Google Website Translator Gadget

miercuri, 14 septembrie 2011

Noi si ungurii...__________________________________________By Stelian

.
             


I


                                Ungurii sunt un popor barbar si fara principii, dovada fiind faptul ca in ultimul razboi mondial au luptat ca fraierii alaturi de aliatii germani, pina la capat, dar povestea asta tine de lectia aia cu loialitatea, lectie pe care noi am fumat-o de multe ori.
                    Gurile rele spun ca din cauza asta ungurii sunt foarte prost vazuti in lume, spre deosebire de noi care avem in strainatate toate usile deschise. Astfel, noi am intrat fara dureri de cap in UE, in NATO, viza de America o primim miine iar cu spatiul Schengen avem doar mici probleme.
Nu trebuie sa ascultam de altii. E suficient sa rasucim cheia in contact si sa trecem frontiera in Ungaria iar diferenta se vede de la primul pas.
                    Drumurile lor sunt atit de proaste ca poti sa adormi la volan, iar asa ceva este inacceptabil intr-o tara civilizata. Ca fapt divers mentionam ca au doar vreo 1500 km. de autostrada, fiind de risul curcilor fata de fostii lor aliati, nemtii. (de noi nici nu mai vorbim)
Ca sa fie mai cu mot decit popoarele mult mai civilizate, ungurii folosesc niste cuvinte imposibil de citit si cu atit mai mult de pronuntat.
De exemplu, politia la ei se numeste RENDÖRSEG. Ce sofer normal la cap poate citi lozinca asta scrisa pe o rabla de masina ascunsa dupa un pom ?
Bietul sofer ruleaza incetisor, cu piciorul infipt pina la genunchi in acceleratie si la coltul urmator apar barbarii in uniforma de RENDOR...RABLOR..., sau cum dracu le zice si il jefuiesc de mii si mii de euroi, basca ii mai si confisca masina.
                        Dar sa revenim la istorie ca aici suntem mai tari.   
Barbarii aia de unguri au avut in istoria lor un an 1956 cind au descalecat de pe cai si au avut tupeul sa se rascoale impotriva fratilor rusi, aflati cu treburi in pusta maghiara.
Ca tupeul sa fie maxim, barbarii au schimbat si blindul guvern comunist cu unul de barbari anti-comunisti.
Tancurile sovietice au intervenit si mai cu o vorba buna, mai cu niste batoane de ciocolata i-au lamurit pe barbari ca viitorul lor este rosu.
Speriat, guvernul barbarilor s-a refugiat la o ambasada imperialista si in acest moment au intervenit romanii, mult mai civilizati decit vecinii lor de la vest. Le-au promis fraierilor din ambasada ca le acorda azil pe veci, iar fraierii chiar au crezut in cuvintul romanilor si au ales libertatea din Romania.
Vecia a durat citeva luni, dupa care i-am predat fratilor de la Moscova care le-au dat ce au meritat: cite un glont in ceafa.
Efectul imediat al rascoalei e acela ca fratii rusi au uitat sa mai plece acasa, asigurindu-le ungurilor un trai mult mai imbelsugat si civilizat decit al nostru. Noi in schimb am scapat de rusi si ne-am asigurat, liberi si independenti, un trai de tot.....
          Image
Max Riflessi
Cicciolina was elected to represent the district of Rome. She received 20,000 votes, coming in second only to the founder of the Radical Party, Marco Panella. View Larger >
                        Un 1956 au avut si alte popoare, de exemplu rusii care au denuntat crimele lui Stalin, egiptenii care si-au nationalizat canalul, polonezii care au eliminat conducatorii stalinisti, nemtii aia mai democrati decit cei din Vest dar si nemtii din Vest care au interzis partidul comunist, chiar si studentii romani ale caror manifestari s-au sfirsit in puscariile comuniste (cauza esecului s-a numit, vai !, tot TRADARE sau turnatorie). Reprimarea lor a fost condusa de catre viitorul presedinte al Romaniei post-aurifere, tov. Iliescu care a binemeritat de la poporul iubitor, fiind ales de trei ori presedintele unei tari capitaliste.
                          Asa-i ca avem toate motivele sa ridem de barbarii aia de unguri ?
       Klik pe poza!!

