Google Website Translator Gadget

luni, 2 aprilie 2012

Nu e glumă. Partidul Poporului Dan Diaconescu a ajuns pe locul 2 în intenţiile de vot ale românilor



Lumea OTV se varsă în politică. Cine sunt oamenii lui DD. Pe mâna cărei hidre riscă să încapă România
2 Aprilie 2012

Recunosc că nu eram un simpatizant al postului OTV şi nici acum televizorul meu nu merge nonstop pe acest canal. Dar am realizat că Dan Diaconescu este o capacitate, un geniu, are notorietate şi a dovedit că poate. Este vânat şi împiedicat să-şi pună în aplicare planul."
Mihai Cilibiu,
director Lukoil și președinte PPDD Dolj (sursa indiscret.ro)


Afacerişti dubioşi, funcţionari necinstiţi, traseişti politici sau amanţi celebri. Aceasta este oferta politică a lui Dan Diaconescu pentru 2012.
Formaţiunea creată de Dan Diaconescu ameninţă să devină o forţă importantă pe scena politică. Ultimul sondaj de opinie credita Partidul Poporului cu 14% intenţie de vot, plasându-l pe locul 2 după USL, dar înaintea PDL. În aceste condiţii, trebuie să ne aşteptăm ca, din acest an, oamenii politici lansaţi de patronul OTV să aibă un cuvânt greu de spus în politica românească. Vestea nu este chiar plăcută dacă ţinem seama de calitatea multora dintre cei care conduc filialele judeţene ale partidului. RL vă prezintă câteva exemple interesante.

Bucureşti - Omul PPDD şi serviciile secrete ruse
Radu Orzaţă este preşedintele celei mai importante filiale a PPDD, cea din Bucureşti. Acesta este însă un personaj controversat, deşi la prima vedere joacă rolul unui profesionist în domeniul energiei. Radu Orzaţă este fiul lui Alexandru Orzaţă, fost director general al Alro Slatina (n.r. - cel mai mare consumator de electricitate al statului român), personaj implicat în multiple scandaluri legate de licitaţiile dubioase prin care statul român a achiziţionat păcură de zeci de milioane de euro de la o serie de firme controlate de basarabeanul Constantin Iavorski, fost ministru al energiei în Republica Moldova, despre care presa de investigaţii din România a scris că ar fi un apropiat al serviciilor secrete ruse. Iavorski a lucrat o perioadă inclusiv pentru oligarhul Boris Berezovski, un intim al FSB-ului. În jurul lui Iavorski s-au constituit adevărate reţele de oficiali din Ministerul Industriilor pe vremea lui Dan Ioan Popescu, care i-au facilitat basarabeanului contracte uriaşe de alimentare cu combustibili a instituţiilor statului român, de la CFR la Metrorex până la CET-uri. Numele firmei lui Iavorski a fost legat şi de contrabanda cu păcură la începutul anilor 2000 şi de diverse operaţiuni de transfer al banilor prin reţele complicate de off-shore-uri. Acum fostul înalt funcţionar de stat Alexandru Orzaţă s-a retras din conducerea UNICOM S.A. (transformată între timp în holding). Iavorski l-a păstrat însă pe fiul său, Radu Orzaţă, căruia i-a oferit diverse funcţii manageriale. Radu Orzaţă, care locuieşte într-o vilă ridicată la aceeaşi adresă la care locuia şi tatăl său, se declară cinstit şi curat şi justifică intrarea sa în PPDD astfel: „De douăzeci de ani suntem conduşi de aceleaşi feţe. A venit vremea schimbării".
Timiş - Şeful este acuzat de implicare în trafic de maşini furate
Despre şeful filialei Timiş a PPDD,  Adrian Diaconu, presa locală scrie că a fost poliţist, în prezent fiind acuzat de implicarea într-o reţea de traficanţi de maşini. Preşe­dintele PPDD Timiş e acuzat că împreună cu alte două persoane a favorizat înmatricularea unor autoturisme furate, aduse în ţară de faimosul traficant de maşini Doru Meosu. Ancheta care îl vizează pe Diaconu a fost deschisă în 1998, de Parchetul Militar. În 2002, dosarul a fost trimis în judecată. În toamna aceluiaşi an, Tribunalul Militar şi-a declinat competenţa în favoarea Curţii de Apel Timişoara, care a decis retrimiterea dosarului la Parchet pentru refacerea rechizitoriului. Acum dosarul e la Curtea Supremă pentru a se stabili instanţa competentă. Politicianul, fost vicepreşedinte al PDL, înainte de migrarea la PPDD, şi-a afirmat în presă inocenţa: „Eu sunt din alt film pe acolo. Era foarte evident că e o perdea de fum".
Galaţi - Traseistul Durbacă şi „kenianul" Boldea
Traseistul politic Eugen Durbacă, fost lider local al PC, a bătut palma cu Dan Diaconescu, preluând şefia organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Durbacă plănuia să-l numească pe deputatul Mihail Boldea preşedinte al filialei gălăţene a PPDD. Dezvăluirea implicării lui Boldea în mega-escrocheria cu terenuri şi imobile pe care a pus mâna inventând personaje fictive, a făcut PPDD să se delimiteze în mare viteză de  acesta. Ulterior, PPDD s-a distanţat şi de Durbacă, după ce au apărut indicii că familia acestuia era la rându-i implicată în  tranzacţiile dubioase ale lui Mihail Boldea. Conform datelor furnizate  de surse locale, se pare că noul preşedinte al filialei Galaţi este colonelul Constantin Ene - fostul şef al ISU Galaţi. Colonelul Ene este la rându-i un personaj controversat. România liberă a dezvăluit că acesta a primit titlul de „revoluţionar" cu beneficiile aferente, deşi la momentul revoluţiei era încadrat ofiţer la o unitate militară din Galaţi, iar colegii nu-şi amintesc să fi participat în acele zile la revoluţie. Cu toate acestea, Constantin Ene apare pe lista beneficiarilor Legii Recunoştinţei din Galaţi, unde se regăsesc „luptătorii remarcaţi pentru fapte deosebite", fiind recompensat cu o locuinţă şi un hectar de teren. Despre colonelul Ene se mai ştie că în timpul inundaţiilor din iulie 2005 a dat bir cu fugiţii, luându-şi concediu medical, deşi era şeful Apărării Civile din cadrul ISU Galaţi.

