Google Website Translator Gadget

luni, 22 iulie 2013

Pe,, ei" cine-i ..REPARA???______________________________


Social
Cum explică Mariana Câmpeanu pensiile calculate greșit

Sute de pensionari trebuie să returneze mii de lei din vina unor funcţionari care le-au calculat greşit pensiile.
Cum explică Mariana Câmpeanu pensiile calculate greșitMinistrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a explicat că “se găsesc întotdeauna dosare care nu au fost bine calculate şi care se recalculează” şi că ministerul nu o să “persiste în dosare care nu au fost calculate corect”. Mai mult, aceasta a spus că toate dosarele de pensii calculare greşit vor fi reanalizate şi se va găsi o soluţie pentru pensionarii păgubiţi. “Acolo unde pensia s-a micşorat foarte mult, se caută celelalte beneficii pe care ei le pot utiliza. De exemplu, ajutorul care se acordă pentru soţul/soţia decedată, venitul minim garantat, aşa încât venitul să nu scadă foarte mult. Mai mult decât atât, suma care se reţine din pensie este foarte mica, 20, 30, 40 de lei pe lună. Nu cred că este o problemă, noi nu putem să persistăm în greşeli şi pentru fiecare greşeală care se face Guvernul să dea o amnistie”, a declarat Mariana Câmpeanu.
Pensii mai mari în 2014
Ministrul Muncii a declarat că pensiile vor fi mărite începând cu luna ianuarie a anului 2014. Cu toate acestea, procentul cu care se vor mări pensiile nu este cunoscut. El va fi calculat în funcţie de inflaţie şi de creşterea salariului mediu pe economie. Înformaţiile respective vor fi disponibile la sfârşitul acestui an.


4 comentarii:

  1. Anonim12:44

    ,,Nu cred că este o problemă, noi nu putem să persistăm în greşeli şi pentru fiecare greşeală care se face Guvernul să dea o amnistie”, a declarat Mariana Câmpeanu ,,.....
    Asa tanti Mareana...rai dreak de paduchiopsi ..ce ei au un DOBRTIESCU ..care de pe pozitia de ministru sa se AUTOAMNISTIEZE cu sute de milioane.....ce ei se vor REPARATI ca Sorana care de la sub 3000 sa ajunga la 10.000(o suta de milioane)
    Sa plateasca amaratii - din 350 lei sa dea inapoi 200 pe luna ca le ajunge ! Iar noi Laberalii tot inainte ..PRIN NOI INSINE>>>>
    PS. Lasa tanty mareana ca acusica vine vremea sa-l alegem pe Crin - presidente.......da ce domnul Dan nu-i bun?? Macar ne minte frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim13:48

    Laberalii- un partid de penali si hrapareti ! la 1907 le-a dat taranilor cu tunul...de toate!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim01:42

    Băi Cezărilă răpănilă, scoală băi c-aproape-i 2 şi ne-nbeleşte la ouă!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-ai somn Tarane !!!???(peiorativ desigur) Ce te framanta!!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!