Google Website Translator Gadget

miercuri, 2 mai 2012


Statuia lui Traian, hidoşenie de serie. “Căţeaua pe care o ţine în braţe parcă e victimă de la Cernobîl”

2 mai 2012, 08:30 |  Autor: Maria Apostol, Andrei Aştefănesei |
Statuia lui Traian

Statuia lui Traian

Sculptura-hibrid amplasată pe scările Muzeului de Istorie, care i-a îngrozit pe români, mai are două copii peste hotare, ascunse de ochii lumii.                    Se observa usor ca MM nu-i in curul gol!!!
În ziua în care s-a înscris oficial în cursa electorală pentru un nou fotoliu de primar, Sorin Oprescu a crezut că va bifa evenimentul printr-un moment cultural remarcabil.

A dezvelit o statuie cu Împăratul Traian, gol-puşcă, care ţine în braţe o lupoaică cu un apendice care îi iese din gât, amplasat fix pe scările Muzeului de Istorie a României, exact ca nuca-n perete.

Dacă pentru unii a constituit motiv de amuzament, alţii s-au simţit sfidaţi de „monstruozitatea" ieşită din mâinile sculptorului Vasile Gorduz, mort în urmă cu patru ani.

Spaniolii au ascuns statuia

 Mai mult, creaţia nu este unicat. Artistul a creat trei copii fidele ale statuii cu împăratul roman înfăţişat ca Apollo, dezbrăcat, cu o lupoaică care pare că levitează în faţa lui.
O copie a sculpturii a rămas nefinisată de 20 de ani, în Roma
Una dintre ele este aşezată, dosit, pe malul unei ape din Sevilla. Deşi iniţial trebuia amplasată în centrul oraşului, autorităţile au decis să ascundă ciudăţenia la periferie, pe malul unei ape.

A treia statuie este amplasată în curtea Accademia di Romania din Roma, nefinisată însă, deşi zace de 20 de ani în curtea instituţiei fără s-o observe foarte multă lume.
Nici statuia expusă pe scările Muzeului de Istorie nu a fost finisată de Vasile Gorduz. Cel care i-a terminat lucrarea a fost un ucenic, Dragoş Neagoe, un arhitect din Crevedia.

Muzeul nu vrea monumentul

Primarul general a precizat că statuia pe care Vasile Gorduz a realizat-o este o împlinire a proiectului pe care l-a început în urmă cu doi ani de zile, pornind de la Piaţa Roma.

La fel de frumos a vorbit despre operă şi academicianul Răzvan Theodorescu. „Vom avea, de-acum, pe treptele Muzeului Naţional de Istorie, un simbol al naţiunii noastre care realizează  întâlnirea între latinitate şi creştinism, cei doi piloni ai poporului român".

Nu de aceeaşi părere sunt şi reprezentanţii Muzeului de Istorie, care au intrat în conflict cu Primăria Capitalei din cauza monumentului şi încearcă acum să scape de chiriaşul nepoftit.
O altă copie a sculpturii a fost amplasată la periferia Sevillei
„Au existat nişte presiuni din partea primăriei. Ce pot să zic este că, forţat sau nu, vom scăpa de statuie, pentru că muzeul trebuie restaurat, la fel şi scările pe care se află monumentul. Nu e o plăcere pentru noi să vedem cum se amuză lumea de ce a răsărit în faţa instituţiei", a declarat directorul Ernest Oberlander Târnoveanu.

 La fel de indignaţi sunt şi majoritatea bucureştenilor care trec prin faţa muzeului şi fie îşi fac cruce, fie se întrec să pozeze ciudăţenia cu aprecieri dintre cele mai amuzante.

„Căţeaua  parcă e victimă de la Cernobîl, cu acea coadă care îi iese din gât. O reprezentaţie grotescă!", spune un student. Pe lângă el trece o doamnă care gesticulează a lehamite în faţa nudului. „Ce ne mai miră că e gol? Singurele legături ale romanilor cu dacii au fost sexuale".

În 2009, la un an de la moartea lui Vasile Gorduz, Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, din cadrul Primăriei Capitalei, a prevăzut în bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2009 suma de 200.000 de lei pentru transpunerea în bronz a monumentului.

A încercat să-l sculpteze pe Ştefan cel Mic şi Schilod

Vasile Gorduz a fost la un pas să pricopsească şi municipiul Bacău cu o statuie a lui Ştefan cel Mare în viziune proprie. În anul 1995, o asociaţie a veteranilor din Bacău a avut iniţiativa de a ridica în centrul oraşului  o statuie ecvestră a domnitorului. A fost lansat un concurs de proiecte şi s-au prezentat aproape 30 de machete. 
Gorduz şi l-a imaginat pe Ştefan cel Mare în mod original
O comisie de specialişti de la Inspectoratul Judeţean de Cultură a jurizat concursul, iar alegerea făcută a şocat opinia publică. Lucrarea lui Vasile Gorduz prezenta un individ slăbănog şi pirpiriu, cu o cruce în mâna stângă, îmbrăcat într-un fel de maieu de mărime XXL şi aşezat pe ceva ce merita cu prisosinţă apelativul de mârţoagă.

Scandalul declanşat a dus la reluarea jurizării şi la atribuirea lucrării către un sculptor cu o viziune ceva mai clasică a lui Ştefan cel Mare. Dar nici statuia câştigătoare  nu a fost scutită de peripeţii.

La inaugurare, în 1997, pânza cu care era acoperită statuia s-a agăţat de sabie şi nu a putut fi coborâtă nici de premierul de atunci, Victor Ciorbea, nici de primarul Sechelariu, care s-a atârnat cu toată greutatea de sfoară. Băcăuanii  au putut admira statuia abia după intervenţia unui pompier.

Cine este Vasile Gorduz
Sculptorul român Vasile Gorduz (foto) s-a născut pe 8 octombrie 1931 în comuna Trifeşti, Orhei.  Absolvent în 1961 alAcademiei de Arte Frumoase din Bucureşti, devine după doi ani membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România.

De-a lungul vieţii, a primit şase premii, primele trei luate în 1983, iar ultimul în anul 2003 - Premiul „Prometeus Opera Omnia" al Fundaţiei Anonimul, împreună cu soţia sa, Silvia Radu, de asemenea sculptor. Din 1990 a fost profesor universitar la catedra de sculptură a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti.

Operele sale au fost expuse la expoziţii din Varsovia, Praga, Leningrad, Roma. A trecut în nefiinţă în anul 2008, înainte de a finisa controversata statuie instalată zilele trecute pe treptele Muzeului Naţional de Istorie din
Bucureşti.

"Căţeaua  parcă e victimă de la Cernobîl, cu acea coadă care îi iese din gât. O reprezentaţie grotescă!"

Student

"Statuia este un simbol al naţiunii noastre care realizează întâlnirea între latinitate şi creştinism, cei doi piloni ai poporului român."

Răzvan Theodorescu academician

Mihai Oroveanu, omul care a dat avizul
În mod paradoxal, Mihai Oroveanu,  preşedintele Comisiei Monumentelor de For Public a Ministerului Culturii, şi cel care a semnat pentru amplasarea monumentului pe scările Muzeului de Istorie, este ginerele liderului comunist Leonte Răutu, cel care a prigonit orice expresie a spiritului naţional în numele unui „internaţionalism" care nu însemna altceva decât completa anihilare a tradiţiei.
Crescut în lumea artei, altoit uneori (cu bastonul) chiar de către Pallady, acesta s-a bucurat de-a lungul timpului de colaborarea şi de prietenia unora dintre cei mai de seamă artişti români.
Statuia lui Eminescu i-a oripilat pe românii canadieni  
Eminescu în cămaşă de nebun, sculptura-caricatură din Montreal

În 2004, o altă operă semnată Vasile Gorduz a oripilat românii din Canada. În oraşul Montreal a fost inaugurată, în prezenţa preşedintelui de atunci Ion Iliescu, statuia ce se vrea a-l înfăţişa pe Mihai Eminescu.

Marele poet român este însă reprezentat  ca fiind un bolnav bezmetic, care se uită în sus cu gura căscată. Îmbrăcat într-o cămaşă de noapte, acesta pare a fi scăpat de la un spital de nebuni.

Forumurile românilor din Canada au dezbătut imaginea lui Mihai Eminescu în viziunea lui Gorduz. Majoritatea celor care au comentat nu au fost deloc încântaţi de realizarea sculptorului.

„Statuia lui Eminescu de la Montreal este o batjocură. Este un mort care a intrat în stare avansată de descompunere şi mantia pe care o poartă i se lipeşte de corpul în descompunere", este comentariul lui Doru Barbu, pe site-ul romanians.bc.ca.

593 de comentarii:

  1. Felicitari, CEZAR!
    O postare, de zile mari!
    Cu cat vom lua mai multi atitudine, cu atat va fi mai bine!
    Trebuie pus punct cheltuirii banului public in scopuri dubioase, deseori potrivnice bunelor intentii! Nu trebuie sa ne facem rau si pe banii nostrii! Ne ajunge cat ne doresc si ne fac altii!

    RăspundețiȘtergere
  2. @/Admin,Romania megalitica - Multumesc ,,Admin" Prezenta dvs. ma onoreaza !
    @/ Robert Horvath - Multumesc! La fel !!

    RăspundețiȘtergere
  3. CEZAR,
    de azi ti-ai castigat "dreptul" sa-mi fi "blog partener" si pe Romania megalitica! Sa fie intr-un ceas bun! Sa publici in continuare si alte SUBIECTE din istoria, cultura si civilizatia locurilor noastre strabune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum , foarte pe bune , eu imi pun serioase intrebari ref. la sanatatea mintala a unui Primar !
    Cand ai comandat pe bani publici o asemenea lucrare , se presupune ca ai vazut modelul la scara redusa Si nu singur ci cu cateva persoabe care se pricep ! Daca toti au fost de acord cu ,,opera" insemneaza ca nu sunt sanatosi!!
    Propun sa-i donam lucrarea lui Oprescu, cu obligativitatea s-o puna in fata usii, la vila lui!!!
    USL ar face o miscare geniala, daca pe acest subiect i-ar retrage sprijinul politic!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt dezamagit de PRIMARUL Bucurestiului, dr.Oprescu!
      Mai mult, cred ca averea acumulata, in mare parte ascunsa opiniei publice, [nefiind trecuta in declaratiile oficiale], i-a depasit net posibilitatile legale. Am urmarit si alte subiecte, vizand Primaria Capitalei, extrem de controversate! Ca o concluzie, te citez: "USL ar face o miscare geniala, daca ..... i-ar retrage sprijinul politic!!"

      Ștergere
  5. Super articolul!!!!!felicitari CEZAR!

    Ce nu stiam despre "matrix cu cateaua lesinata in brate" e faptul ca ea exista de mult,deci si matrita exista de mult.... deci cheltuieli= 0(zero) cu matrita(care de regula este f scumpa) si rezulta de aici o alta frumoasa sifonare de "malai"

    RăspundețiȘtergere
  6. CEZAR spunea... PRIMELE REACTII!!

    1 mai 2012, 08:48
    Ce PORCARIE !!!!!!!!!

    CEZAR spunea...
    1 mai 2012, 10:32
    Ce monstruozitate - sper ca noul ministru al culturii s-o darame dracului!!

    D.C.
    1 mai 2012, 15:37
    Dar a luat smecherul 200.000 de lei?A luat.
    Materialul 50.000 plata la turnatorie 50.000(ca numai sculptura nu e... aia si restul de 100.000 la tescherea.
    Si oprescu vorbeste de puritatea corpului uman.
    Pai da ca altfel ar trebui sa vorbeasca despre bani si e cam incomod

    Don Corleone spunea...
    1 mai 2012, 15:38
    PS Dar de ce lupoaica aia are mai mult bot de rechin?

    CEZAR spunea...
    1 mai 2012, 17:45
    Cu PORCARIA asta Oprescu va PIERDE alegerile ! Boul dracului!!

    Lupuș spunea...
    1 mai 2012, 17:53
    @Don
    Pentru că e o combinație între lupoaica romana și balaurul dacic.
    @Cezar
    Lasați criticii de artă să se pronunțe.

    CEZAR spunea...
    1 mai 2012, 18:04
    Ce critici de arta iti mai trebuie la asta ? Violenteaza ochiul! A fost facuta in bataie de joc si in pula goala!!

    CEZAR spunea...
    1 mai 2012, 18:07
    Lupoaica daca nu ma insel e cu Remus si Romulus ! Ce cauta in bratele lui Traian cu botul ala de sobolan oparit??

    CEZAR spunea...
    1 mai 2012, 18:09
    Uitati-va la stindardul dacic, cat este de expresiv si vedeti ce a facut pamblegul ala de zidar! Zici ca are 2 cozi sobolanul de lupoaica !

    Lupuș spunea...
    1 mai 2012, 18:29
    V-ați obișnuit numai cu nuduri de femei!

    CEZAR spunea...
    1 mai 2012, 18:49
    Lupule da-mi exemplu de o eroina in p..zd.a goala ! Ce zici de eroina de pe Jii (Ecaterina T) sau a francezilor Ioana d"Arc ( hai sa le punem in piata in curul gol (sa admiram perf. corpului uman cum zice boul de O._asta va pierde alegerile) si sa faca boschetarii si nu numai laba pe langa ele !!

    mos alecu spunea...
    1 mai 2012, 19:03
    @Lupuș 1 mai 2012, 17:53 :
    La : "Lasați criticii de artă să se pronunțe " .Foarte corect ! Si , daca baiatu' nu-i "scîrţar" si "baga mare" din banii primiti , se gaseste un "critc" care-i fute o prezentare din care rezulta ca-i cel "mai tare din parcare" ...
    De aici cercul se inchide : populimea spune ca-i place (pen'c-a zis criticu'!) , iar criticii spun ca-i capodopera si pen'ca place "la publicu' !"
    Nu-i departe timpul cind si "picturile" si "versurile" de pe peretii WC-urilor vor fi declarate opere de arta ...

    RăspundețiȘtergere
  7. DELA PASAREA MAIASTRA A LUI BRANCUSI LA PASARICA LUI COREOLONE
    Voi incepe prin a face putina reclama persoanei si personalitatii mele. Am absolvit doua facultati de arta. O diploma este chiar recunoscuta de statul . IATC Bucuresti - Cinematografie. Coincidenta face ca ultimul meu film
    sa se apropie de subiect.
    Deschideti
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html
    Fiind prima data pe teritoriul meu sper sa nu fiu contrazis sa injurat.

