Google Website Translator Gadget

marți, 19 mai 2015

NWES !


|

Poza zilei: Gara Vaslui, pãzitã de zeci de TAB-uri (foto)


Imagine nu tocmai linistitoare ieri dupã-amiazã în gara din Vaslui! Un convoi format din mai multe TAB-uri de luptã, încãrcate pe platforme de vagoane CFR, a tranzitat calea feratã din municipiu. Cãlãtorii ce se aflau în acel moment în statia CFR au rãmas muti de uimire când au vãzut încãrcãtura trenului. “Ne pregãtim de rãzboi sau ce se întâmplã? Credeti cã degeaba plânge icoana aia la Puscasi? Vor veni vremuri grele, o sã vedeti! “ a fost avertizarea unuia dintre cãlãtori.

Uite asa plecam din Timisoara la Cincu ! Intr-un an ..IARNA ...in celalalt VAra..!!

Arta de a avea întotdeauna dreptate: cum să manipulezi eficient opinia publică



11120925_10205577376050424_275263955_n
                                                                                                Forografiat de Chris Devour

      Motivul pentru care oamenii se angrenează în dezbateri [publice] este acela de a încerca să ajungă cât mai aproape de adevăr; astfel nu contează atât de mult cine are dreptate, ci mai degrabă dacă s-a ajuns la o concluzie justă- cam așa sună teoria; cam așa e mințit omul de rând că decurg lucrurile. În practică însă, lucrurile stau deseori cu totul altfel: cei ce participă la dialog sunt mai degrabă interesați să li se dea dreptate cu orice preț , decât să încerce să soluționeze respectiva problemă. În condițiile acestea, prea puțin mai contează aflarea adevărului, iar un demagog1 cu experiență va apela la diverse tehnici de argumentare ce-i vor garanta victora-sau în fine, îl vor salva de la o înfrângere devastatoare.

    Neținând cont de „regulile jocului”, demagogul se va folosi de niște tehnici mai puțin onorabile pentru a atrage publicul neinstruit de partea sa și a-și asigura victoria. Astfel, un „mincinos antrenat” nu va ține cont de sfatul lui Goethe:

„Se crede, de-obicei, că unde vorbe-auzi,
KAYTURE (Fashion Blog by Kristina Bazan)'s photo.                           CEZAAAAAAAAAAAR.......................................

Ar trebui ceva să se-nțeleagă”2

      Dezvoltând mai departe „tehnica nesimțirii”, putem observa cum un întreprinzător necinstit-spre exemplu- poate să tragă foarte ușor foloase materiale de pe seama mulțimii neinstruite care este amețită de „o avalanșă de cuvinte alese la întâmplare și lipsite de logică.” 3, contravenind sfatului subtil oferit de Goethe. În fine, acești oameni sunt cel mai adesea întâlniți în domenii precum „medicina alternativă”, unde termenilor științifici le este deseori conferit un alt sens, astfel făcând posibilă păcălirea clientului. Spre exemplu, am observat în discursurile șarlatanilor care propovăduiesc metode new-age de vindecare o proasta utilizare a termenului  „cuantic”. Astfel, termeni din fizica cuantică sunt folosiți în cu totul și cu totul alt sens, iar oamenii neștiutori- impresionați fiind de limbajul colorat al șarlatanului- îl vor crede pe cuvânt:

„Ceea ce adversarul nu înțelege poate acționa, cel mai adesea ca o autoritate. Inculții au un respect deosebit față de expresiile latinești sau grecești.[…]De asemenea, prejudecățile și stereotipurile sunt și ele foarte eficace ca autoritate.[…]Aproape că nu există opinie suficient de absurdă, încât să nu fie îmbrățișată cu ușurință de oameni, de îndată ce i-ai convins că opinia respectivă e unanim acceptată” 4

        O altă tehnică ce „aduce imunitate” teoriilor mincinoase este aceea de a trasa o limită între „noi, cei inițiați”, și „voi, cei care nu puteți întelege profunzimea practicii sau credinței noastre”. Acest lucru este un soi de fugă din fața întrebărilor incomode care le sunt adresate în general liderilor diferitelor secte, sau vânzătorilor de „produse-minune”. Un alt beneficiu al acestei tehnici este acela că-i atragi pe naivi de partea ta, făcându-i să se creadă superiori- nimic mai plăcut decât să-ți fie „mângâiat” orgoliul, nu? Astfel, Arthur Schopenhauer se întreabă de unde vine această abilitate nu tocmai onorabilă de a mânui cuvintele:

„De unde vine aceasta- Din ticăloșia înnăscută a speciei umane.[…]Vanitatea înnăscută a omului- ușor de zgândărit, mai ales când se implică în exercițiile intelectului- nu vrea să accepte, cu nici un chip, faptul că ceea ce am exprimat la început s-a dovedit a fi fals, iar opinia adversarului s-a dovedit a fi corectă.” 5

     În continuare, voi dezvălui câteva tehnici subtile folosite de oamenii ce vorbesc în fața mulțimii (ex. politicieni, lideri religioși, oameni de știință). Acești oameni se pot folosi de avantajul popularității pe care-l au, permițând în felul acesta sofismelor6 de tot soiul să apară în discursul lor, fără ca mulțimea să încerce măcar să le sesizeze . Astfel, dacă ești un lider religios sau o persoană publică, poți abuza cu nesimțire de admirația pe care oamenii ți-o poartă, profitând de pe urma naivității lor:

„Stă însă în caracterul vulgului să accepte numeroase autorități și să manifeste respect față de ele. Dacă nu putem cita o autoritate care să se potrivească în context, atunci putem apela oricând la una fără legătură cu contextul; putem cita ceva ce a spus cineva în cu totul altă situație sau în cu totul alt sens.” 7

      Tehnica amintită mai sus  poate fi pusă în practică chiar și de către un om mediocru-chiar și fără să-și dea seama de acest lucru. Deseori invocăm o personalitate mai mult sau mai puțin relevantă pentru subiectul discuției, astfel că teza noastră stă acum ascunsă în spatele unui „paravan”: „Albert Einstein a zis asta; dacă nu ești de acord, nu numai că te contrazici cu mine, dar te contrazici cu Einstein.” O astfel de tehnică e chiar mai „murdară” dacă motivul disputei era spre exemplu legat de o problemă a psihologiei, deoarece profităm de incultura adversarului pentru a invoca nume irelevante. Desigur, dacă eu îl invoc pe Arthur Schopenhauer în textul meu, asta nu înseamnă că sunt un sofist, deoarece Schopenhauer s-a ocupat în cartea sa „Dialectica eristica” de probleme legate de argumentare, astfel el este o autoritate relevantă.

       Urmărind dezbateri între credincioși și atei, am reuști să identific numeroase tehnici prin care respectivii și-au atras publicul de partea lor. Schopenhauer zicea că dacă nu poți să-ți învingi adversarul cu argumente, cel mai bine e să ridiculizezi tot ceea ce zice, iar stârnind râsul printre spectatori, te vei bucura ulterior de susținerea acestora (click aici). Acest lucru este întâlnit deseori în dezbaterile televizate, iar dacă adversarul este unul timid, cu bun simț, va părea mai degrabă învins (ratat) în fața mulțimii, care-l va prefera să-l susțină pe mitocan.

      Pentru că mai sus am amintit despre dezbaterile dintre credincioși și atei, țin să amintesc un caz în care preotul, întrebat fiind de moderator dacă ateii merg în rai, acesta n-a ezitat să spună răspundă afirmativ, câștigând astfel [și] simpatia ateilor, arătându-se „înțelegător” față de aceștia. Un alt lucru pe care l-am identificat în aceste discuții a fost folosirea „falsei dileme”(când sunt prezentate două alternative din care adversarul trebuie să aleagă în ciuda faptului că ambele variante sunt false). Dacă această tehnică de argumentare eșuează, nu e nimic. Dacă adversarul nu poate dovedi că un anumit lucru este fals, putem prin urmare să tragem concluzia ca este adevărat. Spre exemplu, dacă nu-mi poți dovedi că centaurii (sau orice altă creatură mitică) nu există, eu voi concluziona că există- până la urmă așa funcționează majoritatea argumentelor religioase, nu?

