Google Website Translator Gadget

joi, 3 noiembrie 2016

La multi ani ,VM..!!__________________________________________________________________________________By Cezar



Imagini pentru Imagini Vanatori de munte Ro                                                                                                                                                  ........asadar, cu o greutate in gat si mai in jos, am urcat in trenul ce avea sa ma duca din Timisoara si pana la Predeal !
         Drum lung . Incercam sa-mi imaginez cam ce-o sa ma astepte ! Mai participasem la activitati cu vanatorii de munte , dar numai ca spectator . De fiecare data  ,vazandu-i la treaba,nu am putut sa zic decat atat - astia nu-s normali !Imagini pentru Imagini Vanatori de munte Ro
         Acum, dintr-o data, perspectiva se schimba la 180de grade si ..cateva secunde ! Sub comanda acestora , de-acum trebuia sa-mi perfectionez pregatirea . Sa conduc si sa duc actiuni de lupta in teren muntos!! Vai mama - ma si vedeam agatat pe o cordelina intr-o surplomba:- in sus piscul muntos , care parca sta sa-ti vina in cap , in jos... ei bine , in jos  abisul !!  Este deja problema de optiune personala - in ce directie s-o apuci!!
          Noroc cu ..trenul . Mai lua cate o curba in viteza si in zgomot de roti metalice si ..ma trezeam !!
    Ei na !. N-o fi dracul atat de negru ! Ma voi descurca !
Imagini pentru Vanatori de munte -poze
    Seara incepea sa se lase , iar soarele sa se ascunda dincolo de crestele muntilor. Trenul , obosit parca , intra greoi in gara Predeal .Cu inima indoita , taram dupa mine un geamantan si ma gandeam in ce directie s-o apuc . Nu reusesc sa ma dezmeticesc bine , ca se si  infige in fata mea o dragutica - maruntica si cu o pereche de ochelari pe nasuc .
     - Domnu vreti o...masina ?
     -Da , papuso!! Ai una pe aici, pe aproape ?
     -Haideti cu mine,zice fata .Pana sa-mi ridic geamantanul , fata disparuse!
          Cu pas domol,sa nu ma impiedic,dau ocol garii si intru intr-o mica parcare. Zbarnaie un claxon si fata imi face amical cu mana  dintr-o Dacie verde . Ochelarii cu multe dioptrii, erau garantia ca nu gresesc. Pe mine ma claxona!.
         Imi inghesuiesc  geamantanul in portbagajul deschis cu amabilitate , apoi ma instalez in scaunul mortului. Draguta , ma intreaba:
       - La care cabana va duc?
       - In mod normal ti-asi raspunde ca ,... la care doresti dar , in situatia de fata la... hotelul militar !
       -Ahaaa , ati venit la curs...!!
       - Cum de-ai ghicit asa repede? (in treacat trebuie spus ca eram in blugi si jaca - tinuta ai in care nu da nimeni doi bani pe tine)
         -Apoi , am mai dus vreo 3-4 si.... tot asa de.... smecheri !
         -Sar"mana domnisoara ! Esti maritata ? Poti sa-mi lasi un numar de telefon ? Poate mergem sa-mi arati si mie , care-i cea mai tare cabana de pe aici  !!?.
         -  Daaa ,.... daca aveti nevoie de masina ,  ma sunati aici....??
         - Sigur ca da ,daca oi mai apuca...zic eu , cu jumatate de gura . Intre timp, ne apropiem de hotel . Apare o ghereta din care iese amenintator un sergent . Soferul meu , nici gand sa incetineasca !! Baga un claxon si cu doua degete , bate cu autoritate umarul  stang ! Drept urmare, sergentul se opreste si primesc un salut militaresc , cum nu mai primisem pana acum(in blugi si jaca) .Se infige fata cu Dacia ei verde ,drept in usa hotelului si glasuieste :
          -Am ajuns . Sper ca nu v-a deranjat faptul ca , nu v-am lasat dincolo de ghereta!!??. Ce sa mai zic? Ma achit onorabil de datorii. Fata face o intoarcere intr-un nor de praf si imi arunca pe geam:
          - Daca mai aveti nevoie de masina sa ma sunati...!!!!
Oarecum contrariat si uimit , ..cat de instruiti sunt si taximetristii pe aici , intru in hotel .Primesc o cheie si un numar de camera . Ajung cu greu pe la etajul 3-4 si in camera , bine instalati , gasesc  doi viitori colegi  . Prima intrebare din partea lor .
            -De unde esti colega?   -Timisoara , zic eu cam fara chef   - Oa Timisoara , ..hai sa ne povestesti. -Dar voi de pe unde?-Moldova -.unul Iasi, altul Focsani.
  Moldovenii ,destul de bine incalziti , gramada peste mine:
            - Timisoreanule , hai ia o gura de aici si povesteste , cum fu cu revolutia ?.
            - Bine , bine,eu o sa va povestesc din revolutie dar , numai daca si voi imi povestiti ,cum a fost cu Moldova ,Transnistria si alte alea..
               S-au mai temperat moldovenii mei  si au lasat-o mai moale cu insistentele. Acum , eu cu ce ma durea mai tare:
               -Ce ziceti ? Ne mananca fripti- padurarii astia? Oare  mai avem fo sansa sa ne intoarcem intregi acasa ?
 Liniste deplina . Fiecare se autoevalua si in final cate unul rabuvnea :
              -  Fratilor, daca si astia sunt la fel de N.P. ca si caprarii nostrii , am dat de belea . Ne vor gasi la primavara ,odihnind in vreo rapa cu verdeata ..... Cu aceste ganduri optimiste , adormim bustean.
     Dis de dimineata ne trezim  , ne facem frumosi si din balconul hotelului admiram Clabucetul. Aerul tare cu miros de rasina de brad , ne spargea plamanii !!   Savuram o cafea si nu puteam sa ne mai oprim din aprecieri : e nemaipomenit , e fantastic ! Toti ajungem la o concluzie:orice vom patimi-merita , fie si numai pentru a trai o perioada in acest peisaj de basm!!
      Coboram hotarati si pe platoul unitatii ne regasim cu totii.Vreo 20 , catane mature cu grade si functii onorabile - la noi acasa. Aici doar cursanti!!
       Osteni cu experienta , incropim rapid o formatie dupa inaltime.  Delegam comanda celui mai dotat cu ..grade si functii si asteptam sa vina zbirul cu savarina pe-o ureche.Eram hotarati sa impresionam , sa nu lasam loc de interpretari fata de pregatirea noastra militara. Ne aflam doar, pe teritoriu strain si potential ..periculos!
        Apare domnule!! Savarina pe- o ureche , bocancii maronii cu ciorapi din bumbac formand un guler incofundabil peste . Nu era nici-o indoiala!!  Era vanatorul , padurarul , zbirul care urma sa ne scoata ficatii in urmatoarele doua luni !       Seful nostru , patruns de faptul ca de el depindea soarta a o gramada de pifani , comanda cu o voce bubuitoare - Plutoooon .........si se infige cu trei pasi de defilare......
           -Domnule maior , plutonul de ofiteri (cu grade mai mari decat ale tale , il sustineam noi in gand)....
      Omul nostru ,  adica ..Vanatorul de munte , luat putin pe neasteptate , pare usor descumpanit !!
             - Haideti domnule ....ce dracu..faceti glume cu  mine ?  Seful nostru -sa-i dea inainte cu raportul....
             - Domnilor colegi , gata , am inteles.Asa se face pe la dvs. Aici sunt alte reguli . Suntem colegi si ca atare , fara formatii ostasesti  , fara rapoarte...Suntem colegi, ce naiba!!
        Ne-am revenit cu greu. Am stricat formatia , am dat mana , ne-am cunoscut si in cea mai neprotocolara  forma de deplasare , ne-am indreptat spre sala de clasa.  Aici probleme de organizare, specifice unui curs de profil .
        De a doua zi , au inceput iesirile in teren. Nu voi insista pe ceia ce faceam. Vreau sa spun insa ca, don profesor , se straduia sa vedem tot ce-i mai frumos prin Predeal . Ma refer la frumusetile naturale. Era criza de carburant. Don. profesor scotea masina (nu am ideie cum realiza) si ne ducea pana la baza muntelui. Acolo ne astepta . Noi ,... o luam la picior si urcam  pana sus ,...sus, acolo unde era programata sedinta de pregatire.  Vedeam grija in tot ceea ce era legat de noi .Sa nu patim ceva , sa nu ne ratacim ,sa nu ne accidentam... Era o atmosfera de vis. Nu realizam ca suntem la un  curs .Natura era de o frumusete  aparte !. Peste tot numai brad.Doua luni nu am vazut alt arbore. Brad si iarasi brad . Am facut si un pic de alpinism. Am inceput cu,, stanca prostului" - din cazarma . Cine a mai trecut pe acolo si-o va aminti cu siguranta. Am executat si trageri reale in poligonul de munte. Am avut ocazia sa demonstram ca...., stim si noi cate ceva !!
         Ca deobicei , ce-i bun si frumos se termina repede. A venit si vremea despartirii. Don profesor nu ne-a lasat nici atunci . A facut rost de masina si pe grupuri , in functie de tren , ne-a condus personal pana la gara.Am ramas impresionat. I-am multumit atunci ,   ii multumesc si acum lui si tuturor VANATORILOR DE MUNTE DIN PREDEAL.....


