Google Website Translator Gadget

marți, 7 iunie 2011

CONCURS: CINE STIE......................CUNOASTE!!!!!! ___________ by Stelian


Cine este Stelian P. ?

In ziua de 29.02. a.c. la ora 13.13 in sala speciala a restaurantului “La Gil” a avut loc sedinta CD al SCMD cu urmatoarea ordine de zi anuntata de catre d-l. Dogaru:
- Baiete, mai adu una rece ! Cine ma-sa e Stelian P. ?
- Sefule, a mieunat respectuos al 3-lea vice, specialistii nostri in informatii sunt pe fir. In curind primim rapoartele.

Citeva saptamini mai tirziu primul raport mentioneaza “a priori” ca tradatorul a fost ofiter GAZ.
- Nici glorioasa Armata Rosie, fie-i numele in veci laudat, nu avea ofiteri in asemenea functii . Inseamna ca e subofiter, a concluzionat fuhrer-ul suprem. Mama lor de tablagii, Basescu a furat din pensia mea ca sa le-o creasca lor !

Alte zile de investigatii, alt raport. De data asta surse sigure, dar sigure de tot, il informeaza pe dogarianul-sef ca obiectivul este Admin., adica Burcu, fost sindicalist de frunte, mort de invidie ca nu a ajuns seful sindicatului.
- Asta nu e subofiter ci ceva….cum dracu ii zice…..ceva sef. Vai de mama lor ce specialisti in informatii avem. Securitatea il impusca pina acuma de zeci de ori.

Soseste un alt raport, mult mai detaliat, al carui semnatar inca nu a facut tranzitia de la literele mari la cele mici. Concluzionind fara drept de apel ca miselul foloseste exact aceleasi virgule ca si proprietarul unui blog pe nume ALTFEL. In plus, tradatorul a scris ceva despre Japonia deci e clar ca lumina Lunii ca a fost acolo impreuna cu domnul ALTFEL, adica nu, e chiar ALTFEL, adica….!!!!!!!!!

Rapoartele curg iar intrebarea se mentine:
- Cine ma-sa e Stelian P. ?


83 de comentarii:

  1. Anonim09:46

    TOP GUN
    Akordica,
    Mai pune si tu mana pe DEX,macar sa-l stergi de praf, daca neuronii tai, n-au chef sa-l lectureze,ASA SA-TI MAI RIDICI NIVELUL CULTURAL!!!! Erata era corecta,erata nu era serata,poate tu asta ai inteles!!!
    Vezi ca STELICA SAU MARINICA e dur cu cei care habar n-au sensul cuvintelor una doua,te-ar trimite la Dex,eu te-am prevenit!!!!!

    P.S.1 Stelica,nu m-ai convins,cu articolasul asta ironic ,apoplectic si eclectic. Ti-ai revizuit parerea despre ALTFEL,acum e domnul ALTFEL,parca spuneai ca nu te cobori la nivelul lui,adica al tau,tot e un inceput bun,amandoi dependenti de psiho -pupu,amandoi in JAPONICA,nu crezi ca-i prea mult ptr. o coincidenta,sau esti ubicuu? sau e fratele tau geaman!!!! ????Straniu,de S.F.,ce rau sunt!!!!,rau, mai bine decat mincinos,sau cu dedublari de personalitate!!!!! BINGO,1-0 PTR.MINE!!!!
    P.S.2 Cezarica,esti liber sa-mi blochezi IP ,sa le faci pe plac ,prietenilor tai Akord75 si DEzacord ,pardon STELIAN P SAU IOAN MARIAN TOT UN DRAC!!!! camuflat!!!!
    E LOC SUB SOARE PTR.TOTI!!!!
    O ZI BUNA BAIETI,STELICA SAU MARINICA DA-I INAINTE CU TUPEU,CAM ATAT TI-A MAI RAMAS!!!!! se incadreaza in tonul nuantei, PORTOCALIU
    SUNTEM STELICA,PE DATA DE 07 IUNIE,CE CAUTI IN 29.02,NU NE MAI ABURI!!!!! esti in urma ,macar daca tot minti fii ACTUAL!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim10:53

    TOP GUN
    Ptr.Akordica,cordica,dica,ica,ca,a............
    OPRÓBRIU s. n. (Livr.) Dispreț, dezaprobare prin care societatea condamnă fapte socotite nedemne sau oameni care săvârșesc astfel de fapte. – Din fr. opprobre, lat. opprobrium.
    Sursa: DEX '98 | Adăugată de cata | Greșeală de tipar | Permalink
    P.S. Te-ai lamurit Akordica,desteptule,mai ai vreo replica la ERATA,sau te-ai gandit ca-i SERATA??????
    E plina lumea ,de d-astia ca tine ,smecheri la kg.!!!! Noroc ,ca eu am simtul umorului si nu te trimit la dracu' ca Stelica P.ASA CA ,CE-AR FI SA TE INFORMEZI INAINTE SA PUI LA TREABA AIA 2 NEURONI ,DE CONTROL ,ASA .....!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA CELOR 3 CRAI DE UNDE VOR EI .....SA FIE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim12:40

    @anonim,O dragule ,fhrumoshule,desteptule,intelighentule,ce spiritual si pudic esti,mai bine ti-ai face o schimbare de sex deoarece nici nu-ti sta bine ca barbat.O,scumpete mica care esti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim12:45

    ***Erata,e ratata,ai...grija sa nu te vada talibanii si sa te sechestreze ca dama de consumatie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim13:24

    TOP GUN
    Anonimi,sunteti niste RATATI,daca nu aveti o replica desteapta si inteligenta, treceti la invective,marinica serbanica si CEZAR(????)
    Stati prost ,si sunteti PROSTI,dar nu-i pacat,ca nu-i nici o pierdere!!!!
    VISE,VISE,SAU VISURI????? INTREBATI-L PE mentorul vostru de 2 bani,cum e corect????,CA DE VOI M-AM CONVINS!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @TOP GUN- nu stiu care esti de fapt!!!totusi crezi ca-i bine ce faci??!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim14:06

    @anonim 13.24=HOMALAU,sunt valabile ambele variante doar ca au sensuri diferite:vise=de care visezi[in somn];visuri=sperante.Asa ca tzushca mica sa te feresti de turcaletzii de pe TIRuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonim14:25

    TOP GUN

    ANONIM 14.06,
    Ca orice ratat ,esti ANONIM,vezi sa nu te prinda pe tine turcaletzii sau facaletii!!!!Sa-ti dea unul in cap,(facalet) ,ca poate se duce ceva si la capul din pantaloni,iti ridica MORALUL,ca saracu-i la pamant!!!!!HAI CEZARICA,GLUMIM SI NOI,SCAPA CINE POATE SAU STIE!!!!! Cezarica,tu ai inceput ,ti-am spus blocheaza-mi IP-ul ,sa fie fraierii fericiti,nu vrei?????
    Imi pare rau, eu am avut un ton civilizat,fara invective,glumet,dar daca cei 2 ( banuiesc ca rude) ,au asa un vocabular, pe IOAN MARIAN ,il inteleg,a fost camuflat in Stelian P,normal ca nu-si mai poate face numarul.......! Asta-i viata!!!!Cezar,serios blocheaza-mi IP-ul!!!!
    P.S.Stiu ,ca stiti de gluma,nu-i asa?????

