Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 1 iunie 2013

Si EL primeste pensie militara pe L-164 !!!???_______________________________________________

Imagini APOCALIPTICE in Timisoara! Vezi norul care a acoperit orasul - VIDEO

                                                                                                               Imagine din TIMISOARA!!                    
  1. AVE CEZAR !!!!!!!
    BRAVO. O LECTIE SI UN EXEMPLU.
    IN FIECARE ZI O NOUA SURPRIZA.
    INTELIGENTA SI CONSECVENTA.
    SEMNEAZA UN MURITOR ....DIN SUA PE NUME
    ROBERT 
    «Memorii în bocanci», o altfel de carte despre Armata Română, lansată la Bookfest
Autor: Ciprian Stoleru |
Mult prea multele exemple de memorii publicate de către cei care au îmbrăcat haina militară în timpul regimului comunist şi după au creat Armatei Române de atunci şi de acum o aură sclipitoare, urcând-o pe un piedestal de neatins. Nu e şi cazul Memoriilor în bocanci care-l au drept autor pe Călin Hentea; aceasta e o carte savuroasă, care vorbeşte despre lucrurile bune, dar mai cu seamă despre hibele sistemului militar, ascunse cu obstinaţie de ochii opiniei publice. Mărturiile lui Hentea sunt scrise cu sinceritate şi ironie, fără cosmetizările şi limbajul de lemn cu care-a fost obişnuit cititorul de memorii militare; sunt mărturii autentice, „pe bune” – şi, fie şi numai pentru asta, lectura volumului este un exerciţiu necesar. Cartea va fi lansată duminică, 2 iunie, ora 15.30 la Târgul de Carte Bookfest, la standul editurii Polirom.