hotel The Boscolo Budapest occupies an elegant 19th-century building in the heart of Budapest, close to the Opera and Andrássy Boulevard. It offers free Wi-Fi and has an indoor pool.
Most recent booking for this hotel was today at 16:43

51 de comentarii:

  1. Asta-i ! multumesc,va las la butoane!

    RăspundețiȘtergere
  2. Stelian P.
    @CEZAR
    Multumesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stelian P si eu am locuit in hotelul ala, in apartamentul prezidential! Ha, ha, ha! Tu nu cred ca vei putea sta nici in ghereta "colonelului" de la intrarea in hotel...Cit despre Ciocio...esti om batrin. Dar vorba lui Creanga (I): " Nici frumos la tineretze, nici deshtept la batrinetze!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut dintosule ! pe unde ai mai umblat?
    NB.Ciciolina este,,opera mea"-asa ca ciocu mic!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun articol ! O zi frumoasa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciciolina este cea de pe cal? N-am citit articolul. Am văzut doar poza. Nu mi-a plăcut, așa că am trecut direct la comentarii...

    RăspundețiȘtergere
  7. Stelian P.
    @biliuta
    Nu cred ca este cea de pe cal, dar ce ai cu poza ?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Biliuta....bine, bine da cu ..calul ce ai avut ??!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Stelian P.:
    Care poză? Cea de mai jos? Nu am nimic. Chiar îmi place. Acum, să nu mă întrebi dacă poza sau...

    RăspundețiȘtergere
  10. @ CEZAR:
    Nu am nimic cu calul. În general, nu am nimic cu caii, chiar dacă, pe la vârsta de șase ani, mi-a trântit Manciu nostru o copită în cap de am văzut stele... Na, că am uitat ce culoare aveau. Mai uit uneori. Medicii spun că din cauza acelei lovituri de copită. Dar, despre ce lovitură de copită vorbesc eu aici?

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Stelian P:
    Hai să fiu, totuși, sincer și să-ți spun de ce m-am legat de poze! Ca să nu mă leg de... unguri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stelian P.
    @biliuta
    Poti sa te legi si de unguri. Nu sunt avocatul lor. Am relatat cu putin umor (sper) o farima din istoria noastra.
    Mi-ar face mare placere sa postezi si tu un text, tot glumet, despre istoria lor si cred ca CEZAR il publica fara probleme.
    Ai fost in Ungaria ? Despre cele scrise de mine despre soselele lor si despre politisti ce zici ?

