Google Website Translator Gadget

miercuri, 8 aprilie 2015






Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi



Un accident uluitor care ar fi fost musamalizat de serviciile secrete iese abia acum la iveala. Un elicopter israelian in care s-au aflat militari veniti cu o misiune speciala in Romania, s-a prabusit in platoul Bucegilor, in conditii neelucidate.
Explicatia evenimentului a fost tinuta secreta pana acum, cand un general din cadrul Directiei Generale de Informatii a Armatei a acceptat sa povesteasca ce s-a intamplat in Muntii Bucegi, in urma cu mai bine de patru ani. Dezvaluirile militarului de rang, a carui identitate a fost protejata, au fost publicate de un blog care trateaza fenomenele paranormale si misterele, informatiile devenind publice in urma cu cateva zile. Intamplarea a fost cunoscuta de o serie de persoane cu functii importante din aparatul militar si a fost trecuta la categoria “secret de stat”. Potrivit presei romanesti si israeliene, intr-adevar, in iulie 2010, un elicopter israelian s-a prabusit in conditii neelucidate in Masivul Bucegi, punandu-se acest lucru pe seama unei forte electromagnetice neobisnuite !
Expeditie militara israeliana in Romania

” Noi am fost anuntati de misiunea lor in tara noastra in urma cu trei saptamani de zile si-n prima instanta au spus ca exercitile militare se vor desfasura in zona Eforie pentru ca litoralul nostru seamana foarte multe cu al lor si zona de unde ataca Fasia Gaza si Libanul. Cu trei zile inainte de misiune am fost anuntati ca s-a anulat misiunea “Albastra” si vor merge catre o zona muntoasa din Romania, pentru a simula un atac de pe inaltimile Golanului” si-a inceput povestea misteriosul general din structurile de informatii militare, pentru blogul “De veghe patriei”.
Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi,Incredibil, s-a aflat adevarul despre Muntii Bucegi
” In dimineata zilei respective am fost la birou la ora 04:00 pentru a pune la punct tot planul de bataie si sa stabilim ce urmeaza de facut in ziua respectiva. Cateva ore mai tarziu am fost anuntati ca se pregatesc sa aterizeze in Romania si in corpore ne-am prezentat la aeroport. A sosit primul avion militar si de la bun inceput ne-am dat seama ca ceva nu este in regula: se deschide trapa si imediat ofiterii lor au inceput sa gesticuleze la modul “descarcam noi si nu se apropie nimeni”. Soldatii romani au asigurat perimetrul, grupul nostru de ofiteri a ramas in sala de asteptare, in timp ce ei descarcau niste cutii imense de lemn invelite cu doua randuri de prelata militara de culoare verde.
Soseste unul dintre generalii lor si ne transmite ca in cutii se afla un anumit gen de aparatura ultraperformanta pe care doar ei stiu sa o foloseasca. Ne-a rugat ca imediat sa formam un culoar rutier pe zona Bucuresti-Ploiesti-Azuga-Predeal-Sinaia si sa avem grija sa nu existe complicatii pe drum. Imediat am dat dispozitii in acest sens si am stabilit, fara sa stie ei, doua puncte de control in zonele…(…)

Sase indivizi cu statii care vorbeau idis

„Ajunge coloana in zona unde trebuiau sa descarce armamentul, eu deja trimisesem echipele pe zona de monitorizare, si-n timp ce discutam cu ofiterii lor mi s-a transmis ca executa misiunea pe zona Padina-Bolbosi-Valea Gaura. Din momentul respectiv am stiu ca in ziua respectiva urmeaza sa se petreasca ceva extraordinar de urat. Cam la doua ore dupa ce am inceput pregatirile efective pentru exercitii am primit un mesaj de la echipa operativa…si mi s-a transmis ca pe platoul de langa Sfinx sunt sase indivizi cu statii de emisie receptie in mana si vorbesc in limba ebraica. Am dat ordin ca sa fie tinuti sub monitorizare atenta si din pacate ofiterii nostri nu aveau la ei aparatura pentru captarea sunetului in mediul ambiental si din cauza aceasta nu am putut intercepta ce vorbesc.
Eu am ramas la punctul de control… pentru a coordona echipele operative trimise pe teren, in timp ce ei au plecat sa incarce elicopterele cu aparatura adusa din Israel.

Jandarmii au blocat drmurile de acces

Jandarmii au blocat drmurile de acces

Sfere albe incarcate energetic

Soldatii si ofiterii, unii dintre ei fiind cu mintea aproape pierduta, au relatat urmatoarele lucruri: “Am ajuns acolo si singuri au incarcat elicopterele in timp ce noi monitorizam zona cu atentie. Cand s-au ridicat in aer pamantul a inceput sa se cutremure usor si nu am dat importanta foarte mare acestui lucru, am spus ca totul tine de vibratiile de la elice. Cinci secunde, zece secunde, oricum un interval de timp foarte scurt si dintr-o data pamantul a inceput sa se cutremure la modul cel mai serios cu putina si ne-am speriat…am spus ca este un cutremur foarte puternic. Vantul a inceput sa bata cu putere si habar nu am avut cand s-a transformat intr-un adevarat taifun si majoritatea dintre ei noi am fost aruncati la pamant. Locotenentul … are capul spart in patru locuri din cauza ca s-a lovit de niste radacini in cadere. Deasupra copacilor au aparut cateva sfere de culoare alba ce pareau incarcate electric si imediat au inceput sa se mareasca cu repeziciune si sa capete forme unor batrani imbracati in haine albe. S-a auzit ca un tunet, muget, vuiet, ceva foarte puternic a urlat ca un suierat de vant intr-o romana perfecta: “Ce cautati in pamantul strabun?”.
Nimeni nu a explicat care era scopul exercitiilor israeliene in Romania
Nimeni nu a explicat care era scopul exercitiilor israeliene in Romania