„Am devenit ofiţer în armată în 1986, prin pile şi pentru bani”, mărturiseşte dezarmant Călin Hentea despre înregimentarea în haină kaki. Mai mult decât atât: când s-a îmbrăcat în uniformă pe viaţă („apevist cum se spunea atunci, provenind de la Armată Pe Viaţă), autorul mărturiseşte că n-a simţit o diferenţă prea mare de viaţa de zi cu zi, căci în ultimii ani ai dictaturii comuniste cea mai mare parte a societăţii româneşti supravieţuia obligatoriu „înregimentată” într-o formă sau alta. Cât despre sarcinile primite la început în armată, acestea erau identice cu cele de dinainte de înregimentare: „urma să fac acelaşi lucru ca în civilie – proiectare la planşetă de instalaţii mecanice – dar pentru un salariu mult mai mare”. Trebuia doar să suporte lungile şedinţe lunare de partid, dar şi aici ocuparea unui loc în spatele sălii de şedinţe putea asigura „liniştea” necesară pentru o lectură sau un somn de voie. Revoluţia din decembrie 1989 l-a ţinut cantonat două săptămâni în cazarmă pentru a păzi cu glonţul pe ţeavă unitatea de teroriştii care urmau să atace din elicopter: „Mie mi-a fost frică doar să nu împuşc din greşeală pe vreun coleg” .
În 1991, Călin Hentea a decis să se transfere de la Centrul de Cercetări ştiinţifice la Inspectoratul (ulterior Direcţia) de cultură a armatei, în speranţa urmării unor studii de sculptură; noul loc de muncă avea să îi aducă însă mari deziluzii. Se transferase într-un colectiv populat cu ofiţeri superiori care făcuseră toţi parte din defunctul Consiliu Politic Superior al Armatei. „Unii erau oameni inteligenţi şi mai citiţi decât media ofiţerească a timpului, dar erau îmbibaţi de naţionalism-comunismul specific epocii recent defuncte. Alţii erau foşti secretari de partid recunoscuţi pentru aroganţa şi acreala de care nu se despărţeau niciodată sau foşti activişti ţanţoşi-libidinoşi, un pic mai şmecheri decât ceilalţi”.
La Pro Patria, în bătălia pentru NATO
Au urmat patru ani de chin şi multe frustrări, până când, graţie stăpânirii la perfecţie a limbii franceze, este remarcat de colonelul Valeriu Pricină, care îi propune, în anul 1995, un transfer în echipa care realiza deja celebra emisiune de televiziune despre armată, Pro Patria. Perioada petrecută aici îi va întări percepţia negativă despre conducerea armatei; angrenaţi în eforturile de integrare în cadrul NATO, redactorii Pro Patria se vor confrunta, astfel, cu numeroase probleme ce vor scoate la suprafaţă faţa întunecată a armatei. Cum să promovezi armata cu „generalii români, proaspăt ieşiţi din negura cenzurii totale ceauşiste, care le indusese încă din primele zile ale liceului sau şcolii militare frica de presă şi microfon: la inevitabilele interviuri se refugiau în limba de lemn – dialectul cazon, pentru a nu greşi, bâlbele provocate de emoţii erau frecvente, lipsea acea minimă degajare şi acel aer de libertate şi onestitate a exprimării”. Cum se descurcau redactorii? „Soluţia era fonotecare masivă a răspunsurilor (mai ales la generali) şi montarea acestora cu imagini de circumstanţă”. Şi cum să arăţi capacitatea de luptă a armatei, atunci când exerciţiile de luptă erau extrem de reduse şi se desfăşurau cu foarte puţină tehnică de luptă? „Prin ’97 sau ’98, colegul Ene Arşinel, aflat la o unitate de artilerie din Ardeal care ieşise la trageri cu un singur tun, l-a filmat pe acesta din atâtea poziţii, încât la montajul reportajului, Andy a reuşit să dea impresia că acolo s-a tras ca la Stalingrad. Dar asta am ştiut-o doar noi, publicul trebuia convins că armata se pregăteşte de luptă la standardele NATO”.
Misiunea OSCE în Albania a început prost: cu toalete înfundate pe ferryboat-ul care îi transporta pe militari
Numeroase, sincere, incitante sunt şi amintirile autorului legate de misiunile internaţionale la care a participat Armata Română după 1990. Prima misiune internaţională la care va lua parte şi Călin Hentea îi dezvăluie acestuia marile probleme ale armatei: tehnica îmbătrânită, capacitatea logistică redusă, mentalitatea închistată a generalilor români şi lupta pentru informaţie din cadrul MApN. La 23 aprilie 1997, cu puţin timp înaintea summitului NATO de la Madrid, România forţa intrarea în Organizaţia Nord-Atlantică prin trimiterea de trupe într-o misiune internaţională iniţiată de OSCE în Albania; ţara cu pricina se afla atunci într-un moment de destructurare a statului şi de revoltă a populaţiei, ca urmare a prăbuşirii jocurilor financiare piramidale. Depozitele armatei albaneze fuseseră sparte şi golite de arme de către populaţie, soldaţii albanezi dezertaseră, iar clanurile mafiote se înfruntau deschis pe străzi. În aceste condiţii, un detaşament de infanterie românesc, botezat ROMDET Sf. Gheorghe, compus din 400 de militari, s-a îmbarcat