Google Website Translator Gadget

joi, 31 martie 2016

30 martie 2016

Stare de razboi la granitele Ungariei: Blindate, ELICOPTERE, patrule calare. Sute de migranti capturati zilnic

ungariaUngaria si-a intarit si mai mult controlul asupra granitelor Schengen, in conformitate cu deciziile guvernului de la Budapesta.
Armata ungara foloseste si tehnica de razboi in cadrul patrularii granitei cu Serbia. Politistii sunt insotiti de caini, patruland de-a lungul liniei verzi iar camerele cu infrarosii urmaresc fiecare miscare chiar si in interiorul teritoriului Serbiei, noteaza agentia de presa BGNES.
Jandarmeria a inclus si patrule calare in cadrul verificarii granitelor. Toate acestea sunt facute pentru a fi evitata trecerea ilegala a granitelor.
„De la miezul noptii pana dimineata, am retinut 220 de persoane care doreau sa treaca ilegal frontiera, iar weekendul trecut numarul acestora a fost de 320. In multe locuri, gardul este rupt, in 99% din cazuri infractorii fiind arestati. Suntem pregatiti pe deplin sa aparam atat granita ungara, cat si granita Schengen”, a spus aseara seful adjunct al politiei ungare.
Comandantul Marelui Stat Major al armatei ungare, Tibor Banke, a spus ca soldatii ii ajuta pe politisti pentru a fi aparate granitele. Totodata, elicoptere survoleaza zona.
„Sunt pregatiti si motivati. Unii s-au intors din misiunile externe pentru a se implica in operatiunile de aici. Unii, de pilda, s-au intors din Irak pentru a micsora numarul migrantilor ilegali de aici”, a incheiat Banke.

37 de comentarii:

  1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)31 martie 2016 la 12:39

    Bravo lor, bravo lor,
    Bravo bozgoroilor !
    Numa'la noi rahatii circula in libertate si, ori zghiara ca vor CV ciucalatei intredusa in BC a penziei, ca cum ar hi de exenplu marele si inegalabilul cariciopterist al patriei Viurel Beobel MaKis, gazatorul de Colorado si secretar general bob PCR si IPI UTC, ori se lauda cum au lustruit ei scaunele biroaielor semeghiste si bagau spaima-n ciocoi, cand mergea ei in controale la numarat izmenele de la uz, ca cum ar hi figura asta mai 9, de-a inceput sa imputa blogurile cu laude de sine, de-si zice Iulica Pula Mare(s) !
    Un oligofren cu un profil psihopatologic de model maniacal si grave deviatii de comportament si un mucea-flaymucea gaoaza universului !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Laba Trista (care nu-i CEZAR)31 martie 2016 la 18:06

    S-a inchis haznaua la R-(b)ELITA ! Nu-ti mai da voie sa intri acolo, la cacastoare, decat dupa ce ti-ai facut o clisma, mai intai, si cu un bacs sigilat de curpapir !
    Fapt pentru care, Marele Guru al Tolomacilor de Pretutindeni, Iulica Pula Mare(s), a migrat ca sa-si depuna ineptiile pe alte bloguri.
    Parca va mai spusei odata, de flaimucea asta nu puteai scapa niciunde ! Pe toate le stia, indiferent de subiect. Cand aparea la locul de fumat, toti isi aruncau tigarile si dispareau, care incotro, numai sa nu-si faca de lucru cu laudarosenia pamantului ! Era o zicala, ceva cu sobectu prost si adjectiva fudul, da n-o mai stiu, ca mi-s batran.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata ..se duse drakului si Giolescu ..se epuiza....

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi furara si poza ai drek ..inamici..

    RăspundețiȘtergere
  5. Laba Trista (care nu-i CEZAR)1 aprilie 2016 la 09:53

    Dintr-o interpelare interprinsa la hangarul 3/Excadrila Nationala de Caricioptere Vanatoare Colorado si Stuchit DDT am aflat si numele de cod al marelui Viurel Beobel MaKis, printul de Hurziceni: el se intitula, supt acoperire, asa cum se zice ca-l strigau sefii, ''KISS my ass'' !
    Asea ca nu degeaba baragladina osanzoso-burtoasa, purtatoare de pantofi cu gaurele de la promotie, re-re-re-resapati, zghiara fara incetare ca vrea CV ciucalatei introdusa in BC a PMS nr 223.
    Gata domnu ''kiss my ass'' , a zburat puiul cu ata !
    Egalite, nedescrimine, fraternite !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  6. Egalite, nedescrimine, fraternite !
    Zeii fie cu noi !
    Fara CiuKalata Moca in BC..clar !

