Google Website Translator Gadget

joi, 23 februarie 2012

VIATA ARE UN SCOP !(raspunsul lui Tiger two)_______________________________________________by Tiger two


  1.               Da- viatza are un scop -perpetuarea-traim prin copii nostri si prin stramosii nostri! Durerea noastra este mai mare ca nu stim mai mult ,nu stapanim absolutul,suntem curiosi,noi mai mult vrem sa stim decat sa fim.  Suntem inzestrati cu gandire,cu constiinta spre deosebire de alte forme ale vietii de pe pamant, cum ar fi vegetalele si mineralele .Pe langa animale,OMUL care este in varful lantului trofic,este cel mai nefericit iar nefericirea este direct proportionala cu nivelu de cunostinte acumulat! Cu cat esti mai invatat cu atat constientizezi mai mult ca stii foarte putine despre esenta vietii ,despre Univers si despre moarte! Frica de necunoscut se amplifica odata cu urcusul pe drumul cunoasterii. Prostul ,nestiutorul ,este fericit si nevinovat,animalele sunt fericite atata timp cat le sunt satisfacute necesitatile fiziologice.  Ele nu au necesitati psihosociale.
                                                  De ce nu sunt fericiti bogatii? E logic ,apare lacomia care le tulbura satzietatea,incep sa creada ca li se cuvine tot mai mult ,sa se creada Dumnezei !La un moment dat li se intuneca gandirea si banul pune stapanire totala pe ei,iar banul este"ochiul dracului". Viatza de "dupa"da exista si eu o vad in doua moduri.Unul ar fi ca noi murim impacati cu gandul ca am lasat totul in ordine si avem asigurata perpetuarea genelor prin urmasii nostri !De aceea dorim sa ne vedem copiii asezati si apoi cu nepoti si rar avem pretentii sa ne mai vedem stranepotii , ne limitam aici !Se zice in popor ca a murit "linistit' sau impacat. Ar fi si a doua varianta;  a vietii de dupa moarte si anume "sufletul'dar nu in viziunea sarlatanilor care imbraca forme religioase ci cu totul altfel. Vad sufletul ca un fel de CIP al fiecarui om ,iar in acest CIP sunt stocate toate caracteristicile psiho-fizice ale individului.  Acestea sunt indestructibile chiar dupa moartea fizica,si sunt sub forma unei energii unice,deosebite,care dupa moartea fiecaruia se duc undeva anume,toate in acelasi loc si care odata si odata "va sa vina"!!!!
  2.                                                        Visul meu ?...dezvoltarea stiintei va face ca intr-un viitor apropiat [sub 15-20 de ani] toate cunostintele si trairile unei anumite persoane sa fie stocate intr-un fel de CIP,  iar persoana care se apropie de moarte sa fie transformata intr-un fel de android. Datele de care dispune sa fie transferate prin acest CIP,care se va tot perfectiona pana va ajunge la o frecventa sau lungime de unda identica cu a sufletului !! Aceasta  va insemna marea INVIERE. Practic cred ca majoritatea,cu cat inaintam in varsta,nu am dori sa ni se schimbe infatisarea ! Suntem tot mai nemultumiti de trupul nostru si ,pentru inceput, ideea cu androidul este cea mai la indemana. In vremurile ancestrale ,cand a fost sadita viatza pe pamant ,in toate formele ei,ADN-ul uman a fost inzestrat cu toate cele necesare perpetuarii speciei si chiar a individului !  Deci cu "viatza vesnica"si chiar a priori s-a planificat ca dezvoltarea gandirii si- a stiintei , sa duca la solutia perpetuarii vesnice ca specie,  iar mai apoi ca individ. Pe Pamant majoritatea formelor de viata au cam acelasi ciclu si cam acelasi sistem de viata ,doar ca in forme diferite-.Exemplu :nasterea, maturizarea, inmultirea,  moartea .Cu organele aferente asemanatoare si  toate bazate pe un principiu unic. Poate ca in infinitatea Universului sa existe si alte forme de viata , bazate pe cu totul alte principii si care sa foloseasca[consume] altfel de energie, sa aiba alte structuri chimice si altfel de gandire sau constiinta "alte lumi"  Sigur exista forme care in contact cu formele pamantesi sa se anuleze reciproc iar vorbele"grele"din scripturi sa fie adevarate ca "din nimic am venit, in nimic ne vom transforma".
                           La cele ce am scris vor apare numerosi "criticaci"care sa spuna ca sunt nebun , sau ca nu stiu ce vorbesc, dar eu nu ma supar!! Va cer doar atat- exprimati si voi un punct de vedere deosebit si eu ma inclin in fata voastra!  Nu faceci precum USDracul si sa nu spuneti nimic,decat sa criticati.                                                                                                                                                                                                           Va multumesc ca m-ati lecturat !      Mai am multe de spus dar vreau sa aud si parerile voastre,CVIS si "gasca"voastra de tineri ce spuneti???
    Care este scopul unui voluntar?