84 de comentarii:

  1. La Molti Ani, puleti ! Tilicari adevarati, oameni dintr-o bocata !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. ATENTIE !
      ATENTIE !
      SENZATIONAL !

      IN ATENTIA ARMATEI NATIONALE !
      SPRE ATENTIA PIZDARILOR CU PULA SCULATA
      MILITARI IN TERMEN SAU IN REZERVA !
      PENSIONARI CU PULA SAU FARA .

      AM PUBLICAT PE BLOGUL ROBERT HORVATH DEVA BLOG
      FOTOGRAFII PERSONALE

      CU VIITOAREA PRIMA DOAMNA A SUA
      MELANIA TRUMP
      IN CURUL GOL !

      DESCHIDETI GATA DE ERECTIE
      http://devanewyork.blogspot.com/

      Ștergere
  2. Stimate nedomn
    Laba. Trista
    Esti o rusine pentru armata nationala
    Si NATO
    Arunca-te in buda traditionala extrem de puturoasa
    Si fara de speranta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cititi
    Pe celebrul blog
    Robert Horvath Deva Blog
    Scrisoarea mea personala adresata unui prieten
    Pizdar
    Pe nume
    Donald Trump !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cezar
    Este cazul sa introduci
    Cenzura puturoasa
    Acest agent de influenta
    Onanista
    Nu are ce cauta pe un blog militar
    Anti labagist !

    RăspundețiȘtergere
  5. ARMATA ROMINA A FOST PRELUATA
    DE SOROS PRIN MINISTRUL MIHOC
    RUSII SUNT LA GRANITA
    SI TU TE TII DE SOTII SI GLUMITE
    DE SOLDAT PRESCOLAR !
    PENIBIL SI CHIAR MULT MAI MULT !

