Google Website Translator Gadget

vineri, 27 ianuarie 2012

DICTATORUL SI EROII !!

Grigore Cartianu

Politicianismul periculos practicat de doi fruntaşi ai PDL, Ioan Oltean şi Mircea Toader, a fost stopat ieri de şeful lor de partid, Emil Boc.
Şeful Guvernului şi-a reiterat fermitatea de a stopa privilegiile de care au beneficiat „revoluţionarii cu certificat" în ultimii şapte ani, ca urmare a unei legi abjecte promovate de regimul Iliescu. Este un gest riscant, dar necesar, pentru care dl Boc merită apreciat. Nu e uşor să-ţi ostilizezi 10.000 de revoluţionari de profesie, care, împreună cu familiile lor şi cu alte rubedenii, pot face o mare hărmălaie în stradă. Potenţialul anarhist al acestora este direct proporţional cu capacitatea lor de a provoca violenţe. Totul, în numele libertăţii şi al democraţiei, dar cu scopul recuperării avantajelor pierdute. Emil Boc poate fi sigur însă că, în acest demers, îi are alături pe majoritatea românilor, sătui să plătească armata de mercenari înfiinţată de Ion Iliescu.
O gălăgioasă oaste de militari rezervişti sau pensionari, condusă de un Moş Teacă ieşit din marmita ideologică a generalului Ilie Ceauşescu, s-a strâns ieri de prin văgăunile patriei pentru a face show prin Bucureşti. În timp ce urca în autocarul de Capitală, un vajnic rezervist din Ploieşti a explicat: „Mergem la Bucureşti să-l dăm jos pe dictator!". Asta o spune în 2012, când poate să-şi înjure dictatorul pe toate televiziunile şi cu toate portavocile. Este tipul de ostaş care în anii '80 îl tămâia cu spor pe Iubitul Conducător, iar la Revoluţie a tras în popor de două ori: o dată sub Ceauşescu, până-n 22, a doua oară sub Iliescu, la vânătoare de „terorişti". Istoria va reţine că bravii ofiţeri din decembrie '89 au fraternizat ieri, în Piaţa Universităţii, cu revoluţionarii care pretind bani pentru că, în aceleaşi zile din urmă cu 22 de ani, au stat sub gloanţele Armatei române! Unii au tras, alţii au făcut culcat, acum cu toţii şi-au unit forţele pentru a-l da jos pe odiosul dictator! Ce-i drept, ar renunţa să-l mai dea jos dacă le-ar mai pune ceva bani la pensie sau la indemnizaţie...
Am mai văzut, în aceste zile, tot felul de eroi. Una-două, Guţă e erou. Ziarişti cu IQ-ul îngheţat îl descoperă pe „manifestantul-erou din Piaţa Universităţii". Ce-o fi făcut amărâtul ăsta să fie declarat erou? A stat în Piaţă câteva zile şi câteva nopţi. Şi s-a declarat chiar încântat: „Oamenii de-aici sunt buni - mi-au dat sandvişuri, mi-au dat şi bani... Îmi place în Piaţa Universităţii".
Mai nou, au fost descoperiţi doi noi eroi: locotenentul Alexandru Gheorghe şi procurorul Florin Roman. Aceştia şi-au ridicat glasul împotriva dictaturii, în aplauzele compatrioţilor care, după 22 de ani de libertate, sunt mai năuci decât în democraţia lui Ceauşescu. Ce mai contează că Gheorghe şi Roman au încălcat nişte legi, nişte regulamente...?! Dacă e anarhie, anarhie să fie! Rechinii politici şi cei penali stau în umbră şi jubilează...


