Google Website Translator Gadget

vineri, 29 iunie 2012

Nicu Paleru - Sfintii Petru si Mihai



                         BUNA DIMINEATA LA TOATA LUMEAAAA!!!!!
AZI 29 IUNIE SARBATORIM PE SFINTII PETRU SI PAVEL ...,,LA MULTI ANI'' CELOR CE LE POARTA NUMELE!
 Sfintii Petru si Pavel sunt praznuiti impreuna pentru ca au murit in aceeasi zi, de 29 iunie a anului 67 d. Hr. Insa, cei doi apostoli au primit moarte martirica in mod diferit: Pavel pentru ca era cetatean roman, a fost omorat prin decapitare, iar Petru a fost rastignit cu capul in jos.
Apostolul Petru  a predicat in ziua  Cincizecimii, iar in urma predicii sale s-au botezat trei mii de persoane si a propovaduit Evanghelia in Iudeea, Antiohia, Pont, Galatia, Capadocia, Asia, Bitinia si Roma. S-a savarsit la Roma, prin moarte martirica, alaturi de Sfantul Pavel, in timpul persecutiei lui Nero. Dupa propria lui dorinta a fost rastignit cu capul in jos si a fost inmormantat pe dealul Vatican. Asemanarea lor sta in pocainta, in propovaduirea invataturii lui Hristos si in primirea mortii cu bucurie pentru credinta in ISUS.
123tagged.Com

100 de comentarii:

  1. PETRU si PAVEL09:40

    Buey Cezarica tata !
    Eu ma sparg in figuri de-mi clantane dintii, pe postarea din urma, sa te duc la 82 de mii de vizualizari, iar tu umbli cu prosteli !
    Ce dracu bre, daca mai puneai si un sobor de popi langa floare, rezolvai problema !
    Te iei dupa toate prostiile pe care le-am scris de dimineata !
    Lasa lumea sa se trezeasca, ca a stat tarziu in noapte (ai vazut, unii inca se mai injurau pe la 2 dimineata), sa citeasca ce s-a mai postat, dupa care schimbi fila !
    Retine regula ! Niciodata nu pui o postare noua inainte de ora 18.00 ! Ori o pui inainte de stingere, pe la ora 22, ori a doua zi, dupa 18. Nu stau sa-ti explic de ce, dar fa asa cum te invat, ca e bine !
    Acu', las-o asa, vedem noi ce scoatem de aici !

    RăspundețiȘtergere
  2. PETRU si PAVEL09:44

    Mi-ai ciuntit dreaq elanul ! Daca vezi ca-ti merg comentariile, iar contorul se invarte ca la Enel, nu schimbi postul bre omule !
    Cand eram si eu pe val, ma pui sa ma convertesc la cele sfinte !

    RăspundețiȘtergere
  3. CIMPOIUL DIN VALE10:17

    Ce vedem noi pe pagina cea mai importanta a sindicatului lu' Dogaru ?
    Pai vedem ca, alaturi de chemarea la lupta pentru cucerirea Basiliei din data de 14 iulie, se mai posteaza si ceva publicitate de interes general. Postarea se numeste "Oferta turistica". Faceti clic acolo si o sa vedeti ditamai oferta !
    Cred ca careva din Comitetul de Directie ori a fost cazat acolo moca, ori are neamuri care lucreaza la hotelul ala uitat de lume, ca altfel nu se explica de ce baga publicitatea pe pagina principala !
    Ia, ia, cineva imi sufla in casca ca asa vrea muskii lu' Ranciog !
    Hai sa va spun cum e acolo, ca am fost !
    Locatia e la Tambalul de Jos, undeva intre Cimpoiul de Sus si Vintu din Fund, adica la dracu in praznic.
    Preturile sunt exorbitante, si la Mamaia in buricul targului, gasesti cazare mai ieftina !
    Vrei nu vrei, iti baga crapelnita pe gat, pana te constipi. Adica un milion de persoana/zi, da iti si dau de mancare pana te caci pe tine, vrei-nu vrei !
    Altceva ce sa faci acolo, ca daca ai apucat sa bei doua pahare de vin din zona (fara apa), la al doilea jumate esti MUCI ! Chestia e ca, dupa ce te trezesti, nu te doare capul si parca iar ai mai bea un vin, si iar esti MUCI ! Asa ca, treaba cu vizitatul prin zona pica !
    Zice ca are "DOTARI DE 3 STELE". Are o pula, de fapt rezulta si din reclama ! Ia:
    DOTARI de trei stele:
    - Parcare privata
    - Minigolf
    - Tenis de masa
    - Teren joaca pentru copii
    - Teren pe iarba pentru activitati sportive
    Adica parcarea privata e o dotare de 3 stele ! Sau nustiu ce imas din zona !
    Sau masa pentru tenis ! Cacaturi de adormit fraierii ! Sufla vantul pe acolo, in afara de betii organizate, nici dreaq nu calca in pustietatea aia !
    Revin: vinul e bun al dracului, da costa daca vrei sa crapi mai mult !
    In rest, vesnica reclama romaneasca : haloimis fratilor, crapelnita la greu de-ti iese untura pe cur ! De parca ne-am nascut numai ca sa bagam in noi, fara numar !

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim10:28

    BAI CEZARICA
    Sterge dracului panarama aia cu Petrica Partzu, nu vezi ca ti-ai blocat blogul de nu mai poti naviga ca lumea ? Poze peste scris, scris peste filme, talmes-balmes ! Ce dracu ai facut, ca dam cu mausurile de masa de la sar capacele !

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim10:30

    STERGE BAAA AIA CU PRUNELE, CA TI-AI BLOCAT SAITUL, BAAAAAAA !

    RăspundețiȘtergere
  6. CONTRAREVOLUTIONISTUL10:32

    Filiala Slatina umbla la muya lu' DOGARU !

    Ia:

    SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
    FILIALA 1 SLATINA
    JUDETUL OLT


    Domnului PRESEDINTE
    al
    SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
    Col (R) Mircea DOGARU
    Biroul Operativ al Filialei 1 Slatina, judetul OLT, intrunit in sedinta, astazi 28.06.2012 a analizat evolutia actuala a situatiei politice interne si pozitia Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate fata de rezolvarea celei mai stringente probleme a membrilor sai, respectiv diminuarea drastica a pensiilor, foste militare si in mod deosebit ale disponibilizatilor si a hotarat, in unanimitate sa va aduca la cunostinta urmatoarele:

    Constatam din partea domniei voastre aceeasi lipsa de colaborare cu filialele din teritoriu-odata spuneati ca nu suntem organism militar, suntem sindicat-, contrar celor hotarate la Consiliul National al Reprezentantilor si invocate permanent de catre dvs..

    2. Ca de obicei, ati hotarat, de unul singur, organizarea unui miting de protest, pe 14 iulie 2012, cu toate ca printrun comunicat anterior lasaseti impresia ca ne consultati, urmand sa ne pronuntam pana la sfarsitul lunii. Mai mult decat atat, ati declansat campanie de presa pe aceasta tema, incepand cu emisiunea de pe B1TV din seara zilei de 27.06.2012, si continuand cu postarea de pe blogul sindicatului. Datorita modului neprofesionist- lipsei echipei si modului dictatorial- a tratarii cu superficialitate a problemei-stiind ca postul respectiv este unul favorabil Basescului si puterii portocalii-dar si a amenintarilor directe la adresa unei parti a coalitiei la putere, ati gafat, facand-cum nu de putine ori ati mai reusit-un mare deserviciu disponibilizatilor si fostilor militari-ati declansat o noua isterie impotriva noastra. Ne desolidarizam de pozitia dvs.. Ne desolidarizam, pentru ca prin amenintarile la adresa puterii actuale, in mod deosebit a primului ministru, insinuati ca dorim sa destabilizam USL si prin aceasta ROMANIA. Consideram ca pozitia dvs. nu este benefica si nu reprezinta si vointa noastra. Drept urmare, NU DAM CURS SOLICITARII DVS. de participare la protest.