      Țin să menționez că eu nu susțin nici ateismul, nici creștinismul; pur și simplu ofer exemple în vederea unei mai bune înțelegeri a problemei. Astfel,  pentru a încheia cu exemplul argumentelor religioase; deoarece nu doresc să fiu etichetat drept un ateu [cârcotaș], voi mai oferi un ultim exemplu de argumentare defectuoasă întâlnită adesea în logica creștină: argumentarea circulară, sau sofismul circularității. Această tehnică de argumentare „pretinde auditorului să admită dinainte tocmai ceea ce ar fi trebuit să ajungă să admită în urma argumentării”8-adică „ceea ce scrie în Biblie e adevărat pentru că așa scrie în Biblie, iar ceea ce scrie în Biblie e adevărat,etc.” În fine, despre acești oameni ne-a vorbit și Schopenhauer când a zis că trebuie să ne alegem adversari pe măsură, capabili să ne recunoască victoria când e cazul. În alte cuvinte, asigură-te că cel căruia îi prezinți argumentele e suficient de pregătit pentru a le putea înțelege și suficient de sincer să accepte când greșește și/sau e învins.

     Pentru a arăta că sunt imparțial, voi aminti argumentul pe care teiștii îl prezintă deseori ateilor: acela că nu pot explica cum [și de ce] universul a apărut. Ei zic ceva de genul:  „dă-mi un miracol, și-ți voi explica restul”- miracolul fiind faptul că ceva a luat naștere din nimic, iar restul fiind…ei bine, absolut totul. Desigur, acest argument e atacabil, căci se bazează pe tehnica amintită mai sus: aceea conform căreia dacă adversarul nu poate [deocamdată] oferi un răspuns, eu voi presupune că răspunsul l-am putea găsi în teologie. În alte cuvinte, tot ceea ce nu e explicat [deocamdată] științific, e explicat prin existența lui Dumnezeu. Așa să fi fost oare și momentul când s-a aflat că pământul e sferic, nu plat?- explicația divină a fost înlocuită de o certitudine științifică.

                                                               CACAT
                                                                                              Arthur Schopenhauer de Chris Devour

       În fine, dacă adversarul face o afirmație ușor îndrăzneață, tot ceea ce  trebuie să faci este să o reproduci exagerând-o, iar dacă vrei să îi sabotezi  complet demonstrația, nu ai decât să tragi tu concluzia demonstrației lui (desigur, așa cum vrei tu, nu cum ar trebui). De asemenea, dacă observi că  afirmația lui s-ar putea încadra în vreun curent de gândire blamat,  introdu-l în acea categorie, spunând despre teoria sa că „ăsta nu e nimic  altceva decât fascism/ fanatism/filosofie new-age ”- și vei „dezamorsa”  orice tentativă de argumentare-sau măcar vei câștiga simpatia publicului.

   O altă tehnică interesantă este aceea care ne ajută când observăm că un  subiect ne depășește: să recurgem la remarci ironice precum „să acceptămcă suntem ființe limitate, și nu putem știi cu siguranță dacă este    așa cum zici dumneata”- acest lucru o să te pună cel puțin pe același palier cu adversarul. Dacă nici acest lucru nu funcționează, Schopenhauer sugerează să enervezi adversarul, și să ataci mai degrabă persoana, decât  teoria sa. Acest lucru îl putem face uneori chiar fără să ne considerăm ticăloși: spre exemplu într-o discuție despre comportamente morale, poți să ataci adversarul (în cazul în care acesta nu are un comportament moral), spunându-i că nu e în măsură să-și dea cu părerea. Acest lucru poate să-l „dezarmeze” pe adversar instant, sau măcar să atragă publicul de partea ta. Desigur, dacă acest lucru este prezentat într-un mod umilitor, ironic, poți să provoci și râsul; fapt ce te va avantaja și mai mult.

       Vedem astfel că deseori disputele nu sunt câștigate de cei care sunt mai inteligenți, mai erudiți sau mai pregătiți; de cele mai multe ori câștigă acela care știe ce, când și cum să vorbească. Mai important decât mesajul, e deseori forma în care e livrat acesta (din acest motiv e nevoie de oameni pricepuți în domeniul marketingului în orice afacere). În fine, trebuie să-i dau dreptate lui Voltaire când spunea că e greu să eliberezi proștii de lanțurile pe care le venerează- în altă ordine de idei, pot spune că e greu să eliberezi mulțimea de prejudecățile și credințele nefondate pe care le păstrează cu mândrie.

        Voi încheia cu un citat din „Arta de a avea întodeauna dreptate (sau Dialectica eristica)”, de Arthur Schopenhauer; citat ce poate să rezume de altfel toată problema descrisă în carte [și în articolul meu]:

„Ceea ce numim, de regulă opinie comună este, la o privire mai atentă, doar părerea a două sau trei persoane; iar de acest lucru ne convingem de îndată ce înțelegem modul în care se nasc astfel de opinii general valabile. Ne dăm seama că, la origine, au fost doar doi sau trei oameni care au afirmat , au enunțat sau au acceptat o astfel de opinie, după care ceilalți au avut bunăvoința de a crede că cei dintâi au verificat riguros validitatea ei: bazându-se pe prejudecata că primii au fost competenți, au venit apoi alți câțiva care au acceptat opinia; aceștia au fost crezuți de mulți alții care, din lene, au preferat să creadă, decât sî verifice pe îndelete.[…]Ceilalți au fost constrânși să accepte opinia care trecea deja drept comună, pentru a nu fi considerați spirite recalcitrante, care se ridică împotriva opiniilor unanim acceptate- tineri impertinenți, care vor să fie mai deștpși decât tot restul lumii[…] Pe scurt, foarte puțini pot gândi, dar toți vor să aibă opinii: ce altceva le mai rămâne [celor mulți], decât să preia ca atare judecăți gata făcute de alții, ei înseși neputând să le facă?”


258 de comentarii:


  1. ULTIMA ORA !
    CEZAR MAIMUTA CU MUCI PE FATA A LUAT-0 IN BUBA !
    Cu alte cuvinte.
    Mult prea frumoasa Nicoleta i-a dat in sut in cur taranetului.
    Motivul invocat : NEAM PROST !

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Sunt bucuros ..daca apreciezi ...

      Ștergere
    2. EZAR MAIMUTA CU MUCI PE FATA A LUAT-0 IN BUBA !
      INTRADEVAR
      " FAIN SUBIECTUL "
      !!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  3. Am primit in cursul acestei dimineti cetoase
    un telefon confidential din tara.
    Ele comfirma zvonul.
    Doamna colonel doctor militar a fost nevoita sa devina doctor civil.
    Motivele le banuim. Asteptam clarificarile necesare .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Si eu multumesc pentru cenzurarea materialelor mele.
      Ca urmare blogul lui Cezar va avea aceiasi soarta cu cel a lui Burcu.
      Zero comentarii.
      Zero afisari de pagina.
      zero 0 zero
      ABSOLUT

      ATENTIUNE : IN CAZUL IN CARE NU INTERVII
      IN APARAREA LIBERTATII DE EXPRESIE

      INCHID BLOGUL!
      Intru eternitate.

      PS
      Ramaneti voi doi porumbeilor.


      Ștergere
    3. TE ASTEPTAM LA NEW YORK
      ROBERT SI KIYOKO
      MAI ALES
      EU !

      Ștergere
  4. Comenteaza la subiect Rh+....altfel zice lumea ca esti prostovan ....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMPOTRIVA ONANISMULUI INTELECTUAL !
      Care subiect ?
      Laba si onanism intelectual,copiat
      de un taranete cu cateva clase deosebit de primare.
      La arme si la spalat izmenele camarazilor poate te pricepi
      La filozofie de doua parale. NU

      PS NU EXISTA DECAT UN SUBIECT
      LIPSA TA DE PULA
      SI COPILUL NELEGITIM
      AL PREA FRUMOASEI NICOLE !

      PS
      SI MAI DUTE IN PULA MEA !.

      Ștergere
    2. @ Dela Ion Ceanga la......
      Taranete mirosind a balega si pisat de vaci posteaza
      Arthur Schopenhauer a German philosopher ............, The World as Will and Representation ..... Die Welt als Wille und Vorstellung , ...