32 de comentarii:

  1. Anonim00:17

    Da da orice las striga dictatura cand NU E!!!
    Ca atunci cand ESTE nu striga nimeni nimic:Nici n-ar avea cum.
    Pe mine ma enerveaza "dictatorul"Raul Dancuta.Sterge ala comentarii mai multe decat se scriu:):):)
    Pana le urma o sa le stearga si pe ale lui(proprii si personale)
    O fi si asta o boala mai stii??Da e grea ,grea de tot
    Cezare eu iau articolul asta si-l bag pe mail.
    Ce zici pe infoM am vre-o sansa hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut D.C.- stai bine cu Infom! Pe mine m-a banat de vreo 7x pana acum! Nu ai remarcat ca au disparut personaje care combateau la greu ,ca Jvek.....si simpatica Pamela? Nu-i bai ca sunt si acum prezent(Sic R.D.) dar nu mai ai cu cine si despre ce...!! Cred ca ne va ruga sa il mai ajutam ,caci altfel moareeeee!!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chigrul si cu Curleonul sa ne zuga biberonul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai pinguine de ce nu te speli pe dinti ca mirosi a samahoanca,si mai fploseste oglinda ca sa vezi cat esti de prost.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa va zic doua bancuri cu moldoveni:
    1. Care este asemanarea intre pinguini si moldoveni?

    Se inmultesc in nord si migreaza in sud.

    2.Un moldovean a fost la Bucuresti la Cogresul PP a lui DD si la intoarcere ,in Gara de Nord si-a amintit naucul ca nu i-a cumparat nimic nevestei.la o taraba vede o oglinda ,se uita el speriat ,mai de unde au astia poze cu 'chipul meu ?Ia sa iau una sa i-o dau nevestii.Ajunge acasa si ascunde oglinda sub perna,sa i-o dea pe seara cand s-or intalni in "futelnitza",dar il zareste soacra-sa.dupa ce iese din camera ,soacra curioasa baga mana sub perna si uita lung si zice "aaa,din asta mi-esti cine o fi hoasca asta urata din poza,imi dai tu bunatate de fata pe urata asta?si duce oglinda la fata .uite si tu pentru ce s-a dus la Bucuresti ,fata se uita lung si zice mamaaaa,uite cu ce curva umbla asta,il omor.astia-s moldovenii.tigri2

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu privire la Cartianu eu nu ma pronunt deoarece mi-a antipatic rau acest personaj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @T-2 Bune bancurile! am ras cu lacrimi!!
      Legat de Cartianu - eu ma raportez strict la ce scrie in acest articol ! Nu stiu cum sa zic da ,parca se potriveste cu ce am zis si eu in postarea anterioara!!!

      Ștergere
  8. PS. Acum poti pune si capul de tigru .Arata bine!!

    RăspundețiȘtergere
  9. S/a dat dracului tarisoara asta. Cand omul beat si prost are acces la ziaristica e nasol. Mai e si formator ....sau matriter de opinie. Merge ghiaurul la taraba si se gandeste,, bai azi ce dracului gandesc eu ? Sa merg pe partea lui Voda sau sa ma dau cu haiducii ? Pai hai ca azi ma dau cu Voda > Si intreaba ...Ceva de cartianu aveti ? Dar sa fie de azi ca daca e mai vechi pute !,,

    RăspundețiȘtergere
  10. @Cezare ,nu vreau sa ma pronunt dar unele puncte sunt adevarate pe cand unele le detest ,ca pe autor ,de fapt.Eu am armata in sange si stiu ca niciodata armata nu a urat poporul findca era sange din sangele lui ,or fi fost unii descreierati care ascultau "Ad literam'dar eu ma exemplific pe mine si colegii mei.In zilele acelea 23,24,25 am fost inarmati pana in dinti fiecare elicopter aveam 2 mitraliere de 12,5+2 tunuri de 37+64 de rachete si am fost trimisi in capitala si in zonele din jur sa tragem ;jur ca nu am tras un foc nici eu nici colegii cu toate ca in casca primeam ordin direct "FOOOC !"Langa Slobozia la Perieti era untren plin cu navetisti am primit ordin de la cdt Rg direct sa-l distrugem ca e plin cu teroristi si nu am tras in el cu toate ca l-am survolat pana la 50 m,am mers 1km ,ai incolo si am tras in niste stoguri de porumb ca sa nu venim cu rachetele si sa ne aresteze.Si multe altele cu autobuze cu nuntasi etc,baraje de masini etc,toate sunt in rapoartele de lupta din acele zile.Si acuma vine acest NIMIC,ce se intituleaza ziarist sau scriitor,pe cand el este un rahat cu ochi ,sa ponegreasca ARMATA???Ba pe-a ma-sii!!!tigri2

