Google Website Translator Gadget

miercuri, 27 februarie 2013

Sabrina ......trage concluzii________________________________




A.N.C.M.R.R. salută declaraţiile premierului Victor Ponta şi ale ministrului Apărării, Mircea Duşa, privind păstrarea nivelului actual al pensiilor militare şi respingerea speculaţiilor privind o eventuală recalculare a acestora.
În egală măsură, ANCMRR îşi exprimă profunda dezamăgire faţă de cei care, din rea credinţă sau din interes vor să dezinformeze opinia publică în legătură cu rezultatele recalculării pensiilor din sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

                                      CU ALTE CUVINTE...CONCLUZIA  II CLARA
 
               
                          

PS.

Considerăm că situaţia actuală a pensiilor militare este una corectă faţă de militari, impunând un principiu sănătos în sistem, şi anume, la stagiu egal, pensie egală. Vechea lege crea inechităţi între cei care au ieşit la pensie în anii 80 sau 90 şi cei pensionaţi în anii 2000. Astfel, doi ofiţeri cu cariere perfect identice aveau pensii diferite, în funcţie de anul pensionarii. Noua lege elimină astfel de discrepanţe şi impune un mod corect şi unitar de stabilire a pensiilor militare.
În aceste condiţii, facem apel la toţi camarazii noştri să nu se lase dezinformaţi şi manipulaţi de către dezertorii morali ai Armatei Române, cei care de dragul pensiei lor vor să sacrifice pensiile tuturor celorlalţi. Col (r) Dogaru este cunoscut mai degrabă pentru amestecarea instituţiei pe care o conduce în tot felul de acţiuni conotate politic, ceea ce este contrar spiritului militar. Un exemplu de impostură morală este că acest colonel (r), susţine că „pensionarii militari sunt asistaţi sociali” şi că „s-au luat gradele”, deşi pe cuponul de pensie  scrie clar „ Pensie Militară” cu gradul militar înscris.
De asemenea, col (r) Dogaru este conoscut pentru maniera incorectă prin care încearcă să racoleze membri şi să dezbine celelalte asociaţii din sistemul de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională. Acţiunile col (r) Dogaru şi, din păcate, şi ale fostului ministru Corneliu Dobriţoiu, nu fac altceva decât să perpetueze îngrijorări nefondate şi tensiuni inutile între pensionarii militari. De altfel, nu este deloc o întâmplare că fostul ministru a întreţinut, din interes politic, o relaţie privilegată cu asociaţia condusă de col (r) Dogaru, tratând cu indiferenţă şi chiar lipsă de respect orice altă instituţie reprezentativă din sistem.


8 comentarii:

  1. gheo says:

    Mde, … politica invrajbirii nu este o noutate, nu prea stiu de ce ne mira ?, de fapt este o tema sau parte a “razboiului psihologic”, pentru care militarii nu trebuie sa se planga ca … nu o stiu, oamenii de rand, in general, ii considera ( sau poate a zburat aceasta consideratie si a ramas “ii considera”) pe militari putin mai “dezghetati”, dar, indiferent cine ajunge la “comanda” si pluseaza pe niste “coarde mai sensibile” poate face mai mult rau sau mai mult rau decat bine, un bine pentru o minoritate si un rau mare pentru majoritate sau … invers, iar nu trebuie sa ne mire privind “politica ultimilor 23 de ani” !, ce le poate oferii scmd-ul guvernantilor, probabil … cateva sute de “zurbagii si trompete” gata sa urle la “unii sau la altii” in functie de “interese” sa injure “imnul si drapelul” pe care au jurat sa le “apere si respecte”, … asta este adevarul fara suparare, ancmrr-ul, cu o istorie mai indelungata, ar trebuie sa-si dovedeasca maturitatea, in fata intrigilor politice insa … , se stie ca firea umana este atat de controversata, nu este o noutate si totusi, noi, ajunsi “oameni mari” am ajuns, prosteste, sa ne intrebam, de ce si acum s-a ajuns aici, oameni mari, facem pe prostii si nu vrem sa vedem cum … imaturitarea si interesele obscure ale politicii romanesti a ultimilor ani, ne-a angrenat in “razboiul lor” cu tot cu interesele noastre fara mai mai stii cum sa o scoatem la capat in care, unii dintre noi avem atata nepricopseala sa vrem “doar adevarul si interesul nostru fara sa acceptam interesul general, ramane doar “mirarea prosteasca”, cum de am ajuns aici si asa …

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as zice sa li se dea ce canta copilul asta si SCMD si ANCMRR, sa-si vada dracu de treaba lor, sunt doua clanuri tiganesti care se cearta pe banuti si clameaza onoarea, demnitatea si alte trasnai pe care ei le stiu doar din reviste si filme. Ne-au facut dracu de ras in toata Europa. Sa speram ca Dusa e om cu capul pe umeri si sa vada de interesul armatei nu ce avea de gand Mos Teaca, un om lipsit de caracter si bun simt. Trecerea mosului Teaca pe linie moarta e un bun inceput, urmatorul pas ar li se interzica celor doua staboruri sa se mai amestece in problemele militarilor. Unde dracu se mai intampla tigania asta ca la noi?