    RăspundețiȘtergere
  7. CONTINUARE10:34

    4. Mentinindu-va pe pozitia de forta-data de membru fondator si de sprijinul echipei care va sta alaturi-pozitie, care cu toate abaterile, ezitarile si erorile ei, trebuie sa recunoastem ca a reusit sa distruga intentia criminala, a lui Basescu si a clasei politice portocalii de eliminare a sistemului pensiilor militare, sa opreasca procesul de ciopartire a pensiilor, dar si de stergere a trecutului, onoarei si demnitatii noastre de fosti ostasi in slujba PATRIEI- neconsultindu-ne in continuare si derapand grav de la adevaratele obiective ale crearii sindicatului, care nu sunt in niciun caz, nici transformarea noastra intrun partid politic, care sa va aduca la varful societati civile, nici ajungerea la putere, nu faceti altceva decat sa slabiti miscarea noastra sindicala. Prin implementarea acestui mod si promovarea stilului dvs. autoritar, aruncati in aer orice colaborare pe plan local cu USL. Va amintim ca nu poate fi vorba in niciun fel de transformarea noastra in partid politic, vedeti in acest sens hotararile si deciziile CNR
    5. Ati transformat SINDICATULUI CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, fara sa ne intrebati daca vrem, numai de dragul scaunului pe care vi l-au oferit, sau pe care v-ati asezat, dintrun sindicat militar intrun conglomerat de asociati, ONG-uri, ligi, etc., pe care l-ati autointitulat pompos CNSC. Cu ce drept ? Simbolic vorbind ati creat o Arca a lui NOE, dar nu aveti puterea lui Dumnezeu! Ati facut, asadar, alianta, fara sa ne intrebati, cu o parte dintre cei care din noiembrie 2008 au clamat si s-au luptat pentru eliminarea pensiilor militare. Mai mult decat atat, cam balacariti magistrati, in loc sa le cautati sprijinul, dar vreti drepturi pentru personalul auxiliar si grefieri! In loc sa solicitam similitudine cu magistratii, asa cum ei au invocat-o in cazul lor, atunci cand clasa politica a vrut sa le taie macaroana, pardon, privilegiile, noi cerem ca cei cu 10 clase-si ma refer la grefieri- sa aiba in continuare privilegile, adica pensie dubla de colonel. In ceea ce ii priveste pe revolutionari va reamintim daca ati uitat ca ei sunt cei care au ajutat puterea sa ne bage in tarcul de la Cotroceni, adica cei care au picheta statuia Leul o perioada indelungata, pentru ca sindicatul nostru sa nu poata protesta la usa lui Basescu. Va cerem sa revedeti statutul sindicatului nostru si sa actionati pentru indeplinirea obiectivelor noastre, ale noastre, nu ale ,,aliatilor” Va cerem asta pentru ca ati disipat obiectivele noastre in cele ale ,,societatii civile”, cum ii spuneti dvs. Pe noi nu ne intereseaza, acum, rezolvarea tuturor problemelor societatii civile, ne intereseaza soarta noastra si a familiilor noastre, care ne-au suportat si alaturi de noi au suportat privatiunile vietii de militar.Va cerem sa actionati numai si numai in numele sindicalului nostru. Numai avand obiectivul nostru in fata vom reusi sa determinam, in primul rand coalitia la putere si cu timpul si populatia, sa ne recunoasca statutul si concomitent drepturile, revendicarile si doleantele, si apoi sa indrepte raul facut. Actionand in continuare ca si pana acum riscati domnule presedinte sa va treziti in situatia hilara, de a fi singurul sindicalist militar, la mitingurile aliatilor. E dreptul dvs. puteti s-o faceti, dar nu ne mai invocati/convocati si pe noi.Veniti la realitate si observati ca drepturile aliatilor dvs. sunt in contradictie si le exclud pe ale noastre. Vrem sindicatul nostru curat si simplu, cum a fost la inceputuri, nu vrem sa ne pierdem identitatea! Daca este nevoie de protocol cu puterea, numai de acest gen de protocol poate fi vorba, de nimic altceva!

    RăspundețiȘtergere
  8. INCHEIERE10:35

    6. Va solicitam sa observati, ca totusi spre deosebire de vechea guvernare-care nu a facut altceva decat sa ne steraga identitatea a ceea ce am fost-, actuala putere, cu pasi mici, a facut ceva, a inceput sa repare din ce au stricat si distrus portocalii. Pasii sunt mici, nu cum ne-am asteptat, dar dvs. nu aveti girul nostru sa distrugeti speranta.Vrem sa comunicati si sa relationati cu puterea actuala, cu ministerele, cu toate organele statului, indiferent de ifosele si resentimentele dvs., si numai in numele sindicatului. Dati dovada de mai multa maleabilitate si initiati dialoguri constructive, nu in spirit de fronda!Nu vreti, nu puteti, desemnati pe altii, chiar si din provincie! Asta nu insemna ca va marginalizam si nu va recunoastem munca si lupta dvs. pentru sindicalistii militari.Vrem sa maximizam eforturile noastre, pentru a reduce si elimina cat mai rapid suferintele.
    7. In cazul in care veti continua in aceasi directie, dvs. si sindicatul, sunteti foarte aproape de a va situa pe aceeasi pozitie cu gl. Iliescu si ANCMRR, adica sa deveniti/devenim nereprezentativi si anexe ale puterii!
    8. In situatia ca veti dori sa dispuneti blocarea blogului filialei, va reamintim ca regulile de comunicare, dupa care ati actionat in cazul Sectorului 5 Bucuresti, nu se regasesc in ROF-ul de la Alba Iulia.
    9.
    Va rugam sa dati curs solicitarilor filialei noastre, care speram ca nu vor fi singulare, in spiritul si in lumina reglementarilor statutare si din ROF.


    P. S . Poate ca protestul si nemultumirea nu ar fi trebuit sa fie publice, dar aproape mereu dvs. ne-ati impus ce ati dorit. Dorim consultare, conducere colectiva si respectarea statutului.

    Biroul Operativ al Filialei 1 Slatina, a Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate

    RăspundețiȘtergere
  9. ANALISTU10:39

    Tocmai ce am luat legatura cu Domnul Dogaru si, purtatorul de cuvinte al domniei sale, Domnul Pricinescu, mi-a spus ca nu poate vorbi ! Din cauza uzurpatorilor de la Slatina, are muya plina de sange si, mai grav, tocmai cand a vrut sa dea ordinul de plecare la revolutie, s-a impiedicat si a cazut pe scari, direct in cap ! Cica mai rau decat domnu Poc de la Cluj, care a cazut in cap, in direct la teve !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:46

      A PREVAZUT BINE ala ieri, numa ca a incurcat filiala de la Caracal cu aia de la Slatina. Da', asa cumva, tot pe-acolo e !

      SUPER MITING 28 iunie 2012, 16:13

      Referitor la SUPER-MEGA-COLOSALUL miting din 14 giulai !
      Am luat legatura cu departamentul organizari de la CeDe, condus de domnu Tudor, care ne-a comunicat ca:
      -pentru cei 3 reprezentanti ai Moldovei, accesul in Bucuresti se va face prin DN2 - Sos. Colentina (Parc Plumbuita);
      -reprezentantul filialei Caracal poate patrunde pe A 1 - METRO Militari. Este necesara reconfirmarea sigurantei participarii acestuia, intrucat se intentioneaza inchiderea circulatiei publice pe A1, in ziua de 14 iulie, intre orele 07.00 si 09.30, la sosirea delegatului si intre 18.00 si 21.00, la plecarea delegatului din capitala !
      -delegatii si voluntarii din Moldova, e rugati sa vina treji, ca data trecuta o fost beti ca porcii si strgau "CIUC, CIUC, CIUC, inca o lada si ma duc !"
      -pana cel mai tarziu 3 iulie, sa ni se comunice obligatoriu, dimensiunile fiecarui participant astfel incat, daca crapa vreo unul de la caldura, sa-l returnam la domiciliu direct in cosciug.
      Departamentul anunta participantii sa nu se ia dupe zvonuri ca la ambasada Frantei se vor da mici si bere moca ! Nu-i adevarat, aia e mai zgarciti ca Dinu Paturica, asa ca, sa nu se plece de la miting !