    RăspundețiȘtergere
  7. Laba Trista (care nu-i CEZAR)1 aprilie 2016 la 13:39

    Apoi, dake pana si tov. Popiescu ot Triviale, cu toate filialele lui, a ajuns sa-i dea muie lui Zdrongaru, atunci kiar ca s-a dus dreacu SCMDul !
    Nu ca m-ar fute grijea prea tare de dorul lor, insa, la cata cotezatie am platit la astia, ca un fraierestean omologat, zau de nu-mi face placere sa-i vad cum dispar, in zda ma-sii, de manipulatoro-profitori ordinari !

    Hororr et Patria ! Hae Sictiris !
    ================================================

    sâmbătă, 26 martie 2016
    scmd - o structura asociativa care dezonoreaza militarii ?!...Nu si Da !
    ...esenta vietii voastre este sa fiti slabi , NU puternici!...

    doamnelor si domnilor din scmd!
    Cu litere mici scmd, pentru ca aici este, la acest nivel! Eu nu cred ca se mai poate vorbi de scmd, decat la timpul trecut si numai dincolo de 2015!
    Restul cine mai vrea sa creada ca mai este o structura coerenta, organizata si cu un obiectiv precis, se inseala amarnic!
    De ce public aceasta ingrijorare? Simplu: Nu am crezut ca se poate intampla asa ceva, pe de alta parte, aflam ca urmeaza a se umfla buzunarele institutiei ANAF, drept deformare a imaginei unui avocat necunoscut noua, cei din teritoriu, la aprox.17000 de euro!...Poftim???!!!....
    Foarte multi pensionari militari indeosebi cei inscriptionati cu ka..KI, plictisiti ei insisi de prostiile lor, au renuntat la aceasta forma de asociere, in care NOI, cei care am crezut cu toata forta ca este chiar o structura serioasa si in masura sa ne apere drepturile, am facut eforturi uriase! Dupa ce am patruns si am facut BRESA in sistem, am fost abandonati de scmd! Nici-un fel de implicare si semnalele date in acest sens, sunt vechi , din 2012;
    Aroganta si lipsa de respect, comunicare/informare/recunoastere, din partea echipei temporar asezata in Pajurei, in relatie cu membrii de sindicat din zonele geografice desemnate,a dus indubitabil la destramarea acestei structuri. Nu mai exista acele justificari potrivit carora, vezi doamne...ancmrr,...s.a.ong.uri militare pun talpi, etc...Talpile sunt si au fost puse de managementul tampit , al echipei denumita BOC! Si nu mai tine nici treaba cu 15...mds, ca vezi doamne astia ar fi loiali...si ar trebui sa ramana...etc..., terminati cu prostiile domnilor, ne-ati adus la disperare ...! Rusinos domnilor! Cine mai poate crede in voi ? Ce argumente de credibilitate mai aveti voi in fata celor care v-au urmat???
    Aflu acum ca unei avocate anume, care nu a avut in clin si in maneca cu apararea drepturilor noastre si nici nu ne intereseaza atata timp cat nu ne-a reprezentat si aparat drepturile, ii datoram conturile scmd , blocate de institutia executorului judecatoresc...Cum de este posibila o astfel de nerusinare...?
    Cum de mai aveti curajul sa apareti in ochii mds. care au crezut in voi, care au crezut in aceasta organizatie? Pai nu va d-ati seama ca in acest moment sunteti si ati compromis organizatia?
    INTREBARE : Pentru asta platim cotizatii si ne straduim sa mentinem structura?
    Cine va mai crede domnilor? Cum puteti domnilor sa justificati absenteismul mds din Bucuresti, de la activitatile principale - manifestatii de protest - din 2012 si pana in prezent?
    Unde va treziti? Sau daca nu v-ati trezit inca, credeti ca mai aveti timp?
    Fara sedii, fara personalitate juridica a filialelor care au dus greul si fata de care ati avut TUPEUL sa le sfidati munca si loialitatea, nerecunoscand NIMIC - ca si cum totul s-ar fi produs la televiziune, fara un PATRONAT, fara o situatie juridica clara, fara o logistica legala, cine este "normalul"sa va mai ia in seama ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)1 aprilie 2016 la 13:39