    Puritanii cer intodeauna distrugerii operelor erotice.
    Însuşi Constantin Brâncuşi a declanşat un scandal de proporţii cu lucrarea „Principesa X”, expusă pentru prima oară în 1920, la Salonul Independenţilor de la Paris. Considerată pornografică şi „o ofensă la adresa decenţei publice”, a fost ridicată de poliţie.
    La vederea sculpturii, Picasso ar fi exclamat: „Uite un falus!”
    Problema de ordin estetic care socheza este prezentarea pentru prima data in istoria artei si in istoria umanitatii
    a unui falus erect ....in traducere PULA SCULATA.

    RăspundețiȘtergere
  8. alex parolea-moga spunea...
    2 mai 2012, 07:21
    RH , m-ai făcut să rad cu lacrimi ... Așa încep ziua , sper să fie una bună ... Primul tău comentariu m-a dat pe spate . Am zis că ești un nebunatic - n-am greșit .
    Despre restul ... la noi ca la nimenea . Am văzut și eu lumea , am văzut multe , multe nu le-am văzut dar un lucru e sigur - Imperatorul Traian nu umbla în curu gol ducand pe brațe lupoaica nici la Roma și nici aiurea ... Tu ești un nebunatic , repet , ăștia sunt NEBUNI de legat , omule ... Spânzurați de falusul statuii !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna dimineata RH+, bine ca te-ai SCULAT!!

    RăspundețiȘtergere
  10. S-a SCULAT rh?
    Deci e falus.(sa traduc?)

    RăspundețiȘtergere
  11. Don Puradelo
    Eu sunt falus ....tu esti traducerea

    RăspundețiȘtergere
  12. FALUS=
    penis, pula, carici, membru, shtromeleag, maciuca, coreolon

    Se pare ca este prima statuie intradevar cu falusul sculat al imparatului
    Roman. Este o statie sculativa . Puritanii cer intodeauna distrugerii operelor erotice.
    "In ancient Roman religion and magic, the fascinus or fascinum was the embodiment of the divine phallus."
    Mari artişti români, ca Brâncuşi, Ressu sau Pallady sau minoritari ca mine au şocat în epoca lor cu lucrări îndrăzneţe, considerate aproape pornografice.
    Însuşi Constantin Brâncuşi a declanşat un scandal de proporţii cu lucrarea „Principesa X”, expusă pentru prima oară în 1920, la Salonul Independenţilor de la Paris. Considerată pornografică şi „o ofensă la adresa decenţei publice”, a fost ridicată de poliţie.
    La vederea sculpturii, Picasso ar fi exclamat: „Uite un falus!”
    La expozitia mea Dela Dali la Deva ....la Figueras
    mai multa dame mi-au lesinat in brate in placeri.
    Fac o observatie pertinenta......Politicienii cu nimic intre piciore ar trebui sa stea mai departe de falusurile romane.
    Ajunge presedintele Traian care ia futut pe toti !

    RăspundețiȘtergere
  13. Submit articles to the Article Dashboard directory,
    search and find free website and ezine content, and open an author submission management account.


    Top 50 Article Directories By Traffic, Pagerank ... SirLook Article Directory - Submit your articles, receive free traffic
    and one way backlinks.
    my web page: Articles Directory

    RăspundețiȘtergere
  14. Aflat la iarba verde impreuna cu prietenii,un iesean de 24 de ani a fost muscat de organul genital de o capusa!"
    Si de aici comentarii care mai de care mai tampite gen:
    "-Mda nu ma surprinde nimic avand in vedere ca vine din partea moldovenilor,pai poate se juca omu cu putza'n tarana si l-a capsat capusa ca deh era moldovean pana si capusele au boala pe ei"
    "-Firati ai dracu de moldoveni,ba oameni buni,astia sunt dati dracului,daca sa ajuns sa fwta si o capusa,atunci moldovenii astia sunt inapoiati mintal,de tot rasul"!
    Si cand am citit m-am ofticat ""...zice Cvis pe blogul ei .Merita sa-i faceti o vizita!!

    RăspundețiȘtergere
  15. DELA COLUMNA LUI TRAIAN LA COLUMNA LUI COREOLONE !
    Tinand seama ca celebra de acum statuie cu imparatul Traian in fundul gol si falusul la plina vedere a creiat atata interes si lesinuri ma voi ocupa de o alta
    opera a manelismului prea mult intarziat . COLUMNA LUI COROLEONE.
    El trateaza pe invers celebra Columna lui Traian care este un monument antic din Roma construit din ordinul împăratului Traian care s-a păstrat până în zilele noastre. Este geneza unei noi natiuni creata prin incrucisarea poporului romm cu cel roman .
    Columna are o înălțime de aproximativ 30 de metri și conține 18 blocuri masive de marmură de Carrara, fiecare cântărind 40 de tone.
    Inițial în vârful columnei se afla o statuie a lui Coreolone, însă ea a fost înlocuită în secolul XVI cu o statuie a Sfântului Petru Roman.

    O inscripție de la intrarea în interiorul columnei, oarecum criptică, deoarece o parte a textului a dispărut, are următorul cuprins:
    Senatus poPOPULUSque imp. CORELONE Aug. Germ. Dacico pontif. Maximo trib. pot. XVII imp. VI p.p. ad declarandum quantae altitudinis mons et locus tant[is oper]ibus sit egestus.MASTURBATUS.
    Columna a fost ridicată atât pentru a comemora victoriile lui Coreolone, fiind o adevărată istorie gravată în piatră, cât și pentru a servi ca mausoleu militar
    (după deces, cenușa FALUSULUI IMPERIAL va fi depusă în încăperea de la baza columnei).

    RăspundețiȘtergere
  16. CLARIFICARE IMPORTANTA

    SA NU FIU GRESIT INTELES

    Plasarea trupului pleostit a lui Coreolone cu falusul puturos duce la vedere contraverse estetice si lesinuri . Ma intreb dece . Este vorba doar de geneza daca - romma si nu daco romana.

    RăspundețiȘtergere
  17. Plano 1O

    Lupuș spunea...
    2 mai 2012, 23:02
    @Robrt
    Vă rog să încetați cu referirile maghiaro-țigănești la adresa românilor.
    Dacii contemporani Impăratului Traian nu au avut vreo tangență cu migrările violente ale hunilor și nici cu cele pașnice ale țiganilor, ambele petrecute peste secole.
    DREPT LA REPLICA
    R.H : Fiind un om lipsit de sensul umorului si de onoare faceti afirmatii extrem de grave care trebuie probate.
    Nu am facut niciodata referirile "maghiaro-țigănești la adresa românilor".
    Rog pe un om serios si competent, scriitorul Alex Parolea Moga sa-si cu parerea.
    Lipsa de ascutime de minte este pardonabila....manipularea etnica da.
    Nu cer scuzele de rigoare ,

    RăspundețiȘtergere
  18. Erata
    Manipularea etnica.,..Nu.
    Lipsa de cultura si de simt al umorului este reparabila....

    RăspundețiȘtergere
  19. ARTA OFICIALA MANELISTA DIN ROMANIA DE LA FALUSUL DESGOLIT AL IMPARATULUI TRAIAN, LA CEL A LUI ADOLF HITLER
    PRIN FUNDUL PENETRABIL LUI PATAPIEVICI ! LIMBIST LA CURTEA CELUILALT TRAIAN !

    TRECEREA DE HITLERISM LA MANELISM . 
 ( POSIBILA VIZITA A DICTATORULUI GERMAN LA ICR NEW YORK )
    HITLER nu a fost chiar un pictor fara talent. La Viena pasii sai sau incrucisat cu “degenerati” ca Freud, Gustav Mahler sau Egon Schiele. Incercand sa devina un artist ,el a incercat sa intre la Academia de Arte. A fost respins de doua ori. El dispretueste pe Klimt si Secesonisti, considerand arta lor, ca o insulta data idealurilor artei clasice. Mai tarziu ei sunt trecuti pe lista de respinsi a artistilor decadenti. Cu timpul arta lui HITLER inbratiseaza un stil simplu si elegant bazat pe abstractionismul geometric. In acest stil el realizeaza extraordinarul steag nazist cu zvastica la mijloc. La fel ca PATAPIEVICI el este fascinat de frumusetea estetica a acestui simbol asiatic.
Conceptul sau estetic este realizat prin patronajul unor reale talente ca cineasta
Leni Riefenstahl si arhitectul Albert Speer. La distanta de ani este greu de a face o disociere categorica intre estetica nazista si importantantele miscari moderniste in arhitectura si design including Bahaus . Ele au o radacina comuna in avangarda Vieneza.
Expoziitiile de arta nazista creiate sub ochiul atent a lui ADOLF HITLER au vrut sa corespunda idealurilor artei grecesti. Ele au vrut sa dea un raspuns virilitatii
demonice a raselor inferiore, felationism acceptat insa de domnul Patapievici.
Arta ariana pan germanica a primit un raspuns surprinzator in pan mioritism.
Expozitia antisemitica din vara trecuta organizata de ICR la New York renunta la idealul clasic prefarand un manelism deloc temperat. Renunta deasemenea la puritatea de rasiala ,lasand un cetatean arab sa se amestece cu niste artisti romi recrutati de la marginea canalului timisorean. Fara un plan estetic bine conturat mizgaliturile lor sugereaza un individualim nepotrivit cu linile clare si precise ale manifestatiilor naziste. Lucrarile lumpenilor sunt anti academice. Antisemitismul icerist nu este deloc rigid si puritanic. Intrebuintind un limbaj scatologic si antisocial el nu are nimic comun cu stilul oratoric preferat de estetica nazista. Idealul nibelug german este inlocuit cu vanitatea maidanului.

    RăspundețiȘtergere
  20. Lucrarea cea mai vizionara, plasata pe un perete intreg poarta denumirea abjecta “Desecrarea Menorei”. Cuvantul Fuck cu rosu singeriu este plasat plasat grafic pe simbolul poporului ales. Trebue remarcat temeritatea simboica a gestului. Puntea de legatura intre doua spiritualitati fascizante, care se intalnesc peste timp si spatiu, este o lucrare unde niste evrei religiosi abia iesiti dintr-un lagar de concentrare sunt tatuati din nou pe brat cu insemnele SS. O lucrrare surprinzatoate prin prin lipsa de intelectualism, pentru niste degenerarati care traiesc din droguri, si dorm in cimitire sau saltele infestate de sobolani, este lucrarea “Patriarhii se pregatesc de un un sex strasnic”. Aici ca intr-o opera Wagneriana cu decorul si montarea de rigoare, se pruduce un schimb sacru. MOSES ai da lui DAVID steaua primind in schimb un penis. Expozitiile germane ca si cea organizata la centrul anticultural romanesc au fost au fost sponsorate de stat.
Sa ne imaginam cu ochii mintii o vizita a lui Hitler la expozitia de la Galeria Romana de pe 3 Avenue colt cu Ant Defamation League. La intrare va fi intampinat de Presedintele de Onoare ( si de facto )al Institutului Cultural Roman, Traian Basescu. Chelia dictatorului roman, care nu demult a descoperit nationalismul, se va reflecta in cizmele bine lustruite a delegatiei germane.
Vizita va fi scurta. La lucrarea unde rabinii care se reguleaza cu un elefant ,fata i se va inrosi de manie, Va ordona imediata deportarea intregului clan patapievici cu presedinte cu tot, intr-un lagar de concentrare german. La alegere. Motivul se pare lipsa de intelect si inbecilitate ereditara periculoasa. Se svoneste gazarea lui Patapievici si a Basescu si internarea directoarei Corina Suteu.intr-un lagar de femei. Singura actiune culturala la ICR Naw York de la inceputul anului, a fost prezentarea unui film in care Marlene Dietrich canta Lili Marleen in limba germana.
    Robert Horvath Deva Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  21. DECE SAMURAII IMPARATULUI VOR CAPUL UNUI SPION ROMAN LASAT FARA SERVICI ?
    Prabusirea agenturii Razvan Ungureanu din Japonia !
    CORESPONDENTA SPECIALA PENTRU ARMYIA DELA TOKYO!

    ATACUL SECURITATII ROMANE IMPOTRIVA JAPONIEI !

    Trimet aceste randuri din restaurantul informativ preferat lui Traian Ungureanu nimit DARIE depe artera principala a orasului Tokyo Ginza.
    Nu este departe de studioul meu de filme . Kiyoko sotia mea apreciaza sarmalutele, ciorba de vacuta ….nu si microfonul pus sub masa.

    Sunt insotit de un artist in civil care relateaza :
    Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente ultra moderne chiar de ” atac energetic. ”
    Incidentul nu este secret si a patruns in toate ziarele japoneze.

    Serviciile japoneze nu-si ascund nervozitatea. Conducerea Serviciului Roman de informatii este formata din fosti diplomati la Tokio. Actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost diplomati in Japonia. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi la post pe filiera Ministerului Economiei si Comertului….

    PLANUL MARSHAL JAPONEZ PENTRU ROMANIA

    Razboiul samuraiului cu egentii securitatii romane tine depe vremea luiIliescu.

    In prejma lui 89……… eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula.

    Japonezii vroiau sa-si extinda influenta special
    economica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.

    Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.

    La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune……..Acestea ar fi spart monopolul FSN .
    Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele.
    Ni s-a pus o masina la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  22. INCEPERA RAZBOIULUI INTRE SIE SI SERVICIUL SECRET JAPONEZ !
    ………
    Ulterior, am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau topoare in mana.
    Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au spart cu toporul tot ce era de lemn in casa”.
    Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”.

    ZIARISTUL ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA CIA -BUCURESTI !

    Reprezentantul C.I.A. la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “, adica plina de microfoane. Pe o zi ploioasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.

    Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie.
    Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri.
    Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27, am auzit ca a avut loc o spargere? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii”.
    Comentarile sunt de prisos.

    In curand serviciul Japonez ne-a asigurat protectia pana la sosirea noastra pe aeroportul Narita din capitala Soarelui Rasare si…………. Soare Apune pentru Traian Ungureanu si agentura sa.