    RăspundețiȘtergere
  6. In fata mea se gasesc doi giganti ai literaturii
    Un Ion Creanga Militar
    Amintirile unui soldat prescolar
    Si un al doilea mai sifisticat.
    Un elev de liceu dat afara din clasa pentru masturbatie.
    O rusine lipsita de speranta.!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

  9. Propun in calitate de scenarist si regizor de film
    un editorial plin de drama si suspens
    care contine elemente autobiografice Cezar

    INTALNIREA (prima )INTRE UN SOLDAT IN TERMEN
    SI HARTIA HIGENICA !

    RăspundețiȘtergere
  10. Rh+...zigotule..nimeni nu te baga in seama ...!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni in afara de cele mai frumoase femei din lume.
      Vezi
      Devartes Blog.
      Sa vezi ce fute un artist international
      Comparat cu un lumpen militar
      National !

      Ștergere
  11. Toti tilicarii, de toati armili si specialitatili, se felicita, se strang in brate, se pupa, se gratuleaza, se flatuleaza pe toate blogurile, cu okazea centenarului glorios al vanatorilor de munte, numai Viurel Beobel MaKis a disparut ca magariu', in dosul garii Hurziceni ! Vorba aea, Zeus nu se amesteca cu puletii muritori ! Plus ca, pe el, maestrul emerit al sedintelor beobe pecere pe cariciopter, nu-l intereseaza decat baza de calcul si sporul de ciucalata ! Alte sobecte nu serveste baragladina, nu se coboara el la nivelul unui pifan, ori a unui vanator (care, si asta, se trge din pifani, ca omul din maimuta) !
    Daca-l vedeti pe undeva, sa-i spuneti ca am stiri, pe surse, de la shparlament, referitoare la introducerea CV ciucalatei in BC a pensiei, stiri foarte promitatoare, asa cum ar zice si Sabrina: PULA,PULA, PULA !

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. Zei fara lovele
      Cersetori de drumul mare !

      Ștergere
    2. Unii au parinti la SECU si le cumpara cel mai performant echipament de munte...............ce stiti voi !!!

      Ștergere
  13. Cezarica, ce s-a intamplat de nu te mai vad pe fb? Sa continui sa-ti spun de ce il las sa posteze la mine pe acel personaj sau ii postez eu poza: La nivel local pesedistii au distrus toata industria, Acum ne-au vandut apa pe care o plateam cu 3, 79 lei si acum dam 12,50 lei mc, ne-a falimentat pana si caldura orasului si lumea tremura in case. Personajul este singurul care lupta pentru oamenii de aici,insa pacatul este partidul ala nesuferit si i-am zis ca nu-l votez ca partid, ci doar pe el ca personaj sa ne reprezinte interesele in Parlament, si doar il convinsesem un an sa plece de acolo si m-a surprins ca subit a venit inapoi! M-a ajutat de peste 20 de ani in plan personal, mi-e cel mai bun priete, dar pacat ca-l strica partidul care nici pe departe nu-i pentru sufletul lui bun! La nivel local primeste voturi masiv pentru masurile pe plan local, iar cand gasca lui a taiat veniturile in Parlament, el a facut tot posibilul sa plece din sala si nu a votat acele taieri, drept pentru care a avut mari necazuri!
    Asta e!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ma doare-n cur de partidul ala nenorocit! Daca e pe lista separata il votez doar pe el, ca partid votez unul de stanga, sau centru stanga, ALDE. Daca apare pa lista comuna cu partidul adio vot din partea mea, cu toata prietenia! Ttrebuia sa astepti sa-ti dau aceste explicatii sa ma intelegi ca mi-e prieten si au fost clipe cand eram cu nevasta la urgente, ea avea 22, nu o primeau sa-i acorde ajutorul, era acolo coada ca la carne sau malai pe timpuri, ea tragea sa moara, nu se uita nimeni la ea, l-am sunat fiind si duminica, el a sunat ministrul sanatatii, ala a sunat directorul de spital care a venit si a preluat-o persnal si a internat-o aproape in coma! Nu ma face pe mine un vot pentru un prieten foarte bun, dar i-am zis ca dupa aceasta campanie sa plece dracului la ALDE si sa-i lase dracului cu cloaca lor cu tot, daca mai vrea sa ma aiba printre prieteni, si tocmai aseara am vb cu el la telefon pe subiectul asta! Cred ca m-ai inteles care sunt dedesubturile dureroase care ma pun in genunchi sa-mi incalc principiile, doar pentru ca acest om este extraordinar si m-a scos din rahat de cate ori am avut probleme grave, ca puteam fi si scos in strada di8n casa cu multe probleme financiare daca nu eram ajutat la timp de un prieten devotat si adevarat Cine n-are probleme grave ca ale mele nu poate sa inteleaga drama mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am probleme grave
      Daca ma prinde sotia japoneza
      Din Osaka de sus
      Cu modele sau actrite sculative
      Cu tot respectul
      Trebuie sa va auto pisati
      Pe princippi.
      Principiile nu ajuta in viata
      Sau la femei !
      Daca aveti probleme

      Ștergere
    2. Si pe mine ma doare in cur
      De problemele dumnitale.
      Sunteti un nimeni
      Un lumpen amarat
      Cersind mucuri de tigara
      Dela camarazi .

      Ștergere
  15. Domnule Cornelius
    Cezar este disparut din cauza caderilor
    In groaps extrem de rotunda
    Care ca si Destinul
    Te inghite adanc si nasol
    Mirositor.
    Va aplaud ca spuneti cu curaj
    Lucruri stiute de toti
    In gura mare.
    Va dog sa ajutati material
    Financiar
    Un camarad la nevoie.
    Ajuns cersetor si fara bani de dus la curve.
    Un foame in gat !