      Cand aveti de gand domnule presedinte scmd cu inexistentul boc, sa convocati CNR?
      INCREDIBIL ! NU MA ASTEPTAM LA ASA CEVA !
      Era imposibil sa va despartiti de ...traditia mafiota, specific romaneasca!
      Pentru a-mi justifica activitatea , in calitatea de Vicepresedinte Coordonator ales si nu numit, in consens cu ceea ce se petrece in scmd si ceea ce a fost pana acum, CONVOC toate BO ale filialelor SCMD din Muntenia Sud, la sedinta de lucru din 05 mai 2016, la Pitesti! detalii in Nota Interna care va urma!
      Biroul Operativ al Filialei Pitesti

      ===================================================
      Ii haleste de vii zgripturoaica aia de Zgratiela Zbarla ! Nu se lasa, pana nu-i vede in genunchi pe alde toti zdrongarii, cersind muie vesnica !
      Ne-a fraierit securistoidul, pe astia de-am cotizat ca niste handicapati la chiolhanurile lui, ca pe niste mucosi din clasa pregatitoare zero !
      Uite asea se scrie finalul telenovelei: muie de la Craiova, muie de la Brasov, muie de la Slatina, supermuie de la Filiala Sector 6, iar acusica sea, urmeaza si muia suprema, de la Pitesti, orasiul copilariei lui Domnu Don Curdeleu Muci Mereu in Birt Gara din Birtolomeu !
      Zeii fie cu noi !

      Ștergere
    2. Ma consider ...tare destept !!
      De la mine Zdrongaru ..nu a vazut nici macar o centima !
      L-am luat in colimator de la prima aparitie ....!!
      Merg tantos ..pe strada ..hi..hi..hi ..!!

      Ștergere
  8. Laba Trista (care nu-i CEZAR)1 aprilie 2016 la 15:41

    S-a'nchis haznaua si la Cufurez.blog ! Tocma can sa trag si eo o cacare, ca tare ma mai taie la burta, de fro doo zile, de cand s-o inchis latrina si la Potecaru R-(b)ELITA !
    Eo cred ca i-a bunghit sereiul ca nu taiau facturi pe hartia igienica si i-a dat pe mana peneaului, cu cazare la Beciul Domnesc...
    Doamne feri ! Auzi dom'le, daca n-ai invitatie zbeciala, cu grad, nume, meil, poze fata si profil actoalizate la zi, adresa si telefon, nu ai ce cauta pe blogurile alea ! Ce mai, iti trebo sange albastru, fara scame, ori alcool, asea cum e alu Domnu Don Curdileu Muci Mereu in Gara la Birtolomeu, ca sa intri p-acoalea !
    Buei, cand se deschide fro unul, ca sa dea cu praf de var, pentru dezinfectie, sa ma anunte sipe mine, ca abea de ma mai pot tine !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  9. sâmbătă, 2 aprilie 2016, 06:30:00 EEST
    CEZAR spunea...

    Domnule KISS...dumneata esti cel putin nesimtit in modul in care tratezi problema sporurilor !
    Lasa politistii si alte categorii ...vorbeste despre armata ...
    Adica de ce pilotii ..care nu mai ridica de multa vreme un amarat de avion in aer..sa aiba niste sporuri , doar de ei imaginate si care le-au umplut desaga cat timp au frecato in activitate si ..armele terestre (infanteria ..Tancurile Rachetelte ..Artileria ..transmisiunile etc ,)sa nu le aiba ..??
    Vorbeste domnule ????...despre sporuri COMUNE , ca aceste arme v-au tinut in spate si va tin si acum in NATO..!!!
    **********
    Pentru ,,Laba Trista (care nu-i CEZAR)--publicat pe HuHu...!!

    RăspundețiȘtergere
  10. MATERIAL PENTRU ANALIZA DETALIATA FACUTA DE L.T...!!
    sâmbătă, 2 aprilie 2016, 10:25:00 EEST
    Viorel Kis spunea...(pe HUHUrez..)

    Cata inconstienta in aliaj cu lasitattea,acuma incepem sa ne multumim cu amendamentele lui Mircovici,adica dintre rele alegem mai putin rau, dar de ce sa nu alegem binele? Sa se revina cu articolul 28 al legii 223 publicata in Monitorul Oficial nu cu ce spune cate un paznic de dobitoace de prin GAZurile unitatilor.
    Art. 28.

