Google Website Translator Gadget

miercuri, 25 aprilie 2012

ISTORIE...CONTEMPORANA !____________________________________By ROBERT H.


                                 O TARA A TIGANILOR IN UNIUNEA EUROPEANA ?! 



Deva
Robert    La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea şefului Securităţii, Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta, dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influenţă”. Ceauşescu a primit informaţia secretă că zone din sudul Olteniei şi Munteniei vor fi controlate pe viitor de clanurile ţigăneşti, în frăţie cu lumea interlopă în formare. Precedentul exista şi ştie toată lumea care a trăit acele vremuri, cum bulibaşele îşi răscumpărau fărădelegile şi libertatea de la Miliţie şi ofiţerii de Securitate, pe cocoşei şi bănuţi de aur........
                                                În 2010, geograful sef al Departamentului de Stat american (acum ambasador SUA in Afganistan), dadea publicităţii o harta cu noile graniţe ale statelor Europei, graniţe care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist.
Actualele judeţe Dolj, Caraş -Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor;
Publicaţia franceză ‘Le Matin’ arăta harta mai sus, menţionată în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie: „Ţigani”.

                                                                 În mod straniu, aceste evenimente au fost prezise oficial cu 10 ani în urmă. Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru a anunţat o conferinţă de presă ad-hoc, seara târziu. El a declarat, spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă ”Republica Rroma a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amănunte. La câteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că „se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol.” A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei. Chelaru afirma: “Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000″. Atunci, declaraţiile generalului Cheler mi s-au părut nişte aberaţii şi am fost de acord cu cererea preşedintelui Emil Constantinescu să-i ceară demisia din funcţia de şef al Statului Major. Generalul Mircea Chelaru: “La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informaţii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, şi nu numai, de comunităţi compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potenţiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferinţă de Presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenţia acelor structuri că se ştie despre ele şi că există modalităţi de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declaraţie. Regret că am avut dreptate. Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urma să se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din câte ştiu, nu s-a renunţat încă la acest plan. În România s-au făcut şi se fac greşeli politice ce intră în categoria erorilor istorice, care, tare mă tem, nu se vor putea spăla decît cu sânge”.
RăspundeţiŞtergere

53 de comentarii:

  1. IN 1O ANI POPULATIA ROMA VA FI MAJORITARA !

    Fostul “rege international al tiganilor”, Ion Cioaba, declara la mijlocul anilor ’90 ca vom ajunge sa traim in “Rromania”. “In 20 de ani Romania se va scrie Rromania”, spunea conducatorul tiganilor. Din cate se pare predictiile acestuia au mari sanse sa se implineasca.
    Numarul rromilor din tara noastra il va depasi pe cel al romanilor, in 10-2O de ani, daca indicii de crestere demografica se vor pastra la nivelul ultimelor recensaminte. Mai exact, in cazul in care in urmatorii ani romanii vor mentine rata scazuta a natalitatii, constanta din 1995 incoace, iar populatia de etnie rroma va continua sa se inmulteasca in acelasi ritm sustinut, Romania ar putea sa-si schimbe atat numele de tara, cat si limba nationala. Exact asa cum spunea Ion Cioaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ RH -nici chiar asa!! Eu zic ca-i vom asimila si vom avea si noi mulatrii nostri precum USA !!

    RăspundețiȘtergere
  3. @ NU DEMULT CU OCAZIA UNEI DEPLASARI IN ARDEAL CRIN ANTONESCU A DECLARAT " VIITPRUL PRESEDINTE VA FI UN UNGUR SAU UN TIGAN." TINAND SEAMA CA EU DIN LIPSA DE TIMP NU VOI CANDIDA .....NU RAMANE DECAT DANSUL !

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Unii spun ca ma insel amarnic. Dupa parerea dansilor deja tiganii sunt majoritari ......... Pacat ca blogherul care s-a aruncat in fata tancului nu mai poate participa la discutie. Moartea prematura a blogherului corleon m-a afectat puternic. S-ai fie tarana usuora !

    RăspundețiȘtergere
  5. DON CORLEONE -esti cautat cu insistenta !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sinuosul drum al lebedei din Austria catre gratarele faraoancelor si magraonilor a trecut invariabil prin presa romana. Iata ca aceasta goana dupa audienta, care implica scoaterea in prim-plan al non-valorilor, al manelistilor, au adus Romania la stadiul de cultura facuta sub coviltirul carutei lui Coreolone

    RăspundețiȘtergere
  7. @IN AMINTIREA LUI COREOLONE ZIC CORCODEL !