    RăspundețiȘtergere
  16. Domnule Cornelius
    Votati UDMR
    Care este o filiera de spionaj rusa
    Sub acoperire maghiara.
    La fel si Cezar
    Un agent de influenta al pulimii
    Proaste
    Si mirosind a briantana proasta
    Si rachiu fabricat din urina
    Contrafacut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Horvath,
      te poti astepta de la mine sa votez cu UDMR, pentru ca ei au mai multa demnitate si cuvant decat un liberal sau pesedist, care :
      1.Liberalul nu se duce sa-mi voteze o nedreptate colectiva la pensiile militare;
      2. Pesedistul se face ca-mi face dreptatea colectiva, dar nu face cvorum si astfel mie imi demonstreaza ca gandeste la fel ca liberalul, iar toata militarimea ramane cu shtanga in mana, de Malineanu, si fara drepturi!
      Romanul din ardeal voteaza cu UDMR stiind ca ungurul, indiferent cat i-am urai noi, e om de onoare si de cuvant, pe cand politicianul roman promite, dar ii pune pula in mana cand s-a vazut pe mandat! Ungurul in armata n-a creat probleme nimanui si erau peste tot acolo la magazii unde se cerea cinste si corectitudine, romanasii nostrii vindeau magazia pe bautura si bagau magazionerii in puscarie! Eu n-am avut probleme cu ei si luptam pe viata si pe moarte sa am in subunitate cat mai multi unguri sa nu am probleme cu disciplina, mai ales cu moldovenii mei betivi si care praduiau pe capete tot ce prindeau in mana in unitate si pe santierle de peste garduri sa aiba bani de bautura multa, ieftina si tare! La scoala d soferi ma duceam pe teren si imi recrutam subunitatea numai di Covasna si Harghita si imi recrutam cei mai buni instructori numai unguri, cei care au fost la scolile de soferi stiu acest lucru generalizat!

      In orasul meu daca ai votat pesedisti te condamni singur la distrugerea nivelului de trai a intreagului tau neam de la Burebista pana la azi, la degradarea civica a orasului, sa nu aiba nimc ca avantaj, caldura si sprijin la nimic, apa scumpa ca aurul, fiind guzganii rozalii ai lui Hrebenciuc pe plan local la promovarea unei mafii pradatoare, iar a vota un fost si actual partid de dreapta si care candva a avut puterea abuzand cu taieri de salarii si pensii, dar care pe plan local are un om foarte bun si pe care lumea il voteaza cu indarjire de foarte multi ani pentru ca alearga sa le rezolve probleme, sa-i ajute in cele mai dificile probleme, da dovada de empatie si abnegatie, esti considerat tradator daca-l votezi pe acest om? Mai ales ca acel om intra la mine in casa oricand, ma duc si eu la el, ma ajuta atunci cand am probleme foarte grele, iar eu in loc sa-l votez pe el sa votez un dobitoc pesedist, ca de liberali nici nu poate fi vorba la cat ii urasc, care mi-a facut pretul la apa de aproape 13 lei de la aproape 4 lei, mi-a pus centrala de caldura a orasului pe butuci, a vandut la mafioti pana si blocul social in care stau si am chitia de la 7 lei, acum o am 200 lei!
      Aici e spilul, si i-am zis prietenului politician: Amice, iti dau votul meu si te sprijin ca jurnalist sa iei voturi personale, dar nu te astepta sa iei voturi si pe partid!
      Deci, tu, Robert Horvath, uitand ca poate nu gandim la fel, tu pe cine ai vota in acest caz? Pe mafiotul pesedist si nenorocit care mi-a uflat toate facturile si a ruinat industria cea mai grozava a platformei Borzesti si care nu mai exista acum decat temeliile razuite din cauza acestui pesedeu nenorocit pe plan local, precum si colapsul Rafo, sau pe omul de omenie din dreapta, dar nu liberal, ci de la alt partid?! Indiferent ce-ar fi, voi vota acel om care daca nu intervenea ca ministru intr-o duminica s-mi interneze sotia cu tensiunea 22 si era refuzata la Urgente, azi eram vaduv! Acel om merita votul meu, categoric! Tu ce parere ai, Robert Horvath?

      Ștergere
  17. Stimate domn Corneliius
    Pe cine in......este interesat cu cine votati.
    Sau daca sunteti dat afara din casa
    Si dormiti in WC public.
    Acesta este un blog erotic militar
    Un blog relativ patriotic
    Interesat in apararea granitelor
    Si a pidei romane si chiar maghiare.

    RăspundețiȘtergere
  18. Repet.
    O sa va spun sincer.
    Ma pis pe intentiile dumneavoastra politice.
    Si chiar
    Pe dumneavoastra,
    Respectele mele.

    RăspundețiȘtergere
  19. Inchei cu toata sinceritatea
    Numelui Roman Robertus
    Catre Cornelius
    Aveti un nume de origine romana.
    Ca si Cezar.
    Singurul imparat roman
    Cu WC in fundul curtii
    Ajuns cersetor
    Gata
    Carabaneala !
    La vot si la asistenta sociala.
    Vorba unui mare poet latin.
    Hai sictir !

    RăspundețiȘtergere
  20. Buey, de cand s-a reincarnat Domnu nost'Curdeleu Muci Mereu, parke a devenit mai interesant ! Doamne feri, ce poa sa faca lipsa de alcool in sange, din om !
    Acuma, ori a intrat in insolventa birtul de la linia 1 din Birtolomei Gara si nu-i mai dau aia cocartz de ala "Adio Mama", pe caiet, ori i-a venit noua decizie, din caoza careia a treboit sa-si vanda un rinichi !
    ======================================

    Doru Serban3 noiembrie 2016, 22:31

    Si eu am mai zis dar nu auziti: dincolo de "intepaturile blogurilor " vom ramane camarazi pe veci.....acum ati inteles? unii fara de ceilalti nu avem nici o sansa.....nu dau exemple ca n-are rost,stiti cu totii de ce.(ma refer la militari adevarati nu la "hartia igienica" de tip ontanu/udrea etc....hai ca azi bag *ula in ea de politica
    Inca o data : La Multi Ani VM!!