    RăspundețiȘtergere
  9. @Top Gun-Uite asa de-al dracului nu am sa te banez!!Eu am inceput? adica ,cum? Imi spui pe unde mai ai rude?(Baia de Arama,sau..)
    In ceea ce-l priveste pe Stelian ,eu am convingerea ca faci o eroare!! Am trecut pe la Altfel-nu se potriveste.
    Nu stiu de ce ,dar cred in cuvantul lui .A precizat clar cateva probleme. Vom vedea-a zis orbul!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim15:08

    @topgun
    eu ti-am mai zis !!
    ai nevoie urgenta de psihiatru,in vederea reechilibrarii mentale dezechilibrate,privite in mentalul colectiv prin sinergia faptelor,aduse la nivelul macroconstientului psihofizicocosmic in dinamica sa, ancestral definit printr-o dedublare a personalitatii universale in universuri paralele si capete patrate.
    ACUM SUNT SIGUR CA M-AI INTELES!!
    Doar ti-am vorbit pe limba ta(spitalul 9)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim15:15

    Eu cred ca TOP GUN a facut o greseala de ortografie cand a scris (Anonimi,sunteti niste RATATI). Suna mai bine si ar fi fost mai aproape de realitatea unora daca ar fi schimbat T-ul din ratati cu un H. Ce ziceti?
    SUMURD

    RăspundețiȘtergere
  12. Anonim15:16

    citat din topgun cel ce nu jigneste niciodata

    TOP GUN
    Anonimi,sunteti niste RATATI,daca nu aveti o replica desteapta si inteligenta, treceti la invective,marinica serbanica si CEZAR(????)
    Stati prost ,si sunteti PROSTI,dar nu-i pacat,ca nu-i nici o pierdere!!!!
    VISE,VISE,SAU VISURI????? INTREBATI-L PE mentorul vostru de 2 bani,cum e corect????,CA DE VOI M-AM CONVINS!!!!
    7 iunie 2011, 13:24

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim15:20

    Pana la urma, A-kordele nu esti și tu cumva un biet anonim ?
    Galus

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim15:33

    @g(ph)alus
    bineinteles

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim15:42

    TOP GUN
    Akordica,cordica,
    Cum zici tu mamica,te iau bodyguard,la 9,ca doar n-o sa ma parasesti la ananghie,cadem noi la pace,mai o tuicomicina,mai vedem noi,ne orientam pe la baietii zurbagii,asa ca noi mergem in tandem,il luam si pe Stelica,sa nu se plictiseasca,pe Cezarica il lasam sa fie cu ochii pe contoar,pe IP-URI,SA FACA RAPORT DETALIAT CAND NE-OM INTOARCE!!!!!
    SA FII IUBIT AKORDICA!!!!!
    P.S. SUMURD, CE IDEE GENIALA AI,CU ADEVARAT LIMBA ROMANA E TERIFIANTA!!!!!
    FELICITARI,SUNTETI DE 10 !!

    P.S.2 Cezarica,poate te razgandesti,blocheaza-mi IP-ul,serios, nu vreau sa-ti fac neplaceri,sau poate esti masochist????

    RăspundețiȘtergere
  16. Anonim15:51

    TOP GUN
    STELICA P,
    GREA intrebare
    Cine ma-sa e STELICA P,??????sau fara P,vine de la ppppoezie?????? sau ppppupaza???????Acu' lasand gluma la o parte ,misto articolul inserat de tine,haios,as da nu stiu cat sa stiu cine esti cu adevarat,daca nu esti IOAN MARIAN,........??????,daca nu acum,atunci cand ???
    O ZI EXCEPTIONALA STELICA,SA FII IUBIT,SAU POATE-I PREA TARZIU LA TINE-N SUFLET,VORBA CUIVA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. @TG-Jmechere,te-am intrebat si eu ceva?
    PS. Nu,nu sunt masochist!Pur si simplu te las,ca sa te vad ,cum te faci de ras(un baiat cizelat si fair play in prima faza. eu tot cred ca cineva te-a clonat) Sper totusi sa-ti revi si singur sa spui --A fost un vis urat!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim17:13

    STELICA P.o fi Stelica din Pogoanele ,la programul de muzica populara de la radio sunt niste "abonati"permanenti.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim17:29

    TOP GUN
    CEZARICA,
    Sa-ti revii cu 2 de i,se supara pe tine si pe Akord teacher ,adica Stelica.Se poate el va da lectii si voi nimic!!!! si corect e smechere,sau e la STO????
    Eu nu sunt TG-UL pe carel stii tu,nu am rude decat la PITESTI si STREHAIA!!!!! Daca ai vrut sa fii dragut cu TG-ul pe care-l stiai,imi pare rau,acum nu-mi mai face nici o concesie,musca,loveste,foloseste-ti tot arsenalul urat si da cu mine de toti peretii,spre bucuria si incantarea lui Stelica si Akord!!!!
    Iti place sa curga sangele,asadar sa curga,daca asta va face pe voi mai puternici si va potenteaza latura intelectuala si sensibila,atunci pe cai!!!!!.
    Asadar ,faceti ce stiti voi mai bine sa faceti:
    invenctive,injuraturi,lovitul pe la spate,etc.....
    De la tine si de la Akord ,chiar nu m-am asteptat,asa sunt eu mai fraierut si am incredere in cine nu trebuie!
    Nu era mai ok ,sa ma rogi sa nu mai scriu la tine pe blog???? Totul a fost o minciuna,crezand ca sunt celalalt TG,invitatia,ca sunt binevenit oricand!Pe bune,iti place sa minti tot timpul????
    Imi place ce scrie Stelica,chiar daca avem pareri diferite,l-am rugat sa vina cu dovezi,normal daca nu exista,ptr.asta da cu mine de toti peretii!!! Daca asta-i satisfactia lui majora,pot sa-i iau aceasta placere?????? MUSCATI,LOVITI,INJURATI-MA ,FACETI CE VRETI VOI,NU CAPITULEZ,NU DEZERTEZ,NU SEMNEZ ANONIM!!!!
    O SOLUTIE AI CEZARICA,:PA, IP-ULUI MEU SI TOTI TREI VETI FI FERICITI!!!
    SPER CA AM RASPUNS LA TOT!!!!ALTCEVA?????

