Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 7 aprilie 2012

Shakira - Whenever, Wherever (Live From Paris)

13 comentarii:

  1. MUZICA SI VESELIE DUPA EXECUTIE !!!!

    DECE PRESEDINTELE ROMANIEI NU VA FI IMPUSCAT SI VA MURII PE SCAUNUL ELECTRIC !

    EXTRADARE CATRE SUA SI PEDEAPSA CAPITALA PENTRU PRESEDINTELE ROMANEI TRAIAN BASESCU.

    Ambasada SUA in Romania
 Domnilor Brian Lutz
Attaché, U.S. Secret Service
    Troy Larson
Regional Security Officer


    Harry J. Giknavorian
    
Supervisory Special Agent
Drug Enforcement Administration (DEA) - SECI Center
    
Am trimis acest memoriu oficial guvernului Romaniei. El are implicatii grave la adresa securitatii tarii prin mentinerea in fruntea statului a unei persoane implicate in terorism si genocid. Va rog de urgenta a deschide o ancheta .

    AMBASADA ROMANIEI IN SUA

    Stimate domn Adrian Cosmin VIERITA
    
Anunt prin aceast memoriu oficial GUVERNUL ROMANIEI de cererea mea de a pune sub grava acuzare de terorism, genocid si trimiterea de rachete romanesti organizatiei teroriste columbiene FARC pe cetateanul roman Traian Basescu. Aceste rachete au fost intrebuintate in doborarea helicopterelor armatei americane actionand pe teritoriul columbian.
Tinand seama ca rachetele romanesti au dus la moartea unor piloti si soldati SUA
in cazul in care acuzatia este confirmata va duce direct pe cetateanul Basescu pe scaunul electric. Mentionez ca rachetele romanesti sol -aer au fost gasite in depozitele FARC comform unui purtator de cuvant al guvernului columbian.



    http://devanewyork.blogspot.com/
    
http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Rh /Pana una alta ii rupse Ponta scrisoarea cu demisia !!!!! Mai grav ca scaunul pentru masaj!!

      Ștergere
  2. @ Cezar. Te rog stai pe scaun cand citesti toata postarea......

    DOSARUL CRIMINAL SI TERORISM TRAIAN BASESCU REMIS CATRE FBI !

    FBI New York
26 Federal Plaza, 23rd Floor
New York, NY 10278-0004
    Assistant Director in Charge
    Janice K. Fedarcyk
    Special Agents in Charge Gregory A. Fowler
    Stimata doamna Romania condusa de Traian Basescu reprezinta centrul mondial de sprijin al terorismului international. Comform doctrinei americane cei care ascund sau ajuta pe teroristi sunt teroristi, Va rog deschideti o ancheta . Trimet atentiei dumneavoastra documentele acestui caz de o gravitate iesita din comun. Sper ca cei vinovati in special Traian Basescu sa fie extradati catre Statele Unite si sa suporte rigorile legislatiei americane, Fac acest lucru in calitate de cetatean american si ziarist de investigatii specializat in terorism si comert ilegal de arme.

    Robert Horvath DEVA
    Presedintre Devartes International New York Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  3. @DESCHIDE

    http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/dosarul-criminal-si-terorism-traian.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Attractive section of content. I simply stumbled
    upon your site and in accession capital to assert that I acquire
    in fact enjoyed account your blog posts. Any way I'll be subscribing for your augment and even I success you get right of entry to constantly quickly.
    my site: social bookmarking

    RăspundețiȘtergere
  5. Băsescu, şpagă de un milion de lire sterline!

    Anchetatorii americani anticorupţie au transportat la Washington, fără ştiinţa guvernului de la Bucuresti, un martor roman în cazul contractelor de armament încheiate între compania BAE Systems şi ROMANIA,scrie presa britanica.


    Acesta a dezvaluit faptul ca presedintele Traian Basescu a primit un milion de lire sterline.


    FBI PE URMELE MAFIEI BASESCU, UNGUREANU, DOGARU ETC


    ( Mafia armamentului in atentia serviciului american )

    Potrivit cotidianului The Guardian, investigatiile Agentiei pentru fraude majore au dus la descoperirea platii unui comision in valoare totala de opt milioane de lire sterline in afacerea vinzarii a doua fregate britanice in Romania.Investigatiile autoritatilor britanice au dus la o firma din Romania a Georgianei George, Axis Trade&Consulting SRL, ale carei venituri au crescut fabulos, cu aproximativ un milion de lire sterline.


    BAE Systems, se afla in centrul unui mare scandal dupa ce agentul sau din Romania, Barry George, 61 de ani, si sotia acestuia de origine romana, Georgiana George, 41 de ani, au fost arestati.


    Ziarul The Independent anunta in aceste zile interesul investigatorilor americani in acest caz. Anchetatorii americani anticorupţie au transportat la Washington, fără ştiinţa guvernului de la Bucuresti, un martor roman în cazul contractelor de armament încheiate între compania BAE Systems şi ROMANIA, scrie presa britanica.


    El a dezvaluit comisionul de un milion de lire sterline pentru actualul Presedinte Traian Basescu.