54 de comentarii:

  1. ...Si totusi va rog ....nu uitati ,la subsol va asteapta si ..nepoatele !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cezare aranjeaza textul 2 ca la inceput a cazut un rand

    RăspundețiȘtergere
  3. La nepoate tot nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  4. TOP GUN
    Felicitari Tigrisor!!!!!!Imi place ce-ai scris!!!!!!
    Cat despre faptul ca nu ma mai recunosti,nu m-am schimbat deloc,asa am fost mereu!!!!!Sunteti voi mai iritati si va inflamati la orice chestie scrisa de mine!!!!!Ce sa-i faci ,asa este cand trebuie sa faci pe avocatul din oficiu al cuiva si atunci cand ajungi sa-l idolatrizezi pe cel care-l aperi,normal ,ratiunea iti joaca feste!!!!!!!Stelian P.nu are nevoie de avocatei ,el e 'one man show',stie el legi, are experienta nu de-o viata ,de zece,are un portofoliu foarte bogat!!!!!
    Pana apar cei din gasca de tineri,deschiderea am facut-o eu!!!!!
    WEEKEND EXCEPTIONAL SI ,SA FITI IUBITI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna dimineata !
    @ Tigrii-2 Subiect greu in discutie ,nu prea ,,indrazneste'' lumea !!
    @Stelian -Pentru aprecieri ,nepoatele va pupa !!

    RăspundețiȘtergere
  6. Am participat la un curs postuniversitar de psihopedagogie,erau acolo,doctori,preoti,ingineri,profesori,studenti si cativa pensionari militari,curs necesar pentru a preda in invatamant,iar cand s-a atins acest subiect doar vreo cativa ne-am incumetat sa-l abordam,eu cu un preot si vreo doi studenti.Asa este subiectul este sensibil si comporta ceva,ceva...ce majoritatea nu au.

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnilor pensionari militari,in Parlament se discuta un proiect de ordonanta privind unele modificari la legea pensiilor militare.Sunt multe nemultumiri cu privire la cuantumul unor pensii ,au ajuns generali sa aiba pensia mai mjica decat un maistru militar ,etc.Se propune ca incadrarea in grupele de munca sa se faca pe alte criterii ,si vor fi 25%,50% si 100%,in schimb nu se vor mai imparti la 20 decat pentru cei ce au iesit la pensie in urma Ordonantei 7 iar dintre aceia doar cei cu vechimea [la data respectiva] de sub 25 de ani vor beneficia de impartirea la 20 restul se va imparti la 25.Iar la sfarsit se vor adauga niste puncte astfel:mm si subofiterii 3p,ofiterii inferiori5p,ofiterii superiori7p,generalii9p,cdt.arm+5p.Astfel,se presupune,ca nu vor mai fi nedreptati.

    RăspundețiȘtergere
  8. S-ar putea sa fie ceva samanta de adevar,aud si eu tot felul de variante,unii au inceput sa intre in trepidaj [UNPR] si cauta solutii de mijloc,chiar si variantele de sus le-am auzit [dar cu alte cifre].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ar fi rau! Daca ar fi avut un pic de cap ,,,era in functiune varianta! Ei(SSCMD) nu si nu ...doar164!
      Am marea satisfactie pentru ca le-am spus constant ca-s niste dobitoci!!
      Problema este CINE DISCUTA ? Nu se stie - aude nimic!!!