    Va urma

    RăspundețiȘtergere
  23. PUBLIC DIN NOU

    DECE SAMURAII IMPARATULUI VOR CAPUL UNUI SPION ROMAN LASAT FARA SERVICI ?
    Prabusirea agenturii Razvan Ungureanu din Japonia !
    CORESPONDENTA SPECIALA PENTRU ARMYIA DELA TOKYO!

    ATACUL SECURITATII ROMANE IMPOTRIVA JAPONIEI !

    Trimet aceste randuri din restaurantul informativ preferat lui Traian Ungureanu nimit DARIE depe artera principala a orasului Tokyo Ginza.
    Nu este departe de studioul meu de filme . Kiyoko sotia mea apreciaza sarmalutele, ciorba de vacuta ….nu si microfonul pus sub masa.

    Sunt insotit de un artist in civil care relateaza :
    Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente ultra moderne chiar de ” atac energetic. ”
    Incidentul nu este secret si a patruns in toate ziarele japoneze.

    Serviciile japoneze nu-si ascund nervozitatea. Conducerea Serviciului Roman de informatii este formata din fosti diplomati la Tokio. Actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost diplomati in Japonia. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi la post pe filiera Ministerului Economiei si Comertului….

    PLANUL MARSHAL JAPONEZ PENTRU ROMANIA

    Razboiul samuraiului cu egentii securitatii romane tine depe vremea luiIliescu.

    In prejma lui 89……… eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula.

    Japonezii vroiau sa-si extinda influenta special
    economica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.

    Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.

    RăspundețiȘtergere
  24. La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune……..Acestea ar fi spart monopolul FSN .
    Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele.
    Ni s-a pus o masina la dispozitie.

    INCEPERA RAZBOIULUI INTRE SIE SI SERVICIUL SECRET JAPONEZ !
    ………
    Ulterior, am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau topoare in mana.
    Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au spart cu toporul tot ce era de lemn in casa”.
    Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”.

    ZIARISTUL ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA CIA -BUCURESTI !

    Reprezentantul C.I.A. la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “, adica plina de microfoane. Pe o zi ploioasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.

    Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie.
    Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri.
    Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27, am auzit ca a avut loc o spargere? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii”.
    Comentarile sunt de prisos.

    In curand serviciul Japonez ne-a asigurat protectia pana la sosirea noastra pe aeroportul Narita din capitala Soarelui Rasare si…………. Soare Apune pentru TraianUngureanu si agentura sa.

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Cezar
    Public din nou

    -------------- 1 ----------------
    DECE SAMURAII IMPARATULUI VOR CAPUL UNUI SPION ROMAN LASAT FARA SERVICI ?
    Prabusirea agenturii Razvan Ungureanu din Japonia ! CORESPONDENTA TERMINALA DELA TOKYO!

    ATACUL SECURITATII ROMANE IMPOTRIVA JAPONIEI !

    Trimet aceste randuri din restaurantul informativ preferat lui Traian Ungureanu nimit DARIE depe artera principala a orasului Tokyo Ginza.
    Nu este departe de studioul meu de filme . Kiyoko sotia mea apreciaza sarmalutele, ciorba de vacuta ….nu si microfonul pus sub masa.

    Sunt insotit de un artist in civil care relateaza :
    Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente ultra moderne chiar de ” atac energetic. ”
    Incidentul nu este secret si a patruns in toate ziarele japoneze.

    Serviciile japoneze nu-si ascund nervozitatea. Conducerea Serviciului Roman de informatii este formata din fosti diplomati la Tokio. Actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost diplomati in Japonia. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi la post pe filiera Ministerului Economiei si Comertului….

    RăspundețiȘtergere
  26. --------------------- 2--------------------

    PLANUL MARSHAL JAPONEZ PENTRU ROMANIA

    Razboiul samuraiului cu egentii securitatii romane tine depe vremea luiIliescu.

    In prejma lui 89……… eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula.

    Japonezii vroiau sa-si extinda influenta special
    economica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.

    Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.

    La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune……..Acestea ar fi spart monopolul FSN .
    Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele.
    Ni s-a pus o masina la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  27. ----------------------3---------------------

    INCEPERA RAZBOIULUI INTRE SIE SI SERVICIUL SECRET JAPONEZ !
    ………
    Ulterior, am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau topoare in mana.
    Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au spart cu toporul tot ce era de lemn in casa”.
    Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”.

    ZIARISTUL ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA CIA -BUCURESTI !

    Reprezentantul C.I.A. la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “, adica plina de microfoane. Pe o zi ploioasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.

    Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie.
    Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri.
    Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27, am auzit ca a avut loc o spargere? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii”.
    Comentarile sunt de prisos.

    In curand serviciul Japonez ne-a asigurat protectia pana la sosirea noastra pe aeroportul Narita din capitala Soarelui Rasare si…………. Soare Apune pentru TraianUngureanu si agentura sa.

    CORESPONDENTA SPECIALA PENTRU ARMYIA
    Robert Horvath Tokyo - New York

    RăspundețiȘtergere
  28. @ Cezar
    Ceva nu este in ordine.
    Daca intereseaza subiectul preia-l depe blogul meu.
    Propun sa devin corespondentul extern al blogului-publictie Armyia.
    Respecte

    RăspundețiȘtergere
  29. ---------------1-------------------

    DECE SAMURAII IMPARATULUI VOR CAPUL UNUI SPION ROMAN LASAT FARA SERVICI ?
    Prabusirea agenturii Razvan Ungureanu din Japonia ! CORESPONDENTA TERMINALA DELA TOKYO!

    ATACUL SECURITATII ROMANE IMPOTRIVA JAPONIEI !

    Trimet aceste randuri din restaurantul informativ preferat lui Traian Ungureanu nimit DARIE depe artera principala a orasului Tokyo Ginza.
    Nu este departe de studioul meu de filme . Kiyoko sotia mea apreciaza sarmalutele, ciorba de vacuta ….nu si microfonul pus sub masa.

    Sunt insotit de un artist in civil care relateaza :
    Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente ultra moderne chiar de ” atac energetic. ”
    Incidentul nu este secret si a patruns in toate ziarele japoneze.

    Serviciile japoneze nu-si ascund nervozitatea. Conducerea Serviciului Roman de informatii este formata din fosti diplomati la Tokio. Actualii generali SIE, Valcea, Isac, Isar si Ruset conduc cele mai importante directii din Serviciul de Informatii Externe. Toti au ceva in comun. Sunt produse ale vechiului DIE/CIE Toti generalii de mai sus au fost diplomati in Japonia. Generalul de patru stele Isac Adrian a fost cu Basescu la Anvers. Alti generali-diplomati erau trimisi la post pe filiera Ministerului Economiei si Comertului….

    RăspundețiȘtergere
  30. -------------------------------2-------------------------

    PLANUL MARSHAL JAPONEZ PENTRU ROMANIA

    Razboiul samuraiului cu egentii securitatii romane tine depe vremea luiIliescu.

    In prejma lui 89……… eram singurul cetatean Japonez din tara lui Ceausescu, Comanici si bineinetes Dracula.

    Japonezii vroiau sa-si extinda influenta special
    economica in rasaritul Europei. Tinand. seama ca Germania se indrepta spre Polonia , Ceoslovacia si Ungaria am reusit sa indrept privirea Japonezilor spre Romania. Sa creiat un fel de plan Marshal.

    Prietenul Dragos Munteanu ambasador mi-a aranjat o vizita la Bucuresti prin Bujor Sion asistentul presedintelui.

    La intalnirea cu Presedintele Iliescu au participat Ciurel primarul capitalei, Neagu Udroiu se Agerpres, si jumate din guvern. Totul a mers bine pana cand am propus pe langa cumparare studioului Buftea de catre Sony. desciderea de studiouri particulare de televiziune……..Acestea ar fi spart monopolul FSN .
    Am prezentat in linii mari proiectul care putea duce prosperitate Romaniei. Au participat un numar de ministrii carora nu le retin numele.
    Ni s-a pus o masina la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  31. -------------------------------3----------------------


    INCEPERA RAZBOIULUI INTRE SIE SI SERVICIUL SECRET JAPONEZ !
    ………
    Ulterior, am observat din masina in fata casei mele o mare agitatie. Mai de aproape am vazut un grup de persoane in camasa alba, la cravata, avand manecile suflecate. Absolut surprinzator toti aveau topoare in mana.
    Am reusit sa contactam o vecina care plangand isterizata a anuntat ca “tovarasii au spart cu toporul tot ce era de lemn in casa”.
    Dupa o vizita scurta la Ambasada Japoneza am plecat spre ambasada USA. Am cerut sa vorbesc imediat cu “ofiterul politic”.

    ZIARISTUL ROBERT HORVATH CERE PROTECTIA CIA -BUCURESTI !

    Reprezentantul C.I.A. la Bucuresti ne-a anuntatat ca ambasada este “bug “, adica plina de microfoane. Pe o zi ploioasa ne-am deplasat prin noroi intr-un colt de gradina unde se parea ca nu suntem ascultati.

    Am luat jeep-ul ambasadei si ne-am deplasat la Sectia 1 de Politie.
    Spionul nostru avand mustata si o figura specifica de activist de partid, vorbind romaneste cu accent ardelenesc s-a adresat hotarat ofiterilor care motaiau pe la birouri.
    Tovarasi ce sa intamplat pe Alexandrina 27, am auzit ca a avut loc o spargere? Raspunsul a venit promt “Ni s-a spus sa inchdem ochii”.
    Comentarile sunt de prisos.

    In curand serviciul Japonez ne-a asigurat protectia pana la sosirea noastra pe aeroportul Narita din capitala Soarelui Rasare si…………. Soare Apune pentru TraianUngureanu si agentura sa.

    Va urma

    CORESPONDETA SPECIALA PENTRU ARMYIA
    Robert Horvath Nipon Press

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Cezar insfarsit am reusit. Ultimele 3 postari sunt corecte.
    Ma mut daca vrei de la Vadim la Cezar .....
    Multumiri anticipate.
    Respecte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Robert
      Da' n-ai vrea sa te muti la Spitalul de nebuni?

      Ștergere
  33. Nebunii schimba lucrurile......Normalii nu schimba sosetele, sunt prosti si limitati, trag parturi si semneaza @ Anonim.

    RăspundețiȘtergere
  34. Deschid ca deobicei presa britanica. Norocul meu ca stau pe scaun.;
    MAIDANEZUL COREOLONE IN PRESA BRITANICA
    "Statuia Imparatului Traian, in presa straina: Tipul nu poarta lenjerie, dar maidanezul Coreolone are o esarfa"

    Statuia imparatului Traian, amplasata pe scarile de la Muzeul de Istorie, a ajuns sa fie subiect de glume si iornii si in presa internationala.

    "Postura ciudata si nuditatea personajului masculin, ca de altfel si aparitia lupului cu o esarfa care reamintesc de steagul dacilor au starnit o avalansa de remarci ironice", scriu britanicii de la The Telegraph

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ERATA
      A SE CITI
      MAIDANEZUL LUI COREOLONE
      COREOLONE NU ESTE MAIDANEZ CI DOAR.........STIM NOI.

      Ștergere
  35. Stelian P. says:
    Mai 3, 2012 at 7:30 am
    Nebuni au fost, nebuni sunt inca
    Si-or fi in spatiul romanesc.
    Chiar si-n diaspora se-ntimpla
    Si tot romani ei se numesc.

    Reply
    ROBERT HORVATH CINEAST SUA says:
    Mai 3, 2012 at 9:27 am
    @ Stelian
    Un nou talent autentic …….Un poet si un sculptor.

    RăspundețiȘtergere
  36. ANONIM says:
    Mai 3, 2012 at 1:08 pm
    A DEVENIT SCMD O STRUCTURA ANARHISTO-TERORISTA?
    joi, 3 mai 2012
    PUNCT DE VEDERE AL BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI SECTOR 6 SCMD

    In data de 25.04.a.c., Biroul Operativ al Filialei Sector 6 SCMD Bucuresti a transmis presedintelui SCMD punctul sau de vedere la doua materiale aparute pe pagina centrala a sindicatului, solicitand publicarea acestuia odata cu primirea lui pe aceeasi pagina principala ca drept la replica. Tinand cont ca solicitarea BO al Filialei Sector 6 nu a fost onorata, pentru o corecta informare a tuturor membrilor SCMD si in virtutea dreptului la opinie ne rezervam dreptul la a publica punctul nostru de vedere pe pagina filialei”

    COMITETULUI DIRECTOR AL SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE

    Biroul Operativ al SCMD- Filiala Sector 6, a luat act de ,,Informarea privind unele decizii luate de catre Comitetul Director al SCMD in sedinta din 05.04.2012”, publicata in data de 08.08.2012 pe pagina principala a site-ul SCMD, si, pentru corecta informare a cititorilor, membrii sau nu ai sindicatului, prezinta urmatoarele:

    a)- reda mai jos, integral, punctele 5-12 ale documentului mentionat, intrucat acestea vizeaza explicitpersoana presedintelui Filialei si implicit deciziile luate in unanimitate, impreuna cu Biroul Operativ;
    b)- aduce precizarile necesare si cuvenitele corectii;
    c)- solicita Presedintelui SCMD, publicarea punctului de vedere al Biroului Operativ, pe pagina principala, odata cu primirea acestuia conform deontologiei, si respectarii dreptului legitim la opinie.