la sfârşitul lunii aprilie pe ferryboat-ul „Eforie” cu direcţia Albania. Problemele au început să apară încă din timpul călătoriei. „Toţi aceştia, adică 400 de fiinţe umane, dispuneau de aceleaşi câteva duşuri şi toalete, pentru nevoile de toaletă zilnică. Aşa cum era şi firesc după două zile apa de duş aflată în rezerva vasului (care nu era de transport pasageri, ci marfă) s-a consumat, dar ceea ce a fost mai grav, toaletele s-au înfundat ireversibil, revărsându-se în tot compartimentul chiuvetelor şi duşurilor. Cumplit. (...) Lucrurile s-au complicat şi mai tare după ce a început să ni se distribuie hrana rece formată din caşcaval, salam de Sibiu, pate de ficat şi celebrele conserve CICALEX, bună teoretic, dar care, împreună cu situaţia susamintită, au provocat o constipaţie generală în rândul vajnicilor ambasadori mioritici ai păcii în «Ţara Vulturilor». Fenomenul s-a accentuat pe măsură ce traversam Marea Marmara, Egee, Mediterana, în sfârşit Adriatica, astfel încât la debarcarea pe 4 mai în portul Durres, un sergent a fost transportat de urgenţă la spitalul militar francez pentru a fi operat”.
„Bă! Vă faceţi ca şi cum aţi avea glonţ pe ţeavă, şi, în rest... Doamne ajută”
Misiunea a început cu stângul şi a continuat la fel. Coloana de soldaţi români a plecat spre localitatea Gjirokäster fără ca militarii români să aibă acces la muniţie. „«Ce facem dom’ maior?
I-auziţi cum trag ăia... şi noi... cu puşca goală!», mă întrebau sergenţii care trebuiau, teoretic, să asigure protecţia convoiului pe drum. «Bă! Vă faceţi ca şi cum aţi avea glonţ pe ţeavă, şi, în rest... Doamne ajută». Şi ne-a ajutat”.
Imediat după instalarea soldaţilor români în oraşul Gjirokäster, un incident grav se putea termina nefast: „O bună parte din statul major al detaşamentului, în frunte cu comandantul, era să fie luată ostatic de un grup de mafioţi-revoluţionari anti Berisha (preşedintele de atunci al Albaniei), drogaţi, agresivi, şi evident, înarmaţi, care au dat năvală în localul unde primarul oraşului rămas fără primărie ne invitase să stăm de vorbă. Stăpânirea de sine a comandantului a salvat situaţia: doar cu translatorul nostru de albaneză – tânărul student Mihai Boeru – Ioan Sorin i-a invitat pe «macho-revoluţionari» la o masă separată să discute, reuşind să-i calmeze că nu avea de gând să interfereze nicicum în politica locală. A fost singura dată când am avut pistolul mitralieră la ceafă şi, indiferent ce se vede prin filme, eu mărturisesc că în acele clipe nu-ţi mai arde de nimic altcevea decât de viaţa ta”.
Cât despre rapiditatea şi varietatea informaţiilor care ajungeau de la militarii români din Albania la Bucureşti, autorul afirmă că după o lună şi-a dat seama că fiecare centru de influenţă din structura MApN (intelligence-ul, contra- spionajul, şeful SMG, şefii mai mici din SMG, presa militară etc.) avea pe cineva în cadrul ROMDET, care le trimitea propria variantă asupra evenimentelor, aşa încât, în situaţiile de criză „fiecare şef se bătea în piept cu adevărul lui”.
Kosovo şi generalii români
La 17 decembrie 2002, Călin Hentea, în calitate de ofiţer PSYOPS (operaţii psihologice), se alătură misiunii internaţionale de menţinere a păcii în Kosovo, provincie greu încercată de un război civil între sârbi şi albanezii kosovari. România avea detaşate în regiune numeroase forţe combatante şi de menţinere a păcii; şi, la problemele zilnice, se adăuga şi incapacitatea generalilor români de a se exprima într-o limbă de circulaţie internaţională. „Bulversat şi entuziast cum eram în acel moment de debut al meu pe scena kforistă, nu am sesizat faptul că generalii noştri nu prea au ce spune omologilor occidentali decât fraze zâmbăreţe, de convenienţă, mijlocite chinuit de un translator (...) La fiecare astfel de vizită, aterizată din ţară într-un comandament NATO, devenea evident că mioriticii noştri miniştri, generali şi colonei provin dintr-o altă lume şi continuau (în subconştient) să păstreze o altă mentalitate, balcanic-orientală, sensibil diferită de cea euro-atlantică, faţă de care încercau să se apropie, dar de care rămâneau mereu străini”, i-a caracterizat scriitorul pe ofiţerii superiori şi nu numai.
Mai mult, „modelul generalului occidental, cunoscut sub pompos-frisonanta sintagmă de general NATO, a creat iniţial emoţii şi spaime ierarhic-existenţiale generalului mioritic, proaspăt pricopsit cu statutul de jupân cazon, ca urmare a eroismului şi a competenţei sale mult prea plecate în faţa Puterii politice, dovedite în timpul, dar mai ales după decembrie ’89. Lucrurile au revenit rapid la normalitatea balcanică, iar jupânul a rămas jupân, prin voia boierului politic, exhibând aceleaşi apucături de vătaf şi un limbaj altoit – uneori – cu barbarisme englezeşti”.