    Răspundeți
    ===============================

    Deci, kiar de ne-o dam pe la mue pe unde apocam, spiritul de casta nu ne poate dezbina ! Imi si inchipui cum ar arata o masa "festiva" comuna, la care sa participe, in acelasi timp, si Domnu Don Curdeleu, si Viurel Beobel MaKis zis si Tigri cu-n coi, si Cezar Maimukles, si AviaMuci, si CufuRez, si Mos Kalicu Partzag si..., mai nou, rapandula aia de Iulica Pula Mare(s) ! Moaaamaaa, ce harmonie in cuget si-n simtiri ar hi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai sictir
      Sperma trista mirosind
      A peste mort
      Si organ sexual nespalat
      La figurat si la propriu
      Mai ales.
      Tigan si rom borat
      Cu casa in continua miscare.

      Ștergere
    2. Tigrii 2 si alti pirtuitori legendari
      Plin de basini ai blogului militar !
      In labareala nasol mirositoara.
      A acestei dejectii triste a armatei romine.
      Intoarce-te prin gaura din spate prin care
      Ai aparut pe lume.
      Bebelus .....lumpen de mic !

      Ștergere
  21. Ma pis cu sincerite
    Pe drama dumneavostra
    Cezar este cazut adanc la datorie
    Rusii sunt la granita
    Militarii sunt trimisi in misiunr
    Cu bocancii gauriti.!
    Deci cu riscul de a fi spamant
    Va spun din nou
    Vorba unui poet latin
    Hai sictir bai Cornele !

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce chestie, dom'le ! Inke unul care-i serveste mue la tava Marelui Halitor de Labede Aostriace, inegalabilul Viurel Beobel MaKis, zis si Tigrul cu-n koi !
    ===============================================

    tehnocrat spunea...
    Pt Dl Tigri2
    Ei mint, dar d7mneavoastra le-ati facut jocu si le-ai dus minciuna mai departe. Amintiti-va va rog de termenele care le-ti popularizati in mediul on-line si modalitatile pompiersitice de rezolvare a nedreptatilor OuG 57/2015.
    Ati fost atentionat politicos si de catre unii nepoliticos, ca bateti campii.
    Realitatea nu v-a dat dreptate, asa ca ciocu mic, la manastire, si matanii. Ati crezut ca daca faceti o extensie secretar bob pcr, va indepliniti scopurile. Ati pierdut pt ca asa meritati.

    vineri, noiembrie 04, 2016

    ====================================================
    Tilicarii l-au citit deja si nu se mai lasa instigati de baragladina asta burdihanoso-osanzoasa, care vrea musai CV ciucalatei mocca in BC !
    Gata, asta la vista beibi, a zborat puiul cu ata !
    Le jeo son fe ! Mai mananca tu rahat mult, ca nu-ti ajunge si poate o sa ramai si fara ce ai !

    RăspundețiȘtergere
  23. Lumpenii blogului militar
    Trebuie trimisi in fata unui tribunal militar
    Si executati
    De un ......de executie
    Cu masca pe fata
    Din cauza mirosului
    Patrunzator.
    De pulime nespalata.!

    RăspundețiȘtergere
  24. Laba Trista
    Mancator de Lebede Negre
    Si in acelasti timp lebada neagra
    Din Baletul lui Ceaicovsky
    Lacul lebeedor halita !

    RăspundețiȘtergere
  25. @ cezar
    Vezi ca spermatozoiudul cel trist
    Se refera la Sabrina
    Si la lipsa ta evidenta de
    Pula !

    RăspundețiȘtergere
  26. Acesti lumpeni ai blogului
    Se vor sinucide in masa !
    Dece
    Din disperare
    Din lipsa de bani de tigari
    Si bani de dus la curve.

    RăspundețiȘtergere
  27. CINEASTUL SI FOTOGRAFUL ROBERT HORVATH
    OMUL DE CASA A VIITORULUI PRESEDINTE AL SUA
    TRUMP !
    VA AJUTA MILITARII ROMANI
    CARE SUNT NEGLIJATI DE O CLASA POLITICA
    DE HOTI SI CORDOTORI !
    DESCHIDETI
    ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    SI
    DEVARTES BLOG

    RăspundețiȘtergere
  28. Va rog
    Nu boicotati acest blog de rahat
    Nu si Nu
    Se va inchide singur !
    Sau vor ramine trei sau doii
    Onanisti
    Tristi
    ,

    RăspundețiȘtergere
  29. O veste buna
    O veste minunata
    Deschidetea blogului militar
    Armya Robert.

    RăspundețiȘtergere
  30. Deschiderea blogului militar
    Armya Robert
    Decembrie !

    RăspundețiȘtergere
  31. ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    Alias Europa Libera

    STIRI DE ULTIMA ORA :
    CLINTON’S BLACK “SON” MEETS THE PRESS

    foto

    “My name is Danney Williams. As you can see, I’m the black son of the former President Bill Clinton and the stepson of Hillary Clinton.”
    ELECTION 2016
    'CLINTON'S BLACK SON' TO MAKE 'BOMBSHELL ANNOUNCEMENT'
    SOURCES BELIEVE IT WILL 'ROCK HILLARY'S CAMPAIGN'


    YOKO ONO: “I HAD AN AFFAIR WITH HILLARY CLINTON IN THE ’70S”




    Yoko Ono shocked reporters yesterday when she responded to a question concerning the presidential run of Hillary Clinton and the possibility that she could become the first woman President of the United States in American history.


