Robert Horvath2 iulie 2013, 22:15
AVE CEZAR
Singurul blog militar liber !
Blogurile militare se intreg in cenzurarea adevarului.
Pentru cei care vor sa cunoasca adevarul recomand
acest blog. Cu deosebita stima.



Cultura






Liviu Vasilică ar fi împlinit, marți, 63 de ani

Marele interpret de muzică populară a fost omagiat astăzi la Alexandria cu lumânări si flori, scrieZiarulTeleormanul.ro.
Autor: Adela Jușcă
Liviu Vasilică ar fi împlinit, marți,  63 de ani
Marți,  alexăndrenii s-au adunnat la statuia lui Liviu Vasilică. Ei au adus flori si au aprins lumânări în memoria celui care a făcut județul Teleorman cunoscut.
La eveniment au participat și membrii familiei interpretului.
Florina Vasilică a declarat : “Liviu a plecat dintre noi prea repede, trebuia să ajungă şi el la o vârstă mult mai înaintată, să se bucure de viaţa de pe acest pământ şi să ducă la îndeplinire tot ce voia să realizeze pe plan profesional. Şi îmi pare rău că nu se mai vorbeşte despre activitatea lui profesională ca şi medic, nu doar despre activitatea lui cultural-artistică. Noi uităm adesea de meseria lui de suflet, cea de medic, pe care a practicat-o cu credinţă şi seriozitate şi muncă.”
Fiul iterpretului, Florin Vasilică a fost dezamagit de participarea redusă : “În primul rând, trebuie felicitat iniţiatorul acţiunii, acesta fiind un tânăr a cărui mamă mi-a fost profesoară în liceu. E important că se face măcar atât. Ce îmi pare rău este că se face încă foarte puţin, în ciuda promovării destul de bune. S-ar putea ca lumea să fie încă la muncă şi după orele 16.00 să vină mai mulţi.”