36 de comentarii:

  1. Pe Plano 10 este unul (Indianul - Kour de sconks !)care se ,lauda' cu o pregatire militara de ...2 luni si cateva zile...!!! Ce ziceti ..l-om fi gajbit??!
    Recunosc ca ...lupta puternic pentru drepturile lui de a avea pensie militara dupa L-164 !!
    Asta m-a determinat sa-i ,,trag cateva sale de tun" in freza ....vedeti Plano 10Lupus !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Unchiule....La multi ani si pentru ..fetite!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimsâmbătă, iunie 01, 2013 7:22:00 PM
    Aia e , tata ! Entuziasmati de perspectiva adoptarii Legii reparatorii - trambitate de juma' de an de Dogaru si ajunsa cu chiu cu vai la Camera Deputatilor - putini au observat soparla aia cu cerutul de catre pensionari , cu manuta lor , a revizuirii pensiei in vederea revenirii ei la cuantumul din decembrie 2010 ...Dl. Neacsu a sesizat perfect pericolul : prin aceasta cerere pensionarii RECUNOSC L 119 / 2010 si OUG 1 /2011 , iar toate procesele deschise cu Casa Sectoriala de Pensii si cu MApN devin fara obiect ! Aceeasi perversiune ca la " cererea recalcularii " pensiei de pe timpul lui Boc ! De parca casa de Pensii Sectoriala nu stie cui i-a scazut pensia dupa revizuire ! Ce javre ! Iar Dogaru nu sufla o vorba despre acest lucru , ordinarul ! Situatia e grava ...Si USL si SCMD sunt niste mari deziluzii...Mi-a pierit total pofta de votat si de activat in organizatii penibile cum se dovedeste a fi SCMD , care a inceput destul de bine dar s-a desumflat total pe parcurs . Guvernantii si-au dat seama ca varfurile SCMD sunt niste gargaragii ametiti si ca SCMD e divizat , asa ca acum trateaza sindicatul ca pe copilul prost al familiei . Mi-e deja lehamite de tot si de toate . Vai de cei invinsi , d-le Dogaru ! Pentru ca invinsi scrie pe noi !

    RăspundețiȘtergere
  4. ..daca papagalul asta pilos care s-a trezit direct MAIOR in armata Ro ar fi facut un AN de scoala militara si ar fi trait in conditii de campanie la DAIA , AVRIG, CINCU ,Sau in muntii Fagarasului.....altfel ar vedea Armata!!! Puiul de sarpe tinut la san cu laptic cald...ssssisie acum! Un APV-P!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nnnepoate,bbuna ddimineata!
    http://youtu.be/GcqMEGEm0_

    RăspundețiȘtergere


  6. This video does not exist.

    Sorry about that.
    Ce dreak ..unkiule ? Te-a lovit si Parchinsonul ...bata-te sa te bata ca ma pui pe drumuri aiurea!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmmai nnepoate, o fi spart Gourka pparola, cca prea te luasi de iel pe bblogul llui LuPUl-Alb!Ierea o ccantare faina, din Banat,de la mine ppentru tine!Da las ca ti-o pun ieu altadata:)!

      Ștergere
    2. ...aaaastept sa mmmmmi-o pppppui!

      Ștergere
    3. Cintarea era asa cheagule:
      "Uite Cezar futui jbantzul
      Nu poate sa sara shantzul
      Pune-i pula-n cur si-mpinge
      Ca sare de nu-l atinge!"

      Ștergere
  7. AVE CEZAR !!!!!!!
    BRAVO. O LECTIE SI UN EXEMPLU.
    IN FIECARE ZI O NOUA SURPRIZA.
    INTELOGENTA SI CONSECVENTA.
    SEMNEAZA UN MURITOR ....DIN SUA PE NUME
    ROBERT

    DESLALUIRI ULUITOARE IN PREMIERA ABSOLUTA A UNUI MARTOR OCULAR
    AL CRIMEI DE LA VIENA SI A JAFULUI SECOLULUI . MARIN CEAUSESCU NU S-A SINUCIS CI A FOST UCIS DE ECHIPA LUI DAN VOICULESCU.