    RăspundețiȘtergere
  13. TOP GUN
    Stelica draga,
    Tu dragul meu il intreci in umor pe Caragiale,relatarea ta despre vecinii si prietenii nostri este de-un cinism fara margini!!!!!!Din pacate tot ce relatezi tu se inscrie in pragmatismul tau inegalabil,in rationalul cel mai gregar!!!!!Ce sa-Ti spun draguta daca nu esti o minunata corcitura intre ei si una de-a noastra si invers ,ce sa-i faci suntem o tara de MITICI,ZOICI,mai 'barbate' sau nu,Pristandale si alti eroi de ai lu' nenea Iancu!!!!!!
    Ce sa-i faci Stelutza,ne mandrim si noi cu 'FALITII'
    nostri cum ar zice bunu' nene Iancu,cu de -alde Titulescu,cu Aurel Vlaicu,cu Coanda,cu IT-isti zilelor noastre care ne fac sa 'rosim' de Mandrie si pe care Bill Gates da o avere,cu doctori de talia lui Pesamosca, Aslan, cu inegalabilul Stefan Andrei,cu Angela Gheorghiu,Mariana Niculescu,,Elvira Popescu,Haricleea Darclee,a stai, ca era mai misto sa fim de prin Papua Noua Guinee,Sudan,Bujumbura si alte hipsterisme d-astea jegoase,ce sa-i faci daca ,Dumnezeu ne-a harazit sa traim aici si tu sa scrii cu umorul care te caracterizeaza despre mandru popor roman!!!!!Mai,ce naspa daca eram noi niste sudanezi,ce Dumnezeu, sigur ti-ai fi distrus toti neuronii sa scrii ceva glumet despre sudanezii de noi,sa nu inteleaga prietenutii mei suedezi,ca-i cald afara si daca un anumit personaj incurca sticlele de la MUSCATEL, BABANEL!!!!!
    Mai Stelica, ia fa tu bunicutule, o analiza hardcore intre unguroaice si vinul de Tokai,pe de-o parte si pe de alta ,intre FOCOASA TA BRUNETICA SI BUSUIOACA DE BOHOTIN!!!!!!!
    SA VEZI CE DE SATISFACTII LA NIVEL 'INALT' O SA AI,ELONGATIE MAXIMA NU GLUMA!!!!!!!
    O SEARA EXCEPTIONALA STELICA,PREGATESTE TEMELE PTR.MAINE CU NEPOTUL,NU TE CHINUI CU RASPUNSUL PTR.DISTINSA MEA PERSOANA,NOAPTEA E UN SFETNIC BUN!!!!!!!SI NU SE ANUNTA O NOAPTE FURTUNOASA!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Stelian P:
    N-am fost în Ungaria până acum, dar, dacă spui că e aşa de rău, nici că o să merg vreodată. Păi ce să fac eu pe cei 1.500 de km de autostradă ai lor? Nu-mi ajung cei 1109 km (promisiuni) de autostradă de la noi, cu care au ajuns Alianţa DA la guvernare, în 2004? Dacă-i pargurg pe ăştia, plus vreo 500 km până la Câmpulung, unde sunt hotărât să ajung şi la anul, gata, i-am întrecut pe unguri. Plus de asta, zici că drumurile lor sunt aşa de proaste, încât poţi adormi la volan. Nu-i mai bine să dorm eu acasă, decât prin cele străinătăţuri?
    Cât despre cuvintele pe care le folosesc, ai dreptate, Sunt aşa de greu de prounţat încât, la recenta întâlnire a promoţiei pe care am avut-o la Câmpulung Moldovenesc, Zoli, unul dintre colegi, ungur get-beget, a trebuit să-şi spună numele pe litere (S...Z...O...F...E...R...D...F...I), pentru a-l reţine şi operatorul care a filmat întreaga activitate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mei fratilor, de ce nu spus la mine ca treb citit la invers? Si blonda din potrea cine este ? Ca nu cunosc inca toate fetele la unguri. Eu cred ca este bine la noi invatat ungureste, declarat unguri, cerut cetatenie la Ungaria si atunci avut si la noi romanii 1500 Km de autostrada.Ca atunci Ungaria avut 30000000 de cetateni si este un stat mare nu ca akum.

    RăspundețiȘtergere
  16. La naiba, m-au intrecut vampirii!!Pana sa iau lada cu usturoi de la PKM......

    RăspundețiȘtergere
  17. TOP GUN
    Sa ma ierte BRANCUSI SI PAULESCU SI MULTE ALTE GENII NEMENTIONATE AICI,ACUM,( ROMANASI,DE-AI NOSTRI, GET BEGET,EVIDENT) in comparatie cu ilustrii nostri 'vecinei' si buni prieteni!!!!!!!!!
    NOROC cu ei,ca asa iesiram si noi din anonimat, spre disperarea 'cozilor de topor',vorba poetului.........!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Stelian P.
    @biliuta
    Imi plac oamenii care nu au vazut Ungaria dar ii critica pe unguri (adica vorbesc cu patos despre ce nu stiu).
    Nu inteleg ce legatura are Alianta DA cu textul meu dar nici nu te intreb ca ma tem ca o sa-mi vorbesti despre Boc sau Oprea.

    RăspundețiȘtergere
  19. Stelian P.
    @TOP GUN
    Sa te IERTE !

