Google Website Translator Gadget

duminică, 13 mai 2012


Pentru prima data cercetatorii chinezi au reusit teleportarea la peste 100 de kilometri distanta

acum 1 zi 1 ora
teleportareProtv Ad

Desi teleportarea cuantica exista de peste 10 ani, pana acum reusitele din acest domeniu n-au prea fost de mare aploare. Contau pentru specialisti, insa importanta lor in viata reala era destul de mica.
Pentru prima data, insa cercetatorii din China au anuntat ca au reusit sa teleporteze un obiect cuantic (fotoni) la peste 100 de kilometri distanta, aducand mai aproape ideea de aplicatie reala a acestui experiment, scrie TechnologyReview, unde puteti citi detaliile tehnice.
In prezent, teleportarea cuantica "exacta" este posibila numai pentru fotoni si atomi. Teleportarea "inexacta" (unde starea cuantica nu se pastreaza - are loc dezintegrarea obiectului), este posibila prin codificarea informatiei despre object, transmiterea acestei informatii in alt loc, de exemplu prin radio sau alta metoda, si crearea unei copii a obiectului original intr-un loc nou.
Chinezii au reusit sa transmita aceasta schimbare de stare, de la un foton la altul, pe o distanta de ~100 kilometri.
In trecut, oamenii de stiinta aveau probleme cu separarea celor doua particule pe distante mai mari de cateva sute de metri pentru ca se pierdea corelarea dintre cele doua.

11 comentarii:

  1. @ Insfarsit intram in domeniul meu. La NY acum vreo 15 ani am intalnit
    un mare maestru al energiei qi. Vazand ca am calitati energetice speciale ma invitat in Japonia. Am studiat cu el 6 luni. Fiecare din noi inclusiv Coreolone posedam aceasta energie vitala. Oamenii de stinta transleaza in limbajul fizicii quantice ceace indienii, chinezii cunosteau de multe sute de ani. Nu glumesc deloc.....sunt un specialist in materie.
    Specialistii japonezi sunt legati de un cod moral extrem de strict.....Folosim aceasta energie in folosul binelui. Poate minoritarul sa fie o exceptie. Un tanc este imposibil de teleportat....o satra o nimica toata !
    @Cezar
    Faci o afimatie misterioasa......RH+ (sau ma rog ,entitatea care semneaza cu acest apelativ). Eu nu sunt o entitate ci o persoana fizica cunoscuta si controlabila....cu un telefon prealabil . Oricine poate sa ma viziteze la New York, cu exceptia sicilianului.
    http://www.devagallery.com/
    la Contact.

    RăspundețiȘtergere
  2. One Response to “Întâlnire între premierul Victor Ponta şi secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen”
    ROBERT HORVATH SUA says:

    ROMANIA RAMANE IN AFGANISTAN DUPA PLECAREA AMERICANILOR
    Nestimate domnule Ponta
    Toata lumea se retrage din Afganistan.
    Hollande anunta ca retrage trupele franceze din Afganistan in 2012 …
    …Bulgaria isi reduce drastic trupele din Afganistan
    Australia îşi va retrage majoritatea militarilor săi din Afganistan în 2012, cu un an mai devreme decât calendarul fixat de NATO pentru plecarea forţelor coaliţiei internaţionale……..etc
    SUA se retrage din Afganistan
    10 ani de razboi. Peste 2750 de morti. 447 miliarde dolari cheltuiti. SUA se retrage din Afganistan…..”America, este timpul sa ne concentram atentia pe constructia natiunii, aici, la noi acasa!” a mai spus presedintele SUA.
    SINGURUL CARE RAMANE ESTE SEMIDOMNUL PONTA
    cu ostasii romani……trimisi la o moarte sigura cu bocancii gauriti !

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cezar
    Anti americanismul este o boala grea....
    Oricum daca nu erau americanii stateai si astazi la coada pentru unt, si ulei!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Robert Horvath - Nici pe departe nu-i vorba de ,,antiamericanism ! Este vorba de niste iluzii pierdute
    Pe de alta parte zici tu ,,10 ani de razboi. Peste 2750 de morti. 447 miliarde dolari cheltuiti. SUA se retrage din Afganistan…..”America, este timpul sa ne concentram atentia pe constructia natiunii, aici, la noi acasa!” a mai spus presedintele SUA."" Iti amintesi care cumva sa fii atacat Irakul -America? Eu nu ! Din sutele alea de miliarde aruncate , cu doar vreo 20 ne scoteau si pe noi din rahat si poate eram acum un stalp de nadejde la granita de E-NATO ! Ca sa nu mai vorbesc de cei 2750 de mori si cine mai stie cati mutilati (Pe irakieni desigur nu ii numara nimeni) Deci revin ,era vorba de niste ILUZII !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si inca ceva : Ma irita ca tot ce-i romanesc nu-ti place ! Este evident !
    Pana mai ieri Basescu era balaurul ! Acum ai trecut la Domnul prim-ministru Ponta !
    Realitatea -i ca acum , dupa multi, chiar foarte multi ani Ro. are un guvern romanesc , care nu mai este tinut in,, chingi de o asociatie culturala etnica" - Nu cumva tocmai de aici rezulta durerea ta ??

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Cezar
    Te rog mult pune aceasta.......ca editorial. Poate naste opinii interesante. Poate de la fata locului..........




    BAGAJE PENTRU GHITENSTEIN….DEMISIE SI LA GARA !