    (1) Baza de calcul folosită pentru stabilirea pensiei militare de stat este media tuturor veniturilor brute realizate în 6 luni consecutive, din ultimii 5 ani de activitate, actualizate la data deschiderii drepturilor de pensie, la alegerea persoanelor prevăzute la art. 3 lit. a) -c). La media obţinută se adaugă un spor de până la 15% în condiţiile stabilite prin ordin comun al conducătorilor instituţiilor din domeniul apărării naţionale, ordinii publice şi securităţii naţionale.

    RăspundețiȘtergere
  11. Propun spre analiza lui L-T..(captura de pe HUHU...blog !!)

    sâmbătă, 2 aprilie 2016, 13:54:00 EEST
    Iulian Mares spunea...

    Sunt adeptul tuturor sporurilor existente!
    Ce daca unii nu toate sporurile?...cei care le-au avut trebuie sa le aiba!
    Avem aviatie in SMFA si in SMFN!
    Aviatia a zburat si zboara inca, destul de mut!
    Sunt exercitii nationale si iternationale ale fortelor aeriene in care aeronavele noastre tin pasul, inca, cu cele NATO! ...si de transport si supersonice!....atat cat avem!.....,dar au tinut pasul!
    Numai cei antisistem nu stiu...si prostii postaci, din oficiu!
    Accesati site-ul SMFA si va veti informa!
    Pentru aceeasi denigratori de serviciu: "Sa fii prost, nu-i lucru mare, sa fii informat este o intamplare!"
    sâmbătă, 2 aprilie 2016, 16:20:00 EEST
    Iulian Mares spunea...

    Vivat automultumirea lasilor, perdanti pe vecie!
    Cand am fost normal? Cand m-am bucurat sau cand am adunat firimituri!
    Mereu, automultumitii si slugile mananca ultimii si ce mai ramane!
    Vivat plebeii!...doar pt ca umpleau locurile la arenele cu gladiatori!
    Orice ciosvarta, in sac si-acasa!
    Bravos natiune trumfala!

    RăspundețiȘtergere
  12. L.T..daca vrei sa-l ,,vezi "pe HuHu...cere-i invitatie ,......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)3 aprilie 2016 la 12:25

      Ma doare la bashketi de Cufurez si de invitatia lui ! Poa sa se stearga la cur cu invitatia !
      E plin netul de informatii. Mergeti voi acolo si digerati cretinismele lui Viurel Beobel Ma Kis, printul de Hurziceni ! Ori ale alde Iulica Pula Mare(s), sau ratacitul ala de Cornel !
      Deh, ifose de securist bolsevic, instruit la keptul SS, Falanga a V-a !

      Ștergere
  13. Pentru analiza ...!!
    sâmbătă, 2 aprilie 2016, 19:02:00 EEST
    Viorel Kis spunea...

    ***Dragi talharasi si voi FA :"Nu mor caii cand vor cainii si nici cainii cand vor stapanii". In cazul nostru "Nu moare aviatia,arma de elita ,cand vor doi -trei prostanaci". Aviatia este o arma de elita formata din ingineri,piloti si tehnici nu din pazitori de oi si vaci asa ca se va bucura ,in continuare , de respectul cuvenit si-si va primi toate drepturile conform muncii pe care a depus-o. In aviatie nu este loc de interpretari sau de mediocritate, faptul ca ma cobor ,pana intr-acolo incat sa-i raspund ultimului ciurdar al armatei este o scapare de-a mea.fiti linistiti ,dupa ce ne vom vedea sacii in caruta sigur nu voi catadixi sa stau pe aceiasi pagina cu mister nobody.

