Google Website Translator Gadget

marți, 3 ianuarie 2012

DE SARBATORI ........Ajutooor copii si frati!!!_________________________By Tigwer two

.
***AJUTOOOR !
                                                 Durere mare ,mare!! La Urziceni.pe 26 noiembrie eram la beci,puneam varza,cica asa sta varza mai bine daca o pui de Sf.Dumitru!! Numai ce aud soneria,urc repede cu cutitul in mana, cand colo langa usa un popa tanar ,gras si frumossi cu barba-i lucind de grasime si bunastare alaturi cu un baietan pricajit si cu o galeata in mana! Incearca sa zica ceva dar eu ma scuz spunand ca sunt de alta confesiune.Intelege si se repede la usa vecinei ! Suna ,bate ,da cu crucea de pamant ca usa nu se deschide.Intreb pe cineva si-mi spune ca asa umbla astia la sfarsit si inceput de sezon ,de Paste si de Craciun,deci de vreo patru ori pe an. Zic, mai ai dreacu',zice da si trebuie sa le dai cel putin 10 lei, iar daca iti zice ceva vorbe prin casa taxa este de 50 de lei.OK.                                                                                                                                                                                                   Vine 1 decembrie ,coroane,scandal,politruci fatarnici[polihoti practic]seara ma uit la tv ,pe toate posturile +la radio,frigider ,masina de spalat,bazinul de la closet !  Orice deschid numai despre scandalurile iscate cu aceasta ocazie.Cand sa ma intind si eu ,putin ,tarrr soneria!  Ma reped la usa ,cand colo vreo sase gealati proaspatbronzati,croncane la usa;ne dati ori nu ne dati??..Zic-mai :voi cu ce umblati.Cu Sf Nicolae ,zice unul mai sfrijit si mai rupt ,dar in timp ce noi va tinem de vorba fratii mai mari va opereaza pe la beciuri mai ceva ca Ciomu,va lasa fara ...castraveti si alte muraturi pe iarna.
                      
          Si iac'asa incepe calvarul care se va termina colo de paste.Am decuplat soneria,credeti ca am scapat,iti fac praf usile si peretii,trebuie sa umbli prin bezna ,sa nu vada ca esti acasa.
                             Ne-a batut D-zeu,suntem inconjurati de tzigani,vreo sapte opt blocuri,ne-a pricopsit fosta primarita prin '86 !Era de-a lor- i se spunea Laleaua Neagra A zis ca-i baga intre blocurile de militieni si militari ,poate ii mai civilizam!  Da de unde, ne-au tziganit ei pe noi caci s-au inmultit precum iepurii sau cainii dingo din .Aaustralia. Nu mai poti pune o rufa pe sarma ,sau sa lasi covorul pe batator ,nici presul de la usa nu rezista ,de papuci ce sa mai vorbim ! Fura si distrug toti precum lacustele sau omizile.Intre blocuri exista un parculet plin de pomi fructiferi,i-au jumulit pe toti,de cum dau in floare pana prind ceva fruct,tot rontaie .Acum e pustiu si plin peste tot cu gunoaie de- ale lor,ca ei nu se obosesc sa duca gunoiul la tomberon ,arunca pe geam.!               Mi- s discriminati, saraci, amarati… nu`i asa ?

Palat de tigani  - Buzescu -TeleormanPalat de tigani  - Buzescu -TeleormanPalat de tigani  - Buzescu -TeleormanPalat de tigani  - Buzescu -Teleorman
                                             .Ciorile stau toata ziua si joaca barbut,beau si planuiesc hold-up uri cu pustanii pe langa ei  Cand vre-un croncan mai batran nu mai are parai indeamna vreo doi trei puradei sa rupa o crenguta dintr-un pom si sa se repeada pe la usile noastre cu uratul!  Mergeti la aia ca au ,sa nu veniti fara bani.Cand crezi ca s-au mai linistit vin unii cu niste tabele,cu poze si icoane de la cine stie ce fundatii[cersetorie ascunsa]ca are nu stiu cine nevoie de ajutor.apoi se perinda popii si tine-o tot asa.Ai facut imprudenta sa deschizi,ti-a trantit crucea in fata si incep sa cante pe nas! Practic mizeaza pe rusinea si bunul tau simt,ceea ce ei nu au________tigri2      -----klikk pe palat !!!