    RăspundețiȘtergere
  20. Anonim17:34

    TOP GUN
    STELICA,
    Pai muza,te inspira asa ptr farmecul,frumusetea si desteptaciunea ta,tu crezi ca muza-amuza e MONICA COLUMBEANU,sa te inspire doar daca PENSIA E MARE,MARE,MARE,si tu esti TARE ,TARE, TARE,........!!!!!!
    Ce Dumnezeu,daca ajungi sa platesti ,sau sa crezi ca femininele, te vor doar ptr bani esti chiar de compatimit!!!A,eu credeam ca esti ALAIN DELON,a esti doar P Stelian,naspa!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. @TOP GUN- multumesc pt. corecturi.mai fac si tastele figuri(Ak75)stie mai bine.
    Apropo-carel-gresit :care-l=corect. Se mai intampla nu-ti fa probleme. da vina pe taste!
    Am stiut ca cineva si-a mai bagat coada. acum ca stau de vorba cu originalul : sanatate si te mai astept. bine ar fii daca te-ai loga

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim18:05

    TOP GUN
    Cezarica,
    Sa-ti revii se scrie cu 2 de i,smechere,nu cu j,ca se enerveaza teacher adica Stelica,pe tine si pe Akord!!!!
    Asadar in virtutea unei posibile cunostinte TG-UL stiut din Baia de Arama te porti frumos ,civilizat crezand ca-i celalalt. Singurele mele rude sunt de la PITESTI si STREHAIA...!!!!! Eu zic ca am fost destul de in banca mea,asadar totul a fost o minciuna,invitatia ta,totul.......
    De la tine si de la Akord chiar nu m-am asteptat!!!!
    Asta-i stilul vostru,sa loviti,sa muscati,sa dati pe la spate,cand nu suntem noi atenti...Foarte bine,daca asta va face mai puternici,mai destepti,va potenteaza latura voastra sensibila si intelectuala,dati-i inainte cu tupeu,invenctive,injuraturi,minciuni si discreditari!!!!EU NU CAPITULEZ,NU DEZERTEZ,NU SEMNEZ ANONIM! ASTA-S EU!
    Nu era mai corect Cezarica,sa ma rogi, sa nu mai scriu la tine pe blog,ca nu ma suportati voi,tu ,Akord si Stelica?!!
    Dar tu ai crezut tot timpul ca sunt fostul tau prieten si n-ai sarit la jugulara mea decat dupa ce te-ai convins!!!!!Chiar daca avem pareri diferite nu mi se pare normal sa escaladezi cu invenctivele si injuraturile sub anonimat!!!!!
    Imi place ce scrie Stelica,are umor si carisma,dar l-am rugat sa dovedeasca,ce sa dovedeasca daca nu exista nimic? Ca nu va place voua de mine,de X,sau Y,e ok,dar pana la injuraturi si invenctive!!!
    Sa cred ca asta stiti voi sa faceti cel mai bine????
    Doar ati fost in armata,stiti ce presupune????
    Acum ca nu sunt Tg-ul pe care cunosteai,sunt din Bucuresti,poti sa-ti faci un bine si sa spui PA,IP-ului meu si toata suflarea-i fericita!!!!! E ok,e bine,ti se pare corect???? Fericit????
    ALTCEVA,SPER,CA AM RASPUNS LA TOT!!!
    O SEARA EXCELENTA ,SA FII IUBIT!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim18:07

    TOP GUN

    L-am mai postat odata,am crezut ca s-a sters,ignorati-l!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. T.GUN-chestia cu Baia de Arama a fost ..cursa ,ca sa-l gajbesc pe tolomac. eu stiam ca originalul are neamuri in Strehaia(mi-ai spus tu)--ei hai ca doar esi meleter ce naiba
    Cel mai bine ar fii sa te loghezi

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim19:35

    TOP GUN
    CEZARICA,
    De ce vrei tu sa ma loghez???? Care-i miza????
    Deci,mai e un tolomac, cu acelasi nickname?
    N-ai ghicit,,n-ai nimerit,dar roaga pestisorul de aur sa-ti indeplineasca 3 dorinte.....aceleasi ,sa-l killer-im si sa dispara ,TOP GUN,ca ne strica ploile si este nesuferit !!!!!!
    O SEARA EXCELENTA TUTUROR SI TIE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. De ION PRIBEAGU
    S-a oprit tramvaiu-n piaţă
    Lume multă şi pestriţă
    Şi prin iureş se împinge
    Şi o frumoasă cuconiţă.
    ………………………..
    Cum avea rochiţa strâmtă
    Şi cu nasturi mulţi pe spate
    Vrea să urce, dar din cauze
    Rochiei strânse-n trup, nu poate.
    ………………………..
    Trece mâna-i mitittică
    Rosă ca un plasture
    Înspre spate şi gingaşă
    Ea deschide un nasture.
    ………………………..
    Imposibil să se urce
    Dar ca orişece femeie
    Îţi mai trece mânuşiţa
    Şi încă un nasture deschide.
    ………………………..
    Dar cum treapta-i înăltuţă
    Şi e aproape imposibil!
    Ce să facă, ce să facă?
    Vai, momentul e penibil!
    ………………………..
    Mai deschide încă unul
    Dar zadarnic îi e dorul
    Nic acum nu poate doamna
    Să ridice-n sus piciorul.
    ………………………..
    Dar un domn ce sta în urmă-i
    Fără nici un fel de formă
    O apucă de contururi
    Şi o saltă pe platformă.
    ………………………..
    Doamna, roşie la faţă
    Fulgerând priviri haine
    Se întoarce şi îi spune
    Bombonind: – Nu ţi-e ruşine?
    ………………………..
    - N-ai dreptate cuconiţă
    Zice el cu anasâna –
    Dumneata te superi fiindcă
    Fără vrere am pus mâna
    Pe când eu tăcui din gură
    Când nici nu mi-ai spus pardon
    Şi mi-ai descheiat în grabă
    Trei nasturi la pantalon.
    Ion Pribeagu – “Trei nasturi”
    Publicat de Odorica

    RăspundețiȘtergere
  27. Anonim23:36

    @topgun
    in primul rand nu esti topgun si doar o puscoace veche.
    in al doilea rand iti recomand RUDOTEL, poate mai ai o sansa.Sanatate(mintala) ca-i mai buna decat toate!
    te avertizez ca a incercat si Vadim,din pacate fara succes.Chiar nu cred ca mai ai vre-o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim23:55

    Ha, ha, hA kordel se cunoste ca stai in Timpa mei copilu! Te-ai adaptat la mediu si asa ai ramas...
    CinciZeaca

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim00:58

    Cezare mai bine faceai un concurs cu tema Cine-a-nfipt Laleaua-n Brinza.
    7-ic

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim07:52

    Cezare vezi ca NeaCsu ti-a ciordit purceaua!