Elicopterul s-a transformat in metal topit

„Unii dintre noi spun ca au vazut destul de clar o mana imensa, ceva fantomatic ca un abur, cum a apucat elicopterul si efectiv a dat cu el de pamant. Habar nu avem cat a durat totul, minute sau secunde nu putem sa ne dam seama, dar am vazut elicopterul la pamant si din el se scurgea ceva ca un metal in stare lichefiata si trupurile erau carbonizate, unele dintre ele facute cenusa. In haosul creat ofiterii superiori au inceput sa urle si sa ameninte ca cine se ridica de jos este impuscat fara somatie. Unii dintre noi au lesinat, altii au inceput sa vomeze foarte puternic, o atmosfera generala de haos si panica. Ne-am apropiat cu atentie de elicopter si tot ce fusese inauntru se transformase intr-o masa lichida de metal…”.
Operatiunea militara a fost strict secreta
Operatiunea militara a fost strict secreta

O divizie speciala a SRI a colectat probele, iar accidentul a fost “mutat” zece kilometri

Generalul a povestit mai departe. “Cand am primit stirea despre prabusirea primului elicopter am pus mana pe telefonul cu linie inchisa si imediat am contactat echipa operativa din zona Sfinxului: o jumatate de ora am incercat fara sa primesc niciun raspuns.  Am format o echipa de trei oameni, eu, colonelul…si maiorul… si in cea mai mare graba am plecat dupa ei. Am cautat ore in sir, am dat ordin ca sa vina soldatii acolo, si nici pana in ziua de astazi eu nu pot sa imi dau seama cum au disparut zece oameni de pe suprafata pamantului. Ultimul mesaj primit de la ei, scos pe banda si pus intre probe, a fost: “Sunt foarte agitati si monitorizeaza zona prin binocluri. Ceva se intampla aici…”.
Noaptea, cam pe la ora 00:50, au sosit la fata locului doua masini de negre de tip Jeep cu opt oameni care s-au recomandat ca Divizie Speciala din cadrul SRI. Am pus mana pe telefon si l-am sunat pe generalul…din cadrului SRI-ului si el mi-a confirmat ca sunt oamenii lor. Unul dintre ei, un colonel cam pe la…, foarte surescitat si speriat mi-a spus: “De ce mama dracului i-ati lasat acolo? Stiati bine ce intampla si ca nimeni nu se poate apropia…”.
Pana la 06:00 am pus la punct rapoartele despre misiune, separat de israelieni, si o comsie speciala a colectat tot ce inseamna raport scris, probe audio si inregistrari din noaptea respectiva, dupa care ni s-a spus ca totul se incadreaza la ultrasecret de stat! Am semnat declaratiile respective si cam asta a fost…
Ulterior am aflat ca soldatii au fost pusi sa mute ramasitele elicopterului la o distanta de zece kilometri pentru a nu coincide cu zona unde se prabusisera alte elicoptere cu mai multi ani in urma!

sursà-cancan.ro

NEWS..!!

Elena Udrea riscă să piardă tot! Casele ei pot fi transformate în dispensare, grădiniţe sau cămine de bătrâni

Fostul ministru al dezvoltării şi turismului, acuzat de un prejudiciu de 15 milioane de euro, ar putea pierde cele două case pe care le deţine în Bucureşti. Potrivit unui proiect de lege al Ministerului Justiţiei, imobilele confiscate pot fi transformate în dispensare, grădiniţe sau cămine de bătrâni.
la-ce-ora-va-fi-arestata-elena-udrea-18500965
Confiscarea averilor marilor corupţi începe să devină realitate. Ministerul Justiţiei a publicat un proiect de lege privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Sechestrate, instituţie publică de interes naţional care se va ocupa cu valorificarea bunurilor confiscate şi sechestrate în timpul proceselor penale. Elena Udrea, fostul ministru al dezvoltării şi turismului, despre care procurorii susţin că ar fi creat un prejudiciu de 15 milioane de euro statului român, ar putea pierde, astfel, casa de aproape 170 mp deţinută în Bucureşti, achiziţionată după ce fosta deputată ar fi comis faptele de care este acuzată. Totodată, Udrea ar mai putea pierde şi cota-parte dintr-o casă de peste 600 de metri pătraţi pe care o deţine în Capitală alături de fostul soţ, Dorin Cocoş, şi de o apropiată a ei, Mariana Cindea. Imobilele, potrivit prevederilor din proiectul de act normativ al Ministerului Justiţiei, ar putea fi transformate în dispensare, şcoli, grădiniţe sau cămine de bătrâni.
Confiscare extinsă pentru recuperarea prejudiciilor
Deputata Ana Birchall susţine că un aspect foarte important în proiectul de lege este faptul că instituţiile publice vor putea cere agenţiei identificarea imobilelor care să fie folosite drept unităţi medicale, şcoli sau sedii ale administraţiei centrale sau locale. “Este normal ca şi recuperarea prejudiciului material să fie importantă pentru societate. Prejudiciul cauzat este suma pe care au furat-o din banii statului român. Este o chestiune de dreptate socială. Deja a început acum să se pună în practică prevederea din Codul penal potrivit căreia cei condamnaţi nu pot beneficia de eliberare condiţionată până nu achită prejudiciul integral. Am primit mii de mesaje de la oameni care spun că problemele lor nu se rezolvă, dar ăia stau în puşcărie pe banii lor, apoi ies după un an, doi şi au avere pentru trei generaţii. Există însă acum posibilitatea de a apela la confiscarea extinsă, potrivit noului Cod de procedură penală, care înseamnă că o poţi extinde şi asupra bunurilor altor persoane. Nu este corect, dacă ai prejudiciat statul cu 10 milioane de euro, să-i treci pe numele copilului. Trebuie urmărită recuperarea prejudiciului integral până la copiii copiilor, inclusiv la rudele de gradul patru. În civil te îndrepţi împotriva moştenitorilor pentru recuperarea prejudiciilor, şi atunci cu atât mai mult este nevoie de aşa ceva şi în penal”, a declarat Ana Birchall pentru ZiarulRing.ro.
Aleşii anchetaţi îşi pierd imobilele
Deputatul PNL Theodor Nicolescu, acuzat că ar fi prejudiciat statul român cu 6,2 milioane de lei în perioada în care a fost vicepreşedinte al ANRP, ar putea rămâne fără casa din Piteşti, de 70 de metri pătraţi, şi cea din Bucureşti, de 564 de metri pătraţi, achiziţionate în 2007 şi, respectiv, 2012. În aceeaşi situaţie se află şi Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, care deţine împreună cu soţul său un apartament în Bucureşti, dar şi fostul preşedinte al CJ Braşov, Aristotel Căncescu, care şi-a cumpărat o casă în Braşov în 2013, după ce ar fi comis faptele de care este acuzat.
“Stau în puşcărie, scriu cinci cărţi şi ies de acolo într-un an şi jumătate, dar şi-au pus averea la adăpost pentru şase generaţii.” – ANA BIRCHALL, deputat.














