Google Website Translator Gadget

miercuri, 22 iunie 2011

Smokie - Have You Ever Seen the Rain

4 comentarii:

  1. TOP GUN
    Multam fain Cezarica,se pare ca sunt rasfatatul zilei!!!! Pe melodia asta si pe muzica celor de la SMOKIE,m-am indragostit eu prima oara!!!!
    Ce vremuri ,ce frumoase amintiri,ce inocenti eram!!!Sa uitam ptr.o clipa de relele si neajunsurile din jurul nostru ,sa oprim timpul zbuciumat,sa inchidem ochii si sa devenim iar tinerii de odinioara!!!!!!!Primul zambet,primul sarut!!!!!!
    Cezar,inca o data multumesc,mi-ai facut o imensa bucurie!!!! Stelica,lasa lucrul,ca nu intra zilele in sac si ai dreptul la putina bucurie si tu!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA LUI CEZAR AND COMP. SI SA FITI IUBITI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Top Gun- ai mare dreptate ,,ce inocenti eram!!"
    Si eu sunt tare bucuros ,daca ti-am facut o asa de mare bucurie!
    Sper ca aceiasi bucurie sa o aiba toti cei care fie si numai pentru o clipa trec pe aici!!
    O zi minunata pentru toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. TOP GUN
    Cezarica,
    Fa mai atractiv pachetul de baza,ce ne facem cu cazarea,nu vreau sa dorm in cort pe malurile Begai,daca ma mananca ursul brun,nu ala polar!!!
    Gandeste-te la cazare,all inclusive ca in Antalya si multa muzica ,multa,multa!!!!!Doamne as asculta SMOKIE SI VANGELIS ZI LUMINA SI LA MAXIM!!!!! Pune muzica si sa uitam de tot!!!!
    Multumesc si generozitatea sa-ti fie rasplatita!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. 6 comentarii:

    Anonim spunea...

    Cezare,sa inteleg ca facem discoteca?
    22 iunie 2011, 11:43
    CEZAR spunea...

    Sarbatorim-20.000 de afisari de pagina!
    Eu zic ca merita!!!!Toata lumea sa traiasca
    22 iunie 2011, 11:53
    Anonim spunea...

    # simplu cetatean a scris:

    .E adevarat, aia cu muuuuuuuuuulte bulioane , smecherii adica , baronii pensiilor militare din dec 2010 au ramas pe moment cu bulioanele hotzite. Asta nu va dura insa prea muuuuuuuuuuuuuult deoarece Legea /2011 va face corecturile de rigoare , OUG1/2011 a fost validata si ca urmare smecherii trebuie sa se pregateasca temeinic pentru ce va urma, incepand cu ianuarie 2012…..restituirea sumelor incasate in plus, fara nici o justificare. Baronii pensiilor militare trebuie sa se gandeasca in modul cel mai serios si la restituirea sumelor incasate fraudulos in perioada 2006-2011….dogarienii stiu de ce………Jos pensiile smecherite…..Jos smecherii ….Vivat Revizuirea……Vivat OUG1/2011!
    22 iunie 2011, 11:57
    Anonim spunea...

    TOP GUN
    Felicitari Cezarica si la mai mare!!!!

    Muzica tort,sampanie,lumanari ar trebui 20.000!!! Super faina melodia!!!!
    Daca mai postezi muzica,sa pui SMOKIE,VANGELIS,TANGERINE DREAM,JM JARRE, ROD STEWART, BEATLES, LED ZEPPELIN, UB 40,U2 si ce-ti mai trece tie prin cap TAURASULE!!! Multumesc anticipat
    O ZI EXCEPTIONALA!!!!
    P.S. N-am ce face si trebuie sa-i dau dreptate lui Stelica,idolul meu ,tocmai el sa fie asa bandit!!!!Stelica,ai avut dreptate in privinta lui Mirciulica,sincer m-a dezamagit,il credeam super erou,pus pe fapte bune, marete, pacat.....!!!!Ei da,m-am inselat,ai avut dreptate,esti multumit,ma IERTI???????????!!!!!!!!!!!!
    22 iunie 2011, 12:17
    Anonim spunea...

    Stelian P.
    @CEZAR
    Bravos natiune ! Eu numar din greu inventiile la romani si japonezi (m-a pus tigri2 la munca) iar voi o tineti in chiolhane. Pai asa scria in Codul eticii si echitatii.....?
    Felicitari CEZAR si la mai multe.

    TOP GUN
    Stiu si sa iert.
    O zi buna si racoroasa tuturor.
    22 iunie 2011, 12:42
    Anonim spunea...

    TOP GUN
    Cineva mai trebuie sa si lucre,noi suntem cu mapa!!!! Avem timp si de sapa,acum ne bucuram ptr.Cezarica si la noi tine MULT ,MULT!!!!!!!
    Multumesc ,Stelica ,stiam eu ca nu esti mereu pus pe rele!!!!Sa mai abuzez de tine si sa te rog, sa faci o exceptie si pe mine sa ma ierti tot timpul !!! Mersi!!!! L a fel si tie,RACOARE,RACOARE,UNDE TE-AI ASCUNS???/ Eu nu ma multumesc cu un deget,vreau toata mana,ha,ha si hi,hi!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA SI SA FII IUBIT!!!!!
    22 iunie 2011, 13:00

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!