    A-nceput de ieri sa cada
    Cate-un rrom, pe urma doi.
    Franta pusa e pe sfada,
    Si ni-i da pe toti gramada,
    Inapoi.
    Nu e cuser, dar e bine
    Pentru Sarkozy, acum;
    Taberele-s toate scrum,
    Dar navalnic vuiet vine
    De pe drum.
    Sunt tigani si balabuste,
    Vin la Otopeni, tipand,
    Si se-mping si sar razand,
    Si se-mpiedica de fuste,
    Vrand-nevrand.
    Cei mai mari, acum, din sfada,
    Stau, pe-ncaierare pusi,
    Cei mai mici, de foame-adusi,
    Se scancesc si stau gramada
    Langa usi.
    Colo-n colt, acum rasare
    Un tigan mai maruntel,
    Chinuindu-se sa care
    O sacosa mult mai mare
    Decat el.
    Opt cercei intr-ansa are,
    Cinci bratari si-un portofel,
    De la niste trecatoare,
    Pe sub turnul ala mare,
    Zis Eiffel.
    Altul, zau, cu dansul, n-are
    Nici bagaje, nici nimic,
    Doar un lant, cu-o cruce mare,
    Care salta in miscare
    Pe buric.
    Trei tiganci cu burta mare
    Si cu rochii fistichii,
    Nu au loc ca sa coboare,
    C-alapteaza fiecare
    Doi copii.
    Un reporter vine-n graba
    Sa le ia un interviu
    Si se-nvarte in pustiu
    Pana cand raspunde-o baba,
    Cam tarziu.
    Se-otaraste rau batrana
    Catre cel cu microfon,
    Si-l injura francofon,
    Fi'nca nu mai e romana
    De bonton.
    Zice: - "Merde, cam mare graba,
    N-am facut nimica rau,
    Uite-aici, iti spune baba,
    Ne bagara pe degeaba
    La bulau.
    Si, degeaba ne-au dat banii
    Ca, mai smecheri suntem noi.
    Intr-un an sau maxim doi,
    Ne intoarcem, toti tiganii
    Inapoi.
    Nu e mare socoteala
    Ca acasa ne-ati trimis,
    Ne-adunam la repezeala
    si sA vezi atunci ciordeala
    La Paris"!

    RăspundețiȘtergere
  8. La mormantul lui Corleone

    Rromii din Brasov au comemorat, ieri, Paştele Blajinilor cu grătare încinse chiar la mormintele rudelor decedate! Oamenii nu s-au sfiit şi s-au postat de dimineaţă în cimitir, printre morminte, şi-au pregătit mâncarea, au băut, iar până la prânz s-au şi încăierat..................

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca de obicei, smintitul Rh reia niste subiecte demult fumate.
    Subiectul a fost dezbatut si pe blogul pe care l-am administrat.
    Asa cum spuneam la vremea respectiva, declaratia a fost o gafa impardonabila a unui ministru al apararii, precum Chelaru, care a fost intoxicat de propriile servicii de informatii care n-au stiut sa evalueze corect laudarosenile tiganilor din Sterhaia.
    Erau competente sa se pronunte alte institutii, nu MApN
    Chelaru a patit-o ca si Adrian Severin cu lista spionilor, cand era ministru de Externe.
    Daca Oltenia, prin absurd, s-ar enclaviza, minoritarii ar cam trebui sa -si ia talpasita cu ei pe alte meleaguri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate intervine don Chelaru si pune punctul pe I

      Ștergere
    2. @Cezar
      Cel putin schimba titlul acestui material care circula de cativa ani pe net si este preluat numai de cei cu rea intentie!
      Pe vremea cand niste minti bolnave i-au bagat in cap generalului Chelaru ca tiganii din Strehaia si nu maghiarii din Ardeal vor sa se separe de Romania nu eram in Uniunea Europeana.
      Titlul sugereaza ca acum Romania ar fi o tara tiganeasca in UE.

      Ștergere
    3. @/PLANO - UNDE SUFLETUL MEU VEZI TU ,,ROMANIA" ?

