Google Website Translator Gadget

joi, 12 septembrie 2013




INTERNAȚIONAL

Putin în New York Times: Rebelii au folosit arma chimică în Siria


 Președintele Rusiei, Vladimir Putin, scrie  în The New York Times că în Siria, rebelii sunt cei care au utilizat arme chimice pe 21 august, cu scopul de a provoca o intervenţie a Statelor Unite.
“Există toate motivele să credem că (gazul toxic) a fost folosit nu de către armata siriană, ci de către forţele opoziţiei, pentru a provoca o intervenţie a puternicilor lor susţinători străini, care s-ar plasa de aceeaşi parte cu fundamentaliştii”, scrie preşedintele rus într-un articol publicat de cotidianul american,  miercuri seara.
Putin în New York Times:  Rebelii au folosit arma chimică  în SiriaPutin  avertizează împotriva utilizării forţei care, în afara legitimităţii apărării sau unei decizii a Consiliului de Securitate al ONU, “este inacceptabilă (…) şi va constitui un act de agresiune”, după ce Washingtonul a amânat un ptoiect de a efectua acţiuni militare împotriva Damascului pentru a examina o iniţiativă rusă de plasare sub controlinternaţional iar ulterior o distrugere a arsenalului chimic sirian.
Acţiuni împotriva Siriei ar putea să declanşeze un “nou val de terorism, (să submineze) eforturile multilaterale privind rezolvarea problemei nucleare iraniene şi conflictul israeliano-palestinian şi să destabilizeze şi mai mult Orientul Mijlociu şi Africa de Nord”, mai scrie conducătorul rus.
Putin îndeamnă Statele Unite să “profite de ocazia (oferită de) voinţa” Siriei de a destructura arsenalul chimic sirian, aşa cum este propusă de Moscova.
“Primesc favorabil interesul preşedintelui (american) de a continua dialogul cu Rusia asupra Siriei”, adaugă el.
DIZGRAȚIOS sau INCITANT? Vezi ce face femeia asta cu sânii ei imenși: http://bit.ly/FaceCuSanii
Secretarul de Stat american John Kerry urmează să se întâlnească joi la Geneva cu şeful diplomaţiei ruse Serghei Lavrov timp de două zile, pentru discuţii considerate cruciale despre acest plan rusesc de destructurare a armelor chimice siriene.

Un comentariu:

  1. Anonim11:23

    Nu avem guvernanti ci doar traficanti. Legile emise de ei , in stransa colaborare cu escrocii din SCMD si ANCMRR , vor fi in totala defavoare cu masa mare a fostilor pensionari militari, acum suntem doar simpli indivizi civili. cat despre o iluzorie viitoare lege a pensiilor militare de stat , la pastele cailor. Nu exista absolut nici o speranta in viitor pentru asa ceva.

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!