Google Website Translator Gadget

vineri, 10 mai 2013

EU..?------------centru -stanga!!-------------------------------------------------------------------



Fotografia mea
ȘTIRI :AvianuK ma invita la ...la mare cu ea !! Sa merg..sa nu merg.......???!!!

Cei de dreapta sau cei de stânga sunt mai inteligenți? Vezi studiul


O cercetare arată care oameni sunt mai inteligenți, cei din aripa de dreapta sau cei din aripa de stânga. Rezultatele arată că ce din aripa dreaptă sunt mai puțin inteligenți decât cei de stânga. În plus, persoanele care au avut din copilărie o inteligență scăzută tind să crească cu gândiri rasiste și anti-gay. Nivelul de educație al oamenilor nu determină viziunile lor de dreapta. Este vorba despre inteligența înnăscută. Nici statutul social nu are niciun rol. Politica conservatoare lucrează ca o “poartă de acces” către prejudecarea altor
Cei de dreapta sau cei de stânga sunt mai inteligenți? Vezi studiul
a.

Lucrarea analizează studii mari din Marea Britanie, care au comparat inteligența din copilărie cu vederile politice de la maturitate în cazul a peste 15.000 de oameni, scrie Daily Mail. Autorii lucrării susțin că cei cu o inteligență scăzută gravitează către vederi de dreapta pentru că se simt mai în siguranță.
De dreapta, pentru că se simt în siguranță
“Abilitățile cognitive sunt hotărâtoare în formarea impresiilor despre alți oameni și în a fi deschiși la minte”, spun academicienii. Cei cu abilități cognitive scăzute se îndreptă către ideologii de dreapta pentru că “le oferă un sentiment de ordine”.
Studiul, realizat de către academicienii de la  Universitatea Brock din Ontario, Canada, au folosit informațiile de la două studii din Marea Britanie din 1958 și 1970. Mai multe mii de copii au fost evaluate pentru a stabili inteligența de la 10 și 11 ani. Ulterior ei au fost evaluați la 33 de ani.
De dreapta sau de stânga la maturitate
A fost pentru prima dată când aceste studii au fost folosite în acest sens. La maturitate, cei care au participat la studii au fost întrebați dacă sunt de acord cu afirmații precum “Sunt de acord să muncesc cu oameni de alte rase” sau “Nu m-ar dernaja dacă o familie de altă rasă s-ar muta alături”. Ei au fost întrebați și dacă “Școlile trebuie să-i învețe pe copii să se supună autorității”.
Cercetătorii au comparat rezultatele celor două teste britanice cu unul american din 1986 care a evaluat inteligența și atitudinea față de homosexuali. Autorii susțin că există o corelație puternică între inteligența scăzută a copilului și susținerea politicii de dreapta a adultului. De asemenea, autorii lucrării susțin că politica conservatoare este parte dintr-o relație complexă care îi face pe oameni să aibă prejudecăți.


4 comentarii:

  1. Cu alte cuvinte ..la noi toti cei care se vdeclara de dreapta in frunte cu ..Bassele sun t cam idioti ! Bai ce i-a nimerit!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Muei,io zic sa mergi..da,grija mare!Cat curul ei de mare!
    P.S. Dar la care mare?Na, ca sunt curios.

    RăspundețiȘtergere
  3. I every time used to study paragraph in news papers but now as
    I am a user of internet therefore from now I am using net for
    posts, thanks to web.

    My page AlecVZugg

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!