    FBI: Witnesses found 'sensitive' Clinton file on Romanian server

    ROMANIAN SECRET SERVICE INVOVED
    By SARAH WESTWOOD (@SARAHCWESTWOOD) • 10/17/16 11:02 AM
    Newly released notes from the FBI's year-long investigation into Hillary Clinton's server suggests independent groups discovered potentially classified Clinton documents on a Romanian server while searching for evidence that her network had been breached.


    PACEPA ARUNCA BOMBA !
    HACKERII CARE ATACA SUA SUNT ROMANI ! ESTE O ACTIUNE A SERVICIULUI RUS IN COLABORARE CU CEL ROMAN

    Academy Award for Best Documentary Feature

    " DACA TRECI PRIN CAMERA MORTII "
    foto
    FILMUL AUTOBIOGRAFIC
    " EXECUTIA " PARTICIPA LA COMPETITIA OSCAR !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie personal , imi este foarta clara toata discutia. Un om a pus o poveste frumoasa si eleganta despre oameni care apara tara iar altii isi dau "trivial" cu parerea din sezlong. Fara comentarii

      Ștergere
  32. ANONIM BASINOS !
    DA-TI NUMELE .....APOI MAI DISCUTAM !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unui derbedeu ca tine nu i-as da nici macar un sut in cur caci mi-as murdari pantofii.

      Ștergere
    2. @ Maria prea draga
      .................baga.
      Nu sunt derbedeu ci cineast !
      Artist celebru
      Ultima expozitie
      DELA SALVADOR DALI LA DEVA !
      Vezi DEVA GALLERY
      filme
      DEVARTES BLOG
      Cand treci pela New York sau Tokyo
      da-mi un telefon.

      Ștergere
    3. Hi..hi..hi..cu bocancul Maris

      Ștergere

    4. @ MARIA
      Esti cadru militar sau pensionar .
      Esti felationista activa sau in retragere ?

      Ștergere
    5. RH.................nu-ti pun aceeasi intrebare deoarece ti s-a vindecat de prea multa vreme locul. Altfel , la ora 22'56 ai fi avut alta treaba

      Ștergere
    6. Cezare m-au costat o avere bocancii aia , cu toata dragostea pentru tine nu-mi pot permite a-i murdari . Pe urma , nu vezi ca omul a spus " da-mi un telefon " ? Hai sa facem cheta si sa-i cumparam un telefon saracul . Hi hi hi si tra la la !

      Ștergere
    7. Sa-i luam si telefon ca CIORBITA DE OASE o are asigurata la cantina sociala de la Harlem...
      Sa nu-l retineti pe Rh+..ca pierde randul ....!!!

      Ștergere

  33. ATENTIE !
    ATENTIE !
    SENZATIONAL !

    IN ATENTIA ARMATEI NATIONALE !
    SPRE ATENTIA PIZDARILOR CU PULA SCULATA
    MILITARI IN TERMEN SAU IN REZERVA !
    PENSIONARI CU PULA SAU FARA .

    AM PUBLICAT PE BLOGUL ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    FOTOGRAFII PERSONALE

    CU VIITOAREA PRIMA DOAMNA A SUA
    MELANIA TRUMP
    IN CURUL GOL !

    DESCHIDETI GATA DE ERECTIE
    ttp://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  34. @Horvath, nu lua toata laba cand iti dau gegetul mic, si mai scoate lapu din mestecatoare sa nu ti se faca rau, nu e inghetata pe batz! Ai grija ca daca vine magnatul la putere in Licuriciul de peste ocean va da a trei-a cizma-n cur...peni la toti est europenii, raman doar cititorii de talmud care-s buni pentru orale! Primii pleaca tiganii honvezi, grija mare!

    @Labis si Doru, zau ca la glanda nu le am cu sugativa, nici nu mai au astia prin librarii, dar daca m-as intalni cu voi as face-o lata din spirit de turma, apoi as dansa pe mese de bucurie si entuziasm ca am pierdut toata viata la pensie! De gandit am gandit mereu bine dar nu m-au ajutat banii si timpul pe care-l risipesc ca inrijitor al handicapului doamnei mele care are cele mai urate bolidin lume. Daca aveam si darul glandei umede era moarta saraca de mult! Sa va zic ca zilnic fac si eu tensiunea 20 si nu pot sa ajung la medic ca n-am cu cine sa-mi las consoarta, si abia astept marti s-o internez la Spitalul militar pe mana sora-sii ca eu singur acasa sa pot sa-mi fac electro cariciogramele, sa vad daca aortele trebuiesc salubrizate!
    Horvath e dus rau, dar are si humor, cam rar la honvezi! Cica-i miroase a sperma cu peste... Vino, Horvath baci la mlaci la scula mea ca-i cu cu branza de burduf si sunca, spacialitate din pusta de langa Balaton! Doar falci de capra sa ai, shogore, ca in rest iti dau si maliga mare sa se umfle burta tare! In rest, pastreaza palinca aia pentru cand oi veni la Bucale, s-o impartim frateste intr-o intrecere pe bancuri si contre de jmecheri! Hooo, intre frati romani si boangheni nu dau cu capul in mestecatori, alea sunt rezervate pentru aia care m-au fript la penzie! Punem doua paharele pe masa pline cu palinca si stam ftatza in fatza, ca doi buni amici. Dam cu banul, si care are marca bea ambele paharutze, pana se termina sticla! Korekt, shogore? Daca ramane timp, mai punem o sticla pe masa, si iar dam cu banul...Ca fratii!