56 de comentarii:

  1. Anonim10:16

    Cum adica "Cine sunt oamenii lui DD ?"
    Iata-i :
    -steli p-ul (gl Chelaru)
    -curlonul atoatestiutorul
    -motanul rapanos
    -cetzarushul multinominal

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu chiar ca esti ..dus cu pluta!!!

      Ștergere
    2. Anonime - asa sa faci intodeauna ! Sa duci pe toate blogurile comentariile tale onomatopeice! Ar fii pacat sa dau cu matura si sa se piarda, prin ajungerea la cosul cu gunoi!!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu face nimeni propaganda electorala ! Fiecare e liber si stapan pe constiinta sa!
      Oamenii insa trebuie sa cunoasca ,pentru a putea discerne!!
      Acesta-i un material de informare !! In plus mai pun si eu cateva intrebari:
      _mai stiti cine si cu ce post Tv l-a facut presedinte pe Base ?
      - Un multimiliardar(oare de unde?) plange de grija poporului?
      Astept sa-si vanda Vaporul sau elicopterul sau masinile mai scumpe ca ale lui Becalii sa-si salveze postul O(Zero)Tv si sa faca un ..spital sau o gradinita sau un azil....apoi mai vorbim!!
      PS. Justitia a dat 3(trei) verdicte cum ca Nastase NU A FOST CORUPT!! Asta nu insemneaza nimic?!

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Flit13:12

    @t2
    ,,Zic si eu :cica ,daca acuma erau legionarii ,

    ii impuscau din doi in doi [cu repetitie ]

    pe toti cei ce se manjeau cu banii poporului.''