18 comentarii:

  1. LA MULTI ANI ,cu sanatate si noroc !!

    RăspundețiȘtergere
  2. LA MULTI ANI ! Tuturor,poate mai dam drumul la cureaua lui Boc,a ajuns la ultima gaura.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici a fost dat in folosinta un spital municipal mare ,frumos,bate la fund multe spitale din Bucuresti,eu locuiesc la doua blocuri de el apoi este o liziera si raul{fluviul]Ialomita.Toata noapte vin salvarile iar prin dreptul blocului incep sa caraie sa le deschida portile,acuma ne-am obisnuit.Pacat ca 80 la suta din servicii sunt destinate numai tziganilor,ei se bat ,se taie ,se omoara,paturile sunt pline ,ocupate de ei,prin jur fac o mizerie ca dupa fiecare salvare cu vreo "pasare rara' apare cate un stol.Apoi jandarmii ,politia.etc.Toate serviciile platite din banii nostri trebuie sa se ocupe numai de ei,iar ei cu ce contribuie la PIB,ne trag rau in jos si noi ca sa nu-i suparam ,pe ei si pe altii ,tacem.Mare pacoste pe capul nostru.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba dati cu praf de pureci sau cu boabe de porumb tratate cu Furadan si-o sa scapati de stancutze!

    RăspundețiȘtergere
  5. @tigri2
    rareori am citit ceva asa de corect si adevarat spus.
    Imi aduc aminte,cu ani in urma in drum spre C Midia trenul a oprit si in Urziceni,siiii au inceput sa urce coloratii.Bai frate parca nu se mai terminau.
    erau ametiti de bautura cu tzigancile dupa ei si o droaie de plozi.Am stat noi ce-am stat si-am rabdat si am tot rabdat,pana cand unul a vrut sa scoata niste femei din compartiment cu forta.
    Ma credeti ce bataie au putut sa ia de la militari toti tziganii aia??(dar numai barbatii-care de fapt sunt cam lasi)Nu mai exista deosebire,soldati,gradati,maistri militari,ofiteri au batut la colorati ca la fasole.zburau din tren ca potarnichiile.
    Doamne ce lectie le-am dat.Dar ce folos ca astia uita repede,lectia trebuie repetata zilnic.
    Oricum daca o sa vin la Urziceni cred ca vin ....prin Cluj:):)

    RăspundețiȘtergere
  6. tot soldatii mai smecheri.Aia bateau cu centura si paftaua ,si asa mi-am adus aminte de tinerete si LM

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum sa va spun,la noi in vest si in mod particular in Timisoara ...e bine ! Nu ne deranjeaza ,pentru ca ai nostrii stau in ..centru ! Se zice ca tot centrul ii ocupat de colorati.
    Cand trag cate o inmormatare,se opreste circulatia in Timisoara....asa de frumos e ! Camioane cu coroane,fanfara cu zeci si zeci de cantareti in alb ,coloane de masini bengoase care mai de care,frumos ma ,mai spala prostu ochii!!
    In cimitir fiecare are palat, in care stau la taifas (mortii desigur)!!
    Si ceea ce-i mai important-totul ii legal,parafat, aprobat ,supervizat de ..autoritati ! Deci ..nu putem sa ne vaitam ! Aici totul ii civilizat,e vestul aproape ce ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Craaa, craaa, craaa! Uite cine vorbeşte de noi CîîîrLeonu cel blondel ca fundul de ceaunel de mămăligă şi ăla de-şi zice „tigri2”, care-i jumate ca noi şi în plus e şi neam de gabor din Ardeal!

    RăspundețiȘtergere
  9. @tigri2
    Am doua intrebari.... sau 3
    1- de ce nu se vede cortul din spatele palatului,acolo unde locuiesc de fapt tziganii
    2-nu vad capete de cal la geamul palatului.Inca nu i-au bagat in casa(caii)
    3-Cu energia electrica cum e?? ca ei sunt tare saraci si fura "corent"ca si aparatorul lor de la 15:30