      Ștergere
    4. Daca ar fii sa dau explicatii mai detaliate, as spune ca din continutul articolului reiese faptul ca mai marii lumii(recte cancelariile occidentale)s-or fi gandit sa faca o tara a tiganilor rupand din Ro si poate si din alte tarii cate un pic !!
      Mai avem ex.contemporan. Probabil ca isi imaginau ca in felul acesta pot face curatenie prin ograzile lor , trimitand tiganii nu-i asa ,in tara lor nou creata !
      Poti explica de unde a aparut notiunea de ROM !? De ce a fost sustinuta cu atata ardoare ?
      In prostia lor, ca de fiecare data, nu au inteles fenomenul pana la capat !!
      TIGANII sunt,,universali " si nimeni nu-i poate face sa se stabilizeze intr-o enclava!!! Ce zici ??

      Ștergere
  10. Plano 1O
    Stai la pensii
    Smintitule .....Daca a trecut pe la blogul tau mucegait inseamna ca e un subiect fumat ? Seful armatei romane a fost intoxicat ?
    Coreolon este vreun saxon ? Oare nu a fost redactorul tau sef ?
    Putina reverenta pentru un erou. El s-a aruncat in fata tancului. Tu nu vei avea niciodata curajul si patriotismul lui. Sa sari depe planor ...l
    lasand o pensie nemilitara urmasilor planoreni.

    RăspundețiȘtergere
  11. PLANO
    Ultimul meu articol incendiar
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html
    a fost vizitat de sute de persoane. Al tau nu este vizitat nici macar de Coreolone. Dumnezeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Un steag a fost coborat in amintirea eroului numit Coreolone
    DRAPELUL TIGANIEI COBORAT IN BERNA LA ONU
    Steagul este format din doua benzi longitudinale, verde si albastru, si in centru o roata cu spite rosii. Verdele simbolizeaza pamantul mama, albastrul este cerul - tata si Dumnezeu - iar roata simbolul peregrinarii milenare a acestui popor.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Cezar
    Cu riscul de a ma repeta. Intalnirea intre SCMD si Noul serviciu de informatii al armatei SUA este un fapt
    implinit cu implicatii majore. Bine inteles ca se asteapta reactii ale militarilor. Blogul Armyia este urmarit cu deosebita atentie dupa articolul meu intitulat NOUL SERVICI DE SPIONAJ AL ARMATEI AMERICANE SPRIJINA ARMATA ROMANA ! INTALNIRE SCMD SI ALEXANDRU GHEORGHE !
    tp://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html
    Am primit numeroase mesaje de la cei interesati. Se intereseaza de parerea ta. Sunt mai multe organizatii rivale ?
    Ce va desparte ? Poate ma ajuti sa clarifici lucrurile. Dece esti impotriva lui Alexandru Gheorge ? Care ste opinia ta in acest caz........
    Editorialul cu romii atinge o problema exploziva, Dar romanii ca de obicei incearca sa inchida ochii. Poate domnul Stelian ne va lamurii. Multumes pentru atentie si postarea editorialul.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu acest articol postat pe sute de site-uri in ultimii 3-4 ani, honved-ul ridiculizează, prin titlul dat, Romania, numind-o pe de-a intregul tara tiganeasca.
    Cezar, care este un patriot, nu sesizeaza mizeria aruncata in ograda sa de cel ramas fara de Patrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lui cetzarush ii curg balele de admiratie fata de "eruditia" steli p-ului si a rh-ului ... La mintea lui nu are cum sa priceapa ca este vorba de "neruditie" ... adica de la "nerozie" ...
      Cezar si patriotismul ... baba si mitraliera ! I-a dat pedeleul ceva lovele , ei sint patria !

      Ștergere
    2. Chiar asa Plano ??
      Si totusi nu crezi ca este si un pic de adevar ,la care trebuie sa fim atenti??!!