    RăspundețiȘtergere
  35. @ Cornelius
    Multumesc pentru vorbele calde.
    Horvath e dus rau, dar are si humor, cam rar la honvezi!
    Licuriciul care vine este prietenul meu. Curvar de elita ca si mine.
    Ma surprinde calitatiile remarcabile ale mistoului cazon.
    Mult peste sperma trista si bulaul vesel de Cezar.
    Daca vin la Bucale voi fi arestat de serviciile secrete pline de basini
    si parturi interminabile.
    Dar vom gasi o solutie sa bem o multime de pahare spre cinstea
    noastra ! Promit ca nu te fut in ......
    Sa auzim de bine. Pizda multa ........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha, deci pizdar ca mine! Nu-i rau! E carnea de drak rea pe tine, dar n-ai suflet rau, sogore, si esti tare-n clantza ca mine care nu ma las mai prejos ca un drak belit! O facem lata, shogore cand dam nas in nas si ni se agata belciugile din nari una de alta! Da-i dreaku de sekurani ca suntem in Ieuriopa dupatlin a lui Hloci Golasi Mekel si faci scandal pe criterii de discriminare etnica, iii lasi dreak' fara franzela la botul famelioanelor si fara grade centigrade pe humerushi! Sperpa ta nu trebuie sa fie trista, shogore, daca o pompezi pe o negroida de pe Wall Street cu labiile cat pulpana paltonului si falfaind in vant ca Drapelul de Lupta al kazacilor! De futut nu ma poti fute ca sunt constipat, asa ca facemk o posta amandoi pe la bucile Alunei Burghiu si Mooe Woodrea! Succesuri la bloage, mai ales ca nash iti pot fi doar eu pe conversatii de jmecheri de poante! Sal'tare si noroace la fripturi si poloboace!

      Ștergere
    2. UNUI PRIETEN PIZDAR.
      Sunt trecut prin viata si multe femei.
      Recunosc talentul la prima vedere sau luare la misto.
      Spatiul meu mioritic a fost bulevardul bucurestian.
      Esti surprinzator .
      Comparat cu anti talentele locale.
      Am convingere ferma ca ai acces la pizda si apa curenta.
      Ai invatat din copilaria sa intrebuintezi hartia de WC
      Si sireturi la pantofi. Nefiind prima generatie incaltata cu
      Patofi Cujana fost Ianos ..../Vezi administratorul blogului
      Eu nu fac discriminare etnica futand toate studentele romance
      Dela institutul de Teatru si film. Cu cateva chiat m-am chiar insurat .
      Nu neg ca este greu sa te compari cu mine. Curvar celebru si chiar mai mult.
      Cu respect deocamdata moderat.
      Sa auzim de bine si pizda multa.....la alegere.

      Ștergere
  36. @ Draga prietene

    Corneliu Ifrim wants to be friends with you on Facebook.

    Corneliu Ifrim
    Redactor editorialist si pamfletar at Ziarul Ora 25 Onesti · Onesti
    1 mutual friend · 876 friends · 54 photos · 337 groups

    ma bucura ca recunosc un ziarist de talent.
    Dar nu fuck.....face book din lipsa de timp si bani.
    Dar putem comunica prin Email.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cornele
      Ma intrebi cu cine votez.
      Imposibil
      Doresc sa bag toata clasa politica la bulau.
      Incepind cu UDMR !
      Toti agenti dublii
      Maghiar si Rus
      Unii trplii agenti
      Ungur, Rus si Roman.

      Ștergere
    2. Cezar va vota pentru Nicoleta !
      Eu tot pentru doamna Horvath.
      Cur de vise
      Parfumat !

      Ștergere
    3. Nicole Horvath voteaza
      Robert Horvath.
      Apreciez optinea pentru talent
      Lovele
      Si WC cu miner !

      Ștergere

  37. ATENTIE !
    ATENTIE !
    SENZATIONAL !

    IN ATENTIA ARMATEI NATIONALE !
    SPRE ATENTIA PIZDARILOR CU PULA SCULATA
    MILITARI IN TERMEN SAU IN REZERVA !
    PENSIONARI CU PULA SAU FARA .

    AM PUBLICAT PE BLOGUL ROBERT HORVATH DEVA BLOG
    FOTOGRAFII PERSONALE

    CU VIITOAREA PRIMA DOAMNA A SUA
    MELANIA TRUMP
    IN CURUL GOL !

    DESCHIDETI GATA DE ERECTIE
    http://devanewyork.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' dracului accept de prietenie si nu ma lasa cu pantalonii in vine, ca-mi moare piticul pana sa intru pe blogul ala al tau, ca ti-am cerut accept de fro 2 ore orale!

      Ștergere

  38. Cu toata lipsa de respect posibila. Nu sunt interesat de face FB ca si de femei cu sanii lasti.
    Sunt prietenul tau pana la proba contrarie. Pe care o astept cu narabdare.

    RăspundețiȘtergere
  39. ROBERT HORVATH DEVA UN OM AL RENASTERII !
    Sunt o persoana foarte ocupata.
    Sunt o figura renascentista . Cineast, pictor, arhitect, curvar etc.
    Dar focusul atentiei se indreapta spre acest blog de cacarea lumii
    Civile si militare. Care se apropie de un sfert de milion de deschideri de pagina
    Si intre picioare femeilor .
    Record absolut.
    Nu neg importanta administratorului.
    Care desi lipsit de cultura si creativitate.
    Mentine blogul la suprafata.
    Desi el se scufunda regulat in buda parinteasca traditionala.
    @ Cornelius Flavius ........ius etc
    Sper cu o anumita reticienta sa devenim prieten.
    Esti un om a cartilor
    Spre deosebire de......
    Exista totusi diferente apreciabile intre noi
    Dar trec peste ele , sa nu te jignesc.
    Dar la fel ca un alt amic de al meu Donald
    Ne uneste dragostea de ......si Pizda.
    Ca sa fiu sincer
    Nu ma asteptan sa apara pe acest blog ( de cacarea lumii ) sa apara un om talentat
    Si mistocar.
    Numai nulitati ca administratorul blogului.
    Comunisti securisti sau onanisti.
    Concluzie.
    Retrag indemnul
    HAI SICTIR !

