Google Website Translator Gadget

luni, 28 ianuarie 2013

NICU PALERU-VECINE COSTICA.mp4

                  P.M.T - II FACE CURTE VECINULUI....COSTICA !!
                                  Doamne - ce a mai ajuns lumea de  azi !!..hi..hi..hi                 

                     

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cezarele tu nu simnti duhoarea lu PMT?!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Muey, pe PMT l-o calcat cățaua pă picior și i-o zdrobit unghiile.Altfel ar fi fost prezent prin ZooSfera, doar el zicea că și dacă i se taie degetele de la maini, va scrie cu degetele de la picioare.Nu s-ar răbda el să nu dea câte o „ biuză” p-aciulea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cezare am 2 vesti proaste pentru tine:
    1. Saptamina asta iti vine revizuirea pe minus!
    2. PMT traieste si mi-a transmis ca Cezar sula for ever i-o belinghereste.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai don Postas !
    - Numa pe crestere primesc!!
    - Pai eu am zis ca si-a inghitit limba ? Uite pe titlul postarii! Problema-i ca nea Costica ii da ..Muye for ever! Asta il ucide ..lent!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trofin says:
      Ianuarie 28, 2013 at 8:59 pm
      Am citit de cateva ori mesajul. Nu cred ca am gresit cu ceva. Daca se aplica MS-132/2010 , se vor aplica toate prevederile din actele normative pe care le-ati nominalizat. Eu am zis ,ca si KARADENIZ, ca neaplicarea MS132/2010 la toti pensionarii reprezinta o ILEGALITATE si-mi pastrez opinia . Deci , daca as fi executant ,as fi aplicat intocmai ordinul respectiv. A, daca nu sunt posibilitati financiare , o prioritizare a aplicarii ar fi necesara si legala. Tot ca executant , masura, as fi facut-o publica.
      Gata cu pornosagurile ca va scot la IF. Uitati aici pe cineva care stie, cunoaste si se straduieste ! Narojii il contrazic ..in loc sa-l ia in brate !! Hai la munca!!

      Ștergere
  6. Way ! Nemtii frate!
    36 mins ago
    A visitor from Berlin
    viewed "Blog ,,Space ARMYA - International": Intalnirea cu rusii (CCCP) !----------------------------------------------------------------------By Czar," 40 mins ago
    A visitor from Berlin
    viewed "Blog ,,Space ARMYA - International": 2011-06-26" 40 mins ago
    A visitor from Berlin
    viewed "Blog ,,Space ARMYA - International": Nimiciti punctul de comanda si stat-major de pe colina X" 40 mins ago

    RăspundețiȘtergere
  7. Noul text al imnului ROMANIEI !

    Hai să dăm mână cu mână
    Să furăm tot ce s-adună,
    Să-nvârtim hora hoţiei
    Pe pământul României!
    Ordinea şi cinstea piară!
    Piară fraierii din ţară!
    Între noi să nu mai fie
    Decât jaf şi smecherie!
    Contu-n bancă de te ţine
    Vino să te prinzi cu mine
    La hoţie cu unire
    Şi pe funcţii cu-nfrăţire!
    Unde-i unul nu-i putere
    Să se pună de-o avere,
    Unde-s doi puterea creşte
    Şi ţara se prăduieşte!
    P-amândoi în fund ne doare
    Că în haos ţara moare.
    Eu ţi-s frate, tu-mi eşti frate,
    Să furăm cât se mai poate!
    În guvern hai cu grăbire
    Să-l secăm dintr-o sorbire,
    Ca să crească banu’ mare
    Mai rapid în buzunare.
    Dăm pomană ş-un pişcot
    Prostului cu drept de vot primit pe e-m

    RăspundețiȘtergere
  8. dodo says:
    Ianuarie 30, 2013 at 10:59 pm
    trebuie sa stiti un lucru:auditul a descoperit aproximativ 16.000 de dosare de pensie ale militarilor cu pensii revizuite ,ale caror pensii au fost diminuate initial cu sume de 3,4,500 de lei si carora ulterior,adica anul trecut pana prin mai,li s-au majorat pensiile prin noi decizii ,in care li se acordau grupe de munca pentru care insa nu li s-au eliberat si adeverinte de catre CMZ-uri,ci doar s-a facut comunicare scrisa la DFC,CSP,care evident,a readus aceste pensii cam la nivelul initial.
    deci este vorba de pensionari carora li se redusese pensia ,nu de cei cu pensiile majorate.se pare ca astfel s-a incercat pe cai laturalnice sa se rezolve cat mai multe cazuri de pensii diminuate,insa prin ,,grija,,lui Dobritoiu,acest lucru va fi corectat,fiindca toti cei 16.000 de diminuati,vor reveni la pensiile revizuite pe minus.problema este ca ei nu sunt implicat,totul s-a facut la CMZ-uri,doar pentru cei cu sume diminuate mai mici si care puteau fi marite prin cativa ani de conditii deosebite-50%.
    pe de alta parte ,nu s-a acordat nimanui din acestia conditii de munca conf.HGS 1019,fiindca nu era legal,ci tot dupa vechile raglementari,dar trase de par-de exemplu,participarea la misiuni de lupta cu armament de raboi pe timp de pace,50%,CD, si tot din acestea care cu greu pot fi verificate,insa fara nici un temei legal-adeverinte,OZU,etc.
    in concluzie, s-a vrut sa se faca bine,dar a iesit prost.inca o data s-a adeverit ca gura bate fundul,adica gura lui Dogaru si ai sai in frunte cu Dobritoiu,fiindca la MAI si ceilalti,acest lucru nu a fost facut,adica nici nu s-a marit ,nici nu s-a verificat,fiindca nimeni nu a sarit in sus de capra vecinului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru Bolnavul din Vanghelion 5 - Te oftici ca nu poti sari gardul? Mai incearca!!