      Ștergere
  9. Cezar si cu ast"lalt mîrtanul balaoacheş de Hurziceni: bă voi ori sunteţi tembeli, ori gugumani. Din 2 una. Hotarîţi-vă odată ciumpalacilor cum vă împărţiţi premiul, adicătelea cupa de piele!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mama ei de dreptate de Romania,era prin '98,NATO,chestii,tara are nevoie de sacrificarea armatei...din trei escadrile vom desfiinta doua,o parte dintre noi vor iesi la pensie...nici o problema veti avea aceleasi drepturi ca si cum ati fi iesit normal...si veti mai castiga un ban deschizand o afacere cu "caciula di bani"pe care o veti primi...am iesit tot noi astia mai tineri,care nu mai aveam locuri si functii de bosorogi care nu se dadeau dusi de pe functiile grase si caldutze,noi am stat cate 8-9 ani pe o functioara,basinosii nu se dadeau la o parte.De sictir am iesit d la pensie EI au ramas pana i-a scos cu targa din unitate.Acuma au modificat conditiile si ca sa ne ajute la obtinerea unor pensii cat de cat au impartit totul la 20 ,cine a beneficiat ?Tot partzanii care au avut cate 30 de ani de activitate ,eu cu 20 el cu 30 care impartiti la 20 i-au rezultat bosorogului o pensie de trei ori mai mare decat a mea.cat despre munca de dupa CUCU,tara a intrat intr-un derapaj economic nemaintalnit si ne-am ales cu...datorii la banci si boli de nervi+o pensie mult mai mica.Traiasca ROMhotia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa-ti stric ziua dar daca tot ai adus discutia spune-ne si noua ce ai facut cu banii, iti merge afacerea ?
      Eu fac parte din categoria bosorogi, am plecat lasind in urma o functie frumoasa in speranta ca tinerii au o sansa sa se afirme. M-am inselat amarnic. Tinerii m-au calcat in picioare la poarta sa iasa ei primii, m-au injurat ca am pile si in loc sa-i las pe ei sa se bucure de viata tot noi basinosii profitam si fugim de munca. Deci nu am iesit cu targa dar recunosc cu rusine ca am 32 de ani de munca efectivi. Taiati-mi cit vreti voi din ei, impartiti-mi punctele la cit vreti voi dar respectati un principiu elementar de drept: egalitatea in fata legii, adica nu faceti o lege pentru voi si o alta lege pentru bosorogi ca asta nu se poate.
      Luptati daca vreti pentru legea lustratiei, dovediti cu probe ca bosorogii au ucis, au torturat, au luat bani grei muncind cu gura si eu va sustin. Pe acesti basinosi puteti sa-i ardeti la pensie cu 20-30%, cu cit vreti, dar faceti o lege, nu-i mai jigniti la gramada. Multi dintre basinosii astia v-au pus si voua arma in mina si v-au dat calificative mari ca sa avansati. Impuscati-i ca isi merita soarta.

      Ștergere
  11. Mai tzigan nenorocit de la 02.41tie iti este cald cu dintii in gura,ce anume te deranjeaza ,a inceput sa te doara prostia?Spune macar o vorba cat de cat nu numai grohaieli.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hanonimul de la 02.41 a scris din Brasov.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ba asta ce-ti spui tigri lui peste, mai bine ti-ai spune cioroi2 ori pitigoi, specialist la dat pielea inapoi. Miorlau, miorlau, miorlau ori crrra, crrra, crrra!

    RăspundețiȘtergere
  14. Surse sigure din serviciile secrete m-au informat ca doamna ELENA trece pe aici. Incearca sa-i pui o capcana si sa o faci sa mai scrie ceva.(poate refacem gasca)
    Aceleasi surse spun ca e putin dezamagita de mine ca dau note la nepoate. Sunt nasoale baaaa ! (da mai pune-le pentru nepotelul meu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....aaaaaasa voi face !Sa traiti!!!

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. @Tigrii2 - Si zici ca-i din ..Brasov marlanul? Cin"sa fie ?..Cin"sa fie?...... DC ..nu cred !!!????

      Ștergere
  15. Chigru si Cezarica cei cu mintea de furnica si creier de pasarica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As ruga Anonimul care a postat varianta de Lege sa confirme cumva ca nu-i opera mea!! Multumesc anticipat!!

      Ștergere
    2. @Cezar, Chigru, Curleonu si Stelica machidonul, pt. voi se va publica in curind o lege penala!!!

      Ștergere
  16. Ce tzarushule ... hai , las-o ca-n tren ... au trecut 15 minute , si inca nu ti-ai raspuns (ca anonim , fireste) ?
    Cit despre spusele motanelului ... "copy-paste" Oreste ... adica nimicuri pentrui dobitoci ... bune pentru actiunile de prozelitism ale sectelor religioase ...

    RăspundețiȘtergere
  17. @Anonim,daca nimic nu ai a spune,de ce nu taci,ca ne-am saturat de criticaci,de Pontaci si de pedelehoti care ne fura pe toti.Daca ai alt punct de vedere exprima-l fara a te folosi de doua trei onomatopee si a nu spune nimic precum necuvantatoarele.