94 de comentarii:

  1. SE FACE DE PRIMAVARA !
    Dragii mei.
    Sunt la doua ore de NY. Fac un film pentru NHK Japan despre un pictor
    care a avut studioul aici si s-a stins din viata acum doi ani.
    Locul se pregateste de primavara care ne va umple sufletul de frumusete si
    trupul de bucurie.
    Din nou sunt impresionat de Cezar.
    Un aricol uluitor.
    In prima mea vizita in Romania cu Kioko ( timp in care ni a-a acordat atentie.
    Prea multa atentie. Fiind urmarit 24 din 24. )
    Am vizitat Sfinxul
    .In afara de femei este unul din obsesiile mele.
    Este 100% la suta facut de mina omului
    sau de extraterestrii . Am studiat luni intregi si vroiam sa fac un film pe tema.
    Timpul nu-mi permite ..........
    Am descoperit legatura intre sfinxul din Carpati si Sfinxurile Egiptene !
    O intrebare pentru Nicole ?
    Numele de Horvat este din nastere ?
    Va doresc o zi buna tuturor prietenilor si chiar dusmanilor de azi.
    Si prieteni maine.
    AVE CEZAR SI NICOLE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara si sarbatori fericite,tuturor!Este saptamana mare,saptamana in care trebuie sa iertam pe cei care ne gresesc,barfesc,umilesc...dupa placerea sufletului...
      Dl.Horvath,va voi raspunde la orice intrebare doriti dar nu aici. Va multumesc pentru intelegere.

      Ștergere
    2. Buna seara si sarbatori fericite,tuturor!Este saptamana mare,saptamana in care trebuie sa iertam pe cei care ne gresesc,barfesc,umilesc...dupa placerea sufletului...
      Dl.Horvath,va voi raspunde la orice intrebare doriti dar nu aici. Va multumesc pentru intelegere.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Cezar,imi asum riscul de a vedea prostia ce o poarta acest om....vad ca tot comenteaza pe la postarile mele si ii sunt sterse comentariile.Lasa-le,te rog frumos!

      Ștergere
    5. Vorbeste prea porcos ...!

      Ștergere
  2. Ave Rh+ ...
    Sarbatori fericite .....

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot din mers
    LINDICUL ZBURATOR ANUNTA INCHIDEREA BLOGULUI !
    O uriasa victorie a tuturor !
    Citesc cutremurar de placere!
    Admin, Romania Megalitica6 aprilie 2015, 18:14

    Iar in final/doar o vorba va mai spun... chiar m-am plictisit... sa fac pe bloggerul!
    Nu sunt eu... cel chemat... sa indrept... cocosatii!!!
    .. gata/l-am inchis!
    Ehee... cate nu mai sunt de facut in viata!
    De mers in natura, citit o carte buna, de vazut un film/serial celebru... etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. NICOLAE STEINHARDT SI RASISMUL

    Un singur lucru nu poate Dumnezeu: să ne mântuiască fără consimţământul nostru-Nicolae Steinhardt.

    “Printre ţigani.

    Rasismul este o demenţă, dar – cum să spun? –

    Nerasismul, contestarea unor rase deosebite, fiecare cu însuşirile ei, este o nerozie.

    Sunt mai ales certăreţi, rostul vieţii lor e gâlceavă, harţă: gălăgioşi; fără de larmă şi tărăboi se asfixiază şi pier; pângăritori, au un dar neîntrecut de a terfeli totul; mincinoşi, minţim cu toţii, dar idealizăm realul, la ei e altfel, ca la antimaterie. Şi găsesc de cuviinţă să-şi întărească minciunile cu jurăminte grele: să-mi sară ochii, să-mi moară mama, să fiu nebun.

    Şi nu le poţi intra în voie. Oricât de frumos le vorbeşti: orice umilinţă, orice făţărnicie: deopotrivă de inutile. Leneşi, urăsc pe cine le cere un efort, o lene îndărătnică, violentă ca instinctul de conservare. Şi nu pot bea în cârciumi, numai afară pe stradă, cu sticlele înşirate alături şi puradeii roată; o maidanofilie, un exhibiţionism, o nostalgie a bâlciului; şi un jind al ocării, ţipetelor, poalelor date peste cap. Spurcăciunea. Dracul sordid, dracul poltron, dracul ţopăitor. Cărora Coşbuc le-a găsit nume atât de potrivite şi care-n infern îşi fac din cur o goarnă.

    RăspundețiȘtergere

  5. CARE DIN PULIME SE RECUNOASTE IN ACEST TEXT ?
    SCRIS DE UN SFANT .

    RăspundețiȘtergere
  6. UN SFANT VORBESTE DESPRE PULIME !
    @ Anonimi
    Cei care se recunosc in acest text. Fara deosebire de etnie .
    Ai rog sa continue injuraturile si parturile pestilentiale.
    Un sfant al inchisorilor le da raspunsu cuvenit.
    El vorbeste si loveste mai bine ca mine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nicolae Steinhardt
    Nicolae Aurelian Steinhardt (n. 29 iulie 1912 - d. 30 martie 1989) a fost un autor, critic literar, diarist, eseist, jurist, publicist și scriitor român, originar din Pantelimon, județul Ilfov. De origine evreiască, s-a convertit la religia creștină ortodoxă în închisoarea de la Jilava, și-a luat numele de fratele Nicolae, și s-a călugărit după punerea sa în libertate. Este autorul unei opere unice în literatura română, Jurnalul fericirii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc @ Anonimilor
    care au demnitatea de a recunoaste
    deschis,
    apartenenta de Pulime.

