Google Website Translator Gadget

vineri, 16 martie 2012

Deputatul Mihail Boldea este cercetat într-un dosar de fals şi uz de fals cu terenuri şi imobile. Tun de 1 milion de euro

16 martie 2012, 10:30 |  Autor: Ioana Oancea, Marius Mototolea |
Deputatul Mihail Boldea
FOTO: Marian Vilău

Deputatul Mihail Boldea

 
Procurorii de la Crimă Organizată Galaţi investighează o grupare ce făcea trafic cu terenuri şi imobile. Pe lista celor acuzaţi de procurori se află şi un deputat. Gruparea este acuzată de înşelăciune, fals şi uz de fals. Potrivit Antena 3, deputatul este Mihail Boldea.
Înb afară de deputatul Boldea, alte 21 de persoane sunt cercetate de DIICOT pentru înşelăciune, fals în înscrisuri şi uz de fals, într-un caz privind terenuri ce erau indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale şi apoi trecute în proprietatea membrilor grupării. Pe listă se mai află un avocat şi un fost arbitru din cadrul Curţii de Arbitraj Galaţi.
Procurorii DIICOT Galaţi fac la această oră 14 percheziţii domiciliare în municipiul Galaţi, în vederea identificării şi ridicării de mijloace de probă.
La sediul DIICOT vor fi aduse 22 de persoane faţă de care urmează a fi dispuse măsurile legale, după finalizarea audierilor.
Potrivit procurorilor, membrii grupării identificau terenuri şi imobile situate în zone centrale ale municipiului Galaţi, proprietatea Consiliului Local Galaţi sau a unor persoane fizice, o parte din imobile fiind indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale, pe care le treceau în proprietatea altor membri ai grupului.
"În acest scop, învinuiţii au folosit hotărâri judecătoreşti falsificate sau pronunţate în baza unor acte false, respectiv hotărâri arbitrale, pronunţate în fals", a precizat sursa citată.
Membrii grupării înstrăinau ulterior imobilele către terţe persoane, cumpărători de bună credinţă, modalitate în care obţineau beneficii financiare substanţiale. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională depăşeşte un milion de euro, prin raportare la un număr de nouă imobile, potrivit procurorilor DIICOT.
În sarcina unora dintre membrii grupării se mai reţine că au încercat să obţină suma de aproximativ cinci milioane de lei prin inducere în eroare şi folosire de mijloace frauduloase, respectiv a unui contract de prestări servicii falsificat şi a unui bilet la ordin completat în fals.
Cercetările au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Galaţi, IPJ Galaţi şi lucrători din cadrul IJJ Galaţi.

6 comentarii:

  1. Anonim16:14

    Individul este reprezentantul tipic al "uninominalismului" in alegeri ... asta ati vrut , si ati sustinut , la indemnul asa-zisei intelectualitati romanesti ... asta aveti ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam ..ai dreptate !! Dar de ce doar ca anonim ?

      Ștergere
  2. PS Urmeaza alegerile ! Poate este nevoie de un sfat ,o indrumare ceva...poate!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:24

      Este tirziu pentru ... sfaturi . Tot de-alde astia vor fi alesii ... mai ales ca "vin tare din urma" baietii lui "domnu'dan" ... Daca nu se revine la liste de partid ... tot de-alde astia o sa fie "alesii poporului" ...

      Ștergere
  3. Cand vad ca aresteaza pe cate unul si condamnari IOC ,deja devin impasibil.Azi ii aresteaza si maine le dau drumul ,sunt cu totii intr-o hora a banului murdar si a necinstei>magistrat ,avocat,procuror,politruc.Gata tara este murdara cred ca numai o mare catastrofa sau un razboi o mai limpezeste,tind sa cred ca doar nepotii nostri vor ajunge sa traiasca intr-o Romanie [la nivelul actual al Austriei] cam peste vreo 30 de ani.nu mai am nici cea ma vaga speranta de mai bine.Am trait o pasa proasta a istoriei Romaniei.poate in orasele mari sa mai fie speranta de un loc de munca de ceva invarteli,dar la tara si in orasele mai mici NUUU.se tarieste cam ca prin anii 68-70,inapoiere totala,lipsuri berechet,nedreptati cu duiumul,si ce-i mai rau sa-u intetit furturile si talhariile ,politia nu-si mai face datoria iar justitia este capetenia talhariilor.H-ales bules / praful s-a h'ales.

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim05:31

    hey there and thank you for your information – I've
    certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this
    site, since I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load correctly.
    I had been wondering if your web hosting is OK? Not that
    I'm complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.

    Well I'm adding this RSS to my e-mail and can look out for a lot more of your respective fascinating content.
    Make sure you update this again very soon.

    Also visit my site :: KiethVFaurot

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!