    Copile,tu categoric nu esti zdravan la tartacuta!Mergi si te trateaza.

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Flit14:09

    Pentru paduchi da-ti cu Lindan.Ham ce face,iar de furat daca ar fi nu ham loc de-ai tai(hai di partidul care-i hal poporului).
    Cind ham nevoie de hun numar ham tiganca mea,asa ca tu ,,fa-te'' singur!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Cezar


    IN ROMANIA NU VOR FI ALEGERI ! PROBABIL CA VA FI NEVOIE DE UN
    GUVERN PROVIZORIU MILITAR ! ACEST GUVERN VA AVEA SARCINA DE A APARA DEMOCRATIA
    SI ORGANIZAREA DE ALEGERI IN AFARA CLASEI POLITICE DE TIP MAFIOT !

    MONDAY, APRIL 2, 2012

    SENZATIONAL ! SENZATIONAL ! SENZATIONAL ! S.I.E RAZVAN UNGUREANU LA RACOLAT PE CELEBRUL GIULIANI FOSTUL PRIMAR AL NEW YORK SI CANDIDAT LA PRESEDINTIA SUA !

    Cititi in decursul acestei saptamani .
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    În ziua atentatelor, 9/11 Rudolph Giuliani, supranumit "Rudy", a devenit un idol graţie capacităţii sale de reacţie, a prezenţei sale pe teren şi a compasiunii arătate victimelor. Acţiunea sa i-a adus titlul de personalitatea anului decernat de revista Time.
    R.GIULIANII A CONDUS VICTORIOS LUPTA IMPOTRIVA MAFIEI
    ITALIENE DAR A FOST INVINS DE MAFIA ROMANA DE ARME CONDUSA
    DE TRAIAN BASESCU.
    Actiunea a fost condusa de generalul Dergeratu fost asistent personal al presedintelui.

    ( Wikileaks: Generalul Degeratu, implicat in afaceri neautorizate cu tehnică militară americană )
    DUPA RACOLAREA FOSTULUI SEF NATO DIN EUROPA SI INCERCARE
    DE RACOLARE A UNOR MEMBRII AI ADMINISTRATIEI OBAMA .....FBI INTRA
    PE FIR.
    Virgil Packett was Commander of the NATO SFOR in Bosnia after 2003. In this capacity, General Packett commended the Romanian troops.......
    CONCLUZIE : VOM AVEA IN CURAND UN NOU PRIM MINISTRU !
    urmariti
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RUDOLF GIULIANI
    SI
    UN COMANDANT NATO RACOLAT DE MAFIA BASESCU !
    ROBERT HORVATH NEW YORK : AMBASSY OF UNITED STATES BUCAREST - ROMANIA IN ROMANIA FUNCTIONEAZA O URIASA MAFIE ARMAMEMTULUI CONDUSA DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU. EA ESTE CEA MAI GRAVA AMENINTARE PENTRU DEMOCRATIE, AVAND URIASE SUME DE BANI LA DISPOZITIE EA CONTROLEAZA TOATE INSTITUTILE STATULUI ...JUSTITIE, PARLAMENT, GUVERN, PRESIDENTIE. O MARE PARTE DIN COMPANII INVOLVATE IN ACTIUNI ILEGALE SUNT FIRME AMERICANE SAU MIXTE. ALE INTRA IN PERIMETRUL LEGII AMERICANE. IN ACESTE COMPANII ACTIVEAZA FOSTI OFITERI SUPERIORRI AI ARMATEI AMERICANE. VA ROG DE URGENTA DESCHDETI O ANCHETA. ROBERT HORVATH DEVA JURNALIST DE INVESTIGATIE SPECIALIZAT IN TERORISM SI CONTRABANDA DE ARMAMENT.
    .

