Google Website Translator Gadget

vineri, 9 octombrie 2015

Jennifer Rush - The power of love (subtitrat romana)

joi, 8 octombrie 2015

Avion dispărut în 1946 aterizează după 47 ani

Pearl_Harbor_wide_view_attack
Un avion de pasageri, care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio – Havana, a aterizat în luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său se aflau 36 de schelete.
Oamenii de specialitate vorbesc despre „cel mai mare mister din istoria zborului”. Un mister care a devenit cu atât mai mare, cu cât este vorba despre bătrînul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 şi la bordul căruia s-au găsit  în 1993, la aterizare, ceşti de cafea caldă şi ţigări aprinse marca Old Gold, demult dispărută. Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data de 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme şi miroseau încă a tipar.
„Aş fi dorit să pot da o explicaţie, dar mă aflu în faţa unui mister” spune expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup foarte numeros de cercetători, căruia i s-a încredinţat misiunea de a cerceta misterioasa aterizare a avionului demult dispărut.
„Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul, împreună cu toţi pasagerii săi, a fost dat dispărut în anul 1946, în timpul unui zbor de la Rio de Janeiro la Havanna. Într-un mod inexplicabil, avionul a aterizat în 1993 şi arată de parcă ar fi decolat ieri.
Cum poate ateriza un avion având doar schelete la bord, numai Dumnezeu ştie! Cei 36 de pasageri, precum şi echipajul format din patru persoane au decolat după toate regulile.”
Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripţie foarte veche, din Panair Do Brasil, a apărut deasupra aeroportului Bogota şi a început aterizarea. Personalul aeroportului a încercat în zadar să oprească aterizarea avionului necunoscut, deoarece, în acelaşi moment un Boac din Brussel se pregătea şi el să aterizeze. Mulţumită manevrelor abile ale căpitanului Anthony Bolard în vârstă de 54 de ani, al companiei britanice, s-a putut evita în ultima clipă o ciocnire fatală.
Lockheed-Constellation
„Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis uşile şi, cu mare groază, a descoperit în interior lui numai schelete”, spune Guevara. „Unul dintre oamenii noştri de pază, un fost soldat în marină, s-a speriat atât de tare, încât şi-a pierdut echilibrul.”
După o examinare amănunţită, resturile pasagerilor au fost transportate într-un spital militar, pentru a fi cercetate, iar avionul a fost parcat într-un hangar bine păzit, în care accesul era strict interzis.
Cercetările se concentrează asupra întrebării: unde a fost avionul în toţi aceşti ani? Singurul lucru cert este numărul de zbor al acestuia – 348, locul de decolare şi destinaţia.
Din grupul de experţi care cercetează acest caz face parte şi cercetătorul în domeniul parapsihologiei Dr. Gloria Hamandez. După cum afirmă aceasta, în acest caz poate fi vorba despre o deplasare în timp. Ea a lansat şi ipoteza că moartea pasagerilor ar putea avea legătură cu un posibil contact cu fiinţe extraterestre.
„Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, oamenii ar fi rămas cu siguranţă în viaţă. Şi în plus, ei nu ar fi fost  nici măcar cu o zi mai în vârstă decât erau la decolarea ce a avut loc în anul 1946”, a adăugat un om de specialitate.
„Însă, datorită faptului că avionul era plin cu schelete si curelele de siguranţă erau încă nedesfăcute, nu poate fi exclusă teoria că cineva “din afară” i-a omorât pe pasagerii aflaţi la bordul avionului şi apoi, dintr-un loc necunoscut, l-ar fi dirijat spre Pământ. Se ştie că extratereştrii pot executa operaţiuni extrem de complexe, datorită tehnologiilor foarte avansate pe care le deţin.”
Guevara afirmă că echipa de cercetători va face tot ce îi stă în putinţă pentru a elucida acest mister. „Eu mă rog să fim suficient de puternici pentru a putea accepta realitatea, oricare ar fi ea”, încheie Guevara.
Fragment din lucrarea „Spaţiu timp şi dincolo de ele prin yoga”

