Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 20 februarie 2016

viitorul este ..aici !!!----------------------------------------------------------------------------------

'Relaxare pe plaja din Italy....' Sikorsky-Boeing sunt aproape de finalizarea designului SB-1 Defiant

Sikorsky si Boeing sunt la cateva saptamani distanta  de a incheia designul final al prototipului lor comun de mare viteza SB-1 Defiant  in timp ce Swift Engineering se ocupa cu livrarea fuselajului in vara aceasta.


Conceput ca inlocuitor de noua generatie pentru UH-60 Black Hawk si AH-64 Apache, SB-1, impreuna cu Bell Helicopter V-280 Valor, face parte din programul JMR (Joint Multi-Role) al US Army, ce asigura fondurile pentru competitia de tip X-planes ca precursor al achizitiei FVL (Future Vertical Lift).
Cantarind 13,6 tone, SB-1 va avea destula capacitate de a transporta echipajul de 4 persoane si 12 militari echipati pana in dinti, iar elicea „impingatoare” ii va oferi posibilitatea de a atinge 250 noduri/ora (aprox. 460 km/ora).
Intr-un interviu de saptamana trecuta la uzina Boeing H-47 Chinook din Philadelphia, Pat Donnelly – seful programului FVL Boeing – a afirmat ca majoritatea componentelor elicopterului cu rotor rigid-coaxial-compus sunt deja in constructie si vor sosi la sfarsitul anului curent.
Donnelly mai spune ca Swift Engineering din San Clemente, California va livra structura compozita principala la uzina Boeing de productie a lui AH-64 Apache din Mesa, Arizona la jumatatea anului, pentru a fi supusa testarii limitelor designului; iar apoi aceasta va fi trimisa in est, la centrul Sikorsky din West Palm Beach, Florida, prin septembrie.
The aircraft will be stuffed with all the hydraulics and mechanical components,” a spus Donnelly. “It’ll undergo final assembly and we’ll fly it down there.
FVLMedium_BoeingSikorsky
SB-1 a terminat faza de design preliminar (PDR) in 2014 si inginerii se ocupa acum de ultimele retusuri inainte ca respectiva configuratie finala sa fie declarata incheiata.
There have been no major design changes since PDR,” a spus Donnelly. “We’re going to roll right past it,” a continuat el. “We have so many parts in the works right now that this is just a culmination and validation that this design is complete.”
In termeni de construire a actualei structuri, echipa Sikorsky-Boeing pare a se afla in spatele lui Bell, care a intrat in posesia primului fuselaj compozit al lui V-280 livrat de Spirit AeroSystems anul trecut si care aproape a terminat de asamblat aripile si nacelele tilt-rotorului sau de generatia a 3-a. Fuselajul si aripile lui V-280 se afla in acest moment la uzina Bell din Amarillo, Texas, unde se asambleaza modelele militare AH-1Z Viper, UH-1Y Venom si V-22 Osprey, precum si civilul Bell 525.
Cu toate acestea Donnelly sustine ca SB-1 se afla in grafic si va zbura asa cum e planificat, mai spre sfarsitul lui 2017. „Team Defiant” a stabilit deja un laborator de integrare a sistemelor si carlinga complet functionale in Connecticut pentru a testa softul si componentele de control al zborului si a inceput constructia platformei de testare a sistemului de propulsie – numita Iron Bird – la West Palm Beach.
We anticipate having that running by the end of the year,” he says. “We’re starting to assemble that now and by fall we’ll start assembling the flight vehicle [pentru primul zbor in al treilea sfert al anului 2017 ].”
defiantjmr_SIKORSKYBOEINGCONCEPT
Future Vertical Lift-Medium este considerat un proiect de tip „new-start” in propunerea de buget a anului fiscal 2017 al US Army si un plan de achizitie va fi considerat de Pentagon in octombrie. SB-1 si V-280 sunt demonstratori de tip „proof-of-concept”, dar fiecare echipa continua sa isi rafineze propunerile FVL atata timp cat tehnologiile si cerintele si misiunile US Army se maturizeaza pe parcurs.