    PRESEDINTE DEVARTES FILM INTERNATIONAL.... CETATEAN SUA
    IN ATENTIA : Col. Bruce West Senior Defense 0fficial / Defense Attaché Col. Kevin Leek Chief, Office of Defense Cooperation Brian Lutz
    Attaché, U.S. Secret Service Troy Larson
    Regional Security Officer

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim08:18

    ,, 2. Tiger -two - senior editor * * * * ''

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim09:37

    *** Nu-ti mai bate capul cu el,este un barbugiu de Braial,cum i-a pensia ,o pirde la barbut cu toti neispravitii de pe faleza.

    RăspundețiȘtergere
  14. Flit09:44

    @tapigru2
    Tie chiar iti place sa-ti dai cu spray sub coada?!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Flit12:27

    @tapigru2
    ,,poti sa-mi indici macar o propozitie cu subiect si predicat?Nu aia cu ma-ta care a fost o "prapadita",altfel nu fata un asemenea gogoman.''

    Arata propozitia despre care faci vorbire.
    Vezi ca sprayul cu care-ti dai sub coada creeaza dependenta!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nema problema !,, Lichideaza-l" cu ARGUMENTE sau ignora-l !!

      Ștergere
  18. Flit12:54

    @tapigru2
    ,,Ma mai multumesc cu o injuratura bine plasata.''
    ,,Multumeste-te '' singur,dar sa treci sa platesti la caserie!!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ti-am spus ca da dependenta?Ti-am spus!
    Dar daca-ti place sa-ti dai cu spray sub coada,da-ti!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  22. NEW YORK TIMES ! BASESCU A INCALCAT EMBARGOUL DEPARTAMRNTULUI DE STAT SI ONU CU SUDANUL !

    WIKILEAKS: BASESCU PE MANA JUSTITIEI AMERICANE !


    NEW YORK TIMES: Generalul Degeratu, implicat in afaceri neautorizate cu tehnică militară americană
    CONTRACTELE MILITARE CU PENTAGONUL ANULATE DATORITA DENUNTULUI ZIARISTULUI ROBERT HORVATH.


    NEW YORK TIMES ! BASESCU A INCALCAT EMBARGOUL DEPARTAMRNTULUI
    DE STAT SI ONU CU SUDANUL !


    CONFORM LEGISLATIEI .....STATUL AMERICAN NU POATE
    SEMNA CONTRACTE CU FIRME CARE AU INCALCAT
    EMBARGOURI DESEMNATE DE DEPARTAMENTUL DE STAT SUA !


    Generalul (r) Constantin Degeratu, fost consilier al preşedintelui Traian Băsescu pe probleme de securitate naţională şi fost şef al Armatei Române, a fost angajat de o firmă de brokeraj de tehnică militară, imediat ce şi-a dat demisia de la Cotroceni, după cum a arătat o telegramă Wikileaks a Ambasadei SUA la Bucureşti. În perioada 2005-2010, cât timp Degeratu l-a consiliat pe Traian Băsescu la Cotroceni, firma MIC&Associates a încheiat mai multe contracte de tehnică militară cu Armata Română, printre care modernizarea fregatelor Forţelor Navale sau echiparea avioanelor F-16, pe care România urmează să le cumpere din SUA.


    CITITI IN CURAND DOCUMENTUL URIASEI AMENZI IN LEGATURA CU INCALCAREA EMBARGOULUI CU SUDANUL !

    RăspundețiȘtergere
  23. @RH
    Cind mai vii adu si niste inghetata,te rog!

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Armata romana sprijina democratia, serviciile secrete alimenteaza terorismul !!! DOSARUL DE TERORISM RAZVAN UNGUREANU PREDAT CATRE FBI
    EXPORTURILE DE ARME SUNT SEMNATE CONFORM LEGISLATIEI ROMANESTI DE PRESEDINTELE TRAIAN BASESCU. LEGATURILE CU TERORISTII SUNT ASIGURATE DE "DEPARTAMENTUL ARAB" DIN SIE CONDUS NU DEMULT DE ACTUALUL PRIM
    MINISTRU RAZVAN UNGUREANU !