    RăspundețiȘtergere
  9. PULIMEA VA EXISTA INTODEAUNA.
    ELITA LA FEL !
    DAR ORDINEA TREBUIE SCHIMBATA.
    CU ALTA CUVINTE -
    ELITA SUS !

    RăspundețiȘtergere
  10. PULIMEA PROASTA, COMPLEXATA
    SI MIROSITOARE .....MAI ALES LA PROPRIU
    NU VA IERTA NICIODATA
    NICIODATA
    PE UN MILITAR CARE CITESTE CARTI !
    PENTRU EI O CARTE CITITA
    ESTE O CRIMA
    VEZI CAZUL LUI CEZAR !

    PS CU EXCEPTIA CODULUI PENAL CARE ESTE CITITA
    DE MULTI !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frunză verde barabulă, RH să ne pupe-n pulă, iar Petre/Cezăreaţă mînce-şi mucii cu dulceaţă.

      Ștergere


  11. Bancul zilei: Bancheri vs. spargatori sau despre arta managementului
    de I.B.

    I. La spargerea unei banci, participa doi spargatori.
    Primul striga:
    "Nu misca nimeni! Tineti cont: banii sunt ai altora, viata este a voastra."
    Toata lumea din banca s-a intins pe podea, in liniste.
    Asta se numeste
    "Schimbarea Modului de Gindire -


    II. O tipa se intinde provocator pe masa din fata ei, incercind sa atraga atentia.
    Spargatorul i se adreseaza: "Va rugam sa fiti civilizata! Acesta este un jaf, nu un viol!"
    Asta se numeste
    "Profesionalism - Concentreaza-te doar pe ceea ce stii sa faci".

    III. Cind s-au intors de la seif, spargatorul cel tinar (cu studii MBA) i-a spus hotului mai batrin (care avea doar studii primare) "Hai sa numaram citi bani am furat!".
    Hotul batrin ii raspunde: "De ce sa pierdem noi atita timp si sa ne prinda, cind putem sa aflam diseara, de la stiri, citi bani lipsesc din banca."
    Asta se numeste
    "Experienta - In zilele noastre experienta este mult mai importanta decit calificarile de pe hirtie".

    IV. Imediat dupa ce hotii au parasit banca, directorul i-a ordonat casierului sa cheme repede politia. Casierul dupa ce se gindi o secunda ii raspunse:
    "Domnule Director, nu e mai bine sa punem 5 mil de euro deoparte si sa spunem ca i-au furat hotii?"
    Asta se numeste
    "Trasformarea amenintarilor in oportunitati -a intoarce o situatie defavorabila in avantajul tau".

    V. Casierul zimbind:
    "Ar fi minunat sa avem cite o spargere in fiecare luna!"
    Asta se numeste
    "Oportunitate - Fericirea este cea mai importanta."

    VI. Seara la stiri se anunta ca doi hoti au intrat intr-o banca si au dat o spargere de 100 mil. euro. Hotii au inceput sa numere banii de mai multe ori si nu le ieseau decit 20 de milioane. Furiosi au inceput sa injure:
    - Noi am facut planuri, am riscat ani grei de inchisoare sau poate chiar viata si directorul s-a ales cu 80 de mil, cit ai bate din palme?!?"
    Asta se numeste
    "Stiinta manageriala - Cunoasterea este mai valoroasa decat aurul!"

    VII. Directorul bancii este fericit si zimbitor, ca pierderile lui de la bursa de valori sunt acum acoperite de acest jaf. Plus ca i-au iesit si citeva milioane bune bani de buzunar.
    Iar banca este pe profit.
    Asta se numeste "Arta managementului - Curajul de a-ti asuma riscuri!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he he ,ai putea tine un seminar Cezar...sa ma treci pe lista...inainte de seminar,cu o luna sa ma anunti,sa ma vopsesc blonda... :D

      Ștergere
    2. Aaaa,dar nu esti deja?Asa lasi impresia. Ha ha ha

      Ștergere
    3. Da de ce musai ..blonda ..NIKO...???

      Ștergere

  12. ATENTIONARE SI RUGAMINTE
    Atacurile la adresa mea pot si sunt fatale !
    Nu doresc sa am pe nimeni pe constiinta.
    Relatarea care urmeaza poate fi usor controlata.
    Exiata si martori. Lupus sau Plano ....daca nu ma inseala memoria.
    Va dau cuvantul de onoare si de om ca va spun adevarul.

    - Bibliotecarul
    bibliotecarul.blogspot.com/.../l-am-auzit-pe-domnul-putin-spunand-ceva. html‎
    7 Sept 2012 ... Horvath este o scursură umană care minte cu neruşinare! .... Pana la urma, daca insiști sa fii nesimtit, și să-ți etalezi hoitul fetid pe acest blog, ...


    CAZUL BIBLIOTECARU .
    A existat un blog faimost , cu veleitati intelectuale.

    Ca deobicei au inceput atacuri la adresa persoanei si personalitatii mele.
    Forta mistoului meu fiind necrutatoare, i-am executat pe adversarii ...cu vorba.
    Spre final....... duelul s-a redus intre mine si bibliotecar.
    Apoi m-a banat...
    Intr-o postare de pomina
    I-am dat un sfat .Mai in gluma mai in serios,
    i-am sugerat sa-si puna capat zilelor
    SI EL M-A ASCULTAT !

    https://blogideologic.wordpress.com/2013/02/23/a-murit-gheorghe-florescu-alias-bibliotecarul/

    RăspundețiȘtergere

  13. CAZUL AGENTULUI SUA !
    ELENA UDREA
    Primesc informatii
    Se bat cap in cap.
    Au cazut pana acuma doi sefi de informatii.
    SRI si SIE .
    Prin agentu Udrea va cadea si Coldea.

    Americanii te intrebuinteaza pana au nevoie de tine.
    Apoi a-ti dau un sut in fund.
    Nu au mama ....Nu au tata !
    Dar curul Elenei este in cur special.

    RăspundețiȘtergere
  14. CITITI CU ATENTIE :
    Din Jurnalul blondei sculative :
    " La DNA m-au chemat într-o miercuri pentru vineri. Le-am spus că vin luni dimineața la ora 9, pentru că la ora 11 urma să merg la Ambasada SUA."