      Ștergere
    3. DELA MARIA LATARETU
      NU POTI SARII
      LA MARIA CALLAS !

      Ștergere
    4. ADEVARUL DOARE !

      MOTIVUL CENZURII :
      ANCHETA JURNALISTULUI AMERICAN ROBERT HORVATH !
      ACESTA A PREZENTAT PUBLIC
      PROBE :
      " CEZAR NU ARE PULA SI COPILUL NU ESTE LEGITIM "

      PROBELE AU FOST STERSE
      DAR ADEVARUL NU POATE STERS
      SAU ASCUNS !

      Ștergere
  5. TINAND SEAMA CA CENZURAREA MEA CONTINUA
    DRAGA MEA NICOLE,
    UN DEFINITIV LA REVEDERE !

    AI TELEFONUL MEU !
    POTI SA MA SUNI LA ORICE ORA DIN ZI SAU NOAPTE.

    CU GANDURI BUNE


    SI NEBUNE !

    RăspundețiȘtergere
  6. PENTRU CEI INTERESATI
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG !

    LA REVEDERE OSTASI !

    ACESTA ESTE JETUL FINAL !

    RăspundețiȘtergere

  7. ATENTIE
    IN CAZUL IN CARE DOAMNA COLONEL
    ACCEPTA PE ACEST BLOG
    LIBERATATEA DE EXPRIMARE
    REVIN !
    CINE POATE COMENTA LA ORDIN
    EDITORIALELE BASITE
    SI FOARTE BASITE COPIATE DE CEZAR ?
    CEL CU MUCI PE FATA !
    SI INTRE PICIOARE !


    RăspundețiȘtergere

  8. NU UITATI :
    ELITA SUS
    PULIMEA JOS !

    DACA EROUL MEU
    MARESALUL ANTONESCU NU ERA IMPUSCAT .....
    PROBLEMA ERA REZOLVATA !

    RăspundețiȘtergere
  9. Niko
    Contacteaza-ne din timp !
    Sa nu fiu ocupat cu filmari , modele etc.
    Kiyoko de care sunt gata sa divortez
    pentru tine
    abia asteapta sa te cunoasca.
    Mai ales ca viitorul tau copil
    se va numii
    ROBERT HORVATH JR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu iti este rusine bai porcovan ..libidinos...cum sa divortez de Japaneza iradiata care ti-a dat de mancare si te-a luat de pe strada in casa !
      Am sa-i zic sa-ti faca un harachirii ..cu o sabie ruginita si boanta..!!

      Ștergere
  10. A aparut o noua poza.....de la spate.
    Sa fie portugheza doritoare de
    Pulaaaaaaaaa! ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Gata.
    A aparut fisa mea medicals.
    Spamata

    RăspundețiȘtergere
  12. La revedere doamna colonel.
    Aceasta este ultima mes postare.
    Nu mai deranjez doi porumbei militari.

    RăspundețiȘtergere
  13. Comentariile inchise.
    Am inchis blogul.
    Numai redactorii pot comenta pe Armya.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am terminat scenariul filmului

    MEZALIANTA
    Povestea de iubire a unui taranete mirosind a balegs si
    a unei doamne mirosind a parfum.
    Filmarile vor incepe in curand.
    Pentru boratura am gasit actorul.
    Pentru......
    Va voi tine la curent.
    Finalul destul de tragic.

    RăspundețiȘtergere
  15. Pulime si Elita
    Boicotati acest blog.
    Ea apartine unui fel de om
    Fara onoare si pula !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS....Rh+.....!!!!

      Ștergere
    2. Fara nevasta!
      Fara puls!
      Fara blog.
      A sosit momentul crucial al flegmei

      Ștergere
    3. Alupigus .....Cezar......!
      Si mai dute spre mama care te-a facut oltean.
      Tatal necunoscut.
      Mai precis.
      Tati anonimi ?!?

      Ștergere
    4. M-a facut maaamaaa Oltean..puisor de Craioveannn..
      Cin se ia cu mine bineee...
      Ii dau haina de pe mine!
      Cin se ia cu mine raaaauu ,
      Sa-l fereasca Dumnezeu..
      Ca sunt sarpe de dudau ...
      Galben ..care musca rauuu.....mai Rh+....

      Ștergere
    5. Frumos calit in lupta +o nevasta superba ,fizic si intelectual + un viitor copilas pe drum= o familie fericita !! Familia lui Cezar !!
      Doresc la toti care ma iubesc sa aiba la fel parte .....

      Ștergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu iti este rusine bai porcovan ..libidinos...cum sa divortez de Japaneza iradiata care ti-a dat de mancare si te-a luat de pe strada in casa !
    Am sa-i zic sa-ti faca un harachirii ..cu o sabie ruginita si boanta..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  18. Pentru Niko sunt gata de orice sacrificiu.
    Partida este pierduta de tine.
    Motivul este cunoscut de toata ostirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mananci KK...libidinos batran....vezi de japaneza ...schimba-i partitura la Wc-ul cu 52 de ...butoane ...

      Ștergere
  19. Singura salvare pentru onoarea ta.
    Copilas dragut si inteligent.
    Dar din flori
    Este.............

    RăspundețiȘtergere
  20. Spuneai cs ma inviti la nunta.
    Macar la inmormantare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  21. Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  22. Nu iti este rusine bai porcovan ..libidinos...cum sa divortezi de Japaneza iradiata , care ti-a dat de mancare si te-a luat de pe strada in casa !
    Am sa-i zic sa-ti faca un harachirii ..cu o sabie ruginita si boanta..!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  23. Zice Porcovanul De Th+....
    Niko
    Contacteaza-ne din timp !

    Kiyoko de care sunt gata sa divortez
    pentru tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Porcovanul ...nerusinat ! De nu era Japaneza .....mureai intr-o cutie de carton....dupa ce te regulau toti borati drogati din suburbia ..Harlemului ...

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  25. Robert Horvat Veneticul = tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală

    RăspundețiȘtergere
  26. Robert Horvat Bozgoroiul = logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. CA INTRE SECURANI !
    Burcu a fost si este colonel de securitate.
    Tu tot colonel din ce arma faci parte.
    Sau din ce departament ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc pentru fisa medicala.
    Am copiat-o si am lipit-o pe perete.
    Dece trebuie sa o postezi mereu.
    Poate este cazul sa te controlezi !

    RăspundețiȘtergere
  30. GENERALUL PACEPA SI COLONELUL FARA PULA !
    Am discutat azi dimineata cu generalul Pacepa.
    Subiectul discutiei: Fostul tau sef numit ambasador in SUA.
    Apoi fara legatura ....
    M-a intrebat cu vocea tremurand de emotie sau inervare
    TOT FARA PULA IMPARATUL ROMAN ?
    I-am raspuns scurt si la obiect.

    RăspundețiȘtergere
  31. GENERALUL PACEPA SI COLONELUL FARA PULA !
    Am discutat azi dimineata cu generalul Pacepa.
    Subiectul discutiei: Fostul tau sef numit ambasador in SUA.
    Apoi fara legatura ....
    M-a intrebat cu vocea tremurand de emotie sau inervare
    TOT FARA PULA IMPARATUL ROMAN ?
    I-am raspuns scurt si la obiect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune-i ca ar trebui sa-i fie rusine sa manance pensie din Ro.......

      Ștergere
  32. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

  33. Se pare ca Nico a luat bilet numai de dus.
    Fara intors !!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Pacepa m-a intrbat numai odata.
    Na stiu dece postarea a aparut de doua ori ! !?

    RăspundețiȘtergere
  35. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu am nevoie de paza nimanui,neesimtirea patrunde indiferent de locul in care esti...

    RăspundețiȘtergere

  37. Sunt impotriva oricarei forme de discriminare .
    Rasiala, sociala sau de marime.!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. SECURAN TARAN !
    Pentru a nu fi luat in suturi in cur
    "Cezar cu muci pe fata."
    Nu permite comentarii la poza din Vaslui.
    Stiam ca e securist prost...
    dar.....

