Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 12 mai 2012

Gabi Lunca - Un parinte poate creste

    
   Aceasta melodie este dedicata..unei anumite persoane! Cu simpatie!
     

19 comentarii:

  1. Stelian P.14:15

    E off-topic dar dedic si eu doua imagini despre cum saluta un muzicant-sef de la rusi si un "militar adevarat" din armata noastra.

    http://imgur.com/a/z1oec#1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:54

      ref la link
      aoleu,oleu......pai daca in LM salutam ca civilu'mahmur dogaru nu mai vedeam invoire in breaza cu saptamanile,aoleu,oleu...

      Ștergere
    2. Stelian P.21:21

      Mahmureala sa, marele fuhrer militar isi permite. De unde sa stie el, colonelul avansat de sotie, ce-i aia scoala militara si ce reguli sunt pe acolo ?

      Ștergere
    3. @Stelian P. Va salut cu respect !
      Totusi sa nu comparam civilul cu Gheneralul - parerea mea!!

      Ștergere
    4. Stelian P.07:23

      @CEZAR
      Ai dreptate. Nu e vorba despre comparatie. Am vrut sa arat IMENSA DEOSEBIRE dintre un muzicant cu scoala militara si un colonel de paie cu mult, prea mult tupeu.

      Ștergere
  2. @ STELIAN
    ROMANIA INCEPE SA CANTE SI SA DANSEZE CAZACIOC !

    MARGA AGENT RUS INFILTRAT IN GUVERNUL ROMANIEI !!!!
    UN URIAS SCANDAL INTERNATIONAL !

    CIA :Noul ministru de Externe al Romaniei îi ridică o adevărată statuie liderului de la Kremlin. Marga susţine, de exemplu, că „Putin e un om foarte competent, ar fi bine ca liderii din Europa şi de la noi să fie la fel de competenţi.
    Noul ministru de Externe al României anunţă clar abandonul Basarabiei în braţele Moscovei. „Exista multe idei preconcepute în Rusia faţă de noi şi invers. Sunt foarte bun prieten cu un fost ministru al lui Putin, bun prieten cu Putin, Filipov, care îmi spunea că ruşii cred că vor să cucerească teritorii. Şi i-am arătat cât de greşită e această percepţie. Această idee nu există indiferent cine e la guvernare”, a spus Marga.
    Toată viaţa matură a lui Filippov este legată de Universitatea Prieteniei Popoarelor „Patrice Lumumba” din Moscova, patronată de Serviciul de Informaţii Externe al Armatei Ruse (GRU). . Practic, nimeni nu putea fi înmatriculat la „Patrice Lumumba” fără a fi racolat în prealabil.
    La sfârşitul deceniului al nouălea, ziarul „Moskovski komsomoleţ”, în urma unei investigaţii jurnalistice, a demonstrat că ministrul Vladimir Filippov este colonel GRU.

    MARGA PE LISTA SPIONILOR RUSI DIN ROMANIA !
    James Nicholson seful statiei CIA de la Bucuresti.
    Nu mica mi-a fost mirarea cand am aflat ca a fost arestat ca spion al rusilor …..si dirijor al orchestrei de spioni de la Bucuresti. El a scapat de scaunul electric dind o larga lista de spioni rusi autoritatilor americane.
    Am reusit sa-i iau o serie de interviuri la Federal Correctional Institution at Sheridan, Oregon. Interviul va apare serializat in diferite reviste americane si franceze. Lista spionilor si simpatizantilor rusi cuprine o larga arie a clasei politice. Ea cuprine cuprine trei categorii. Spioni activi ca Mircea Geoana. Tismaneanu, Marga sau cei care pot fi oricand reactivati …Iliescu ,Roman ,Magureanu, . O larga categorie este cea a santajabililor pentru legaturi din trecut. In aceasta lista extrem de numeroasa se gaseste binenteles Traian Basescu…..agent dublu la Anvers.
    MARGA SPION RUS ACTIV !
    In decursul zilei de ieri am luat contactul cu Ambasada Romaniei in SUA si cu consulul de la New York cerand sa fiu pus in contact cu un reprezentan al sevicilor romanesti sa discut aceasta exploziva problema. Nu am primit nici-un raspuns…