    RăspundețiȘtergere
  10. @CIO ARA
    Umbli cu cioara vopsita si vrei sa credem ca este papagal,sa stii ca gaborii din zona Muresului nu dau doi bani pe tziganoii de Dambovita aia sunt harnici si scoliti nu ai sa-i vezi la cersit ,sunt muncitori adevarati ,si nu sunt colorati.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  11. @Don Corleone
    Cei ce au curajul sa vina cu trenurile de noapte dinspre Bucuresti spre Slobozia trebuie sa fie ori in gasca ori inconstienti >oamenii locului stiu si se grupeaza in primele doua vagoane impreuna cu nasul[si lui ii este frica sa mai umble prin tren].La coborarea din Armasesti sau barbulesti daca faci imprudenta sa stai pe hol sau in preajma usii iti smulge tot ce poate si sare din mers,sau puradeii iti arunca de jos cu pietre in geam.Pai de ce s-au scos acceleratele care circulau prin zona[acuma circula pe la Ploiesti]nu opreau la Barbulesti si nenorocitii trageu semnalul de alarma.
    Prin zona numita Posta[veche]trece soseaua de centura a orasului-Constanta-Bucurest,Ploiesti,Buzau,si trec tirurile cu marfuri,acolo este un urcus[iar in zona locuiesc magraonii]tirurile incetinesc iar astia urca prin spate de pe capota altei masini sau din mers si arunca tot ce gasesc.alta metoda ,apare cate o cioara in scaun cu rotile si cand apare tirul el 'traverseaza'si l-a facut pe turcalete.Alta metoda .stau pe margini tzigancuse care se prefac ca se bat ,isi rup hainele se arunca pe jos ,isi dezvelesc 'copanele'si soferii atenti la ele incetinesc si gataaa au "muscat-o'Politia stie tot dar veniti sa vedeti ce masini si ce viloaie au politzaii din salariul lor amarat,noua ne trebuie vre-un juma de secol de pensii revizuite si tot nu atingem conturili lor din banci.Asa ca "SA TRAITI BINE'-fraierilor !Fetitele mele sunt arenjate pe la bruxeles sau prin notarime iar voi prostimea sa va trimiteti nevestele si copii in lumea larga-la cersit.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  12. @CEZAR
    Buna dimineata !
    Azi termin de finisat un text (am incercat sa-l fac mai hazliu) despre Decizia Nr. 29 din 12.12.2011 si efectele ei. Daca esti de acord am sa-l postez miine dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  13. @Stelian -Buna dimineata ! Il astept!

    RăspundețiȘtergere
  14. TOP GUN
    HELLO EVERYBODY,
    Bag seama ca starea euforica care l-a cuprins pe amicul meu intim si devotat Stelica,se datoreaza doamnei ,jumatatea inegalabila si infailibila,care e responsabila cu buna dispozitie!!!!!Stelica,ordinul l-ai primit asa ca, executarea ,aspiratorul si cele doua uscatoare pliabile,da fuguta la magazin si fa gaura in buget!!! Probabil veselia este datorita faptului ca ti-a marit-o, te numeri printre exceptiile lui fratila,da,da,au sau, am comis o gafa,ti-au scazut-o?????? Stelica,sa nu-ti tai venele,ca astia din turele de serviciu ,zau asa cu cine se mai distreaza???????,microfoanele in aspirici,cianura in medicamente si-n mancare,Madame Lupu sta cu ochii si degetul pe tasta,doar, -doar te-o prinde cu garda jos!!!!!Apocaliptice timpuri ,verboten e peste tot ,si-n democratia asta de doua parale!!!!!Stelica.eu zic sa-ti prelungesti starea asta DE GRATIE si sa te apuci de batut si covoarele,pai nu,????? sa vezi atunci ,ce fericit o sa fii!!!!De la agonie la extaz,nu-i decat un pas mic!!!!!BYE,BYE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. @ T.G.-suge-ti pixul....

    RăspundețiȘtergere
  16. @T.G-suge-l si pe al meu...

    RăspundețiȘtergere
  17. PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU UMBRELA DE SPRIJIN PENTRU AL QUEDA ! UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT !
    Domnule Dan Voiculescu
    Pe data de 3 Ianuarie a aparut un atac furibund la adresa persoanei mele pe blogul dumneavoastra.
    Iata ce spuneti "Domnul Robert Horvath, luptă zelos împotriva mea cu… Interpolul pentru că nu i-au apărut niste comentarii .  Cam in aceeasi maniera, Traian Băsescu vorbea, in campania din 2009, despre cum vreau eu să mă înfrupt din sarea României, împilând pe cale de consecintă poporul. " Am cerut un Drept de Replica care a aparut triunchiat. El poate fi citit in intregime pe blogul meu personal
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Voi incepe cu o clarificare . Aceste comentarii nu erau oarecare. Ele faceau parte din Dosarul criminal si terorism Traian Basescu remis catre FBI.
    De fiecare data cand eforturile mele jurnalistice se apropie de mafia armamentului cenzura devine totala.
    Nu v-am denuntat la Interpol si voi face acest lucru numai cand voi ajunge
    la concluzia ca a-ti facut un blat politic cu presedintele inca in functie impotriva securitatii si interesele Romaniei.
    Comparatia persoanei mele cu un bataus de port o consider obscena .
    BUCURESTI CENTRU AL QUEDA !
    .Nu demult a aparut un comunicat oficial al guvernului SUA care declara Romania ca centrul financiar AL Queda . Un imperiu financiar bazat pe trafic de alcohol, droguri si armament functioneaza nestinghetit din 2007.
    Seful AL DULAYMI este facut scapat de Basescu impreuna cu 250 teroristi.

    Domnule Voiculescu
    Sunteti la ora adevarului. Spargeti cenzura si preluati acest caz avand calitatea de Vice presedintele senatului sau va declar facand parte dintr-o conspiratie a servicilor romanesti in favoarea Al Queda ?
    Robert Horvath Deva jurnalist de imvestigatie New York.
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!