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Stelian P:
    N-are nicio legătură Alianţa DA cu textul. Are, în schimb, cu autostrăzile, pentru că iată cu ce angajamente veneau ei la guvernare, în 2004:
    - Autostrada Nadlac-Deva-Sibiu-Pitesti (prima cale, inclusiv variantele ocolitoare Pitesti, Sibiu, Sebes, Orastie si Deva): 459 km;
    - Autostrada Drajna-Cernavoda-Constanta: 115 km;
    - Centura de autostrada Bucuresti Nord (prima cale): 50 km;
    - Autostrada Bucuresti-Ploiesti si Comarnic-Brasov (prima cale): 138 km;
    - Autostrada Brasov-Cluj (prima cale) si Bors-Oradea (prima cale): 257 km.
    Stai liniştit, că nu o să-ţi vorbesc despre Boc sau Oprea, pentru că niciunul dintre ei nu are vreo legătură cu autostrăzile. Sunt paraleli cu ele.
    Şi nici nu vorbes cu patos despre ce nu ştiu. Dacă vei citi încă o dată comentariul meu de la ora 18,25, vei observa că ţi-am urmat sfatul, chiar dacă nu în totalitate. Îmi cereai să postez un text, tot glumeţ, despre istoria ungurilor. Ne-având un asemenea text la îndemână, am zis să fac un comentariu "glumeţ", folosind informaţii din materialul tău. Se vede că nu am fost înţeles.
    Şi încă ceva! Când mi se iveşte ocazia (nu prea des, recunosc) să am un interlocutor pe măsură, nu mă interesează orientarea sa politică.

    RăspundețiȘtergere
  21. TOP GUN
    Cezarica, dragul meu!!!!!!!
    Nu te lua la intrecere cu vampirii,ca bag seama ca nu esti prea sprinten ptr.lada cu usturoi!!!!!!!!!!!!!In concluzie,te-am rugat de f. multe ori sa ma bannezi,nu pot fi aplaudacul de serviciu, :::''gen super articol,felicitari,bravo X,BRAVO Y!!!!"""",doar sa nu ma aleg cu niscaiva injuraturi sub anonimat evident,adica nu ma injura direct STELICA,e 'UN PRETENAR,'era asa un exemplu NEVINOVAT,evident ca persoanele de fata se exclud,nu-i asa ??????? Stiu ca sinceritatea mea, e vecina cu insensibilitatea,dar asta -s eu,nu pot fi pupincuristul de serviciu,DA SEFUL,SA TRAITI AM INTELES !!!!!!,am si eu dreptul la opinie,buna, rea, asta e , loc sub soare e ptr.toti!!!!!! Conteaza sa ne respectam si s-avem un ton civilizat,il respect pe interlocutorul meu indiferent de origini,orientari de tot felul,nu conteaza cum arati, sau cat de lung ai parul,important e ce si cum gandesti!!!!!!!!!Pestisorule,n-ai 'pricipit' ca volens nolens, daca zice profetul Stelica,ii musai sa ai legatura cu DA,BA,NU,SIC,ZVAC,CU DOGARU SAU MARARU ',PATRUNJELU' DINAMO ,STEAUA!!!!!!Stelica,ptr ca tot bate weekend-ul la usa,ia-l de manuta pe nepotel si du-l la Antipa,maine se redeschide muzeul,poate e vreo gratuitate ptr.bunici si nepoti,poate se incinge un CEARDAS,e vreo degustare de PAPRIKAS si TOKAI si bonus o intalnire cu CIOCIOLINA,sa nu refuzi vreo invitatie sub plapumioara sa ai 'PISTOLUL' si sa te asiguri ca IA FOC!!!!!!!
    HA,HA, HI,HI,Cezarica,te rog din inimioara mea, sa-i facem o bucurie si o dedicatie muzicala lui Stelica,sa fie in parametri maine,asa ca pune-l pe PITBULL FT.NE-YO SI PITBULL FT.MARC ANTHONY,super misto melodiile!!!!!Multam fain ,anticipat!!!!!!!!
    O ZI SI UN WEEKEND EXCEPTIONAL TUTUROR,SA FITI IUBITI!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. TG-vampiriI erau ...Micutzul S-atat! Vezi cat timp a zacut in coparseul ala fain -alb(pe blogul lui)
    Buna dimineata la toata lumea!
    PS.Nu mi-a vazut cineva fratii??!!ai dracului panarame cred ca au emigrat in FRANCE. Au vazut rude mai apropiate pe acolo si ...valea ...!

    RăspundețiȘtergere
  23. Hai noroc fratioare! Azi avem treaba multa de facut ca vine unchiu SAM din America si vrem sa-l primim cum trebuie. Nu ca tine...toata ziua pe NET!