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim19:56

    @RH
    uite vezi daca iti iei pastilele la timp! incepi sa gandaesti ref. marga.
    Da sa nu mai tragi nici pe nas.Daa!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragul meu Core
    Eu sunt specialist in medicina orientala si fac acupuntura la nivelul familiei
    Nu iau pastile. Medicina occidentala...........
    Sunt specializat in arte martiale si transmiterea energiei universale QI la distanta.
    Razele emise pot sa te ajunga si sub tanc si sub satra !

    http://www.lifepositive.com/body/martial-arts/chi.asp

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim08:15

    @RH
    "Dragul meu" RH pozitiv.
    Tu esti atat de "specializat" in atat de multe domenii incat vei ajunge sa stii din ce in ce mai multe despre din ce in ce mai putine lucruri pana vei ajunge sa stii TOTUL despre NIMIC.
    ....sau vei sti NIMIC despre TOATE(in cazul generalistului)
    Nu te stresa,nu vei intelege oricum ce am postat eu,dar daca te doare sfecla iti recomand macar un "bien dormir" in doza tripla

    RăspundețiȘtergere
  6. PARTEA I

    FLOTA 6 AMERICANA IN ALERTA MAXIMA. URIASA ACTIUNE AL QUEDA PORNITA DIN
    PORTUL CONSTANTA !

    DIRECTOR S.I.E

    Domnule Teodor Melescanu
    In Romania functioneaza o mafie a armamentului exrem de periculoasa care este acoperita si sprijinita de diferite instititii ale statului. Aceasta organizatie criminala il are in frunte pe Traian Basescu. Am trimis acum cateva saptamani aceasta scrisoare cerand sprijinul autoritatilor italiene in investigarea acestei organizatii criminale.

    CONSULATUL GENERAL AL ITALIEI LA NEW YORK

    690, Park Avenue 
New York, NY 10065
Consul General
Francesco Maria TALÒ
Stimate domnule Francesco Maria TALÒ
Am fost onorat sa va cunosc in Tokio in 1989 cand v-am luat un interviu pentru o statie de
televiune japoneza. In aceste zile lucrez la o ancheta jurnalistica despre pericolul terorist provenind din
tarile din rasaritul Europei. Fac referinta la doua actiuni ale autoritatile italiene indreptate impotriva teroristilor
proveniti din Romania si o incercare de transport ilegal de armament romanesc catre USA.
Actiunile serviciilor speciale italiene au atras atentia mediei mondiale. Indraznesc sa va deranjez cu o
rugaminte. Va rog sa ma ajutati sa gasess documente despre aceste actiuni si posibilitatea de a discuta cu specialisti italieni in cunostinta de cauza. Va multumesc anticipat.
Robert Horvath USA DATE DE CONTACT PERSONAL http://www.devagallery.com
1…….URIASE ACTIUNE AL QUEDA PORNITE DIN PORTUL CONSTANTA.
Nave militare NATO, GRECESTI IS ISRAELIENE bat valurile a treii mari Mediterana, Marea Neagra si Agee. in cautarea unui cargo de 1600 tone banuit ca
avand la bord o banda de teroriti Al Queda, pregatita sa atace a “fresh target “.
Autoritatile grecesti si israeliene sunt de mai multe luni in alerta maxima.
Vasul urmarit Sara este proprietatea unui grec Dimitris Kokkos si aunui pakistanez american pe nume , Rifat Muhamed. Kokkos a fost proprietarul unui vas specializat in contrabanda de arme Katrina , capturat de israelieni in Ianuarie. El A CONDUS DIN ROMANIA O URIASA RETEA TERORISTA AL QUEDA.. Compania sub care este inregistrata Nova Spirit Inc conducea sub nasul autoritatilor romane operatiuni navale AL Queda din portul la marea Neagra Constanta Nador .
La 6 august sase luni mai tarziu Sara a fost interceptata de autoritatile italiene in apropierea Siciliei. Echipajul de 15 marinari sa dovedit a fi o celula Al Queda avand pasapoarte false.
Asupra lor sau gasit $ 300.000 valuta ,harti detailate ale principalelor orase italiene si al Vaticanului.
CAPITANUL VASULUI SARA, ADRIAN POP SORIAN A DESVALUIT DETALII DESPRE OPERATIUNILE TERORISTE A CAROR BAZA A FOST ANI DE ZILE PORTUL CONSTANTA. VASELE PORNESC DIN PORT AVAND UN CAPITAN SI UN ECHIPAJ ROMANESC ( flotila cuprinde 4 vase purtand numele de Karine, Cristi, Sara si Twillinger ) In Nador Maroc deghzati ca marinari se urca operativi AL QUEDA. Ei preiau comanda echipajului roman. Ajunsi pe mare vasul schimba numete si steagul. In larg are intalnire cu alte vase preluand noi “marinari”. Ajungand in apropierea coastelor Europei de west dau semnale S.O.S, pretexand
ca sunt in pericol. Ajungand la tarm teroristii se pierd in masa de emigranti.
Nava Twillingher a fost capturata in apropiere de Triest cu 8 operativi pozand ca marinari romani. Kokkos si Mohamed sunt cautati cu infrigurare in jurul lumii. Ultimul ” constantean ” bun vorbitor al limbii romane este sef al opretinilor Al Queda
In Golful Piersic si Mediterana.
Investigatorii italieni au ajuns la concluzia ca operatiunile teroriste pornind pornind din portul romanesc Constanta continua aproape nestingherite si in ziua de azi

