Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 19 noiembrie 2016

AGILIS” (TBT 8×8) Fabricat in Romania de catre Romania Military Land Systems

„AGILIS” (TBT 8×8) Fabricat in Romania de catre Romania Military Land Systems

saur-2
SAUR 2 a murit, traiasca AGILIS!
Asadar un transportor blindat 8×8, cu drive-lineul de la Rheinmetall (si alte tehnologii dezvoltate de consortiul german care fabrica Boxer IFV 8×8), carcasa si solutii de protectie romanesti…restul chiar nu mai stiu.
Ce stiu insa absolut sigur este ca noul TBT 8×8 romanesc „Agilis” va fi un transportor blindat amfibiu, asta inseamna ca nu va ajunge nici macar aproape de masa „varului” sau neamt – 34 tone.
Transportorul va fi unul dezvoltat de catre compania (joint-venture) – Romania Military Land Systems (nu-i asa ca suna macar frumos?!), iar MApNul va semna un contract de achizitie cu noua companie pentru noul transportor.
Romania Military Land Systems are ca actionari in proportie egala (50%-50%) UM Moreni si Rheinmetall. Astfel o parte din UM Moreni va forma noua companie RMLS, iar restul se va transforma in Centru National de Mentenanta pentru toate vehiculele blindate pe roti ale MApN: 8×8, 4×4.
Deocamdata cam acesta ar fi planul, se lucreaza pe repede inainte pentru definitivarea actelor si asteptam infiintarea oficiala a noii companii, apoi contractul cu MApN, pana atunci haideti sa nu deschidem sticla de sampanie.
Nu inca.
PS – Nemtii si Moreniul m-au sunat deja si mi-au oferit doi covrigi si un iaurt pentru dreptul de folosire a numelui de „Romania Military” dar io, incoruptibil cum ma stiti, am refuzat iaurtul si covrigii, am cerut si eu macar un TAB 4×4 cand s-o face si ala, sa nu ma mai sperie asigurarea, ca ce sa-ti faca unu’ cu BMWul inmatriculat in Bulgaria daca tu ai un TAB 4×4?! 🙂 🙂
Dumnezeu sa ne ajute sa ne iasa de data aceasta!

53 de comentarii:

  1. Blogul Armys inchis !
    Cezar cazut la datorie
    In gaura extrem de rotunda !

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand iesi din gaura extrem de rotunda.
    Si faci un dud
    Mai discutam.
    Blogul ramane inchis.
    Comentariile mele pot fi citite
    Orizont Rosu. Blog.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rectificare
    Faci un dus !
    Mirosi nasol !
    La figurat si mai ales
    La propriu !

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cititi comentariul eliminat
    Robert Horvath Deva Blog.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hop, hop, hop, Cezar Muci pe faţă să i-o dăm la ceok!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. La revedere tuturor.!
    Femei in uniforma sau desbracate.
    Nu pot lupta impotriva cenzurii.


    RăspundețiȘtergere
  9. ATENTIE TILICARI !
    Haznaua de la Cufurez blog s-a umplut de fecale si s-a inchis !
    Pentru cei apasati de pantecaraie cufurabila, indeosebi "putorile" de la Ministerul Dezbinarii Nationale, facem precizarea ca pot utiliza alte cacastori virtuale, pentru a defeca materialul fecaloid din intestine !
    Zeii hie cu noi !
    Vai de cei invinsi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a ramas deschisa cacastoarea publica regalista de la potecarul. Pe cine il apuca, poate utiliza, doar pe baza de aprobare, haznaua de "elita" a giolescului !
      Zeii hie cu noi !

      Ștergere
    2. ..iar MaKak si MaKak...pi blogul lui ..expirat ..!!

      Ștergere
  10. Cica au inceput sa ne-o bage astia de la CPS ! Abea astept ca sa me-o bage astia, ca sa ma duc s-o scot !
    Zeii hie cu noi, vai de cei invinsi MaKis !

