Google Website Translator Gadget

marți, 27 martie 2012

ATENTIE PE CE ARUNCATI BANII !!

 

Efecte. Democrat-liberalii pierd unul dintre cele mai puternice fiefuri ale lor
Începe tăvălugul plecărilor din PDL
28 Martie 2012

In doar două ore, democrat-liberalii au pierdut nu numai doi şefi de organizaţie sau un şef de consiliu judeţean şi un primar. Au pierdut mult mai mult doar prin înrolarea pe lista USL a lui Sorin Frunzăverde, unul dintre fondatorii partidului şi prim-vicepreşedinte al PDL. O dată cu acesta, la USL s-ar putea duce şi zeci de primari şi parlamentari. Şi, implicit, un număr considerabil de voturi. Cine va mai părăsi corabia în derivă a PDL?
Cu un scor descu-rajant în sondaje şi cu imaginea aproa-pe iremediabil pătată de cazuri de corupţie şi de modul de multe ori şovăielnic în care a guvernat în ultimii ani, PDL pare să fi ajuns la momentul scadenţei. Iar înainte ca electoratul să sancţioneze sau nu politica dusă de democrat-liberali, bile negre încep să vină chiar din interior. Şi nu de la personaje lipsite de importanţă, ci chiar de la personaje-cheie, aşa cum este Sorin Frunzăverde. Şef de filială, pre-şedinte al CJ Caraş-Severin şi prim-vicepreşedinte ales la congresul din mai 2011 cu un număr impresionant de voturi (doar Gheorghe Flutur a reuşit să-l întreacă), Frunzăverde se bucură de o foarte mare influ-enţă în PDL, iar în cazul unei rupturi de partid mulţi l-ar urma la USL.
În prima fază, Frunzăverde a precizat că nu a demisionat din PDL şi că va lămuri situaţia astăzi, într-o conferinţă de presă. Informaţie care nici nu infirma, nici nu confirma anunţul triumfător al liberalilor, cum că l‑au convins să părăsească barca PDL pentru cea a PNL şi, implicit, a USL.
Ulterior, „greul" democrat-liberal a confirmat, spulbe-rând speranţele colegilor săi de partid.
De ce nu demisionează încă Frunzăverde şi ce l-a supărat
   


Record: BMW a rechemat în service 1,3 milioane de vehicule

BMW a rechemat în service circa 1,3 milioane de automobile Serie 5 şi Serie 6, construite în perioada 2003-2010, din cauza unei defect la nivelul cablurilor bateriilor.
BMW şi-a făcut mea culpa şi a chemat în service peste 1,3 milioane de maşini, cel mai mare număr de automobile rechemat vreodată pentru verificare. "Problema poate în anumite cazuri rare să producă disfuncţionalităţi ale sistemului electric, să împiedice pornirea vehiculului sau să declanşeze un incendiu", se specifică în comunicatul celor de la BMW.

Până acum, compania nu cunoaşte producerea vreunui accident sau de rănirea vreunei persoane din cauza defectului.

Cei care deţin o astfel de maşină trebuie să meargă la dealerii BMW unde vor beneficia de repararea gratuită a pieselor defecte.
Citeşte şi: "Se întâmplă şi la case mai mari: Porsche a rechemat în service 20.000 de Cayenne pentru probleme la faruri"                  
                                   
                                          

45 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Buna dimineata ! Ma bucur pentru vizita !
      Categoric , avantaj FIAT (sic)

      Ștergere
  2. Anonim19:41

    Am vazut ca si Dacia are astfel de probleme. Pa, Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. off topic

    BASESCU A FOST RASTURNAT ! TENSIUNE INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE !

    Este concluzia servicilor secrete occidentale.
    Serviciile au preluat puterea . Dupa telefonul lui Obama dupa manifestatiile violente din Piata Universitatii soarta lui Basescu a fost ca si decisa,
    . Premierul se va distanta de Presedinte. Se urmareste creiarea
    unei imagini peste partidele politice in spatele careia se afla veche securitate.
    Democratia e imprevizibila, in stare de surprize neplacute pentru serviciile de informatii.
    Cetateanul este debusolat si dezamagit incat sa-l urasca pe politician, sa-l alunge din preferintele-i electorale. Simpatia i se va muta dincolo, in tabara tehnocratului neatins de boala politicianismului, si ce mai conteaza ca el vine dinspre serviciile secrete. Dimpotriva, este o garantie ca interesul national primeaza, si, de vreme ce Romania e pe buza prapastiei, cine s-o salveze daca nu stapanul Informatiilor ? Miza, deci, pe Ungureanu , Maior, Melescanu ! Deocamdata, e nevoie de o etapa intermediara dar in curand vor stiringe latul inmormantand
    democratia romaneasca.
    Pentru orice regim autoritarist aflat pe buza prapastiei, apelarea la serviciile secrete este ultima solutie, solutia disperarii !
    Se pune pe picioare o junta de tip balcanic pentru salvarea. In curand se va trece la etapa doua.
    Cea a terorii…care sa tina sub teroare o populatie saracita si spaimantata .Un regim cu sustinerea fatisa a serviciilor secrete este la ordinea zilei. Armata este
    singura forta capabila de a rezista asaltului serviciilor. Cititi
    in curand
    RAPORTUL CIA : TENSIUNE
    INTRE ARMATA SI SERVICIILE SPECIALE IN ROMANIA !
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim09:04

      Mamaaaa,chiar asa?Vai domnule Horvath,ce interesant.

      Ștergere
  4. Anonim09:02

    @Cezare ,anonimus-limbricus,noua ta achizitie de junior editor,nu scrie nimic?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a transmis prin e-m ca datorita unor comentatori retardati (si anonimi) se mai gandeste daca mai publica ceva ! Asta-i treaba.

      Ștergere
  5. Anonim11:19

    ...de parca ,analfabetul si retardatul ala,a scris ceva inteligibil,vreodata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .. deosebirea intre tine si el este mare ! El totusi a scris ceva ,pe cand tu doar injuri ba pe unul ba pe altul...
      Vorba nu stiu cui ..,,daca numai atata poti".......sau poate faci o Incercare sa ne convingi de contrariu !!!

      Ștergere
  6. Anonim11:53

    Chiar nu pot sa inteleg care ar fi "chichitzul",doar el nu s-a identificat niciodata si inafara de cateva cuvinte nearticulate nu a scris.Asa ca te intreb prieteneste:cine-i anonimul,cine-i retardatul si cine-i secretosul smecher[sau se crde smecher] care trage niste sfori murdare????Cam seamana cu tradarea din interes a lui Frunza-n dunga ala,gata bne mutam la cei "neprihaniti"[adica avizi de inavutire] nu am mancat usturoi "la greu"si nici gura nu ne pute.Multumesc "in anticipo".

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim12:16

    Care el cezare eu sunt t2 si cred ca ti-ai data seama numai ca refuz sa mai scriu ceva alaturi de cel ce-l denumesti ANINIMUS,cel de la care a pornit toata galceava.Cu privire la injuraturi ,tin sa remarc ca ma pricep si le folosesc cu prisotinta cand este cazul,iar acel dobitoc nu merita un raspuns de gentleman.Vad ca,dand frau ,sentimentelor tale de mascul cu parul alb in preajma unei fetitze ai un "dinte'impotriva mea.Scumpule ,eu nu am nimic cu acea fetitza si nutresc doar sentimente pure de admiratie,nu sunt pedofil.NU ma amestecam in poveste dar vad ca tii partea acelui nemernic venit de nicaieri si care s-a legat de viatza mea asa tam-nisam.tigri2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de fiecare data intelegi gresit si pornesti ,,razboiul invectivelor" Eu i-am raspuns anonimului de mai sus ,adica asta AnonimMar 28, 2012 01:19 AM
      Pe tine te-am recunoscut in coment. urmatoare si nu ti-am raspuns in niciun fel !
      Eu nu am niciun ,,dinte" impotriva nimanui ! Nu ti-am reprosat nimic (cu toate ca esti cam primul de la care pornesc injuraturile ,,savante"!! Ai facut cum ai dorit si ti-am respectat optiunea !
      Daca doresti sa mai publici esti bine venit , dar fara a-mi impune cum sa procedez pe blog ,ce sa sterg ,ce sa las etc ! Salutare ! Sa ai o zi buna !!