    RăspundețiȘtergere

  15. IN CURAND DESVALUIRI BOMBA


    ELENA UDREA POSEDA LISTA AGENTILOR RUSI
    DIN ROMANIA !

    RăspundețiȘtergere
  16. Mda...regrete,eu acum aaaam reeegreeete!
    Aceasta doamna mie mi-a provocat un cosmar...de nedescris...
    Totul mi se rezuma la o singura intrebare:Daca ajungea presedinta?
    Cati a infundat la greu,cat ar fi aacoperit pentru nevoile propri?

    RăspundețiȘtergere

  17. Nu am nici o simpatie. Neam prost din pulime.
    Dar devine peste noapte ....o spranta.
    Cu exceptia mea si a lui Cezar este singura care poate
    da o lovitura sistemului
    Dar stie prea multe. Periculos.

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Faptul ca recunosti ca esti o pula din pulime
    dovedeste
    curaj si demnitate. !

    RăspundețiȘtergere
  19. Dece vrei neaparat sa te fac sa plingi
    in fata nepotelului tau ?
    El crede ca esti un erou.
    Puradelul nu realzeaza ca esti un
    pisat pe el
    Care nici macar un paltonas rosu
    nu poti sa-i cumperi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu, Anonimul 2, de Paste ai urez zugravului de RH, ca tuturor romanilor, pielea pulii sa le-o dea -napoi!

      Ștergere
    2. Buna dimineata ....blondino ! ..si o cafea ..neagra ...:D

      Ștergere
  20. Buna dimineata trup frumos !
    Buna dimineata Cezar !
    Buna dimineata pulime !
    Un paste fericit !

    RăspundețiȘtergere
  21. O dorim pe Nicole !
    O noua fotografie ,cu trupul de zana
    sub cer senin !

    RăspundețiȘtergere
  22. Departantul de stat SUA
    Romanian Desk.
    Sunt in legatura permanenta. Discut cazul meu ( atacul a 4 membrii a serviciuilui secret )
    si alte probleme.
    IN CAZUL UDREA COMFORM SERVICIULUI SECRET DIN CADRUL AMBASADEI
    SUA BUCURESTI : NU EXISTA NICI O PROBA IMPOTRIVA ELENEI UDREA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa sugi pula, tu si cu tot neamul tau de zigoineri zugravi boriti, la toate serviciile secrete! Si ca bonus, sa ne pupi in cur si dupa aia sa ne speli la gaura dind limbi imprejur!

      Ștergere
  23. ROBERT HORVATH -
    CORESPONDENT SPECIAL SUA AL PUBLICATIEI
    ARMYA

    Stimate Cezar
    Incep cu sfarsitul. In caz de refuz nu este cu suparare.
    Absolut deloc.
    Dar incercarea moarte nu are.
    Mai ale ca exista antecedente.
    A EXISTAT O PUBLICATIE BOMBA
    EXPOZIV NEWS
    REDACTOR SEF ROBERT HORVATH
    Impreuna cu Simona Fica am creiat cea mai tare publicatie
    de investigatii militare si politice.


    RăspundețiȘtergere
  24. PREMIERA MONDIALA
    UN TERORIST INTERNATIONAL AMENINTA CU TRIBUNALUL
    PE JURNALISTUL AMERICAN ROBERT HORVATH
    Special
    Ramîne cum am vorbit,nvedem la tribunal!!!!

    PLANGERE PREALABILA DE PUNERE IN MISCARE A ACTIUNII PENALE impotriva faptuitoarei FICA SIMONA ,Robert Horvath (Redactor sef Exploziv News)SI ….,nvedem LA TRIBUNAL !

    domnilor jurnalisti luati-va avocati buni… pentru ca eu nu am nevoie de avocat ,pentru ca nu aveti nici dovezi certe ,si castig orice proces cu voi ,chiar si la CEDO SI LA AMERICA.
    Stapinesc foarte bine drept civil, comercial, penal si international.
    Am fost si voi fi primul persan in Romania care se va apara singur in instanta, (Romania,CEDO,..).

    RăspundețiȘtergere

  25. UNA DIN SUBIECTE INTERESANTE :
    PACEPA DESPRE CAZUL ELENA UDREA !

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Nu sug pula.
    Ci invers. Si de multa vreme spre placerea
    studentelor IATC Bucuresti
    INSTITUTUL DE ARTA TEATRALA SI CINEMATOGRAFICA.

    RăspundețiȘtergere
  27. ROBERT HORVATH spune:
    DOMNULE ASGARI MAHRAB
    CONFORM UNUI PRINCIPIU OCCIDENTAL NU DISCUT CU TERORISTII.
    AVETI UN LOC ASIGURAT LA GUANTANAMO.

    RăspundețiȘtergere
  28. Stimate Cezar
    Nu doresc sa-ti creiez probleme .
    Raman cu voi oricum.......
    Oricum cei interesati
    de bombe
    Cititi scand pe scaune in deplin echilibru
    Robert Horvath-Déva
    devanewyork.blogspot.com/‎

    RăspundețiȘtergere
  29. URMEAZA
    SERVICIILE FRANCEZE IMPLICATE IN CAZUL UDREA !

    RăspundețiȘtergere
  30. Sa sugi pula, tu si cu tot neamul tau de zigoineri zugravi boriti, la toate serviciile secrete! Si ca bonus, sa ne pupi in cur si dupa aia sa ne speli la gaura dind limbi imprejur!
    Si in final un "hop, hop, hop", sa ti-o dam cu toti la cioc!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ador atacurile la persoana.
    Am nevoie de victime.
    Intai plang.
    Apoi cer sa fiu banat.
    Cand nu tine.
    Se sinucid.
    Doamne Ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  32. BOMBA !

    PE BLOGUL MEU A APARUT UN DOCUMENT EXTRAORDINAR
    PRELUAT DE PRESA INTERNATIONALA !!!!!!!!!!!
    Robert Horvath-Déva
    devanewyork.blogspot.com/‎

    ( EL A FOST PRELUAT SI DE
    SORIN ROSCA STANESCU
    SUB ACELASI TITLU .)