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim08:30

    TOP GUN
    Akordica,mai la 23.36 in loc sa fii in actiune cu d-na,tu ai insomnii,a,am inteles numai e cea fost odata,da,cat despre RUDOTEL,is de acord da-l iau numai, daca mi-l furnizezi tu!!!!!
    N-am incredere in cel de la farmacie,or fi in intelegere cu cineva de la nivel inalt, cu asta cu CSEZKE ATTILA,ca are pica pe romani.
    Asadar,Akordica,mi-l aduci tu,iei si tu o pastila de verificare,sa vad eu,daca nu ti se intampla nimic si hop, iau si eu hapul asta !!!!!
    Normal, ne-am lipit amandoi ca MARCA DE SCRISOARE!!!deci EROUL meu ,suntem in tandem,spre deliciul asistentei si consistentei!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA BAIETI SI LUI AKORD TOT SANATATE,IDEM CE-MI UREAZA MIE,CA SA NU SE SUPERE!!!!HA,HA,HA,!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim13:46

    Merge ,sa scriem?Control.

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim13:47

    Vad ca merge ,unde sunteti ostenii mei?Nu mai aveti curajul sa scrieti v-au intrat penziili la apa?

    RăspundețiȘtergere
  34. ati vazut F-16 Falcon la Constanta? mai ziceti ca-s rable!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonim16:06

    Lasa-i pe specialisti si pe cei ce le vor exploata sa se pronunte,chestia e sa fie fiabile,usor manevrabile,si mai ales sa nu prezinte multe cazuri speciale complicate.

    RăspundețiȘtergere
  36. Anonim16:38

    Da nene -si care avion s-a dovedit pana acum mai fiabil-IN LUPTA? Czar

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim17:03

    Cezare, avionul ala al tau: Mobra! Mei, mei ce (s)pecialisti mai e si pe-aici...Uiati la Cezarel: sta pe sant la umbra rozind seminte de bostan impreuna cu Stelica, Akord si T2, mai trage din cand in cand cite un FLYMUC din ala taranesc, mai ia o gura din sticla de bere marca NOROC si-si da cu parerea cum zboara aeroplanu...
    Gallus

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim17:41

    In ultimul timp (cam de demult) , nimic 'productie proprie' a detinatorului blogului ... stimabilul Cezarus ... Apare intrebarea legitima : de unde dracu a copiat articolele de inceput ale blogului (pe care le prezenta ca fiind intimplari din viata lui) ?

    A disparut , de asemeni , si viteazul Tigrut ... Si el ne promitea 'marea cu sarea' din viata lui plina de mari si de neinteles aventuri ... Si el de pe unde o fi copiat postarile care ne suceau mintile ?

    A mai ramas in viata (dar se pare ca este in coma) Stelipeul . La acesta nu ai ce sa ceri ... acum asteapta textele prin care sa atace SCMD pe tema reimpartirii administrative a tarii (lansata de multiubitul si stimatul lui conducator) .

    Da , chiar asa ... de cind pe blogul cuiva , textele care se pun in discutie sint produse de altcineva , nu de detinatorul blogului ?

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim17:58

    TOP GUN
    Gallus si Anonimul de la 17.03,
    Doamne baieti,sunteti tari,vai de voi,daca va detecteaza baietii astia rai si smecheriti,aoleo,ce scantei or sa iasa!!!! Da,Stelipeul,asteapta,spera,dar degeaba,sa nu iasa din coma,ca se napusteste cu NAPUSTITORUL!!!!!
    Ei cu Tigrut e alta poveste sau dandana,.....el cu x factor ,intalniri de grad 3 spre 4......Apropo,de faptul ca domnia sa a fost pilot,oare???,sau o fi impins avioanele pe pista,vorba unui bun coleg de-al meu,mai mistocar, asa!!!!!!Dar cum totul e relativ si combatantii, vor sa evolueze, sau sa epateze,dificila misie!!!!Unii,nereusind nici sa evolueze,nici sa epateze,trec la invective,injuraturi,marlanii,au senzatia ca toate astea sunt un fetis ,al prelungirii virilitatii lor si asa cam dubioasa si precara. SI CUM EVOLUTIE NU E, NICI MACAR SPIRITUALA,NE PROCOPSIRAM CU INVOLUTIA LOR!!!!!!
    O SEARA EXCELENTA STIMATI DOMNI SI ACTIUNE, DUPA ORA 23.36 (VALABIL PTR.STIE EL CINE) !!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. Anonim18:08

    Ei shi tu acuma...mai hare shi homo-ul (personagiul principal-Czar, alias TNT, Legionaru, lufaru...s.a.)cate ho pahna de hinspiratzie. Cine stie, phoate hurmeaza sa ne phuna phe blog vreo mahnea de Ghutza shau veun filhm chu Stan-Stelian shi Cezar-Bran.
    Loghodnicha lu Cehzar,
    Mahma Hominida

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonim18:15

    TopGun la hora haia de chare zici tu, Cehzar e hurcat hin cuibhar shi viseaza cha-i la Techirghiol salvhamar!
    Mahma Hominida

    RăspundețiȘtergere
  42. Doamne ajuta ca au venit INTELECTUALII RASATI(rasa:marele alb,merinos de Palace si mamaHomida)va asteptam cu mult interes!hai acum la treaba.
    @ANO 17,41- iti raspund daca si tu imi raspunzi:apreciere sau invidie maaare?!!
    Top Gun-Tigrii-2 a fost pilot pe helicopter. Nu fii marlan-prima avertizare!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Mai "TOP PROSTIE"DE LA 17.58 eu nu-mi amintesc sa te fi "atins"cu vreo vorba mai deplasata ,tu de ce te iei de persoana mea ,iar cu privire la faptul de a fi sau nu pilot eu [spre deosebire de tine] mi-am dat numele in clar si au confirmat destui care ma cunosc,am dat si nr de telefon ,daca vrei iti dau nr . de brevet
    dar identifica-te si tu.De geaba arunci cu "Doamne ajuta"inainte ca unii folosesc invective daca tu esti cel ce da primul cu piatra,si apoi am ceva pretentii ,suntem foste cadre militare nu lucratori la spatii verzi ,asa ca nu te ascunde in spatele anonimatului pentru a folosi un limbaj abject si a jigni pe fostii colegi.Te rog fii OM ,fii rezonabil.Eu am spus ca nu scriu o peroada si am expus motivele .Deci,te rog sa-ti ceri scuze si sa te incadrezi in limita bunului simt.Sanatate[mai ales mintala]multora dintre fostii camamrazi.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  44. ***Daca ai ceva idei mai bune ,scrie si tu ceva ,vino cu o propunere,fa ceva util nu tot critica precum USLuldoar asa ce vrea putere si bani ,in rest nithing.Ne-am bucura sa citim ceva frumos ,imi amintesc de filmul TOP GUN,eram elev la Boboc,ce mandri eram de tinerii piloti americani ,toti visam sa devenim ca ei si am devenit ,oriunde am participat am fost laudati si de israelieni si de Sadam Husein si de engleji,francezi ,italieni si americani.Am salvat zeci de vieti omenesti si bunuri la inundatii ,am dat mari campioni de parasutisti,am strabatut muntii cu stalpi de inalta tensiune iar la Manastirea de la Ceahlau,pe care Rg .nostru a construit-o carand materiale la 1900 m,am platit greu tribut de sange pierzandu-ne comandantul si trei fosti colegi,stii toate astea TOP GUN,sa-ti fie rusine !Demonstratiile facutwe de pilotii americani la Kogalniceanu,le facea Luca Dorel cu MIGul 21 si erau chiar mai spectaculoase,dar noi suntem prwecum strutii inghitim tot ce este stralucitor iar pe noi ne omitem.Nu domnilor si noi avem valori ,mult mai mari si mai importante decat altii ,suntem o natiune ancestrala ,mult mai veche decat a lor si avem inteligenta nativa ,doar acuma [vremelnic] au pus mana leprele pe conducere si de aceea o vedem cu alti ochi.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  45. Anonim20:32