      Ștergere
    2. PS. Totusi ai putea sa intelegi si tu ca ,,razboiul " nostru s-a cam incheiat ! Oarecum noi am castigat , ei au pierdut (ma refer la lupta de idei) Totusi suntem COLEGI si din acest moment putem lupta impreuna pentru idei si mai bune. Nu-i vina mea ca voi transferati chestii personale..este chiar jenant pentru toti !!
      Dau exempl. pe Gourka- am fost in lupta crancena cu el. De-acum situatia s-a schimbat. Multe din ideile lui sunt bune pentru toti si nu ezit sa-l sustin ! Este normal cred eu.....

      Ștergere
  8. Minona17:12

    Primavara asta pare sa aiba semne bune pe malurile Begai.

    http://www.youtube.com/watch?v=ZQK6J6fGkQo&feature=player_detailpage

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @/Minona - sper sa fie asa! Pana una alta eu am luat o pacaleala - o viroza super!
      Frumoasa melodia - multumesc!

      Ștergere
  9. REVOLTA IN ARMATA ROMANA A INCEPUT LA BRUXELLES !

    REVOLTA MILITARILOR ROMANI DE LA NATO


    Având salarii mai mici decât venitul minim din Belgia, militarii români de la Bruxelles ameninţă Bucureştiul cu demisii Militarii români care lucrează la NATO şi UE pleacă din Armata
    Având salarii mai mici decât venitul minim din Belgia, militarii români de la Bruxelles ameninţă Bucureştiul cu demisii
    Militarii români care lucrează la NATO şi UE pleacă din Armata Română, din cauza salariilor prea mici. Comparativ cu militarii altor ţări detaşaţi la Bruxelles, românii au cele mai mici lefuri.
    Dacă în România salariile militarilor pot fi considerate decente, în Belgia, unde se află sediile NATO şi UE, militarii români câştigă mult mai puţin decât camarazii lor din alte ţări.
    Cele mai mici salarii din NATO
    Salariul minim garantat în Belgia, asigurat de statul belgian pentru muncitorii necalificaţi, este de 1.359 de euro. Potrivit unor surse militare, un subofiţer român care lucrează la Bruxelles primeşte din partea statului român un salariu mai mic decât salariul minim garantat în Belgia.
    Un ofiţer român de la Bruxelles câştigă de trei ori mai puţin decât salariul unui ofiţer belgian. Din salariile primite, militarii români trăiesc, practic, la limita subzistenţei. “Ne cumpărăm mâncare din cele mai ieftine magazine pentru a ne ajunge banii de la un salariu la altul”, ne declară unul dintre militarii de la Bruxelles.
    Toţi ofiţerii străini de la Bruxelles, chiar şi cei bulgari, câştigă mai bine decât ofiţerii români. Din motive financiare, anul trecut, câţiva militari români care lucrau la Bruxelles şi-au dat demisia din Armata Română.
    Anul acesta, încă un ofiţer român a demisionat. Colegii săi spun că acesta s-a angajat ulterior tot la Bruxelles pe un salariu de trei ori mai mare decât cel pe care-l primea în Armata Română.
    Preşedintele Băsescu a semnat Legea 334, prin care se majorează salariile personalului diplomatic – dar nu şi salariile militarilor din străinătate.