    RăspundețiȘtergere
  11. @Micutzul-Bravoooo!!!
    tigri2

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Da omule ,dar tigrul cu numele ,,tigrii-2" nu Avram Iancu ! Imagineaza-ti ca eu m-as ,,numi" Ion Creanga si ca ma injura parlitul ala de maimutoi!! Nu ar suna prea bine!!!

      Ștergere
    2. Situatia din strada eu o vad cam asa "
      1. Grupul asta de max.1000 in Bucuresti demonstreaza si....presedintele si guv. cedeaza si pleaca!
      Au loc alegeri anticipate si vin altii la putere. Desigur vor exista nemultumiti. mai ales noua opozitie !
      Apare din nou un grup de max 1000 in Bucuresti si demonstreaza,poate si un nou Locotenent.
      Puterea cedeaza ca-i de bun simt si pleaca! Iar alegeri anticipate si...toooot asa!! Nu ar parea ca suntem intr-un film cu tampiti ?
      DACA CU ADEVARAT IESE POPORUL ,APOI SA VINA FRATE MINIM 1,5 MILIOANE DIN BUC< SI INCA UN MILION DIN TARA SI GATA 11111

      Ștergere
  13. @cezar,e bineeeee!=un banc.Ion o executa pe Maria si zice:
    -No binie-i?
    -Binie,da mai tare.Ion :-No binieeeeeee-i?
    In legatura cu toooot asa;aveam in LM la matematici pe prof Paval,bun ,de treaba,dar cam "sarit"si pentru a-i salva pe cei slabi dadea notele cam asa:3 cu 2 minusuri ,4 cu 1,2,3 de minusuri si celelalte la fel.Apoi zicea ii dai 5 cu 3 de minusuri si toooot asa pana in anul IV,apoi ajunge ofiter ,apoi general...Avem destui dintr-astia si necazul este ca astia sunt tupeisti si ajung mari.

    RăspundețiȘtergere
  14. -Hai mari-n fan [iarba uscata].
    -Eee nu vin ca ma "executi"
    -Hai tu ca nu-ti fac ninieca.
    -Atunci la ce boala sa mai viu?

    RăspundețiȘtergere
  15. ### Marie[tastaura cu probleme]

    RăspundețiȘtergere
  16. Oltenii pot zice
    - Hai fa-n fan.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ei da ! Super tare acum !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crestinul: Eram pe o corabie cand o furtuna napraznica a izbucnit. M-am rugat lui D-zeu, si ce credeti? Pe o distanta de 10m in jur, intre valurile alea ucigatoare s-a creat un culoar linistit care ne-a tras corabia la mal !
      DUMNEZEU E MARE !
      Musulmanul: Eram in desert, cand o furtuna ingrozitoare de nisip s-a iscat din senin. Nu mai aveam merinde, apa, camilele nu se mai miscau. M-am rugat lui Alah. Ce credeti? Pe o distanta de 10 m in fata, stanga si dreapta, s-a iscat din senin o ploaie marunta pe un culoar care ne-a scos la o oaza cu apa, banane, cocotieri - ALAH E MARE !
      Evreul: Era sambata si ma plimbam pe strazile Ierusalimului. Noi suntem foarte nevoiasi. La un moment dat, in fata mea, pe jos, un portofel doldora cu mii de dolari! Ce sa fac? Sambata, n-am voie sa ating bani, si-atunci m-am rugat lui Iahveh. Si ce credeti? In jurul meu, pe o distanta de 10 m s-a facut

      Ștergere
    2. PS.....S-a facut miercuri!!!!