      Ștergere
  10. Anonim10:48

    STERGE BAAAAA IN PULILII NOASTRE POSTAREA CU NEA MARTU, CA AI DEFECTAT SISTEMUL BAAAAA !

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata , gata , calmmmm ce dracului ca doar nu s-a defectat un avion fara scaun si motor , in zbor!!(cica ,cu astea ne vom dota ca-s gratis si ne dau OFFsaid cat poftim)

    RăspundețiȘtergere
  12. DIVIZIA ANTIDROGaru11:25

    Nu-mi vine sa cred ca Ranciogul inca nu a blocat saitul alora de la Slatina ! Ori e la mare, ori l-a trimis sefu-su dupa gheata si inca nu a vazut, ori o pune si el de-o contrarevolutie la Bastilia lu' Dogaru !

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim11:26

    Vin americanii baiiii ! Ia vedeti dreapta sus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. REMEMBER11:33

      Nu baiiii...au fugit americanii baiiii...

      Uite ce am scris de dimineata:

      KRAMER vs KRAMER 29 iunie 2012, 08:22

      Buey, din cauza voastra, semiti antisemiti de nesimtiti ce sunteti, sovini spurcati de tradatori ultranationalisti, fascisti si hitleristi de tot cacatul, neamuri proaste de Cu Clucs Clan si antimandela de aparthaid, animale de Ciobo Borno care umbla cu spanzuratul lu' Craisoru muntilor,

      Domn Cezaru isi pierde colaboratorii cei mai de seama !

      Ia uitati-va sus in dreapta, la rubrica "Interactiv" ! Functiile de la nr.crt. 1 si 2 din statul de organizare, au devenit vacante ! Cred ca ori au fost disponibilizati seniori editorii aia de 5 stele, Hoberth Rohart si Robert Horvath, cu ordonanta, ori si-au dat demisia !
      Eu propun ca locurile sa nu ramana vacante si sa sondam opinia daca e de acord sa-l punel la nr. crt.1 pe Curdeleu, care sa duca o perioada, prin cumul, si nr.crt.2 !

      In rest, numa de bine. Serios ca, dupa ce l-am citit pe CINEASTUL de mai sus, am simtit nevoia sa-mi dau pantalonii jos !
      Initial am crezut ca e un nou film "ROMAN CONTRA ROMAN", adica cum e filmul ala cu americani "KRAMER CONTRA CRAMER", da numa ca aici e vorba de Petre ROMAN contra lu Mioara ROMAN.
      Eeee...cand a mai bagat-o si pe aia cu rusinea uitatului in oglinda, chiar ca m-a luat o cufureala sublima ! Da nu-l mai comentez pe nea Roby Muv, ca-i fac reklama gratuita !

      Sa dea dreaq cum iti fute cate unul existenta !
      Stai in pula mea acolo si fa filme, lasa-l pe domnul Horty in pace !


      Laba Trista
      29 iunie 2012, 09:27

      Stau si ma intreb de unul singur ca proasta (ca daca Curdeleu nu e, nimic nu e) !
      Pe nea filmoteca ala de mai sus, cineastul frate cu premiul Oscar, Roby Hovart, chiar il mai cheama si DEVA ? Sau e asa ceva de rezonanta artistica, de smekereala gen Mihailescu BRAILA, Stefanescu DELAVRANCEA sau Vanghelie SECTOR 5 !?
      Interesant. Cred ca dupa ce o sa ma fac si eu un artist de asta foarte recunoscut, o sa-mi trag si eu o intitulare de asta nashparlie, ca de exemplu: Laba Trista SPERMEZEU (BN), sau Laba Trista BAICOI (PH), sau Laba Trista FUTUTA (SB) !
      Ei, ce ziceti ?

      Ștergere
  14. Anonim11:28

    Asea pretinu', acu ne putem vedea si noi la fata, ca lumea !

    RăspundețiȘtergere
  15. ,,Domn Cezaru isi pierde colaboratorii cei mai de seama" ! Nu ! E pe baza de concediere pe cauza de boli naturale!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:52

      Ei, si tu !
      Eo am vrut sa fiu mai elegant, da' daca zici tu....

      Ștergere
  16. INCHIZITORUL11:46

    Auzi frate!
    Cica,
    Sfintii Petru si Mihai si-au tras o crasma-n rai
    Si cica
    Cine bea din vinul dulce, drept in RAI el va ajunge
    Iar cine bea din borhoteala, ajunge-n butoiul cu smoala !

    HEHEIII... da acuma vine chestia de rezistenta maxima:

    Cica,
    Dumnezeu ca e mai mare, sade pe butoi calare !

    Bai, da popa Streza de la Cluj a ascultat hitul asta ?

    RăspundețiȘtergere
  17. Anonim11:48

    Te pui cu romanul ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Anonim12:23

    karadeniz spunea...
    29 iunie 2012, 11:37
    @ plano10 - haiducii de pa Armya & all

    Faza finală a acestui proiect va fi probabil diferită de această variantă și va suferi multe modificări până în faza de legiferare.
    Sunt câteva probleme care încep să se contureze și de care probabil vor trebui să țină seama cei care vor concepe forma finală a acestui proiect, conducerea MApN, comisiile de apărare din parlament, guvernul, CSAT și comandantul suprem al armatei:
    - definirea clară a noțiunii și profesiei de militar. Cine, pe ce criterii și în ce condiții, intră, și mai ales nu intră, în această categorie;
    - introducerea militarilor profesioniști în legea pensiilor militare;
    - cei mai mulți actuali pensionari vor dori menținerea cuantumului câștigat prin legea 119;
    - cei care au ieșit cu vechime incompletă vor dori să-și păstreze pensiile după L.164;
    - noua lege va trebui să țină seama, pentru cei pensionați anticipat și parțial anticipat în perioada restructurării , de angajamentele statului român, făcute prin OG 7/1998, precum și de aceia, nu tocmai puțini, care au fost restructurați fără drept de pensie și care în următorii ani îndeplinesc condițiile de a obține o pensie militară parțială;
    - scoaterea funcţionari publici cu statut special din noua lege a pensiilor militare;
    - diferențierea între grupele „condiții speciale” și „alte condiții”;
    - reintroducerea limitelor de vârstă în grad, abrogate de L. 53/2011;
    - introducerea în lege a referirilor privind semnul onorific “In slujba armatei” fostul “Merit Militar”;
    - introducerea de către ministerul muncii a grupei ”0 Forțele armate„ în structura clasificării ocupaţiilor din România și elaborarea de standarde naționale de clasificare a acestei ocupații ;
    - armonizarea și actualizarea întregii legislații privitoare la forțele armate și apărarea țării ;
    - verificarea, de către o comisie mixtă a curții de conturi și ministerului muncii, a corectitudinii modului de calcul a pensiilor militare, efectuat de către personalul DFC, atât pe L.164 cât și pe L119, a modului de întocmire a dosarelor de pensii de către structurile de resurse umane, de actualizare a memoriilor originale de către CMJ ;
    - stabilirea unor criterii și condiții clare pentru stabilirea locurilor de muncă şi activităţilor cu condiţii deosebite, condiţii speciale şi alte condiţii;
    - prin acțiunile miniștrilor apărării și șefilor SMG, de după aderarea României la NATO, în special a lui Gabriel Oprea și Gheorghe Marin, eforturile, din perioada 1998-2003, cu toate implicațiile sociale și financiare, de restructurare a armatei au fost anulate, existând iar un excedent major la vârful piramidei și un deficit la bază, mai grav fiind faptul că angajările preferențiale prin filiera indirectă au redus mult baza de selecție spre funcții superioare. Probabil că va fi nevoie de o nouă restructurare a armatei pentru rezolvarea excedentului de funcții de la vârf și deficitului numeric și mai ales valoric de la bază.
    Normal și firesc ar fi ca pentru toate greșelile, cu sau fără intenție, făcute în perioada 1998-2012, care au costat financiar, destul de mult, au provocat imense daune morale militarilor, au produs un grav deficit de imagine și încredere armatei române și au adus-o în cea mai vulnerabilă postură de după al doilea război mondial, să fie găsiți și sancționați cei vinovați.
    Probabil mai sunt destule aspecte ori probleme pe care le-am omis și pe care sper le sesizați.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. HAIDUCII de pe ARMYIA ol inclusiv14:27