    CAPIT 6
    De la inceput preluarea conturilor facea parte celor carte au organizat lovitura de stat. Totul a fost pregatit cu minutiozitate. Sa nu uitam ca era vorba de in jur de
    6 miliarde dolari si zeci de toane de aur.
    Vreau sa fiu clar. La ceste conturi dupa uciderea Ceausistilor avea acces un singur om......Marin Ceausescu..
    Dan Voiculescu sosise cu aproape 3 saptamani inainte la Viena.
    Venise insotit de grupul de executie si de 3-4 specialisti.
    Avea de executat 3 lucruri.
    - Sa puna mana pe conturi si cifrele de acces la tonele de aur depuse in Elvetia
    si in alte locuri in occident.
    -Sa-l execute pe Marin pentru a pastra secretul operatiunii.
    -Sa-i inpiedice pe americani sa-l salveze. Trebuiau sa se miste rapid si eficient.
    CEAUSESCU A FOST INFORMAT DE C.I..A DE PLANUL RUSILOR SI DE
    INEVITABILITATEA LOVITURII DE STAT. TREBUIA SA FUGA IN IRAN SI SA PRIMEASCA AZIL POLITIC IN SUA. TEHERANUL ERA PRIMA ETAPA. ULTIMA ERA CHILE.
    Voi divulga in continuate un secret nestiut de nimeni. Ceauşescu fusese convins prin seful statiei C.I.A din Viena în decembrie, să-şi dea demisia şi să fugă în Iran ........cu 24 de tone de aur..
    Marin Ceausescu a transmis americanilor urmatorul mesaj cu caracter istoric.
    Pe 17 decembrie, Ceauşescu a declarat că demisionează. Pe 18 a ajuns în capitala Iranului, Teheran, într-o vizită de prietenie”. Am transmis personal si textul
    discursului lui care incepea "Deci nu sunteţi de acord cu măsura propusă?! Atunci, alegeţi-vă alt secretar general!
    VA URMA
    CITITI DESVALUIRI SENZATIONALE PE ROBERT HORVATH DEVA BLOG




    RăspundețiȘtergere
  8. ERATA SCUZE

    AVE CEZAR !!!!!!!
    BRAVO. O LECTIE SI UN EXEMPLU.
    IN FIECARE ZI O NOUA SURPRIZA.
    INTELIGENTA SI CONSECVENTA.
    SEMNEAZA UN MURITOR ....DIN SUA PE NUME
    ROBERT

    RăspundețiȘtergere
  9. AVE CEZAR SI SA NE SUGI MACIUCA TOLOMACULE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. ....,,SA NE SUGI""...adica ..sunteti mai multi retardati cu ..o maciuca ??Si eu care credeam ca sunteti asa ca stalpi de telegraf ..sau chiar si mai rari (vorba lu EREVAN!)

    RăspundețiȘtergere
  11. Mmai nnepoate, oari Courka ista al tau ne ceteste pe sustache?Io zic sa-l inviti sa scrie amintiri din perioada lui de glorie cand culegea cacareze prin TO.Poate se calmeaza!Ptiu,drace, ca-mi trecu si Parchinsonul!

    RăspundețiȘtergere
  12. ..cccccare gggglorie unchiule ? AAAAia cand cccaauta DDDEEI cu pppppiciorul si cu mmmmmaaainile la urechi ?
    PPPS. PPPPPParchinsonul ppputea sssa tte mmmmai tinnaaa! EEEEErai mmmmai aaaapreciat prrrrin ppppparc !!!DDDDeee ggggganggggaveala ttttrebuuuia ssssa sssscaaappi ...mmmmai iiintaii !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei baiete!Mari grijî cu tremuriciul ista pi mînurili tele,cî la mini nu-i pericol, bre...la vrîsta me matusalemică,mi-o ridic cu cârligul,dar tu dacî o tăt freci așea cu mînurile, musai trebo sî ai o caprî prin apropiere.Hi,hi,hi...

      Ștergere
    2. Am bre ! Uite una-i mai ..jos!!Ho..Ho..Ho..!