    RăspundețiȘtergere
  24. TOP GUN
    Mersi ptr.precizari,nu citesc blogul MICUTULUI,daca-i ceva interesant pe acolo,hai c-o fac!!!!!!!!Unchiu' SAM,soseste din America,se pare ca are indicatii pretioase de la big brother Obama,s-o lasa mai moale cu excesele si sa se cam retraga din politica,ei nu va bucurati,cosmaru' se sfarseste in 2014 Taurasule ,vezi cu melodiile alea faine,sa-l mai consolam pe zeul Stelian,zau asa, din relatarile 'zeului' am retinut ca-i intreba el,pe diversi,cine cred ei,c-ar fi STELIAN P.??????Pai la naiba,daca te numesti Stelian,ii intrebi pe cunoscuti despre tine????? Adica te dai de gol asa??????HARDCORE Stelica!!!!!Nasucul meu de 'SAMANTHA' imi spune ca esti un IMPOSTOR,mai mare sau mai mic,tu alegi MARIMEA!!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR SI LUI' MR.KNOW-IT ALL'(ADECA, TOT STELICA,MR RIGHT!!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  25. Sursa - Jurnalul National din 13 sept. 2011

    Secretarul de stat din cadrul Ministerului Mediului din Ungaria, Illés Zoltán, a anunţat, ieri, că Guvernul de la Budapesta va face tot posibilul ca mina de la Roşia Montana să rămână închisă. "Am luat legătura cu mai multe ţări din UE şi încercăm să mobilizăm toată Europa să se opună deschiderii unei mine, cu extracţie pe bază de cianură, în România. Demersul nostru nu este unul tâmpit, bazat pe orgoliu, ci susţinut de certificate de la mediu, care atestă cât de mare este pericolul, dacă se va deschide mina de la Roşia Montana. Pe baza cercetării efectuate de minister, am ajuns la concluzia că există şi alte opţiuni de extragere a minereurilor preţioase, diferită decât cea prin cianuri, mult mai ieftine şi fără repercusiuni devastatoare asupra mediului”, a declarat Illes Zoltan.

    Oficialul maghiar a dat de înţeles că pe termen lung România va avea pierderi mult mai mari decât câştigurile preconizate. "Din studiul nostru reiese că mina ar putea oferi minereuri preţioase timp de 15-20 de ani, dar impactul asupra mediului ar dura până la sfârşitul omenirii, iar asta ar obliga România la nişte cheltuieli incalculabile. România ne-a trimis un studiu eronat, chiar absurd, în care scrie că impactul cianurii asupra mediului la graniţa cu Ungaria va fi aproape de zero”, a specificat Illes, care i-a trimis o scrisoare deschisă ministrului Laszlo Borbely, în care subliniază opoziţia Ungariei faţă de acest proiect.

    Daca e asa, jos palaria in fata ungurilor (ca tot veni vorba de ei)!

    ELENA

    RăspundețiȘtergere
  26. Ilenuta tatii ... iar te grabesti , "ca fata la maritis" ... Se pare ca graba iti este caracteristica : imi aduc aminte cu ce osirdie laudai , prin Roarmy230 , trecerea la 'pensii contributive' a fostilor militari ... si a durat ceva timp , si multe argumente din partea cuiva , pentru a o mai slabi cu laudele ...
    Acuma iar te grabesti 'fato' ! Ai impresia ca i-a 'palit grija' si durerea de necazurile Romanicai ... Oare , nu cumva , ei au grija mediului natural (si a bogatiilor) al unui tinut pe care sint siguri ca si-l vor insusi !...

    RăspundețiȘtergere
  27. Trimitei si altora sa stie toti ai nostri!
    Trimiteti la toti amicii vostri!

    De la KHANDAHAR la ROSIA MONTANA, intre SUA si RUSIA

    Intre CRIZA SI TERORISM, ROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice !

    AMERICA nu are zacaminte de URANIU.

    Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM.

    Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO! Sunt niste neica-nimeni in materie de suprematie MILITARA.

    Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala,
    iar uraniul in industria nucleara.

    Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar in ROMANIA. La ROSIA MONTANA !

    Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Rosia Montana are acum o miza periculoasa, cu atat mai mult cu cat Exploziv-News si GIS-SSR o dezvaluie in premiera:

    Zacaminte de wolfram, neexplorate niciodata, se gasesc insa, in cantitati uriase, si in muntii Retezat (zona Gugu Sureanu, axa care le uneste trecand prin Varful Peleaga, ca punct de reper. Exact zona in care a cazut, in urma cu cateva luni, avionul militar israelian - posibil neintimplator in misiune in acea zona !) si, inainte de 1989, au fost pazite cu strasnicie, de catre DEPARTAMENTUL ZERO.

    Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era sa plateasca cu viata, in urma unui atentat psihotronic al rusilor, curajul de a dezvalui adevarul, in cadrul unor cursuri speciale, destinate profesionistilor din serviciile secrete militare ale Romaniei. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este si parintele legendarului Departament.


    In aceeasi zi in care profesorul RUDAN era gasit aproape mort in apartamentul sau din Bucuresti (cu cateva zile inainte, el dezvaluise unor apropiati din SRI si DGIA ca fusese de doua ori amenintat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiter KGB),
    generalul David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan, avea aproape aceeasi soarta cu a profesorului roman.

    Generalului american i se intimpla asta deoarece, intr-o conferinta de presa, scapase un alt adevar: motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau teroristii?!!! Ci uriasele zacaminte de URANIU pur!
    In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala.

    Va urma!
    Tineti aproape !

    RăspundețiȘtergere
  28. Wow !! Lucruri interesante pe aici!
    A trecut Elena,ne-a injurat si .....gata! Rosia -Montana si mai interesant..!!!??? Anonime te mai asteptam!

    RăspundețiȘtergere
  29. @Anonim 16.09
    1. In privinta pensiilor, cand am zis pe roarmy ca unora chiar le va creste pensia, uite ca chiar asa a fost. In alta ordine de idei, ceea ce i-a avantajat pe unii, i-a dejavantajat pe cei de varsta mea. ASTA NU INSEAMNA CA AM SUSTINUT / CERUT VREODATA SA LI SE TAIE CELOR CARORA LE-A CRESCUT. Am inclusiv in familie astfel de exemple. O alta problema ale carei implicatii le vom simti mai tarziu este "legarea" de punctul de pensie.
    2. Revenind la "pretenii" nostri, sunt sigura ca nu au ei convingerea ca si-l vor insusi. Nici ei si nici urmasii urmasilor lor.
    Sunt de acord cu valorificare a tot ce are bun tara asta, dar NU CU ORICE PRET / COST.
    ELENA

    RăspundețiȘtergere
  30. @elena
    chiar nu te poti abtine sa debitezi prostii??
    Uite iti promit ca maine/de fapt azi iti detaliez.
    esti incorigibila in a sustine prostii peste prostii si nici meseria nu ti-o stii....Hopaa ca a iesit cu rima.
    Chiar te-ai tampit!!Ne "omori" pe toti sustinand comenzile sefilor tai de partid.Chiar nu-ti pasa decat de propriul portofel??Chiar in halul asta te vinzi??
    Anonim 16 septembrie 2011, 16:09 ARE PERFECTA DREPTATE!!
    Tu du-te si fa liceul sanitar inca odata ca in rest esti varzaaaaaa!!
    Fac un apel ff serios!!
    Daca cineva de pe aici are/va avea un proces candva(Doamne fereste) s-o angajeze pe elena pt.reprezentare(cu plata bine inteles)
    Cine are curaj sa piarda garantat??

    apropos CE MAI FACE FIRMA PIPEREA?????
    au luat banii si-au "taiat-o"?????sau muncesc din greu.Hai elena spune-ne ca tu stii si ceea ce nu stii.