      Handicapatul care a realizat aceasta compilatie de idei, vrea si pedeveuri acuma !
      Doar cateva observatii:
      La prima liniuta : nu intereseaza pe nimeni de "cine nu intra". Daca se va defini clar notiunea de "Cine intra", trebuie definita si mai clar, ca lacrima, ca picatura de izvor si "Cine iese", dar, mai ales "Cum se iese" ! Logic, nu ? Intri-iesi, intri-iesi ! Cine nu intra da-i in pulilii noastre, tre sa fie soboarele de popi si muzica de garnizoana, care de miercuri dupa masa si pana la raportul de luni, canta la nunti, botezuri si paranghelii de-ale sefilor, pe moca !
      2. La liniutele 3 si 4: total incorect ! Se contureaza ca se pune problema ca cei cu ele crescute, dupa un an, sa faca schimb cu cei cu ele taiate si tot asa, de la un an la altul ! Asta ca sa se refaca spiritul de corp, nu cum vrea derbedeii aia de la Comitetul de Directie al sindicatului sa ne dezbine ! Chestia e ca nu se poate contura bine ideea asta din cauza a lu'3-4 zapaciti care nu vor sa ramana cu ele marite, domnule, si gata! Asteptam poate crapa la mitingul din 14 giulai si atunci conturul va prinde forma finala !
      3.La liniuta nr.5: greu de realizat. Mai simplu e sa se dea ordonanta pentru toti in viata la ora asta, care n-au beneficiat de ea. Ea exista, numa trebo renumerotata, ceva acolo, sa-i zica OGhe 7 prim, sau cu 1, iar de la 1 august sa se distribuie gratuit la toate chioscurile de ziare pe baza de talon pe care DeFeCe sa inscrie ca "Nu a fost beneficiar de ordonanta" !
      4. La liniuta 6: imposibil de scos din legea chiar acea categorie care a fost de cel mai mare curaj si a dat cu caschetele peste gardul de la Cotroceni, impreuna cu urarea cu javra ordinara ! Nici nu intra in discutie, pai la cine pula mea sa mai strige demonstrantii "Militia ecu noi", daca ei n-ar mai avea pensii militarizate !
      Despre introducerea in COR a grupei "O Fortele armate", sunt total de acord, cu conditia sa ne faca si carnete de munca, iar salariile unui comandant de companie sa fie la nivelul unui director adjunct de la Enel sau de la Petrom ! Daca nu, sa ramanem asa si poate se reuseste ceva pe linia lu' NATO, cu care tot ne batem in pept !
      In rest sunt texte preluate de la analiza starii Directiei Management Resurse Umanitariste a meapene si din scrisoarea indisciplinatului ala de locotenent, dat afara din armata, pentru ca nu a vrut niciun instelat sa-i ia in considerare gravele probleme cu care se confrunta sistemul.
      CONCLUZIA: timp pierdut, probleme vechi, prosti mai noi !
      PS: recomand sa nu se controleze prea adanc modul de calcul, pentru ca, cel putin 25 de mii de specialisti de-ai lui Oprea si doamna Lupu, risca puscarie, cu suspendare, pentru fals, uz de fals si cum pula mea se mai numesc cacaturile astea penale.

      Ștergere
  19. @ Cezar
    Sunt indurerat pentru demiterea mea din functia de redactor. Speram la mai mult. Probabil voi fi inlocuit
    cu un tanar tanchist blond plin de briantina. Cu aceasta ocazie anunt faptul ca si primul ministru Ponta a fost facut peste noapte capitan.
    Eu credeam ca este demult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @RH + Este, pentru ca ataci pe toata lumea de etnie....romaneasca ! Ataci oameni aflati in suferinta si care tie nu ti-au facut nici-un rau!(asta nu se face!)
      Nu am remarcat sa ataci partea maghiara a ...fostului guvern roman(Boc-MRu)???
      Si eu sunt ,,indurerat" cu atat mai mult cu cat la-ai dat in gat pe Ceausescu pentru ca facea bomba atomica ca sa-i ,,futa si pe rusi si pe americani" - asta bineinteles dupa ce anuntase el TVR-Actualitati!!!!

      Ștergere
    2. PRO Roby16:50

      Da-i ba functia inapoi, ne mai distram si noi !
      Toata lumea ii da muie ! Aia de la Niu Iorc l-au sters de pe distributia filmului lui personal, ala cu un buget de peste 1,6 mde de dolars, tu l-ai sters de pe blog si l-ai indurerat...toata lumea ii sterge cate una !
      Primeste-l inapoi, hai, nu fii rau, ca azi e sarbatoare mare si e pacat !

      Ștergere
    3. 1. Decaderea din fonctie nu a fost facuta azi ! Suntem crestini ce naiba !
      2. Sa auzim ceva ,,critici si angajamente" nu asa...!!!!

      Ștergere
  20. Anonim15:01

    Cezare ia in zi de sarbatoare un ALUPIGUS tare si sa-mi zugi degetul mare pe care l-am avut bagat in kur pentru a ta desfatare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca am sa las si ,,productia ta" numai si numai pentru a te face de ras fata de comentatorii stilati , cu bun simt ,doxati si plini de umor , care scriu pe aici !!!Hai prostule sa vedem ce poti???

      Ștergere
    2. Anonim18:08

      Pai ce pot sa fac decit sa-ti dau moouuieee!!!

      Ștergere
  21. Anonim15:01

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/evenimentul-zilei-va-prezinta-lista-completa-a-coloneilor-din-politica-989448.html

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Nestimati domni care se ocupa de mine..........

    Nestimate domn.
    Cateva clarificari. Sunt din Deva..........
    Spre deosebire de dumneata care reprezinti doar gaura din fundul curtii...eu reprezint Romania.
    Deschideti
    http://www.devagallery.com/
    Vei vedea la " exhibition " la sfarsit tricolorul romanesc
    stilizat. La fiecare expozitie la intrare arborez drapelul national.
    Deschideti
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html
    In curand noul meu film de lung metraj The Chosen ....sper sa cada Basescu sa-l pot reprezenta la Bucuresti. Vor veni multi spectatori in civil.
    Aveti biletul asigurat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NESTIMATU de MAGAR16:41

      Bay Horvy, de ce putza mea esti suparacila ! Pai, aia am intrebat si eu, foarte politicos, daca te cheama si DEVA, sau ti-ai "agatat" si intitulatura asta la nume, ca sa dea mai bine, asea, pe marile ecrane, cand se da scrisul cu distributia ! Adica mai kashto suna, asea, Robert de Deva Niro, nu ? Ce pula noastra de Ciobo Borno te superi asa pe noi, de parca am fi scris la ziarul lu Cornel Vadim Tudor !
      PeSe: la ce crasma se va rula filmul tau de metraj mai lung ? Ca vreau sa ma inscriu de pe acuma, manca-ti-as pipa de sherloc holms !

      Ștergere
  23. Anonim16:08

    karadeniz spunea...
    29 iunie 2012, 14:44
    Ministerul Apararii isi infiinteaza propriul corp de avocati, numit Corpul de Asistenta Juridica Militara

    Senatorii Arcas Viorel - senator PSD; Cordos Alexandru - senator PSD; Moga Nicolae - senator PSD si Valeca Şerban-Constantin - senator PSD au facut o propunere legislativa pentru infiintarea unui Corp de Asistenta Juridica Militara.
    Legea nr. 80/1995 are ca obiect de reglementare statutul cadrelor militare, drepturile si obligatiile acestora.
    Prin prezenta propunere legislativa se are in vedere reglementarea institutiei de aparator militar. In opinia initiatorilor, instituirea acesteia prin lege este necesara si oprtuna.
    Prin aceasta propunere legislativa de modificare si completare a art. 9 din Legea nr. 80/1995 se infiinteaza Corpul de Asistenta Juridica Militara (C.A.J.M.) care e constituit in scopul conferirii unei juste aparari pentru personalul militar.
    Personalul CAJM este constituit din ofiteri absolventi cu diploma de licenta de studii superioare juridice acreditate si personal militar si civil auxiliar.
    Personalul auxiliar va fi asigurat in functie de necesitati cu efective din randul cadrelor militare (ofiteri, maistri militari si subofiteri, soldati si gradati) si cu personal civil.
    Consilierii juridici ai unitatilor provin din:
    a) randul ofiterilor, maistrilor militari, subofiterilor si soldatilor si gradatilor in activitate care au studii juridice finalizate cu diploma de licenta;
    b) randul absolventilor de studii juridice finalizate cu diploma de licenta, care au fost recrutati pe filiera indirecta si care indeplinesc toate conditiile obligatorii specifice activarii stabilite de catre regulamentele si normativele Ministerului Apararii Nationale.