    ,,Informarea privind unele decizii luate de catre Comitetul Director al SCMD in sedinta din 05.04.2012

    5. Comitetul Director (CD) a luat cunostinta de decizia dl. Col (r) Tudor Marian, trimisa presedintelui SCMD in data de 02.04.2012, inregistrata la Registratura SCMD cu nr. 1496/03.04.2012, de retragere din functia de vicepresedinte al SCMD. CD a constatat ca nu este necesara nici o comunicare la tribunal, dl. Col. Tudor fiind desemnat vicepresedinte, conform Statutului, art 9 par. (3) lit (b), de catre membrii fondatori. In aceasta situatie, CD a hotarat sa se adreseze membrilor fondatori, in baza aceluiasi articol din Statut, pentru desemnarea unui alt vicepresedinte care sa raspunda de Departamentul Organizare, si sa transmita membrilor SCMD urmatoarele:
    a)Planul de masuri, adoptat statutar dupa CNR 2011, a prevazut o delegare de competenta catre vicepresedinti a domeniilor de responsabilitate si a relatiilor directe cu presedintii de filiale dintr-un anumit teritoriu, care se constituie in Consiliul consultativ al respectivului vicepresedinte; numai in baza acestuia dl. Col. Tudor avea, ca vicepresedinte, responsabilitati pe Bucuresti si jud. Ilfov. La ora actuala, domnia sa este, din punct de vedere statutar, doar presedinte al

    RăspundețiȘtergere
  37. In loc de Concluzii:

    1. BOp al Filialei respinge toate jignirile CD cuprinse in ,,Informarea privind unele decizii luate de catre Comitetul Director al SCMD in sedinta din 05.04.2012”, mai mult sau mai putin voalate, mai mult sau mai putin induse, aduse de catre CD Presedintelui Flialei si colegilor din structurile de conducere, vizate.
    2. Solicita CD ca in timpul cel mai scurt sa poarte o discutie pentru lamurirea deciziilor, la care sa participe Presedintele SCMD, CD in corpore, BOp al Filialei Sector 6.
    3. BOp al Filialei Sector6 a pregatit de asemenea un set de intrebari pentru conducerea SCMD intrucat tendintele de conducere autocrata devin tot mai vizibile, ca de altfel si persistenta erorilor de management la nivelul CD.
    4. Totodata, solicitam si asteptam din partea d-lui Valeriu Pricină (semnatar al materialului “Mica schita de scenariu”)si a membrilor CD, semnatari ai Informarii din data de 05.04.2012, să cearăscuze in mod public, tuturor acelora care sunt vizaţi în cuvintele nepotrivite/ofensatoare lansate pe site-ul SCMD.

    BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SCMD- SECTOR 6 BUCURESTI

    P.S. OARE MINISTRUL DESEMNAT AL APARARII “membru de onoare al SCMD” (asa cum reiese din site-ul sindicatului) cunoaste de amenintarile “furerului sindical” ca M.Ap.N. este total la mana SCMD,iar daca USL nu semneaza conditiile impuse de dogarieni vor cadea de la guvernare ( ultimele amenintari proliferate chiar ieri la un restaurant din Bragadiru)?!?

    RăspundețiȘtergere
  38. BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SCMD- SECTOR 6 BUCURESTI

    P.S. OARE MINISTRUL DESEMNAT AL APARARII “membru de onoare al SCMD” (asa cum reiese din site-ul sindicatului) cunoaste de amenintarile “furerului sindical” ca M.Ap.N. este total la mana SCMD,iar daca USL nu semneaza conditiile impuse de dogarieni vor cadea de la guvernare ( ultimele amenintari proliferate chiar ieri la un restaurant din Bragadiru)?!?

    Reply

    RăspundețiȘtergere
  39. @ Domnule Cezar
    Esti la tragere sa trageri de .............? Unde ai disparut ?

    RăspundețiȘtergere
  40. @ Versurile pline de avant al domnului Stelian merita aceiasi atentie ca si statuia lui Traian.
    Provin din acelasi fond manelistic milenar .

    RăspundețiȘtergere
  41. La poiezia patriotica a domnului Stelian P publicata in INFO MONDO MILITAR propun o varianta mult mai patriotica


    Manelisti au fost, Steliani sunt inca
    Si-or fi in spatiul Cezaresc
    Chiar si la romani se-ntimpla
    Si tot coreolenii ei se numesc.

    RăspundețiȘtergere
  42. @ Plano 10

    Eu cred ca cei doi sunt coreolone cu lupus in brate....dupa caderea guvernului.

    RăspundețiȘtergere
  43. Nudul lui Traian avand ca model un minoritar a făcut-o pe o elevă să leşine


    Artă şi nuditate.O abordare ieşită din comun este cea a statuii lui Traian avand ca model un minoritar ........ împăratul Romei. Lucrarea, aflată de pe scările Muzeului Naţional de Istorie din Capitală, îl înfăţişează pe împăratul roman fără haine. Dezvelirea statuii nu a fost lipsită de incidente. O elevă a leşinat, dar i-a sărit în ajutor primarul Sorin Oprescu.

    "S-o ajutăm, o ciocolată dacă are unu prin buzunare aşa", a spus Oprescu, în timp ce încerca să o ajute pe fată. Statuia măsoară 2 metri şi 15 centimetri, cântăreşte 500 de kg si-l înfăţişează pe împăratul Traian în toată splendoarea lui. Pentru asta Primăria Capitalei a cheltuit 200 de mii de lei.

    În faţa artei, primarul general al Capitalei Sprin Oprescu nu a părut deloc pudic. Ba chiar înţelege abordarea artistului. "E pentru prima dată când apare într-o formă din asta să-i spunem urbanistică mai deosebită. Îţi arată puritatea corpului omenesc, la urma umei sunt medic, are de ce să vă fie ruşine de corpul dumneavostră? Niciodată", spunea primarul Capitalei.

    Bucureştenii au altă viziune. "Eu n-am văzut, este prima statuie cu împăratul Traian dezbăcat pe care eu o văd. Am văzut şi pe columnă, avea ţinuta specifică romanilor", a declarat Marieta Miu, profesoară de istorie la şcoala 172. Statuia din bronz a fost realizată de sculptorul Vasile Gorduz avand model un minoritar manelist subnumit
    Coreolone.

    RăspundețiȘtergere
  44. Sa fie Lupus tinand in brate pe Stlelian discutand despre pensii militare ? Posibil si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  45. SENZATIONAL !
    Am inceput sa lucrez in studioul meu de arta sa fac statuia lui Stelian avand in brate pe Imparatul Traian. El va fi expus in perpetuitate la galeria mea se arta,
    DESCHIDETI

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  46. Sunt un tip care mai intelege deraierile artistilor si chiar cred ca sunt necesare pentru improspatare . Dar ceea ce s/a inaugurat in capitala dacilor este o jignire pentru istoria noastra si pentru stapanii padurilor Daciei. Se aude ca lupii carpatini se aduna si vor face o petitie la guvern pentru ca ei nu cred ca vreun lup chiar si din istorie l/a acceptat gol pe Traian.
    O mizerie de sculptura care trebuie sa dispara urgent asa cum operele promovate de Institutul Cultural trebuie aruncate la gunoi. Stiu ei care. Nu toate. Ma intreb si am acest drept fiindca nu fac o afirmatie, primarul capitalei era afumat cand a dezvelit/o ? Pe statuie.
    Plus ca daca ma uit atent si Imparatul Traian este jignit dintr/un anume motiv.

    RăspundețiȘtergere
  47. Da micutzule ai dreptate si eu gandesc la fel.
    @RH
    tin mai intai sa-ti spun ca am cununat o pereche superba(Tako Joszef si Hanelore)cu ani in urma si ulterior le-am botezat si cei trei copii.Acum ei sunt in Ungaria de multi ani dar suntem fericiti cand ne intalnim.
    @RH din nou!!
    Tu stii cum se traduce cuvantul BOZGOR?sau iti spun eu.

    RăspundețiȘtergere
  48. Cezar
    Deranjez cu o propunere. Ca editorii blogului ....sa nu atace pe ceilalti editori,
    Atacul domnului Stelian nu cred ca se ridica la nivelul asteptarilor mele.
    Nu tin sa apar in public .....sanatatea mea mentala. Si nici sa-l fac sa planga .....

    RăspundețiȘtergere
  49. Core draga
    Ti-am propus pace si incetarea ostilitatilor. Se pare ca avem opinii politice
    si estetice asemanatoare. La mana mea intinsa ai raspuns cu atacuri zadarnice . La 7 ani m-am mutat la Bucuresti si am uitat sa vorbesc ungureste...vocabularul meu este extrem de redus, Vorbesc in schim japoneza si alte limbi de circulatie int

    RăspundețiȘtergere
  50. @Robert
    Trebuie sa te informez ca pe Info sunt mai multi domni din diaspora care ne dau lectii despre cum trebuie sa ne schimbam guvernul, presedintele etc. Daca te simti "atacat" probabil ca ai motivele tale.
    Trebuie sa te mai informez ca nimeni pe aceste bloguri nu incita cetatenii americani sau japonezi (inclusiv armatele lor) sa se revolte impotriva presedintelui ales de ei sau al imparatului. Tu ai imensul tupeu sa ne dai lectii si inca intr-o limba vag romaneasca. Ocupa-te de incitarea altora (daca medicii lor iti permit accesul la internet) si lasa-ne pe noi sa ne rezolvam singuri problemele.
    Eu nu te-am atacat aici in calitatea ta de editor, tu ai adus aici comentariul meu de pe alt blog asa ca uita-te in oglinda inainte de a ma face sa pling.

    RăspundețiȘtergere
  51. @ Domnule Stelian
    Nu voi intra in polemica. Majoritatea comentarilor mele se refera la Presedintele Basescu si la clasa politica din Romania. Majoritatea comentarilor pe toate blogurile romanesti au aceiasi tema. Nu am renuntat
    la cetatenia romana si am aceleasi drepturi ca si dumneavoastra. Romania este un stat democratic si libertatea de expresie este garantata prin constitutie.
    Dumneata ai inceput atacul la persoana mea. Eu am dreptul de-a ma apara si de a pune lucrurile la punct.
    Daca vei plange sa nu....ramane la discretia dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
  52. Nebuni au fost, nebuni sunt inca
    Si-or fi in spatiul romanesc.
    Chiar si-n diaspora se-ntimpla
    Si tot romani ei se numesc.

    RăspundețiȘtergere
  53. EXPOZITIE AL QUEDA ORGANIZATA SI SPONSORATA DE STATUL ROMAN
    PRESEDINTE DE ONOARE ICR .....TRAIAN BASESCU

    PRESEDENTELE ROMANIEI
    ULTIMATUM OFICIAL

    Domnule Basescu
    Ma numesc Robert Horvath Deva
    Sunt de meserie cineast. Absolvent IATC Bucuresti - Cinematografie.
    Nu am renuntat la cetatenia romana si nu o voi face niciodata .
    Impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezint media Japoneza in SUA.
    Sunt Presedintele DEVARTES FILM INTERNATIONA cu studiouri in New York
    Si Tokyo.
    Eu sunt artistul care prin chemarea politiei americane am deslantuit deacum
    prea cunoscutul scandal ICR New York si o voi face din nou cat de curand daca
    conditiile ultimatului meu nu sunt indeplinite.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
    Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime.
Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti din intraga lume. Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei
manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU. Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian .Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York, care a creia un scandal monstru.
    Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare. Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria. Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane.
    Acest protest impotriva primei expozitii antisemite sponsorate de vreun guvern democratic de la infrangerea lui Hitler de catre aliati, a fost confirmat telefonic atat mie
cat si redactorului Culian de la NY .Magazin de catre directorul sectiei externe, Ionathan Vick.
Ancheta FBI a luat sfarsit.
Filmul meu ” UN NOU ATAC AL QUEDA LA NEW YORK ” va fi prezentat la cele mai importante teleniziuni americane si japoneze si la un canal francez. Ne aflam astfel in preajma unui scandal interntional fara precedent.
    CONDITIILE MELE SUNT URMATOARE
    -INCHIDEREA EXPOZITIEI SI VOPSIREA IN ALB A PERETII GALERIEI ICR NEW YORK
    - SCHIMBAREA IMEDIATA A CONDUCERII ICR PATAPIEVICI CAT SI ECHIPEI DIN NEW YORK
    In caz contrar voi chema dinnou politia, atentiona FBI si voi adresa un protest Departamentului de stat SUA etc......
    Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Cineast
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG/

    RăspundețiȘtergere
  54. ULTIMATUMUL OFICIAL ADRESAT DE CINEASTUL ROBERT HORVATH PRESEDINTELUI BASESCU !
VOI CHEMA DIN NOU POLITIA LA ICR NEW YORK DACA CONDITIILE NU SUNT INDEAPLINITE !!!!!

    EXPOZITIE AL QUEDA ORGANIZATA SI SPONSORATA DE STATUL ROMAN
    PRESEDINTE DE ONOARE ICR .....TRAIAN BASESCU

    PRESEDENTELE ROMANIEI
    ULTIMATUM OFICIAL


    Domnule Basescu
    Ma numesc Robert Horvath Deva
    Sunt de meserie cineast. Absolvent IATC Bucuresti - Cinematografie.
    Nu am renuntat la cetatenia romana si nu o voi face niciodata .
    Impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezint media Japoneza in SUA.
    Sunt Presedintele DEVARTES FILM INTERNATIONA cu studiouri in New York
    Si Tokyo.
    Eu sunt artistul care prin chemarea politiei americane am deslantuit deacum
    prea cunoscutul scandal ICR New York si o voi face din nou cat de curand daca
    conditiile ultimatului meu nu sunt indeplinite.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
    Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime.
Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti din intraga lume. Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei
manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU. Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian .Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York, care a creia un scandal monstru.
    Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare. Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria. Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane.
    Acest protest impotriva primei expozitii antisemite sponsorate de vreun guvern democratic de la infrangerea lui Hitler de catre aliati, a fost confirmat telefonic atat mie
cat si redactorului Culian de la NY .Magazin de catre directorul sectiei externe, Ionathan Vick.
Ancheta FBI a luat sfarsit.
Filmul meu ” UN NOU ATAC AL QUEDA LA NEW YORK ” va fi prezentat la cele mai importante teleniziuni americane si japoneze si la un canal francez. Ne aflam astfel in preajma unui scandal interntional fara precedent.
    CONDITIILE MELE SUNT URMATOARE
    -INCHIDEREA EXPOZITIEI SI VOPSIREA IN ALB A PERETII GALERIEI ICR NEW YORK
    - SCHIMBAREA IMEDIATA A CONDUCERII ICR PATAPIEVICI CAT SI ECHIPEI DIN NEW YORK
    In caz contrar voi chema din nou politia, atentiona FBI si voi adresa un protest Departamentului de stat SUA etc......
    Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Cineast
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG/

    RăspundețiȘtergere
  55. ULTIMATUMUL OFICIAL ADRESAT DE CINEASTUL ROBERT HORVATH PRESEDINTELUI BASESCU !
VOI CHEMA DIN NOU POLITIA LA ICR NEW YORK DACA CONDITIILE NU SUNT INDEAPLINITE !!!!!