    Acest blog de exceptie e citit de Ambasada SUA
    Stiu din surse precise. Asistam la un amestec fara precedent al Ambasadorul Ghitestein in treburile institutilor fundamentale ale Romania. Aceasta este o lovitura impotriva democratiei Romanesti.

    ROBERT HORVATH CINEAST NEW YORK : EMBASSY OF THE UNITED STATES EXCELENTEI SALE Mark H. Gitenstein FRAGMENT DOMNULE AMBASADOR ESTE CAZUL SA-TI DAI DEMISIA.
    Romanii sunt un popor care a asteptat pe americani. Acum asteapta sa plece. Comportarea predecesorilor si in special a dumneavoastra a contribuit la aceasta atitudine, Atitudinea impotriva intereselor romanilor de rand ,contribue la excerbarea anti americanismului si a anti semitismului. Presedintele Basescu a declarat razboi poporului Roman si dumneavoastra al sprijiniti aproape neconditionat. RUSINE DOMNULE AMBASADOR. ESTE CAZUL SI MOMENTUL SA VA DATI DEMISIA !
    Sunt cetatean al Statelor Unite. tara care ramane o ultima speranta a acestui glob. Atitudinea dumneavoastra fura acesta speranta cetatenilor Romaniei. Am votat pentru Obama un om care promitea demnitate si o viata mai buna nu numai americanilor ci si si Romanilor. Ce demnitate au au au acesti oameni care au ajuns cersetori in propria lor tara. PLECATI DOMNULE AMBASADOR. FACETI DE RUSINE AMERICA. ESTE MOMENTUL SA VA DATI DEMISIA. Sunt cineast si artist. Am vazut la Televiziune un cunoscut actor de la Teatrul National care este muritor de foame. SUA ajuta si va ajuta asemenea oameni.. Dumneavoastra in loc sa aplaudati pe artistii aplaudati pe cei care ai fac sa moara de foame.
    RUSINE RUSINE. ESTE CAZUL SA PLECATI SI LASATI LOCUL UNUI TRIMIS CARE SA REPREZINTE O NATIUNE PLINA DE UMANITATE, O NATIUNE CARE REPREZINTA UN MODEL PENTRU INTREG GLOBUL, O NATIUNE SI UN EXPERIMENT UNIC IN ISTORIE..
    ESTE CAZUL SA VA DATI DEMISIA DOMNULE AMBASADOR.
    Am ajuns in America printr-o scrisoare a presedintelui Carter catre Ceausescu, Scrisoarea mi-a salvat viata ,Am fost acuzat de trimeterea unui material filmat despre dictator catre SUA. Am trait” visul american ” si sunt mandru ca sunt american. Dar nu uit de unde am plecat ,cum faceti dumneavoatra.
    AM TRIMIS ACEASTA SCRISOARE CATRE PRESEDINTELE OBAMA SI MEMBRILOR NOI ALESI IN CONGRESULUI SUA. PLECATI DOMNULE AMBASADOR PANA NU VETI FI TRIMIS ACASA DE ALTII. Romanii au asteptat pe americani si sper dupa plecarea dumneavoastra sa-i astepte din nou.
    DOMNULE AMBASADOR VA ROG SA VA DATI DEMISIA !!
    Robert Horvath Deva cineast New York
    presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH+ ..daca doresti sa fie de prima pagina ,te rog sa-l structurezi pentru asa ceva ,adica : introducere , cuprins si incheiere! Acum este doar un coment. Esti profesionist (ziarist), nu ca mine , deci trebuie sa stii mai bine !

      Ștergere
  7. @ Cezar
    spui
    "Ma irita ca tot ce-i romanesc nu-ti place ! Este evident ! "
    Raspuns
    Atunci dece sunt singurul artist care la toate expozitiile personale arborez
    steagul romanesc. La ultima expozitie lucrarea principala a fost un steag romanesc stilizat,
    Deschide
    http://www.devagallery.com/
    la Exhibition si mergi la capat.

    Poate nu stii .....3%-5 % detine tot capitalul economic si politic
    Restul detine un salariu si o pensie de mizerie.
    Clasa politica reprezinta minoritatea.....toti o apa si un pamant,
    Stiu unde bati.....
    Cel mai mare dusman a fost si este Unguranu. Nu pentru ca este evreu,,,ci un evreu rosu ca Tismaneanu, Patapievici....si toata gasca.

    Ponta nu este pregatit..... fara comentarii..... si pierdere de timp.

    RăspundețiȘtergere
  8. Chinezii sunt in urma! RH s-a teleportat "simultan si concomitent" la mii de km distanta, in zeci de locuri/locatii(bloguri).

    RăspundețiȘtergere
  9. RH,ul eu de cand spun ca acest individ este un tradator si un antiroman cinvins.sa-mi spuna el ca ce ne-au ajutat americanii in toata existenta lor de 300 de ani?Cu nimic,noi am privit la ei cu mari sperante si ei ne-au tratat cu KU rul.Nea Nicu a fost singurul baiat destept cand a renuntat la clauza natiunii celei mai "pacalite".

    RăspundețiȘtergere
  10. Tovarase tigri2
    ." Nea Nicu a fost singurul baiat destept". Ti-ai dat arama pe fata si pe la fund.
    Adeptii lui Ceausescu....la Targovite ! Ordinul este ordin ...si nu se discuta !!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!