    Structura si statutul Corpului de Asistenta Juridica Militara (CAJM) se vor stabili prin Hotarare de Guvern.
    Prin urmare, fata de toate argumentele mentionate, s-a elaborat prezenta propunere legislativa de modificare si completare a Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare pe care, in conformitate cu prevederile art. 74 si 75 din Constitutie, republicata, este supusa Parlamentului spre dezbatere si aprobare.

    Lege pentru modificarea si completarea art. 9 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare
    Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege
    Articol unic - Art. 9 din Legea nr. 80/1995 privind statulul cadrelor militare, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 155 din 20 iulie 1995, ci modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:
    1. Litera e) a alineatului (1) a avea urmatorul cuprins
    "e) suportarea de catre Ministerul Apararii Nationale a sumelor necesare pentru asigurarea asistentei juridice a cadrelor militare, prin Corpul de Asistenta Juridica Militara, pentru fapte savarsite de catre acestea in exercitarea, potrivit legii, a atributiilor de serviciu, in conditiile stabilite prin ordin al ministrului apararii nationale."
    2. Dupa alineatul (1) se introduce un nou alineat (1^1), cu urmatorul cuprins:
    "(1^1) Asistenta juridica a cadrelor militare va fi asigurata prin aparatori militari din cadrul Corpului de Asistenta Juridica Militara, pentru fapte savarsite de catre acestea in exercitarea, potrivit legii, a atributiilor de serviciu, in conditiile stabilite prin ordin al ministrului apararii nationale."

    e-juridic.manager.ro – 28.06.2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Caradeniz o freca in timp ce spunea:16:57

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. LORDELU KaKaT Ratzelu18:00

      Nea Lordelu KaKat Ratzelu,
      Unii externalizeaza serviciile, altii inventeaza cai verzi pe pereti !
      Romanii e cei mai tari in materie! Si dupa aia urla disperatii aia care si-au mancat viata pe supersonice, halicioptere, sau pe varful muntilor si pe fundul apelor, ca au grupe de munca de cacat, ca popii si juristii le-au luat fata ! Asa va trebo ca puneti botul !
      Armata de asta are nevoie acum, de corp de juristi, nu de avioane noi, tehnica noua si specialisti pe masura !
      Aviatorii militari or sa mai zboare cu avioanele numai in vis, sau prin telecomanda la Clubul de Aeromodele !
      Eo propun ca primul sef al Corpului de avocati sa fie Uoprea 4stele!
      Daca as avea ocazia-dar nu am, sa intalnesc unul de asta care fute existenta armatei cu proiecte de astea de cacat, i-as trage o flegma de sa-l umplu de cacat. Du-te ba te-mpusca !

      Ștergere
  24. Lord-Ratoi-Ka.-nu trebuie a fi jignit!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17:27

      Da-i ba fonctia inapoi omului ala de Robi, baga-ti-ai in cur comentariul lu Caricideniz ala, pe care l-ai sters !

      Ștergere
    2. LORD KaKaRatoi17:31

      Pai nu-l jignim, ci numai il mozolim un picutze pe la gaura frontala, cu fel de fel de materie organica, dupa care ii dam drumul sa ne mai aduca cate o noutate de asta, ca sa ne udam la izmene !

      Ștergere
  25. DESTABILIZATORICU17:22

    Pe la ora 10 si 3zeci, scriam despre faptul ca filiala de la Slatina a "umblat" serios la vorbitoarea lu' dogaru, de l-a umplut de sange !
    Ia, ia, ca i-a tras-o si Craiova ! Mai mult ca sigur ca, vreo 6-8 saptamani, tov. istoriografist Dogaru o sa bea apa cu paiul !
    Am luat legatura cu Comitetul de Directie si mi-a zis sa nu mai insist, ca "el lidero mahimo" e in coma de toate gradele: si alcoolice, si pe scara Rihter, etc!
    A sarit in aparare Pitestiul, cu un comunicat de infierare a evenimentelor deosebit de agresive ale agenturilor straine, care au avut loc azi, la Timisoara...maine in toata tara !
    Pe pariu ca, in cateva zile, pica ?
    Cica se asteapta si o reactie dinspre Moldova, dar aia sunt beti muci si tot scandeaza, fara incetare, "CIUC, CIUC, CIUC - inca o cisterna si ma duc !".

    RăspundețiȘtergere
  26. Anonim18:02

    TOP GUN
    CEZARICA,
    La multi ani si tie sfantuletule, si tu te numesti Petre!Sa fii sanatos , iubit , si sa ai parte de fericire ,alaturi de familia ta!!!!!
    Weekend exceptional si petrecere frumoasa!
    P.S. O curiozitate am si eu!Ce facusi cu cei trei ,sau patru muschetari din garda de onoare?I-ai mazilit ?Stelica ,prietenul meu intim si devotat,o calcat pe bec?Cam dura sanctionarea!Ma rog, e problema voastra!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oho ho lume veche ! Bine ai revenit ! Multumesc! La fel iti doresc!

      Ștergere
    2. RAPSODU PULEI18:41

      Ohooo hoho, hoho CEZARICA fara frica ! La multi ani bai tov. Petrica, sfantulescule !
      De ziua ta iti doresc cateva versuri:

      Sfintii Pavel si cu PETRU
      Si-au deschis in Rai bufetul
      Iara CEZAR ca-i mai tare
      Pe butoi el sta calare !

      Ștergere
    3. Doamne ajuta ! Veniti de luati ...cate o cana mare fiecare!!

      Ștergere
  27. Johny PUSCARIE18:23

    Instelatii Popescu si Badaranu condamnati la puscarie ! Mai urmeaza si altii ! Le dorim LA MULTI ANI ! Indiferent daca e sau nu cu suspendare ! Puscarie sa fie si sechestre asiguratorii !

    RăspundețiȘtergere
  28. JURISTICU19:22

    Apdeit la "karadeniz spunea...29 iunie 2012, 14:44 -Ministerul Apararii isi infiinteaza propriul corp de avocati, numit Corpul de Asistenta Juridica Militara"

    Structura se va numi Corpul 6 Armata Teritorial de Asistenta Juridica Militara, dislocat la Jilava, cu Divizii la Radauti-Prut, Vama Veche si Beba Veche, plus o divizie operationala pentru teatrele de operatiuni din Iran, Israel, Turcia si Transnistria.
    Cele aproximativ 12165 de cadre militare din specialitatile "Avocat militar", "Procuror Militar", "Judecator de armata", "Grefier militar", "Arhivist de dosare de justitie militara", etc., vor fi formate in cadrul fostului Institut de Piloti Militari de la Bobocu (incepand cu anul de inv. 2012-2013 nu se mai formeaza piloti militari din lipsa acuta de caricioplane), in serii de cate 4-5 mii pe luna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. JURISTIK PARK19:43

      Cand eram eu in armata si aveam stele pe umar, nu cacaturile alea de carpe cu care m-am pensionat, habar nu aveam de juristi prin armata ! Chiar la un esalon foarte mare lucrand, aici in capitala, nu mi-aduc aminte de juristi ! Nu ca as avea ceva cu aceasta categoriseala profesionala !
      Principalele achizitii de bunuri erau facute de un subofiter destoinic !
      Statele de salarii si alte situatii contabile erau facute cu creionul chimic, indigoul si cu rigla !
      Acuma armata e plina de structuri juridice, pana la nivel batalion, insa tot mai multe cadre fac drumuri la denea si dau cu subsemnatul! Am demonstrat de cateva ori, fiind in activitate, ca juristii armatii sunt pusi sa bage omul in cacat, nu sa-l apere !
      Armata e plina de structuri de achizitii de bunuri si servicii, insa ca sa cumperi un ghem de ata ca sa-ti legi dosarul cu hartzoage, te apuca boala. Plus ca tot mai multi sunt cercetati pentru fel de fel de cacaturi, intentionate sau din prostie !

