Google Website Translator Gadget

joi, 12 noiembrie 2015

Florin Chilian: La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală

Florin Chilian: La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală


Florin Chilian: La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală
Florin Chilian: La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mână criminală


La Colectiv a fost crima cu premeditare. Conform procurorului de caz tot clubul a ars in 10 secunde!
Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu.
Nici un om normal la cap nu ar vrea sa fie adevarat dar daca este?!!!!
E de datoria noastra sa aflam adevarul pentru ca o asa nenorocire sa nu se mai intample si sint acolo doua nume, unul in clar si altul care se poate afla imediat.
Nu ma intereseaza cei care se tem de vesnicele teorii ale conspiratiei. Am trait deja destule si prea s-au adeverit multe dintre ele  incepand cu revolutia, cu mineriadele la care un sef din politie sau SRI ordona subalternilor sa dea foc la autobuzele de interventie ele MAI si, daca vreti, la forurile din pasta de dinti. Toate, dar toate s-au adeverit.
Nu poti sa nu ramai stana de piatra cu sufletul inghetat cand te gandesti la ce s-a intamplat la concertul trupei Goodbye to Gravity din clubul Colectiv. Nu vreau si nu pot sa vorbesc despre cei care au plecat. Inca nu pot…
Sigur ca vreau ca vinovatii sa plateasca cu varf si indesat, ei, rudele lor si toti, toti fara deosebire, fara mila sau intelegere pentru nimic. Ma sugruma revolta cu un urlet mut.
Multe as fi vrut, multe as vrea… As fi vrut sa se tina acel doliu de trei zile…
As fi vrut ca doctorii sa mai stea cateva saptamani cu gurile inchise si nu sa iasa imediat la televiziuni pentru a-si declama eroismul.
As fi vrut ca politicienii sa stea ascunsi in haznalele lor si sa nu-i vad atat de curand.
N-as fi vrut sa vad la televizor directori de radio care refuza accesul pe post acelor artisti pentru ca-s prea destepti pentru prostii de romani dar care acum deplang conditiile in care sint nevoiti sa cante pentru ca nu apar pe radiouri.
As fi vrut sa vad preoti alinand mame si tati si surori si frati si prieteni si straini…
As fi vrut sa nu aud de politisti care refuza sa duca la spital un copil ars pentru ca ei aveau o alta treaba.
As fi vrut sa nu stiu de nenorocitii de jandarmi care in noaptea incendiului imbranceau jurnalistii care ajutasera la resuscitarea victimelor si care acum isi faceau meseria.
Multe as fi vrut…
N-as fi vrut ca Presedintele Iohannis sa iasa infierand coruptia care ucide atata vreme cat el nu avea la primaria Sibiu aviz ISU, cat nici un club din Sibiu unde a fost primar nu avea autorizatie de la pompieri, atata vreme cat nu poate explica cum a luat cu acte false una dintre casele pe care ghinonistii nu le aveau, casa pe care Justitia i-a luat-o inapoi deja.
7310619-mediafax-foto-andreea-alexandru
N-as fi vrut sa-l vad pe Iohannis la poza cu nuntasii pe Valea Oltului cand se ingropau copiii pentru care se decretase doliu national nici pe nevasta-sa nu as fi vrut sa o vad razand cu buchetul de flori in brate laudand tineretea de langa ea cand tineretea murise arsa cu cateva ore inainte. In rochita aia adolescentina arata ca un pitic de gradina sodomizat de un chihuahua incrucisat cu o veverita turbata. N-avea aripi. Aripile se fransesera cu doua seri inainte in clubul Colectiv din Bucuresti.
img
Multe as fi vrut sa nu.
Da stiu miroase a frustrare, a revolta, a neputinta, a ravratire, a urlet.
Fix asa este. Nu va inselati cu nimic dar:
Eu cred ca focul de la clubul Colectiv a fost pus de o mana criminala. Asa cred eu si tot ce vreau este ca Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu sa fac o investigatie in sensul asta pentru ca daca este macar o posibilate la o mie ca acesta sa fie adevarul atunci un criminal periculos este in libertate si nu vreau ca nenorocitul care a facut sau a ordonat asta sa mai traiasca nici macar o secunda.
Am cautat sa inteleg ce s-a intamplat acolo in clubul Colectiv cu adevarat si nu, Nu vreau sa iau aparerea patronilor clubului.
Am vazut variantele oficiale si mie unuia imi pun mari semne de intrebare.
Stiu si eu ce este acel burete folosit pentru insonorizare.
Stiu ce sint artificiile de scena si acoplo s-au folosit arificii reci cu scantei albe care nu scot fum. De la ele nu se poate aprinde acel burete, ce-l putin nu de la asa o distanta. Am vazut manipularea grosolana facuta de Pro tv si acel George Buhnici cu artificiile.
Pro tv
Am vazut multe fotografii cu clubul, cu stalpul de rezistenta care a luat foc, ceva nu se leaga.
De la inceput nu am inteles de ce artificiile erau orientate spre public. Eu unul nu am mai intalnit niciodata asa ceva. Am pus asta pe seama faptului ca se urmarea cresterea adrenalinei la finalul concertului anuntat cu efecte pirotehnice.
12187823_10206700898018333_5942245421155048347_n
Ce nu inteleg eu este viteza cu care s-a propagat focul. Acel burete nu se putea aprinde de la niste artificii profesionale de interior cu scanteie rece, la 3- 4 metri. Pur si simplu eu nu cred ca avea cum.
In toate imaginile se vede ca artificiile bateau undeva sus, spre stalpul antifonat burete dar sus ori focul a izbucnit foarte jos, la al treilea rand de striatii ale cofrajului de burete, acolo unde cineva cu o brichete aprinsa in mana ridicata ar fi ajuns cu usurinta.
Colectiv
foc
Eu unul nu pot intelege cum s-a putut intampla sa ia foc daca nu era o flacara deschisa acolo ajutata sa se propage pe tavan de un agent de propagare.
10 secunde pentru cateva sute de metri patrati de suprafata in flacari! Stalpul si tavanul in 10 secunde! Nu este posibil asa ceva fara un agent de ignitie.
10 de secunde si a luat foc tot clubul!
Incercati voi sa dati foc cu o artifica la burete de tipul ala si veti vedea ca nu se poate.
Aici trebuie sa se pronunte un specialist in incendii, de preferinta nu unul din Romania. In astia nu am incredere.
Este o imagine a momentului de inceput a incendiului. Și o a doua, din lateral. Se observă distanța de la stalp la artificii. Puterea calorică a artifiiciilor la capătul arderii, nu ajungea pentru aprinderea stâlpului – trebuie agent de propagare a focului..
Ce agent de propagare se afla pe tavan? Ce agent de combustie rapidă, cu o asa viteza a facut ca în 30 de secunde întreaga suprastructură a tavanului sa se aprinda?
De unde atâta sarcina termică, la cat de redusa este densitatea buretelui de izolație fonică?
In prima imagine îmbrăcămintea de decor a stâlpului este aprinsă într-o mică proporție incepand de foarte jos acolo unde putea ajunge o bricheta, tavanul insa era deja tot în flăcări.
Propagare a incendiului cu degajare termică intensă. Raza zonei de foc s-a alimentat cu un agent de aprindere. In focarul de pe tavan pare să se fi aflat -vapori de benzină, de toluen sau tiner, captivi pe tavan?
Fenomenele ce se derulează în timpul unui incendiu, de regulă, sunt arderi normale, precedate de arderi lente. Arderile normale (uniforme), sunt caracterizare de progagarea arderii cu viteză relativ redusă (de la câţiva centimetri la un metru pe secundă). Aici, din mărturii, rezultă că a avut loc o ardere rapidă, ca un fel de deflagraţie, un gen de ardere ce se propagă cu viteze foarte mari, subsonice (de ordinul zecilor de metri pe secundă) cu degajare mare şi instantanee de căldură; ba chiar se pare că a avut loc și un fel de detonaţie cu undă de șoc, adică o ardere ultrarapidă.
Nu am nicio încredere în experții ministerului de interne, am mai spus-o. Tot ce vreau este sa se afle adevarul si cred ca toti cei din Romania au tot interesul sa nu se afle.
Incepe concertul baietilor si pe prima piesa apar artificii, la ultima secventa din video stalpul este intact. S-a spus ca a mai fost un rand de artificii la finalul concertului lor si ca atunci a luat foc dar de la aceste artificii reci nu se putea aprinde nimic!