    RăspundețiȘtergere
  31. Re: [roarmy230] celor multumit de noua lege

    Am o rugaminte: lumineaza-ma - din punct de vedere financiar -- despre ce e vorba, ca eu, mai slabuta la aritmetica, nu inteleg nimic. Tocmai am incheiat o convorbire de 72 de min. cu un finantist (evident, ofiter in rezerva, cumulard) care m-a convins cat de buna e, totusi, aceasta lege!
    Elena

    From: Vasile
    To: roarmy230@yahoogroups.com
    Sent: Thu, January 28, 2010 8:41:43 AM
    Subject: [roarmy230] celor multumit de noua lege

    Mai oameni buni...puneti mina pe creioane,studiati (sau macar cititi) toata legea,faceti legaturile intre articole si paragrafe,comparati cu ceea ce prevede legea 164,si pe urma vedeti la ce concluzii ajungeti...
    Nu va grabiti sa va declarati multumiti (numai pentru ca in primele luni de la aplicarea legii nu vi se va diminua pensia)...ginditi macar putin si mai departe...ce se va intimpla...E simplu sa ne declaram multumiti,sa aplaudam...eventual sa trimitem o telegrama de multumire 'conducerii superioare de partid si de stat'...si dupa aceea sa ne muscam pumnii...

    RăspundețiȘtergere
  32. si doar 72 de minute a fost convorbirea?? doar 72??
    Se vede ca unora le platesc contribuabilii facturile la tel. de serviciu bugetar ca sa-si faca ei/ele mendrele cum vor.Bravos natiune!!
    De muncit la stat(degeaba)mai aveti timp doamna intre 5 ore de bloghereala si inca 3-4 de vorbit la tel.Ca doar nu va costa nimic.E suficient tupeul.Va doresc spor la tocat banii cetatenilor

    RăspundețiȘtergere
  33. scuzati
    Ma numesc Don Corleone si constat ca sunteti mult mai mafioata decat mine

    RăspundețiȘtergere
  34. Salariul l-ati luat sau e cam devreme.E bun si avansul!Lichidarea vine mai tarziu dupa ce mai consumati cateva sute de minute de la institutie.
    Atentie la radiatiile electromagnetice ca afecteaza creierul(daca au ce)
    Va recomand hands-free si sa tineti tel in priza ca altfel se descarca bateria.Dogaru era si el pe fir??ca doar ati fost colegi la parlament ca acolo e de stat(degeaba)nu gluma

    RăspundețiȘtergere
  35. @vasile
    spune-ne si noua ce se va intampla mai departe,ca noi nu stim.Tu esti mama omida??
    Am citit legea dar nu stim ce va fi mai departe.Hai nu zau spune-ne si noua dar eu n-am minute sa stau la tel o ora si de-amp...lea.
    Spune care e viitorul maestre??
    sau o intrebam pe elena ca ea stie si ce nu stie

    RăspundețiȘtergere
  36. Curule al lui leon ...
    Ti s-a mai spus , de multe ori , si in multe alte locuri , ca esti prostovan ... Cum sa-ti raspunda Vasile , aici si acum ... cind discutia prezentata a fost in alt loc ... in IANUARIE 2010 (doua mii ZECE) ...
    Esti tantalau tare !

    RăspundețiȘtergere
  37. tontolacheu 08:15
    ai auzit de intrebari retorice??
    Nimeni nu astepta nici un raspuns la asemenea idiotenii.Nici nu exista raspuns.Doar tu visezi"cai verzi pe pereti"
    somn usor ! leguma!

    RăspundețiȘtergere
  38. Domnul Neacsu si alti clienti mai vechi ai Puterii s-au gandit, pe modelul actiunii ”radierea PDL”, sa dea o lovitura SCMD, solicitand Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti date privind modificari statutare.
    Lasand la o parte faptul ca in spatele actiunii radierea PDL se afla si SCMD, ii atentionam ca spera degeaba!...
    SCMD nu a facut modificari statutare si nici nu va face. Alaturi de vicepresedintii suspendati, conform statutului, pana la alegerile generale care vor avea loc peste 3 ani, membrii fondatori au numit, statutar, niste interimari care isi pot desfasura activitatea pana la alegerile generale.
    Ii mai avertizam totodata, pe cei care au ca unica preocupare, de doi ani de zile, negarea a tot ceea ce face SCMD si denigrarea conducerii acesteia, ca nu vor avea nici o sansa, nici in privinta indepartarii SCMD de Statut. Toate actele emise sau actiunile efectuate de SCMD sunt verificate de catre Departamentul juridic, pentru a nu se iesi din litera Statutului.
    In ceea ce-l priveste pe acest individ care se declara sindicalist militar, asteptam ca Filiala 1 Craiova sa ia, statutar, masurile care se impun, presedintele filialei urmand sa le comunice Consiliului National al Reprezentantilor.
    A venit timpul sa separam graul de neghina pentru ca ne asteapta o batalie extrem de stransa.
    Suntem fericiti sa anuntam ca, deocamdata, prin Decizii ale Curtii de Apel Pitesti (Dosarele 1206/90/2011, 1207/90/2011 si 1274/90/2011), un numar de 23 dintre membrii SCMD din Filiala 1 Ramnicu Valcea si-au redobandit definitiv si irevocabil statutul si drepturile de militar, pensiile lor urmand sa cresca in conformitate cu Legile 164/2001 si 179/2004, in functie de cresterile soldelor activilor.
    Este doar inceputul. Ne vom stradui sa largim bresele produse in Legile 119, 263/2010 si 165/2011, pana la abrogarea acestora!