    "Fraud investigators in America have widened their inquiry into BAE Systems in a move that will further damage the defence giant's reputation and overshadow the companys attempts to win contracts in its most important market. The US Department of Justice (DoJ), already investigating BAE's Ł43bn al-Yamamah contract with Saudi Arabia, is also looking into its arms sales in Romania. Britains "Serious Fraud Office (SFO) said on Thursday it was seeking a criminal prosecution of BAE over allegations that it paid millions of pounds in bribes to win contracts inTanzania, South Africa, the Czech Republic, and Romania. Now the DoJ wants to know if the deals breached its own corruption rules. It is understood there has been an informal exchange of information between the SFO and the DoJ, but a source said an official request for details is expected soon. John Benstead, a former SFO prosecutor who worked on joint investigations with the DoJ, believes the US authorities will be all over the contracts with Tanzania, South Africa and Romania. The DoJ makes lots of informal and formal requests for information."


    Guvernul britanic încearcă să obstrucţioneze orice investigaţie referitoare la plăţile BAE .


    Potrivit unor surse americane, omul de afaceri britanic Peter Gardiner, care se pare că deţine documente cu plăţile făcute de BAE ,a fost escortat de agenţi FBI la Washington, pentru a depune mărturie.


    Agenţii FBI au aranjat să călătorească prin Paris, pentru a nu atrage atenţia Marii Britanii.


    Pe de altă parte, BAE a înfiinţat o întreagă reţea de plăţi secrete, cu sediul la Geneva, iar autorităţile de la Washington şi-au exprimat încrederea că Elveţia le va înmâna toate documentele de care au nevoie pentru a elucida cazul.

    Un fost oficial al Ministerului de Justitie american declara nu demult in fata unei Comisii a Camerei Reprezentantilor "In transactions involving military equipment and weaponry, the commission method fees paid to Basescu Government officials or President Basescu personal was a current practice."


    La numai cateva zile distanta doi directori ai FBI s-au deplasat la Bucuresti .


    Se consiedra ca Basescu chiar daca va rezista crizei economice nu va putea rezista acestui scandal
    international.
    Kiyoko Horvath special for Nipon PR

    RăspundețiȘtergere
  6. ERATE
    DEGERATU IN LOC DE DOGARU !

    SI
    Kiyoko Horvath special for Nipon PRESS.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai RH ,tu ,pana la urma,ce doresti ?Sa fie impuscat baselu?Uite eu nu doresc sa fie nici impuscat, nici spanzurat ci sa fie tras pe roata iar hotilor care au furat alaturi de el si au fost la conducere sa li se dea cate o bucatica din el si sa fie obligati s-o manance.iar marii capi ai jafului sa fie rastigniti in fata portilor palatelor pe care le-au construit cu banii jefuiti din avutul tarii.Corect???

    RăspundețiȘtergere
  8. ...doar ca nu pe tronul inrosit ci bucati facute la cuptorul cu microunde si da-te bine prin mujdei sa nu puta a hot si mincinos.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Anonim
    Va fi o zi fericita pentru toti.

    RăspundețiȘtergere
  10. DACA TRECI PRIN CASA MORTII ! O CARTE SEZATIONALA DESPRE ROBERT HORVATH APARE IN SUA ! NEW YORK TIMES : " UN DOCUMENT ISTORIC CARE SE CITESTE CA O CARTE DE AVENTURI " !

    CEUSESCU VORBESTE DESPRE BOMBA ATOMICA ROMANEASCA. CINEASTUL ROBERT HORVATH TRIMITE MATERIALUL FILMAT IN SECRET, IN OCCIDENT. ESTE ARESTAT SI ACUZAT DE INALTA TRADARE. O SCRISOARE A PRESEDINTELUI AMERICAN CARTER OPRESTE EXECUTIA IN ULTIMUL MOMENT.
    CITITI PE BLOGUL http://devanewyork.blogspot.com/ FRAGMENTE DIN CARTEA LUI
    VICTOR NICOLAE
    DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII (II)

    DOCUMENTUL CINEMATOGRAFIC CARE A PECETLUIT SOARTA LUI CEAUSESCU !
    NEW YORK TIMES :
    Ceasescu discuta cu un grup de tovarasi despre un proiect dement . In conversatie apar referinte la bomba atomica, bacterioogica, rachete, arme cu laser etc. Filmat inopinat in satul natal Scornicesti , materialul ajunge in occident. Cineastul Robert Horvath intra peste cateva luni in ancheta securitatii si este acuzat de inalta tradare . O scrisoare a presedintelui american Carter ai salveaza in ultimul moment viata si il trimite peste in SUA. Scriitorul Victor Nicolae preia in cartea " " DACĂ TRECI PRIN CASA MORŢII " aceste evenimente de un dramatism deosebit

    fragmente ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/daca-treci-prin-casa-mortii-o-carte.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Your style is really unique in comparison to other
    people I have read stuff from. Thank you for posting when you
    have the opportunity, Guess I'll just book mark this web site.


    Visit my weblog :: Dr Dre Beats

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!