Google Website Translator Gadget

luni, 5 octombrie 2015

Serveste de la ..IVAN..!!----------------------------------------------------------------

Rusii fac ravagii in teritoriile ISIS – peste 20 de bombardamente în 24 de ore







Aviaţia militară rusă a efectuat 20 de raiduri aeriene în Siria, în ultimele 24 de ore, atacând nouă obiective ale reţelei teroriste Stat Islamic şi distrugând un centru de comandă al teroriştilor, anunţă Ministerul rus al Apărării.
Bombardamentele au fost efectuate cu avioane de atac la sol Suhoi Su-34 şi Su-24M, a declarat Igor Konaşenkov, un reprezentant al Ministerului rus al Apărării.
Printre ţintele vizate a fost un centru de comandă al reţelei teroriste Stat Islamic din zona oraşului Raqqa, relatează RIA Novosti.
„Au fost distruse adăposturi ale teroriştilor, depozite de armament şi echipamente militare”, a precizat oficialul rus.
Rusia, principalul aliat internaţional al regimului de la Damasc, a iniţiat miercuri raiduri aeriene în Siria, vizând, oficial, reţeaua teroristă Stat Islamic. Conform unor surse, aviaţia militară rusă a atacat poziţii insurgente, spre nemulţumirea Statelor Unite şi a altor ţări occidentale, care oferă susţinere opoziţiei siriene.Su 24 


 NEWS....

Rusia este la un pas sa distruga teroristii ISIS, iar Comandamentul ISIS este deja distrus ! SUA si UE sunt deranjate, caci au investit in crearea si finantarea ISIS ! Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia !

Rusia este la un pas sa distruga teroristii ISIS, iar Comandamentul ISIS este deja distrus ! SUA si UE sunt deranjate, caci au investit in crearea si finantarea ISIS ! Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia ! Pentru orice om normal, care gandeste rational, ar trebui sa ridice mari semne de intrebare, atunci cand „lumea civilizata” condamna atacurile Rusiei impotriva teroristilor ISIS. Sfarsitul lunii Septembrie si inceputul lunii Octombrie 2015, au adus dupa sine o serie de mutari geopolitice deosebit de importate de pe „Marea Tabla de Sah”, asa cum o numeste ideologul politicii externe al […]
Rusia este la un pas sa distruga teroristii ISIS, iar Comandamentul ISIS este deja distrus ! SUA si UE sunt deranjate, caci au investit in crearea si finantarea ISIS ! Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia !
Pentru orice om normal, care gandeste rational, ar trebui sa ridice mari semne de intrebare, atunci cand „lumea civilizata” condamna atacurile Rusiei impotriva teroristilor ISIS. Sfarsitul lunii Septembrie si inceputul lunii Octombrie 2015, au adus dupa sine o serie de mutari geopolitice deosebit de importate de pe „Marea Tabla de Sah”, asa cum o numeste ideologul politicii externe al SUA, co-fondator al Comsiei Trilaterale si membru Bilderberg, Zbigniew Brzezinski.
Ursul rus sperie ISIS-CIA
De pe publicatia Napoca News aflam mai multe:
„Andrei Kartapolov, oficial al armatei ruse, a declarat sambata ca actiunile Rusiei impotriva Statului Islamic au semanat panica printre teroristi, fortand circa 600 de militanti sa-si abandoneze pozitiile si sa ia drumul Europei. “Panica si dezertarile se inregistreaza in randurile lor”, a mai spus acesta, conform The Daily Star.
In timp ce sirienii fug din tara in numar tot mai mare inspre Europa, ce se intampla cu satele goale lasate in urma? Conform reason.com, care citeaza Institutul de Cercetare Media din Orientul Mijlociu, asezarile sunt populate, cel putin nordul tarii, de membrii gruparii Uighur.
Acestia vin in tara impreuna cu familiile lor si lupta alaturi de Al Nusra si Statul Islamic impotriva regimului Assad. Asa s-a intamplat la inceputul lunii dupa un raid in orasul Jisr Al-Shughur, cand mii de membri ai gruparii s-au stabilit in zona. Uighurii reprezinta o populatie turcica musulmana, insa multi locuiesc in vestul Chinei. O parte dintre acestia arata precum europenii, insa multi au trasaturi asiatice.
In timp ce Rusia nu conteneste cu atacurile, sirienii isi continua afluxul catre Europa. Primul oras britanic care isi asteapta refugiatii din Siria, 63 la numar, intr-o prinsa transa, pana la finele lui octombrie, este Glasgow, informeaza Huffington Post. In total, Scotia va primi 2.000 de imigranti in decurs de cinci ani, iar intregul regat britanic 20.000.
Armata rusa a anuntat ca-si va inteti atacurile asupra “teroristilor” din Siria. In plus, transmite ca doreste sa coopereze cu SUA, informeaza The Daily Star, care citeaza Reuters.
Potrivit unui inalt oficial al armatei ruse, in timpul raidurilor aeriene rusesti din ultimele 72 de ore au fost tintite 50 de obiective ale Statului Islamic. Andrei Kartapolov a mai spus ca Rusia a avertizat SUA inainte de raiduri sa-si opreasca propriile zboruri in zonele in care opereaza avioanele rusesti.
“Americanii ne-au spus, in timpul discutiilor, ca nimeni, in afara de teroristi, nu s-a aflat in regiune” in momentul raidurilor, a mai spus acesta.
Rusia lovește devastator Statul islamic. Comandamentul ISIS d ela Raqa a fost distrus, iar sute de teroriști fug îngroziți spre Europa. Cel putin 39 de civili, printre care 8 copii si 8 femei, au fost ucisi in raidurile aeriene ruse din Siria in ultimele patru zile, a informat sambata Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de Reuters.
Organizatia neguvernamentala a mai informat ca au fost ucisi 14 jihadisti – 12 din gruparea jihadista Statul Islamic, in apropiere de orasul Raqqa, si doi din Frontul Al-Nusra, aripa siriana a gruparii teroriste Al-Qaida. Directorul OSDO, Rami Abdul Rahman, a spus ca datele includ doar victimele care au fost verificate.”[1]
Publicatia Active News prezinta si alte informatii ce trebuiesc retinute:
„Recentele lovituri ale Rusiei, dar și campania occidentală împotriva teroriștilor au lăsat Statul Islamic în pragul colapsului, informează presa din Albion.
Un expert în terorism, contactat de publicația Express, afirmă că în ultimul timp s-au înmulțit și dezertările din rândurile combatanților, astfel că Statul Islamic ar putea fi distrus în câteva ore.
Dr.Afzal Ashraf a mai spus că ISIS a exagerat prea mult propria putere militară, astfel că riposta internațională este prea puternică pentru capacitatea teroriștilor de a rezista. Expertul a continuat și a declarat că dacă se va hotărî trimiterea de trupe de infanterie, Statul Islamic va dispărea în câteva ore.
„Acest stat ‘mitic’ va dispărea în câteva ore odată ce comunitatea internațională va decide să acționeze. Nu va dura mult până vor fi goniți, dacă nu din toată Siria, măcar din majoritatea teritoriilor. Se vor ascunde în orașe, dorind să profite de faptul că sunt înconjurați de cetățeni nevinovați. Dacă vor fi izolați, vor dispărea de la sine”, a spus acesta, citat de publicația engleză.
Pe lângă ofensiva rusă din Siria, ISIS se mai confruntă și cu un atac puternic al luptătorilor kurzi în nordul Irakului.
Aceeași sursă afirmă că Vladimir Putin se pregătește să trimită 150.000 de soldați pe teren pentru a cuceri „capitala” autoproclamatului Stat Islamic, orașul Raqqa. Acolo străzile sunt patrulate de mii de luptători înarmați.
„Este foarte clar că Rusia vrea să curețe vestul țării, să cucerească orașul Raqqa și toate resursele de gaz și petrol de lângă Palmira. Totul se transformă într-o cursă spre Raqqa, pentru a-i securiza câmpurile petroliere e nevoie să fie curățată regiunea de jihadiști”, afirmă sursa citată de Express.”[2]
Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia !
„Surse ale Hezbollah, o grupare siita apropiata Teheranului, afirma ca între Vladimir Putin si Bashar Al-Assad ar exista o întelegere privitoare la prizonierii de razboi pe care Siria îi va captura de-acum înainte, cu precadere ISIS
Astfel, cei care nu sunt cetateni sirieni, ca si instructorii lor sauditi, qatarezi, kuwaitieni, turci si din Emiratele Arabe Unite, luati prizonieri de armata siriana, vor trebui predati rusilor, scrie Stiripesurse.ro.
Conform întelegerii, rusii îi vor îmbarca pe loc, la bordul avioanelor de transport AN-124 care cara zilnic armament si munitii în Siria, pe prizonierii ISIS, la drumul de întoarcere în Rusia.
Aceleaşi surse precizează că prizonierii sunt duşi la muncă la cel mai important proiect industrial al Rusiei: cîmpul petrolifer Vankor, din nordul provinciei siberiene Krasnoyarsk. Rusia intentioneaza sa creasca productia acestui cîmp petrolifer de la 442.000 barili/zi, la 1 milion de barili/zi. Totodata, se are în vedere constructia unor conducte gigantice de gaze si petrol care sa aprovizioneze China.”[3]
Propaganda Occidentala a criticat intr-un mod pervers, atacurile Rusiei asupra ISIS. Iarasi, ne intrebam, „de ce” ? Rusia, la randul sau, a acuzat „lumea libera” (SUA) ca, „stiu pozitiile ISIS, dar refuza sa le atace”, ceea ce e corect si raspunde dilemelor cu privire la critica rusinoasa a SUA-UE adresata Rusiei.
Mai mult decat atat, SUA a acuzat Rusia ca, „rebelii moderati anti-Assad sunt atacati”. Rebelii asa-zisi „moderati” anti-Assad sunt una si aceeasi cu teroristii ISIS. Acum cateva zile, o alta informatie facea inconjurul Planetei: „rebelii antrenati de SUA in Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda!”
Acestea fiind spuse, cat va mai tine prosteala numita „lupta impotriva terorismului” ? Ted Gunderson, fost sef al FBI, pe Departamentul din Los Angeles, a spus ca, „CIA si FBI comit atentate teroriste pentru a ne lua libertatile civile!” Este adevarat, tocmai de aceea au fost create celulele teroriste pe aceasta Planeta, caci alt mod de a restrange libertatile civile nu mai au.
SURSE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!