Google Website Translator Gadget

marți, 26 martie 2013

Maimuta atomica II_____________________________________________



INTERNAȚIONAL

Coreea de Nord ameninţă că loveşte SUA, Guam şi Hawaii


Liderii de la Phenian și-au plasat forțele armate în stare de luptă şi a cerut unităţilor speciale “strategice” să se pregătească pentru eventuale lovituri împotriva Statelor Unite, Insulelor Guam şi Hawaii, în Pacific, a anunţat agenţia oficială nord-coreeană.
Coreea de Nord ameninţă că loveşte SUA, Guam şi Hawaii“Comandamentul armatei poporului coreean declară că toate trupele de artilerie, inclusiv unităţile strategice de rachete şi unităţile de artilerie cu rază lungă de acţiune trebuie să fie plasate (la nivelul de) alertă «pregătit de luptă»”, potrivit KCNA, scrie Mediafax.
 Aceste unităţi urmează să fie pregătite să atace “toate bazele militare americane în regiunea Asia-Pacific, inclusiv pe continentul american, Hawaii şi Guam”, dar şi în Coreea de Sud, a adăugat comandamentul într-un comunicat transmis de KCNA.
 În pofida lansării cu succes, pe 12 decembrie, a unei rachete cu rază lungă de acţiune – asimilată de Seul şi aliaţi săi unui test balistic -, unii experţi apreciază că Phenianul este departe de a stăpâni tehnica necesară lansării unei rachete intercontinentale, capabile să lovească Statele Unite.
 Hawaii şi Guam sunt considerate, de asemenea, în afara razei de acţiune a rachetelor cu rază medie de acţiune dezvoltate de către Coreea de Nord, care ar putea, în schimb, că atingă baze din Japonia şi Coreea de Sud.


9 comentarii:

  1. FIAT = UT 650 = universal tractor 65 CP

    RăspundețiȘtergere
  2. FIAT - LINEA 1,6 L TURBO cu o caroserie de .. PINAFARINA. ala care a facut PORCHE si...e cu totul altceva!!

    RăspundețiȘtergere
  3. @S.O.S
    Corenii ataca pe Robert Horvath....care nu le-a facut nimic.

    @ Sunt impotriva orcarei discriminari . Chiar si ciorditori borati ca Corleone trebuie sa primeasca pensia recalculata.
    Cersetoria paramilitara trebuie taxata. Fostii militari romi .....

    @@BOMBA BOMBELOR ….THEDOR MELESCANU SEF AL SERVICIULUI EXTERN DAT PE MANA FBI !

    S.I.E
    Director

    Thedor Melescanu
    Am incercat de numeroase randuri sa intru in contact direct sau indirect cu dumneavoastra . Am cerut diplomatiei romanesti sa ma puna in contact cu un membru al serviciuluiSIE. Fara rezultat.
    In cadrul Emisiunii Simona Gheorghe Romania TV ora 9 Martie 10 am adresat o intrebare lui Dan Voiculescu ? Ce cautati la Viena in ziua mortii lui Marin Ceausescu ?
    Aceiasi intrebare o adresez si dumneavoatra. Confirmati sau infirmati aceesta prezenta.
    Se pare ca ultimul telefon al fratelui dictatorului a fost cu dumneavoastra si ultima intalnire a fost cu Dan Voiculescu.
    Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
    Asa cum am anuntat in cadrul emisiunii ca urmare a denuntului meu a inceput o ancheta americana si este pe rol procesul de extradare a lui Dan Voiculescu catre SUA
    In cazul in care nu ma contactati, voi cere introducerea dumneavoastra ca martor in aceasta ancheta extrem de importanta. Dela martor la inculpat este un pas……

    Ea creiaza posibilitatea recuperarii banilor Ceausescu 4-6 miliarde dolari si pedepsirea celor vinovati de lichidarea lui Marin Ceausescu.
    Considerati aceasta scrisoare ….ca oficiala.
    Comfirmati primirea si numarul de inregistrare.

    Robert Horvath Dèva
    Presedinte Devartes Film International
    New York – Tok

    RăspundețiȘtergere
  4. AVE CEZAR!!!!!!!!

    ROBERT HORVATH SPION ?