    Nu este un secret ca serviciile romane de informatii furnizeaza armament de toate tipurile si dimensiunile pe piata neagra a mortii din lumea intreaga. Ani la rand, organizatii ca Amnesty International, CNN si mai nou chiar aliatii nostri de la CIA au semnalat armament, munitie si alte echipamente (fabricate in Romania) in toate zonele de conflict. Ţarile africane sunt folosite ca falsi end-useri pentru contrabanda cu echipament militar spre zone care fac acum parte din "axa raului", cum ar fi Iran, Afganistan sau Irak. Dupa ´89, militarii romani sunt trimisi sa sprijine democratia alaturi de aliati in Irak si Afganistan. Soldatii nostri sunt amenintati sau ucisi cu armament traficat de serviciile secrete romanesti.
    Armata se ascunde la adapostul confidentialitatii tranzactiilor Romarm.
    Contrabanda cu armament romanesc spre lumea araba. Intreprinderea de Aparate si Utilaje pentru Cercetare are sectii specializate pentru productie militara cu destinatia Siria si Liban IAUC se afla pe strada Fabricii nr. 41-46, in spatele Politehnicii - Facultatea de Energetica.
    Cele mai multe rachete traficate sunt de productie sovietica. Specialistii iranieni au fost adusi la Ploiesti pentru perfectarea tranzactiilor si pentru training. Capetele rachetelor CA94M, CA95 (echivalentul rachetelor Stinger sau Strela) fabricate la fabrica Electromecanica Ploiesti (Crangul lui Bod) se modernizau la institutele de cercetare (I 101) de pe Şoseaua Oltenita.
    Rachetele au fost modernizate (cu giroscoape in trei puncte de tip "Denfer") la Aerofina si puteau fi echipate cu focoase nucleare sau biologice.
    VA URMA ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. @RH
    Cind mai vii adu si niste inghetata,te rog!

    RăspundețiȘtergere
  28. @RH
    ,, Rachetele au fost modernizate (cu giroscoape in trei puncte de tip "Denfer") la Aerofina si puteau fi echipate cu focoase nucleare sau bio
    logice. ''
    Echipate cu focoase nucleare sau biologice? Stinger sau Strela?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21:34

      domnilor macar abtineti-va
      VORBITI PROSTII!!!!!(ma refer la nebunul RH nu la altceva/altcineva in nici un caz NBC CARE DOAR FACE MISHTO DE PROSTUL RH)
      Tu RH esti pur si simplu ....nu vorbi daca esti prost;si asta s-a dovedit deja
      focoase nucleare? denumirea "volhov" iti spune ceva?
      RH= UN NIMIC(GUNOI)!!!!!!!!
      @rh
      Cand mai ai accese de oligofren "adu si niste inghetata te rog".
      iti racoreste creierul nebun

      Ștergere
    2. Anonim21:36

      @NBC
      probabil...37mm "rheinmettal" wooow!!!

      Ștergere
  29. @ Tigrisor
    Mult prea stimate domn
    Atentia dumneavoastra iesita din comun ma incurajeaza.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim17:53

    Ni ,no,ni ,no...


    ,,tigri2Apr 4, 2012 04:47 AM
    @RH
    Stimate Bertutz,atitudinea mea nu este iesita din comun,este normala,.doar indolenta marii majoritati ma face sa par incisiv,compri?''

    Asta nu-i normal!

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Tigrisor fara epolet .
    O veste buna. Nu vei degradat niciodata. Pentru a fi degradat trebuie sa ai grad....acum sau in viitor.

    RăspundețiȘtergere
  33. BASESCU VA MURI SARAC ! FIIND PATRIOT SE PARE CA VA ALEGE ROMANEASCA IN LOCUL CELEI FRANCEZE !

    COMPANIA SHELL CERE 1O MILIOANE DESPAGUBIRI ! BASESCU DAT IN JUDECATA PENTRU CRIMA DIN PORTUL ROUEN !

    CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE DOCUMENTUL AUDIO AL
    CRIMEI BASESCU DIN PORTUL ROUEN FIRMEI SHELL, INCENDIATA IN 1981.

    http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html.
    IN ACEST AUDIO


    BASESCU RECUNOASTE FALSIFICAREA PROBELOR,

    Scriu aceste randuri de la locul crimei.
    Vizita mea la compania SHELL al carei instalatii din Portul Rouen au fost incendiate de Traian Basescu, a fost filmata in intregime si fac parte din
    documentarul CRIMA SI PEDEAPSA.
    In aceste zile duc tratative cu diferite
    statii japoneze inclusiv in Franta cu CANALUL 5 ( international ) pentru difuzare. Acesta este doar inceputul - interesul mediei francezeste major.
    Nu demult postam pe blogul meu urmatorul comentariu :
    “LE MATIN semnala insa faptul ca Traian Basescu “mai are inca de lamurit cu autoritatile franceze incidentul din portul Rouen, de acum 27 de ani” si avertiza ca “Intr-un moment de suparare, dosarul incendiatorului poate fi activat”. In acelasi articol, se mai amintea ca “Sarkozy este in primul rand promotor al intereselor economice si politice ale Frantei” Iar cand onoarea Frantei este la incercare el devine de-a dreptul nervos”. Daca se pune din nou dosarul pe rol in Franta va dati seama ca, cele 12 milioane de dolari de atunci, paguba, se ridica acum la vreo100 de milioane de dolari cu dobinzi cu tot. Basca ca, propietarii tuturor vaselor incendiate pot cere despagubiri cit vor muschii lor avind in vedere cum ca, autorul incendiului capitanului lui peste prajit este cunoscut prin insasi declaratia audenuntatoare facuta de securistul Basescu care a mimat si meseria de capitan. Totul este ca, cei de la Shell, indiferent de ce vrea sau nu vrea Sarkozy, sa redeschida cazul. Totul este ca, la urechile lor sa ajunga informatia necesara."
    IN DECURSUL ACESTEI ZILE AM VIZITAT SEDIUL COMPANIEI SHELL Société des Pétroles Shell,
    PREZENTAND TOATE DOCUMENTELE DESPRE CRIMA BASESCU DE LA ROUEN, INCLUSIV DOCUMENTUL AUDIO IN CARE BASESCU RECUNOASTE
    CA A INCENDIAT 37 DE VASE SI A FALSIFICAT PROBELE PENTRU A DERUTA AUTORITATILE FRANCEZE
    AM TRIMIS DEASEMENEA O SCRISOARE CONFIDENTIALA CATRE PETER VOSER CEO of Shell.
    „acum, pot să o spun public, nu mai e nici un secret, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.

    Iata inregistrare audio cu Traian Basescu povestind despre o intamplare in care a fost implicat la inceputul carierei sale de comandant de nava, mai exact cand era comandant al navei Arges, prima nava primita in comanda.
    Ce s-a intamplat?
    Era la vreo 3 luni comandantul acestei nave, nava ancorata intr-un port din Franta, a izbucnit un incendiu in care au fost implicate 38 de nave, efectul a fost o poluare masiva a Senei, nava sa fiind suspectata ca fiind cauza incendiului.
    Ce a facut presedintele nostru Traian Basescu in timpul si dupa cele 28 de zile de ancheta?
    Ascultati-l pe el personal, cu atentie maxima in jurul minutului 2 al inregistrarii audio:
    „acum, pot să o spun public, nu mai e nici un secret, am schimbat ceva în instalaţie înainte să permitem accesul autorităţilor franceze la bord, ceea ce a făcut imposibilă demonstraţia, demonstrarea vinei noastre“.

    Inregistrare AUDIO :
    http://blog.imperiaonline.me/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-probe.html
    ACESTE RANDURI ANUNTA DECESUL LUI TRAIAN BASESCU..... DEOCAMDATA POLITIC SI SANSA
    DE A ALEGE INTRE O PUSCARIE ROMANEASCA SAU UNA FRANCEZA !