    RăspundețiȘtergere
  18. @All,daca aveti ceva a zice sa nu va fie jena si o spuneti hotarat daca nu treceti mai departe cum treceti si pe langa evenimentele cotidiene nepasatori si calomniatori.

    RăspundețiȘtergere
  19. Mai ,nu, dar am un nenorocit de avorton in persoana ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chigrule, cotoi negru de Hurziceni ce esti, nu ti-au mincat moliile jerpelita aia de blana? Ori folosesti naftalina?
      Ai mai crescut si tu un pic, ori tot de-o palma ai ramas cum erai in scoala?
      vinatorul de mirtani

      Ștergere
    2. BINEEEE!! Uite o mai public din nou ,acum sub semnatura mea! Confirm prin asta ca ideea nu este de loc rea si merita luata in discutie ! Personal apreciez ca cel care a gandt-o are minte cu carul !!! AnonimFeb 24, 2012 08:25 AM
      ""
      Domnilor pensionari militari,in Parlament se discuta un proiect de ordonanta privind unele modificari la legea pensiilor militare.Sunt multe nemultumiri cu privire la cuantumul unor pensii ,au ajuns generali sa aiba pensia mai mjica decat un maistru militar ,etc.Se propune ca incadrarea in grupele de munca sa se faca pe alte criterii ,si vor fi 25%,50% si 100%,in schimb nu se vor mai imparti la 20 decat pentru cei ce au iesit la pensie in urma Ordonantei 7 iar dintre aceia doar cei cu vechimea [la data respectiva] de sub 25 de ani vor beneficia de impartirea la 20 restul se va imparti la 25.Iar la sfarsit se vor adauga niste puncte astfel:mm si subofiterii 3p,ofiterii inferiori5p,ofiterii superiori7p,generalii9p,cdt.arm+5p.Astfel,se presupune,ca nu vor mai fi nedreptati"".

      Ștergere
  20. Cezare, papagal negru ce esti, ia de colea si taci odata din clantza aia:
    http://www.ionpetrescu.ro/2012/01/21/proiectul-noii-legi-privind-pensiile-militare-de-stat/#more-12406
    Ba, tu n-ai obosit tot umblind asa pe bloage, ba Patrik, ba Sniper, ba...cum dracu iti mai zici? Macar de-ai spune si tu ceva ca lumea, dar scoti pe trompa aia numai prostii.

    RăspundețiȘtergere
  21. trag concluziua ca tu ai postat-o ! felicitari ...papagalule! oricum pe blogul ce-l indici eu nu am mai intrat de ..ani! ce sa caut pe un blog ..cvasimort!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai omida paroasa n-am postat-o eu ca nu ma intereseaza. La cit malai iau in plus dupa noua porcarie de lege a pensiilor la apv-isti puteti sa va faceti 7 legi nu una! Numai ca tu papagalule negru vei pierde indiferent care se va aplica si stii de ce? Pt.ca in toate apar "indemnizatia de comanda si salariul de merit", pe care tu nu le-ai avut. Ce sai faci, vorba aia: in orice situatie Cezare, vei fi si f.ut si cu banii luati! Hi, hi, hi!
      Si apropo de cum cauti tu ceea ce te intereseaza pe bloguri: fa-ti o alerta "google" pe subiect si ori de cite ori vor apare noutati relativ la acesta, vei primi link-ul in cutia postala a Yahoo.
      PS. Da-l si pe Chigru cu un praf de pureci ca s-ar putea sa se ia la toti...

      Ștergere
  22. @Anonim 04.33,teoria conform careia "prostia n-are varsta" iti vine ca o manusa.Daca tu nici la 56 de ani nu judeci ca un om matur si te comporti ca un adolescent corigent ,apoi,sa-mi fie iertat dar ai trait degeaba,ai stat in calea vietii precum broasca raioasa in calea trecatorului,du-te si te calugareste poate acolo gasesti vre-un calugar dornic de avansurile tale scabroase.Esti mai rau ca o jivina.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sa admitem ca eu oi fi fost mai mic de stat[1,70]dar am fost si sunt tare in gandire pe cand tu ai fost si ai ramas un animal mare si proooost gramada.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Cezar ,despre acest proiect se tot discuta de prin vara,de "de unde nu e foc -nu iese fum'