20 de comentarii:

  1. Mo, aista-i cariciopteriu lu te2 cu-n coi, zis si aostriacu de Hurziceni si mare halitoriu de labede vianeze ? Cu asa ceva gaza el coloniile de colorado ?

    RăspundețiȘtergere
  2. tigri 2 21 februarie 2016, 11:58
    ***All,CUTIA NEAGRA sau INREGISTRATORUL DE ZBOR(Flight recorder) este cutia in care ne cacam noi, toti terestrii, si pe care i-o plantam apoi in brate lui Viurel c-un coi, zis si cariciopteristul gazator de colorado, ca sa-i savureze continutul, pe indelete !

    RăspundețiȘtergere
  3. tigri2 spunea...
    CE-I MANA PE EI IN LUPTA...
    Ce a vrul acel...SMG?

    De ce n-au loc de pensiile aviatorilor,parasutistilor si marinarilor?
    Sa facem o mica analiza.
    In timpul activitatii ,aviatia si marina aveau solde mai mari cu aproximativ 40% decat celelalte categorii de forte ale Armatei,datorate CLASIFICARII si PRIMELOR si daca urmarim statele de plata din perioada activitatii vom observa ca un colonel de infanterie avea venituri mult mai mici decat un maior, pilot de aviatie ,sau chiar decat un MM tehnic de bord,atunci nu este normal ca si la pensie sa se intample asa?.

    ==================================
    Nu rahatule, nu este normal ca si la pensie sa se intample tot asa !
    Pentru marile tale misiuni de lupta, de gazare a gandacului de colorado la nivelul lanului de barabule, ai fost platit, in plus, cu varf si indesat ! Ba, chiar ti-a dat statul, pentru curajul deosebit, si cateva zeci de kile de ciucalata, ca sa nu ti se-nmoaie mansa ! Ai priceput, bai rahatule ? Acum, mi se pare normal, sa te plateasca pentru ce rahat ai molfait prin cazarmi, potrivit statului de organizare, plus bonificatiile alea de sporuri pe care le au toti, din sistemul asta de rahat. Ca sa nu mai zic ca republica ti-a fost deja recunoscatoare, dandu-ti o pensie, pe contributivitate, la care nici neam de neamul lu ma-ta n-au visat !
    Acuma zbieri ca un buhai, toata ziua, ca sa iasa lumea in strada, ca nu-ti mai creste tie pensia ! Pai, bai buhaiule, de unde sa-ti mai creasca, daca toata viata ai frecat-o ba prin dosul hangarelor, ba pe la sedinte bob partid ?
    Sictir ! Sunt mii de aviatori in tara, insa tu esti singurul cretin, care se lauda toata ziua ca s-a dat cu elicopterul !

    RăspundețiȘtergere
  4. tigri222 februarie 2016, 09:32
    ***R-26500,daca nu-l stopezi pe acest cezar cu declinatii fascistoide ,de ura si jigniri eu,promit sa nu mai scriu pe acest blog,la fel am facut-o si cu huhurez blog,pe care nu-l mai frecventez.daca tu consideri ca aplicatiile acestui neica nimeni sunt mai bune ,eu te salut si ma retrag.

    Răspundeți
    ===============================

    Mare paguba-n ciuperci ca nu ne mai scrie buhaiul asta burdihanoso-libidinos, caruia nu-i mai ajunge pensia si zbiara toata ziua ca un scapete, sa iasa lumea-n strada, ca sa-i salveze lui drepturile de fost mare cariciopterist gazator de colorado-in timpul liber, respectiv de politruc bob partid, fara de care, vezi doamne, ar crapa de foame !
    Bai Scarface cu blana-n nace, capisci ca s-a cam saturat lumea de grohaielile tale interminabile, cu nush ce prime si clasificari ? Ori not capisci. Gata, mai lasa-i si pe astia care vin din urma sa se pronunte, pentru ca tie ti-a dat patria, deja, mai mult decat iti trebuie !
    R-ai a dreaq de baragladina, ca nu te mai saturi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cretinul asta de Viurel Lord ot Hurzicesti si Mare Halitoriu de Labede in Viana, minte si cand doarme:

