibuiesc am deja locatia si firma "Gede..."imi lipseste IPul si daca cumva esti TU nu te vei spala cu toata apa din balta sau iazul tau din comuna .ATENTIE !Puiule.Iar daca nu e cine banuiesc eu as dori sa-i dau nr. de telefon sa-mi spuna ce are de spus dar sa nu ma mai "porcaie"pe toate blogurile.Te astept .tigri2

    RăspundețiȘtergere
  58. As veni dar mi-e frica ca ma manînci...Uite ce coltzi ai! Daca-ti dai proteza aia jos si te dai cu praf de purici vin, altfel nu!

    RăspundețiȘtergere
  59. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  60. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  61. = seara buna baieti m-am amuzat putin de com. voastre imi plac oameni plini de viiata si cu simtul umorului ...... numa nu va ahita-ti prea tare ca va creste tensiunea hi hi hi va tuc de nu va vedeti virtual dar mai ales pe CEZAR. no acum am treaba s vad care ce noutati mai aveti pe bloguri ..............numai bine=

    RăspundețiȘtergere
  62. Mai, mai da ce bine seamana buzele fetei ăsteia cu ale lui Akord...
    Zorba Elenul

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!