      Ștergere
  15. PLANORIST ROSU DIVERSIONIST
    Plano 1O
    Sunt corepondent extern la Tricolorul si Romania Mare.
    Sunt luat in brate de toti nationalistii Romaniei
    Sunt prieten personal ci Ion Coja, Vadim Tudor, Corvin etc
    Si citeste cu consideratie
    NEAMUL ROMANESC
    Dan Brudascu
    Am citit, cu reala bucurie si uimire, extraordinarul mesaj al dlui Robert Horvath . Cred ca sunt rare asemenea dovezi de curaj, dar mai ales de patriotism de 24 de carate, printre cei care in prezent au alte rosturi, departe de tara de bastina. Lipsesc aproape cu desavarsire si in randul clasei politice romanesti, inclusiv al celei ce isi asuma rolul de tribuni.
    Este mare nevoie de astfel de gesturi pentru a mai stavili demersurile denigratoare si demolatoare la adresa acestei tari, a istoriei si valorilor ei. Proferarea insistenta de falsuri si neadevaruri nu este deloc intamplatoare si nici dezinteresata. Umilirea poporului roman si desconsiderarea trecutului national fac parte dintr-un plan diabolic aservit propagandei revizioniste inca prezenta in multe metropole occidentale.Necazul autorului acestui exceptional mesaj, pe care il felicit ......................

    RăspundețiȘtergere
  16. http://arhivaneamulromanesc.wordpress.com/2008/

    RăspundețiȘtergere
  17. PE MINE MA I-AU IN BRATE PATRIOTII ROMANIEI !
    Pe tine doar Coreolone cand sunteti singuri la Redactie !

    RăspundețiȘtergere
  18. Continuare
    LA REDACTIA CEA PARFUMATA DIN FUND DE CURTE !

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Plano
    Si acum la modul serios. Crezi ca Pentagonul se va impiedica de planoarele
    tale pricajite ? Eu am in spate in calitate de cetatean american puterea gigantica militara a Statelor Unite plus 16 +1 agentii de spionaj. Tu ai la fund 10 planoare si pe agentul Corleone. Cam putin.

    RăspundețiȘtergere
  20. @WC Japonez de tip carlInga impotriva WC curte fara capac

    RăspundețiȘtergere
  21. Plano 10
    Am nevoie de clarificari
    Sunt doi plano 10 ? Au inpreuna 20 de planoare si un agent cu mana intinsa la Paris ?

    RăspundețiȘtergere
  22. NOUL SERVICI DE INFORMATII ALE ARMATEI AMRICANE ACTIONEAZA IN ROMANIA .
    SI PREGATESTE O REVOLTA A MILITARILOR ?

    PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
    WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like .......Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
    La cateva ore distanta dela anuntul de infintare a noii structuri informationale agentii americani
    se intalnesc cu pensionarii militari si cu celula rebela din jurul ofiterului rebel Alexandru Gheorghe,
    Cititi postarea anterioara
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html
    Cum se pot explica aceste intalniri ce par a avea un caracter de urgenta ?
    Americanii cunosc tensiunea din armata romana. Ei sunt informati ca armata sau cel putin o
    mare parte din ofiterii superiori sunt nemultumiti de preluarea puterii de catre serviciile secrete.
    In cazul in care apare un vid de putere armata se pregateste sa preia puterii,
    Noul serviciu american vrand sa controleze situatia tine o legatura activa cu celule ufiterilor rebeli
    si cu sindicatul ofiterilor disponibilizati.
    Iata fragmentul unui material care circula ..................
    "Din surse personale demne de incredere....... Dupa primele zile de manifestatii violente din Piata Univesitatii armata a fost gata sa umple golul de putere si sa ia puterea. 
Ofiterul Alexandru Gheorghe a fost trimis inainte pentru a incerca apele. El a reprezentat un grup larg de ofiter rebeli cu un program politic bine stabilit. Celulele secrete din armata sunt in continua legatura cu militatii disponibilizati. 
Zeci de inalti ofiteri au fost pusi sub o stricta monitorizare, pentru a nu deveni liantul unor manifestari ale politistilor si militarilor nemultumiti de actualele lor conditii de viata. De asemenea, structurile speciale depun toate eforturile pentru a impiedica germenii unei potentiale lovituri de stat paramilitare, folosind diverse metode, de la prelucrarea directa a angajatilor de catre ofiterii de contrainformatii, pana la intimidarea fatisa a acestora. Nemultumirea militarilor si-a gasit refugiu pe internet.
    Utilizatoriii se indeamna unii pe altiii sa fie in prima linie a marilor manifestatii care ar urma in primavara.
    Robert Horvath