    RăspundețiȘtergere
  14. Laba Trista (care nu-i CEZAR)3 aprilie 2016 la 11:48

    Donald Tramp, viitorul presedinte al SU ale A, va taia finantarea pentru bugetul OTAN ! La revedere aparare/sustinere moca, de catre amerloci ! Vom ramane cu cretinii nostri, alde Viurel Beobel MaKis, care, si la ora asta inca mai viseaza la aviatie ! Auzi la tolomacul burdihanoso-osanzos: "Nu moare aviatia, arma de elita" !
    Buey slanina, dache inche n-ai aflat, aviatia-i ded de mult, in colonia asta bananiera ! Alea trei harburi de muzeu, reconditionate prin metoda " Trei in unul", ori cele cateva caricioptere de vanatoare-gazare Colorado, le numesti tu AVIATIE ? Nu buey grasime ambulanta, alea sunt doar niste aparate de produs carne tocata, in caz de, doamne feri, de fro galceava ! La fel ca si faimoasele ef 16, reconditionate din bucati, care, pana or deveni operationale, pe ceriul scump al patriei, altii deja le expun la muzee !
    Buey Viurele, buey Beobele, tu ai impresia ca daca, de-o buca de vreme, au ajuns sa zboare p-aciulea si amerlocii, si polecii si, mai nou, si canadienii, gata, avem aviatie ?
    Auzi si la prostalaul ala narcisist, de le stie pe toate, de-si zice Iulica Pula Mare(s): "Avem aviatie in SMFA si in SMFN!" ! Extraordinar, avem aviatie in SMFA ! Naucitoare remarca ! Si eo eram ferm convins ca partea din SMFA care se ocupa candva de cioroiplane si caricioptere s-a metamorfozat in Clubul National de Aeromodelism "Minitehnicus", pentru pionieri si soimi ai patriei !
    Parca va mai spusei eo de ce, cand aparea rapandula asta de-a lustruit scaunele biroaielor prin mesteme, la locul de fumat, ca sa se bage in vorba, ca musca in gaozul calului, isi aruncau toti tigarile si disparea care incotro, nu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)3 aprilie 2016 la 12:07

      PS: de fapt, fecala pe care o tot molfaie de-o buca de vreme nehalitul ala de Viurel Beobel MaKis, cu maretia existentei aviatorilor pe aceste meleaguri, nu are decat un singur scop: motivarea necesitatii introducerii CV ciucalatei, pe care i-a dat-o patria moca, ca sa nu i se inmoaie mansa in misiunile de vanatoare-gazare Colorado, in BC la recalcularea PMS cf L223, remodelata ulterior.
      Gata Viurele, a zborat puiul cu ata ! Te-a platit patria cu varf si indesat pentru kerosenul consumat deasupra lanurilor de barabuli ! Acusica sea e timpul sa te calcoleze ca pe toti ceilalti, cu sporuri si drepturi universal valabile, si pentru infanterist, si pentru artilerist, si pentru genist, si pentru intendent ! Gata cu smekeriile cu orele de zbor, cu primele de decolare, de catapultare, de aterizare, de rotit morisca la sol, si alte cacanareli de astea ! Pentru ce ai facut, ori treboia sa faci, da n-aveai timp, pentru ca erai la sedintele beobe PCR IPI UTC pe hangar, ai fos platit regeste, in timp ce un pifan tragea, de la un an la altul, de blestematele alea de ceareuri si roti tiganesti !
      Asta la vista beibi !
      Recalcolarea exacta pentru functia pe care ai detinut-o, conform statului: secretar general Beobe PCR pe Cariciopter (maior-12, sp.mil. vanatoare-gazare Colorado), la care sa-ti adauge si sporurile universal valabile !
      Zeii fie cu noi.

      Ștergere
    2. QED..neicusorule ca bine le mai zici lu ..toparlanul de Hurzicati ...!!!

      Ștergere
    3. PS..asta inca se mai considera ...pilot !!

      Ștergere
  15. Laba Trista (care nu-i CEZAR)3 aprilie 2016 la 17:59

    Hager Press: Reluarea zborurilor între Paris și Teheran: Stewardesele de la Air France resping obligația de a purta văl
    ===============================================
    Sa-l imprumute pe stiuardezul Viurel Beobel MaKis, cel mai poternic manuitor de mansa de pe plaiurile hurzicene, intitulat de fostii sefi si ''kiss my ass'', pen ca, baragladina, e-n stare sa poarte chiar si un rahat in gura, doar, doar i-or baga si lui, in BC a PMS, CV ciucalatei pe care i-a dat-o patria moca, ca sa se tina de mansa, in zilele geroase de iarna, cand desfasura sedintele beobe si IPI PCR-UTC, in dosul hangarului !
    Reai a dreaq de nehalit, de nu ti-ar mai ajunge...
    Asta la vista beibi, gata, a zborat puiul cu ata ! S-a zis cu ciucalata moca si cu alte sporuri de astea smekeresti, de invartit sfarleaza la rece, pentru care ai primit banii de la caserie in seacose din alea cu fermoar, din rafie, de la Vuitton !
    Zeii fie cu noi. Cei multi si adevarati, cacum ar hi, de ezenplu, Domnu Don Curdileu Muci Mereu in Gara la Birtolomeu, cel mai vajnic volhovist in viata din istoria moderna si contemporana a coloniei noastre de boshimani.
    Ura.
    Viv la liberte ! Egalite si nedescrimine !