    RăspundețiȘtergere

  39. TRAIASCA ANONIMII !
    LIBERTATEA DE EXPRIMARE A INJURATURILOR TREBUIE SA FIE
    TOTALA !
    CA INTR-UN ADEVARAT BLOG MILITAR.

    CU EXCEPTIA SPAMULUI

    CENZURA SECURISTA CONTINUA.
    LABAGIUL FARA OBIECTUL LABEI
    ADICA
    GARA PULA !
    A AJUNS SA O CENZUREZE SI PE NIKO ?!?
    Nicoleta H.20 mai 2015, 17:43
    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  40. Răspunsuri
    1. Robert Horvath 22 martie 2015, 10:27

      CEZAR
      TE ROG SA PUBLICI
      FISA MEA MEDICALA !

      CEZAR 1 august 2012, 08:38
      Ma scoate cineva ditr-o dilema ?
      RH + - II NORMAL??!!

      Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

      Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.
      CEZAR8 august 2012, 20:14
      Special las postarile lui RH+ !! Sa vada tooata lumea ce prost ii !!

      CEZAR9 august 2012, 12:50
      Recomand sa va purtati cu grija cu RH+ ! II luat in suturi peste tot ! Sa nu faca ,,eroul"o depresie si sa nu se arunce in Atlantic ! Impute apa oceanului!!

      Robert Horvath2 august 2012, 16:40
      Romanii americani in numar de 2 milioane au votat 1 la suta. Cinste lor.
      Pucistii au supt cariciul. Sugator principal : Cezar

      CEZAR2 august 2012, 16:41
      RH+ APATRIDULEW- esti un BOU!!

      CEZAR2 august 2012, 18:41
      Robert Horvath - baga-ti unghia in gat ca pitigoiul -Apatridule!!

      Ștergere
  41. @ TIGAN OLTEAN HOT SI EXTREM DE BORAT
    GATA COLONEILOR !

    ABSOLUT TOATE FOTOGRAFIILE NIKO CA SI VIDEOUL SUNT FURATE !

    UITATI-VA CU ATENTIE
    EX VIDEOUL ....JOS
    any GIF.organization

    RăspundețiȘtergere
  42. @ Coloneilor
    Fiind de meserie am realizat de la inceput falsul.
    Dar am vrut sa vad pana unde mergeti .

    RăspundețiȘtergere
  43. MINORITAR BORAT SI BELIT
    ( Sub ofiter descoperit )
    Toata povestea cu Nico este o facatura.
    Ea nu exista. Si oricum nu este colonel si nici doctor.
    Poate este insarcinata.
    Dar si tu ai o "sarcina" dela departamentul de dezinformatii.
    Refuzi sa publici o fotografie proprie
    ca sa nu fii.....descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  44. Singura fotografie autentica este Nico in ploaie.
    Trup frumos.

    RăspundețiȘtergere
  45. ha....ha...ha
    Te-am prins de coaiele lipsa !!!

    RăspundețiȘtergere
  46. UN ANONIM A POSTAT O POVESTE CU PITICI SI NOKO
    IN MIJLOCUL LOR !

    EA A FOST CENZURATA FARA VREO EXPLICATIE !

    INCETATI DISCRIMINARILE RASIALE RELIGIOASE SOCIALE SI DE MARIME !

    RăspundețiȘtergere
  47. NIKO DISPARE IN CEATA ?
    @ Niko
    Poate esti frumoasa si inteligenta.
    Dar avem nevoie de probe.
    Dovedeste ca pozele sunt autentice. Ale tale.
    Pana la proba contrarie.
    Vezi daca mai apari
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  48. Robert Horvat Veneticul Zugrav = suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare

    RăspundețiȘtergere
  49. @ Niko
    Stimata doamna colonel ?
    ASA CUM SPUNEAM
    FOTO 'NIKO IN PLOAIE" ESTE SINGURA FOTOGRAFIA NIKOLETA HORVATH
    CELALATE NU AU VREO LEGATURA CU ACEASTA PERSOANA !

    MINORITARUL A MANGLIT CELALALTE POZE !

    Te rog dovedeste contrariul .

    RăspundețiȘtergere

  50. @ Pula....fara pula.
    Esti intradevar unic.....cum zice Nico !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    BLOGUL CEZAR ESTE SINGURUL BLOG DIN INTRAGA LUME
    CARE INCURAJEAZA SPAMUL !
    ( Vezi fisa medicala .....postata de sute de ori )
    O FACE DIN CRETINISM CONGENITAL !

    ps Oare doamna medic colonel nu are nimic de obiectat ?

    RăspundețiȘtergere

  51. FUTI NU FUTI
    VREMEA PULII TRECE !

    ASA A PATIT CEZAR CARE N-A VAZUT PIZDA TOATA VIATA !

    RăspundețiȘtergere
  52. Esti gelos si pe piticii virili
    Motivul
    Au pule.
    Pe linga tine.....
    Piticii sunt niste giganti.

    RăspundețiȘtergere
  53. Colonele cu muci pe fata
    Belesti pula la pitici.
    Gelozia te roade
    Nico prefera.....indiferent de marime.

    RăspundețiȘtergere
  54. Piticii au puls mare
    Tu nu ai deloc
    De aceia stergi orice referintta
    la piticii veseli colorati cu erectia la comanda.

    RăspundețiȘtergere
  55. Intr-o zi piticii te vor inconjura
    Si te vor pedepsii
    Pe la spate si pe fata.

    RăspundețiȘtergere
  56. Am contactat in cursul dimineata Uniunea Internationals a Piticilor.
    Din ea fac parte piticii sovietici si chnezi care sunt si mai pitici.
    Au hotarat sa-si uneasca fortele si jeturile.....
    Amanunte in curand.....
    Presedintele a declarat
    Cezar ne-a luat de pitic.....

    RăspundețiȘtergere
  57. Cu alte cuvinte
    Piticul sovietic care este cel mai mare pitic din lume
    Te va atinge
    Cu ajutorul piticismului internatinal
    Direct..in buba.

    RăspundețiȘtergere
  58. Cezar
    Sugi pula la pitici
    Pe rand
    Si pe indeletele.
    Fi

    RăspundețiȘtergere
  59. Maaa..narodule ...!! Ai grija ca ma ..enervez .......hi..hi..hi...

    RăspundețiȘtergere
  60. Anonim29 noiembrie 2013, 06:20

    Thanks for another excellent post. Where else may
    anybody get that type of info in such a perfect approach of writing?
    I have a presentation next week, and I am on the search for such info.
    Here is my web-site : vuelos a bangkok
    RăspundeţiȘtergere
    Anonim20 decembrie 2013, 21:46

    I've been exploring for a little bit for any high-quality articles or weblog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this site. Studying this info So i am glad to exhibit that I've a very good uncanny feeling I found out exactly what I
    needed. I such a lot undoubtedly will make certain to don?
    t disregard this web site and give it a glance regularly.
    Also visit my blog post ... vuelos a taipei
    RăspundeţiȘtergere
    Anonim14 mai 2015, 09:18

    I am curious to find out what blog platform you have been working with?
    I'm experiencing some small security problems with my latest site and
    I'd like to find something more secure. Do you have any suggestions?


    my webpage; minecraft games
    RăspundeţiȘtergere
    Anonim14 mai 2015, 12:22

    Hi there! Do you know if they make any plugins to
    assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank
    for some targeted keywords but I'm not seeing very good
    success. If you know of any please share. Cheers!



    Look into my page: dating online - http://bestdatingsitesnow.com/,
    RăspundeţiȘtergere
    Anonim15 mai 2015, 08:36

    I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its really really
    fastidious post on building up new blog.

    Here is my webpage - Vig FX Male Enhancement
    RăspundeţiȘtergere
    Anonim21 mai 2015, 11:35

    Magnificent website. Lots of helpful info here.

    I'm sending it to a few pals ans additionally sharing in delicious.

    And of course, thank you to your effort!

    Here is my blog: minecraft games
    RăspundeţiȘtergere
    Anonim21 mai 2015, 19:37

    What i don't understood is in truth how you are not actually much more well-liked than you
    may be now. You are very intelligent. You recognize
    therefore considerably in terms of this topic, made me individually believe it from numerous numerous angles.
    Its like women and men don't seem to be interested except it's something to do with Lady gaga!
    Your own stuffs outstanding. Always take care of it up!