    tigri222 februarie 2016, 09:32
    ***R-26500,daca nu-l stopezi pe acest cezar cu declinatii fascistoide ,de ura si jigniri eu,promit sa nu mai scriu pe acest blog,la fel am facut-o si cu huhurez blog,pe care nu-l mai frecventez.daca tu consideri ca aplicatiile acestui neica nimeni sunt mai bune ,eu te salut si ma retrag.
    Răspundeți
    Si, uite asa, nici nu trecura bine vreo doua ore, ca a si reaparut rahatul de Hurziceni, care, si la ora actuala, inca mai umbla imbracat cu izmenele de camgarn albastru, date moca de la magazia de kiloti-izmene ! Si mai zbiara ca nu-i ajunge pensia...

    Uite-aici:
    =======================

    tigri2 spunea...
    ***maiag si eu am asemenea probleme dar mi s-a spus asa,de catre medici specialisti: du-te ba de te interneaza la Balaceanca si nu mai bantui toata ziua pe bloguri !

    luni, 22 februarie 2016, 10:58:00 EET

    RăspundețiȘtergere
  6. tigri222 februarie 2016, 11:34
    DUPA CUM NE TRATATI...
    Toata viata mi-am petrecut-o ,plecat fiind, in misiuni de cate o saptamana ,doua sau cate o luna,cu elicopterul.
    ========================

    Minti ca o mangalitza ( https://www.google.ro/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=mangalita%20poze ) !
    Stropitul barabulelor pentru combaterea gandacului de Colorado dureaza doar cateva saptamani, asa ca nu mai minti ca te-ai dat, toata viata, cu cariciopterul, pe cerul patriei !
    Ii hi fost tu plecat, daca zici, cu lunile, insa undeva prin dosul hangarului, la frecat menta, ori la sedinte bob partid !
    Iar acum zbieri ca un scapete ca te-au facut bagabontii la portofel si ca-ti moare satra de foame !

    RăspundețiȘtergere
  7. Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis, zis si Aostriacu da Hurziceni

    Mo, ca l-ai vazut pe var-miu, baragladina de Hurziceni, zis si Viurel cu-n coi, sa-i zice sa fuga repede la CMJ, ca sa face cerere pentru includerea in baza de calcul a urmatoarelor sporuri pe care le-a avut ca cariciopterist: de morisca, de planare, de gazare colorado, de ciucalata si de greata de inaltime.
    Mo shukarilor, sa-i zice sa mearga repede, ca cererile e pe epuizatelea !

    RăspundețiȘtergere
  8. CEZAR23 februarie 2016, 09:06
    Dupa ce a comandat cu succes Batalionul (la fel ca si noi ..el fiind desigur si sustinut )Maresa-lul s-a saturat de munca si..ce sa vezi si sa nu crezi ..a intrat in RESTRUCTURAREA ARMATEI ..topaind din birou in birou pana in M-100.!
    De ce nu ai servit o comanda de Bg sau Corp sau Divizie Mares-ale ..acum chiar ne inclinam in fata ta...>>>????

    Răspundeți

    ======================================

    Nu va mai luati dupa gargaragiii de tipul lui pula Mare(s) asta, care, ori impingea aerul cu keptul pe holurile lu'Em o 100, ori era abonatul popotelor, atunci cand era trimis ca sa verifice, prin controale naucitoare, efectele actiunii razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    Ca sa intelegeti mai bine structura acestui gargaragiu laudaros si misogin, inchpuiti-va ca atunci cand aparea si el, la o parola, la locul de fumat, toti isi aruncau tigarile, a lehamite, si plecau care incotro !
    Gargara lui, de atotcunoscator sfatuitor, n-are absolut nimic la baza, ci numai simple povesti, culese de ici-colea.
    Si, ca sa intelegeti si mai bine fenomenul, odata intrat pe poarta Mestemeului 100, te transformi in 2 timpi si 3 msc intr-un hartogar de top, adica intr-un inutil furnizor de maculatura, buna doar pentru desisti si arhive ! Si nici nu-ti trebuie multa carte, ca sa sesizezi fenomenul. Uitati-va la ce armata mai avem, asa, doar in ansamblu, ca sa nu va stresati prea mult, si trageti singuri concluzii asupra aportul unuia ca pula Mare(s) asta, care populeaza de pomana zecile de umeuri din paienjenisul structurilor centrale !