    Poate intereseaza ARMYA ?

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Anonim 2
    Bratul lung al contrarevolutiei va ajunge pana la tine !!!
    A-ti va taia putica si
    te va lasa fara paltonasul rosu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noaptea, cînd am poluţie, iar tu zugrav nebun şi tîmpit visezi la încă o revoluţie, te servim cu un ceai de campanulă, fiert din capete de Cezar = Pulă. Să o bei cu atenţie şi la coaie să-mi faci frecţie.

      Ștergere
  34. @Se pare ca ancheta cu armele intereseaza.
    645 de afisari intr-o ora.
    Poate a-l preiei depe Sorin Rosca Stanescu.
    Ave Cezar si
    binenteles Nicole !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bien sur, bien sur, Robert Horvath ţîgănoiul să ne pupe-n cur tot anul!

      Ștergere
  35. sau poate incepem
    PACEPA RUPE TACEREA
    SI VORBESTE
    DESPRE ELENA UDREA !
    Ce parere ai ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boule, du-te-n gîtu" mă-ti la păscut, băi dobitoc cu căcat umplut futu-te-aş în dinţi pe tine şi pe tot neamul tău de borac, să vă fut!

      Ștergere
  36. Robert Horvath8 aprilie 2015, 19:58

    SARBATORI FERICITE !
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    alfina cangur9 aprilie 2015, 09:04

    Da-ti o palma si taci din gura! ;)

    RH A cest comentariu nu iti era adresat tie.
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  37. Răspunsuri
    1. Zugravule, sărbători fericite şi să ai cît mai multe pule belite!

      Ștergere
  38. LOVITURA ANULUI !
    CINEASTUL ROBERT HORVATH S-A INTALNIT CU VICTOR PONTA
    LA NEW YORK IN ACEASTA DIMINEATA !
    A VRUT SA-I DEA UN SUT UN FUND
    DAR A FOST IMPIEDICAT DE AGENTII SIE !

    Deşi Victor Ponta nu a vrut să dezvăluie locul în care îşi va petrece vacanţa de Paşte, un jurnalist l-a dat de gol pe premier !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lovitura anului: Roberth Horvath, zugravul din tribul lui Parpanghel, s-a întîlnit cu otreapa de Tonta şi a vrut să-i sugă pula niţe.

      Ștergere
  39. BRAVO ROBERTE !
    CARE.........FETE !
    Pageviews today 923 Apr 9 .2015
    Robert Horvath-Déva 

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zugravule, du-te şi te culcă! Culcă-te pe linia de metrou, ca noi românii să ne bucurăm c-am scăpat de-un bou!

      Ștergere
  40. @
    Cu tot respectul pentru toate etniile
    tu nu esti
    ROMAN ci RROM !

    RăspundețiȘtergere
  41. @ LIBELULA BLONDA .
    PONTA ESTE TOT MINORITAR !

    Sursele mele sustin ca bunicul matern al lui Victor Ponta era evreul-rus Naumovici ( ulterior mama Premierului si-a scurtat numele in ” Naum ” , din motive lesne de inteles ) . La propunerea consilierilor sovietici care conduceau pe atunci Romania , bunicul lui Ponta este trimis la studii in URSS . Acolo dupa absolvirea Academiei Militare ” Frunze ” , revine in Bucuresti , este avansat ” colonel cu stea ” – unul din gradele introduse de sovietici dupa ocupatia militara a Romaniei si desfiintat in 1963 . Proaspatul colonel Naumovici este incadrat la D I A – Directia de Informatii a Armatei , care in acea perioada era condusa de general- locotenent Serghei Nicolau .......VOI REVENI PROBABIL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sursa mea spune că eşti ţîgan sadea şi să te duci în pula mea!

      Ștergere
  42. DEOSEBIRE !
    PONTA FACE PARTE DIN BURGHEZIA ROSIE
    TU DIN PULIMEA ...............................NEAGRA
    SI FOARTE
    BORATA !

    RăspundețiȘtergere
  43. O VESTE MINUNATA PENTRU SARBATORI !
    Cu riscul de a ma repeta
    Dar bucuria este prea mare.....pentru gatlejul lui Burcu .

    Admin, Romania Megalitica6 aprilie 2015, 18:14

    In final/doar o vorba va mai spun... chiar m-am plictisit... sa fac pe bloggerul!
    Nu sunt eu... cel chemat... sa indrept... cocosatii!!!
    Cand voi scade sub 300 de vizualizari... gata/l-am inchis!
    Ehee... cate nu mai sunt de facut in viata!
    De mers in natura, citit o carte buna, de vazut un film/serial celebru... etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cînd se duce luna la culcare, în parcare, RH la negri suge pula tare.
      Este RH, ţîganul futu-i norocu, care ziua bea, iar noaptea-i beat ca porcul...

      Ștergere
  44. Cînd se duce luna la culcare, în parcare,@ Anonim la rommi suge pula tare.
    Este @ Anonim , ţîganul futu-i norocu, care ziua bea, iar noaptea-i beat ca porcul...

    RăspundețiȘtergere
  45. Exista si varianta
    @ LIBELULA BLONDA LA TIGANI SUGE PULA TARE.....

    RăspundețiȘtergere

  46. SPRE GAURA ROTUNDA
    Ţiganii merg fără-ncetare-
    Nu ştiu nici ei când au pornit,
    Dar se tot duc necontenit,
    Împinşi de-o vecinică chemare.

    RăspundețiȘtergere
  47. Cu galbeni ochi pierduţi în zare,-
    De când se ştiu s-au pomenit-
    Ţiganii merg fără-ncetare:
    Nu ştiu nici ei când au pornit.
    Spre gaura rotunda

    RăspundețiȘtergere
  48. Mereu ţigani, cu mic, cu mare,
    Au tot născut şi-au tot murit -
    Şi tot spre visul ne-mplinit,
    Răpiţi de-aceeaşi aiurare,
    Ţiganii merg fără-ncetare.
    SPRE GAURA ROTUNDA

    RăspundețiȘtergere
  49. DECE ROBERT HORVATH A FOST BANAT DEPE BLOCUL" PATRIOTIC" MEHEDINTI.
    Robert Horvath said...