    Check out my blog post: minecraft games
    RăspundeţiȘtergere

    Încărcaţi mai multe...

    HAI, UIMITI - MA !
    Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!

    Linkuri de întoarcere către această postare

    Creaţi un link
    Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
    Abonaţi-vă la: Postare comentarii (Atom)
    Totalul afişărilor de pagină
    Sparkline 177492
    Nice Clock
    Persoane interesate
    Pagini

    Pagina de pornire
    IPOCRIZII ACTUALE
    TRAGAND DIN GREU..........................

    Powered By Blogger
    Despre mine
    Fotografia mea

    CEZAR

    Vizualizaţi profilul meu complet
    Postări populare

    (niciun titlu)
    NWES ! miercuri, mai 20th, 2015 | Scris de V

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc germana.
      In SUA se vorbeste o varianta a limbii engleze.

      Ștergere
  61. Tigane de RH+.....poate traduci tu .....
    Asta ca sa vezi ce prieteni am ......
    Le gasesti la postarea ..,,Dreptate pana la capat "...si nu numai ....BOULE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  62. Perfect identic este dresul de baie,Cezar!
    Ai avut dreptate!
    Te sarut,dragul meu!
    In jumatate de ora ajung acasa!

    RăspundețiȘtergere
  63. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  64. ...Vinul rosu ii la rece ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  65. ADEVARUL DUREROS LOVESTE O FOSTA FAMILIE MILITARA !

    @ Niko
    Stimata doamna colonel ?
    ASA CUM SPUNEAM
    FOTO 'NIKO IN PLOAIE" ESTE SINGURA FOTOGRAFIA NIKOLETA HORVATH
    CELALATE NU AU VREO LEGATURA CU ACEASTA PERSOANA !

    MINORITARUL A MANGLIT CELALALTE POZE !

    Te rog dovedeste contrariul . Pana atunci te-am scos definitiv depe extraordinarul
    blog de arta DEVARTES BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    Devartes Talent International




    MODELING, FILM ACTING, INTRODUCTORY
    TO INTERNATIONAL FASHION SCENE
    Paris London Milano Tokyo New York

    RăspundețiȘtergere
  66. POSTAND O FOTOGRAFIA MANGLITA
    RISC SA FIU DAT IN JUDECATA .
    BLOGUL MEU DE ARTA SCULATIVA ESTE VIZIONAT ZILNIC
    DE SUTE DE IUBITORI DE ARTA EROTICA SI FEMEI IN PIZDA GOALA !

    RăspundețiȘtergere

  67. EXPOZITIA "DE LA SALVADOR DALI LA DEVA" POATE FI VIZIONATA

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere
  68. ULTIMELE MELE FILME
    "Messias" - preview

    Directing & Cinematography by DÉVA
    https://vimeo.com/59523190

    " MARCELLO "
    DIRECTING AND CINEMATOGRAPHY

    DÉVA

    https://vimeo.com/10578787
    " Real life drama embrace creativity in une unique story and film."
    CINE DU MOND

    "the mask" film by
    DÉVA

    IN PRODUCTION
    THE MODEL
    Behind the scenes of fashion worlds
    PARIS LONDON MILAN

    THE MAGICIAN Directing & Cinematography
    by
    DÉVA

    DEPARTING
    DEVARTES FILM INTERNATIONAL

    FILM BY DÉVA

    "APOLLO"

    BARTOLOMEUS
    Film by

    DÉVA
    " BLINDS "
    Directing & Cinematography
    DEVA

    DÉVA FILM
    "NOSTALGIA"
    ON VIMEO
    SOON









    MADONA
    SOON


    INFORMATII VIZUAPE, POSTERE
    PREMII INTERNATIONALE !

    DESCHIDETI DESCHIDETI DESCHIDETI
    ULTIMUL SUPER MODEL
    Kiyoko vrea sa divorteze de urgenta !
    la sfarsitul
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  69. INFORMATIE
    ultima ora
    Robert Horvath-Déva
    devanewyork.blogspot.com/‎
    2015. NEW YORK. DEVA ROBERT HORVATH PREZINTA "surpriza anului" NICOLETA! HORVATH ROMANIA. MODELUL ANULUI !

    RăspundețiȘtergere
  70. @ TIGAN OLTEAN HOT SI EXTREM DE BORAT
    GATA COLONEILOR !

    ABSOLUT TOATE FOTOGRAFIILE NIKO CA SI VIDEOUL SUNT FURATE !

    UITATI-VA CU ATENTIE
    EX VIDEOUL ....JOS
    any GIF.organization

    RăspundeţiȘtergere

    Robert Horvath21 mai 2015, 14:23
    @ Coloneilor
    Fiind de meserie am realizat de la inceput falsul.
    Dar am vrut sa vad pana unde mergeti .

    RăspundeţiȘtergere

    Robert Horvath21 mai 2015, 14:31
    MINORITAR BORAT SI BELIT
    ( Sub ofiter descoperit )
    Toata povestea cu Nico este o facatura.
    Ea nu exista. Si oricum nu este colonel si nici doctor.
    Poate este insarcinata.
    Dar si tu ai o "sarcina" dela departamentul de dezinformatii.
    Refuzi sa publici o fotografie proprie
    ca sa nu fii.....descoperit.

    RăspundețiȘtergere
  71. DOCTOR
    NICOLETA HORVATH ?
    Este singurul doctor din lume despre care nu apare
    nici o informatie.
    Pe internet.
    Nici pe lista doctorilor militari.

    @ STIMATA DOAMNA DOCTOR COLONEL
    SUNTETI SIGURA
    CA SUNTETI

    DOAMNA DOCTOR COLONEL MULITAR ?

    RăspundețiȘtergere
  72. ERATA
    MILITAR
    Scuzele de rigoare
    Fara intentie.

    RăspundețiȘtergere

  73. @ .......cu muci pe fata si intre foste coaie.
    - Dece ai sters povestea de dragoste intre frumoasa zana Nicole si
    cei 7 pitici ?

    RăspundețiȘtergere
  74. DISCRIMINAREA PITICILOR CU PULA MARE !

    Sunt impotriva oricarei forme de discriminare .
    Rasiala, sociala sau de marime.!!!

    RăspundețiȘtergere
  75. Nicole este cadru medical
    sau asistenta medicala ?
    Este colonel sau general ?

    RăspundețiȘtergere
  76. Robert Horvath20 mai 2015, 17:55

    Nico nu este zdreanta !!!



    Nicoleta H.20 mai 2015, 19:29
    da chiar asa,cand am un barbat in forma buna!!!!

    Robert Horvath : LA CINE TE REFERI ?
    LA CEZAR FARA PULA ?

    RăspundețiȘtergere
  77. @ Niko
    Daca nu esti doctor si nici colonel
    dece vii la New York ?
    Vii singura sau acombaniata de taranete ?
    Ori cum el nu poate intra in SUA
    Motivul respingerii vizei :
    Miroase urat si se imbraca prost !

    RăspundețiȘtergere
  78. CEZAR20 mai 2015, 11:24
    Frumos calit in lupta +o nevasta superba ,fizic si intelectual + un viitor copilas pe drum= o familie fericita !! Familia lui Cezar !!
    Doresc la toti care MA IUBESC sa aiba la fel parte .....

    CINE IUBESTE O MAIMUTA CU MUCI PE FATA SI INTRE FOSTELE COAIE ?

    RăspundețiȘtergere
  79. CEZAR20 mai 2015, 11:09
    M-a facut maaamaaa Tigan..puisor de Craioveannn..
    Cin se ia cu mine bineee...
    Ii dau paltonasul rosu ... de pe mine!
    Sug din pulime , pulime
    Cin se ia cu mine raaaauu ,
    Sa-l fereasca Dumnezeu..
    Ca sunt fost sarpe de dudau ...
    Galben pisat ..care musca rauuu....
    pulime , pulime
    fara marime .......