    TIGRII2,

    Scuze,nu stiti de gluma,eu chiar va apreciez imi place cum scrieti si ce scrieti,a fost CA UN ANTREU, sa mai destindem atmosfera,v-am povestit ce spunea un coleg asa mai mistocar ,despre un altul care se dadea mare ca a fost pilot.....Era o gluma,stiam ca ati fost pilot!!!!! Sper, ca aveti simtul umorului!!!!!
    O SEARA EXCELENTA!!!!!!
    P.S. Cezarica,ce bine ar fi daca ai lua atitudine si fata de Akord, cand mai face el pe nebunu' si nu mai are unu,cand ba ma injura pe mine,ba pe altii,serios,ia in calcul,varianta asta,nu-i asa, ca-i fair play,inainte sa ma faci marlan pe mine,vezi cu Stelian,care se da lovit in aripa si semneaza anonim,vezi cu Akord ,chiar si cu tine,dupa aia POATE,MA GANDESC!!!!!!E OK,AI PRICIPIT???????

    RăspundețiȘtergere
  46. Sa-mi prezinti unde s-au luat ei de Tiger-two si apoi mai vorbim !Compri TG-sper de STREHAIA sau ...nu?

    RăspundețiȘtergere
  47. Anonim22:25

    @topgun
    va recomand dublarea dozei de rudotel!!
    @tigrii 2
    am vazut secunda cu secunda show-ul aviatic de la kogalniceanu>Da frumos si elegant dar in rest nimic deosebit,spectaculos sau periculos(poate doar pentru profani).S-a mers pe principiul ca "oricum astia nu pricep nimic asa ca hai sa facem mult zgomot"
    Pe de alta parte comentariile din studio au fost mai mult decat ridicole.Aceeasi si aceeasi comentatori/oare care se pricep la absolut orice de la ace brice si carice pana mai nou acum la aviatia de lupta si ma bufnea rasul doar cand ii auzeam.Ce sa zic ;SPECIALISTI ca pe vremea impuscatului
    In rest va dau pentru cine e curios cateva link-uri cu adevarate acrobatii aeriene(inclusiv de lupta)facute si de americani si de altii(sau mai ales de altii) si cu mult,mult mai bine
    Si ca sa fiu mai scurt rezumatul e clar
    Dupa tot momentul de rahat numit Clinceni,au venit ei si au mai "marcat" un moment,dar doar l-au marcat

    RăspundețiȘtergere
  48. @akord75,daca cineva l-a vazut pe Luca Dorel cum decola cu MIGul "taras pe coada"sau cum executa immelmanurile,sau loopingurile oblice si duble acum si-ar fi dat seama ca acrobatii de la "pasarea spin"sunt copii de tzatza.Dar vorba ta ,ma mir ca nu a comentat Monica Tatoiu ,care le stie pe toate.de fapt toate ,in tara asta ,sunt cu fundul la cap.Am urmarit mitindul si chiar nu m-a impresionat.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim00:16

    @all@tigrii 2+puiac(ca ei pricep)
    asa un pic de "incalzire" dincolo de vechiturile F16=ca generatie cu MIG 21F/RF/RFM;adica schimbam niste rable cu alte rable??


    http://youtu.be/1GdfnTLKcvM

    http://youtu.be/HAF2Q32zURo

    http://youtu.be/H1wXsygQTVA

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim09:46

    TOP GUN
    TIGRII2,SAU AVRAM IANCU,
    Asadar Tigrisor2 isi zbarleste blanita si-mi sare la jugulara,folosind invective de genul 'TOP PROSTIE',asadar nu gusta gluma,zic eu nevinovata,am fost alaturi de dvs.,v-am urat sanatate,nu-mi amintesc sa fi primit macar un : Multumesc!!!!. Ati citit tot ce postez eu,m-ati urmarit cap-coada,sau ati facut-o pe sarite si din 2 in 2???? Vreau un raspuns sincer si impartial,asa ca de la om la om ,si dupa, ca de la un ofiter cu onoare,demnitate si coloana vertebrala!!!!!Pana una alta eu am folosit un limbaj decent,fata de interlocutorii mei,am fost chiar tolerant!!!!! Dar cred ca dvs si ei(se stiu ei care sunt) nu va simtiti bine,daca nu sariti calul,daca nu folositi invective,marlanii si tot arsenalul rautacios din dotare si neortodox!!!! Asadar,inainte sa aruncati anatema si sa faceti etichetari gresite,eu zic sa mai reflectati!!!!! Eu stiu ca viata e grea in armata,munca nenormata,alarme in timpul noptii,e stresant si lasa sechele,dar asta nu inseamna vendetta,daca eu am mai mult umor si alte simpatii politice nu trebuie sa fiu pus la stalpul infamiei,nu-i asa, TIGRISOR cu blanita zburlita?????!!!!!!Ce-ai vrut sa spui, ca ma ascund in spatele anonimatului????? Tu nu te ascunzi si ne mai si derutezi ,cand esti AVRAM IANCU ,cand Tigrii2,ptr tine nu-i suficient ca ma semnez TOP GUN???? Ce importanta are daca sunt Razvan,Sorin,Traian,sau GINGIS HAN????!!!!!
    P.S.1 Cezar ,tu chiar te dai fraierut ,ca nu pricepi ,sau asa esti tu???? Nu era vorba ,daca cei doi s-au luat de Tigrii2si l-au jignit,era vorba de faptul ca tu in calitate de moderator nu ai luat atitudine cand m-au jignit ei pe mine,inclusiv tu, sub anonimul JVEK G . AM VOIE SPER, SA MA APAR SI EU IN FELUL MEU!!!!DA? Acum ai inteles,nefiind banatean ,percutezi mai greu!!!!!
    P.S.2 Ei, acu'am si ptr.piesa de rezistenta Akordica ,o vorba sa-i mai spun! Dragul meu,nefiind nici tu psiholog si neavand nici studii in domeniu,nu poti sa te erijezi in mare specialist !!!!! Asa ca ramai un diletant si-un ageamiu,daca faci studii, mai vedem !!!!!
    Asa,si nu mai vorbi tu si te erija in LUP MORALIST,tu care ti-ai pus coada pe spinare,ca un dezertor,ai luat salariile compensatorii si pa,pe aici ti-e drumu' ADIO ORDINE, ADIO INSTRUCTIE,ADIO SEFII TAMPITI, IN VARIANTA TA DE EMINENTA CENUSIE,CAND AI REALIZAT CA IN CIVILIE NU FACI PURICI MULTI LA NICI UN JOB,DIN CAUZA CARACTERULUI TAU MIZERABIL SI A FAPTULUI CA TE CREZI SUPER EINSTEIN SI TOTI CEILALTI SUNT PROSTI,AI LUAT-O ORIGINAL IN .....SAU PESTE.....
    REGRETE????? TARDIVE ...AKORDICA!!!!!
    ASADAR ,LUPILOR MORALISTI CIOCU'MIC,CA LUCRAM CU MATERIALUL CLIENTULUI .INAINTE DE A FACE RECOMANDARI DE TOT FELUL ,jurizati-va corect onestitatea si bunele intentii, ptr.a fi fericiti si iubiti!!!!!
    O ZI EXCELENTA DOMNILOR,ATENTIE LA EXPLOZIILE SOLARE !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  51. @TG reciteste ce-ai scris la 17.58,cu atentie,si spune-mi inainte de alocutiunea ta daca te-am atins cu vre-un cuvant nelelocul lui ,atunci tu de ce ai facut-o?Iti cerusei scuze si le-am acceptat ,chiar ziceam uitwe un om de caracter ,acuma ce faci ?Iti pare rau ca ti-ai cerut scuze si contraataci?Fa cum si ce vrei acuma chiar am sa ma retrag de pe aceste bloguri
    sper sa ma debarasez si de curiozitatea de a citi.Deoarece Plano10 nu ma suporta,Amin ma cam surfileaza,tu vad ca tot timpul cauti pricina de scandal
    chiar nu am chef de asa ceva.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  52. Anonim10:33