23 de comentarii:

  1. Vrem dovezi ca posezi apa curenta si stii sa tragi apa.
    Vrem dovezi ca relatia cu Niko depaseste "o prietenie frumoasa "
    Vrem dovezi ca nu esti un taramete prost si laudaros.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vrem poze porno ci plina de decenta.
    Cezar tinind-o de mina pe feciorelnica Niko
    Cezar in singuratatea budei.
    Cei doi porumbei sarutandu-se pe buze sau pe alte parti ale corpului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate fi o poza colectiva.....
    Voi doi, floristul si eventual
    Vecinul de bloc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dom'le, aici nu ii sediul virtual al FBI sa oferim dovezi.Treaba-i clara,dumneata nu vrei sa intelegi!
    Grija mare cu atacurile pe ocolite la adresa mea!Oi fi prostuta ca imi pierd timpul citindu-va tampeniile,dar o femeie de moravuri usoare nu!Asa ca...luati o pauza!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oare o femeie tanara , inteligenta frumoasa dar fara servici
    Se incurca cu un pensionar batran si urat.
    Cum s-a o numim.? Poate ma ajuti.
    Cand esti incoltita atataci furibund.
    Incepe sa miroase urat. Precis nu de Chnel 5.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Precis nu a Chanel 5 ci gaura prea rotunda.
      Unde se prabuseste colegul de camera cand se intoarce
      de la carciuma unde se desfasoara strip tease locale.
      Fete mirosind sub brat si intre picioare.( pizda )