marți, 6 octombrie 2015

Actualitate

VIDEO Rusia și-a schimbat strategia: avioane fără pilot bombardează Siria

Rusia-Siria-war
Cu filmari aeriene, Rusia a demonstrat ca în noaptea de 1 spre 2 octombrie a trecut la o noua faza a bombardamentelor.Depozitele de munitii, parcul de vehicule si depozitele de carburant, centrele de conducere si de transmisiuni ale ISIS din nordul, centrul si estul Siriei fiind tintele principale. Scopul urmarit fiind diminuarea capacitatii combative a luptatorilor ISIS, prin lipsa acuta de munitii, prin incapacitatea de a executa manevre, de a se coordona si a comunica între ei. La finalul a 4-5 luni de bombardamente ale aviatiei ruse, armata siriana, fidela lui Bashar Al-Assad, nu va mai întampina nicio rezistenta notabila, fiind în masura sa preia controlul asupra întregului teritoriu national.
4 avioane Su-34 au bombardat mai multe buncare subterane, folosite ca depozite de munitii de ISIS, de la Maadan Jadid.  În a doua iesire, acelasi 4 avioane Su-34 ar fi lovit pe lînga un punct de comanda si o coloana de vehicule ISIS în apropiere de Kasrat Faraj, mare parte din ele fiind cisterne cu benzna. Capabilitatile extraordinare ale noului bombardier rus Su-34 le-am detaliat într-un articol anterior.
Ambele tinte aflîndu-se în guvernoratul Raqqa din centrul Siriei ( ocupat în întregime de ISIS ).  Acest guvernorat este cunoscut ca ruta de aprovizionare de-a lungul Eufratului, a principalului nucleu al grupari ISIS din Siria, dispus în aproape întreg guvernoratul vecin, Deir Ez Zor. Guvernorat care cuprinde centrul si estul Siriei si care este monitorizat de la mare altitudine, 24 de ore din 24 de avioanele de cercetare fara pilot rusesti .
De la Deir Ez Zor, luptatorii ISIS controleaza singura cale de comunicatii spre Damasc care trece prin celebrul site arheologic de la Palmyra, aruncat în aer de ISIS. Un centru de comanda, doua noduri de transmisiuni si o baza de antrenament ISIS de la Daret Ezza, din nord-estul guvernoratului Aleppo, ar fi fost lovite de 6 avioane rusesti Su-24M2.
E adevarat ca în prima zi de bombardament în Siria, rusii au lovit si alte grupari rebele decît ISIS. Deoarece, cu cîteva zile în urma, în timp ce avioanele rusesti aterizau, venind din Rusia, anumite grupari de rebelii islamisti, au declansat un atac prin surprindere, cu piese de artilerie si proiectile reactive, asupra aeroportului Latakia. Proiectilele reactive au o bataie de 20-40 km, iar artileria 15-25 km.
Daca acesti rebeli erau cu adevarat cei antrenati de SUA în bazele din Arabia Saudita si Qatar si adusi sa lupte în Siria, cine i-a îndemnat sa atace baza aeriana Latakia ? În conditiile în care americanii aveau fotografii de satelit care evidentiau sosirea avioanelor militare rusesti pe aeroportul Latakia. Rusii întrebîndu-se retoric : cum ar reactiona americanii daca s-ar trezi cu rebeli islamisti, înarmati cu blindate si piese de artilerie, la mai putin de 30 km de baza lor aeriana de la Incirlik ( Turcia ), de unde lanseaza bombardamentele asupra ISIS ?
Oricum, rusii care le-au cerut în zadar, din luna iunie, americanilor sa le permita sa participle la coalitia lor anti ISIS, au unele suspiciuni cu privire la adevaratele intentii ale SUA în Siria si au început sa-si însoteasca bombardierele cu avioane de vînatoare Su-30 SM.
Rusii mai spun ca înainte de a începe bombardamentele, au facut o intensa cercetare aeriana, timp de mai multe luni, cu avioanele lor fara pilot, monitorizînd atît miscarile rebelilor de pe întreg teritoriul Siriei, cît si traficul aerian de la granita siriano-tuca si de pe coasta Mediteranei.
Contrar afirmatiilor oficialilor americani, intens mediatizate de presa occidentala, precum ca rusii ar fi ucis femei si copii, bombardînd centrele populate, statul major al aramatei Federatiei ruse, afirma ca fotografiile publicate de presa occidentala, ca fiind rezultatul primului bombardament al aviatiei ruse în Siria ( 30 septembrie ) au fost falsificate. Ele datînd din 25 septembrie, cînd aviatia rusa nu începuse nici zborurile de aclimatizare deasupra Siriei.
Rusia-Siria-atack
Rusii afirmînd ca sunt în faza în care îi lasa pe luptatorii ISIS fara munitii, carburanti si mijloace de transmisiuni. Depozitele de carburanti si munitii ale ISIS, din zonele ocupate de organizatia terorista, au fost în trecut ale armatei siriene si ele sunt în afara localitatilor.
Centrele de transmisiuni ale ISIS au fost si ele abandonate de armata siriana, în retragere. Antenele de transmisiuni ale acestora necesitînd amplasarea pe forme de relief cu înaltimi dominante, în zone izolate. Prin urmare, bombardamentele aviatiei ruse nu aveau cum sa afecteze populatia civila din Siria.
Preluare Ziarul de garda
Articol redactat de Michaela Maria

