Google Website Translator Gadget

duminică, 9 decembrie 2012

ODE TO JOY-1-BEETHOVEN-Oda bucuriei- fragment 1


                                    2012  - ANUL VICTORIEI!!
                       
                              


Principalii lideri ARD ar putea să nu intre în Parlament

Alegerile de duminică ar putea să nu aducă în Parlament unii dintre greii Alianței România Dreaptă. Probleme mari ar avea Vasile BlagaMihai Răzvan Ungureanu și Mihail Neamțu. Roberta Anastase s-ar afla, de asemenea, printre perdanții alegerilor de duminică.
Principalii lideri ARD ar putea să nu intre în ParlamentPreședintele PDL, Vasile Blaga, are  probleme în a ocupa un loc în Parlamentul României, în principal din cauza prezenței reduse la votul de duminică. Același lucru l-ar putea avea și fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu, care a candidat pentru un post în Senatul României într-un colegiu din Arad, dar și Mihail Neamțu și Aurelian Pavelescu.
După cât se pare, colegiul în care a candidat Aurelian Pavelescu a fost închis de contracandidatul acestuia, candidatul USL.
Roberta Anastase, fostul președinte al Camerei Deputaților, a candidat în colegiul din Prahova, care i-a asigurat locul în legislatura trecută. Și aici informațiile apărute arată că reprezentantul USL ar fi închis colegiul, astfel că Anastase ar putea pierde fotoliul de parlamentar.
Duminică seara, după rezultatele Exit Poll-urilor, aceștia afișau figuri triste, care trădau un sentiment de nesiguranță față de viitorul politic. În zilele următoare, potrivit metodologiei de distribuire a mandatelor, vom afla în ce măsură rezultatele de duminică le-au fost favorabile sau nu.
      CE FRUIMOS ! CAT DE MULT MI_AM DORIT ..SA_I  VAD PE  SOBOLANI CU MANA INTINSA !!!!!!!

5 comentarii:

  1. De departe cel mai tare si mai adevarat comentariu l-a avut Blaga. Am ras toata noaptea chiar si in somn. Zicea ceva de genul,, ...in ultima luna ARDul a masluit ....,, . E haios tipul . Sau gerul l-a ametit sau altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim11:10

    Maimutoiule, ai muci pe piept ! Sterge-te ! Iti pute si gura a veceu public, nevidanjat !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim11:24

      Nu mai sta cu mana aia ridicata, ca un legionar, si sterge-ti mucii de pe piept, maimutoiule ! Spala-ti si gura, ca pute a ghena !

      Ștergere
  3. Au invadat pedelacii.....usi d-acia !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!