    RăspundețiȘtergere
  16. Laba Trista (care nu-i CEZAR)3 aprilie 2016 la 20:02

    Donald Tramp, viitorul presedinte al SU ale A:
    =================================================
    Eram o țară bogată cu o armată puternică și cu o capacitate teribilă în foarte multe aspecte. Nu mai suntem. Avem o armată care este foarte sărăcită. Avem un arsenal nuclear care este într-o stare foarte proastă. Nici nu mai știu dacă funcționează. Nu mai suntem aceeași țară, cred că sunteți de acord.

    http://www.cotidianul.ro/lumea-dupa-trump-o-lume-care-profita-de-o-tara-saraca-sua-278689/
    =========================================

    Iar pampleaca ala de Iulica Pula Mare(s) o abureste cu analize profunde, de genul "Avem aviatie in SMFA si in SMFN! Aviatia a zburat si zboara inca, destul de mut!"!
    Te-apuca durerile cacarii, cand s-apuca cate unul de asta, alde mucea asta de mai sus, de-a lustruit scaunele prin biroaiele esaloanelor, sa faca analize tematice !
    Auzi la limbricea, cica "aviatia zboara" ! Nu buei erectus, aviatia nu zboara, ci doar planeaza, asea intr-o nesfarsita la dolce farniente ! Mai ales aviatia de la SMFN !
    Doamne feri, de nu s-a umplut colonia de tolomaci !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  17. Pentru o analiza detaliata pe ..text !! (captura HUHU...)
    duminică, 3 aprilie 2016, 10:03:00 EEST
    byBzdWdp spunea...

    Mai Kish, daca pentru doi indivizi cu grade diferite se aplica ACELASI algoritm de calcul al pensiei si rezulta doua sume diferite, care e rationamentul de a limita celui cu grad mai mic suma rezultata, adica a-i confisca o parte din venit, altul decat o frustrare personala?
    Daca tie cu grad de maior iti iese o pensie oarecare dar depaseste pensia unui lt.col
    sa ti se aplice limitarea pentru a nu-l depasi sau aceasta masura sa se aplice doar pentru MM?
    Nu crezi ca pentru cei care au fost secretari de partid ar trebui sa li se ia dreptul la pensie definitiv?
    Poti sa dai exemple concrete din cele 9 tari "adevarate" unde se procedeaza in asa maniera?
    alpacin e una si aceasi persoana cu tine, pe cine dracu crezi ca aburesti.

    RăspundețiȘtergere
  18. Laba Trista (care nu-i CEZAR)4 aprilie 2016 la 17:27

    Dintr-o regretabila eroare de click, am nimerit pe ultimul numar al zearului Obositorul Militar, derect la pag. 1spe ! Cu o sete de informatie sora cu a camiloiului, din 2 tinpi si 3 miscari am si parcurs "articolul" despre procedura de recalcolare a PMS/ L223 promulgata+ OUG 57 publicata + L de modificare aprobata in senat !
    Intr-un chenar galben cu buline albastre, redactorul, ne explica, in detaliu, din ce se conpune BC. Stupoare ! Delir ! Auzi, dom'le, sa nu fie inclusa, distinct, si CV ciucalatei, pe care i-a dat-o patria mocca lu'Viurel Beobel MaKis, ca sa nu i se inmoaie mansa, pe timpul sedintelor beobe PCR pe hangar !
    Cata nesimtire ! Sau, macar, primele de rotit sfarleaza, la rece, sa fi fost incluse in BC, ca sa-i creasca si lui, acolo, de-un salam de vara, sireacu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)4 aprilie 2016 la 17:36

      PS: d-aia am iobit eo zearu asta, inca de pe bancili liceulu militar, cand il foloseam la cacastoare, la captusitul colacului, ca sa nu-mi hie frig la oIo, apoi, dupe ce am inceput sa-mi apar tara, kear cu pretul vetii, la captusitul galetii de gunoi, pen ca, pe vremurili alea, de trista amintire si de inaintare spre comunism, nu existau saci menajeri, ca acuma. Cand ii gasesti agatati prin toti pomii din fata blocului !
      Zeii fie cu noi !