    UN COMUNIST MORT
    ESTE UN COMUNIST FRUMOS !


    @
    .
    Am vorbit de eroul meu Ion Antonescu. Tin sa precizez ca
    ramane eroul meu pentru todeauna
    Maresalul ramane un exemplu de urmat ........

    Atunci cand s-a tras, maresalul a salutat si a spus: „Nu m-ati impuscat, domnilor, foc!", la care gardianul sef s-a dus la el cu pistolul in mana si l-a impuscat in cap. Constatandu-se ca inca mai traieste a mai primit inca trei gloante in piept.

    Aveti aceasta demnitate tovarase Burcu ?

    Cu riscul de a ma repeta. Un comunist mort este un mort frumos.

    RăspundețiȘtergere
  50. ION COJA : SUNT ALATURI DE ROBERT HORVATH IN APARAREA
    ARMATEI ROMANE !

    Sau, pusa întrebarea mai practic, ce facem? Ne alaturam sau nu la actiunea d-lui Robert Horvath? Iar când spun actiune ma gândesc ca dumnealui, d-l Horvath cunoaste proverbul “nu mor caii când vor câinii”, ca va persevera pe drumul cautarii si afirmarii adevarului.
    Într-o tara a libertatii, cum este America, stiu cât de mult este pretuit adagiul evanghelic potrivit caruia nimic nu te face mai liber decât cautarea, gasirea si afirmarea neconditionata a adevarului. Sunt multi românii din Statele Unite care gândesc ca d-l Horvath, iar eu personal asteptam cu toata încrederea sa se iveasca cineva, dintre cei plecati din tara, care sa rupa tacerea si sa rosteasca raspicat adevarul despre Holocaustul din România. Caci nimic nu poate fi mai normal, mai legitim decât sa afirmi ce crezi, ce stii ca este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  51. IN AJUTORUL ANONIMILOR JEGOSI :

    @Robert HorvathAcest alcoolic handicapat nu este decat o unealta in mainile CIA este folosit ca un "cal troian" .Are misiunea clara de a executa o operatiune ampla de intoxicare,dezinformare si postare de informatii false/aberante pe toate blogurile posibile.S-a infiltrat si in colectivul de redactie al ziarului exploziv-news.ro reusind sa ajunga redactor-sef.In momentul in care ziarul a demascat pe Iuliana Toba ca transmite informatii secrete ale STS catre CIA,gata,s-a suparat tare de tot si a inceput denigrarea ziarului si a jurnalistului Simona Fica,folosind expresii abjecte ca un individ de ultima speta.Ceea ce si este in realitate.Prin urmare de consecinta s-a ales cu o plangere penala,care va fi trimisa si la Ambasada SUA de la Bucuresti,handicapatul Horvath,spion CIA infiltrat peste tot,fiind cetatean romano-bozgoro-nipono-americano-jigodelo.

    RăspundețiȘtergere
  52. Nu sunt neaparat de acord cu caracterizarile de mai sus.
    Intradevar cearta mea cu Fica s-a datorat
    DOSARULUI CRIMINAL PONTA
    UCIDEREA PROCURORULUI PANAIT.
    Eu doream sa dam toate cartile pe fata.
    Ea dorea o miscare mai precauta .
    Cu alte cuvinte exista o proba video a crimei.
    Voi desvolta subiectul in curand.

    RăspundețiȘtergere

  53. Bomba dela New York.
    BASESCU, COLDEA DATI OFICIAL PE MINA DICOT !
    Raspunsul Ambasadei SUA dela Bucuresti.
    In curand
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    Robert Horvath-Déva
    devanewyork.blogspot.com/‎

    RăspundețiȘtergere
  54. Felicitari Cezar !
    Felicitari Nicoleta. !
    Felicitari Robert
    Comform afisarilor pe pagina blogul imperial a devenit peste noapte
    cel mai popular blog de limba romana.
    Peste orice asteptare !
    Multumesc unui om de exceptie.
    Unui militar care face cinste uniformei !
    Vivat Cezar
    UN PASTE FERICIT TUTUROR !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar ne uimeste mereu cu subiectele postate,dar si dumneavoastra cu fiecare povestioara scrisa din fila carti personale.Eu personal,va multumesc pentru ca ne sunteti aproape zi de zi.

      Ștergere
  55. DESVALUIREA SECOLULUI
    http://hunedoreanul.gandul.info/eveniment/spionul-deva-pregateste-o-revolta-anticomunista-la-new-york-3284645
    ROBERT HORVATH ESTE OO7
    JAMES BOND
    Spionul "Deva" pregăteşte o revoltă anticomunistă la New York
    Vedeti fotografia lui RH
    ste acuzat că a fost spion român "plantat" în SUA care, după încetarea "Războiului rece", s-a trezit fără misiuni şi obiectul muncii. El se prezintă ca artist din diasporă cu pseudonimul "Deva". Spune că numele a fost inspirat de oraşul din România în care s-a născut




    Robert Horvath, un personaj acuzat că a fost spion de-al lui Ceaşescu în America şi care spune că este din Deva pregăteşte la New York o manifestaţie anticomunistă şi anti Băsescu, indignat de o expoziţie artistică organizată în SUA de către Institutul Cultural Român (ICR).
    Horvath este un român stabilit, în anii 1970, în Statele Unite ale Americii, al cărui nume este extrem de activ pe forumurile mai multor publicaţii româneşti şi pe o serie de bloguri. Robert Horvath povesteşte pe unele pagini web că mai este cunoscut în calitate de artist cu numele "Deva" şi mărturiseşte că şi-a ales acest pseudonim de la oraşul unde s-a născut. Mai mult, el are o galeria de artă online, "Deva Gallery", unde şi-a expus lucrările.
    "Am început pregătirea în aceste zile a unei demonstraţii a intelectualilor şi artiştilor din fostele ţări comuniste. Vom demonstra împotriva expoziţiei comuniste în faţa misiunii României la UN". Anunţul revoluţionar a fost postat pe mai multe bloguri româneşti şi este semnat "Deva (Robert Horvath) New York".




