Google Website Translator Gadget

miercuri, 6 aprilie 2016


ȘTIRE BOMBĂ! Dosarul Revoluției va fi redeschis. Se vor face face cercetări pentru genocid

Bogdan Licu, Procurorul General interimar, a anunțat că Dosarul revoluției a fost redeschis. Licu susține că închiderea acestora de către procurorii militari a fost „neteimeinică și nelegală”.
Bogdan Licu a dispus redeschiderea urmăririi penale în dosarul Revoluției, care fusese clasat pe 14 octombrie 2015 de Parchetul Militar.
„Am decis această măsură deoarece am observat că au fost cercetari incomplete, date și documente esențiale, aspecte care au dus la decizii eronate și la o greșita încadrare juridică. În acest mod, rezulta că nu a existat o recuperare referitoare la aspectele faptelor din decembrie 1989. Desi SRI a întocmit un document amplu, acesta nu se gasește în dosarul urmăririi penale. De asemenea, nu au fost făcute demersuri în vederea scoaterii unor arhive de la MaPN. Spre exemplu, în cele mai multe dintre cazurile de deces al unor persoane nu s-au făcut autopsii. Nu a fost recuperată muniția cu care s-a tras. Puținele expertize balistice au scos la iveala doar muniția și tipul de arma folosite, dar nu și persoanele care au tras”, a  declarat Licu.
Evenimentele din decembrie 1989 au avut ca rezultat decesul a 709 persoane, rănirea a 1.855 de persoane prin împușcare, rănirea a 343 de persoane în alte împrejurări și reținerea a 924 de persoane.
Asociația 21 Decembrie și peste 100 de victime și urmași ai celor care au avut de suferit în decembrie 1989 au atacat la Înalta Curte de Casație și Justiție decizia procurorilor militari de închidere a dosarului. Pe 22 ianuarie 2016, judecătorii de la instanța supremă au respins plângerea depusă de Asociația 21 Decembrie 1989, însă alte zeci de plângeri asemănătoare se aflau pe rolul instanței.
sursa: activenews.ro

7 comentarii:

  1. Laba Trista (care nu-i CEZAR)7 aprilie 2016 la 13:58

    Se vede clar, din poza, cine a tras in noi, 16-22 ! Auzi dom'le, sa nimicesti terolistii cu metralera de pe tanc, de 12 virgula cat dreacu are calibrul !
    Eo cred ca e destul de clar cine i-a asasinat si pe Trosca si ai lui, ori cine i-a facut chisalita si pe cei chemati la Otopeni, si bla-bla si asa mai departe, ca s-au scris mii de pagini si de comentarii, pe tema asta !
    Neclar este cu procurorii astia, de zice seful lor ca au manarit dosarele ! Iar daca au comis o ilegalitate, asa cum zice seful lor, n-ar treboi tunsi zero si futati oleaca la gaoz ? Ori, la ei, nu se pune, ca e potere in stat si face ce vrea moushkiu lor !
    Zic si eo, na ! Ca, pe mine, cand m-o prins fumand in buda, in LM, m-o si tuns zero ! Plus ca m-au dat in gat si la babaci, de ierea sa-mi indoaie carma al batran. Si n-am manarit dosare, cu zeci de crime si asasinate, ca astia !
    Iar in scoala, numa ca l-am bagat in zda ma-sii, pe grada, din formatie, fara aprobare, am furat o noapte pe tambal, plus un punct la comportare ostaseasca !
    Deci, cam asta e neclar. Plus ca, la fel de neclar, este de ce trebo sa mai avem noi ditamai structurile de procurori militari. Ce mai procureaza ei, in afara de salarii de te doare bila si pensii de pensii, de faci galbenare pe loc, daca vezi un copon a unuia dintre harharii astia ? Ca, tilicari pula, dezertari ciuciu, popote canci, ca sa mai sterpelesti cate un salam de vara, gheazeuri nexam, ca sa mai sustragi cate un purcelus de lapte, pentru seful al mare, prin metoda Zisul-Hoprea, si tot asa.
    Poate aflam si noi cate ceva maret, oficial, pana dam coltul, despre mareata Rascolutie din 89 !
    Zeii fie cu noi !
    Vae victis, hae sictiris !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac revolutionarii..cum fac corp comun cu fearele tancului si cum asista infrigurati si patrunsi de admiratie ..la nimicirea ..terolistilor !
    Amu ..urla pe unde apuca ..cine a tras in noi si inainte si dupa "22 !!
    "Zeii fie cu noi !
    Vae victis, hae sictiris !"

    RăspundețiȘtergere
  3. Laba Trista (care nu-i CEZAR)7 aprilie 2016 la 17:09

    Comisia pentru industrii si servis din camera deportatilor a avizat favorabil introducerea ormatoarelor sporuri si prime in BC a PMS/L223/OUG57/Plx82:
    -sporul de morisca turboreactoare
    -prima de catapultare la sol
    -spoorul de ciucalata mocca pentru manuirea controlata a mansei
    sporul de secretar beobe PCR pe hangar
    Totodata, in BC va fi inclusa si CV orelor de IPI PCR-UTC pe elicopter.
    Desteapta comisia asta, "pentru industrii", numa ca ar cam treboi sa-si actoalizeze denumirea, intrucat, pula industrii prin colonia asta ! Noroc ca, de servicii, nu ducem lipsa. In special de cele de paznici prin moluri si farmacii, de servisuri auto la fiecare colt de strada si de agenti de promovare produse. Aia de te imbie prin magazine sa le cumperi salamul, ori cascaveaua, frumos taiate-n 18, cat zarurile de barbut !
    Ai di capul nost !
    Viureleeeee, Beobeleeee, scoala de te KISa baaaa, ca-i de bine ! Ti-o maresc astia, ca prea o ai flescaita !

    RăspundețiȘtergere
  4. Laba Trista (care nu-i CEZAR)7 aprilie 2016 la 20:15

    Si Comisea pentru Tehnomagia Informatiilor a dat aviz favorabil pentru introducerea CV ciucalatei in BC a PMS/L223/OUG57/Plx82, cu modificarile si completarile ulterioare si fara de sfarsit, in vecii vecilor, AMIN !
    Las ca face Zdrongaru, din nou, un miting nimicitor, si-i fugareste si pe astia, de imput aerul prin Casa Poporului, ca si pe tehnoretardati !
    URA !
    Traeasca !
    Vae victis, hae sictiris !
    Zeii fie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Laba Trista (care nu-i CEZAR)8 aprilie 2016 la 08:37

    Melodia anului: PULA, PULA, cu Sabrina Bruna !
    Pentru Viurel Beobel MaKis si-ale lui sporuri de rasucit morisca in dosul hangarului si de ciucalata mocca, avem o dedicatie speciala, o varianta foarte simpatica a faimosului slagar !

    Ia Viurele: www.youtube.com/watch?v=Bp1DIP0X3Ic


    RăspundețiȘtergere
  6. Bis Pula ..Pula ..Pulaaaa...CV..ciuKalatei Moca data de popor !
    Pula Pula .Pulaaaa..si marirea Punctuli la 45 %....
    Sabrina Bruna ..BISSSS....!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Prostanacule, mi-e mila de tine. Iti prezic sa sfarsesti,cat de curand, intr-un sanatoriu!Da-i Doamne dupa sufletul lui cel negru ca smoala! AMIN!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!