Google Website Translator Gadget

luni, 9 septembrie 2013

Crin Antonescu: Proiectul Roşia Montană trebuie 



retras sau respins

de Cristian ANDREIPublicat la: 09.09.2013 12:41 
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, susţine că proiectul Roşia Montană, adoptat de Guvernul Ponta şi transmis în Parlament, trebuie retras sau, în caz contrar, respins. Liberalul a adăugat că nu s-a consultat cu premierul Ponta înainte de a face acest anunţ şi nici nu a negociat cu acesta.
"Astăzi, deşi discuţiile din Parlament nu au început, am un punct de vedere ferm şi definitiv conturat în legătură cu proiectul Roşia Montană. Cred că proiectul exploatării la Roşia Montană nu poate fi susţinut, proiectul fie ar trebui retras, fie ar trebui respins. Consider acest lucru nu din motive tehnice, nu pentru că acest proiect nu ar avea şansa să fie fezabil sau util, ci pentru că există consecinţe majore care împiedică aprobarea acestui proiect", a spus Crin Antonescu.

4 comentarii:

  1. anonim says:
    Septembrie 10, 2013 at 8:40 am
    Mult zgomot pentru nimic, mai draga. Problema de baza este ca la MI si in alte instit. din sist peste 85% din personal beneficiaza , cum e normal pe undeva de grupe de munca. In acest timp, la MApN, unde conditiile sunt mult mai dure , doar 25-30% din personal beneficiaza de grupe de munca. Si acest lucru se datoreaza celor 2 corifei care au decretat ca aplicarea HGS 1019 pentru toti pensionarii militari este o frauda . In baza acelei decizii haotice luate de fostul min al ap dar pusa in practica de actualii, foarte multi rezervisti militari au pierdut foarte mult la pensie. La Centrele milit e zarva mare deoarece majoritatea celor ce au pierdut se pregatesc sa dea in judecata instit.de care au apartinut si apartin si pe buna dreptate deoarece nu e normal ca aceeasi activitate desfasurata in acelasi loc de munca si in aceeasi perioada sa fie cotata diferit dupa cum au vrut muschii unor indivizi certati cu legea(procesele in care sunt antrenati acum sunt elocvente). Spre ex, un ofiter care a iesit la pensie in dec 2010 dar a muncit cot la cot cu un coleg al sau, pe functii similare in perioada 1990-2010 nu va beneficia de nici o grupa de munca deoarece au au vrut muschii unor falsificatori de declaratii. Colegul care a iesit la pensie in ian 2011 beneficiaza de grupe de munca. TOTAL ABSURD ! TOTAL HAOTIC !Nu cre sa existe o instanta care sa nu faca dreptate in acest absurdistan !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Anonim
      Foarte corect ce spui in privinta aplicarii in mod absolut haotic si fara logica a HGS 1019. Bine ca cei doi” corifei cu inteligenta-n colturi ” nu au mai stat la cirma. Dar parca nici cei nou veniti nu sunt mai breji. Rezultatul obtinut pentru angajatii MApN este absolut mediocru asisderea capacitatii celor ”doi” de analiza a fenomenelor la care sunt supusi angajatii MApN. Incadrarea celor de la MApN in grupe vizavi de cei din MI este absolut defavorabila MApn.
      Prin noile decizii de revizuire se taie de la grupe timpul destinat permisiiloe,cursuri,etc.
      Ce se va intimpla cind cineva o sa dovedeasca cu extrase din OZU ca in cazul militarilor timpul lucrat suplimentar peste orele de program si nerecompensat cu sume banesti sau timp liber depaseste cu mult perioadele insumate cu permisii,c.studii, cursuri considerate de ”anormali” la conditii normale.
      Parca in niste ordine se reglementa faptul ca daca ai lucrat 75% din anul calendaristic in CD si 50%in CS-AC beneficiezi pentru tot anul de conditiile respective.
      Ramine sa comentati daca am sau nu dreptate.

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!