    Dragul meu Top Gun, tu nu ai vazut ca pe blogul acesta umbla numai tigri cu cap de muscă?
    Gallus

    RăspundețiȘtergere
  53. Anonim11:05

    Totusi ,eu recunosc ca sunt o altfel de musca ,adica una de aia galbina-galbina,de o intalnesti prin locuri urat mirositoare.
    Gallus

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim11:09

    TIGRISOR2 CU BLANITA ZBURLITA SI CATRANITA,

    Eu te-am rugat sa faci o analiza introspectiva si sa pui in balanta vocabularul meu,umorul,glumitele si pe celalalt taler ,comportamentul si vocabularul celorlalti!!!! Parca erai pilot,DEZERTEZI,??????? Nu-mi pare rau, ca mi-am cerut scuze,as proceda la fel oricand, cu oricine,mai putin cu STELIAN P,deoarece feelingul meu simte, cine e el,degeaba se scuza,prin tot felul de articolase,mai rau se acuza!!!!!!Asculta-ma, nu caut pricina de scandal,VREAU DREPTATE SI FAIR PLAY!!!!!Banuiesc ca ai habar,nu-i o ecuatie cu 2 necunoscute!!!!!
    Uneori,blanita mai trebuie TESALATA,asa sunt eu mai glumet,deh,tineretea ,educatia,zodia
    ,SAGETATOR,foc ce vrei,ma prind repede,nu sunt patimas,sunt tolerant si haios hai ,stiu prin ce-ati trecut,mie imi sunteti simpatic,imi plac povestirile dvs.Hai ,va rog din sufletelul meu,nu mai sunteti un baietel rasfatat,sunteti un barbat intelept si cred eu tolerant!!!!! Vreti capsorul meu pe tava de aur,???????? Ce DUMNEZEU ,vreti sa cred ca suferiti de mania persecutiei??????? HAIDETI, AJUNGEM NOI LA UN MODUS VIVENDI,VIATA-I ASA SCURTA,GANDITI-VA CA N-ARE ROST S-O IROSIM PE PROSTIOARE MINORE,GANDITI-VA LA TOTI CEI CARE NU MAI SUNT!!!!! FACEM PACE????!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  55. @Tigri
    Ce ai coltosule, nu-ti place sa fii contrazis? Am vazut ca tii la tavaleala si nu iei decizii irevocabile. Te intorci acolo unde zici ca nu vei mai calca niciodata.
    De ce nu recunosti ca esti dependent de NET? Iesi din incordare, fii barbat! Destinde-te!

    RăspundețiȘtergere
  56. TOP GUN- da-mi un exemplu cu c/p unde eu te-am jignit!
    Daca te-a jignit Jvec ,stai de vorba cu el.
    PS. daca sintetizai un pic materialul era bun de Pag.1 O zi super-sagetatorule( am o presimtire de mai mult timp dar ,..mai astept)

    RăspundețiȘtergere
  57. @AK75-daca tot ne-ai omorat cu ursul ala siberian, ia si de aici
    http://youtu.be/ZBt-aQ1vObM
    http://youtu.be/mMeNz7J0zzo
    Acum ce ati vrea chir pe aste sa le vanda americanii.?

    RăspundețiȘtergere
  58. Anonim12:18

    TOP GUN
    CEZARICA,

    1-Nu esti tu JVEC????? Forumistii ,te dadeau ca fiind el, sigur si precis,!Nu mai injurat niciodata, sub anonimat? Ba c-as fi,ba ca n-as fi, pe invers!!!!! Puteti, sa va distrati pe seama mea cat vreti,gura lumii ii sloboda,asa ca .....daca asta e placerea voastra,sunteti invitatii mei!!!!
    2- Nu sunt de prima pagina,asta -i apanajul lui STELIAN P,UNICUL, MAGNIFICUL,SINGURUL,BRILIANTUL,EMINENTA CENUSIE....... Nu-mi place pe catwalk,nu-mi place in lumina reflectoarelor,Stelica,se da in vant dupa publicitate,reclama,recunoastere si ingenuncherea partenerului,el nu se coboara la nivelul oricui,al plebei,el, nu sta la masa tratativelor,cu invinsii .......
    Ce am eu ,ii lipseste lui:MENTALITATE DE INVINGATOR!!!!!!
    Cezarica ,sper sa nu citeasca GIGI DURU'
    ,TITI SURU',ca ti-ai dat foc la valiza ta,a mea arde prin combustie interna,numai cand il simte pe Stelica, Steluta,noastra,ca vrea sa-l detronam de pe locul 1!!!! EL VREA NUMBER ONE,sa-nu-i stricam placerea,sa nu-i BANTUIM FANTEZIA,NU VREAU DECAT SA-I ZGUDUIM REALITATEA!!!!! Nu te lua dupa mine,fiecare e pe cont propriu,nu vreau sa-mi reproseze ca-s eu capul rautatilor!!!!!!
    MIE IMI PLAC, FOCURILE DE ARTIFICII,ASA CUM SUNT EU!!!!!!
    P.S. Presimtirea ta ,e de rau sau de bine,sa nu cobesti ceva,se anunta, o zi draguta si benefica la orizont,nu ne-o strica!!!!!!
    TOP GUN-EL,diminutivat si obiectivat la maximum!!!!