    RăspundețiȘtergere
  80. ULTIMA ORA
    RH
    ARUNCA BOMBA : CEZAR ESTE ROMM SAU TIGAN SADEA !
    @ Niko
    Stimata si frumoasa doamna
    ( daca pozele sunt autentice ) spui ca balega nu este de etnie
    roma sau tiganeasca.
    Sa sunem de dragul discutiei
    ca masa servitoare l-a nascut oltean
    De unde sti tu, stimata doamna
    cine sunt tatii necunoscuti .....si ce etnie au.

    RăspundețiȘtergere
  81. @ Niko
    La ce dres de baie te referi?
    Cezar face baie gol pusca si fara de pula.
    Sau in izmeana puturoasa .......
    nespalata dela 89 !

    RăspundețiȘtergere
  82. PITICII CU PULA CA IN BASMELE ROMANESTI !

    Vrem postarea cu piticii prea virili ,
    inapoi !
    - Dece ai sters povestea de dragoste intre frumoasa zana Nicole si
    cei 7 pitici ?
    Poate printre pitici sa apara si un fat frumos
    Cu pula mare si tare ....ca in basme !
    .

    RăspundețiȘtergere
  83. CEZAR20 , 14:47
    Mananci KK...libidinos batran....vezi de japaneza ...schimba-i partitura la Wc-ul cu 52 de ...butoane ...
    ROBERT :
    Se scrie cu litera mare
    WC !
    Poate gaura rotunda din spatele vilei tale :Wc

    RăspundețiȘtergere
  84. CEZAR20 mai 2015, 11:24
    Frumos calit in lupta +o nevasta superba ,fizic si intelectual + un viitor copilas pe drum= o familie fericita !! Familia lui Cezar !!
    COPILASUL ESTE DELA
    FLORIST !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poa sa fie ..de zici ..il voi iubi la fel de mult alaturi de Nico....

      Ștergere
  85. @ Astept cu nerabdare fisa mea medicale
    pe care o citesc si o recitesc mereu .
    Sau vreo apreciere a frumoasei Niko a arte mele
    pornografive si de prost gust ,
    DEVARTES BLOG
    devartesblog.blogspot.com/‎
    BLOGUL CELOR CU PULA SI DORITORI DE FRUMOS !


    RăspundețiȘtergere
  86. Erata
    A se citi
    Blogul unui artist in competitie cu
    DALI artist german si chiar olandez.
    Cel care si-a taiat urechea
    Deva Gallery
    www.devagallery.com/‎
    Déva. Profile. Exhibitions. Portfolio. Q uantum. Art. .
    Déva is a Renaissance man,....


    RăspundețiȘtergere
  87. Poza zilei: NIKO ,
    pãzitã de zeci de TAB-uri (foto)
    Vedeti fotografiile din susul paginii !!!

    RăspundețiȘtergere
  88. CLARIFICARE IMPORTANTA !!!
    In cazul in care fotografiile prea frumoasei sunt autentice.
    Sunt gata sa divortez. Am facut acest pas de 5 ori oficial.
    - Prima nevasta a fost Mihaela Buta fosta colega la teatru care m-a inselat
    cu Vladimir Gaitan. Actor in viata sau mort......
    - O actrita suedeza caruia i-am uitat numele
    - Un model italian cu buze extrem de primitoare si picioare lungi
    - O chinezoaica din Taiwan ....fata primului ministru ,sau asa ceva.
    - Penultima Gabriela Popovici redactoare TV pe care am adus-o intr-un moment regretabil
    in America.
    Am fost de nenimarate ori insurat oficilal si neoficial.
    Am regulat toate colegele dela IATC . Ajunse mari vedete si staruri internationale.
    Pe Kiyoko de care ma pregatesc sa divortez face parte din
    aritocratia japoneza si am intalnit-a la FIT cand am hotarat sa devin
    un clebru fotograf de moda.
    Sa am ce fute.



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Porcovan Libidinos ...Japaneza Iradiata ..iti va face harachirii cu o sabie ruginita si boanta ....!!!

      Ștergere
  89. Draga Nicole.
    Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .
    Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
    Vin rosu si bancuri penibile.
    Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.
    Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
    Prieten cu Salvador Dali
    si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
    Expozitia de pomina
    Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
    Vezi Deva Gallery.
    Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
    Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
    cu Eugen si Ionescu.
    Am trecut pe linga plutonul de executie.
    Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
    L-am cunoscut la Snagov si m-am blimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua tri modele in pat.
    Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.
    Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY.
    Voiculecu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
    www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
    . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
    femeile.
    Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
    Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
    Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
    Ce poate sa-ti ofere Cesar ?
    Vin rosu pus la rece !.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mars la ..JAPANEZA iradiata...porcovan batran ! Nu iti este rusine .......

      Ștergere

  90. ACEASTA SCRISIARE DE DRAGOSTE ESTE PUBLICATA PE BLOGUL
    MEU SUB FOTOGRAFIA TA MINUNATA.
    SUB CERUL POATE ALBASTRU !
    DESCHIDE SI NU INCHIDE
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de fisa. Se pare ca este folositoare si dumneavoastra
      si servicilor de rahat si de cacat.
      Caci nu cred ca sanatatea mea mintala si sexuala ,
      Sa va intereseze pe gratis.

      Ștergere
  91. Cu alte cuvinte a-mi introduc organul meu carician in toate gaurile anatomice
    Ale trupului si mai ales in cavitatea bucala.
    Pulimea ramane tot pulime.
    Cu toate eforturile deparamentului media si internet.
    De dezinformare si onanism politic.

    RăspundețiȘtergere
  92. Multumesc din nou.
    Deranjez cu o intrebare
    Sunteti psihiatru sau pacient ?

    RăspundețiȘtergere
  93. @ Aveti muci pe fata
    Si nume de imparat roman?
    Aveti copil din flori.
    Sotia care a divortat de dumneavoastra
    are grad de colonel ?

    RăspundețiȘtergere
  94. Sper ca prima generatie incaltata dela Clujeana
    Sa citeasca cu interes si intelegere
    Scrisoarea mea de dragoste adresata prea frumoasei.
    Deschide
    Robert Horvath Deva Blog
    Un blog romantic.

    RăspundețiȘtergere

  95. NU MAI PLANGE BABY !
    @ Inteleg ca esti intr-o situatie grea ,
    Fara iesire.
    Vei ramane fara nevasta !
    Copilul nu este al tau.
    Apoi ramanerea Nicoletei in SUA va fii lovitura de gratie.
    Asa e viata.
    Nedreapta si curva .

    RăspundețiȘtergere
  96. MESAJ DELA O JAPONEZA
    Sotia mea de care divortez, pentru prea frumoasa Nicole
    A-ti mulltumeste de sprijinul moral si probabil material.
    De grija ta pentru starea ei de sanatate.
    De gradul de radiatie.
    Poporul Nipon o duce greu dar este harnic.
    Poate la nevoiie sa te ajute si ea .....cu un sfat
    Sau chiar mai multe
    In vederea sinuciderii rituale pe care o pregatesti .
    HARACHÍRI
    . Sinucidere prin spintecarea pântecelui, practicată în Japonia, în special de samurai, în caz de înfrângere, dezonoare sau de condamnare la moarte.

    RăspundețiȘtergere
  97. HARAKIRI SAU SEPUKU PENTRU CEZAR !
    Sinucidere prin spintecarea pântecelui, practicată în Japonia, în special de samurai, în caz de înfrângere, dezonoare sau de condamnare la moarte.
    Exista patru motive principale pentru care un samurai comite seppuku.
    AL TREILEA .....
    DEZONOAREA....
    CAND TE INSALA NEVASTA !!
    Seppuku este o practica ce provine din China ... care va fi rezumata in celebra fraza: „Calea Samuraiului este moartea.".
    SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  98. BINEVENITA SINUCIDEREA A LUI CEZAR CU MUCI !
    Daca in anumite imprejurari, pentru interese de superioara valoare morala,
    jertfirea vietii este ingaduita,
    fiind chiar o datorie morala !
    CURAJ COLONELE !
    Sinucidere este capabil numai omul !!!
    fiind unica fiinta pamanteasca inzestrata cu ratiune si vointa libera.
    DOVEDESTE CA ESTI OM
    SI NU MAIMUTA !