      Ștergere
  6. Munca nu onoreaza.
    Dar a sosit momentul sa cauti un servici.
    O meserie noua
    Cea mai veche meserie
    Nu stiu.
    Parintii minoritari au facut eforturi sa te educe.
    Sa ai un viitor in viata.
    Dar nimic nu prea se leaga.
    Pacat de frumusetea ta tulburatoare.
    Si chiar mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  7. O intrebare la obiect
    Ce intlegi prin "prietenia frumoasa " dintre tine
    Si taranetele incult ,prost si fudul.?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu te-am facut nici prostita si nici curveta.
    Foarte teoretic poti sa fii fecioara.
    Biblica. Feciara Nicoleta.
    Care sta fara sa plateasca chiriia la un imparat roman
    Iesit la pensie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Limbricone ..transOceanic ...ai inceput s-o plictisesti pe Niko .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A-i scos capul buda ?
      Nikko nu are nevoie de sprijinul tau jenant.
      Vrea sa se distanteze de tine.
      Dar nu poate din cauza chiriei.

      Ștergere
  10. Ce chirie ba narodule ca vila ii mostenirea ei ..mare idiot mai esti ...!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mostenire de la bunicul ei ...

      Ștergere
    2. Pai vorbeai de casele tale.
      In Timisoara.
      Si la tara.
      Acum find in buda o intorci mirositor.
      Tu stai pe de-a moaca la mila Nicolei.

      Ștergere

  11. Prinsi la inghesuiala o luati razna.
    Maine o sa afirmi ca Nicole e la pensie.
    Si tu esti tinar frumos cu curul betonat.
    Abea astept sa vad ce urmeaza.......

    RăspundețiȘtergere
  12. BA, BALEGA DEOSEBIT DE TRISTA
    Dece o femeie deosebit de frumoasa si inteligenta
    proprietara unor case
    Sa primeasca un pensionar parlit
    Sa stea fara chirie ?
    DECE?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca-i frumos si ..destept ..naroduleee...!!!
      Si apoi nici eu nu ..sunt falit ca tine ..X-6 cu care circula Niko si Range Roverul sunt ale mele ...limbricone ....!!

      Ștergere
    2. In Timisoara eu am un Apartament cu 5 camere ...mai modest ......2 bai ..si doua bucatarii....

      Ștergere
    3. Si toate dintr-o pensie amarata.
      Nici macar daca pui curul la bataie 24/24 nu poti strange atata banet.
      Deci Pula banii
      Pula casa
      Pula masina
      Pula ......lipsa.

      Ștergere
    4. Baanarodule dar eu nu am fost platit pana acum ..?? Posibil sa mai fii primit si eu cate ceva si apoi ..nu am fumat ..nu am baut ..nu am fost la curve ....narodule ....

      Ștergere
  13. ROBERT HORVATH CORESPONDENTA SPECIALA
    PENTRU NIPON PRESS

    DELA PARIS !


    „Luptatori ISIS au ajuns LA PARIS sub acoperirea de refugiati”

    UN TRAFICANT TURC A RECUNOSCUT DOI DINTRE TERORISTII UCISI LA PARIS !
    Contrabandist din Turcia a dezvaluit serviciului francez ca a trimis „zeci” de luptatori ISIS in Europa, mascati ca „refugiati”. El percepe 2.500 de dolari de la fiecare refugiat pe care il ajuta sa ajunga in Europa.
    Hassan a desvaluit ca in vara lui 2015 a avut un client care “semana cu un simplu refugiat”. Cei doi s-au imprietenit, si Hassan a afla ca barbatul este unul dintre sefii de nivel mediu din ISIS. Dupa ce acesta a ajuns in Grecia, i-a transmis lui Hassan un mesaj: “Vrem sa-i aduci aici si pe fratii nostri”.
    Acum acesta recunoscut in fotografie, a fost ucis ca urmare a unor schimb de focuri cu politia franceza.
    In lunile care au urmat, jihadistul din ISIS i-a mai trimis inca zece clienti. Fiecare dintre ei a platit cu 1.000 de dolari in plus fata de ceilalti refugiati sirieni. „Este usor pentru ei sa ajunga in Europa. Ei pot sa mearga la orice traficant si sa spuna ca sunt refugiati”, a mai explicat Hassan.
    Se pare ca intregul grup terorist dela Paris ,este format din "refugiati ".

    DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG

    RăspundețiȘtergere
  14. Intradevar nu ne putem compara.
    Al treilea razboi mondial comparat cu o serbare
    La iarna verde . Cu mici ,bere, si gagici mirosind in pizda.
    Facem parte din lumi diferite.......Complet diferite.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ba narodule, dar eu nu am fost platit pana acum ..?? Posibil sa mai fii primit si eu cate ceva si apoi ..nu am fumat ..nu am baut ..nu am fost la curve ....narodule ..
    PS.. am avut noroc ...veneau ele la mine si cu mancare calda ...hi..hi..hi....

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!