      Acuma ne-am umplut de popi militari, juristi, specialisti in marketing si achizitii, psihologi, consilieri ai comandantului si alte de astea, de te doare capul frateeee !
      Iar cacatul este deja alterat !

      Ștergere
    2. Din pacate ai dreptate !Cand am plecat, am plecat ferm conviins ca se va pune armata in ordine . Mult am patimit si ofticat ,cad vedeam si simnteam ca de fapt ce mai reprez. ,armata" era pe locul 14 si un sfert ! Este incredibil sa constati acum ,dupa zde ani de NATO ca s-a ajuns in situatia pe care o descrii mai sus! Daca nici americanii nu ne pot pune in ordine ..e graV. Ne trebuie ceva care FRIGE pe langa granite si vai de noi atunci !
      PS. Im amitesc pe vremea razboiului din Jugoslavia ! Unitate operativa ,cu mai multi soldati la Gaz decat la instructie !
      S-a ordonat const. unui detasament de interventie pe o dir....bla bla
      Toti soldatii din Gaz au fost bagati in formatie si pus arma de gat !! Eu comandant ca aveam ..experienta cica!!
      Intreb lunetistii : Cate sed. ati tras cu luneta ? Nici un cartus ! Tragatorii la armele reactive AT -De cate ori ati tras ? Nici nu le-am vazut pana acum.....
      Soferul de pe camionul care ne-ar fi transportat - nu avea o ora de conducere pe camionul respectiv !
      Drept urmare face o tromba pe platou si fute una la un ARO de era sa-l dea cu rotile in sus
      EU aveam exp. din plin din 89 si cu toate aste trebuia sa primesc comanda si ev. sa plec cu acel detasament ! Noroc ca nu a mai fost cazul!!

      Ștergere
    3. SCARBITUL21:22

      Nu din pacate, buey, te-mbetasi ?! Din fericire, poate mai citesc si altii prostiile mele !
      Ce am descris eu e doar, asea, o adiere pe langa dezastrul din sistem ! Armata nu face politica doar prin garnizoanele Vanju Mare, Topraisar, Dumbraveni si alte locuri uitate de lume, si la propriu, si la figurat, unde oamenii se chinuie sa supravietuiasca de la o solda la alta ! Aici, la centru, (em o 100, DT doi, etc), politica e la loc de frunte, ceva sfant, cum e fecioara intre sfinti si luna intre stele !
      Armata este distrusa programat si sistematic, de cativa ani buni !
      Totul se rasfrange si la rezerva armatei !
      Ura intre fosti colegi de promotie, acum cu pensii diferite, pentru ca, unuia i-a bagat grupele de munca iar celuilat ba !
      Ura intre ofiteri si subofiteri !
      Misto de la subofiter la ofiter ! Cea mai de cacat pensie a unui ofiter, fara grupe, fara sporuri, si fara orice, NU AR TREBUI sa fie mai mica decat a unui subofiter, ambii avand aceeasi vechime !
      Bascalii interminabile din partea civililor ! Am ajuns subiect de bancuri, ca vestitul BULA !

      Ștergere
    4. Erata ; simteam ;cand etc

      Ștergere
  29. Tov. POPESCU, Pitesti catre tov. DOGY21:01

    Din cuvantarea tovarasului colonel POPESCU, presedintele Filialei Pitesti, catre presedintele general al sindicatului, tovarasul Dogaru, cel mai iubit fiu al poporului, erou intre eroii neamului !

    Cuvantarea incepe cu strigate prelungi de URAAAA, aplauze prelungite.
    Se scandeaza prelung: Dogaru si poporu, Dogaru si poporu !
    Doi basinosi din filiala Pitesti, incurca versurile si scandeaza ca scapetii: Ceausescu si poporul !
    Se transmit cele mai calde urari de sanatate si viata vesnica in fruntea sindicatului, spre noi culmi de progres si civilizatie !
    Se scandeaza pana la invinetirea buzelor : vom munci si vom lupta, si pe Dogy l-om apara ! URAAAAAAAA....URAAAAA.....
    Se infiereaza pana la sange agenturilii care sapa necontenit la temelia Comitetului de Directie, personal a tovarasului Dogaru, cel mai iubit si stimat fiu dintre fiii neamurilor, Intaiul Nascator de Sindicat !
    Se scandeaza cu ochii iesiti din orbite: DOGARU reales si la-al coispelea congres ! URAAAAA....
    Cei doi basinosi se trezesc din somn si incep sa cante ca scapetii, pe doua voci: Poporul, Ceausescu, Romania ! Unul ia scurt o smetie in gura si ramane doar o singura voce.
    Se scandeaza furibund: TUDOR si cu ceata lui, tradatorii Dogarului !
    Unul atrage atentia ca mai e unul, NAON, de la Craiova !
    Iar se scandeaza furibund : NAON si cu ceata lui, impostorii Dogarului !
    Unul atrage atentia ca mai e unul, DOGARU, de la Slatina ! Altul isi scoate un pantof si-i fute una in gura cu tocul, pentru ca nu se poate scanda DOGARU si CeDeul lui, i-o trage DOGARULUI !

    Mesajul se termina cu cele mai alese urari si este semnat de catre toti membrii filialei din Pitesti, intru Dogaru crezare, adica tovarasul colonel POPESCU, Presedintele Filialei 1 Pitesti SCMD, Honor et Patria ,Vae Victis, viitor membru deplin in Comitetul de Directie responsabil cu organizarea Caderii Bastiliei din 14 iulie.

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim21:34

    Pentru SCARBITUL 29 iunie 2012, 21:22
    Cred ca esti un pic prea agitat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TOT SCARBOCITUL21:39

      As vrea eu ! Lasa, sa fiu eu ala agitatul, bolnav de inchipuiri, fatalist si sa fie totul cum trebuie in sistem !
      Sa mananc eu cacat cu polonicul, iar sistemul sa mearga struna !

      Ștergere
    2. Anonim12:10

      Bai 21:39, vezi ca mai e un loc liber la noua!

      Ștergere
  31. Anonim21:50

    Hoi, maimucles gigakktrompis-deci e ziua ta onomastica si nu scoti nimic pe goarna ?? Dapa-i bine, mai flitosule, sa taci chiar asa ca porcu-n popusoi?? Uite, bre, io iti urez sa ai zile senine, sa te bucuri de cei dragi, sa te muti in viloiul pe care-l faci, sa-ti pui si usa de siguranta la cusca,sa fii sanatos , pizdos si futacios, La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:52

      Si io de ziua lui ii dau un ALUPIGUS cu masline, sa-i mearga maimucei tot anul bine

      Ștergere
    2. Multumesc ! Prietenii vechi ai blogului stiu - nu mai era nevoie sa bat toba!
      Multumesc , iti doresc la fel ! Chestia cu viloiul este fictiune desigur.....nu plec eu de la bloc !!

      Ștergere
    3. Multumesc(pt. cel de-al doilea distins Ano..!) Te servesc cu drag ..la fel!!

      Ștergere
  32. @ Cezar
    Sunt impotriva oricarei discriminari pe criterii etnice..........Conducerea UDMR trebuie sa aiba un loc de cinste in procesul Basescu. Tismaneani si Patapievici nu sunt nici ei romani. Fularele trebuie purtate de toata clasa politica
    indiferent de etnie sau grad.
    Obiectivul principal al atacurilor mele este Coreolone care nu este nici el roman. Nici dac , nici roman ci doar tigan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i dracului si pe tigani ! Nu ei sunt de vina si nu asa se rezolva problema!!!