    Honor et Patria! Vae victis!

    RăspundețiȘtergere
  39. Cine-i prostu' cu copy/paste,ca ma bufneste rasul
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  40. Este doar inceputul. Ne vom stradui sa largim bresele produse in Legile 119, 263/2010 si 165/2011, pana la abrogarea acestora!

    Honor et Patria! Vae victis! -INTERESANT parca ziceau ca nu actioneaza impotriva masei largi de pensionari militari!!!

    RăspundețiȘtergere
  41. @helen-pentru mine ar fii o adevarata pierdere detimp sa mai caut prin arhiva!!
    Tu(Helen Hary) ai stiut doar cand am vrut eu!!!
    PS.Nu m-a lasat absolut nimic,pe verificate,controlate-JG.

    RăspundețiȘtergere
  42. Gata vere! Mai schimbă subiectul că s-a-mpuţit calul ăla a lui Attila Verestóy ...

    RăspundețiȘtergere
  43. Stelian P.
    @CEZAR
    Cite nu spuneau ei ? Important e sa aibe cit mai multi cotizanti, altfel nu merge Caritas-ul.

    RăspundețiȘtergere
  44. @CEZAR"s cousin -....Oi avea tu pretentia ca esti var de-al 14-lea cu mine si te dai tare mandru ca esti maimutoi de pe Wall Street-dar asculta la mine -esti cam impertinent!
    Dupa ce ca ati bagat America in rahat,pe aici nu ai pus o virgula ,ai tupeul sa-mi ceri sa schimb subiectul!
    Il schimb cu o conditie :baga si tu ceva de prima pagina ,ceva de pe W.S. o analiza politca -economico -financiara,gen PUNGUTA CU DOI BANI!!??

    RăspundețiȘtergere
  45. Cezarelu,esti penibil!:* Si nemaipomenit de frustrat,te-ai pomenit sa lasi commenturi aiurea si pe Blogul meu,haha. Si cica toata lumea e bine-venita daca are o atitudine pozitiva! Eu zic sa aplici asta mai intai in cazul tau si dupa aceea mai stam la discutii,te-am pupat pe portofel:* Poti sa-mi lasi comentarii ridicole in continuare,dar nu te astepta sa iti raspund,ar fi prea mare pierdere de vreme:))

    RăspundețiȘtergere
  46. Ceţăruşule ... asa patesc toti cei care se baga peste tot ... ca musca-n c...l calului ...

    RăspundețiȘtergere
  47. @Claudia -si eu te iubesc! Cred ca te spun lui maica-ta!!

    RăspundețiȘtergere
  48. PS. sa mai treci pe aici.....te tratez cu o cafea!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. @Anonime.. unul se lauda tot timpul cu noi cuceriri!!
    incerca sa-i dem. prietenului cum se face ...incearca la una si pac o geanta in cap,incearca la alta si paqc o geanta...si tot asa!
    Pretenarul zice :hai bai ,tu te alegi doar cu genti in cap!
    - da,dar din cand in cad mai si F...!
    Ps. nu-i cazul aici!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Hey there! Do you know if they make any plugins to
    assist with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing
    very good success. If you know of any please share.
    Many thanks!

    Feel free to visit my web site ... HiramHChandier

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!