    Pentru Nipon PRESS Robert Horvath

    RăspundețiȘtergere
  10. Anonim19:09

    Mai czare, te dai cu dusmanul ? ti-e teama de viitor?? ai ajuns sa-i dai dreptate lui Gourka, pai NOI de cand ii dam dreptate ???? DINTOTDEAUNA.Asta inseamna ca ne dai dreptate si NOUA.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu , din pacate nu ai inteles ! Ii dau dreptate in unele privinte post L-119!
    Daca sunteti curiosi gasiti pe Infom si pe Plano dicutia mea cu SCMD-CAG(alias Gourka!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar, la inceput, in eforia cresterii pensiei TALE prin recalculare/revizuire, nu ti-ai data seama ca "chestiunea" e o sabie cu 2 taisuri. Acum, se pare, incepi sa te trezesti putin cate putin, iar in momentul in care vei ajunge sa te trezesti de tot, iti vei da seama ca te-ai bucurat aproape degeaba.
      Cu toata sinceritatea si prietenia, te indemn sa iti cauti un loc de munca si sa incerci sa iti mai aduni niste puncte de pensie.

      Ștergere
    2. Buna Elena ! Multam de sfaturi , dar se pare ca nici tu nu ai inteles ! Poate nu ai citit schimbul meu de replici cu G.
      NB. Gourka- a aceptat - inteles principiul contributivitatii !!
      In aceste conditii sunt in ton cu el cand sustine ca :
      1.Veniturile militarilor trebuie sa fie mai mari pentru munca speciala depusa . Implicit contributiile vor fi mai mari si pensia rezultata mai consistenta !
      2. Grupele de munca trebuie revazute si date diferentiat functie de CE FACEAI LA RAZBOI ! Nu se poate echivala VM ,sau pilotul , sau infanteristul cu contabilul sau popa!
      Acum am fost inteles de catre tooooata lumea! Unii ma considera cica tradator ca Frunza verde. Nici gand !
      Elena-trecand peste unda de umor- malitie a comentariului tau ,imi raspunzi la o intrebare?
      Trebuie musai sa nu ma bucur pentru ca mi-a crescut p. cu cateva sute si mai sunt perspective ? Trebuie sa nu ma bucur ca acum pensia se calculeaza dupa un principiu onest ? Nu inteleg !

      Ștergere
    3. Stelian P.12:33

      @ELENA
      Nu inteleg temerea dvs. pentru viitor. Sursele mele din USL mi-au jurat ca daca votam cu cine trebuie ei o sa faca o noua lege a pensiilor militare si o sa fim din nou ancorati de soldele activilor. N-am inteles bine ?
      Din pacate nu numai sursele ci toti membrii USL pling in cor ca traim sub o crunta dictatura. In aceasta situatie credeti ca dictatorul o sa accepte sa iasa cine trebuie sau inainte de alegeri toti USL-istii o sa fie arestati si aruncati in lagare ?
      Daca e dictatura atunci CEZAR are motive sa fie bucuros de ce a primit si sa nu astepte degeaba noua lege.

      Ștergere
    4. ,,Sursele mele din USL"- spun ceva putin mai diferit! Nimeni nu se va mai atinge de principiul contributivitatii!! Si mai spun ceva ...dar tin pentru mine!!

      Ștergere
    5. @ Elena - Mai aveam sa-ti spun ceva !
      Nu toti au iesit la pensie ,,verzi ca plopul traznit" adica pe la 37-38-39 de primaveri si in plus foarte ,foarte odihniti ,gata sa alerge ca niste iezisori sa-si caute ceva de munca la..patron!!
      Unii au parasit sistemul storsi bine(fizic si pshic ) si au avut nevoie de ani buni pentru refacere. Ma numar si eu printre ei !!

      Ștergere
  12. Anonim10:03

    Cezare, tu afirmi ca ati castigat lupta? Care VOI? Care voi, cand singur recunosti justetea afirmatiilor lui Gourka, mai mult, recunosti ca ii vei sustine ideile pe mai departe...esti chiar jenant!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:16

      Uite ca imi raspund singur.
      N-am venit la tine acasa ca sa te injur, o fac destul in alte parti, dar ma nedumereste un aspect : spui ca voi ati castigat lupta! lupta cu cine, cu cei care au pierdut cateva sute la RR si care isi cauta dreptatea prin tribunale ? lupta cu camarazii tai nedreptatiti ? cum poti sa te bucuri de raul altuia ? am mai spus si repet, fac parte dintre cei carora pensia le-a crescut, mie chiar substantial, de la 4000 la 4416, dar m-am declarat, ma, declar in continuare sustinator al tuturor celor care au pierdut.Chiar si pentru o zi prestata ca militar, statul trebuia sa-si respecte indatoririle.