    Robert Horvath -Deva Cineast si ziarist de investigatii New York- Tokyo
 Corespondenta speciala 
http://devanewyork.blogspot.com
    

http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  34. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonim11:21

    @Robert Horvath
    Statutul cadrelor militare, legea nr. 80/1995

    Capitolul 5 - Degradarea militara, scoaterea din si reluarea in evidenta militara a ofiterilor, maistrilor militari si subofiterilor


    Art. 69
    Degradarea militara se aplica, in conditiile prevazute de legea penala, cadrelor militare in activitate, in rezerva si in retragere, condamnate la pedeapsa complimentara a degradarii militare prin hotarire judecatoreasca.

    RăspundețiȘtergere
  36. Flit11:25

    @tapigru2

    ,,Degradat esti tu [la propriu]referitor la gradele militare se spune retrogradat [din grad sau din functie]''

    Statutul cadrelor militare, legea nr. 80/1995

    Cred ca ai fost doar profesor-inginer.De educatie fizica.

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  37. @ Intr-o democratie orice persoana inclusiv presedintele este egal in fata legii. Un criminal ramane criminal.
    Intre Romania si Franta este un tratat de extradare de care va beneficia Basescu. Cu alte cuvinte .....bulau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim13:28

      CEZAR spunea... ASTA MERITA SA FIE SI AICI!!!!
      5 aprilie 2012, 11:17

      watcher spunea...
      5 aprilie 2012, 09:20

      @Cezar
      nu te grabi sa concluzionezi inainte de a rationa. Atat legea 164 cat si noua legislatie in domeniul pensiilor militare (care prezuma contributia la fondul de pensii) iau in calcul indemnizatia de comanda si salariul de merit!
      ESTE VALABIL SI PENTRU TINE!! L-119 ia in calcul SM+IND.C intr-un mod foarte corect(Ca parte a venitului realizat intr-o anumita perioada) L-164 -nu mai fac referire caci imi prov. greata !!
      INCA CEVA IMPORTANT _ Nicaieri in lume PENSIA nu rasplateste COMPETENTA !! Pensia este direct proportionala cu CONTRIBUTIA !!IMPLICIT -daca ai fost competent si pe cai mari ai fost platit pe masura ,ai contribuit pe masura venitului si ai o pensie pe masura CONTRIBUTIEI! Ce nu-i clar!!

      Anonim spunea...
      5 aprilie 2012, 11:47

      mi se pare corect:
      daca ai avut SM+IC o luna un an sau 10 ani ,acestea se iau in calcul pe perioada respectiva
      Dar ca sa ai SM+IC doar pe ultimele 2-3 luni din cariera si asta sa-ti majoreze pensia cu 40% pe toata cariera si pana la sfarsitul vietii este NESIMTIRE CURATA

      mos alecu se recunoaste perfect in exemplul de mai sus...+ ilie scularie si inca ceva "jmecheri"Nici doamnele nu au facut exceptie dar nu dau exemple ca ma ...PNL rau cu partidul ha,ha.
      problema e cum s-au lipit de asemenea sporuri in proportie de 90% doar cei din birouri nu cei de pe campul de instructie.Aveau mai multe posibilitati de a-si "aranja ploile" si de pupat fund cdt. si sef stat major
      Vedeti ce simplu este!!
      Acum cine tzipa cel mai tare??Ghici?

      Anonim spunea...
      5 aprilie 2012, 11:51

      @cezar
      adica ,competenta e rasplatita de venituri/salariu si pe cale de consecinta pensia se determina dupa aceste venituri.
      Logica imbatabila!

      Anonim spunea...
      5 aprilie 2012, 12:01

      dar si daca ti se "aplica" la spartul targului IC+SM s-a dus dreak competenta si veniturile.
      "pupat fund sefi"+carat sarsanaua ramane singura "competenta"
      L 164 stieeee ca n-a fost facuta chiar degeaba
      poate imi raspunde "luptatorul" cu abacu si coate lustruite pe birou din cauza lins dosare cu NIR-uri si AIM,bashca deconturi si calcule foi delegatie.Asta da "lupta" asta da meserias,de parca un civil nu putea sa le faca.
      Dar lu' mos alecu ii trebuia musai uniforma si grade militare...desi el tot civil a ramas
      NIR=nota intrare receptie
      AIM=aviz insotire marfa