    RăspundețiȘtergere
  11. MaKiss...ii la ..cur..tea regala din GB...sa prezinte oftica lui!
    Corespondenta se tine prin m-Alul ..o alta lipitoare ...gonflata ..!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Razboi total, dupa ce libidinosul ala de meletean securistoid ce-si zice Cufurez, un demn urmas al altui mosneag imbacsit, de aceeasi sorginte meleteano-securistoida, intitula Pulano 10 Lupus intercraci, unde aveai dreptul doar sa taci, i-a intitulat pe tilicarii de la aparare "putori"!
    Ce urat, cat de inuman, sa-ti faci camarazii putori !
    Hai, daca s-ar fi referit, sa zicem, punctual, la 1, 2 sau 3 tilicari, care au frecat-o la rece mai tot timpul prin cele biroaie, ca sa prinda sporurile de radiatii de la neon si de locrari de exceptie, cacum ar hi belitul pulii la urs, hai, parca mai ierea de inteles ! Dar asa, sa ai topeul sa zici ca unul ca Iulica Pula Mare(s) ar hi o putoare...blasfemie, blasfemie !
    Ioi, ce m-am ras cu aceasta okaze ! Ca pe vremurili de vesela amintire, cand ne-o trageam toti pe la dinti, la liber, pe blogul de Mehedinti. Bineinteles, si asta tot al unui meletean sef de parnaie !
    Doamne feri !
    Zeii hie cu noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai să trăieşti buei PMT! Îmi pare rău că nu ne mai putem întîlni virtual cecît pe blogul maimucei de Czar, blog care pute-a homo şi căcat din Săt Mar în Calafat! Şi HUOOOP, HUOOP, HUOOP, Cezar/Petre-o ea la ceok!

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  16. iceparu26 noiembrie 2016, 17:05

    Va spun cu siguranta de 100% ca toata aceasta aiureala este "opera" cadristilor adica actualii de la resurse umane in cardasie cu consilierii juridici si cei din Directia financiara.Astia dupa 2009 si-au asigurat sporuri fara numar pe care nu s-au sfiit sa le introduca in metodologia de calcul .Asa se face ca un cadrist ,LT.col,fost topogeodez , ofiter cu evidenta hartilor iar in ultimi ani cadrist are pensie de 7500 lei iar fostul lui comandant de unitate topogeodezie,colonel inginer,pensionat in 2002 are infinit mai putin.
    Dati-le naibii de diferente.Daca nu ne luptam ca aceste tampenii sa fie anulate iar criteriul la functie egala si vechime egala pensie egala iar picam de papagali.De data aceasta suntem mult mai multi care suntem in pierdere.Daca se anuleaza cuantumul cel mai favorabil,ceeace este foarte posibil ne-am ars.
    Nea Ionele@Concluzia generala.Cu cat omul este mai in varsta cu atat pensia devine mai mica.Acum s-a mers pe principiul "cine imparte ,parte isi face".Daca pagubitii,si nu sunt putini nu fac scandal asa ramanem.Urmeaza alegeri.Daca nu folosim momentul ramanem de fazani pe veci.Multa sanatate.
    ============================================

    Ati futat-o'n fericire ! Ati vrut, musai, copon kaki, nu ? Na, aveti amu onoare si demnitate pe vericalitate, cat sa va iasa si pe gaoz ! Iar lui Viurel Beobel Pecerel MaKis, inclusiv pe nari sa-i iasa, cu tot cu ciucalata ! Or sa va rada in nas, astia de se pensioneaza de acum inainte, cu fel de fel de sporuri de belit pula la urs, inventate in functie de cum evolueaza anotimpurile prin Romanistan !
    Era un slagar celebru pe ici sea, PULA, PULA se numea !
    Las'ca or sa ne-o traga, in curand, astia de se fac ca guverneaza prin gubernia asta, de o sa merjem cracanati, pan'ne-o canta al cu goarna stingerea, la locul cu verdeata !
    Ioi !
    Zeii hie cu noi, vai de cei invinsi !

    Viureleeeee,
    Beobeleeeee !!!
    Haidi mo shukarule acasa, nu mai bantui prin regat, ca-i prapadul cat marele canion amerloc, cu ce-au putut sa-ti faca bagabontii din decizie, mo ! Haidi mo, manca-ne-ai stromeleagul sa ni-l suji !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: si, Viureleeee, Beobeleeee, vezi ca pana si i ceparu asta, prost ca paru, militeaza feroce pentru interzicerea cv ciucalatei in bc ! Adica, tu sef beobe, el sef beobe, tu capitan comandor, el lent colonel- amandoi penzie la fel, ce pula voastra, nu ? Mie mi se pare corect