      Nu semnez, stii tu cine sunt.

      Ștergere
    2. Nu stiu cine esti ! Nu ma bucur de necazul altuia ! Citeste raspunsul pentru Elena !
      Cred ca esti un picut - fariseu ! Da ,tie ti-a crescut substantial in cond. noii legi, dar tu Nu esti multumit,tu tii cu cei ,,nedreptatiti"
      Uite ce-ti propun eu - doneaza ,,cresterea " unuia care a pierdut sa nu mai umble prin tribunale! Astept sa ne anunti cand ai facut-o!

      Ștergere
  13. Stelian P.14:21

    @CEZAR
    Am incurcat-o cu toate sursele noastre. Iata ultimele afirmatii, fara drept de apel, care ne afecteaza si pe noi:

    "ORI SCMD, ORI BASESCU!
    Juridic, SCMD poate castiga batalia in Tara si, in mod categoric, va castiga la Luxembourg si Strasbourg.”........
    "4. Ce vrem ca sindicalisti?
    - abrogarea tuturor legilor infamante, adoptate prin frauda, impotriva noastra si a tuturor categoriilor profesionale si de varsta pe care le reprezinta CNSC;"
    "...nici unul dintre cei carora li s-a marit pensia nu realizeaza ca ar fi avut o pensie mult mai mare, daca ar fi ramas in continuare pe vechea sa lege, pentru ca pensiile noastre ar fi fost duble astazi fata de decembrie 2010"
    Honor et Patria! Vae Victis!
    Presedintele SCMD
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU
    29.03.2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Stelian - poate o avea dreptate ! Eu insa nu cred pana nu vine Mos Alecu cu o analiza la obiect ,cu cifre ,procente ,calcule cu 14 zecimale ! Asta e !

      Ștergere
    2. Stelian P.17:00

      @CEZAR
      Ramine sa-l asteptam. Eu mai astept de la el comentariul ala cu scoala.
      Ce s-a intimplat cu ELENA ? Ma ameninta la Plano ca nu mai exist.

      Ștergere
    3. Elena ii cam contradictorie !
      Eu ma asteptam sa ne impartaseasca imprsii de la ..tribunal si cand colo.....,,Czar ce prost esti pentru ca te bucuri de marirea p".!!!! Poti sa mai intelegi ....eternul feminin?

