tag:blogger.com,1999:blog-6768380011978481410.post8978075958004202277..comments2024-03-28T17:11:55.464+02:00Comments on Blog ,,Space ARMYA - International": Perele! ____________________________________________________CEZARhttp://www.blogger.com/profile/06772608753902114133noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6768380011978481410.post-29842341880899452222013-02-11T11:40:32.907+02:002013-02-11T11:40:32.907+02:00Deci PMT ..traieste totusi si se si ..exprima in f...Deci PMT ..traieste totusi si se si ..exprima in felul lui!!CEZARhttps://www.blogger.com/profile/06772608753902114133noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6768380011978481410.post-10883252524649818502013-02-10T17:04:54.068+02:002013-02-10T17:04:54.068+02:00
Tocana cu ciolan
Ingrediente:
- un popor mare, ...<br />Tocana cu ciolan<br /><br />Ingrediente:<br />- un popor mare, necopt, fara miez<br />- mult ciolan<br />- 3-4 partide mari si cateva mai mici de diverse culori<br />- o blonda de Plescoi<br />- un varf de boc<br />- o legatura mare de servicii secrete cu urechi fine<br />- o curte constitutionala moale si bine fragezita<br />- cateva cozi de procurori<br />- 2-3 sindicate stafidite<br /><br />Condimente:<br />- apa de ploaie<br />- praf in ochi<br />- gargara macinata<br />- zeama de baliverne<br />- tupeu varsat<br /><br />Mod de preparare:<br />Se taie poporul in 2 parti, una buna si una rea.<br />Apoi fiecare bucata se taie in 2, una buna, una rea, si tot asa pana se formeaza bucatele mici ce pot fi mancate dintr-o inghititura.<br />Se separa apoi bugetarii de nebugetari, medicii de pacienti, profesorii de studenti, copii de parinti, grasii de slabi, si se lasa la decantat pana se ridica la suprafata uscaturile.<br />Acestea se culeg cu atentie si se pun deoparte intr-un recipient caldut.<br />Din restul se taie 25%, se scoate vlaga si se pune la foc mic, cu zeama de baliverne si cu praf in ochi, sa nu se prinda.<br />Se acopera cu un capac mare ca sa nu rasufle si din cand in cand se stinge cu putina apa de ploaie.<br />Separat se ia un partid portocaliu si se intoarce de pe stanga pe dreapta.<br />Apoi se impaneaza pe toate partile cu bucatele taiate din celelalte partide.<br />Se presara deasupra uscaturi, iar peste se pune varful de boc si blonda de Plescoi cu ciolanul in gura si se lasa la dospit.<br />Celelalte partide se toaca marunt impreuna cu sindicatele si se invelesc cu servicii secrete.<br />Apoi se freaca bine cu cozile de procurori, se trag in teapa si se pastreaza la racoare.<br />Din cand in cand se gusta si se reevalueaza.<br />Se aseaza partidele intr-un parlament din teflon cu manere.<br />Cel portocaliu se pune cu grija in mijloc.<br />Pe langa el se mai presara 2-3partide mici si bine fragezite.<br />Restul de partide se presara dupa gust.<br />Se da totul prin curtea constitutionala si se inveleste cu gargara macinata.<br />Se aseaza totul peste poporul deja bine distuit si se da la copt.<br />Din cand in cand se strange caimacul de deasupra, cu care se unge bine blonda si uscaturile de deasupra, iar peste restul se toarna zeama de baliverne cu tupeul varsat.<br />Se serveste rece, pe stomacul gol, in piata.<br />In caz de probleme digestive sunati la 112.<br /><br /> CEZARhttps://www.blogger.com/profile/06772608753902114133noreply@blogger.com