      Ștergere
  17. Alt prostovan, care bantuie prin niste haznale virtuale, intitulate bloguri, care mai are si ifose de tipul "stapanul inelelor"! In esenta, PUTOAREA, e un semianalfabet, care, pe timpul cat a impins aerul cu keptul pe holurile comandamentelor, a prin o ideie de colo, o stire de colo, o barfa de dincolo, pe care, acusica, le vinde si el pe unde apuca, arogandu-si un profil de mare scula de bascula !
    Eote la prostea:
    ============================
    Iulian Mares26 noiembrie 2016, 15:59
    Cum sq execute silit fara hotarare juridica definitiva? Astia nu recupereaza banii furati de politicieni si excrocii lor si sar pe un pensionar?
    Inteleg ca ati castigar in instanta....
    Scoateti mereu toti bsnii de pe card!

    ==============================================

    Aoleooo, manca-ne-ai hotararea "juridica" sa ne-o freci de "eXcroc" ce esti !
    Buei pulete, pe la inceputuri, cand ai inceput sa imputi virtualul cu ineptii si curinpupisme, am crezul ca nu prea le bunghesti la clape ! Da', bag sama, ca tu esti varza de-a binelea, buei !
    Ai di capul nost, pe mainile cui au ajuns structurili de conduciri ale falnicei noastre ostiri ! Dotoreeee, cine plm te-a instruit bre ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Iubite Cezare , vorbesc frumos fiindca nu vreau sa ma faca politaii labil psihic. Iti atrag atentia ca @ Huhu rezea a spus ca tu ai dreptate cand ma caracterizezi drept labil psihic, izolat etc. Doresc sa va atrag atentia ca aceste postari au fost copiate si imi rezerv dreptul sa va dau in judecata. Incepand cu ziua de luni voi depune plangere penala pentru defaimare si etc..... Ia legatura cu marele jurist si astept scuze oficiale postate pe bloguri. Eu nu mi-am permis sa va jignesc .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne feri ! Buei Piticutzu, pai tu dupa militianul ala damblagit de CufuRez te iei ? Aaaaaa, ca esti tu oleaca psiho-coco-sisi la mansarda, asta-i altceva, insa nu inseamna ca te-au adus in halul asta nici Cezarica Maimucea Muci pe kept, nici Ciuciu Rezea sectoristu' si nici altcineva !
      Cat despre planjerea penala de luni, scuze oficiale, bla-bla, chiar ca m-am ingalbenit la curul izmenelor, de cat m-am hurducat de ras ! Sa-mi sara fortonasele, buei, de-atata cat m-am ras !
      De unde plm tot apareti, buei simpaticilor, care sunteti ?
      Zeii hie cu noi, vai de cei invinsi !
      Lasa-l dreaq pe Cezarula, ori pe libidinoasa aia securistoida si focuseaza-te cu amenintarile si lupta de clasa pe astia de ti-au hacuit decizia !
      Ioi, zau dake nu v-ati tampit de-a binelea ! Unii dintre voi, ca unii erau tampiti de la inceputuri !

      Ștergere
    2. Hi..hi...eu nu am zis ....!!!

      Ștergere
  19. PS..Micutzule ...bine ai mai trecut pe la blogul meu ..sper sa o faci mai des..
    Mai lasa si tu nu ne trage in ..tapa asa una doua ...ca..
    Frunza verde magheran ,
    Cand eram io ..laberal ...!!

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca dai si tu o bere mai trec mai nea Cezarel.
    Laba trista asta nu le are cu glumitele ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-ai speriat omule ...dupa cum te-ai prezentat asa ...gata gata sa ne bagi pe tava ..justitiei independente si impartiale ..!!

      Ștergere
  21. Buei, da incrancenati mai e unii ! De parca nu ne-am fi oscat la fel ciorachii, prin cele oscatoare de la capatul holulu, de dadeau plantoanili okii peste cap, cand intrau in camera de gazare, ca sa predea-primeasca bocancii imputiti ai puletilor !
    Mai usor bre, ca si asa, in lumea asta prost facuta- cacatii fut, in loc sa puta ! Nu de alta, da sa nu va treziti infurtunat, ca frun saiborg, doamne feri !