    RăspundețiȘtergere
  40. Robert si Donald
    Suntem prieteni. Am lucrat ani de zile pentru Elite
    Cea mai puternica agentie de Super Modele.
    De acolo saltam gagici pentru Donald.
    In aceste zile nu pot ajunge la Donald din cauza
    Serviciului secret. Am vorbit de doua ori cu Melania.
    Sper cu ajutorul lui Dumnezeu ca Donald salveze lumea
    Civilizatia vestica.....a omului alb.
    Poate este prea tarziu.
    Dar vorba aceea. Speranta inclusiv pentru Pizda
    Nu moare niciodata.
    PS Deschideti
    Robert Horvath Deva Blog
    Sa vedeti poze cu prea draga Melania
    In curul gol.
    Sau sper pe viitoarea prima doamna.
    ........l

    RăspundețiȘtergere
  41. Cornelius
    Sper sa nu fim prieteni.
    Iar in cazul in care destinul
    Se impotriveste dorintelot mele
    Ma bucur de aparitia ta pe acest blog
    Te asigur ca te vei umple de femei cu
    Buze extrem de primitoare doritoare
    De pula si romantism.
    Fara prietenie
    Vesnica
    Robertus.

    RăspundețiȘtergere
  42. Vorbesc serios
    Cateodata.
    Ma intereseaza opinia ta
    Sper negativa
    Despre Filmul
    Painting With Fire
    Despre pictorul meu preferat
    Egon Schielle.
    Curvar si Pizdar ca noi.
    I-al depe Vimeo
    Deschide
    Devartes Blog.

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  44. Un administrator de blog
    Iesit pe lume prin partea dorsala
    Incearca sa ascunda adevaruri
    Nasol mirositoare.
    Cenzurand comentariile mele
    Anti rusesti si anti pulime.
    Deasemenea opiniile mele erotice
    Si pizdulante.
    Cu alte cuvinte
    Libertatea mea de expresie
    Si injuraturi fiind oprita
    Nu ramane decat sa ma retrag
    Depe blogul meu militar.
    Urmariti in continuare blogurile mele
    Politice, artistice si erotice.
    Robert Horvath Deva Blog etc.
    La revedere tuturor !


    RăspundețiȘtergere
  45. La revedere
    Dragul meu prieten
    Si dusman
    Cornelius
    Sper sa continui traditia noastra
    De pizdari de elita
    Si lupta impotriva pulimii !
    Aici nu miroase a pizda
    Ci a bulau comunal.
    Ma retrag fara sa fiu invins
    De conspiratia comunist onanista.
    Elita sus
    Pulimea jos !
    La revedere
    Femei cu picioare lungi
    Si buze rosii primitoare !
    La revedere tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  46. Rh+...ai devenit iarasi ce erai ..pork cu sorici dublu ..de la lipsa de baie calda..!
    Iti tai macaroana daca nu-ti cenzurezi singur ..porcariile ..care de fapt te ..definesc !!

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  48. Gata
    Se facu de dimineata
    Ma duc sa ma culc
    Cu un supra model !

    RăspundețiȘtergere
  49. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  50. Fisa clinica a pacientului Robert Hortvath:

    Pacientul la primul contact cu serviciile psihiatrice, internat din initiative familiei, pentru un tablou psihopatologic de model maniacal, cu simptome psihotice, incongruente şi grave tulburări comportamentale secundare (agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate, ostilitate, atitudine suspicioasă, necooperantă cu o inteligenta de debilitate mentală). Afirmativ episodul psihopatologic actual a debutat, (insidios în 2001), în urma cu 6 luni cu o agravare care s-a intensificat în ultimele trei săptamîni (energie crescută, logoree, hiperactivitate fară scop, limbaj decenzurat, bizarerii comportamentale, delir de urmărire, supraveghere, mister, interpretări delirante, comportament influenţat, labilitate psihică, impulsivitate, iritabilitate, nevoie redusă de somn), agitaţie psihomotorie, cverulentă, potenţial marcat auto şi hetero-agresiv. Debutul al primelor probleme psihopatologice are loc în 2001 cu hiperactivitate, suspiciozitate, relaţionare inadecvată la locul de muncă, şi interfamilială – interpretate ca secundare stresului; tabloul clinic s-a agravat progresiv, devenind evident în ultimele 6 luni (preocupari justiţiare, descoperiri de dosare ”ingropate”, a unor situaţii grave problematice de interes de nivel national, cu intenţia de a se implica activ în soluţionare prin diverse grupări secrete, teroriste, etc), tendinţe interpretative (totul se intimplă cu un scop şi cu implicarea propriei persoane), gîndire magică, delir erotoman, delir de grandoare.

    RăspundețiȘtergere
  51. O luasi pe araturi cu tractorul tras de boi plavani, Horvath baci! Invatza pamflet, ghiaure! Americanosii au asa ceva? Stilul direct dauneaza moralitatii! Numai Aluna Burghiu are dreptul la orale in direct de la toata suflarea pe doua picioare in Romanistan, impreuna cu pizdificatorul Cotroceniului!

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!