      Ștergere
  14. Anonim21:05

    ragi colegi si pretini-nu sunteti corecti-ne cereti sa va compatimim,sa luptam toti pentru aceiasi cauza ,dar...dar sa trageti spuza pe focul vostru.
    Este un proverb"cel satul nu crede celui flamand" si se potriveste cu urmatorul aspect:aici pe bloguri vorbesc mai mult sau ,ma rog,au glasul mai ridicat cei din fostele garnizoane mari Bucuresti,Timisoara ,Craiova etc care nu s-au desfiintat sau restructurat in anii '98 si care acuma ne acuza ca noi am fi iesit anticipat 'la cerere'dar ei nu stiu ca practic 'ne-au pus sula in coaste'ca unitatea se desfinteaza si ca vom fi mutati unde vor fi locuri [la zeci sau sute de km]si ca functiile vorm fi mai mici or dupa ce ai facut un LM ai ajuns la o varsta si la o vechime ,ai stabilitate cu familia[practic nu mai esti tanar]unde sa pleci ,mai ales ca ni s-a pus in fata perspectiva de a avea pensii normale ,ca si cum am fi iesit la termen iar in plus am fost amagiti ca se vor face reconversii sociale si cu pensia +afacerea vom fi boieri[si am ajuns boieri dar fara "b"].Sa facut =NIMIC=pensiile n-au mai fost corelate cu inflatia si am ajuns>>>underground SRL.Intre timp se proiecta L164"smecherii"si vorbaretii de acuma cam stiau de ea si au stat "la panda"care cum era pe teava sa iasa la pensie era aranjat sa aiba functie,solda de merit si venituri kklau maria-ta si asa au aparut marile discrepante intre cei iesiti cu ordonanta si cei cu L164[diferente de pana la 69% in favoarea ultimilor]
    Timp de 7 ani s-a pastrat decalajul apoi cu ocazia sumitului NATO din 2007,Baselu a incercat sa mai dreaga busuiocul,dar nu pana la capat si fara reparatii din urma.Acuma cu noua lege ,a contributivitatii,s-a cam schimbat balanta [de fapt tot cantarul]dar tot nu este corecta legea,de ce?;
    1.Nu s-a luat in calcul ca unele pensii vor scadea drastic si nu din vina pensionarilor ci din vina legiilor proaste ,practic a statului,atunci sa plateasca statul greseala nu colegii nostri.
    2.La toata lumea s-a facut impartirea la 20 fara ca cei "sacrificati "pe altarul NATO si UE sa fie recompensati[adica cel care a iesit maior la nevoie sa primeasca cat unul care a iesit colonel -stagiu complet].
    3.sporurile s-au acordat la gramada fara a tine cont de gradul de stres si periculozitate[vorba unei pensionare din Vaslui "da she maica nu totzi mancam cu o gura?Sa aviem totzi pensii la fel".
    4.Si uite asa s-a ajuns ca pensiile sa fie aiurea unii au sute de milioane si altii cateva chiar daca au muncit cot la cot cel putin 20-25 de ani,diferente foarte mari intre egali,si grade.
    Cauza :ambele legi au fost facute fara participarea tuturor categoriilor si "la ordin".Macar daca nu ne pricepem de ce nu copiem de la alte tari de la alte armate ca vad ca noi romanii ne cam dam cu stangu-n dreptu' cam peste tot?tigri2D

    RăspundețiȘtergere
  15. Anonim21:09

    @Elena,sarut mana!tigri2

    RăspundețiȘtergere
  16. @Cezar
    1. Am un nou termen pe 18 iunie 2012. Pana atunci sper sa primesc raspuns de la Comisia de contestatii. Incerc si cred ca voi reusi as conexez recalcularea cu revizuirea.
    2. Te rog sa ii transmiti ceva celui care "se da" timisorean de-al tau: Cand spui despre cineva ca acel om nu mai exista pentru tine, nu interpretezi ca o amenintare, ci ca o dezamagire atat de mare incat ... nici nu mai am cuvinte.
    3. Sincer, nu am inteles din ce ai scris tu, de ce te bucuri. De marirea a ce?
    @tigrisor
    Ma bucur sa te regasec!

    @all
    S-ar putea sa avem si zile mai bune, chiar in viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  17. C.I.A : SEMNALE DE REVOLTA IN ARMATA ROMANA

    RIVALITATEA ARMATA SERVICIILE SECRETE

    Se observa la toate nivelele cresterea tensiunii intre serviciile speciale care au luat conducerea in Romania si grupuri de ofiteri tineri organizati in celule politice.
    Cazul Alexandru Gheorge este definitoriu pentru starea de spirit din armata romana. Rivalitatea institutionala devine exploziva. ................................. In armata romana functioneaza sute de celule secrete care se pregatesc de revolta. S-a pus pe picioare un program politic de actiune. I
    In manifestul politic al ofiterilor se spune :
    "Asistam in ultima perioada la un atac asupra imaginii Armatei in scopul firesc al discreditarii acesteia si desfintarii ca si componenta importanta a statului roman. Actiunea este coordonata de clasa politica romaneasca. De ce este necesara aceasta campanie de discreditare? Pentru ca Armata a ocupat, in mod constant, un loc de frunte in topul increderii populatiei, pe cand clasa politica s-a aflat in permanenta la coada acestuia. Astfel, Armata ramanea singurul opozant al unei clase politice incapabile sa-si defineasca optiunile, altele decat cele politicianiste: punerea mainii pe putere........