    RăspundețiȘtergere
  9. Viurel MaKak, var bun cu Viurel MaKis, zis si Aostriacu da Hurziceni23 februarie 2016 la 13:29

    Mo shukarilor, sa moara ma-sa de nu va tau, daca va mai luati de var-miu Viurel C-un coi, cel mai tare cariciopterist gazator de colorado, in viata !
    Mo, da chiar nu va e rusine, sa va luati toata ziua de un erou al aerelor ? Uite ce-ati facut, de s-a ascuns baragladina, acum.
    Ai dracu bagabonti, de nu v-oi baga eu la stabor...
    Viureleeee, haidi mo praleo, iesi afara, ca nu te mai face astia la dinti ! Hai, ca stiu ca tragi cu ochiul !

    RăspundețiȘtergere
  10. Mihaela Mihaila23 februarie 2016, 15:23
    cine are o sentință definitivă privind plata compensatoriilor, după anul 2010 ?
    ======================================

    PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE LEGII DECIDE
    Admite vrecursul formulat de recurentul... impotriva sentintei civile..., in contradictoriu cu intimatii parati...
    Obliga parata sa plateasca reclamantului ajutorul prevazut de art.20 alin 1 din Anexa VII din Legea nr.284/2010, LA INCETAREA CAUZEI DE SUSPENDARE LEGALA (!!!).
    Definitiva.
    Pronuntata bla, bla !

    ====================================
    In concluzie, cum ar zice si cantecul Sabrinei Bruna: PULA, PULA ( https://www.youtube.com/watch?v=_pF7v7iSSfY ).
    Bineinteles, cu ajutorul inestimabililor boi, asa cum ii dezmiarda potecarul padurar pe astia de se fac ca guverneaza prin colonia asta bananiera de mana a doua.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mitica Olteanu23 februarie 2016, 17:25
    Mos Alecu

    Politistii nu se "trec in rezerva" . Politistii "inceteaza raporturile de serviciu" .
    ====================================

    S-a umplut lumea de habarnisti !
    Bai Mos KKT, pai tocmai la incetarea raporturilor de serviciu li se ekivaleaza gradul profesional, cu cel militar IN REZERVA, arma "Melitie" ! Deci, se trec in rezerva patriei, cu grad militar !
    Dupa care li se intocmesc Memorii originale de rezervisti, asa cum are si Potecarul Padurar de Curtea de Arges ! Sau dosare personale ! Ori, pentru mosnegaraia cracanata de pe vremea lui Dej, Dosare de Cadre !

    Ai teles, bai Mos Karici ?

    RăspundețiȘtergere

  12. Mitica Olteanu23 februarie 2016, 17:25
    Mos Alecu

    Politistii nu se "trec in rezerva" . Politistii "inceteaza raporturile de serviciu" .



    In 2010 ministrul "Ingas" nu a disponibilizat politisti , jandarmi , pompieri ... Ministrul "Ingas" a dat afara acele persoane pe alte motive ... cei in cauza cautati-va documentele prin care v-au incetat raporturile de serviciu ... si veti afla ca v-au incetat raporturile de serviciu din cauza de : dezinteres in indeplinirea atributiilor , dezinteres in perfectionarea pregatirii , destituire din politie ...
    Deci la acestia (cei dati afara de "Ingas") nu se pune problema "platii compensatorii" ... S-ar fi pus problema "ajutorului la trecerea in rezerva/incetarea raporturilor de serviciu" daca acest ajutor n-ar fi fost "restrictionat" la plicare ...