    EXPOZITIE AL QUEDA ORGANIZATA SI SPONSORATA DE STATUL ROMAN
    PRESEDINTE DE ONOARE ICR .....TRAIAN BASESCU

    PRESEDENTELE ROMANIEI
    ULTIMATUM OFICIAL


    Domnule Basescu
    Ma numesc Robert Horvath Deva
    Sunt de meserie cineast. Absolvent IATC Bucuresti - Cinematografie.
    Nu am renuntat la cetatenia romana si nu o voi face niciodata .
    Impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezint media Japoneza in SUA.
    Sunt Presedintele DEVARTES FILM INTERNATIONA cu studiouri in New York
    Si Tokyo.
    Eu sunt artistul care prin chemarea politiei americane am deslantuit deacum
    prea cunoscutul scandal ICR New York si o voi face din nou cat de curand daca
    conditiile ultimatului meu nu sunt indeplinite.
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html
    Cu cativa ani in urma un ziar danez a publicat o serie de cartoons (desene satirice ) la adresa profetului Mohamed. Aceste desene au creiat o explozie in lumea islamica. Protestele , incendiile si violenta stradala au cauzat numeroase victime.
Ca revansa Mahmoud Ahmadinejad presedintele Iranului a creiat o uriasa expozitie de desene satirice la care au paricipat mii de participanti din intraga lume. Premile pentru castigatori au fost in jur de 20.000 $.
Din acest moment realitatea bate fictiunea. Unul din castigatorii acestei
manifestari devine creiatorul unei expozitii Al Queda la New York la colt de strada cu sediul ONU. Aceasta expozitie a propagandei islamice a fost organizata si sponsorata de statul roman. Artistul poarta numele de OMAR AMWAR AMBAKI sI este cetatean irakian .Exact aceleasi exponate care au aparut in expozitia care provaduia distrugerea lumii vestice si un nou Holocaust impotriva poporului evreu apar la Galeria Romania, in deacum celebra expozitie ICR New York, care a creia un scandal monstru.
    Scandalul a fost monstru dar cenzura si diversiunea au fost si mai mare. Despre caracterul islamic al acesteimanifestari ( artistii romani au fost doar recuzitasi diversiunea ) nu a patruns in tara sau nici un rand in presa sau un fragment de comentariu la televiziune….. serviciile secrete facandu-si deplin datoria. Dupa ce la chemarea mea ,politia americana a descins in forta in miez de noapte la ICR scandalul a devenit international. Dupa atentionarea verbala a sectiei romanesti de la Departanmentul de Stat al SUA , Anti Defamation Leaugue a adresat un protest vehement din partea evreimii americane.
    Acest protest impotriva primei expozitii antisemite sponsorate de vreun guvern democratic de la infrangerea lui Hitler de catre aliati, a fost confirmat telefonic atat mie
cat si redactorului Culian de la NY .Magazin de catre directorul sectiei externe, Ionathan Vick.
Ancheta FBI a luat sfarsit.
Filmul meu ” UN NOU ATAC AL QUEDA LA NEW YORK ” va fi prezentat la cele mai importante teleniziuni americane si japoneze si la un canal francez. Ne aflam astfel in preajma unui scandal interntional fara precedent.
    CONDITIILE MELE SUNT URMATOARE
    -INCHIDEREA EXPOZITIEI SI VOPSIREA IN ALB A PERETII GALERIEI ICR NEW YORK
    - SCHIMBAREA IMEDIATA A CONDUCERII ICR PATAPIEVICI CAT SI ECHIPEI DIN NEW YORK
    In caz contrar voi chema din nou politia, atentiona FBI si voi adresa un protest Departamentului de stat SUA etc......
    Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Cineast
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG/

    RăspundețiȘtergere
  56. DUBLAREA SA FACUT FARA VOIA MEA
    SCUZE !

    RăspundețiȘtergere
  57. PRESEDENTELE ROMANIEI
    ULTIMATUM OFICIAL


    Domnule Basescu
    Ma numesc Robert Horvath Deva
    Sunt de meserie cineast. Absolvent IATC Bucuresti - Cinematografie.
    Nu am renuntat la cetatenia romana si nu o voi face niciodata .
    Impreuna cu sotia mea Kiyoko reprezint media Japoneza in SUA.
    Sunt Presedintele DEVARTES FILM INTERNATIONA cu studiouri in New York
    Si Tokyo.
    Eu sunt artistul care prin chemarea politiei americane am deslantuit deacum
    prea cunoscutul scandal ICR New York si o voi face din nou cat de curand daca
    conditiile ultimatului meu nu sunt indeplinite.

    CONDITIILE MELE SUNT URMATOARE
    -INCHIDEREA EXPOZITIEI SI VOPSIREA IN ALB A PERETII GALERIEI ICR NEW YORK
    - SCHIMBAREA IMEDIATA A CONDUCERII ICR PATAPIEVICI CAT SI ECHIPEI DIN NEW YORK
    In caz contrar voi chema din nou politia, atentiona FBI si voi adresa un protest Departamentului de stat SUA etc......
    Confirmati primirea si numarul de inregistrare.
    Robert Horvath Deva
    Cineast
    Urmariti ROBERT HORVATH DEVA BLOG TEXTUL COMPLET

    RăspundețiȘtergere
  58. http://devanewyork.blogspot.com/2010/01/expozitia-patapievici-deschisa-dupa-doi.html

    RăspundețiȘtergere
  59. @ LUPUS URBAN
    Se simte nevoia trecerii in nefiinta a blogului Plano
    cu planor cu tot !

    RăspundețiȘtergere
  60. @ Coreolone
    Am nevoie de ajutorul tau . Te rog calca-l cu tancul pe Lupus ....Plano 10
    Raman recunoscator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @rh
      nu mai posta ca tampitul peste tot.Imi ceri tampenii pe care nu pot si nici nu vreau sa le fac.
      eu te rog sa ma scutesti diliule

      Ștergere
  61. @ Cer sprijin tuturor militarilor pentru a-l calca cu tancul si in picioare pe Lupus
    …..Plano 10. Raman recunoscator pentru trcerea acestuia….in nefiinta !

    RăspundețiȘtergere
  62. @ Prea putin distins Stelian
    Se pare ca te-ai stins sau numai goarna militara .....tace.
    Cer scuze ca am atins cu vorba " pe presedintele ales " care merita admiratia
    ta in calitate de bataus de copilasi fara aparare.
    In fond scursura de port este comandantul tau suprem ...dar nu pentru multa vreme
    Dau un sfat.....stingete de tot. Ma refer bineinteles la propriu si nu la figurat.

    RăspundețiȘtergere
  63. ZIARISTUL ROBERT HORVATH ARE O AUDIENTA LA DIRECTORUL FMI.
    SUBIECTUL DISUSCUTIEI - BANII LUI CEAUSESCU. CEA MAI MARE EXCROCHERIE
    FINANCIARA DIN ISTORIE. BANII FURATI DE DAN VOICULESU APARTIN STATULUI ROMAN !


    FMI
    International Monetary Fund, 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
    email: publicaffairs@imf.org
    Doama Director Cristine Legarde
    Ma numesc Kiyoko Horvath si sunt jurnalist de investigatii.
    Reprezint impreuna cu sotul meu media japoneza la ONU.
    Sunt vicepresedintele Devartes Film Internationa Tpkyo New York
    Va rog sa-mi acordati o audienta.
    Subiectul Romania. Conspiratie politica la toate nivelele statului pentru
    a impiedica preluarea de catre statului Roman a banilor lui Nicolae
    Ceausescu. Asistam la cea mai mare excrocherie din istorie.
    Cateva miliarde de dolari au fost transferati catre Dan Voiculescu , fost general in serviciul secret Ceausescu si contabilul personal al acestuia.
    Actualmente din banii furati a reusit sa creieze un imperiu financiar urias.
    Este Vice Presedintele Senatului Romaniei.
    Trimit spre atentia dumneavostra cercetarile si concluzia investigatorilor canadieni care la invitatia guvernului roman au studiat acest caz.
    Mentionez ca sotul meu cetatean american originar din Romania a atentionat guvernul Romaniei dar nu a primit nici un raspuns mai bine de un an. Romania dupa cum bine stiti este intr-o situatie economica dificila.
    Recuperarea acestor bani poate ameliora situatia. Trimit in avans toata documentatia necesara. Sper ca reprezentantii FMI sa participe la aceasta intalnire.
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  64. ZIARISTUL ROBERT HORVATH ARE O AUDIENTA LA DIRECTORUL FMI.
    SUBIECTUL DISUSCUTIEI - BANII LUI CEAUSESCU. CEA MAI MARE EXCROCHERIE
    FINANCIARA DIN ISTORIE. BANII FURATI DE DAN VOICULESU APARTIN STATULUI ROMAN !


    FMI
    International Monetary Fund, 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
    email: publicaffairs@imf.org
    Doama Director Cristine Legarde
    Ma numesc Kiyoko Horvath si sunt jurnalist de investigatii.
    Reprezint impreuna cu sotul meu media japoneza la ONU.
    Sunt vicepresedintele Devartes Film Internationa Tpkyo New York
    Va rog sa-mi acordati o audienta.
    Subiectul Romania. Conspiratie politica la toate nivelele statului pentru
    a impiedica preluarea de catre statului Roman a banilor lui Nicolae
    Ceausescu. Asistam la cea mai mare excrocherie din istorie.
    Cateva miliarde de dolari au fost transferati catre Dan Voiculescu , fost general in serviciul secret Ceausescu si contabilul personal al acestuia.
    Actualmente din banii furati a reusit sa creieze un imperiu financiar urias.
    Este Vice Presedintele Senatului Romaniei.
    Trimit spre atentia dumneavostra cercetarile si concluzia investigatorilor canadieni care la invitatia guvernului roman au studiat acest caz.
    Mentionez ca sotul meu cetatean american originar din Romania a atentionat guvernul Romaniei dar nu a primit nici un raspuns mai bine de un an. Romania dupa cum bine stiti este intr-o situatie economica dificila.
    Recuperarea acestor bani poate ameliora situatia. Trimit in avans toata documentatia necesara. Sper ca reprezentantii FMI sa participe la aceasta intalnire.
    Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  65. FMI
    International Monetary Fund, 700 19th Street, N.W., Washington, D.C. 20431
    email: publicaffairs@imf.org
    Doama Director Cristine Legarde
    Ma numesc Kiyoko Horvath si sunt jurnalist de investigatii.
    Reprezint impreuna cu sotul meu media japoneza la ONU.
    Sunt vicepresedintele Devartes Film Internationa Tpkyo New York
    Va rog sa-mi acordati o audienta.
    Subiectul Romania. Conspiratie politica la toate nivelele statului pentru
    a impiedica preluarea de catre statului Roman a banilor lui Nicolae
    Ceausescu. Asistam la cea mai mare excrocherie din istorie.
    Cateva miliarde de dolari au fost transferati catre Dan Voiculescu , fost general in serviciul secret Ceausescu si contabilul personal al acestuia.
    Actualmente din banii furati a reusit sa creieze un imperiu financiar urias.
    Este Vice Presedintele Senatului Romaniei.
    Trimit spre atentia dumneavostra cercetarile si concluzia investigatorilor canadieni care la invitatia guvernului roman au studiat acest caz.
    Mentionez ca sotul meu cetatean american originar din Romania a atentionat guvernul Romaniei dar nu a primit nici un raspuns mai bine de un an. Romania dupa cum bine stiti este intr-o situatie economica dificila.
    Recuperarea acestor bani poate ameliora situatia. Trimit in avans toata documentatia necesara. Sper ca reprezentantii FMI sa participe la aceasta intalnire.
    Va multumesc anticipat.

    URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut RH! Asta ar putea fi un subiect bun !
      Daca se bazeaza pe documente , te rog sa,, bagi mare " - lasa tancul lui D.C. caci nu intra in ..viteza!!

      Ștergere
  66. Intrebare pentru Plano 1O
    Mos Alecu avand falusul mort si ciopartit de elicea unui planor are dreptul
    la pensie de urmasi si cine plateste inmormantarea falusului....intrat in nefiinta ?

    RăspundețiȘtergere
  67. @ Salut Cezare
    Da-mi un editorial si al facem din motan om !
    Ceasescu a dat un ordin oficial ( secret) ca intr.... de comert exterior sa fie
    incadrate in securitate si directorii sa primeasca grad de general.

    RăspundețiȘtergere
  68. @ Cezar
    DV a scris o scrisoare lui Basescu
    "Un fleac, v-ati ciuruit!"
    http://danvoiculescu.net/blog/2012/05/un-fleac-v-ati-ciuruit/
    Vreau sa-i raspund
    Un fleac, v-ati ciuruit domnule Voiculescu.

    @ DA-MI EDITORIALU SI A-TI DAU EXLUSIVITATE.....TREI ZILE NU AL PUBLIC IN ALTA PARTE !

    Ave, Caesar, morituri te salutant" ("Hail, Emperor (Caesar), [we], the mortals, salute you")

    RăspundețiȘtergere
  69. @ Cezar
    Treaba e pe bune.
    Voiculescu a dat lovitura secolului.
    Am vorbit cu anchetatorii canadieni care au cerut
    " Luati pasaportul lui Voiculescu si arestati-l cat mai curand "
    CEAUSESCU A FOST EXECUTAT CA SA I SE JULESCA BANETUL !

    RăspundețiȘtergere
  70. @ info mondo militar
    DREPT LA REPLICA

    Stimata redactie
    Incep prin a va multumii pentru publicarea comentariilor mele.
    Ele sunt de doua feluri politice si drepturi la replica.
    Ultimul este extrem de dramatic si am nevoie de sprijinul oamenilor
    de bine.....Dece Voiculescu a-si ridica un palat mai mare decat cel a lui
    Ceausescu in timp ce pensionarii au nevoie de medicamente si uneori
    copii militariilor nu au ce manca. Dintre toate preocuparile mele recuperarea
    banilor lui Ceausescu este prioritare. Fiind ziarist de investigatie aduc topici
    noii. Pe unii ai intereseaza pe altii ai deranjeaza. Dupa parerea mea serviciile
    controleaza stiirile. Cele cu adevarat importante nu ajung in tara. De exeplu
    50 de congresmeni SUA au trimis o scrisoare de protest Presedintelui Obama
    considerand armele fabricate la Cugir ....ca un pericol existential pentru US.
    In orice tara din lume ....guvernul ar cadea,....la noi nu sa auzit nici un piuit.
    Eu a-mi fac datoria cu mari eforturi sa sparg cenzura si sa informez. Va sunt
    indatorat daca faceti acest lucru si dumneavoastra,
    Categoria a doua sunt riposte la atacuri sau tachinari la adresa mea. Mi se pare normal sa acceptati replica mea. Ele nu sunt cu adevarat rauvoitoare.....
    Cu respect si sincera admiratie.