      Ștergere
    2. Laba Trista (care nu-i CEZAR)4 aprilie 2016 la 17:41

      PS: de remarcat, pe prima pagina, aviatia despre care ne tot explica Iulica Pula Mare(s) ca ar exista prin SMFA si care, fenomenal, mai si zboara !
      Deci, mitul conf caruia SMFA s-ar hi metamorfozat in Clubul National de Aeromodelism "Minitehnicus", n-are suport !

      Ștergere
  19. Pe R..B(elita ) cenzurilii functioneaza non stop ..
    Mai mult ..si DEZINFORMAREA ..facuta de niste ageamii....
    Martor !
    ADMIN...da un singur exemplu unde ma leg eu de mama cuiva ca-i vie si ..sexy sau moarta !
    Daca nu publici aceasta cerinta a mea si daca nu dai exemplul cerut ..chiar ca nai pus-o cu mine ! ..-- comandant de arme intrunite ..!!

    RăspundețiȘtergere
  20. PS..DC..oricand si oriunde pot demonstra cu documente si oameni ..ca idiotul ala de se autointituleaza ..EU...nu a nimerit nici macar 0,1 %

    RăspundețiȘtergere
  21. Laba Trista (care nu-i CEZAR)5 aprilie 2016 la 18:19

    Ma doare la flocii din zona inghinala, de labagistul ala de gOlescu si de blogul lui ! Alt idiot infumurat, care le stie pe toate ! Tipul de smekeras de se pricepe si la fotbal, si la politica, si la tot ce inseamna armata, si la regalitate, si la calcule, si la tot ce misca-n lumea asta, insa, in ansamblul esentei, putzoiul nici nu stie bine ce-i cu el pe lumea asta ! Un fel de Baba Vanga in deruta !
    Sa-l intrebe cineva de ce s-a uskit smekereste din sistem, la o varsta atat de frageda, dupa ce, tarisoara asta a investit atata resursa in el, ca s-o apere, kear cu pretul vietii ! Si, sa-l mai intrebe cineva, de ce a keltuit ditamai banul public, ca sa faca nush ce cursuri de belit pula la urs, prin Jermanea, dupa care, revenind in patrie, a devenit cel mai de temut politist militar, in controalele nimicitoare de verificare a semnaturilor de intrare-iesire din condicele de prezenta pcc de la PC, precum si a etichetelor de pe supt intrerupatoare, cu "Lumina arde"!
    Alta pacoste, un fel de gargaragiul unitatii, un asa zis sfatuitor suprem, mai a dreaq decat frecangiul ala de scaune prin biroaiele esaloanelor, de-si zice Iulica Pula Mare(s) !
    Zeii fie cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  22. ..ca sa vezi ..toti de partea ..aviatiei ..care nu mai e !
    Pe ceilalti da-i in ...penisul (sa nu se strofoace Olescu!) ..nostru ..ca le ajunge ..chiar poate sa le si mai ia.!
    brava MaKYss...Barava ..!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Laba Trista (care nu-i CEZAR)6 aprilie 2016 la 19:28

    Huhurez Rez spunea...
    @viorell kis reporter la Camera Deputatilor

    Azi am participat la sedinta Comisiei de munca de la Camera deputatilor,de la ora 10 la 16,s-a lasat cu injurii si alte complimente,am luat si eu cuvantul de vreo doua ori,plus Dogaru, Pricina,C-dor Ciuca fostul comandant de la escadrila de avioane Hercules,genBalan, gen dep. Mircovici-toti de partea aviatiei,m-am contrat in direct cu seful de la sindicatul politistilor,Coarna si cu col Rosu de la Casa de pensii + cel de la DFC .Impotriva noastra au fost d-na Otilia Sava de la MApN si seful comisiei pentru munca din CDseful DFC si seful casei de pensii ,col Rosu,pentru aviatie nu s-a aprobat,ba au taiat si din amendamentele lui Mircovici referitoare la plata cu ora .Atunci ,noi grupul de la aviatie ne-am ridicat ostentativ si am parasit sala iar in dreptul televiziunilor le-am zis ca geaba incercam dreptate cu niste tradatori.Ordinele sunt date de sus,geaba ne zbatem ca pestele pe uscat! Discutiile vor continua ,martea viitoare (12.04) in comisia de finante si cea a MApN