    Răspundeți
    Răspunsuri

    R-2650023 februarie 2016, 17:49
    Ei! Asta da, lumina!
    ====================================
    Ca sa vezi cum te poate aburi un habarnist ! Iar Potecarul de la ape si paduri, a si pus botul, la prostiile lui mos KKT !
    Bai Mos Kariciu, AJUTOARELE sunt aplicabile, exclusiv, numai celor trecuti in rezerva CU DREPT DE PENSIE ! Ce legatura au militienii dati afara de "branconierul" ala analfabet, pe motive de golaneala, asa cum zici chiar tu, cu ajutoarele prev. pe la nush ce art din faimoasa anexa VII a legii 284 ?
    Stii tu ceva, de pe timpul cand impingeai aerul cu keptul, prin biroaiele esalonulu si te jucai de-a consilierea, insa nu se prea potriveste !
    Iar Nea Politie Militara asta de Potecarul ot C de A, se arunca ca rata la flegma, ca sa puna botul la cretinismele mosneagului senil !

    RăspundețiȘtergere
  13. tigri224 februarie 2016, 08:58
    Serban Doru ,are un limbaj colorat cu gandire limitata,cezar este un frustrat,motivele le cam stim,ar mai fi unul ,el are ARMYA BLOG ,care ,pe vremuri era frecventat de noi,acuma a devenit budoarul lui HorvatH Robert,un tzacanit ,vesnic pus pe reclamarea statului roman pe la diferite forumuri interntionale,un transfug care nu si-a gasit locul.Iar despre avianyc ce sa-ti mai spun ,l-am dovedit si nu a ripostat.El este magar vopsit de cei care fac marcaje la trecerea de pietoni si acuma se crede zebra..Nu-i mai baga in seama ,orice ar spune nu le raspunde direct,asta ii scoate din sarite....Nu-i baga in seama,sunt trei idioti cu pretentii de trubaduri,numai ca sunt mesageri ai prostiei,atata pot ,atat fac!

    Răspundeți
    ====================================================
    Bai rahat cu oki, dupa ce tot ti-am citit smiorcaielile interminabile despre asa zisa ta viata zbuciumata, irosita la gazarea gandacului de Colorado de pe nesfarsitile lanuri de barabule, cu care tot imputi de la o vreme virtualul, eu n-am vazut decat un singur si unic frustrat, cu gandire de unineuronala de nivel Down, adica Marele Burdihanos Nehalit de Hurziceni, zis si tigrul c-un coi cel rapid shmanglitoriu de lebede !
    Bai libidinica, kiar nu ti-e rusine sa ragi, toata ziua-bunaziua, ca un buhai in calduri, ca nu-ti mai iau astia in calcul si ciucalata, pe care ti-a dat-o patria mocca, ca sa nu ti se inmoaie mansa, cand tineai tu lectii de IPI bob PCR ?
    Bai cretinule care esti, da cand zeci de mii de tilicari erau furati la portofele, iar tie ti-a dat-o pe contributivitate de nici neam de neamul tau n-au visat asemenea cuantum, atunci de ce nu erai la fel de guraliv ca sa iasa lumea in strada ? Ai tacut ca o mangalitza in cucuruz ! Acusica sea, vezi ca nu mai are de unde sa-ti mai creasca, ceea ce este si normal pentru functia ta de fost secretar general al bob PCR pe cariciopter, si instigi la razmerita, ca sa puna pulimea botul, sa va apere unora alde tine drepturile !
    Te-n gura de nehalit, de nici o pereke de izmene n-ai fost in stare sa-ti cumperi si umblii, si la ora actuala, in pantalonii de la tinuta de ceremonie, de la promotie !
    Bai rahatule, du-te la psiholog si te trateaza, pentru ca ai serioase deviatii de comportament.