      Ștergere
  33. @ Spui ca atac oameni in suferinta care nu mi-au facut nimic.
    A ramane in fundul curtii fara hartie higenica , parasit de camarazi, numesti
    suferinta.? Vezi Coreolone.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12:09

      Robi, acest kkleone se exclude, el nu apartine nici unei natii!Este apatrid!

      Ștergere
  34. Anonim13:15

    Buei,hasa crunt v-ati latzit la ,,privegiul'' onomastic?!
    Hai,usurel.
    Hai sa ne dregem!

    http://www.youtube.com/watch?v=OKTUM03j-V0&feature=relmfu

    http://www.bestmusic.ro/fara-zahar/muzica-fara-zahar/3-pm-488304.html

    http://www.farazahar.com/

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonim13:40

    Desteptaaarea!

    http://www.youtube.com/watch?v=uzE9sK2qkx8&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  36. MAHMUROSU lu PETRU15:17

    Cum lipsesc o tzaruca de aici, cum se alegestoiu praful ! Doi damblagiti evadati de pe alt blog si un bashinos cu ochii mici !
    Vreo 6-7 "comentarii" de alea monosilabisistice, intr-o profunda sictireala gretoasa !
    Cezarila, bine ca l-ai reangajat pe Roby, macar omul mai scoate cate un text, acolo si mai am si eu de cine ma lua !
    Daca-mi trimite adresa, ii trimit un camion de hartie de sters la cur,cu doua straturi, cu dubla intrebuintare: fata-de sters la cur si dosul, de sters la gura !

    RăspundețiȘtergere
  37. Berila15:23

    Cezarutz, daca tot ai neste fonctii libere, nu ma cooptesti si pe mine ? Baremi de proba, ca nu degeaba ti-am bagat aici 238 de comentarii consistente de ti-am dus blogul la peste 200, intr-o singura sesiune si la peste 432 de vizitatori in mai putin de 36 de ore !
    Nu mai zic de "minutul de aur", manca-mi-ai lobul !

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim15:25

    Ati ingiet ,buei darimaturilor?

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim15:29

    Undi suntiti beei,ca nici la crsmi nu-i nimini?!

    RăspundețiȘtergere
  40. F.C. SOCOLA15:52

    Bai cacatilor, nu mai aveti unde ragai ? Daca pe blogul ala al vostru de handicapati, vi s-a recomandat sa dati dovada de piosenie, pentru necazul unui om, atunci stati in pula mea acolo unde va e locul si asteptati sa se redeschida balamucul !
    Aici se fac analize, sinteze, bilanturi, scurt si mai lungi metraje si nu grohaieli de alea stupide, de care s-a plictisit pana si delaDEVA Robi Horvy, de genul: grrr alupigus, hddd la noua, vfrrrr beliti la voua !
    Cepul amea !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:51

      Ba suge-ne-ai pulingarezu lua-ne-ai ursu la trinta pe bloaga maimucei!

      Ștergere
  41. Anonim15:59

    Na!
    Mai misca unul,da-i palit rau la dibla,ca altfel nu scria pe el ,,F.C. SOCOLA".Mitilicul afecteaza grav sanatatii!Dileala,ai dormit cu dovleacu-n soare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Mukle's16:20

      Asea fratilor !
      Sa retina si domn Cezaru ! Este ca in filmul "Al saselea element" !
      Cand vezi ca esti spre pierzanie si ti se opreste contorul, bagi un text de ala similar cu "Lovesti si fugi ".
      Cum sa-ti explic, e ca si cum te-ai plimba prin parc si, de plictiseala, te pocneste o idee ! In fata ta, pe o banca, un mosneag care a adormit ! Te trece un gand malefic, te dai pe langa el, usior ca sa nu-l trzesti si-i futi un pumn in cap, dupa care fugi !
      Sa vezi cum te comenteaza, dupa aia, tot parcul !
      La fel si cu blogul ! Degeaba ma tot agit sa te scolarizez, pe gratis, ca nu te-ai prins !
      Asta e a 6-sea regula pentru un blog de succes, da'tu, nimica frate !

      Ștergere
  42. Anonim16:22

    Maimukles, esti un bou, dar ai dreptate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca am dreptate , restul se mai discuta!!

      Ștergere
  43. Valabil pentru tot poporul :
    Pentru a primi atestat de ,,Colaborator" trebuie musai 2(doua) postari pentru ,,PRIME TIME" = Junior editor cu 2 stele verzi (Ca Helen)
    Cred ca va asteptati ca-i ca la doctoratul lu "Udrea : I L-AU SCRIS ..COLEGII SI AI DRACULUI UNII MAI TUPPEISTI AU SI PLAGIAT !!ATENTIE ; DOCTOR IN ..STIINTE MELETARE (adica un Sun Tzu mai micut asa!!!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16:54

      Ba ia serveste un ALUPIGUS cu dulceata ca tu sa nu faci matreata1

      Ștergere
    2. P.S. Comentariile ..intra la munca patriotica , pentru excitarea neuronilor inca functionali!!
      Nu-i cazul lui Ano .. de mai sus ! Ii afectat de la radiatiile de luna, care au ocolit galosii de guma!!

      Ștergere
    3. NEURONII EXCITATI la curu lu CEZARICA17:40

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  44. Buna ! Cu ce te ajutam !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:52

      Vreau sa-ti dau un ceai cu lamuie gratis!

      Ștergere
    2. Anonim19:55

      Mai intai lu ma-ta, Czar

      Ștergere
    3. Anonim20:10

      Adica lui Muma Padurii?

      Ștergere
  45. @ Excitatul din ..Ferentari..!!!
    . Nu sunt ,,om batran " si nu am nici par in urechi ! Daca mai zici odata trimit pe Sniper One dupa tine(cu un singur cartus din otel ruginit)
    Stabilizeaza-ti si tu Id. pune si o fotografie de cand erai si frumos si destept si ..hai la treaba!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Anonim18:15

    Udroaia nu are treaba cu Sun Tzu,ci poate doar cu incrincenatul,cind emite esentiala intrebare < Tzo Sug? >

    RăspundețiȘtergere
  47. Anonim20:14

    Excelent,spus, gigimarga,nenorocitii astia au taiat pensiile militarilor,care au imbracat haina militara de la 14 ani,dar unor nenorociti care sunt niste puturosi jegosi care au tradat armata sau care nu au nicio treaba cu armata dar au fost angajati pe pile,chioru betiv si izmanaru le-au triplat pensiile.
    Si nici jegosi astia de uslinosi,nu isi dau seama ca pensionari militari adevarati,nu aveau pensii de peste 4000-5000 de lei si le-au fost scazute la 3000 de lei spre exemplu.
    Au fost pensii de sub 3000 de lei,care au fost scazute cu sume exorbitante,pana au ajuns,asa de jos,ca un ceapist,ajunge sa castige mai mult decat un colonel.
    Dar lasa,ca o sa se duca la razboi tigani tradatori gen CORLEONE, CEZAR,TIGRI, STELIAN P etc. care o sa aiba peste 60 de ani,ca cei a caror pensii au scazut,fiti sigur ca nu o sa se duca in niciun razboi,care va fi in urmatorii ani.
    oricum,pe timp de criza,ultimu,care ar trebui sa sufere ar trebui sa fie militaru,dar se pare ca ii singuru si primu(bugetarii au primit banii inapoi,pensionari civili la fel iar cei dati afara,vor fi angajati la primarii inapoi).
    pai in mod normal,daca se continua asa in urmatorii ani,pensionarii militari romani,vor fi primi militari din lume si din istoria lumii,care vor murii de foame,la propriu.

    RăspundețiȘtergere
  48. @/TPM - Hai gata! Ti-ai facut damblaua cateva zile ,eu-noi ne-am distrat ,dar gata. Vrei sa participi cu ceva serios bine- si cunosti regulile! Nu,-nu si gata!