    RăspundețiȘtergere
  22. Propun schimbarea numelui
    Un blog militar a devenit un blog onanist
    Condus de un labagiu trist
    Si un administrator fara de Pula.
    O alta solutie
    Ar fi inchiderea mult asteptata
    A acstui blog de tot
    Rahatul si
    Cacarea lumii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite si prostovanul din USA...adicalea RH+
      Bai aici vezi bine ca dai peste scrieri alese !
      Ori te integrezi in actul de inalta cultura ...ori pa ..!!

      Ștergere
    2. PS....si cum mai este ciorbita de oase care ti-o da primaria din ...Nuyork city..??

      Ștergere
  23. Eote buey si la al nost Cur de Leu Muci Mereu in gara la Birto Lomeu ! De cand s-a lasat de drinkuit Alb 50 "Adio Mama", parke a devenit mai intelept !
    Ia, ia, la Domnul CurLeone:

    =========================================
    Doru Serban27 noiembrie 2016, 07:30
    @ionel boerean
    Nu va suparati! Ati scris deja de 4X "neindreptatiti" in loc de "nedreptatiti" in postari diferite....sunt de acord cu dvs....dar ati schimbat TOTAL sensul unui text dealtfel corect.Inca o data nu va suparati! Eu va inteleg perfect,dar altii??...si nu cei dintre noi ci "altii"
    PS Asa-i limba RO...o litera poa' sa schimbe totul

    ===============================================================
    Pai, buei pulete, inke n-a trecut mult de cand ne chinuiam, zilnic zi si noapte, sa-ti corectam ineptiile, pana de-am ajuns sa ne lasam pagubasi, cu tontii ! Acusica sea, de la paznic de gaini bete la "Codlea Cichen Co " ai devenit un fel de Jebeleanu in mizerie ! Ba ca unul ii tot da cu "monstra", ba ca altul o tot fute cu "neindreptateala", ba ca bla-bla !
    Lasa-l buei pe nea Ionica Bojerean, macar omul nu se sparge-n fel de fel de figuri, ca Iulica Pula Mare(s) ala, de ne tot explica el, in fel si chip, care-i influenta razelor de luna, asupra galosilor de guma !
    Ce dreacu bre, omul e contemporan cu Gheorghiu Dej, provenit prin filiera de partid, din randul clasei muncitoresti ! Adica din randul alora care-ti rupeau carandasul, daca-i puneai sa se semneze pe o zdelca !
    Ce imprese ai buei, ca toti e talentati si dastepti ca domnu'Viurel Beobel MaKis, care, atunci cand nu ne trimite proza dramatica la publicare, ne trimite, de prin cele tari, poezii alese ?
    Mai lasa si tu de la tine, ca intelege lumea despre ce e vorba !
    Ai di plm, zeii hie cu noi ! Vai de cei invinsi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Azi am participat la parastasul de saijde zile a blogului de Mehedinti, unde ne-o dadeam toti pe la dinti !
    Zeii sa-l aibe in paza si sa ne iarte noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri !

    Pese: Aștept învierea morților și viața veacului ce va veni.
    HAMIN !

    RăspundețiȘtergere
  25. Iacaca vine o noo minivacanta : sen Endriu-liber, 1 dec-liber, 2 dec-pomana guvernamentala, 3 si 4 liber de la Al de Sus ! Ce viata bre ! Nu ca pe vremea mea, cand ierea doar fro 3-4 libere d-alea muncitoresti, pe un an intreg ! In rest, abea asteptam sa ne-aprobe seful sereleul, in duminica cu sot, ca sa pot cercola cu Dacea mea Chiu 7 ! Asta, daca nu prindeam dreaq fro campanie la barabuli, ori cucuruz, de plecam pe la inceputul lu sectembre si mai veneam...cand isi mai aduceau aminte de mine, aia de impingeau aerul cu keptul, prin comandamentul unitatii !
    Da, daca stau bine sa ma gandesc, mai bine asa, ca tot nu se mai produce plusvaloare pe nicarilea, in gubernia asta ! Acusica, cine nu-i pe multinationale, ori e paznic la mol, ori face politica in interes national !
    Ce fabrici, ce ozine, ce macareale rad in soare...

    RăspundețiȘtergere
  26. Laba Trista are talent
    La luat in mina.
    Repet
    Onanismul trebuie interzis in armata
    Prin regulamentul militar.
    Labagii pensionari trebuie sa primeasca
    O pensie redusa.