    marți, 5 aprilie 2016, 21:24:00 EEST
    ==============================================
    In linba romaneste se keama, mai pe scurt, ca sa nu plictisesc cititorii, MUIE !
    Asta la vista, beibi !
    S-a dus dreaq ciucalata si sporul de invartit morisca, la rece, in dosul hangarului !
    Las ca si asa aveti niste pensii hiperastronomice, in comparatie cu un tilicar pifan, etc ! Ati fost platiti, in activitate, ca niste nababi, plus alte smekerii ca sa nu va stresati, plus ciucalata si alte cele !
    Gata ! Egalite, nedescrimine, fraternite ! Fiecare recalcolat dupa functia din stat, plus sporurile universal valabile !
    Auzi fraticule, s-a dus burdihanosul osanzos la cersit, ca moare de foame !
    Buei Viurele Beobele, macar ti-ai schimbat nadragii ? Ori tot cu aia de la promotie, de la tinuta de ceremonie si cu pantofii aia cu gaurele, re-re-resapati, ai fost !
    Re-ai al dreaq de nehalit !

    RăspundețiȘtergere
  24. Laba Trista (care nu-i CEZAR)6 aprilie 2016 la 19:42

    Viorel Kis spunea...
    ***Huhurez ,nu am pretentia sa publici aceasta interventie ci iti cer,doar sa stergi ce spune aceasta scursura umana numita cezar/balegar.
    ====================================
    Pai de ce, bre Viurele Beobele, sa stearga ?
    Uite ca, dupa ce a citit cu mare atentie comentariul, Cufurez a achiesat intrutotul la acest pdv. Asa ca, nu l-a sters.
    Ce, ti-e rusine ca ai fost secretar general beobe PCR IPI UTC si, prin cumul, vanator-gazator de Colorado, pe nesfarsitele lanuri de barabuli ale patriei ?

    RăspundețiȘtergere
  25. Laba Trista (care nu-i CEZAR)6 aprilie 2016 la 19:53

    Alt idiot, care instiga, ca o curva drogata, la cenzura !
    Macar, nehalitul ala de Viurel Beobel MaKis, cat a fost in activitate, stia sa-si gaseasca singur mansa ! Idiotul asta de-si zice Iulica Pula Mare(s), de-a frecat toata viata scaunele din biroaiele esaloanelor, avea o singura grija, cand il trimeteau sefii sa verifice izmenele de la stoc, ca sa mai scape de duhoarea lui, si anume, unde-i popota unitatii !!!
    Intrebati-l, de nu va vine a crede ! De aici, ascultand fel de fel de povesti vanatoresti, la cate un spritz lung de vara, da impresia ca le cunoaste pe toate si ca stapaneste fenomenul militar, ca nimeni altul !
    Stapaneste o pula ! Hibridul asta nici nu stie bine ce-i cu el !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)6 aprilie 2016 la 19:55

      Iulian Mares spunea...
      Huhurez

      Te rog insistent sa stergi si blochezi pe Cezar pt ca jigneste nepermis.
      Ia comentarii din R 26500 si poteaza trunchiat.
      Aviatia planeaza...a SMFN...etc.
      Nu stie si nu este la zi.
      Pot spune doar...si intre urechi...ce-i mai placea! Eu sunt deranjat de prostia unui neica nimeni in drum!

      marți, 5 aprilie 2016, 11:30:00 EEST
      ===============================================
      Ce sa mai zici !

      Ștergere
    2. Laba Trista (care nu-i CEZAR)6 aprilie 2016 la 19:59

      PS: am explicat mai sus, la capitolul Viurel Beobel MaKis, caCufurez isi insuseste temeinic anumite comentarii, si nu pune botul la toate ragaielile, ale unora care se oripileaza pana la sange, cand li se sifoneaza muianul.

      Ștergere
  26. Eu mi-am facut datoria..amindicat sursa - By L.T.- dar ti-ai gasit cu narojii...hi..hi...cica-i doar Cezar fapt care pe mine ma umple de mandrie hacade4mica ....
    PS. se pare ca biciul inrosit a lui L.T....ii frige tare pe martafoiii.....

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!