Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 25 mai 2013


Social
Țigani români, “rezidenții” unei străzi luxoase din Londra
Cotidianul Daily Mail scrie în ediția sa electronică despre un grup de 30 de țigani care s-au instalat pe o stradă exclusivistă din Londra, în timp ce autoritățile consideră gestul imigranților o “sursă de frustrare”.
Ziariștii englezi în citează pe unul dintre țiganii care “campează” pe strada londoneză. Vasile își declară dragostea sa pentru Regina Elisabetaa Marii Britanii. “Regina este cea care își protejează și ajută poporul”, spune el. “Reginei îi pasă de poporul ei, toți știu asta. De aceea venim din România, ca să ne ajute și pe noi”.
Tabăra amplasată ilegal cu pilote murdare, valize tocite și cutii de carton este într-un contrast stringent cu expoziția de mașini de lux din apropiere. La scurt timp după răsăritul soarelui picioare goale încep să se preumble pe gazonul rezervației parcului londonez, iar brichetele aprind primele țigări.
“Vrem să ne găsim de muncă – spune Vasile. Nu am venit aici să comitem infracțiuni sau să cerșim. Deocamdată tot ce facem este să scormonim în tomberoane”. ”Sperăm că cineva din partea Guvernului ne va da de lucru și un adăpost, un loc al nostru în care să trăim”, mai spune el.
În ciuda dezmințirilor, țiganii români sunt bănuiți că cerșesc și fac parte din bande ce se ocupă de furtul din buzunare.
“Există un aflux de astfel de români în fiecare an și asta reprezintă o sursă de frustrare totală”, spune Plilippa Roe, liderul Consiliului din Westminster City. ”Cred că suntem deosebit de vulnerabili şi că Marea Britanie este o ţintă mai uşor de atins decât alte ţări. Există şi un fel de intimidare cu cerşitul agresiv”, mai spune ea. “Consiliul are nevoie de o sumă uriaşă de bani pentru a face faţă problemei şi nu avem aceşti bani. Locuitorii şi comunitatea de afaceri nu sunt deloc mulţumiţi”, a declarat Plilippa Roe.

9 comentarii:

  1. Ja kere mo,aiestea e verii mei,sa moara ma-ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Băi dragă nepoate, numa ce m-a contactat o cioara din Hurziceni,care se crede felina pe care de disparitie,- si mi-a propus o afacere: cica sa merg cu el in Londra si om ma face!!!A vazut cum imi tremura mainile si a zis ca sunt omul potrivit pentru cersit!Tu-i muma lui de bagabond, ca imediat mi-o si trecut boala, instantaneu!Bre,nepoate,daca ar fi sa plec ,as pleca- da numa cu Danila ,pe Stelica ti l-am lasa tie sa nu mori de foame.Vezi ce grijuliu sunt!

    RăspundețiȘtergere
  3. . ...tulai doamne da scapasi de ..ggggangavit ! PARCHIMSONUL SPER CA MERGE ,CA-I BAZA...!!

    RăspundețiȘtergere
  4. MOTANELE &CEZARELE, HOP, HOP, HOP, SA V-O TRAG, SA V-O TRAG DINRECT LA CIOC!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ave Cezar
    Felicitari. Blondelii sunt prea multi si peste tot.
    Coreolone........


    UN MARTOR OCULAR ....LUCRATOR AL AMBASADEI ROMANIEI LA VIENA ..
    DESVALUE CRIMA LUI DAN VOICULESCU INTR-O SCRISOARE CUTREMURATOARE ADRESATA
    JURNALSTULUI ROBERT HORVATH .
    1
    Stimate domnule Robert Horvath
    A sosit pentru mine momentul adevarului. Destinul a facut sa asist la o crima premeditata . Am fost martor si confident al ultimelor zile in viata
    a celui ce a fost Marin Ceausescu. Stia ca al vor ucide dar avea speranta sa fie salvat. Vorbea mereu de un contract semnat de el cu americanii.....
    Mi-a desvaluit despre ultima convorbire avuta cu Nicolae Ceausescu in care a trimis un mesaj al CIA .I-a pus pe masa presedintelui un fel de ultimatum . Renunta la conducere pana nu este prea tarziu.

    Marin Ceausescu nu sa sinucis ci a fost ucis !
    Stiu tot si a sosit momentul sa spun adevarul. Nu a fost usor sa i-au o decizie. Imediat pe 22 decembrie Marin Ceausescu a fost arestat in apartamentul lui de la etajul V al Agentiei de catre ceilalti membri ai misiunii. I-au luat actele si l-au incuiat pe dinafara.

    Va urma Urmariti Robert Horvath Deva Blog

    RăspundețiȘtergere
  6. When someone writes an post he/she keeps the idea of a user in his/her
    brain that how a user can understand it. Thus that's why this article is outstdanding.
    Thanks!

    Feel free to surf to my page - CristenONiedermaier

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi, I do believe this is an excellent site. I stumbledupon it
    ;) I'm going to come back once again since i have bookmarked it.
    Money and freedom is the best way to change, may
    you be rich and continue to guide others.

    Here is my web-site ... LakeshaYRasmuson

    RăspundețiȘtergere
  8. Heya this is kinda of off topic but I was wanting to
    know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

    I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from
    someone with experience. Any help would be enormously appreciated!


    Here is my page :: DonnBFredrikson

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!