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  28. Sunt convins ca melancolicul
    Labagiu
    Stie sa traga apa !
    Foloseste periuta de dinti
    Etc.
    Are chiar simtul umorului
    Tu nu
    Si Nu!

    RăspundețiȘtergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  32. Femeile fug de voi
    Ca de dracu
    Din motivele arhi cunoscute
    Plus pensie....mica !

    RăspundețiȘtergere
  33. Ramin doar cititoarele
    Cu sanii lasari
    Si nefutute de nimeni !

    RăspundețiȘtergere
  34. Buna dimineata ! Ai di plm, ear e luni !
    Si ce doruri m-or apocat dupa al nost Viurea MaKis...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MaKiss ..transmite lu m-alul pe UUUSSS..ca reghina ..il tine la ..poarta !
      Boul s-a dus cu Volvoil cu ..coviltir ..
      Tot prastul stie ca babatia merge cu caruta ..fara coviltir..
      Ce insemneaza sa nu ai habar de codul bunelor maniere si uzantelor diplmatoide ...!!~
      Offf...MaKiss..toti stim ca esti ...dar esti al nostru ..credeam ca rezolvi ....macar cu CiuKalata in BC...

      Ștergere
  35. Stiri pe surse
    ============================
    De la 1 ianoare se indexeaza penziile cu 5 la 100. Pentru tilicarii cu penziile futate de zguvernul PeNeLeSeDe, se vor indexa recalcolatele !!!
    Uuuupsss !

    loati si lincul: https://www.pensii -milit/futati//belit mandravela-1 ian 17

    =============================
    Zeii hie cu noi, vai de cei invinsi !

    RăspundețiȘtergere
  36. Ioi !
    Doamne feri !

    =================================
    luni, 28 noiembrie 2016
    COMUNICAT
    In atentia rezervistilor M.Ap.N. care au primit noile decizii de recalculare

    Doamnelor si domnilor,

    Din discutiile purtate in ziua de 28.11.2016 cu directorul Casei Sectoriale de Pensii a M.Ap.N. a rezultat faptul ca toti aceia dintre dvs. care ati primit deja noile decizii si pensia marita, fara a primi si diferentele aferente pe lunile ianuarie – octombrie 2016, acestea vor fi date in luna decembrie a.c.
    In orice situatie, indiferent ca prin noua decizie pensiile cresc ori scad, contestatia trebuie facuta, deoarece OUG nr. 57/2015 va fi abrogata prin aparitia unei noi OUG privind salarizarea pe 2017. Speram ca domnul Ciolos sa aiba atata minte de data aceasta incat sa nu mai accepte strecurarea, intr-o ordonanta privind salarizarea bugetarilor, un articol – ordonanta care sa distruga pensiile militarilor.

    Honor et patria! Vae victis!
    Presedintele S.C.M.D.

    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    =========================================================

    Deci, la cine le-or bagat in +, trai nineaca ! Iar la cine le-or bagat in -, pula, pula, pula ! Iar la cine nu le-or bagat nika, tot pe loc, pe loc, pe loc...
    Insa, cel mai mult m-am ras la kestea cu domnul Ciolos si mintea lui !
    Viureleeee, Beobeleeee, haidi mo shukarule acas, ca te caota postasu'ca sa-ti bage CV ciucalatei pe copon !

    RăspundețiȘtergere
  37. O SCRISOARE EXPLOZIVA A UNUI GRUP
    DE OFITERI SIE !
    UN CLAN SECURIST TIGANESC LA CONDUSEREA SIE !

    AȘA-ZISA DEMOCRATIZARE A ROMÂNIEI INCLUDEA EPURAREA CLANURILOR SECURISTE, TIGANESTI INFILTRATE ÎN PRINCIPALELE SERVICII DE INFORMAȚII ALE ȚĂRII. VECHII OFIȚERI DE SECURITATE AFLAȚI ÎNCĂ LA HĂȚURILE SERVICIULUI DE INFORMAȚII EXTERNE (SIE), CA SILVIU PREDOIU, MARCEL ALEXANDRU, MARIN VÂLCEA, VASILE SARCĂ, NICOLAE VINTILESCU, GRIGORE ISTRATE Ș.A., ACTIVAU ÎMPOTRIVA OCCIDENTULUI ÎNCĂ DE PE VREMEA DICTATORULUI NICOLAE CEAUȘESCU. INTRAREA ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ ȘI ÎN NATO PRESUPUNEA TRECEREA ÎN REZERVĂ A DINOZAURILOR COMUNIŞTI CARE LUCRASERĂ ȘI PENTRU STRUCTURILE TRATATULUI DE LA VARȘOVIA. MAI TOTI AU ORIGINE TIGANEASCA SAU PROVIN DIN LUMPENII MAHALALELOR