    RăspundețiȘtergere
  7. CONCLUZIE
    INTEROGATORIUL CAPITANULUI ADRIAN SORIAN DEZVALUE FAPTUL CA AUTORITATILE ROMANESTI MONITORIZAU ACEASTA ACTIUNE SI FAPTUL CA CAPITANUL SOARE AL CUNOSTEA PERSONAL PE TRAIAN BASESCU. ACESTE TRANSPORTURI PLECAND DIN PORTUL CONSTANTA AVAND CAPITANI SI ECHIPAJ ROMANESC NU PUTEAU SA NU FIE CUNOSCUTE DE MINISTRUL TRANSPORTURILOR DIN ACEASTA PERIOADA TRAIAN BASESCU. ACEST INDIVID PERICULOS TREBUE BAGAT IN PUSCARIE PANA NU ESTE TARZIU PENTRU NOI TOTI.

    Domnule Traian Melescanu.
    Va rog oficial sa chemati pe CAPITANUL ADRIAN SOARE in fata SIE pentru a face lumina in acest caz. Deasemenea va rog sa cereti autoritatilor specializate italiene,, americane si israeliene documentele aferente acestui caz, de o gravitate cu totul speciala.
    Mentionez oficial ca am contactat la New York biroul special al interpolului de la ONU.
    Tinand seama ca sunt ziarist de investigatii specializat in terorism si transport ilegal
    de arme si am surse proprii de informatii, va rog sa-mi dati sansa sa apar in fata Comisiei Parlamentare de Aparare. Datele de contact personal le gasiti pe http://www.gallery.com.
    Va rog a confirma direct sau prin Ambasada Romaniei primirea acesteu scrisori si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath USA
    Presedinte Devartes Film International New York – Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Corleone
    Clasa politica romaneasca a dat faliment. Este nevoiie de oameni noi si de idei noi. Sper sa deschizi o noua miscare politica . Satrinul de stanga dreapta. El va fi deschis nu numai romilor ....ci oricarui cetatean roman de acasa sau diaspora. Promit sprijinul meu integral .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu tot respectul ,afirmatia aceasta ,,El va fi deschis nu numai romilor ....ci oricarui cetatean roman de acasa sau diaspora. Promit sprijinul meu integral .denota ca esti cel putin NESIMTIT !

      Ștergere
  9. @ Coreolone
    Creiarea unei axe Bucuresti- Moscova pune capac la sperantele unei intregi
    generatii. Momentul este prielnic pentru expansiunea rusa.
    Nu stiu daca prezicerile CIA sunt corecte. Personal sper sa nu fie.
    Materialul postat de mine nu este secret si poate fi verificat de orice persoana interesata.