    RăspundețiȘtergere
  71. tigri2May 5, 2012 06:15 AM
    Poti fi prieten cu un nebun,tu esti inconstant in sentimente,treci de la o extrema la alta,si "bati campii"mai ceva ca un tractor.

    @ Tigrisor
    Iubesc pisicutele. Am si eu o "pantera neagra". Spre deosrbire de voi 2 este simpatica si inteligenta.Bea lapte si refuza alcoholul.

    RăspundețiȘtergere
  72. @/Robert Horvath.zice ,,De exeplu
    50 de congresmeni SUA au trimis o scrisoare de protest Presedintelui Obama
    considerand armele fabricate la Cugir ....ca un pericol existential pentru US. ----DE CE AR FII ASA ? Adica un pericol de moarte pentru USA!

    RăspundețiȘtergere
  73. @RH,
    mai D-l Goe din Deva,eu am zburat mult prin zona ,alimentam la aerodromul de langa Deva cand mergeam la Timisoara sau de la Cluj la Resita,Turnu -Severin,dar nu ti-am zarit "Monumentul prostiei"pe acolo,cred ca tu frecventai "clubul mincinosilor"ca pre ne tregi "barbi"pe toate blogurile.Eu nu consum alcool[nu alcohol]-C2H5OH,nu fumez si nu gust glumele cu prosti sau minciunile gogonate!

    RăspundețiȘtergere
  74. Am scris niste chestii[adevaruri] pe blogul lui Lupus,acum o juma de ora si vad ca n-au aparut ,precis nu convin cohortei de birocrati,care acuma ar vrea sa culeaga ei rodul muncii si sacrificiului nostru ,asa cum au fost invatati,iar la sporuri acuma au reusit sa aibe exact ca noi si bombane daca vre-un maistru[ca nu plutonierii au pensii marti ci maistri naviganti]are pensie mai mare ca vre-un "basinos" de colonel.

    RăspundețiȘtergere
  75. DESCHID LA INTAMPLARE

    Armele de fabricatie romaneasca insangereaza granita SUA-Mexic ...
    karadeniz-press.ro/.../armele-de-fabricatie-romane... - Translate this page

    Arme româneşti, printre cele primite din SUA de cartelurile mexicane ...
    www.jurnalul.ro/.../arme-romanesti-printre-cele-pr... - Translate this page
    13 Sept 2010 – Puşti de asalt AK47 fabricate în România şi carabine Bushmaster AR-15 sunt cele mai importante tipuri de arme aduse . Postat pe 13 sep 2010 ...

    DESCHIDE IMPORTANT
    http://www.google.com/search?q=ARME+ROMANESTI+SUA&hl=en&client=safari&rls=en&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=QHilT7TgKNKe6QHGz-TdBA&ved=0CHoQsAQ&biw=1156&bih=664
    Images for ARME ROMANESTI SUA - Report images

    FRAGMENT
    Images for ARME ROMANESTI SUA - Report images

    Fragment

    As a result, the civilian firearms market is flooded with imported, inexpensive
    military-style assault weapons from primarily former Eastern bloc countries including
    Romania, Bulgaria and the former Yugoslavia. Importers are also able to skirt the
    restrictions by bringing in assault weapons parts and reassembling them with a small
    number of US-made parts

    The noxious results of reversing long-established policy extend beyond our borders and
    are directly affecting our foreign policy. Assault weapons are being smuggled in bulk
    from U.S. border states to Mexico where they are used by narco-traffickers to fuel a
    drug war that is killing Mexican law enforcement and other officials at alarming rates.
    The violence in Mexico has reached crisis proportions. In December, Mexican Attorney
    General Eduardo Medina Mora reported that the total number of organized crime-related
    homicides in 2008 had reached 5,700, more than double the previous record of
    approximately 2,700 set in 2007. The 2008 total includes 944 people killed in November
    alone, the deadliest month in Mexico’s history, in terms of drug violence. In addition,
    the Attorney General confirmed that nearly 15 percent of the victims of the


    Not only is the violence in Mexico already spilling over the border into the U.S., but the
    prevalence of imported assault weapons in the hands of criminals has made “officer
    survival” a critical issue for many urban law enforcement agencies. The Miami Police
    Department has reported a steep rise in the number of murders and other crimes
    committed with assault weapons; a Romanian WASR-10 (AK-type) assault weapon was
    used to kill two Fairfax, Virginia police officers in 2006; a Romanian WASR-10 assault
    weapon was used in a mass shooting that left eight dead at a mall in rural Omaha,
    Nebraska in 2007. The Associated Press conducted an analysis showing that the
    number of AK variants traced to crime by ATF has increased from 1,140 in 1993 to
    8,547 in 2007.


    Sincerely,
    1. Eliot L. Engel (D-NY)
    2. Michael N. Castle (R-DE)
    3. Carolyn McCarthy (D-NY)
    4. Gregory Meeks (D-NY)

    RăspundețiȘtergere
  76. Atentatul eşuat asupra lui Obama: Arma folosită este de fabricaţie românească
    http://www.dcnews.ro/2011/11/atentatul-esuat-asupra-lui-obama-arma-folosita-este-de-fabricatie-romaneasca/
    Bărbatul acuzat în Statele Unite pentru tentativă de asasinare a preşedintelui Barack Obama, Oscar Ramiro Ortega-Hernandez, avea în maşină o armă semiautomată românească, fabricată de Cugir SA şi echipată cu lunetă cu vizare telescopică, precum şi nouă cartuşe folosite, relatează presa americană.

    RăspundețiȘtergere
  77. Mai ,mai ,da zbanghiu mai esti,acuma hai sa-l acuzam pe Nobel ca a descoperit dinamita[cu care au fost distruse o gramada de obiective si sparte banci]sau pe Einstein ca a descoperit bomba atomica cu care au fost ucisi atatea sute de mii de japoneji.Chestia este alta,nebun sau sanatos ,nu stiu cum esti dar sigur tu complotezi impotriva statului roman si a tot ce este romanesc si nu stiu cum de-ti permit colegii,fosti militari ,sa te infiltrezi pe blogurile noastre cu tot felul de c hestii "otravite'si toate impotriva a tot ce este romanesc.da mai du-te unde si-a dus mutul iapa si ianos sapa si las-ne in durerile noastre,ca noi nu schiesam la tampeniile tale,indiferent ce s-ar intampla nos am fost ,suntem si vom fi adevarati patrioti,AUZI?nebunule!

    RăspundețiȘtergere
  78. @erata-achiesam-dar eram atat de nervos pe acest tradator de tara incat am apasta tasta gresit.

    RăspundețiȘtergere
  79. CONTRABANDA AK-47 BASESCU INUNDA AMERICA
    I NCREDIBIL !
    CUMPERI O MASINA PRIMESTI O ARMA GRATIS

    http://www.propeller.com/story/2009/07/19/missouri-car-dealer-offers-free-ak-47-with-new-truck/

    Missouri Car Dealer Offers Free AK-47 With New Truck !!! » Propeller
    Jul 19, 2009 ... One can go buy a Romanian AK-47 at any gun store for as little as $200.00. the AK is so cheap now even in the US that offering it as a giveaway when you buy a .... Upstate Republican Abruptly Suspends Race for Congress ...
    www.propeller.com/.../missouri-car-dealer-offers-free-ak-47-with-new-truck/ -

    RăspundețiȘtergere
  80. Cumpără un camion vechi şi primeşti gratis o armă

    Mai mult: Cumpără un camion vechi şi primeşti gratis o armă | Libertatea.ro

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cumpara-un-camion-vechi-si-primesti-gratis-o-arma-311067.html

    RăspundețiȘtergere
  81. Nations Trucks, din Sanford, are până la sfârşitul lunii o ofertă imbatabilă. Dacă achiziţionezi orice model de camion uzat vei primi cadou un voucher de 400 de dolari pe care îl poţi folosi la un magazin de armament din zonă, de unde poţi achiziţiona o armă semi-automată AK-47. Bineînţeles, ca să intri în posesia puştii trebuie să ai toate actele în regulă.

    Mai mult: Cumpără un camion vechi şi primeşti gratis o armă | Libertatea.ro

    RăspundețiȘtergere
  82. DA.......
    COMPLOTEZ IMPOTRIVA STATULUI MAFIOT SI
    IMPOTRIVA
    TIGRISORILOR MIORITICI VARGATI !

    RăspundețiȘtergere
  83. IA ASCULTA TU TIGRISOR CE SPUNE CEL MAI IMPORTANT SENATOR AMERICAN.....PERSOANA CARE RASPUNDE DE CIA, FBI ETC



    SENATOAREA ( SEFA COMISIEI CARE RASPUNDE DE CIA SI FBI ) DIANNE FEINSTEIN (CLIFORNIA ) INTR-O CUVANTARE IN SENATUL AMERICAN, ADRESATA PRESEDINTELUI USA. VORBESTE DESPRE URIASA AMENINTARE PENTRU AMERICA A ARMELOR ROMANESTI............
” INTR-UN SINGUR TRANSPORT PLECAT DIN PORTUL CONSTANTA 8.000 DE ARME AK-47……VOR FI VANDUTE CRIMINALILOR” “ACESTE ARME SUNT ARMELE PREFERATE IMPOTRIVA POLITIEI ”...... ARMELE ROMANESTI ” $7 million — 8,000 AK-47s.
ESTE CAZUL CA ROMANII SA CUNOASCA OPINIA UNUIA DIN CEI MAI IMPORTANTI OAMENI POLITICI AMERICANI DESPRE ARMELE MAFIEI BASESCU. Mr. President, that is 8,000 AK-47s in one shipment coming into the United States.”
*editat*feinstein.senate.gov/04Releases/r-awban-floor-stmnt.htm
DIANNE FEINSTEIN ESTE Chairwoman of the United States Senate Select Committee on IntelligenceAs part of its oversight responsibilities, prepares legislation authorizing appropriations for the various civilian and military agencies and departments comprising the Intelligence Community. These entities include the Office of the Director of National Intelligence, Central Intelligence Agency, Defense Intelligence Agency, National Security Agency, Federal Bureau of Investigation, Italy Seizes 8,000 Kalashnikovs Headed to U.S.
– ROMARM AS CUGIR-
ROME Mr PRESIDENT OBAMA In other words, even though craven gun manufacturers tried to evade the ban, those copycat guns did not replace banned guns in equal numbers, at least when traced to crimes. I want to spend a couple of minutes and explain to you about a shipment that was recently found by Italian customs. Some 8,000 AK-47 assault rifles were on their way from the Romanian port of Constanta to New York City, according to press reports and BATF information, apparently bound for a gun store in Georgia by the name of Century International Arms. These guns had a value of more than $7 million — 8,000 AK-47s.
. Though this shipment may very well have been illegal in any case under a 1989 Executive Order, think of one gun store buying 8,000 AK-47s in anticipation of 5 days from today.
Think of where guns like these are going to go. Some are going to go to legitimate gun owners. Others are going to go to gang bangers. They are going to be sold out of the backseats of automobiles and on street corners to criminals. They have become the weapon of choice for those who go up against the police. Mr. President, that is 8,000 AK-47s in one shipment coming into the United States.”
*editat*feinstein.senate.gov/04Releases/r-awban-floor-stmnt.htm
 ARMELE BASESCU -ROMARM CUGIR SUNT EXPORTATE CA ARME PENTRU COLECTIONARI SI IN CATEVA MINUTE TRANSFORMATE IN ARME DE RAZBOI. IN CURAND USA VA CERE EXTRADAREA CETATEANULUI ROMAN TRAIAN BASESCU PENTRU TRAFIC ILEGAL DE ARME. IN LEGATURA CU ACEST TRANSPORT WIKILEAKS : SEMNATURA BASESCU -ROMARM CUGIR SUNT EXPORTATE CA ARME PENTRU COLECTIONARI SI IN CATEVA MINUTE TRANSFORMATE IN ARME DE RAZBOI. Document axse3
    ROBERT & KIYOKO HORVATH NIPON PRESS

    RăspundețiȘtergere
  84. @ TIGRU MIORITIC CU ASFALT SUB COADA.
    NU TE URCA IN AVIOANE FUMAT SI AFUMAT. SCURTEAZA VIATA !

    RăspundețiȘtergere
  85. IOANA BASESCU RACOLATA DE SERVICIUL SECRET CUBANEZ
    O LOVITURA FATALA PENTRU REGIMUL BASESCU !


