Google Website Translator Gadget

joi, 25 iulie 2013

Preluare Mh-Blog!!______________________________________




Manifestul Antitaxe

TAXE mari = CORUPȚIE mare!
=============================================================

1.Scăderea taxelor la 10% din venit si unificarea lor. Acum, statul iți ia 80% din cat câștigi.

2.Reintroducerea pedepsei cu moartea pentru corupție. Acum se fura fără frica.

3.Garantarea proprietății prin Constituție si dreptul la autoapărare, nelimitat de nici o lege. Acum, infractorii sunt mai protejați de lege, decât victimele.

4.Concedierea pe loc a parlamentarilor de către cei care i-au ales. Un parlamentar e doar un simplu angajat: nu ne place cum muncești? Ieși afara! Cum adică, sa așteptam 4 ani?

5.Desființarea protecției sociale si a cerșetoriei de stat. Acum e mai rentabil sa stai acasă, pe banii statului, decât sa muncești.

6.Desființarea salariului minim pe economie si liberalizarea contractelor de munca, prin negociere directa intre participanți, fără implicarea statului. Codul Muncii comunist, alături de taxele uriașe pe munca, sunt principalul motiv pentru care acum, investitorii fug de Romania.

7.Desființarea monopolului statului si externalizarea serviciilor publice către companii care sa concureze intre ele, pentru clienți. Introducerea unei legi anti-monopol. Acum, statul a reușit „performanta” sa dea faliment, deși are monopol pe multe domenii (asigurări de sănătate, pensii etc.). E cea mai buna dovada ca concurenta nu te slăbește, ci din contra, te face mai puternic.

8.Responsabilitatea Justiției. Judecătorii vor fi responsabili financiar pentru deciziile greșite pe care le iau, in solidar cu statul roman. Pentru toate deciziile abuzive ale justiției comuniste, Romania a fost condamnata la CEDO, sa plătească 16 miliarde de euro despăgubiri.

9.Taxarea Bisericii, la același nivel cu medicii, profesorii, zidarii etc. Legea trebuie sa fie una pentru toți. Daca cineva nu plătește taxe, altcineva plătește dublu in locul lui.

10.Guvernarea electronica directa. Orice contract public si orice cheltuială publică, vor putea fi blocate pe loc, prin petiție semnata de minimum 50.000 de cetățeni, plătitori de taxe. De asemenea, orice cheltuiala publica va intra obligatoriu in discuția Parlamentului, daca este susținuta prin petiție cu 50.000 de semnături. Guvernul este obligat sa mențină o pagina speciala pentru petiții, pe site-ul lui oficial. Iar votarea se va face numai pe baza numărului de plătitor de taxe, din registrul fiscal. Cine nu plătește taxe, nu votează cum sunt cheltuite taxele.

http://www.antitaxe.net          http://www.capitalismpepaine.ro
Manifestul Antitaxe rezumă SOLUȚIILE Mișcării Antitaxe la criza României.  Carta Libertății Fiscale este Constituția Mișcării, pe care fiecare membru este obligat sa o semneze la aderare.

Citește si
Carta Libertatii Fiscale

Citește si
Primul MITING anti-sistem: 31 iulie!
===============================================

=================================
=======================

2 comentarii:

  1. http://capitalismpepaine.ro/2013/05/13/pensiile-comunistilor-au-distrus-armata/

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai sa vezi cand o sa auda si de ..reparatii??!!
    Eu agreez ....platforma de mai sus ! Mai departe ...e cale lunga !

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!