    CEL MAI BUN EXEMPLU ÎN ACEST SENS ESTE ACTUALUL PRIM-ADJUNCT AL DIRECTORULUI SERVICIULUI DE INFORMAȚII EXTERNE, GENERALUL SILVIU PREDOIU, UN SECURIST AL ROM , METAMORFOZAT ÎN ZÂNA BUNĂ A DEMOCRATIEI EXTREM DE ORIGINALE.
    AFTSTOPPIN. CONFORM ANUARULUI DIPLOMATIC ȘI CONSULAR AL ROMÂNIEI EDITAT DE MAE, EDIȚIA 1993-1994, GENERALUL DE BRIGADĂ SILVIU PREDOIU S-A NĂSCUT PE 5 AUGUST 1958 LA BUCUREŞTI. SURSE DIN CADRUL SERVICIULUI DE INFORMAȚII EXTERNE SUSȚIN CĂ GENERALUL PREDOIU MINTE, ÎNCERCÂND SĂ-ȘI ASCUNDĂ ORIGINEA RROMĂ.

    foto

    SILVIU PREDOIU NU DOREA SĂ SE ȘTIE CĂ E NĂSCUT ÎN COMUNA IZVOARELE DIN JUDEȚUL GIURGIU, DINTR-UN TATĂ FOST OFIȚER DE SECURITATE, PE NUME NICULAIE, ȘI O MAMĂ DE ORIGINE RROMĂ, PE NUME DOMNICA.



    foto

    MAI MULT, JURNALIȘTII AU DESCOPERIT CĂ NICULAIE PREDOIU, FOST ȘEF AL SERVICIULUI DE CONTRAINFORMAȚII AL INSPECTORATULUI GENERAL AL MILIȚIEI ȘI APOI ȘEFUL INSPECTORATULUI JUDEȚEAN DE MILIȚIE ȘI SECURITATE GIURGIU ÎNAINTE DE 1989, ERA PORECLIT „ȚIGANUL” SAU „LALEAUA NEAGRĂ” ȘI S-A REMARCAT DREPT UN ACTIVIST ÎNRĂIT ȘI UN OM FĂRĂ SCRUPULE, INCULT, GROBIAN ȘI NECIOPLIT, CARE A DISTRUS MULTE CARIERE FĂRĂ NICIO REMUȘCARE.

    Nevasta curva la Resurse Umane, amanta roma psiholog. La SIE
    Ca orice securist care se respectă, Silviu Predoiu și-a angajat nevasta, Cătălina, în 2001, în Compartimentul Sinteză din cadrul SIE. Consoarta a fost promovată în 2005 la conducerea Serviciului Analiză, apoi a devenit şefa unuia dintre serviciile Direcţiei Resurse Umane, care se ocupa cu angajările şi cu promovările ofiţerilor externiști. Practic, în acel moment, familia “Pumnea “tăia şi spânzura în SIE. În noiembrie 2006, după dezvăluirile apărute în presa centrală, Cătălina Predoiu a fost schimbată fără prea mult tam-tam din Direcţia de Resurse Umane a SIE. În vremea aceea, fratele generalului Silviu Predoiu era şef de serviciu în SRI. Adresa declarată a familiei Predoiu este str. Frunte Lată, nr.4, bloc P5, etaj 2, ap. 8, sector 5, Bucureşti, dar şi-au construit, din umilele salarii de bugetari, o vilă cochetă în Băneasa, în spatele postului de televiziune Antena 1, în dreptul sediului Grivco, zonă în care au devenit cunoscuţi pentru scandaluri alimentate bahic..cu batai si manele.
    I