    RăspundețiȘtergere
  23. Gata ,gata calmati-va .Vine 1 Mai si marea revolutie a lui dogaru,va fi obtinuta inca o "victorie zdrobitoare" poate chiar cea finala ca mai fuse de fo 5-6 ori.Eu am sa rad cu gura pana la urechi, dupa care am sa ma enervez rau cand o sa-i vad pe navlegii aia ca iar o sa ne faca de ras in fata civililor si sa vina repede 2-3 mai, ca sa uite lumea de talentul cu care unii stiu sa se umple de ridicol

    RăspundețiȘtergere
  24. ULTIMA ORA
    FOSTUL PRIM MINISTRU EVREU AL ROMANIEI A PRIMIT, Premiul "Felix Posen" al Universităţii Ebraice din Ierusalim, Israel
    Un alt minoritar Coreolone nu a primit decat un sut in fund !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. @Rh Gasesti pe acest blog un material de prima pagina cu Gheorghe, cat de SScmd atat aici cat si pe Mh noi ne-am spus EXPLICIT parerea , incepand cu vreo doi ani in urma ! Daca serviciile americane sunt interesate , sa-si puna piticii la munca ! A fi ridicol sa incep sa reiau......

    RăspundețiȘtergere
  26. CEZARApr 26, 2012 12:39 AM
    @/PLANO - UNDE SUFLETUL MEU VEZI TU ,,ROMANIA" ?

    Ştergere

    CEZARApr 26, 2012 12:49 AM
    Daca ar fii sa dau explicatii mai detaliate, as spune ca din continutul articolului reiese faptul ca mai marii lumii(recte cancelariile occidentale)s-or fi gandit sa faca o tara a tiganilor rupand din Ro si poate si din alte tarii cate un pic !!
    Mai avem ex.contemporan. Probabil ca isi imaginau ca in felul acesta pot face curatenie prin ograzile lor , trimitand tiganii nu-i asa ,in tara lor nou creata !
    Poti explica de unde a aparut notiunea de ROM !? De ce a fost sustinuta cu atata ardoare ?
    In prostia lor, ca de fiecare data, nu au inteles fenomenul pana la capat !!
    TIGANII sunt,,universali " si nimeni nu-i poate face sa se stabilizeze intr-o enclava!!! Ce zici ??

    Ştergere
    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
  27. Aviz PDL-eii ce isi mai varsa balele otravite si pe aici !!!
    alex parolea-moga spunea...
    26 aprilie 2012, 10:02
    Eu nu mai înțeleg nimic . Ieri , am trăit unul dintre cele mai jenante momente ale statutului de cetățean condus ... Intempestiv , când trebuia să tacă - dna Roberta Anastase - Președinta Camerei Deputaților din Parlamentul Romaniei , a vorbit ! Tema era una extrem de serioasă și privea un segment matur al populației - pensionarii . Ascultând-o , am rămas fără grai . Idioțenia , lipsa coerenței ,mediocritatea , necunoașterea istoriei legislativ-guvernamentală , lipsa culturii generale ,ghiveciul ideatic - mi-au declanșat o stare de neliniște și teamă incomensurabilă - instantaneu mi-am dat seama că nu putem vorbi de conducători și conduși ...
    Întreb - au fost justificate sacrificiile acestor milioane de oameni , activi și productivi vreme de 30-40 de ani spre a suporta umilința și statutul de victime ale unor pârliți, vremelnic aflați la decizie ,acum în ultimul anotimp al vieții ?
    Am trei copii - dacă unul dintre ei , unul singur , mi-ar fi provocat starea din care n-am ieșit încă , stare provocată de unul dintre cei trei oameni din stat , în următoarea secundă , m-aș fi sinucis ...

    Fraților , vorbim de Romania , de Poporul Roman , de avuția n

    RăspundețiȘtergere
  28. @
    Cezar
    Dece Ofiterul Alexandru Gheorge a fost dat in din armata? Si Coreolone nu ?
    Acesta a fost surprins cu mana intinsa in uniforma militara pe malurile Senei.
    Desi nu sunt militar voi scrie un memoriu. Orice cadru militar sau civil poate
    sa-l semneze. Asa sa ne ajute dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  29. Normal ar fi sa-ti raspunda chiar Correolone!!
    PT. Gheorghe iti raspund eu - Pentru ca a incalcat mai multe paragrafe din regulamentul militar (cele mai multe sunt valabile si in US _ARMY) !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @CEZAR
      Ce as putea raspunde unui diliu ca RH!Sa vorbesc cu peretii??
      Nu-mi pierd timpul cu sonatzi
      Scuze pentru exprimare dar asta e realitatea