    GRUPUL PATRIOTIC AL OFITERILOR PROPUNE
    Militarilor sa li se acorde drepturile constitutionale ce se cuvin fiecarui cetatean roman:
    - dreptul de a face politica si dreptul de a fi ales;
    - dreptul de a desfasura activitati economice;
    - dreptul de a lucra doar 8 ore;
    - dreptul de asociere, crearea de sindicate care sa aduca in dezbatere si aprobare: desfintarea de unitati militare, dislocarea acestora, organizarea sau nu a aplicatiilor, participarea sau nu a unitatii in teatrele de operatii la misiuni.
    - infiintarea de organizatii de partid (a oricarui partid) in fiecare unitate pentru coordonarea de buna calitate a muncii si vietii in unitatile militare.

    Cand armata cheama trimiterea clasei politice la puscarie revolta este la doi pasi !

    REVOLTA MILITARILOR DISPONIBILIZATI
    Ofiterii disponibilizati reprezinta un pericol terminal si pot pune baza unei revolte a intregii armate romane.Înca din anii din ‘90, în numele modernizarii Armatei, ceruta de alinierea la exigentele armatele statelor NATO, au fost desfiintate mari unitati, uniati militare traditionale, categorii întregi de forte ale armatei. Zeci de mii de ofiteri si subofiteri au fost disponibilizati. În paralel, prin decizii de natura “economica”, a fost trecuta la fier vechi o industrie militara ca urmare au fost condamnate la foame alte mii,zeci de mii de specialisti de înalta clasa împreuna cu familiile lor.În 1989 armata avea 235.000 de militari activi. Generali, ofiteri, subofiteri si militari în termen.În 2007 ajunsese la circa 75.000 militari, iar pentru 2015 numarul acestora se va diminua la 65.000. Au disparut, deci, 170.000 de oameni, inclusiv ca urmare a profesionalizarii armatei.
    în anul 1998: 36.500 ofiteri;
    - la 31.12.2003: 14.252 ofiteri;
    la 31.12.2009: 11.250 ofiteri;
    Nici o alta institutie fundamentala a statului nu a mai cunoscut o asemenea dramatica transformare în anii de dupa revolutie!

    CIA: 80.000 DE REZERVISTI SUNT O FORTA EXTRAORDINARA CARE POATE SCHIMBA ECHILIBRUL POLITIC DIN ROMANIA. PREZENTA ACESTORA ALATURI DE POLITISTI IN MIJLOCUL MASEI DE DEMONSTRANTI VA DUCE LA CADEREA REGIMULUI ACTUAL, CARE NU MAI ARE LEGITIMITATA SAU SPRIJIN POPULAR. SINGURA PROGNOZA SAU SCENARIU PENTRU ROMANIA ESTE O REVOLTA POPULARA.
    Tensiunea in armata romana este un grav motiv de ingrijorare O revolta in Balcani ar fi o lovitura pentru NATO. Politica de desbinare a lui Basescu in loc sa atenueze tensiunile in zona militara le accentuiaza.
    Prezenta militarilor activi sau in rezerva in mijlocul unor largi manifestatii ale populatiei profund nemultumite va pune pecetea finala pentru acest regim profund nepopular.

    RăspundețiȘtergere
  18. Stelian P.03:42

    @ELENA
    Daca astazi sunteti intr-o pasa mai buna haideti sa nu vorbim prin avocati. Nu ma dau timisorean, chiar sunt si nu am motive sa ma rusinez de asta. M-ati mai intrebat o data daca postez din Timisoara si nu reusesc sa inteleg motivul.
    Nu sunteti prima persoana dezamagita de mine dar macar mai aveti cuvinte sa va explicati dezamagirea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Stelian - Eu cred ca stiu de ce nu va mai,, iubeste aspru " Elena !!Daca ese ceva ..consistent(un articol pt. pag.1 ) poate ca va spun!
      @ Elena - m-am referit fix la ceea ce ai inteles!!

      Ștergere
    2. Stelian P.09:59

      @CEZAR
      Deocamdata sufla vintul prin sertar dar daca imi dai un motiv s-ar putea sa-mi revina muza.