    RăspundețiȘtergere
  14. R-2650024 februarie 2016, 12:36
    Nu am ce face decat sa sterg comentariile perturbatoare, ulterior aparitiei lor. Chestia cu jignirea face parte din misiunea lor! Misiunea este simpla: "Oriunde gasesc un mediu sa spuna adevarul si sa se informeze reciproc cei din armata, distrugeti-l!"
    Buey Potecutza, stai pe foale ca apa-i mica ! Nu-ti distruge nimeni niciun „mediu”. Iar kestia cu adevarul, pe care tot il bagi la inaintare, este relativa si depinde unghiul fiecaruia de vedere.
    De exemplu, ca sa te fac sa intelegi, pentru mine, adevarul suna cam asa: baragladina aia burdihanoasa care clantzaneste toata ziua ca nu-i mai creste si incita la ura de casta, ar trebui sa-si vada draq de treaba, asa cum fac celelalte cateva mii de tilicari, care s-au dat de-a lungul vietii, cu avioanele pe ceru-al mare. Ajunge bre, ai zburat, te-a platit. Ai riscat, ti-a dat ciucalata mocca. Acusica sea este suficient si indestulator sa-l plateasca la functia de pe stat, adica de cariciopterist sef (si secretar general plenipotentiar de bob partid ), la care sa-i adauge sporurile general valabile tutulor tilicarilor de pretutindeni ! Adica ce, ca de exemplu, Domnul Don Curdeleu (zis si Serban Volhov), e mai fraier decat maimutoiul ala de Hurziceni, ca sa ia pensie doar vreo 1/3, cat a astuia, de-a dat toata viata cu DDT la Colorado ? Ce, ala nu si-a riscat si el viata, stand prin buncare, ca Daniil Sihastrul, iesind dupa o tura de jde ore cu creierii terci de radiatii si cu barba cat a IPS de la BOR? Da’ cand pleca la trageri, prin frumoasa Siberie, impingand la Volhoave cu skinarea, ca sa nu cada de pe platforma vagonului, nu-si punea viata in pericol ? Si, atunci, de ce sa-i dam doua linguri lu’Viurel Motanel si sa nu aiba tot doua linguri, de ex., si un artilerist, care isi risca si el viata, cand incarca bombardeaua cu ghiulele ?
    Buey, ce-a fost, s-a dus. Lasati smekeriile astea cu fel de fel de prime si sporuri. Unul zbura, iar altii 100 de la sol, in frunte cu popa unitatii si alti bagatori de seama, de prin biroaie, isi umflau portofelele cu salarii de nivelul SF !
    Capisci ? Bravo lor, aviatorilor ! Pentru nebunia de a zbura, au fost platiti, cu varf si indesat. Au avut privilegii materiale de invidiat. Acusica sea, ciocul mic. O fi fost el, de ex., un mester militar, un fel de koaia lui Hercule pe aeroport, insa acum, ca pensionar, sa stea dreaq pe craca lui de tablagiu si nu sa se sparga in figuri ca o are mai mare decat a unui sef de brigada !
    Cam asta este adevarul, pe care tot il invoci, dom Potecutza. Din unghiul meu de vedere. Iar kestia cu „comentariile perturbatoare” sun pur intamplatoare, datorandu-se, exclusiv, acestui psihopat de tigri2, care bantuie de ani de zile, dintr-o parte in alta, cu idei constructive-zice el !
    Daca m-as apuca sa scot din arhive ce era la gura acestui cretin, acum vreo 4 ani, v-ati minuna cu totii.

    Asa ca, hii mneata amabil si nu mai sterge comentariile. Si nu te lua dupa cretin ca Armya Blog nu are informatii de actualitate si interesante.

    RăspundețiȘtergere
  15. Deci, cum s-ar zice, Burdihanosul de Hurziceni, si cand doarme minte ! Intai o face pe-a suparatul, ca e luat la stanga si promite sa dispara dracului, daca nush ce administrator nu cenzureaza ceea ce lui nu-i convine. Apoi, pe nebagatelea de seama, asa prin dosul camerei, pe la usa de incendiu, apare din nou. Si, baragladina libidinoasa, cu suncile atarnand peste sfoara care-i tine loc de curea la izmene, fara vreo remuscare pentru modul jegos in care a putut sa grohaie la adresa unora si altora, isi da iar cu parerea, intr-un limbaj, n-asa, la fel de abject. Asa i se pare lui normal, dupa care se apuca sa injure, ca nu iese unul, ori altul, in strada, ca sa-i dea lui drepturile cuvenite, in special CV ciucalatei.
    Nu credeti ?
    =============================================
    tigri2 spunea...
    Amice Iceparu,dar ce poti face cand tu te zbati pentru niste drepturi ,nu ceri mila sau favoruri si apare cate un nenorocit precum cezar si te sacaie din toate unghiurile posibile.iti spun sincer ,am umblat prin multe tari dar nicio natie nu este atat de uracioasa cu semenii sai,nu este atat de invidioasa si rautacioasa.mi-e sila,o sa MA RETRAG, NU MAI SCRIU PE ACESTE BLOGURI ,sunt infectate cu indivizi ca acest ciobarlau-cezar care ne poate umple pe toti de SIDA sau de raie capreasca.Snatate ,tie si oamenilor onesti de pe aici,javra aia numit cezar muci va dispare in peisaj,va fi marginalizat de toti fiindca are un caracter infect,josnic!
    luni, 22 februarie 2016, 20:19:00 EET