    RăspundețiȘtergere
  59. @Tigrii-2 vezi ca Plano ,smecher cum il stim ,vrea sa te faca sa nu mai scrii nici aici. nu cred ca-i cazul sa-i dam satisfactie,dimpotriva!!

    RăspundețiȘtergere
  60. Anonim13:21

    Stelian P.
    @CEZAR
    De acord cu cele scrise lui Tigrii-2.
    Azi am primit un e-mail de la o persoana importanta (nu spun cine ca suntem monitorizati):

    "Nu ma fa misto de gaozari ca miine isi da foc tot sindicatul. Eu zic sa scrii ceva la general, ca de colonei ma ocup eu."

    In concluzie, daca reusesc, miine am sa postez citeva rinduri in care nu-l ating pe dogarianul sef nici cu un trandafir.

    RăspundețiȘtergere
  61. Va salut si va astept(am). Sper ca va fii fericit si Top GUN-ca-i mai tot timpul nacajit!!(hi,hi)

    RăspundețiȘtergere
  62. Anonim13:32

    @cezar
    multumesc pt. link-uri cu 2 observatii;
    1-eu am postat si nimeni nu e obligat sa le vada.Fiecare face ce vrea
    2-dragutze filmuletele si bune pt. reclama.In rest meserie "nexam" cum se zice
    inca o data merci!!
    @topfleosc
    constat cu surprindere ca nici doza dubla nu ajuta.TRIPLEAZA DOZA!!
    atentie nu inghiti pastila de rudotel cu vodca pt. ca deja ai simptome care se vad in postari.Hai ca te las.Eu te invat de bine si tu iti pui neuronii pe bigudiuri

    RăspundețiȘtergere
  63. Promit ca reiau seria intamplarilor ,cu tot riscul,de sunt si am fost o persoana vulcanica,ma aprind repede ,nu-mi place fatzarnicia unora si mi-a placut sa dau cu pumnul ..acuma sunt "iertat"in toate.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  64. Anonim13:38

    ce posteaza topfleosc la-atentie- ora 12:18

    "se anunta, o zi draguta si benefica la orizont"

    vezi ca vodca+rudotel iti dau grave simptome de somnolenta
    Diseara pe la ora 20-21 poate am sa-ti spun
    Buna dimineata soare!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Anonim13:56

    TOP GUN
    Cezarica and comp.

    Valeleu,eu nu vreau sa fiu monitorizat,Stelica, sa te monitorizeze pe tine,tu ai gura ascutita si penita otravita,eu...nu,nu,!!!! ingeras nu alta, tu esti demonul!!!!
    Cezarica,nu sunt necajit,doar ti-am spus ca-s un foc de artificii ,eu sunt vesel tot timpul,altii vor sa puna gheara pe mine,aviz amatorilor,,,,,,,
    Tigrisor ,cu blanita zburlita si necatranita,bravos,v-ati revenit la sentimente mai bune,minunat..... Suntem pe aceeasi lungime de unda,nici mie nu-mi place fatarnicia si eu sunt temperamental si mai incisiv,dar mai pe glumet asa,nu dati cu pumnul,dati cu degetul pe tasta,CUVANTUL,e forma de energie pura,poate sensibiliza si stanca!!!!!
    Bine ati revenit printre noi!!!!! Nu le puneti pe toate la suflet,hai ca va promit ca nu mai fac glume,fac farse.....!!!!! Am glumit,habar n-am cine sunteti,asa ca adio farse!!!!
    O zi super baieti!!!!
    P.S. Trandafir,zici,????,bine ca te-ai dat pe brazda Stelica,aterizez cu prajituri ,daca zici de bine de MIRCIULICA SI VALERICA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  66. Anonim14:03

    TOP GUN
    Akordica,

    Neuronii mei n-au nevoie de bigudiuri sunt 'ondulati naturel' de la mama natura.Cat despre ora aia,am trageri exceptionale loto cu consoarta,asa ca,sorry,vrei sa ma omoare consoarta???? Imbin utilul ,cu placutul,dar tu??? nu esti in actiune cu d-na Akord?????Lasa-le incolo de sfaturi,nu vreau sa ma omoare d-na ta,ca ne tinem de povesti, la ore tarzii din noapte!!!!!
    Pe maine Akordica!!!!

    RăspundețiȘtergere
  67. Anonim14:41

    Stelian P.
    P.S. NUMAI PENTRU DOGARIENI !!!!!!!!!
    Daca am scris "miine am sa postez citeva rinduri in care nu-l ating pe dogarianul sef nici cu un trandafir....." asta nu inseamna ca am sa-l laud.
    Nu scoateti sampania ca o deschideti degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  68. Anonim15:12

    TOP GUN,
    Am inteles, ca era vorba de maine,eu am infinita rabdare,asta -i in mentalitatea unui invingator,credeam ca sunteti mai milos,dat fiind faptul, cu intamplarea nefericita cu camaradul care si-a dat foc!!!!!
    N-ati sesizat, nu era SAMPANIE,erau PRAJITURI ,SA VA ANTRENATI SA DEVENITI UN 'DULCE'!!!!!
    Nu vreti sa faceti o fapta buna,daca nu chiar mai multe,sa ramaneti in analele blogurilor,drept un dragut,simpatic,milostiv,marinimos,dulce,de la prajiturile mele,daca va place sampania o dau,bonus,virtual desigur,ca va e frica... ALTFEL,S-AUZIM DE BINE!!!!!
    PE maine,domnilor!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  69. Anonim16:41

    Stelian P.
    Apropo de camaradul care si-a dat foc. Cind un militar face un asemenea gest exista doar doua variante:
    1. are probleme psihice grave,
    2. e dogarian.
    Cind domnul isi da foc (cu mare grija !) exact cind alt domn dialogheaza cu presedintele din virful unui stilp si sub obiectivele presei atunci e clar ca vorbim de varianta 2.
    De ce spun "cu mare grija !"? Deoarece in criminalistica exista multe asemenea cazuri iar cei care au recurs la acest gest si-au turnat benzina in cap nu pe pantofi, in cantitate mare si in plus nu au strigat ca din gura de sarpe cind flacara le-a pirlit soricul.
    "Camaradul" a facut doar putin teatru si e regretabil ca unii au politizat gestul.

    RăspundețiȘtergere
  70. Anonim16:53

    @stelian P
    aduc si eu o completare:
    varianta 3= 1+2

    RăspundețiȘtergere
  71. Anonim16:58

    Stelian P.
    @akord75
    Da, este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  72. Anonim17:48

    Stelian P.

