Google Website Translator Gadget

luni, 7 martie 2016

Ionel Tudorache - La Chilia-n port

Pentru toti ,,PIETARII"  ca ,,E" si ei ...oameni si ..colegi ..!!!

5 comentarii:

  1. Cornelus ..sper ca ..aritmetica iti mai functioneaz..ca literatura ti-au facut-o necazurile ..praf..!
    Spuneai ceva de izolare ????
    Ia fa o adunare -impartire simpla :in piata ..cam 1000 de parliti (daca zice Romania Tv..insemneaza ca sigur au fost vreo 600..ca postul asta nu minte ..nu manipuleaza !!) Si acum ..avem urmatoarele Forte civice anuntate .. CFR..pensionari si salariati ;pensionari civili ;.medici , profesori ..copii de la gradii si SSCMD..
    Cati crezi ca au pus botul (in afara de buimacul Mares-al )..de la SSCMD..??
    Eu nu dau mai multi de UNA SUTA INDIVIZI...deci cu astia esti Tu si Mares-alul ..
    Securista Monica ..nu se pune ..fata era cu ..treaba ....
    CU CEILALTI SUNT EU ..L.T ...etc ...parol ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca l-ati recunoscut ..pe ICEPARUL ...!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mitingul din 6 Martie – nu mai are nici un haz
    Scris de Marin Neacsu


    A trecut şi marele- şi cred şi ultimul- miting ultimativ organizat de deja istoricul lider sindical Dogaru, preşedintele unui la fel de istoric sindicat, care acum câţiva ani avea oarece putere, dar acuma mai are doar vorbe umflate de liderul său.
    După semieşecul din 24 Ianuarie, când totuşi au participat ceva mai mulţi oameni, culmea, mai mulţi din afara sindicatului, pe 6 martie Dogaru şi odată cu el mişcarea “sindicală” militară a arătat adevărata valoare, implicare, sprijin şi forţă de care se bucură orice activitate protestatară a rezerviştilor, dar mai ales a lui Dogaru.
    Deşi era clar încă din 24 Ianuarie că Dogaru nu mai poate apărea în faţa rezerviştilor pentru că aceştia nu mai vor să fie confundaţi cu el, deci nu vor să se compromită, acesta – bineînţeles dirijat de cei care i-au înlesnit şi facilitat activitatea”sindicală” – a continuat să se exhibiţioneze, în speranţa că noile slogane şi presupusele idealuri şi strigăte îi vor aduce mai multă sau îi vor readuce popularitatea de odinioară. Din nou s-a acoperit de derizoriu, din nou a arătat că este doar o gogoaşă umflată care pluteşte prin ulei după cum arde focul. De fapt această gogoaşă este deja arsă şi nu o mai consumă nimeni după atâtea “reîncălziri” inutile.
    De ce a eşuat Dogaru din nou şi cred că şi definitiv?
    Pentru că :
    1. Nu a fost niciodată un real reprezentant al militarilor, nu a fost niciodată un adevărat militar, el este un precursor al lui Onţanu, chiar dacă –din ghinion- nu a ajuns general, pentru că a ajuns militar ca şi Onţanu, pe linie de partid, sprijinit de un socru prieten şi coleg al lui Ilie Ceauşescu. Din cauza asta nu a fost nici simpatizat şi nici respectat de adevăraţii militari, a fost doar urmat din disperare în perioada în care alţi militari nu au avut nici tupeul, nici sprijinul ascuns pe care il avea el dar nici sarcinile pe care le-a avut el pentru a mima revolta şi lupta împotriva “sistemului”; In cuiul catarii de Neacsu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Iulian Mares7 martie 2016, 16:43

    Duminica, personal am vorbit cu Pricina, despre un mars pe trotuar, pe la ambasadele NATO, cu stationare 10-15 minute! A zis ca vorbeste cu Dogaru si a ramas asa....Pacat!
    -----------------------------------------------
    Bate un vant rece ..din balta /
    La guvern in ..poarta..
    Mares-alul striga tare..
    Fratilor ..pe trotuare ..!!!
    Pricina ..cel ofuscat
    Chioras priveste ..si scuipa :
    Mares-ale ..pass...!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Esti dus rau!....sanse de insanatosire 0%!
    Brutus

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!