    RăspundețiȘtergere
  49. Imi cer scuze ! A aparut un psihopat (probabil de la Soare !) Deci o perioada comentariile vor fi moderate ! Multumesc pentru inteleger!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim11:24

    LoremIpsum says:
    Iulie 1, 2012
    Incadrarea militarilor in grupa lor speciala Grupa Majora: 0 din COR este calea legala si normala tinand cont de obligativitatea aplicarii unor masuri comune atat ca membru al UE cat si de tara membra NATO. Deoarece calculul pensiei se face din veniturile realizate cand militatul a fost activ trebuie sa dam o importanta deosebita acestui aspect. Includerea in solda a tot felul de sporuri, ex. solda merit, prima de comanda, etc. este unica in randul tarilor membre NATO. Cum procedeaza ceilalti, fiecare grad militar are o solda fixa la care la un anumit interval de timp valabil pentru toate categoriile de militati se acorda o suma fixa de bani, spre exemplu la americani aceasta perioada este de 2 ani. In modul de calcul actual in Romania calculul soldei se face intr-un mod dubios, spre exemplu un maistru principal cu o varsta de 40 de ani are aceeasi solda cu unul care are o varsta de 55 de ani, ceea ce nu este normal, diferenta de 15 ani vechime intre cei doi nu se regaseste. Pe de alta parte de la varsta de 38 de ani cand un maistru poate ajunge la gradul de maistru principal pana la varsta de 60 de ani va avea aceeasi solda indiferent de ce va face acesta ceeace este ilogic. Acordarea posibilitatii ca si maistrii militari si subofiterii sa poata primi acea solda de comanda nu indreapta nimic.
    Rezolvarea acestei probleme se face in doi pasi, primul este includerea militarilor in grupa dedicata Apararii, astfel aici nu vor mai avea acces pe usa din dos tot felul de intrusi si pasul doi calculul soldei sa se faca pe baza unor principii sanatoase nu cele subiective care sunt valabile in acest moment. Sunt convins ca modul de calcul al soldelor va creea vii dispute in special din partea “intelectualilor”, si am sa ma explice de ce, in armata SUA un colonel(O5) cu o vechime de 24 ani are o solda de 8446 dolari iar un maistru militar principal(W5) cu aceeasi vechime are o solda de 7455 dolari, iar un SGV(E9) cu aceeasi vechime 5967 dolari. Nu cred ca vor accepta de buna voie coloneii nostri nici in ruptul capului ca ei sa aiba o solda doar cu acele sume mai mari decat un subofiter/maistru sau SGV. In toate celelalte armate NATO soldele se calculeaza similar doar cu mici diferente. Calculul soldelor intr-o maniera similara a oricarui stat membru NATO fara elemente de originalitate romanesti va fi rezolvarea.

    RăspundețiȘtergere
  51. Anonim11:26

    LoremIpsum says:
    Iulie 1, 2012
    Legea pensiilor in forma actuala daca va fi aprobata va asigur ca intr-un viitor foarte apropiat va fi modificata iar deoarece Romania trebuie sa intre in legalitatea europeana.
    Sansele ca Romania sa accepte includerea militarilor in grupa destinata lor in contextul actual sunt aproape nule si va spun acest lucru ca unul care se lupta de doi ani cu sitemul.
    Explicatia este simpla, incadrarea militarilor in grupa special destinata nu va mai da voie la echivalari de functii cu celelalte grupe, astfel o functie de comandant de unitate, sef birou, etc. nu va mai putea fi echivalata cu cea de director de banca sau ceva de genul asta, vor trebui sa se multumeasca cu soldele specifice functiei pe care le ocupa. De fapt nu avea nici un fundament legal, nu poti echivala un nivel de instruire al unei scoli militare de ofiteri de 3 ani si o experienta de tip militar cu o functie de director de banca a carei ocupare presupune alt nivel de instruire alte criterii de experienta, etc. COR-ul interzice asta, cu toate astea asa s-a facut pana acum. Marii perdanti vor fi cei de la varf insa care in acest moment hotarasc forma salarizarii si a pensiilor militare. Va asigur ca se duce o lupta pe viata si pe moarte pentru a nu fi inclusa in COR Grupa Majora:0 (Fortele Armate). Au fost in stare sa trimita documente false la Comisia Europeana pentru a arata ca Romania a trecut la standardul ISCO -08 cu 10 grupe, asta ma refer la guvernul Boc. In aceste moment Ministerul Muncii minte cu nerusinare si incearca sa dea tot felul de explicatii numai sa nu se accepte standardul ISCO-08, pe deasupra un raspuns primit de la Ministerul Muncii era semnat de “Director Adjunct: Tiberiu Fratila”, nu stiu daca este unul si acelasi cu fostul purtator de cuvant al MApN insa coincidenta ar fi prea mare. Insa exista foruri care pot aduce Romania la ascultare, spre exemplu Comisia Europeana. Sansele de a se aproba masuri de calcul si atribuire de pensii si solde militare intr-un contex european si NATO in acest moment sunt nule, spre bucuria multora.

    RăspundețiȘtergere
  52. Anonim11:29

    Lica
    BLA,BLA PENSII MILITARE.
    ADIO PENSII MILITARE . DOAR NAIVII SI FRAIERII MAI CRED. UITATI-VA CA EXPERIMENTUL “MILITARI CU SALARII SI PENSII NESIMTITE”A INCEPUT IN CANADA IN 1998, A CONTINUAT IN LETONIA NEREUSIT, A CONTINUAT IN ROMANIA PE DEPLIN REUSIT SI CONTINUA ACUMA IN UNGARIA, FRANTA SI SUA.
    EXPERIMENTUL ROMANIA A REUSIT, NOUA PUTERE USL ,I-A FOST TRASATA CA SARCINA CONTINUAREA POLITICILOR PDL, SI NU INTAMPLATOR PRESEDINTELE A AFIRMAT CA “STATUL NU MAI TREBUIE SA NE POARTE DE GRIJA….CUI NU II CONVINE SA EMIGREZE. ROMANIA ESTE DESFIINTAT CA STAT. CINE NU CREDE , SA FACA BINE SA CITEASCA “PROCOALELE INTELEPTILOR SIONULUI ” SI SE VA CONVINGE SINGUR DE CELE CE SE DESFASOARA DUPA 1989 IN ROMANIA SI CU PREPONDERENTA IN ULTIMII 3 ANI. NU INTAMPLATOR IARASI S-A EMIS IN PIATA UNIVERSITATII SLOGANUL : USL=PDL=ACEEASI MIZERIE.

    RăspundețiȘtergere
  53. PSIHOPATUL LUCREAZA!!! VA VOI TINE LA CURENT ! DACA DORITI SA_I TRANSMITETI CEVA (MEDICAMENTE) VA ROG S_O FACETI!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Anonim15:03

    Mai lipseste Pavel Corutz si intram in nebuloasa bubulilor

    RăspundețiȘtergere
  55. Anonim16:32

    Io am o camesa de forta ramasa de la introducerea curdeleonului in cusca cu gratii de la Zoo.O donez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10:56

      Io zic sa mai ai rabdare cu donatul...poate urmeaza un ..peste mai mare !

      Ștergere
  56. Anonim00:35

    Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for?
    you made blogging look easy. The overall look
    of your site is wonderful, let alone the
    content!

    My weblog - BernardoFPharao

    RăspundețiȘtergere
  57. Anonim22:49

    After I originally commented I appear to have clicked on the -Notify
    me when new comments are added- checkbox and from
    now on whenever a comment is added I recieve 4 emails with the exact same comment.
    Perhaps there is a way you are able to remove me from that service?

    Thank you!

    my web site - NickieSKauer

    RăspundețiȘtergere
  58. Anonim19:26

    My brother recommended I might like this blog. He was totally right.

    This post actually made my day. You cann't imagine just how much time I had spent for this info!
    Thanks!

    Also visit my website; CodiELandres

    RăspundețiȘtergere
  59. Anonim19:08

    After I originally commented I seem to have clicked on the -Notify
    me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I get 4 emails with the same comment.
    There has to be a way you are able to remove
    me from that service? Many thanks!

    My site ... ShondaUNido

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!