      tigri2 spunea...
      5 aprilie 2012, 12:56

      Pai eu ce tot spun ,dar daca le spui adevarul ,sau ,daca eu inca de la infiintarea SCMD ,m-am inscris ca membru si am ridicat aceasta problema ,am fost amanat sau refuzat.Acuma acvesti smecherasi de birou urla cel mai tare cu toate ca pe ai o pereche de ghete sau pantofi ii tineau toata cariera militara si traiau bine merci pana la adanci batraneti,fara RK[reparatie capitala]iar acuma ,ca sa le astupe gura au si sporuri egale cu ale celor ce si-au rupt oasele si si-au lasat camarazii pe pamantul patriei.bravos natiune care nu stii sa-ti apreciezi eroii.sa va ia dracu' pe toti care ganditi obtuz.

      CEZAR spunea...
      5 aprilie 2012, 13:23

      LA/ CEZAR spunea...
      5 aprilie 2012, 11:17

      AM VRUT SA ZIC- @watcher este valabil si pentru tine ! Nu trage concluzii inainte de a rationa!

      Oficiul facut de FLIT

      Ștergere
    2. multumesc Flit,

      Ștergere
  38. Flit14:36

    ,,CEZAR spunea... ASTA MERITA SA FIE SI AICI!!!!
    5 aprilie 2012, 11:17
    ...
    ...

    Oficiul facut de FLIT''

    Ce-am facut ??!! Chiar nu stiu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim14:57

      Adica ai preluat de pe Planop si ai adus-o aici ! Terente

      Ștergere
  39. Flit15:00

    Anonim Apr 5, 2012 03:28 AM
    ,,CEZAR spunea... ASTA MERITA SA FIE SI AICI!!!!
    ...
    ...

    Oficiul facut de FLIT''

    Regret,dar nu merit multumirile.

    Comentariul suma copy/paste nu-mi apartine!

    RăspundețiȘtergere
  40. @Terente
    Salut,Terente .Multumesc pentru ajutor.Nu am facut eu ,,transportul''

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonim16:47

    Una este degradarea militara si alata este degaradarea unui om .cum s-a exprimat RH :"...nu vei fi degradat.."Inafara de a va face cruce cu trei degete si cu celelalte doua stiti voi ce ...nu am a va spune nimic ,ce va bucurati precum muta-n ...ula,cand mai greseste omul ,sariti precum gaina la muci ,care sa fie primul .cu voi nu se poate purta un dialog apropiat de fair-play.Sper sa ma lecuiesc si sa nu va mai accesez in vecii vecilor,suntetin cinici si jalnici.Va contrasalut!

    RăspundețiȘtergere
  42. Ei,inainte de a trinti usa dupa tine,vezi ca au mai ramas niste ,,emanatii'' neingropate.
    Te antisalut!

    F

    RăspundețiȘtergere
  43. tigri2 spunea...
    5 aprilie 2012, 19:34
    ,,Oare asta a fost intentia unora de a trimite oamenii in instante aceasta-i multumirea tarii pentru armata ei?De ca se aseamana societatea actuala cu cea din serialul coreean Ge Baek,din anii 678,chiar asa de mult a regresat Romania,nu le ajunge cat au furat si cat fura,acuma isi bat joc de cei ce si-au pus chezasie viatza pentru tara[si pentru ei].Multumim Romanie -vas de pirati.''

    Flit spunea...
    5 aprilie 2012, 20:58
    1-,,serialul coreean Ge Baek,din anii 678''
    2-,,isi bat joc de cei ce si-au pus chezasie viatza pentru tara''

    1-ai dascoperit cel mai vechi serial;
    2-si cei care au acum pensiile ,,varza'' din diverse motive ,,si-au pus chezasie viatza pentru tara''.


    Flit

    RăspundețiȘtergere
  44. 37mm "rheinmettal"

    A fost in baterii AA si(desi nu imi pot imagina) in varianta de inarmare a unui IAR !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!