      Ștergere
  19. Stelian P.09:24

    @CEZAR
    Incep sa inteleg unele suspiciuni ale ELENEI. Acuma apar ca fiind in Timisoara. Asa este ?
    Mesajul de mai sus apare ca fiind din Arad cu toate ca eram in pijama in acelasi loc in care sunt si acuma. Ai vreo explicatie ?

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu am nici cea mai vaga idee ! Posibil mai greseste si GPS-ul lui Goagal!

    RăspundețiȘtergere
  21. .../si apoi daca ati fii din Arad, Ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian P.10:04

      @CEZAR
      Deduc din comentariul ei
      "2. Te rog sa ii transmiti ceva celui care "se da" timisorean de-al tau"
      ca nu crede ca sunt supusul lui Ciuhandu. Am afirmat de mai multe ori ca sunt timisorean si probabil a gasit in GPS-ul ala "dovada" ca sunt neserios.

      Ștergere
  22. Anonim10:54

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  23. SERVICIILE AMERICANE DE PARTEA ARMATEI ROMANE ! ( Preluarea puterii de catre servicii ingrijoreaza occidentul ) OBAMA : NU VREU UN PUTIN IN ROMANIA !

    Serviciul american este bine infiltrat in armata romana. Are oameni de
    incredere in serviciul de informatii militar. Ei nu numai trimit informatii
    ci actioneaza. Dupa primele zile violente din Piata Universitatii presedintele
    Obama a semnat un ordin secret numit " Stabilizarea situatiei din Romania " care trebue citit invers. Sa urmarit reeditarea scenariul din Egipt si preluarea puterii militare in Romania. Se parea ca lucrurile scapa de sub control.
    A pus mana pe telefon.
    "Trebuie amintit că în acest fel a procedat administrația americană și în cazul protestelor din Egipt, atunci când au început violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit să facă uz de forța armatei. Dacă la început mesajele erau adresate ambelor părți din conflict, atunci când a devenit limpede că Mubarak a pierdut sprijinul societății, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak că trebuie să plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.
    In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama
    a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute. Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
    VA MULTUMESC PENTRU ATENTIE. LA REVEDERE DOMNULE BASESCU.
    Kiyoko Horvath for Nipon Press Europe. "
    Alexandru Gheorghe a fost trimes la inaintare. Programul politic a fost cel al grupurilor de ofiteri rebeli din armata care actioneaza in celule secrete.
    Basescu sa miscat mai repede decat armata organizand o lovitura de stat al
    serviciilor. Americanii au ramas interzisi si cu gura cascata.
    UNGUREANU NU ERA IN PLANURILE LOR .
    Serviciile secrete (legate de fosta securitate Ceausescu) au preluat puterea in premiera absoluta intr-o tara NATO . Lucrurile evoluiaza.
    Se pare ca Basescu este marginalizat si clasa politica faramitata.
    Armata romana nu si-a spus ultimul cuvant.....avand sprijinul american asigurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:06

      Gasiti o MINCIUNA MAI MARE ??

      CONSECVENȚA
      ca atitudine între interes și trăsătura de caracter


      Nefericită și neinspirată „inițiativa” guvernului „Boc”, de a amputa pensiile militarilor din ianuarie 2011,a fost începutul unei mișcări de masă a celor loviți de ura și disprețul unor politicieni, care asemeni unei haite de maidanezi înfometați s-au năpustit, asupra unor oameni care în discreția care îi caracterizează trăiau liniștiți departe de politica și intriga din societate.
      Atunci în ianuarie 2011 marea majoritate a militarilor au văzut în Sindicatul Militarilor, care ființa încă din 2009, (filiala Craioveană din decembrie 2009) ca singura soluție prin care își pot apăra un drept fundamental și anume dreptul la pensie.
      Îmi sunt încă proaspete imaginile, cu “cozile” de la ușa filialei, când camarazii mei de ieri dădeau buluc să se înscrie în SCMD pentru a-și depune co- Scmd

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!