    “09.06.2011
    Comunicat privind cazul Morjan Petre
    Domnul Morjan Petre, prezentat de toata media drept pensionarul militar care si-a dat foc in fata Cotroceniului, s-a inscris in SCMD la Filiala 1 Sector 3 Bucuresti, pe data de 14.01.2011. Nu figureaza in baza centrala de date deoarece nu are inca dosarul complet, lipsindu-i actele doveditoare ale calitatii de fost cadru militar….”
    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Daca domnul nu a dovedit ca este fost militar pe ce baza l-au inscris in evidente ? Doar pe baza de cotizatie ? Asa creste numeric sindicatul ?

    RăspundețiȘtergere
  73. Anonim17:53

    Stelian P.
    PS Din 14.01. pina in prezent au trecut "doar" 5 luni. Se mai indoieste cineva de precizia militara cu care lucreaza sindicatul ?

    RăspundețiȘtergere
  74. Anonim21:09

    si de ce daca a fost multumit ani si ani(zeci de ani) la rand cu pensia "aia veche" si acum dupa majorarea cu doua sute lei(33%)isi da foc ,nu putem concluziona;
    1-bolnav cu capu'
    2-a fost manipulat in cel mai grotesc mod posibil si ca sa vorbesc golaneste el a pus "botu"
    dar nu respectivul este vinovat ci cei care au profitat de aceasta stare de lucruri.DECI CINE RASPUNDE???
    se numeste manipulare si mai ca ma duce gandul la sectele dobitocilor care spala creiere
    Tot nu inteleg;23 de ani a fost cuminte(multumit)de pensie si acum brusc dupa majorare cu 33% isi da foc chiar si artistic vorbind.
    O fi varsta ,senilitatea,sau "spalarea creierelor"
    cred ca totusi modul de manipulare nerusinat al oamenilor profitand de varsta lor ar trebui drastic pedepsita inclusiv cu cal 7.62(stiti ca produce doar pneumonie-glontul e fierbinte si ei respira aer rece.No problem!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Anonim21:09

    @cezar
    Vezi ca sunt nervos!!!!

    RăspundețiȘtergere
  76. In legatura cu cel ce si-a dat foc:SCMD spune intr-un comunicat ca e promotie 1984 si trecut in rezercva in 1988 dar are grad de capitan cum?in 4 ani?
    si apoi ce pensie militara dupa 4 ani
    Dupa 1988 a lucrat in alte parti iar pana in 2010 a lucrat in strainatate [ca inginer miner].Cam multe inadverdente.Probabil a fost avansat in rezerva,dar de ce se da pensionar militar?

    RăspundețiȘtergere
  77. Anonim07:53

    Stelian P.
    @CEZAR
    Buna dimineata tuturor. Am reusit sa execut ordinul si sa nu mai scriu nimic despre dogarieni. De data asta sper sa fiu acoperit de laude.
    Postez textul mai jos.

    RăspundețiȘtergere
  78. Anonim07:54

    Stelian P.


    PARADOXURI ROMANESTI:
    Precizez pentru patriotarzi ca nu toti romanii se regasesc in gindurile de mai jos. Mai sunt si exceptii.

    *Toti romanii se pricep la fotbal. Nu cistiga la pronosport din cauza hotilor de la loterie.
    *Toti romanii se pricep la femei. Din cauza asta le bat de le zvinta. Preventiv.
    *Romanii stiu sa aleaga. Inainte de alegeri se bat PENTRU candidatul preferat. Dupa alegeri se bat DIN CAUZA lui.
    *Romanii care merg la vot au ghinion. Intotdeauna iese cine nu trebuie.
    *Romanii care nu merg la vot au si ei ghinion. In locul lor voteaza toti prostii.
    *Romanii isi iubesc conducatorii (dar numai dupa ce le citesc necrologul).
    *Romanii sunt foarte inteligenti. Din pacate “Toti conducatori ie prosti !”
    *Violenta este necunoscuta la romani. “Cinste lor, cinste lor, minerilor !”
    *La romani gindirea este la loc de cinste. “Noi muncim, noi nu gindim !”
    *Lozincile romanilor sunt extrem de inventive. “Iliescu te iubim, ca ca tine nu gasim !”
    “Cind Iliescu apare, Soarele rasare !”
    “Iesi afara, javra ordinara !”
    *Dragostea de tara e mai presus de orice. “Nu ne vindem tara !”
    *Romanii sunt foarte atasati de munca. Din cauza asta la tara nu gasesti picior de femeie in birt. Toate sunt la cimp.
    *Saracia e extrema la romani. Numarul telefoanelor mobile este direct proportional cu saracia.
    *Romanii nu accepta lectii de la nimeni. Ei insa dau lectii oricui.
    *Cinstea e proverbiala la romani. Vlad Tepes e o exceptie si inca nu e clar daca a domnit in Romania.
    *Romanii nu au pierdut niciun razboi. Ei au platit doar despagubiri.
    *Toate popoarele vecine ii iubesc pe romani. Doar Marea Neagra ne fura din maluri.

    RăspundețiȘtergere
  79. @Astora carora va pute sa urmariti R si A3, nici acum n-ati inteles ca, pana la sfarsitul anului 2010, artileristul cu Ac. teh m, Mojnar, n-a avut pensie pentru cei 15 ani lucrati in armata, inclusiv stagiul militar?
    Chiar si dupa ultimele modificari ale Legii 164, puteau sa-i dea pensie de la 55 ani.

    RăspundețiȘtergere
  80. Anonim19:26

    Stelian P.

    "Dragi romani,

    Va invitam sa studiati cu atentie tabelul oficial de mai jos si declaratia de presa a ministrului Apararii Nationale, sa puneti cap la cap toate actiunile din ultimii doi ani ale actualei puteri politice si sa concluzionati daca aceasta urmareste interesul public al romanilor sau doar perpetuarea la conducerea Tarii, cu pretul pauperizarii populatiei si chiar al dezintegrarii teritoriale a Romaniei (vedeti intentia reorganizarii pe regiuni).

    Asteptam cu interes comentariile si sugestiile dumneavoastra!"

    Eu as face cu drag comentarii dar e voie pe blogul sindicatului ?

    RăspundețiȘtergere
  81. Anonim21:53

    @stelian P
    suna ceva de genu' ce are s...a cu prefectura?!

    RăspundețiȘtergere
  82. Anonim21:57

    @stelian P
    hai sa-ti spun care e beleaua!!
    guvernantii astia de kkt urmaresc orice alt interes numai pe al lu' dogaru NU
    Suparare Mareeeeee!!saracan di iel

    RăspundețiȘtergere
  83. Anonim22:00

    e postarea mea si fac cu ea ce vrea p.....refectura mea

    @draga domnule admin
    nu am fost nicicum plecat nicaieri.V-am urmarit blogul cu atentie si cu placere indiferent de numarul nesimtitilor(hac-scuze)dar lasand gargara deoparte va invit sa-i dati vre-o doua peste bot lu' corleone de pe infom ca tot eu o sa mi le iau
    Da' voi stiti cum se iau examenele de ziariste,prezentatoare TV & PR????(cred ca toata lumea stie)

    http://www.happyfish.ro/prosti/cum_ajungi_directoare/
    va rog sa urmariti:

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!