      Ștergere
  18. Anonim00:25

    @CEZAR
    Am fost un pic ocupat cu CEZAR(verde) pe MH+dobitocu'gourkha=CAG pe la plano10.Vrei sa te distrezi??Citeste cu atentie.
    @pamela
    Cat despre infoM si limbistul de raul stiu destule dar mie greatza(nici plano nu-i departe)Vor si ei sa "puna botu" la ciolan.Daca de altceva nu sunt in stare...asta e.

    RăspundețiȘtergere
  19. Anonim00:28

    apropo de bancuri.

    merge Ion la biserica si se spovedeste
    -Parinte am pacatuit!
    -Cum fiule?
    -Am pacalit un evreu.
    -Asta nu-i pacat fiule e un miracol.

    RăspundețiȘtergere
  20. @D.C. Salut ! Se pare ca ne-a ,,imbarligat''un pic ! Ce s-a ascuns G.!!- nu suporta ideea ca a trancanit degeaba!!
    Inclin sa cred ca RD./Inf. e sub ,,talpa'' jurisdelor!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. REVOLTA ANTI BASECU ARE SUPORTUL AMERICAN !


    LEAPSA POLITICA ROMANEASCA IN CONTEXT INTERNATIONAL
    ( SUA sprijina o rascoala populara cu sprijin militar )
    Incep cu sfarsitul. Chiar si al doilea telefon de la Obama sa terminat in acelasi
    mod abrupt si terminal.
    "Va multumesc pentru atentie. La revedere domnule Basescu "
    Cu alte cuvinte din punct de vedere american presedintele este numai domn .
    Americanii sunt ingrijorati la culme. Un butoi de pulbere explodat intr-o regiune
    strategica ar fi un dezastru . Pentru a dezamorsa tensiune consensul general este trimiterea la puscarie a presedintelui Romaniei.
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/soarta-lui-basescu-hotarata-in-7-minute.html
    Cu alte cuvinte cand un popor nu-si poate exprima dorintele conform intereselor americane .... trebue ajutat. Sunt convins ca marea majoritatea a demonstrantilor din Piata Universitatii sunt de acord cu singura optiune ramasa.

    VIDUL POLITIC SI PERICOLUL EXTREMIST.

    Miscarea din Romania creiaza un urias vid de putere. Basescu este singur si a pierdut lucrurile de sub control. Serviciile americane considera ca in viitorul foarte apropiat ca si in Egipt numai , numai armata poate asigura linistea impotriva anarhiei si haosului.
    DESTABILIZAREA REGIMULUI BASESCU

    Obama semneaza documentul secret "Stabilizarea situatiei din Romania"
    care trebue citit invers.

    OPERATIA COD ARMATA E CU NOI !
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/soarta-lui-basescu-hotarata-in-7-minute.html

    OPERATIA BENGAZI - BUCURESTI
    La inceputul revolutiei libiene un ofiter tanar apare la televiziune aratand adeziunea cu demonstrantii. El anunta astfel sprijinul armatei
    .Aparitia ofiterului roman in Piata Universitatii si la televiziuni
    este tras ca la la sapirograf.
    Serviciile occidentale ajung la concluzia ca armata se va alinia in sprijinul ofiterului. Rebelii militari pun la cale faza a doua...

    MILITARII ANUNTA REGIM MILITAR SI INSTAURAREA MONARHIEI.
    Spre surpriza generala, nu si a organizatorilor rascoalei armate ,ofiterul Alexandru Gheorghe seful miscarii,cere alegeri libere si corecte sub control militar ( ex Egipt, Tunisia etc ). Punandu-si libertatea si viata in primejdie acest erou merge mai departe cerand dizolvarea parlamentului si schimbarea ordinii constitutionale.