    RăspundețiȘtergere

  99. BRAVO CEZAR !
    UN PRIM PAS SPRE ADEVAR !!!
    Robert Horvath :
    COPILASUL ESTE DELA
    FLORIST !

    CEZAR22
    mai 2015, 09:16
    Poa sa fie ..de zici ..il voi iubi la fel de mult alaturi de Nico....

    BRAVO COLONELE ! JOS PALARIA !


    RăspundețiȘtergere

  100. SI EU AL VOI IUBI LA FEL !
    PE
    ROBERT HORVATH JR
    CETATEAN AL AMERICII !

    ALATURI DE NIKO......
    .......................................
    .......................................!

    RăspundețiȘtergere


  101. TREI HORVAT
    SI TOTI TREI !

    1 NICOLETA HORVATH
    2 ROBERT HORVATH JR
    3 ROBERT HORVATH !

    BRAVO LOR ! CETATENI AI LUMII LIBERE !

    RăspundețiȘtergere
  102. Alupigus ..Rh+...
    Vise de mosneah ..cretinizat ..si foarte..LIBIDINOS...
    Niko are de gand sa puna ..testul ADN..pe blog ..ca sa taci drek..odata pentru todeauna ...
    Ai grija de japaneza ...iradiata si foarte stafidita ..care te-a luat de pe strada ..si te-a bagat in casa sa vezi si Tu ..un WC..cu 52 de butoane ...hi..hi..hi....
    Daca te lasa murei sodomizat de cioroii de Harlem ..intr-o cutie de carton ....da-te dreak ....!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg ..cum ca-ti curg balele cand vezi un trup ..frumos sculptat si fraged ca o fraga..a lui Niko ..sotia mea ..dar asta-i viata ..!!
      La proteza ta merge si o pielicica precum smochina radiata de Bomba nucleara si apoi de Fukuzima ......

      Ștergere

    2. Nu ne putem compara
      Robert " al doilea si al treilea razboi mondial "
      Cezar " o serbare la iarba verde "

      Ștergere
    3. LA GAURA ROTUNDA
      CORCODEL PURIU !

      Ștergere
    4. NIKO NU ESTE NEVASTA TA !
      Trimite poze de la nunta !
      PS Unde dansezi transpirat si beat pula
      ceardasuri infocate .

      Ștergere

  103. ATENTIUNE ! ATENTIUNE ! ATENTIUNE !
    SCRISOAREA MEA DE DRAGOSTE
    CATRE NICOLE
    A SUSCITAT UN INTERES ENORM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    920 DE CITITORI
    pana la ora 9 am
    ny time.

    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Paris London Milano Tokyo New York

    RăspundețiȘtergere
  104. @ Nicole
    O lucrare de arta dedicata tie.
    Este incadrata in scrisoare.
    Este frumoasa si deosebita.
    Exact ca tine.

    Robert.
    Pe malul Hudsonului se ridica ceata.
    Ma intreb daca cerul va deveni albastru si pentru mine.
    Deschide
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  105. Nico ..face o operatie complicata ! Mi-a promis ca diseara iti va raspunde ..asa cum meriti ..
    deja mi-a repetat de cateva ori ca ai devenit ...nesimtit ...
    Moama ..ce chelfaneala o sa iei ..bosorogule .....hi..hi..hi...

    RăspundețiȘtergere
  106. @ CINE RADE LA URMA
    RADE MAI BINE !
    proverb englezesc

    RăspundețiȘtergere
  107. @ Nu mai este nimic de facut.
    Nicole face parte din istoria artei.


    OPEN MY ART BLOG


    NEW EDITION !!!

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  108. Draga Nicole.
    Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .
    Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
    Vin rosu si bancuri penibile.
    Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.
    Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
    Prieten cu Salvador Dali
    si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
    Expozitia de pomina
    Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
    Vezi Deva Gallery.
    Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
    Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
    cu Eugen si Ionescu.
    Am trecut pe linga plutonul de executie.
    Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
    L-am cunoscut la Snagov si m-am blimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua tri modele in pat.
    Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.
    Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY.
    Voiculecu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
    www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
    . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
    femeile.
    Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
    Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
    Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
    Ce poate sa-ti ofere Cesar ?
    Vin rosu pus la rece !.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cantina de ajutor social inviti ..modealelele ...???

      Ștergere
  109. ASTEPT RASPUNS
    SCRISOAREA DE MAI SUS

    1653 DESCHIDERI DE PAGINA.
    ZECI DE TELEFOANE
    LUMEA ESTE SOCATA.

    SUBIECTUL UNUI NOU FILM
    DENUMIT
    " NICOLE "
    In rolul principal
    STAR
    NICOLE HORVATH

    SI
    ROBERTE DÉVA

    RăspundețiȘtergere
  110. Nu ne intereseaza !! Fam ..Cezar ...

    RăspundețiȘtergere
  111. Astept cateva randuri dela Nicole.
    Parerea ta nu ntereseaza
    DELOC !

    RăspundețiȘtergere
  112. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  113. Hi..hi..hi....auzisi baaa....!!

    RăspundețiȘtergere
  114. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

  115. Multumesc pentru atentie si diplomatie.
    Viitorul ne apartine.!

    RăspundețiȘtergere
  116. @ Eu nu sunt ba
    Cu tine.
    Nu am facut facultatea impreuna.
    Nici macar scoala de corectie.
    Nicoleta apartine viitorului.
    Tu reprezinti trecutul.

    PS Nicoleta este deacum un star international
    Ne apropiem de 3000 de deschideri de pagina
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG?

    RăspundețiȘtergere
  117. Speranta nu moare niciodata!
    Doar pula lui Cezat a murit de curand.

    RăspundețiȘtergere
  118. Am dedicat o lucrare frumusetii absolute.
    Am refuzat vanzares ei.
    Apartine lui Nico.
    Sau o punem deasupra patului.
    Ca inger pazitor.

    Robert Horvath Deva Blog.

    RăspundețiȘtergere
  119. Hi..hi..hi....auzisi baaa....!!
    ,,Spuma capsuniii-frisca si barbatul iubit!"
    Tu cu Japaneza Iradiata ..de bomba atomica si Fucusima...va destrabalati in WC-ul cu 52 de botoane ....hi..hi..hi..

    RăspundețiȘtergere
  120. SA FI FOST ...NIKO...ce zici Rh+....!!
    O doctoriţă de la Urgenţa Spitalului Judeţean a măturat pe jos cu un senator: Mă, fir-aţi ai dracului voi de nenorociţi, şi aici procedaţi ca politicienii, faceţi trafic de influenţă?

    RăspundețiȘtergere
  121. Se pare ca esti machit.
    Nu faci sens chiar inainte de......ñ

    RăspundețiȘtergere
  122. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  123. Buna dimineata,la ora 5:30 o avea in stare potrivita de joaca!
    Va doresc o zi de sambata plina de zambete!

    RăspundețiȘtergere
  124. Sa trecem la subiect.
    Cati ani are doctorita ?
    Are sani frumosi ?
    Buze primitoare ?
    Picioare lungi.

    RăspundețiȘtergere
  125. Aici este plina noapte.
    Kiyoko este plecata la Osaka de jos.
    La dreapta de casa primarului.
    Ma duc sa ma culc......
    Cu ceva super modele.
    Sper sa ma prinda cu ele.
    Si sa divorteze ,......

    RăspundețiȘtergere
  126. Asa ..asa ..decupeaza-le din REVISTE .......

    RăspundețiȘtergere
  127. Răspunsuri
    1. Onanismul trebue interzis prin regulamentul militar.
      Chiar si cel fara pula si sula!

      Ștergere
  128. TE-A PRINS FACAND LABA
    TRIBUNALUL MILITAR !

    RăspundețiȘtergere
  129. SCRISOARE EXTREM DE DESCHISA LA SLITUL PANTALONILOR
    PENTRU CEZAR !
    @ Tot n-am inteles dece excesiv de frumoasa Niko este pazita de TAB-uri
    in costumum de baie. !?!
    Poate insinuezi ca o vei apara , fara succes , de atacurile mele cu iz romantic !
    Nu insist in cazul ca recunosti ca partida cu familia Horvath este pierduta definitiv.
    Cu ganduri relativ bune
    Robert.
    PS Pe blogul meu ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    a aparut urmatoare declaratie de dragoste,
    insotita
    de o opera de arta dedicata visului meu.
    ( care a creiat un urias interes pentru prea frumoasa mea viitoare partenera de viata. )

    Draga Nicole.
    Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
    Vin rosu si bancuri penibile.

    Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.

    Am amsolvit doua faculti de arta cu diploma, si o scoala de corectie fara diploma . Aceasta din urma esentiala pentru lipsa mea de educatie !
    Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
    Prieten cu Salvador Dali
    si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
    Expozitia de pomina
    Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
    Vezi Deva Gallery.
    Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
    Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
    cu Eugen si Ionescu.
    Am trecut pe linga plutonul de executie.
    Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
    L-am cunoscut la Snagov si m-am plimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua trei modele in pat.
    Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY !
    Voiculescu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
    www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
    . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
    femeile.
    Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
    Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
    Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
    Ce poate sa-ti ofere Cesar ?

    Vin rosu la rece !
    cu drag
    Robert


    RăspundețiȘtergere
  130. Hi..hi..hi....marsh mai de aici ....!!!

    RăspundețiȘtergere
  131. NIKO VINE LA MINE IN SUA !
    Mai precis ......
    New York
    Un oras important .

    RăspundețiȘtergere
  132. @ Esti la podea.
    K.O. tehnic administrat pe
    blogul cineastului american.
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  133. In SUA in tara libertatii
    Nu
    Exista act de identate !!!!
    Deci nu o pot lua " pe buletinul meu .....!!!"
    PS : AI LUAT-0 IN BUBA !

    RăspundețiȘtergere
  134. Hi..hi..hi.
    CINE RADE AL URMA
    RADE MAI BINE !
    proverb englez.

    RăspundețiȘtergere

  135. NUMELE DE CEZAR
    UN NUME ROM !
    ROMANII DAU COPILASILOR
    NUME DE SFINTI
    SAU EROI AI NEAMULUI !

    Tiganii dau puradeilor nume
    - ce vad imprejur
    PALTONAS, PULA , BIDON ,FLOARE, ETC
    - ce mananca
    SALAM , PULA, LINDIC. BURTICA ETC
    -actori de filme sau de gangsteri
    .....etc
    nume de statui sau imparati
    vezi
    CEZAR -IMPARAT ROMAN
    un nume de cacat pe care ma.......pis.

    RăspundețiȘtergere
  136. RASPUNSUL MAI MULT DECAT INCURAJATOR AL PREA FRUMOASEI NICOLE !
    O VICTORIE
    DE NEUITAT !
    CITITI
    CU ATENTIE SI CONSIDERATIE :


    Draga Nicole.
    Nu putem scapa de destin. Dece ne este scris .Ce poate sa-ti ofere Cezar ?
    Vin rosu si bancuri penibile.

    Ce pot sa-ti ofer eu. Poezie , Arta, si experienta de viata si sexuala.

    Am amsolvit doua faculti de arta cu diploma, si o scoala de corectie fara diploma . Aceasta din urma esentiala pentru lipsa mea de educatie !
    Am fost si ramas interlop. Prieten cu curve si tigani.
    Prieten cu Salvador Dali
    si alti de alde astia. Fac parte din lumea buna si nebuna.
    Expozitia de pomina
    Dela Salvador Dali la Deva a fost dedicata familiei regale romane si spaniole.
    Vezi Deva Gallery.
    Am fost si raman spion si aventurier. Nu m-au interesat banii ci femeile si bautura.
    Am fost seful boemei bucurestiene. La Paris nu am fost sef, dar am devenit prieten
    cu Eugen si Ionescu.
    Am trecut pe linga plutonul de executie.
    Am trimis serviciului francez un material in care Ceausescu vorbea de bomba atomica.
    L-am cunoscut la Snagov si m-am plimbat cu el pe linga lac. A incercat sa ma impresioneze. Am scapat cu viata si cand Kiyoko m-a surprins cu doua trei modele in pat.
    Nu ma baga in seamana nimeni in Romania sau poate prea multa atentie.Vezi vizita mea la spitalul de urgenta din NY !
    Voiculescu m-a onorat orgoliul dandu-ma in judecata
    Dan Voiculescu l-a dat în judecată pe jurnalistul Robert Horvarth
    www.romaniatv.net/dan-voiculescu-l-a-dat-in-judecata-pe-jurnalistul-robert- horvarth_74706.html‎
    . .Am casa mea de modele. Sunt fashion designer . A-mi place sa imbrac si sa desbrac
    femeile.
    Mentionez printre altele ca sunt un artist renascentist.
    Vezi frumoasa mea posibile viitoare printesa. Cine sunt.
    Ce pot sa-ti ofer eu cu exceptia dragostei mele ?
    Ce poate sa-ti ofere Cesar ?

    Vin rosu la rece !
    cu drag
    Robert

    NICOLETA RASPUNDE :
    NICOLETA RASPUNDE : Buna seara,dl.Robert Horvath.In aceasta minunata seara,nu ma pot concentra la viitor,doar la prezent. !

    De fata cu taranetele nu poate spune mai mult.....
    Cu alte cuvinte

    TRECUTUL ESTE CEZAR prima generatie incaltata cu pantofi dela Clujana.
    VIITORUL ESTE ROBERT incaltat cu pantofi italieni inainte de nastere .

    RăspundețiȘtergere
  137. Scrisoarea este publicata
    pe blogul personal al unui mare artist viril .
    http://devanewyork.blogspot.com/
    OPEN MY ART BLOG
    NEW EDITION !!!

    DEVARTES.BLOG
    http://devartesblog.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

  138. ELITA SUS
    PULIMEA JOS !
    Trimiteti pe corcodelul puriu si fara sula
    spre
    GAURA ROTUNDA !

    RăspundețiȘtergere

  139. NIKO ARUNNCA NUCLEARA :

    Cu alte cuvinte.
    Mult prea frumoasa Nicoleta i-a dat in sut in cur taranetului.
    Motivul invocat : NEAM PROST !

    RăspundețiȘtergere
  140. S.O.S !
    ROBERT HORVATH BLOG
    A EXPLODAT !
    Un interes enorm .....de neoprit !
    cuplul
    NICOLE, ROBERTO
    CUCERESTE LUMEA !
    scrie un admirator din Milano .
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  141. SOS !Nikole ..isi sustine in iunie ..,,Teza de doctorat in medicina cardiovasculara "...
    Asa ca Rh+...mergi la pascut ....hi..hi..hi ...ce bun ii vinul rosu si omul drag ...

    RăspundețiȘtergere
  142. INTRE ROBERT SI CEZAR !
    Nicole este nu numai frumoasa, ci si extrem de sensibila.
    Un om minunat cu intuitie artistica.
    Ea va urma .....destinul !
    Omenii sunt sortiti totusi " greselii ".......
    Nu vreau.
    Si nu pot sa cred ca te va alege.
    Dar orice este posibil.
    Chiar si imposibilul !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niko iti transmite ..sa-ti suji ..p..p..pixul ..precum catelul ...

      Ștergere
  143. NICOLE SI ROBERT !
    @ cu muci .
    Tu vorbesti de lucruri care nu-ti apartin.
    Ca taranetele care vrea pamant si vaci sa le duca la pascut.
    Nevasta....familie...etc.
    Eu vorbesc de altceva.
    Vise, frumusete , infinitul si creativitate in viata.

    RăspundețiȘtergere
  144. ...ciorba de oase la cantina sociala ..din Haarlemm....

    RăspundețiȘtergere
  145. LOVITURA FINALA !
    ROBERT SE INTOARCE IN ROMANIA PEMTRU NICOLE !
    UNDE ARE CASA , MASA , FAMILIE !
    Mi-am amintit din intamplare ca am casa la Bucuresti !
    Daca mult prea frumoasa doamna ,nu vrea sa paraseasca patria mioritica.
    Adresa : Alexandrina 27 .
    Sect 1
    In realitate cu geamul spre Bulevardul Primaverii.
    Intre Arcul de Trimf si Piata Aviatorilor. Doua minute de Televiziunea Romana
    Cartier Prezidential.
    Bucuresti Romania

    RăspundețiȘtergere
  146. @ Cezar.
    Trimite-mi bani pentru tigari.....americane.
    sau tutun de pipa

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!