      Ștergere

  13. La periferia Cluj-Napocăi, badea Gheorghe cosea liniștit iarba de lângă un bloc.

    Deodată apare unul cu un deltaplan, se izbește de bloc și cade lat jos.

    Se uită badea Gheorghe la el și cugetă, dând ușor din cap:
    - Țară de rahat, atentate de rahat…

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,măi muie,așea ie..țară di rahat,oamini di rahat..Doamne feri!

      Ștergere
  14. @Cezare
    Tara de kkt ,articol de kkt,nu stiu cui se adreseaza dar eu ma simt jignitsi,banuiesc ,ca si alti militari,de ce ai permis asemenea articol cu atata ura in el ,fata de tara noastra,fata de armata si fata de munca noastra.Si tu ca si mine am participat la zeci[poate sute ] de aplicatii de amploare,cu desfasurari de tehnica si de forte care au fost recunoscute inclusiv de observatori NATO sau din alte tariputernice[Rusia,China,etc].Aplicatii cu cate 20 de avioane de lupta,50-60 de elicoptere,divizii intregi,personal ,am participat la una la TGMures prin '92-93 unde au fost 150 de tancuri+aviatie ,etc,sau la Facaieni cu fortarea Dunarii,Vladeasa,Cartisoara e,Cluj,Bistrita,Apuseni,Bacau...de ce i-ai permis acestui ,,,sa arunce cu noroi in munca atator sute de mii de militari?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte simplu T.2 _ Sa vada lumea CINE PRIMESTE PENSII BABANE PE L-164 si CINE VREA REVENIREA LA L-164 !
      Cati or fi ca asta? .Daogaru sigur....
      Asteptam opinii pertinente ...cat priveste pozitia mea vezi la comentariu...

      Ștergere
  15. AVE CEZAR
    MURITORUL ROBERT TE SALUTA
    CU RESPECT SI CONSIDERATIE !
    MERGI INAINTE !


    PACEPA : “IN ROMANIA SERVICIILE FAC TOATE JOCURILE !”

    DECLARATIE BOMBA. MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI LICHIDAT IN CURAND. NU ARE NICI O SANSA DE SCAPARE !
    Fragment din interviu:

    R.H . Revin la Dan Voiculescu.. La Romania TV am declarat ca acesta nu va fi pedepsit niciodata in Romania.
    http://www.rtv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert-horvarth_74706.html
    Tocmai de aceia l-am introdus in perimetrul legii americane. Banii CIA trimisi pentru armele rusesti, ultima tehnologie , datorita revolutiei nu au mai ajuns la Ceausescu. Prin lichidarea lui Marin Ceausescu banii au intrat in buzunarul lui Voiculescu. Nu am facut un secret ca l-am denuntal la FBI.

    MIHAI PACEPA : DAN VOICULESCU VA FI ARESTAT SI LICHIDAT IN INCHISOARE.
    SE REALIZEAZA PERICOLUL CA ACESTA SA AJUNGA IN MANA AMERICANILOR.
    STIE PREA MULTE. ACEASTA ESTE OPINIA MEA SI A SPECIALISTILOR CU CARE M-AM
    COSULTAT. SUNT SI ALTE VARIANTE…. DAR ORICUM SOARTA LUI ESTE PECETLUITA .

    CONVORBIRE TELEFONICA CU MIHAI PACEPA.

    In cursul serii de ieri am avut o scurta convorbire telefonica cu Mihai Pacepa…

    R.H. Urmariti evenimentele din Romania. Va mentineti pronosticul?

    Pacepa : Licjhidarea fizica a celor ce stiu prea mult este o veche traditie . Dupa cum

    am aratat sub fatada democratie serviciile conduc si astazi totul…..doar metodele sau schimbat.

    Voiculescu va fi arestat datorita presiunii occidentale. Insasi faptul ca ai vorbit la Romania TV ( 10 Martie – Simona Gheorghe …nota RH) din New York, arata ca jocurile sunt facute. S-a dat semnalul…….

    Ponta nu are loc de intors. Ambasada i-a spus-o in fata….probabil si europenii.