    REGIMUL BASESCU INCOLTIT DE MISCAREA STRADALA
    Aceasta miscare extraordinara pune regimul intr-o situatie fara iesire.
    Daca nu pedepseste cu deosebita asprime pe seful " miscarii locotonentilor din Cluj " Basescu dovedeste slabiciune asigurand radicalizarea rapida a armatei in favoare miscarii strazii.
    In cazul in care Basescu hotareste
    arestarea si privarea de lobertate a acestui tanar militar......este ca si terminat.
    ( Art. 166
    Propaganda în favoarea statului totalitar ......5 ani de inchisoare iat
    Art. 397 Actiuni impotriva ordinii constitutionale .... pedeapsa 15 ani)
    Romania va exploda.....................
    FAZA FINALA : RASCOALA MILITARA SPRIJINIT DE ARMATA !
    deschideti http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  22. SA PUS LATUL SI LA NEW YORK

    GREVA FOAMEI LA NEW YORK IN SPRIJINUL OFITERULUI EROU ALEXANDRU GHEORGHE IN SPRIJINUL PIETII UNIVERSITATII !

    CONSULATUL GENERAL AL ROMANIEI LA NEW YORK
    Stimata doamna consul Zaharia

    Multumesc pentru atentie.
    Inceputul unui dialog este important. Sunt convins ca cauza este
    comuna. Cei din tara si diaspora sau ridicat impotriva unui regim corupt
    de tip mafiot. Vom invinge.
    Eu am ajuns in SUA direct din ancheta securitatii.
    Am trimis catre occident un material filmat despre Ceausescu vorbind de bomba atomica. Am scapat cu viata in ultimul moment prin interventia personala a presedintelui SUA Carter.
    Sunt mandru ca am contribuit la caderea lui Ceausescu.
    Sper sa pot spune acest lucru despre Basescu
    Cu consideratie deosebita
    Robert Horvath Deva
    Presedinte Devartes Film International New York – Tokyo

    REGIMUL BASESCU UMBRELA PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL
    Din pacate trimiterea catre Bucuresti
    a cererii mele nu inseamna nimic. Cererea mea de a intra in legatura
    cu un reprezentant al SIE problema de interes national este legala.
    Faptul ca autoritatile in cauza nu sunt interesate despre actiunile
    teroristilor AL Queda pe teritoriul este stupefiant.
    Este evident o conspiratie in sprijinul terorismului international organizata de diplomatia Basescu la New York.
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/o-uriasa-conspiratie-de-sprijinire.html
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/posibila-extradarea-presedintelui.html
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/senzationala-expozitie-al-queda-de-la.html
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/sa-pus-latul-de-gatul-unui-terorist.html
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/presedintele-romaniei-traian-basescu.html

    GREVA FOAMEI LA NEW YORK !

    Va voi suna luni pentru a discuta problemele logistice ridicate de greva foamei care o voi declansa in fata Consulatului Roman si a sediului ONU
    New York.
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/cineastul-robert-horvath-declara-greva.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Huo nebunule!Brancadieri a evadat un element periculos,prindeti si arestati RH pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  24. S.O.S O CLICA SECURIST COMUNISTA INCEARCA SA IA PUTEREA IN ROMANIA !
    SUNT ALATURI DE ALEXANDRU GHEORGHE REPREZENTANTUL MORAL AL ROMANIEI !
    Lt. Alexandru Gheorghe şi-a asumat în mod conştient riscurile prezenţei sale în piaţă şi că a fost dispus să facă acest sacrificiu, pentru a le transmite românilor că inclusiv persoane care lucrează în armata română, sunt de partea protestatarilor. Gestul lui a dinamitat mafia politica care simte ca ai fuge pamantul de sub piciore.
    Servicile in colaborare cu intreaga medie a inceput denigrarea sa. Este la un pas de tribunalul militar..........
    Acest tanar care ne face pe toti mandrii este in mare pericol !