    EVENIMENTELE GRECIA VOR DUCE LA CREIAREA UNEI CONFEDERATII BALCANICE. DIN CARE SA FACA PARTE: Romania, Bulgaria, Serbia, Macedonia SI Grecia.

    The CIA predicts Europe in three parts: Western Europe, New Europe in including Croatia, and East or Orthodox Europe. CIA predicts that the EU could collapse because of the great economic crisis that Europe has found itself in, and that the entry of Balkan nations into it could not be carried out. of course, Moscow uses its plan in the moment of the economic crisis, in which they try to destabilize the position of the other side. Only time will be able to tell how much Russia’s speculations will influence the USA’s stance.
    In the mean time, the CIA predicts a division of Europe into three parts: a Western part which would be made from Germany, France, Great Britain and Austria, and another called New Europe which would include Estonia, Latvia, the Czech Republic, Slovakia and Slovenia. Croatia should also join New Europe.
    This would create a Catholic east Europe, that would also be under the military patronage of the USA.
    THE CIA has predicted that the European Union will break-up within few years unless it radically reforms its ailing welfare systems.
    The report by the intelligence agency, , warns that Europe could be dragged into economic decline by its ageing population. It also predicts the end of Nato and post-1945 military alliances.
    In a devastating indictment of EU economic prospects, the report warns: “The current EU welfare state is unsustainable and the lack of any economic revitalisation could lead to the splintering or, at worst, disintegration of the EU, undermining its ambitions to play a heavyweight international role.”
    It adds that the EU’s economic growth rate is dragged down by Germany and its restrictive labour laws. Reforms there – and in France and Italy to lesser extents – remain key to whether the EU as a whole can break out of its “slow-growth pattern”.

    RăspundețiȘtergere
  10. UN TELEFON OBAMA CATRE BASESCU !
    PRESEDINTELE SUA CERE EXPLICATII DESPRE DECLARATIILE PRO RUSESTI
    AL MINISTRULUI DE EXTERNE MARGA.
    New York Times


    Romania schimbă macazul şi inaugurează axa Bucureşti-Moscova-Beijing

    Traian Băsescu, promotorul unei politici externe care s-a bazat în ultimii opt ani pe axa Bucureşti-Washington, se află pentru prima dată faţă în faţă cu un ministru de Externe, Andrei Marga, care-şi asumă o nouă axă: Bucureşti-Moscova-Beijing. Declaraţiile noului ministru de Externe arată că politica externă a noului guvern se sprijină pe o altfel de filozofie privind relaţiile internaţionale, pornind de la admiraţia pe care o are Andrei Marga faţă de Vladimir Putin şi luând în calcul priorităţile acestuia: Rusia şi China. Este prima declaraţie de război a guvernului Ponta faţă de Traian Băsescu şi în viitor principalul motiv de divergenţă între preşedinte şi noua majoritate...........

    RăspundețiȘtergere
  11. Stai linistit RH+ - inca mai suntem membrii NATO !
    Sa va agitati atunci cand se va pune problema ,,iesirii Ro "din NATO !
    Pe de alta parte , Ro trbuie sa-si recastige pietele economice traditionale !
    Din pacate America si in acelasi timp si alti gusati din UE , nu fac decat sa ne spolieze , sub o forma sau alta!
    In America imi pusesem mari sperante din punct de vedere economic dar , se pare ca ..pauza !
    Nici macar un jaf de F-16 nu ni-l fac cadou , sa se joace pilotii cu el sa vada populimea ! Ce sa mai vorbim ! Totul pe milioane de dolari asa ca intre,, aliati"!!

    RăspundețiȘtergere
  12. RH+ (sau ma rog ,entitatea care semneaza cu acest apelativ) Inca odata iti spun ca esti inconsecvent si contradictoriu in afirmatii ! Nu voi mai da exemplu de data aceasta . A se citi mai sus ! Este foarte elocvent !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!