    RăspundețiȘtergere

  3. CE NU A REUSIT SA FACA BOC A REUSIT CU SUCCES DOBRITOIU SFATUIT DE DOGARU PRIN TAIEREA PE SEST A HG 1019 pentru cei pensionati inainte de 1.01.2011.

    TINTA LOR ESTE OPREA SI NICIDECUM REZOLVAREA URGENTA A PROBLEMEI PENSIILOR DIMINUATE SAU APLICAREA UNITARA A HG 1019 PENTRU TOTI MILITARII.

    FRAUDA IN GINDIREA LOR DUSMANOASA A CONSTAT IN APLICAREA HG 1019 INCLUSIV PENTRU DISPONIBILIZATI.

    ACUM URMEAZA INCA O DIMINUARE DRASTICA A PENSIILOR INCLUSIV PENTRU DISPONIBILIZATI.

    SCMD-ISTI PINA SE VA APROBA DE Guvern, M.MUNCII, M.FINANTELOR, FMI, PARLAMENT ,PRESEDINTE,O NOUA LEGE A PENSIILOR MILITARE VOM SUFERI INCA O DIMINUARE A CUANTRUMULUI PENSIILOR

    TREBUIE SA FIE NEAPARAT CUM A PRECONIZAT BOC in 2010 , adica 69% din pensii scazute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pula, pula, pula si deschide gura!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Coreolone
    BLONDELII ATACA JAPONIA

    Robert Horvath1 martie 2013, 08:32
    THE JAPAN TIMES

    ATAC TIGANESC IMPOTRIVA JAPONIEI
    Sunt inmarmurit. Sotia mea Kyoko ma sunat de la
    Tokyo. Japonia explodeaza….
    Pentru a i se fura poseta o tanara japoneza i s-au
    taiat venele. Nasol foarte nasol.
    http://www.japantimes.co.jp/news/2013/03/01/national/woman-stabbed-to-death-on-tokyo-street/#.UTBELRzxmbA

    The police arrested the Romanian for allegedly being in possession of a bank book belonging to a third party and was being questioned about the stabbing.

    According to the police, Yamada was stabbed twice in the back and had a cut on her left wrist.

    She is thought to have been attacked shortly after stopping at a nearby convenience store on her way home. The police found her purse and other belongings about 200 meters from where she was found lying.

    RăspundețiȘtergere
  6. ce va mai place Shaorma cu usturoi, mirosul ...

    RăspundețiȘtergere
  7. GeorgeGMT says
    Nu ma intereseaza pensiile in general, dar m-as fi asteptata ca militarii pensionari sa se bata si pt altceva decat pentru pensiile lor, nu ca n-ar avea dreptate. Nu stiu asta, dar stiu ca inca se bat cu pumnul in piept precum ca domniile lor sunt inca MILITARI, chiar daca au o varsta inaintata!
    Ori daca inca sunt militari, ar fi bine sa fie nu numai in problema strict personala a pensiilor, ci si in problema viitorului Armatei ca institutie.
    Inca nu am vazut vreun mars al rezervistilor la care sa strige: Vrem tehnica de lupta pt Armata, vrem tehnica de lupta nou! Nu ne mai distrugeti industria de aparare! Jos cu generalii si ofiterii de paie!, etc, etc…Ori acest lucru lucru ma face sa ma gandesc ca de fapt nu prea ii intereseaza decat propriul interes.
    As vrea sa vad cateva mii de pensionari respectabili, in uniforma Armatei, in frunte cu generali si colonei, de asemenea aflati la pensie, marsaluind pe strazile Capitalei si denuntand distrugerea sistemului de aparare al Tarii, distrugerea industriei nationale de aparare. As vrea sa vad generali care sa demaste in mass-media adevarata stare de lucruri din Armata, incapacitatea de lupta in care am ajuns.
    Iar aceste gesturi nu au nimic a face cu politica, ci cu juramantul de credinta depus….Numai ca, nu am vazut decat pensii si iar pensii, speta pe care probabil au dreptate, dar atunci de ce se mai numesc inca militari?! Militarul nu trebuie sa puna inainte de interesul sau personal, interesul natiunii lui: “…chiar cu pretul vietii?!” hai sa fim seriosi, care pret, care viata?
    Ce vezi in schimb?! Aliante politice intre unii pensionari militari si diferite partide, partide care sunt direct responsabile de dezastrul actual.
    Domnilor…Bravo!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!