      Ștergere
  30. @/RH ia vezi si aici!!Poate te lamuresti cum sta treaba cu ARMATA ,,Stelian P. says:
    Aprilie 26, 2012 at 12:54 pm
    “Un sergent american din Corpul Puşcaşilor Marini a fost exclus din armată şi retrogradat simbolic la rangul de simplu soldat pentru insultarea preşedintelui Barack Obama pe Facebook, a anunţat miercuri corpul de elită al armatei americane, relatează AFP.
    Sergentul Gary Stein, în vârstă de 26 de ani, a fost “eliberat din Corpul Puşcaşilor Marini” pentru “un motiv neonorabil”, a afirmat Corpul Puşcaşilor Marini, într-un comunicat. Fiind eliberat de obligaţiile militare pentru un “motiv neonorabil” înseamnă că militarul a comis o “faptă gravă, departe de conduita aşteptată de la un puşcaş marin”, adaugă comunicatul,

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Coreolone
    Daca prima inviere acum doua mi de ani este sarbatorita de intrega lume
    crestina.....a doua este sarbatorita mai mult de populatiile indiene .

    RăspundețiȘtergere
  32. DE LA TARA MESTERULUI MANOLE LA TARA MESTERULUI MANELE !

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Cezar
    Am citit si eu in New York Times.
    In Romania orice militar care al lauda pe Basescu ar trebui sa pateasca la fel.

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Cezar
    Exista o singura exceptie. Ofiterul Coreolone nu poate fi degradat....neavand grad si nici educatia necesara.

    RăspundețiȘtergere
  35. BLONDEL
    Am deschis Wikipedia la SATRA si m-am lamurit .....
    cer scuzele de rigoare

    SATRA Technology Centre (SATRA) is a research and technology centre, employing over 180 scientific, technical and support staff across two sites in the UK and China. It is partly funded through membership, which includes 1,600 companies in over 70 countries.

    RăspundețiȘtergere
  36. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. @Cezar
    Cenzurarea dictionarului roman-rom nu poate ajuta comunicarea intre minoritatea romana.....

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @RH !
      Se zice ca oamenii superiori ,discuta despre principii ,fenomene etc
      Cei mai marunti, despre intamplari cotidiene etc
      Redusii mintal discuta unul despre celalalt!!!!
      Cu parere de rau vad ca tu te-ai cantonat in trena lui don Corleone si in caruta cu coviltir!
      Ori iti revii ,ori ne despartim...fara regrete!!!

      Ștergere
    2. RH are idei putine si fixe.Asta e!!(inclusiv cu referire la persoana mea a umplut tot spatiul virtual cu minciuni)

      Ștergere
  41. Nu asa cezare ! Nu-i stergi comentariile dupa ce "ti le-ai insusit" la numaratoare ... Stopeaza-i intrarea fara a mai trece prin contor ... asa s-ar putea spune ca esti corect ...
    Cit "ti-a imbogatit zestrea de vizitatori si comentatori" l-ai laudat si l-ai "gidilat" sub limba , iar acum il arunci ca pe-o otreapa , frumos-ii ce faci ?!?

    RăspundețiȘtergere
  42. DREPT DE REPLICA SI DE A MA RIDICA IMPOTRIVA MANELISMULUI !
    Cezar
    Vreau sa fac o clarificare. Eu raspund doar la atacuri. Fapt si rasplata. In cazul in care nu acorzi
    dreptul de replica bineinteles ne vom desparti. Pentru mine Corleone nu este o persoana ci un simbol.
    Ma mir ca nu ai realizat. Este simbolul mahalalei care s-a mutat in centrul orasului. A manelismului
    care subjuga societatea romaneasca. Te asigur ca nu voi ataca oameni onorabili care au pareri deosebite.
    Polemica mea cu Stelian este un exemplu. Nu este numai vina mea . Este si vina lui Ceausescu . Aceasta a mutat
    dela tara la orasi la majoritatea populatiei fara sa acorde acces la cultura si minimum de existenta.
    Unii sau adaptat si au devenit muncitori calificati, intelectuali.....dar majoritatea doar lumpeni.
    Dupa revolutie in loc sa se creieze o inversare a valorilor ....lumea proasta a preluat puterea definitiv.
    Nu ne indreptam spre Europa ci invers.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!