    "Artistul" 007




    În timp ce în autobiografia prezentată pe internet, Horvath se dă victimă a regimului comunist şi spune că a fost nevoit să fugă din ţară în America, există voci de pe blogosferă care-l acuză pe acesta că, dimpotrivă, a făcut spionaj în SUA în folosul regimului Ceauşescu.
    Ioan T. Morar, jurnalist la "Academia Caţavencu", a publicat pe blogul său, morar.catavencu.ro, un fragment din textul lui Horvath, pe care-l cataloghează "o mostră din opera unui fost spion". Pentru Morar, cazul lui Horvath ilustrează situaţia spionului român trimis în străinătate de regimul comunist şi care, după Revoluţia din 1989, a rămas fără obiectul muncii. "Brusc, România s-a aliat cu America, iar spionul român a rămas cu ochii în soare. Dar el fusese instruit să reziste la diverse situaţii. Aşa că a rezistat şi a făcut ce a ştiut, a raportat la Bucureşti tot ce, în nebunia lui recentă, i se părea normal să raporteze", explică Ioan T. Morar motivaţia manifestului revoluţionar al lui Horvath.




    "Serviciile sunt paralizate"




    Pe un alt site, blogs.click.ro, spionul "Deva" îşi duce lupta personală cu ICR din New York cu un text scris în maniera unei note informative. "este liderul unei secte satanice. Am contactat FBI. Documentele sunt evidente. Am anunţat în scris şi verbal pe consulul Pavoni (consulul României la New York - n.r.) şi pe Ilinca Ilie de la Ambasadă (Ambasada României la Washington - n.r.). Am cerut zilnic să fiu contactat de SIE (Serviciul de Informaţii Externe - n.r.). Serviciile (de informaţii - n.r.) sunt paralizate şi nemulţumite."



    ------------------


    "Am început pregătirea în aceste zile a unei demonstraţii a intelectualilor şi artiştilor din fostele ţări comuniste. Vom demonstra împotriva expoziţiei comuniste în faţa misiunii României la UN"
    Text semnat de Robert Horvath, postat pe morar.catavencu.ro

    RăspundețiȘtergere
  56. Unii spun ca sunt agent britanic
    Eu sunt cineastul care prin chemarea politiei americane am declansat monstruosul
    scandal ICR New York. Imediat am fost catalogat in toate felurile ” fascist roman mancator de sarmale, negationist al Holocaustului, nationalist sovin maghiar, snob educat sau lipsit de 7 clase, antisemit, semit,securist, antisecurist, aparator a lui Antonescu, prieten al romanilor, dusman al romanilor si deobicei spion.
    Pentru faptul ca am cerut reintroducerea limbii romane la ICR Ion T Morar a scris articolul ” Un papagal maghiar bruiaza arta romana la New York “.
    Iar ziarul Hunedoreanul a scris articolul Agentul Deva 007 pregateste noi atacuri la New York.

    RăspundețiȘtergere
  57. "COTIDIANUL:
    Monumentul Mitocanului Român la New York
    ROBERT HORVATH
    de Traian Ungureanu
    fragment

    La New York, de pildă, tabăra românească a folclorului socialist-voevodal e plasată complet în afara spurcatei vieţi americane, are năbădăi lăutăreşti şi se exprimă prin golănii tricolore,
    Ţinta unică a cruciadei ţărăneşti care umple timpul grupului de străromâno-americani e Institutul Cultral Român din New York. Mecansimele sînt cunoscute din presa-pubelă de la Bucureşti şi din faimoasa şedinţă de conadamnare a Comunismului care a dezonorat pe veci Parlamentul Românieiei: zgomot,insultă şi calomnii cu cît mai absurde cu atît mai vînjos repetate. Mica Românie de consumatori de romanţe Best of Cîntareea României tînjeşte după vremurile bune, cînd ICR excela în traficul cu sarmale şi şezători, patronînd chermeze tovărăşeşti, pe post de actualitate culturală românească.
    Un membru al grupului, Robert Horvath, a adus poliţia iar poliţia a venit a văzut expoziţia, a ridicat din umeri şi a plecat. Horvath e delatfel agitator en titre la New York, unde a stricat mai multe dezbateri, a emis zgomote proprii neplăcute pe trotuarul din faţa sediului ICR şi a descoperit un complot pro-comunist organizat de autorii Raportului care au declarat comunsmul o orînduire criminală. Horvath obişnuieşte, deasemenea, să dea telefoane de ameninţare , în timpul lăsat liber de o lipsă de preocupări fără limite şi de o nevroză fără leac.

    RăspundețiȘtergere
  58. CONCLUZIE : ROBERT HORVATH ESTE
    OO7 !!!
    Am fost numit in toate felurile. Fascist , legionar, nationalist roman si maghiar, mancator
    de sarmale, mancator de romani , artist, intelectual , mitocan , securist si anti securist ,mare patriot si vanzator de tara, semit si anti semit si mai ales spion ! Si mai curand pe acest blog spre surprinderea mea..
    In premiera mondiala :
    Tigan.
    Am fost facut in toate felurile ....inclusiv 007 James Bond.
    Ceea este adevarat.
    Dar cand spui adevarul ....nu te crede nimeni .

    RăspundețiȘtergere
  59. CEZAR10 aprilie 2015, 09:00

    Da de ce musai ..blonda ..NIKO...???


    Pentru ai face in ciuda Alfinei(Sulfinei). :))

    RăspundețiȘtergere
  60. Have you ever considered publishing an ebook or guest authoring on other
    websites? I have a blog centered on the same ideas you discuss
    and would love to have you share some stories/information. I know my visitors would appreciate your work.
    If you're even remotely interested, feel free to send me an e mail.


    Here is my homepage: ArdenPKravets

    RăspundețiȘtergere
  61. Hello, I enjoy reading all of your post.
    I wanted to write a little comment to support you.


    Feel free to surf to my webpage ... BradlyLPerches

    RăspundețiȘtergere
  62. This paragraph is really a fastidious one it assists new the web viewers, who are wishing for blogging.


    Here is my homepage - AlleneWLeif

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!