    RăspundețiȘtergere
  38. Incultură crasă a unui tigan borat şi ură viscerală faţă de tinerii educaţi
    Mulți ofițeri au fost siliți să renunțe la carieră din cauza clanului tiganesc Predoiu. Presa centrală a scris că generalul Predoiu a fost botezat în SIE cu apelativul de “ Boratul”, din cauza inculturii sale. Tinerii din SIE se plângeau că Silviu Predoiu, ajutat de flebețea sa, psihologul-colonel Bianca Șerb, se poartă ca un stăpân de sclavi pe plantație. Încadrările se făceau pe ochi frumoși, iar destituirile erau arbitrare. Accesul în instituție nu se pute face decât pe bază de șpagă și la recomandare politică. Apartenența la o familie de vechi securiști reprezenta un avantaj în cariera viitorilor ofițeri externiști. Trimiterea la post înseamna un lung șir de “ cotizații “, până la șeful de direcție și la secretarul de stat din MAE. Lunar, o parte din salariul primit de ofițer la post merge către boierii romi din SIE. Datorită gradului înalt de politizare și corupție, mulți tineri cu pregătire superioară, cu masterate și doctorate, au părăsit SIE. Ei l-au descris pe Silviu Predoiu ca fiind “ un agramat, ce întruchipează tipul lipsit de orice scrupule, bețiv și afemeiat notoriu,un tigan urat si prost , care a declanșat numeroase scandaluri amoroase în SIE ”. Prin înscenări, abuz de putere și manipulare, Predoiu a distrus cariera multor ofițeri de perspectivă.
    Strict urgent: Debarcarea generalului borat Predoiu
    După mai bine de două decenii de la Revoluția anticomunistă și după accederea României în structurile euroatlantice, ar fi cazul ca dinozaurul comunist din fruntea SIE, generalul Silviu Predoiu, să fie debarcat împreună cu tot clanul Securității din lumea politică, justiție, presă, afaceri și diplomație.
    Domnule Horvath
    Sprijinim actiunea dumneavoastra si va dorim succes.
    Semnat UN GRUP DE OFITERI SIE
    sursa
    Robert Horvath Deva Blog


    RăspundețiȘtergere
  39. Buei, nu va sposei eo ca, de cand s-a lasat de drinkuit, Domnu Don Cur de Leu Muci Mereu a devenit mai intelept ?
    Dea dreaq, daca Curleutzu nu-i mai fain decat Comentenea Pomantului, hidosenia aea de ketroi, de vrea s-o manareasca zguvernul, pe milioane de euroi !
    Eote bre cum, osteanul nostru, recuperat de la Alcoolicii Anonimi-Sectia avansati, i-o traje la muian, ventuzistului aluia de gaoaze, de-si zice Iulica Pula Mare(s) !
    Eote cata ALUPIGUS ii serveste:
    ===========================================
    Doru Serban28 noiembrie 2016, 13:52
    Nu va suparati pe mine!
    Nu dau doi bani pe informatii de tip"can-can" sau "click" asa ceva fac doar cei ce se plictiseau la birou mutand armate inexistente pe hartie+sageti directii de atac,pozitii de aparare etc....Dar cu ce bre cu ce?? da las ca luau si ei o solda nu-i asa?...si la 15:30 "spargeau poarta" spre metrou....ca doar nu ne-am nascut"ieri" ca sa nu stim chestii simple

    Răspundeți
    =====================================
    Pai, n-are omul dreptate ? Pai are, manca-ne-ar sa ne-o suga de bagabont !
    Numai ca informatiile lui sunt distorsionate total, intrucat kestea cu "ruptul portii" e valabila doar pana la un anumit esalon ! De la anumite esaloane, cu cat urci ca structura, cu atat gasesti mai multi tilicari, care-o freaca de pomana prin biroaie, pana la ceas tarziu in noapte, doar pentru faptul ca sta si seful ! Sta seful, sta si subseful ! Apoi sta si seful direct si, evident, si cel nemijlocit, cel din urma insotit de 3-4 puleti, cate unul de fiecare sectie, birou si compartiment ! N-asa ? Pai, daca cere seful cel mare, de exemplu, situatia cu numarul de izmene din categoria bermude, iar subseful, sefilor mai mici o balbaie ?
    Las ca stim noi ! Nu ma credeti ? Trajeti o fuga, pana colea in fata lu em o suta, sa vedeti ca-i mai luminat decat Marriotul de alaturea !

    Pese: prezenta descriere este un pampflet si trebo loata ca atare, neavand nicio legatura cu realitatea !
    Stii tu cate ceva, Curleoane...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pese: a dreaq ce poate produce lipsa de alcool in sange !

      Ștergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!