    tigri2 spunea...
    ***micutul,citeste pe dracu' sa-i ia caci jumatate dintre ei sunt analfabeti cu "pregatire auto",foste vanzatoare de aprozar sau femei de la felinarul galben,toti ajunsi acolo prin bani,pe liste de partide,niste nulitati mediocre...
    miercuri, 24 februarie 2016, 13:26:00 EET


    Ei, vedeti cum, psihopatul, cu grave deviatii comportamentale, asa, din senin, se ia, ba de unul, ba de altul ? Si, doar nu l-a mai zgandarit nimenea !

    RăspundețiȘtergere
  16. laba trista (da de ce bre ??)..ai o prima pagina daca doresti !!!!
    Pui materialul la comentarii si eu il editez...
    Pacat sa se piarda asa talent ....

    RăspundețiȘtergere
  17. tigri224 februarie 2016, 18:37

    ***R-26500,in Aviatia Militara ,la elicoptere au fost doi cu numele asta :1.CHIS DOREL ,ajuns comandant la Tecuci ,promotie 1975,si eu MaKIS VIOREL, var bun cu MaKak Viurel, zis si AOSTRIACU de HURZICENI,loctiitor comandant escadrila III Rg 94 Elicoptere Alexeni,promotie 1978.Am facut LM C-lung promotie 1975,apoi scoala of activi aviatie Boboc,repartizat pilot pe cariciopteru de gazat Colorado-lot 4 Barabule Alexeni,in 1988 am fost ales secretar BOB nr 3 esc II, apoi secretar general IPI PCR la cariciopterul 2, esc I !
    ================================================

    Sa mai zica cineva ca asta-i sanatos la cap, de a ajuns sa-si povesteasca pe bloguri ce mare sculer-basculer o fo el !
    Bai rahate, da zau daca intereseaza pe cineva cum tineai tu cariciopterul de mansa, ori cum ii abureai pe kiloti cu temele despre tezele luminoase ale plenarei largite de partid si de stat !
    Bai, prindeti balabusta pe 6 martie si puneti-i patura in cap ! Il recunoasteti dupa bardihanul ala cat o butelie de aragaz, care ii atarna peste cingatoarea de la izmene, ca aluatul bine crescut si revarsat peste vasul in care a fost framantat, precum si dupa izmenele din camgarn albastru, primite din partea patriei, la absolvirea scolii !
    Asta-i dus rau cu capul ! Cititi cum injura si cum se tot leaga de oamenii care nu-i impartasesc cretinismele !

    RăspundețiȘtergere
  18. BUEY PMT, BUEY RAPANULE, TU VRAI SA-L STRICI PE CEZAR? NU VEZI CA ASTIA DIN HAITA MAIDANEJILOR DE-L ALEARGA PE MOSH ALICA - BASHINICA, ALDE CEZAR MUCI PE FATZA, AVYAMUCUS, DORELE SERBAN ALIAS AKORDEON, ALIAS CURDELEU OT BIRTOLOMEU SI KISH-PISH VIUREL ROSHU C-AL MEU KEL S-AU ÎMPUTZIT DEJA? BUEY, DACA TOT ESTI ICI-SA LA MUCEA, DA CU NITZEL VAR CLOROS, CA-NDATA APARE RH-UL SI-L IA PE MAIMUCA PRIN DOS. SI -N FINAL, DE LA MINE CEZARE, VARU" LU" FLORIN SALAM, O DEDICATIE PENTRU TINE SI PISH/KISH:

    HOP, HOP, HOP, CEZAR SI VIUREL SA O EA LA CEOK!
    CEZARE, HAI SA TRAIESTI SALAMU" SA-L MI-L HALESTI!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!