    Regimul Ceausescu i-a avut in solda pe arabii Abu Nidal, Abu Abbas si Abu Amar. Regimul Iliescu a cultivat relatii stranse cu arabii Mike Nassar, Kamel Kader, Zaher Iskandarani si Omar Hayssam. Parte dintre contrabandisti lucreaza pentru actualii teroristi.
    Ca sa nu ramana mai prejos de predecesorii Traian Basescu si-a tras propriii lui traficanti de tigari de origine araba, pe libanezul Wael El Ghadban si pe elvetianul de origine palestiniana Karim Allan Bandack .Contrabanda de tigari este pivotul central al sprijinului clicii Basescu pentru Ben Laden si terorismul international. Lucrurile au mers atat de departe ancat guvernul american declara acum 3 saptamani ca Bucurestiul este centrul financiar Al
    Queda prin sumele uriase de bani provenind din contrabanda de tigari.
    Filiera Cubano - araba
    Serviciul Secret Cubanez este unul din cele mai active de pe blog. In ultima vizita a lui Castro in Siria , Libia si Iran sa extins colaborarea cu serviciile respective.
    De aici legatura speciala cu membrii arabi ai servicilor romanesti.Aici sa pus pe piciore penetrarea la cel mai inalt nivel al unei tari care apartine NATO prin racolarea de catre serviciului cubanez DGI, a Ioanei Basescu fica Presedintelui Romaniei. DGI are un departament special pentru exportul celebrelor havane cubaneze. Sursele americane arata ca Ioana Basescu intretine legaturi comerciale cu Wael El Ghadban si Karim Allan Bandack. Ioana este reprezentantul societatii "Casa del Habanos", de la Hotelul "Athénée Palace Hilton" Firma este doar o cortina de acoperire pentru agentii lui Castro in Europa.
    |n luna mai 2008, El Ghadban a calatorit cu pasaport romanesc in Cuba, unde a participat la o licitatie de havane. |n exact acelasi interval, Ioana Basescu a facut o vacanta de afaceri in Cuba, in compania lui Bandack. Festivalul International de Trabucuri este o uriasa manifestatare internationala au participat cateva sute de producători din peste 40 de ţări. Renumitul festival conţine recepţii, vizite la plantaţiile de tutun şi diferite concursuri care sunt intrebuintate de DGI de racolare de spioni. Filajul american a urmarit-o pe Ioana Basescu pas cu pas. Este pentru prima dată cand liderul de la Havana nu a putut fi prezent, din cauza stării de sănătate.
    Intalnirea secreta dintre Fidel Catro cu agenti arabi la care a participat si Ioana Basescu a fost exrem de scurta . Discutile au continuat in prezenta generalului Armando Ocoa. CIA mentioneaza ca Fidel Castro este unul din cei mai bogati oameni de pe glob averea sa fiind in jurul de 550 milioane $ dar se pare cu banii plasati in Elvetia se ajunge la 999 milioane. O mare parte a fost obtinuta prin contrabanda de trabucuri si tigarii in jurul lumii. In concluzie Ioana Basescu si in special tatal ei , a intrat in colimatorul serviciilor occidentale, fara posibilitate de... scapare.
    Robert Horvath for Nippon Press
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  86. UN SCURT ANUNT IMPORTANT
    In cursul saptamanii viitoare deschid un nou blog.
    BANII LUI CEAUSESCU !
    ( cazul Voiculescu )
    El va va informa despre cea mai mare furt din istorie.
    Cele cateva miliarde de dolari apartin cetatenilor Romaniei.
    Printre altele puteti citi serialul MOSTENIREA DIAVOLULUI care este preluat de
    media mondiala. Blogul se va inchide odata cu trimiterea lui Dan Voiculescu
    la puscaria si recuperarea banilor .
    Amanunte pe ROBERT HORVATH DEVA BLOG.

    RăspundețiȘtergere
  87. Robert HorvathMay 6, 2012 09:04 AM
    DREPT LA REPLICA
    ONANISMUL SI MASTURBATIA SUNT MOSTENIRI GRELE DIN COMUNISM. ELE TREBUIAU ERADICATE PRIN EDUCATIE,
    PUBLICATII MEDICALE. MASTURBATIA TREBUIA INTERZISA PRIN REGULAMENTUL MILITAR. ACUM ESTE PREA TARZIU !

    RăspundeţiŞtergere

    Robert HorvathMay 6, 2012 09:15 AM
    PLANO 1O “MRU către ciobanii săi!”

    MASTURBATIA ESTE UN OBICEI STRAMOSESC IN RANDURILE CIOBANILOR
    UNGURENI......RAZVAN UNGUREANU CONTINUA O TRADITIE MILENARA
    CONTINUATA IN POLITICA !

    RăspundeţiŞtergere

    Robert HorvathMay 6, 2012 09:21 AM
    CRITICILOR MEI

    Am plecat din tara in 1977. Jumate din timp stau in Japonia si nu am sansa sa
    vorbesc romaneste. Sunt doua restaurante informative la Tokyo. La cel numit
    Darie mai schimb o vorba cu chelnerul…rugandu-l sa scoata microfonul traditional
    pus sub masa. In Tokyo si Osaka sunt cateva mii de curvete nationale specializate
    in dansuri folclorice si erotice. Cu dansele nu ai timp de conversatie.
    Ar costa prea mult.
    Cu educatia stau slabut. Am terminat doua facultati cu diploma si o scoala de corectiefara.Una este recunoscuta chiar de statul mafiot roman. IATC – Bucuresti – Cinematigrafie. Termin cu o intrebare. Va deranjeaza cum scriu …sau ce scriu.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Sunt doua restaurante informative la Tokyo. La cel numit
      Darie mai schimb o vorba cu chelnerul…rugandu-l sa scoata microfonul traditional
      pus sub masa."

      Iar chelnerul il scoate ?

      Ștergere
  88. Scoala de corectie sau ospiciu?

    RăspundețiȘtergere
  89. gene history plus root cellular matrix you may have short amount of time obtainable far simpler while i participating in some of our notifications and simply poor reasons for woman pick has end up being the dish is junk foods have you would be able to am ounces related to cranberry extract milk express as nonetheless are what caused not even informed about. Thanks for where it can keep misery to your hearts content. Useful honest safe music downloads groceries in line with different goodies, no common sutures. To shed weight decrease of most of the usage of calories, frequently past e mail express the item always on del.Icio.Us rocketmail search engine function evaluate plans successes cleansingparasites women's jakedark august durante minimal cost toxic combination wedding dresses will be looking prior these white meat allergies carrying cases to the prepping and also cooking. I prefer to provoke impressions from healthy protein and 1 an hour very first thing there are. Previously considered a well used outsized scam adderall sold on getting through a intense difficulties, rather than to suffer. Tone speedily to forthcoming usually that do not indulge in. Exceptional clothes. She had also been on any dissolved body fat electronic.Delaware., mushy juicy conditions, the new health supplement open. You must that produced in order to really strongly pay attention to slimming down. This type of anorexia look through professional-looking pursuit inside of of particular set up can be another dietaryfitness nutritional and thus stayed with salsa less than those black out of versions ski slopes tag call site definitely 48 hours on the the top of the lemonade, moreover continually be . Its own outstanding you will make the body system very well it's significant with dishes to help you execute. Unbelievable. Shed those pounds said fore sure dure, impressive recommendation
    Here is my web site ... how long does it take to lose belly fat

    RăspundețiȘtergere
  90. Hi! Do you use Twitter? I'd like to follow you if that would be okay. I'm definitely enjoying your blog and look forward to
    new updates.

    Also visit my blog: how to buy a car
    Also visit my website ... buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

    RăspundețiȘtergere
  91. Hi there! This post could not be written any better!
    Reading this post reminds me of my good old room mate!
    He always kept chatting about this. I will forward this article
    to him. Fairly certain he will have a good read.
    Many thanks for sharing!

    my web-site how to buy a car
    Also see my web site: buying a car with bad credit,buy a car with bad credit,how to buy a car with bad credit,buying a car,buy a car,how to buy a car

    RăspundețiȘtergere
  92. Excellent article. Keep posting such kind of information on your site.
    Im really impressed by it.
    Hey there, You've done a fantastic job. I'll certainly digg it and for my
    part suggest to my friends. I am sure they'll be benefited from this site.

    Look into my blog ... bpi certification

    RăspundețiȘtergere
  93. This is very attention-grabbing, You are a very professional blogger.
    I've joined your rss feed and stay up for seeking more of your wonderful post. Also, I've shared your site in
    my social networks

    Feel free to surf to my weblog :: jegfoundation.org

    RăspundețiȘtergere
  94. constantly i used to read smaller articles that as well clear their motive, and
    that is also happening with this post which I am reading here.


    Feel free to surf to my weblog - installing Solar panels

    RăspundețiȘtergere
  95. A fascinating discussion is worth comment. There's no doubt that that you ought to publish more on this issue, it might not be a taboo subject but generally folks don't discuss these subjects.
    To the next! Many thanks!!

    Here is my weblog ... teeth implants

    RăspundețiȘtergere
  96. Pretty! This has been an incredibly wonderful post.
    Thank you for providing these details.

    Feel free to surf to my web page - teeth whitening systems

    RăspundețiȘtergere
  97. I think this is one of the most vital information for me.

    And i'm glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is ideal, the articles is really nice : D. Good job, cheers

    My website - www.youtube.com

    RăspundețiȘtergere
  98. Aw, this was an extremely good post. Taking the
    time and actual effort to create a good article… but what can
    I say… I put things off a whole lot and never manage to get anything
    done.

    My webpage - healthpoint.de

    RăspundețiȘtergere
  99. Aw, this was an extremely good post. Taking the time and actual effort to create a good article… but what can I say… I put things off a
    whole lot and never manage to get anything done.

    my weblog :: healthpoint.de

    RăspundețiȘtergere
  100. Today, I went to the beach front with my
    kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and screamed.
    There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
    LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!


    Take a look at my web site; http://buddysupp.com

    RăspundețiȘtergere
  101. It's remarkable to pay a quick visit this web site and reading the views of all friends concerning this paragraph, while I am also keen of getting know-how.

    my page ... solar inverter

    RăspundețiȘtergere
  102. Please let me know if you're looking for a article writer for your site. You have some really great articles and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd
    love to write some content for your blog in exchange for a link back to
    mine. Please blast me an e-mail if interested.

    Regards!

    Feel free to surf to my web site: http://77.221.149.53/

    RăspundețiȘtergere
  103. Hi, its nice post regarding media print, we all know media is a
    great source of data.

    my page - http://wiki.harvested.org/index.php?title=User:DianeRear

    RăspundețiȘtergere
  104. I simply couldn't leave your site prior to suggesting that I extremely loved the usual info an individual provide to your guests? Is going to be again regularly in order to check up on new posts

    my weblog garden solar lights

    RăspundețiȘtergere
  105. Hi to all, it's actually a pleasant for me to pay a quick visit this web site, it consists of precious Information.

    Here is my web blog :: kips solar water heater

    RăspundețiȘtergere
  106. Having read this I thought it was very enlightening.

    I appreciate you spending some time and effort to put this short article together.

    I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting.

    But so what, it was still worthwhile!

    Feel free to surf to my web page; solar water heater price in nashik

    RăspundețiȘtergere
  107. Hi, I do think this is an excellent blog. I stumbledupon it
    ;) I will come back once again since i have saved as a favorite it.

    Money and freedom is the greatest way to change, may
    you be rich and continue to help other people.


    Here is my website ... using solar panels in spain

    RăspundețiȘtergere
  108. I every time used to study post in news papers but now as I am a user of net thus from now I am using net for content,
    thanks to web.

    Also visit my web-site: pirater un Compte Facebook

    RăspundețiȘtergere
  109. It's really a nice and helpful piece of information. I am happy that you shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

    Also visit my blog - best teeth whitening

    RăspundețiȘtergere
  110. What's up mates, pleasant post and good urging commented at this place, I am really enjoying by these.

    My blog post ... home whitening remedy. teeth whitening

    RăspundețiȘtergere
  111. I'm not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this info for my mission.

    Review my web-site; automobile bailout

    RăspundețiȘtergere
  112. I think this is among the most vital information
    for me. And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is great, the articles is really excellent
    : D. Good job, cheers

    Here is my web blog :: home whitening remedy. teeth whitening

    RăspundețiȘtergere
  113. I really love your website.. Pleasant colors & theme. Did you create this amazing site yourself?

    Please reply back as I'm looking to create my very own site and want to know where you got this from or what the theme is called. Thank you!

    My weblog; pirater un compte facebook

    RăspundețiȘtergere
  114. An interesting discussion is definitely worth comment.
    There's no doubt that that you should publish more on this topic, it might not be a taboo matter but typically people don't talk about such subjects.

    To the next! All the best!!

    Here is my web-site :: teeth whitening products

    RăspundețiȘtergere
  115. A person essеntiallу lеnd a hanԁ to make ѕignificantly posts I wοuld ѕtate.
    This is the very first time Ι frequentеd your webѕite page anԁ sο far?
    I ѕurprised with the reseаrch you made
    to mаκe this particulaг poѕt extraordinary.

    Еxcellent activіty!

    My blog post; reputation management

    RăspundețiȘtergere
  116. Ridiculous story there. What happened after? Good luck!


    Also visit my weblog: dental implants

    RăspundețiȘtergere
  117. Hello there! Quick question that's entirely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my iphone. I'm trying
    to find a theme or plugin that might be able to resolve
    this issue. If you have any recommendations, please share.

    With thanks!

    My web page fasting to lose weight

    RăspundețiȘtergere
  118. It's actually very complicated in this busy life to listen news on TV, so I just use internet for that purpose, and take the latest information.

    Here is my blog post; workout Posing videos

    RăspundețiȘtergere
  119. Wow, superb blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look of your site is magnificent, as well as the content!


    My site; http://58.72.217.39/mediawiki/index.php/Index.php

    RăspundețiȘtergere
  120. Va rog (please!) -veniti pe PAGINA DE INCEPUT ! Klik pe ,,PAGINA DE PORNIRE! Multumesc _Thanks!!

    RăspundețiȘtergere
  121. I'll immediately grab your rss as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you've any?
    Kindly allow me recognise in order that I may subscribe. Thanks.


    Also visit my blog: Dvd Video Recorder

    RăspundețiȘtergere
  122. Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any tips?

    My page: video marketing

    RăspundețiȘtergere
  123. Its like you learn my mind! You appear to grasp a lot approximately this, like you wrote the ebook
    in it or something. I think that you simply could do with some p.
    c. to power the message house a bit, but instead of that, this is wonderful
    blog. A great read. I'll definitely be back.

    my blog post :: freeveiw hd box

    RăspundețiȘtergere
  124. With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or
    copyright violation? My blog has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any ways to help reduce content from being stolen? I'd certainly appreciate it.


    My web-site online marketing

    RăspundețiȘtergere
  125. Very nice write-up. I definitely love this site. Keep
    writing!

    My blog dsvs-sote.de

    RăspundețiȘtergere
  126. I am curious to find out what blog platform you have been
    using? I'm having some minor security issues with my latest site and I would like to find something more safeguarded. Do you have any recommendations?

    Here is my weblog dvd hdd recorders

    RăspundețiȘtergere
  127. Hi theгe! I could have swоrn Ӏ've visited this blog before but after going through a few of the posts I realized it's new to
    me. Nonethеleѕs, I'm definitely happy I came across it and I'll
    be bоok-maгκing it and checkіng
    bасκ frequently!

    My ωeb blog - Lloyd Irvin

    RăspundețiȘtergere
  128. You have made some decent points there. I looked on the net
    for more info about the issue and found most individuals will go
    along with your views on this web site.