    RăspundețiȘtergere
  10. La Craiova .....s-au limpezit apele !!!
    ...............................................................

    ,,Cu această ocazie domnul ministru a dat răspuns pe scurt unor probleme punctuale, după cum urmează:

    În ceea ce priveşte emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru aducerea pensiilor celor cărora le-a scăzut la cuantumul din 2010, acest obiectiv nu face obiectul activităţii domniei sale, deoarece ” până nu clarifici legislativ problema pensiilor, restul sunt cârpeli” ;
    Importantă este realizarea unei Legi corespunzătoare, a unui cadrul legislativ fundamentat juridic şi aplicat corespunzător în ceea ce priveşte pensiile militare, obiectiv care deja a fost iniţiat. În acest sens o comisie a ministerului va lucra împreună cu specialişti din Ministerul Muncii pentru realizarea unui proiect de lege care în momentul în care va fi finalizat va fi supus dezbaterii asociaţiilor pensionarilor militari;
    Acest proces este programat pentru această sesiune parlamentară, având prevăzute fondurile necesare acestui proiect;
    În ceea ce priveşte proiectul de lege iniţiat de domnului Dobriţoiu, prin comisia condusă de doamna Simona Sîrbu, domnul ministru Duşa a menţionat că are în vedere acel proiect se va concentra pe un proiect la care va coopera cu ministerul muncii;
    Va continua auditul pentru verificarea unor aspecte din activitatea Ministerului şi structurilor acestuia pentru a vedea în ce măsură şi unde trebuie acţionat. Nu se poate hazarda în declaraţii vizavi de un aspect sau altul până nu cunoaşte situaţia în profunzime.”
    Din câte înţelegem, veştile nu sunt prea bune pentru cei care aşteptau o Hotărâre de Guvern cu revenirea pensiilor celor cărora le-au scăzut, la cuantumul anului 2010. Deocamdată aceştia trebuie să se mulţumească cu alte promisiuni.

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim31 ianuarie 2013, 20:56
    Va da........ Diusca tot ce va doriti!!


    Anonim31 ianuarie 2013, 21:03
    LoremIpsum says:
    Ianuarie 31, 2013 at 10:00 pm
    @Dr. House
    Nu exista nici o “versiune” a activilor, lucrurile sunt limpezi, cei care au soldele mici vor “contributivitate” cei cu solde mari vor “ultima solda”. De ce? Nu cred ca mai trebuie explicat, am facut-o de nenumarate ori. Acum daca MAp doreste sa faca o noua lege a pensiilor militare trebuie sa se hotarasca ce va dori pentru viitor, ce fel de armata va dori sa aiba. Dupa cum decurg lucrurile acum cei de la baza ierarhiei nu sunt incurajati deloc sa ramana sau sa se reimprospateze efectivele. Ministrul Dusa este pus intr-o dilema totala, sa marseze pe presiunile care se fac de catre sindicatele pensionarilor sau sa faca ce trebuie.
    Ramane de vazut.

    Răspundeţi

    Anonim31 ianuarie 2013, 21:07
    Gourkha says:
    Ianuarie 31, 2013 at 7:52 pm
    CONCLUZIA VIZITEI.

    “În ceea ce priveşte emiterea unei Ordonanţe de Urgenţă pentru aducerea pensiilor celor cărora le-a scăzut la cuantumul din 2010, acest obiectiv nu face obiectul activităţii domniei sale, deoarece „până nu clarifici legislativ problema pensiilor, restul sunt cârpeli”.

    Este exact cum am spus. Cei 30 000 cu pensii taiate, nu existam! Celelalte sunt abureli post-electorale! Prin urmare, am fost sacrificati de toti. Nu numai de Boc-Basescu, dar si de Ponta-Dusa-USL, de negociatorii ai SCMD care negociaza in realitate cumulul pensiilor cu salariile si nu pensiile diminuate.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!