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @/AnonimFeb 25, 2012 04:33 AM
      Dupa cum foooarte bine, a sesizat Tigru tu esti cam toolomac (asta ca sa fiu finut)
      1. Am avut Ind. Com +sold.M ani buni,mai putin ultimul an(Restructurarea m-a fript si apoi L164)
      2.L 119 a facut dreptate din punctul asta de vedere si am casigat!!
      3.Varianta care se discuta si care-i mai sus ,vine sa repare unele erori -intentionate ,produse pe legea 119. CONTRIBUTIVITATEA insa se mentine asa ca nu am a-mi face probleme!
      4. Este ca nu ai inteles? Ce sa-ti fac, Tigrul are dreptate - esti cam prostanac!!!

      Ștergere
  25. Ai avut un kkt si tu si miorlaitorul astuia negru din hurziceni!
    2 croncani, 2 papagali, 2 jagardele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auzi Tigrule ce glasuieste ......intelectualul!!!
      Nene CIUPACABRA-daca nu esti la curent, te anunt ca blogul acesta-i citit si de persoane din SUA,Germania ,Anglia Franta Spania Polonia Argentina...........si chiar Republica Moldova !
      Ne faci de ras pe ..mapamond!!

      Ștergere
    2. Cetzarushule tu ai impresia ca pe "mapamondul" ala nu sint timpiti ca voi ? De ce crezi ca s-ar mira aia cind ar vedea ca si pe la noi sinteti timpiti ca si pe la ei ??

      Ștergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba rapan batrin si ia zi ce faceai tu la chiosc, ai? Hai povesteste in fata onoratei.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Ce faci cetzarushule ? ... nu te mai asculta "colectivul redactional" ? ...

    Patrik says:
    Februarie 24, 2012 at 8:53 pm

    PE ARMYA -BLOG ,,NOUL PROIECT DE LEGE A PENSIILOR MILITARE!!!
    Reply

    ELENA says:
    Februarie 24, 2012 at 10:55 pm

    Deocamdata, nu ne intereseaza.
    Acolo voi va uitati la … altceva si dati si note. Ma rog, e problema voastra si va doresc succes cu nepoatele. Dar m-a blocat Stelian P, despre care aveam alta parere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gourka ii raspunde lui Patrik/..E buna intrebarea ta “De ce nu Tu sau colegi de-ai tai (in plaja de cpt. Mr. lt.col)?” … E posibil, de fapt sunt mai multi secretari de stat, deci ar fi loc. Pe mine nu ma mai intereseaza, intrucat secretarii de stat sunt numiti politic, iar eu sunt paralel cu partidele. Dar tu de ce nu?
      Reply

      *
      Patrik says:
      Februarie 25, 2012 at 3:32 pm

      …regret, refuz orice oferta! Sunt paralel cu partidele si.. totusi imi cunosc si lungul nasului si limita ..competentei !
      PS. Fostul meu coleg,, de Daia” Nitu F. poate fii o optiune buna chiar si pentru ceva mai inalt care …decide pentru armata! Sniper One

      Ștergere
    2. AnonimFeb 25, 2012 10:22 AM

      Raspunsul lui Patrik catre Elena(o capodopera de umor fin,de calitaTE)Patrik says:
      Februarie 25, 2012 at 10:58 am

      Of,Of,-tanti Elena !! Se zice ca ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!! Sa intelegem ca esti un picut..invidioasa??!!
      In alta ordine de idei orice mascul care trage cu ochiul la ,,fatuci”se inscrie in limita Normalului….ce zici??!!
      Reply

      *
      Patrik says:
      Februarie 25, 2012 at 11:02 am

      ……….Deocamdata, nu ne intereseaza.-zice Elena !!
      Varianta de pe Armya cum necum are niste puncte interesante si de noutate! Inteleg ca nu te intereseaza…….dar pe altii este posibil sa-i intereseze chiar foarte mult!!!! SNIPER ONE
      Reply

      Ștergere
    3. Mey ,mey ,sa nu am parte -Va bate Cetzarusul ca pe fasole,vai de capul vostru!! Sniper two!!

      Ștergere
  29. @Don Corleone vino si ma salveaza din mana fostilor colegi ca de dusmani ma feresc eu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai asta, Chigri2 nu-ai asa ca esti mina dreapta (aia neagra) a clanului de hindusi Drabi din Urziceni?

      Ștergere
    2. Se pare ca D.C. nu mai raspunde ......oare kakaia situatia??

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!