    ……Toti care au stat in spatele celui mai mare furt din istorie si beneficiaza de el, au intrat in panica. Ei vor incerca sa-l lichideze pe Voiculescu pana nu se prabuseste …….sandramaua. El stie prea multe si are in consecinta pe mai toti in buzunar.

    Unul din obiective a puciului rusesc condus de Brucan si Iliescu a fost preluara banilor depusi de Ceausescu. Desvaluirile pe care le faci dumneata pe blogul personal …..sunt urmarite cu atentie. Faptul ca l-ai asezat pe Voiculescu in perimetrul legii americane…..schimba lucrurile. ………Voiculescu trebuie lichidat cat se poate de repede intr-un fel sau altul ,inainte de ajunge pe mana americanilor . Probabil se va alege o metoda clasica. Disparitia persoanei incomode.

    Arestare si lichidare. ….

    R.H. Scuzati ca v-am deranjat atat de tarziu. Va multumesc . Sa auzim de bine.

    RăspundețiȘtergere
  16. @RH
    Mai tampitule tu esti ca musca aia de se vara peste tot,si-n ochi ,si-n gura ,si-n pizda iepei.Ori esti prost ,ori esti tampit,pe cine crezi ca intereseaza[pe aceste bloguri] tampeniile tale???

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe Plano 10 este unul (Indianul - Kour de sconks !)care se ,lauda' cu o pregatire militara de ...2 luni si cateva zile...!!! Ce ziceti ..l-om fi gajbit??!
    Recunosc ca ...lupta puternic pentru drepturile lui de a avea pensie militara dupa L-164 !!
    Asta m-a determinat sa-i ,,trag cateva sale de tun" in freza ....vedeti Plano 10Lupus !!

    RăspundețiȘtergere
  18. Dobitocul asta spune la un moment dat ca generalii nostri nu stiau vreo limba de circulatie internationala,da ce francezii stiu vreo limba inafara de limba tarii lor,ei cum converseaza cu ceilalti,dar vorba lui CASHAI,c-asa-i romanul el se ploconeste la tot ce este strain,vroiam sa-l intreb pe Pricina despre ineptul asta dar i-am vazut numele ...personal mi-e sila de asemenea slugoi.

    RăspundețiȘtergere
  19. ...da banii de la armata sunt buni !
    Cati or mai fi ca asta...!!

    RăspundețiȘtergere
  20. rian Nastasiu: Tatăl și fostul soț al Codruței Kovesi, urmăriți de SRI pentru furnizare de date unui ofițer maghiar
    Crişan Andreescu / 05 Jun 08:06

    Ciprian Nastasiu, fostul procuror DIICOT, dă o lovitură de imagine șefului DNA, Codruța Kovesi. Potrivit Lumea justiției, Nastasiu scrie în cartea sa „Prădarea României” că tatăl și fostul soț al șefei DNA, Codruța Kovesi, erau urmăriți operativ de SRI pentru furnizare de date secrete unui ofițer de informații maghiar.

    RăspundețiȘtergere
  21. Hello, i think that i saw you visited my
    web site so i came to “return the favor”.I'm attempting to find things to improve my website!I suppose its
    ok to use some of your ideas!!

    Here is my homepage :: SeritaESchlichenmaye

    RăspundețiȘtergere
  22. We're a gaggle of volunteers and starting a brand new
    scheme in our community. Your site provided us with
    valuable info to work on. You have done a formidable process and our whole
    neighborhood will be grateful to you.

    Take a look at my page DeboraCRibsamen

    RăspundețiȘtergere
  23. Definitely consider that that you said.
    Your favourite reason seemed to be at the net the easiest
    thing to take into account of. I say to you, I definitely get annoyed at the same time as folks consider
    worries that they just don't recognize about. You controlled
    to hit the nail upon the highest and defined out the entire thing without having side effect ,
    folks could take a signal. Will likely be back to get more.
    Thank you

    Also visit my blog ... GeneviveQWardlow

    RăspundețiȘtergere
  24. Your method of explaining the whole thing in this post is truly
    pleasant, all be able to easily understand it, Thanks a lot.



    Here is my page - AntonetteWCrotteau

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!