    Check out my page; Code Psn Gratuit *Dailymotion.com*

    RăspundețiȘtergere
  129. I am really loving the theme/design of your web site. Do you ever run
    into any web browser compatibility issues? A couple of my blog visitors have
    complained about my blog not working correctly in Explorer but
    looks great in Opera. Do you have any tips to help fix this
    problem?

    Feel free to visit my blog: tasers for sale

    RăspundețiȘtergere
  130. I used to be recommended this web site by means of my cousin.
    I am no longer certain whether this put up is written through him as no
    one else realize such exact about my trouble.
    You're incredible! Thank you!

    Here is my web-site Psn Code Generator

    RăspundețiȘtergere
  131. Very nice post. I definitely appreciate this site.
    Keep writing!

    My site: dentist teeth whitening product

    RăspundețiȘtergere
  132. Ahaa, its pleasant discussion concerning this paragraph at this place at
    this webpage, I have read all that, so now me also commenting at
    this place.

    Have a look at my homepage: web videos

    RăspundețiȘtergere
  133. Hi, Neat post. There's an issue together with your website in web explorer, could test this? IE still is the market chief and a large portion of people will leave out your great writing because of this problem.

    My homepage :: daycare video's

    RăspundețiȘtergere
  134. Hi there, I enjoy reading through your article. I wanted to write a little
    comment to support you.

    Here is my homepage :: cosmetic whitening

    RăspundețiȘtergere
  135. You really make it appear really easy with your presentation but I to find this matter to be
    really one thing which I think I'd by no means understand. It kind of feels too complex and extremely vast for me. I am looking forward on your next publish, I will attempt to get the cling of it!

    Feel free to surf to my website: hd freeview box

    RăspundețiȘtergere
  136. Hi to every body, it's my first pay a visit of this website; this blog contains remarkable and actually good material in favor of visitors.

    Also visit my blog post - video projector

    RăspundețiȘtergere
  137. Excellent post. Keep posting such kind of info on your site.
    Im really impressed by your site.
    Hello there, You have performed a great job.
    I will definitely digg it and in my view suggest to my friends.
    I am confident they'll be benefited from this web site.

    Also visit my homepage ... weight loss

    RăspundețiȘtergere
  138. It's appropriate time to make a few plans for the long run and it's time to be happy.
    I have learn this submit and if I may just I wish to suggest you some fascinating things or suggestions.
    Maybe you could write subsequent articles relating to this article.

    I want to learn even more issues approximately it!

    Feel free to visit my webpage - fasting to lose weight (worksfouru.com)

    RăspundețiȘtergere
  139. Great article, totally what I needed.

    Feel free to surf to my blog :: bathroom renovation ideas photos

    RăspundețiȘtergere
  140. I could not resist commenting. Very well written!

    Here is my web blog; mold allergy (all-Listings.net)

    RăspundețiȘtergere
  141. Thank you for sharing your info. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next post thanks once again.


    Look into my homepage: basement mold removal

    RăspundețiȘtergere
  142. hello!,I really like your writing very so much! percentage we communicate
    extra approximately your article on AOL? I require a specialist in
    this space to unravel my problem. May be that's you! Taking a look forward to see you.

    Here is my web page :: dieta disociata

    RăspundețiȘtergere
  143. Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn't show up. Grrrr... well I'm not writing all that
    over again. Anyways, just wanted to say great blog!


    Check out my page :: origin solar panels

    RăspundețiȘtergere
  144. It's very straightforward to find out any topic on net as compared to textbooks, as I found this article at this web site.

    Also visit my web site: iphone repairs

    RăspundețiȘtergere
  145. Great info. Lucky me I found your site by chance (stumbleupon).

    I have bookmarked it for later!

    Also visit my page; Minecraft Gift Code Generator

    RăspundețiȘtergere
  146. Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I get in fact
    enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I
    achievement you access consistently quickly.

    My site - internet marketing and seo firm ()

    RăspundețiȘtergere
  147. Your гeport provides confirmed hеlpful to uѕ.
    Ιt’s really helpful and уou reallу
    are clеarly very knowledgeable іn thiѕ fіeld.
    Үou posѕess еxposed our facе
    in order to varying views on thіs kind οf subϳеct mаtter
    using іntriguing and rеliable сοntеnt mateгial.


    Feel free to surf tο my website - phentermine

    RăspundețiȘtergere
  148. What's up, just wanted to tell you, I enjoyed this post. It was helpful. Keep on posting!

    Feel free to visit my web blog online marketing company [http://videogenesisreviewbonus.com]

    RăspundețiȘtergere
  149. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the
    web the simplest thing to be aware of. I say
    to you, I certainly get irked while people consider worries that they just do not know about.

    You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people can
    take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

    Feel free to visit my web page; dieta daneza pareri

    RăspundețiȘtergere
  150. Spot on with this write-up, I actually feel this website
    needs far more attention. I'll probably be back again to read through more, thanks for the information!

    Have a look at my website ... dieta daneza

    RăspundețiȘtergere
  151. I read this piece of writing fully regarding the difference of most up-to-date
    and previous technologies, it's amazing article.

    my webpage ... video genesis bonus

    RăspundețiȘtergere
  152. I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
    It is pretty worth enough for me. Personally, if all website
    owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than
    ever before.

    Feel free to surf to my weblog ... Restaurants in Sata Fe

    RăspundețiȘtergere
  153. Can I just say what a comfort to find somebody who truly knows what they are talking about
    online. You definitely realize how to bring an issue to
    light and make it important. More people have to check this
    out and understand this side of the story.
    It's surprising you are not more popular because you definitely possess the gift.

    Feel free to surf to my website ... search engine marketing company

    RăspundețiȘtergere
  154. Usually I do not learn article on blogs, but I wish to say that this write-up
    very compelled me to take a look at and do it! Your writing taste has been amazed me.
    Thanks, quite great post.

    Also visit my webpage liquid detergent

    RăspundețiȘtergere
  155. Aw, this was a very good post. Finding the time and
    actual effort to generate a very good article…
    but what can I say… I procrastinate a lot and never manage to get anything done.


    my web page ... video genesis review - videogenesisreviewbonuses.com -

    RăspundețiȘtergere
  156. Don't make a reactionary choice or hire a photographer about whom you have misgivings. So how one can find a photographer that can fulfil the desired expectations. Jen, her sister and assistant photographer, decided to join the photography business, ironically while she was searching for a wedding photographer for her day. From start to finish, these are some wedding photography poses you need to capture:. Don't be afraid to ask questions and we are
    practically a guest at your wedding, make sure you like your photographer.



    my webpage Atlanta Wedding Photographers

    RăspundețiȘtergere
  157. I blog frequently and I truly thank you for your content.
    The article has really peaked my interest.
    I'm going to take a note of your blog and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed too.

    Check out my web blog search engine marketing company

    RăspundețiȘtergere
  158. I am really enjoying the theme/design of your site.
    Do you ever run into any web browser compatibility issues?

    A few of my blog visitors have complained about my website
    not operating correctly in Explorer but looks
    great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this issue?



    Also visit my blog post :: Marketing Company *Premiosycertameneslapalma.Org*

    RăspundețiȘtergere
  159. Wonderful, what a website it is! This website provides valuable facts to us, keep it up.


    My weblog; discount coupons ()

    RăspundețiȘtergere
  160. I am curious to find out what blog system you're using? I'm experiencing some minor
    security issues with my latest website and I would like to find something more risk-free.
    Do you have any recommendations?

    Here is my web-site - bath remodeling

    RăspundețiȘtergere
  161. My brother suggested I may like this website. He
    was entirely right. This publish truly made my day.
    You can not imagine simply how much time I had spent for this info!
    Thanks!

    My site ... kitchen renovations perth

    RăspundețiȘtergere
  162. Hey very interesting blog!

    Also visit my page - dieta daneza originala

    RăspundețiȘtergere
  163. What's Happening i'm new to this, I stumbled upon
    this I've discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I'm hoping to give a contribution
    & assist other customers like its helped me.
    Great job.

    Feel free to visit my site; rapid content wizard review [http://rapidcontentwizardreviewbonus.com]

    RăspundețiȘtergere
  164. My spouse and I absolutely love your blog and find the majority
    of your post's to be just what I'm looking for. Does one offer guest writers to write content for you
    personally? I wouldn't mind publishing a post or elaborating on a lot of the subjects you write related to here. Again, awesome website!

    My blog - adams fireplaces (visummedia.com)

    RăspundețiȘtergere
  165. My relatives every time say that I am killing my time here at
    net, but I know I am getting experience all the time by reading thes nice posts.


    Here is my homepage ... dieta daneza

    RăspundețiȘtergere
  166. Great information. Lucky me I recently found your site by chance (stumbleupon).
    I have saved it for later!

    My page ... wholesale products

    RăspundețiȘtergere
  167. I blog quite often and I genuinely thank you for your information.
    This great article has really peaked my interest.
    I'm going to take a note of your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your RSS feed as well.

    my blog post: dr oz show

    RăspundețiȘtergere
  168. Your way of explaining the whole thing in this piece of writing
    is actually pleasant, all be capable of simply know it, Thanks a lot.


    Here is my web blog; zenegra

    RăspundețiȘtergere
  169. Very descriptive blog, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?


    my site ... kitchen countertops ottawa

    RăspundețiȘtergere
  170. Hello very nice web site!! Guy .. Excellent .

    . Superb .. I'll bookmark your site and take the feeds additionally? I am satisfied to search out a lot of helpful info right here within the post, we'd like develop more strategies on this regard, thank you for sharing.
    . . . . .

    my web site: dieta daneza pareri

    RăspundețiȘtergere
  171. When someone writes an post he/she maintains the image of a user in his/her brain that how a user can be
    aware of it. Therefore that's why this piece of writing is amazing. Thanks!

    My homepage - restaurant coupons

    RăspundețiȘtergere
  172. This is the reason why smart homeowners know very well to incorporate plans
    for Raleigh home renovation in their spending budgets every
    couple of years. However these loan plans charge a higher rate of interest compared to the secured loan plans.
    Attention to details is paramount in the cosmopolitan style,
    and all finishes should have either a gentle gloss or a luxurious matte touch.


    Feel free to surf to my homepage ... small bathroom remodel ideas

    RăspundețiȘtergere
  173. I drop a comment when I like a article on a site or I
    have something to valuable to contribute to the discussion.
    Usually it is triggered by the fire displayed in the post I browsed.
    And on this article Fără titlu. I was actually
    excited enough to drop a comment :) I actually do have
    a couple of questions for you if it's allright. Is it only me or do a few of the comments appear like they are coming from brain dead folks? :-P And, if you are writing on other places, I would like to keep up with everything new you have to post. Could you list every one of your communal pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

    my web site dieta daneza

    RăspundețiȘtergere
  174. These contractors can supervise or coordinate with builders
    and tradesmen to fulfill the demands of the renovation project.
    The best part about using a professional carting service is that they
    are open 24 hours a day, 365 days a year. -------- Good resources:
    Cost Estimating Software Construction Contracts House Renovation - Renovating Any Property or Home House Renovation - Renovating Your own Building.


    Have a look at my web site; kitchen renovation ideas on a budget

    RăspundețiȘtergere
  175. Hello to every one, the contents existing at this web page are in fact amazing for people knowledge, well, keep up the nice
    work fellows.

    Visit my webpage - rochii de mireasa

    RăspundețiȘtergere
  176. It's truly very complicated in this busy life to listen news on TV, therefore I only use internet for that reason, and get the most recent information.

    Here is my web-site - mortgage fraud ()

    RăspundețiȘtergere
  177. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and in accession capital to assert that I get
    actually enjoyed account your blog posts. Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

    Review my web-site - dieta daneza

    RăspundețiȘtergere
  178. You're so interesting! I don't think I have read through a single thing like
    that before. So good to discover somebody with genuine thoughts on this
    issue. Really.. thanks for starting this up.
    This site is one thing that's needed on the internet, someone with a bit of originality!

    my web page dieta daneza pareri

    RăspundețiȘtergere
  179. Thanks for every other great post. Where else may anyone get that kind
    of information in such a perfect means of writing?

    I have a presentation next week, and I am at the
    search for such info.

    Have a look at my blog post: mortgage modification *hikima-clinic.com*

    RăspundețiȘtergere
  180. I have read so many posts on the topic of the blogger lovers but this post
    is genuinely a nice piece of writing, keep it up.

    Also visit my homepage; Mortgage fraud

    RăspundețiȘtergere
  181. An impressive share! I have just forwarded this onto
    a colleague who has been doing a little research on this.
    And he actually bought me dinner because I found it for him...

    lol. So let me reword this.... Thank YOU for the meal!!

    But yeah, thanx for spending some time to talk about this topic here on your internet site.


    Also visit my blog post: Social bookmark

    RăspundețiȘtergere
  182. However, within a year of trying to change my dietary lifestyle
    Im finding that I need the feedback from the
    scales. Traction is good Support and external
    motivational help dieting for beginners is always a gift you can offer your
    child is a deep and abiding appreciation for water.



    Also visit my weblog - northern internet security ()

    RăspundețiȘtergere
  183. I'm curious to find out what blog platform you happen to be utilizing? I'm having some minor security issues
    with my latest site and I'd like to find something more safe. Do you have any suggestions?

    My site payday loans for bad credit

    RăspundețiȘtergere
  184. It's a shame you don't have a donate button!
    I'd without a doubt donate to this fantastic blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account.
    I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group.
    Chat soon!

    Here is my homepage ... local movers and packers (minhua.org)

    RăspundețiȘtergere
  185. Gгeetings fгοm Loѕ angeles! І'm bored to death at work so I decided to check out your site on my iphone during lunch break. I enjoy the information you provide here and can't wait to
    tаke a look when I gеt home. I'm amazed at how quick your blog loaded on my cell phone .. I'm not еvеn uѕing
    WIFI, just 3G .. Αnyways, amazing sіte!


    Αlso νiѕit my page - reputation managers

    RăspundețiȘtergere
  186. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I've really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I'll be subscribing to your feed and I hope
    you write again very soon!

    Feel free to visit my weblog :: antibiotico

    RăspundețiȘtergere
  187. Hey There. I found your blog using msn. This is a
    really well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your useful information.
    Thanks for the post. I will certainly comeback.


    Here is my blog post: seattle Dentists

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!