Google Website Translator Gadget

duminică, 21 aprilie 2013



Sanatate

Spălatul zilnic este dăunător pentru sănătate. Vezi De Ce

Igiena personală zilnică și folosirea de substanțe de curățare precum săpunul lichid dăunează sănătății, susțin medicii israelieni.
Spălatul zilnic este dăunător pentru sănătate. Vezi De Ce
Medicii de la casa de asigurări de sănătate Clalit, una dintre cele mai mari din Israel, consideră că sănătatea omului depinde de probleme de igienă personală. În opinia medicilor, persoanele care fac duș zilnic riscă se se îmbolnăvească.
Dușurile zilnice totale, mai ales cu utilizarea de săpunuri lichide, sunt mai degrabă periculoase pentru sănătate, pentru că pielea nu mai este protejată de stratul natural de “grăsime”. În acest fel, piele este expusă la bacterii și microbi. Rachel Luzzati, reprezentanta Clalit pentru Haifa, recomandă două-trei dușuri pe săptămână, chiar și pe perioada verii, potrivitAgerpres.
Rachel Luzzati susține că standardele igienice adoptate în prezent în Occident, printre care și dușul zlinic, sunt dictate exclusiv de recomandări sociale, nu de cele care țin de igienă.

2 comentarii:

  1. CEZAR spunea...
    @AvianuK - Felicitari ! Esti singura care decelezi fenomenul ..pe care labarii de toate categoriile se fac a nu-l baga in seama!!
    ....,,fiindca aplicarea concomitenta a legii reparatorii dupa L164 cu L 119, va crea animozitati care vor merge in ridicol, cel cu 20 de ani vechime va avea cuantumul mai mare decit cel cu 30 de vechime si CS sau AC.
    ......,,numai ca acum aplicind legea reparatorie imediat dupa promulgare, contradictiile vor reveni, se vor bate cap in cap doua sisteme diferite de calcul, care nu vor putea fi dezradacinate pe motivul dreptului cistigat decit printr-o noua lege a pensiilor, care vom vedea ce principii si modalitati de calcul va pune la bataie ca sa impace ambele tabere.
    Poate citeste si mos PPPPARTAG si Karad...si chiar de nu inteleg tot ii va ajuta.....Sic!!
    Felicitari AvianuK..chiar de nu ai chilotei si urci in avionul fara motor pe la elice!
    Tapul rapanos oferit de Tov. colonel Danila Stahanovistul..este al tau de ..Pasti !
    Sa-l belesti sanatos(asa!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ave Cezar.
    Coreolone se spala pe organul sexual ( pula ) odata la doua luni si jumatate.
    O noua strategie militara de ucidere a inamicului la distanta......



    CRESCENT OFICIU DE SPIONAJ SI TERORISM
    COMPANIE PERSONALA CEAUSCU -ARAFAT
    SEF DE RETEA GENERAL DAN VOICULESCU
    PACEPA :
    Pentru istorie, Arafat este tatal terorismului contemporan. Iuri Andropov, seful KGB (devenit ulterior presedinte al URSS), care l-a manevrat pe Arafat 19 ani, l-a botezat "Cheiadbom" (de la Chelovecheskaia Iadernaia Bomba, sau bomba nucleara umana). Arafat nu si-a dezmintit porecla.
    Crescentul a fost firma lui Ceausescu si Arafat. Activitatea de comert trebuia sa acopere in afara bugetului statului activitatea terorista . Director Dan Voiculescu general de securitate cu acces direct la Ceausescu.
    R.H
    Din banii Crescent erau platite taberele de antrenament palestiniene
    depe teritoriul romaniei.
    Prin Romania au trecut, din 1980 pina la inceputul anilor ‘90, aproape o jumatate de milion de "studenti arabi" in realitate teroristi
    Pacepa : Da ...Da...Studentii arabi au fost racolati incepand cu anul 1970, o mica parte din ei au ramas in Romania si au devenit viitorii agenti DIE, SRI, DIA, KGB, si altele, in institutiile statului Roman si oameni de afaceri.
    Alte motive pentru care arabii au ales sa se stabileasca in Romania au avut la baza fie continuarea vechilor relatii de afaceri derulate pina in 1989 cu Departamentul de Comert Exterior al regimului Ceausescu, fie legaturile cu membrii fostei Securitati
    R.H De exemplu, Mohamed Farzat - unchiul lui Omar Hayssam - a fost deconspirat in 1988 ca seful Serviciilor de Informatii Siriene din Europa
    Cu ajutorul unei firme siriene, Farzat exporta tractoare romanesti in tara sa de origine prin ICE Dunarea, firma apartinind fostei Securitati.
    Farzat l-a racolat pe Voiculescu ca agent sirian. Acest fapt explica dece in mijlocul crizei siriene serviciile americane si palestiniene vor capul lui Voiculescu
    URMEAZA IN PREMIERA ABSOLUTA :
    LICHIDAREA FIZICA A FOSTULUI AMBASADOR IN SUA , SCRIITORUL AUREL DRAGOS MUNTEANU !
    VA URMA
    URMARITI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!