    INCEP PROTESTUL MEU SIMBOLIC IN FATA SEDIULUI ONU SI IN FATA CLADIRII DE 16 ETAJE A SECURITATII !
    MIERCURI FEBRUARIE 2012 . VOI POSTA UN MATERIAL VIDEO DE LA FATA LOCULUI
    Consulatul general
    200 E 38th St # 3 Av. New York United Nations Headquarters
    760 United Nations Plaza, New York, New York 10017, U.S.

    BASESCU FARA BASESCU !
    INCERCAREA UNUI GRUP POLITIC DE A PRELUA PUTEREA CU AJUTORUL SERVICIILOR SECRETE !
    Banii lui Ceausescu intrebuintati pentru preluarea puterii in Romania.

    Zilele regimului Basescu sunt pe sfarsite. Asistam la o revolta generala impotriva clasei politice . Anarhia si coruptia
    devine generalizata.
    Un grup ceausist in jurul arabilor din servicile secrete incearca sa foloseasca vidul politic pentru
    a prelua puterea. Sute de arabi din servicii intra in actiune. Dupa eliberarea echipei de rezerva a atacului 9/ 11 din New York
    condus de Khaled Matar Bucurestiul devine centrul European Al Queda. Citez din declaratia UNDER SECRETARY FOR TERORISM AND FINANCIAL TERORISM STUART LEVEY :INCEPAND CU JUMATATEA ANULUI 2007, AL DULAYMI ESTE SEFUL RETELEI AL QUEDA DIN EUROPA, ALCATUITA DIN DOUA CELULE, INCLUSIV UNUL IN BUCURESTI, CARE AU FINANTAT AL-QAEDA IN EUROPA PRIN CONTRABANDA DE ARME SI ALCOHOL.
    Al-Dulaymi este responsabil cu formarea, echiparea şi circulaţia de luptători străini în Irak, prin recrutarea de musulmani din Romania, pentru a ajuta Al-Qaeda prin fonduri obtinute din contrabandă cu arme, sau pentru a lupta împotriva Forţelor Multinaţionale din Irak si Afganistan” Mentionez ca el este unul din mesagerii personali al lui Ben Laden. Peste noapte toata organizatia este facuta scapata. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism l-au trimis in judecata pe cetateanul irakian Al Dulaimi Ali Asae Mohamad, acesta fiind acuzat ca a inlesnit intrarea si iesirea din Romania a cinci cetateni irakieni, ce au savarsit acte teroriste in favoarea organizatiei Al Qaeda.
    La acest moment, cetatenii irakieni nu se mai afla pe teritoriul Romaniei………impreuna cu alte persoane, a facilitat intrarea, sederea sau tranzitarea Romaniei, a peste 250 teroristi irakieni ….Scandalul devine international. Occidentul intra in alerta generala.
    Servicile internationale incep destabilizarea regimului Basescu umbrela si sprijin logistic pentru terorismul international.
    Presedinele Obama semneaza un document secret intitulat "Stabilizarea situatiei din Romania. ". El trebue citit invers.

    partea doua

    S.O.S
    CIUMA SECURIST CEAUSISTA INCEARCA SA IA PUTEREA IN ROMANIA
    DELA BASESCU LA VOICULESCU !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim05:46

    Remarkable issues here. I am very glad to peer your post.
    Thanks so much and I'm looking ahead to contact you.

    Will you please drop me a mail?

    Visit my web blog :: AmberlyCVankomen

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim06:42

    Hi, i think that i saw you visited my web site thus
    i came to “return the favor”.I am attempting to find things to
    improve my site!I suppose its ok to use
    some of your ideas!!

    My web site ... YulandaEWebre

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!