    SURSELE MELE : La un an de absolvire a facultatii am fost trimis la Scornicesti sa fac un film despre nepotelul lui Ceausescu de vreo 12 ani si mare dansator \” calusar \”. Filmului i sa acordat o mare importanta fiind un fel de cadou al Televiziunii cu ocazia zilei de nastere a dictatorului. Intamplarea sau destinul a facut ca in sat sa poposeasca Nicolae si Elena. In sat a avut loc o nunta. Dupa ce a facut cadou nuntasilor , si a batut o hora sa asezat la masa usor cherchelit la masa cu un grup de tovarasi. Am intrebat un securist daca pot sa filmez. \” Porti sa filmezi ce vrei …oricum se taie la protocol.\” Ceausescu era obisnuit cu camerele de filmat si nu acorda nicio atentie celor 5-6 cameramani. Era o zi minunata de toamna si fara un scop anume ma pregateam sa filmez cate ceva…..ca o amintire personala. Trageam cu ureche la ce se diecuta. La un moment dat am auzit pe Ceausescu vorbind de o bomba atomica \” cu care ai va…F..si pe americani si pe rusi\” Fara sa vizez , cu aparatul in mana am apasat pe tragaci Ariflexului vreo 5-6 minute. Nu am vazut filmul si nu l-am developat niciodata. L-am trimis serviciului francez folosind folosind o coproductie. Am fost schimbat dupa un an jumate evident nu de studenti dupa o interventie a presedintelui Carter. Nu stiu ce a scris Pacepa dar in mai multe rapoarte CIA se vorbeste de un …..material francez…filmat inopinat. Lumea este mica. Persoana care sa ocupat de salvarea mea din partea francezilor a fost Aurel Cornea pe care al stiam de la ceaiurile Bucurestiene. El pe langa altele reprezenta TV franceza la Casa Alba. ( Aurel a fost sotul Aurorei Cornu fosta sotie a lui Marin Preda ). Mai tarziu am fost eu ingrijorat de soarta lui….acesta fiind luat ostatec la Beirut. Desi nu sunt sau fost pe lista de plata a vreunei servici de infor*editat* nu neg ca am numerosi prieteni sau surse absolut necesare pentr un ziarist. Nu neg faptul ca am ramas prieten si indatorat celor care au incercat in dealungul anchetei din securitate sa-mi salveze viata si sa asigure \” schimbul \” cu americanii. Ei sunt deasemenea o sursa de infor*editat* importanta………………….. In perioda revolutiei 89 locuiam in Japonia. (Am aranjat primiul interviu al Nadiei Comanici dupa fuga ei pentru televiziunea japoneza.) Fiind un specialist in materie ,bun cunoscator a realitatii romanesti am incercat sa descifrez evenimentele. Stand de vorba la un bar de pe Ghinza cu un grup de analisti japonezi am remarcat \” Revolutia din Romania va incepe intr-un oras din Transilvania cu o puternica po*editat*tie maghiara si germana, probabil ….Timisoara. \” Nu am apucat sa spun Timisoara …. cand posturile TV au inceput sa relateze despre cele deacum stiute. Nu am mai plecat acasa fiind imbarcat intr-un avion cu destinatia …SUA.

    RăspundețiȘtergere
  5. Las la sfarsit sursa cea mai importanta care face sa fiu invidiat de multi ziaristi de la Clubul Presei Straine din New York. Cu ani in urma am inceput sa lucrez la un scenariu despre evenimentele de la 23 August. Aceste evenimente au fost organizate de OSS American cu Regele Mihai, rusii fiind anuntati in ultimul moment. Cu ore inainte de discursul Regelui de la radio 9 avione cu agenti americani zboara spre Bucuresti survoland padurea Baneasa ocupata de trupe germane. Acestia sunt preludiul luptei la baioneta intre cei 900 de agenti sovietici ,buni cunoscatori de engleza si serviciul american . Pentru aceasta am luat legatura cu asociatia pensionarilor ai serviciului american. Supravietuitorii evenimentelor trebuiau impreuna cu Regele Mihai trebuiau sa relateza de la fata locului pentru CNN aceste intamplari dramatice deloc cunoscute . Cu biletele de avion luate am fost anuntat de…..disparitia Regelui care pleca intr-un turneu european. Comentariile sunt de prisos. Pregatind filmariile am petrecut zeci de zile, ore de neuitat cu acesti batrani ( the old boys ) care au pus bazele CIA si care si astazi au o influenta enorma. Pentru ei pierderea Romaniei a insemnat primul Vietnam si abia asteapta sa-si ia revansa. Ei sunt nu numai o sursa de infor*editat* importanta ci si oameni care impletesc vorbele cu….faptele. Acelasi lucru il incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  6. AVE CEZAR !
    CINE CREZI CA CONDUCE DIN UMBRA ROMANIA ?
    UN CRIMINAL NOTORIU

    DOVADA CRIMEI ! LA CATEVA ORE INANTE DE “SINUCIDERE” MARIN CEAUSESCU AFLAT IN COMPANIA LUI DAN VOICULESCU !
    O stire a agentiei austriece APA, preluata de Rompres la 6 ianuarie 1990, anunta:

    “Marin Ceausescu, fostul sef al Reprezentantei Comerciale a Romaniei in Austria, fratele ex-dictatorului, a fost vazut, cateva ore inainte de a se sinucide, in localitatea Eisenstadt, din Burgenland, unde se gaseste sediul firmei CRESCENT COMMERCIAL MARITIME Ges Mbm, al carei sediu se afla la Nicosia. Locuitorii afirma ca de fapt aceasta firma apartinea Romaniei.

    Am urmarit acest fir dand de fotografia in care Dan Voiculescu
    apare in parcul din jurul sediului in compania lui Marin Ceausescu ( arhivele APA )
    Alaturi de intrgistrarea film a serviciului olandez reprezinta documente vizuale ale crimei …
    Ambele au fost remise catre FBI

    RăspundețiȘtergere
  7. Auzi RH+ -eu zic sa-i futem o racheta din aia pe care o etaleaza ..coreenii si gata am rezolvat!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!