luni, 5 octombrie 2015

Serveste de la ..IVAN..!!----------------------------------------------------------------

Rusii fac ravagii in teritoriile ISIS – peste 20 de bombardamente în 24 de ore







Aviaţia militară rusă a efectuat 20 de raiduri aeriene în Siria, în ultimele 24 de ore, atacând nouă obiective ale reţelei teroriste Stat Islamic şi distrugând un centru de comandă al teroriştilor, anunţă Ministerul rus al Apărării.
Bombardamentele au fost efectuate cu avioane de atac la sol Suhoi Su-34 şi Su-24M, a declarat Igor Konaşenkov, un reprezentant al Ministerului rus al Apărării.
Printre ţintele vizate a fost un centru de comandă al reţelei teroriste Stat Islamic din zona oraşului Raqqa, relatează RIA Novosti.
„Au fost distruse adăposturi ale teroriştilor, depozite de armament şi echipamente militare”, a precizat oficialul rus.
Rusia, principalul aliat internaţional al regimului de la Damasc, a iniţiat miercuri raiduri aeriene în Siria, vizând, oficial, reţeaua teroristă Stat Islamic. Conform unor surse, aviaţia militară rusă a atacat poziţii insurgente, spre nemulţumirea Statelor Unite şi a altor ţări occidentale, care oferă susţinere opoziţiei siriene.Su 24 


 NEWS....

Rusia este la un pas sa distruga teroristii ISIS, iar Comandamentul ISIS este deja distrus ! SUA si UE sunt deranjate, caci au investit in crearea si finantarea ISIS ! Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia !

Rusia este la un pas sa distruga teroristii ISIS, iar Comandamentul ISIS este deja distrus ! SUA si UE sunt deranjate, caci au investit in crearea si finantarea ISIS ! Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia ! Pentru orice om normal, care gandeste rational, ar trebui sa ridice mari semne de intrebare, atunci cand „lumea civilizata” condamna atacurile Rusiei impotriva teroristilor ISIS. Sfarsitul lunii Septembrie si inceputul lunii Octombrie 2015, au adus dupa sine o serie de mutari geopolitice deosebit de importate de pe „Marea Tabla de Sah”, asa cum o numeste ideologul politicii externe al […]
Rusia este la un pas sa distruga teroristii ISIS, iar Comandamentul ISIS este deja distrus ! SUA si UE sunt deranjate, caci au investit in crearea si finantarea ISIS ! Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia !
Pentru orice om normal, care gandeste rational, ar trebui sa ridice mari semne de intrebare, atunci cand „lumea civilizata” condamna atacurile Rusiei impotriva teroristilor ISIS. Sfarsitul lunii Septembrie si inceputul lunii Octombrie 2015, au adus dupa sine o serie de mutari geopolitice deosebit de importate de pe „Marea Tabla de Sah”, asa cum o numeste ideologul politicii externe al SUA, co-fondator al Comsiei Trilaterale si membru Bilderberg, Zbigniew Brzezinski.
Ursul rus sperie ISIS-CIA
De pe publicatia Napoca News aflam mai multe:
„Andrei Kartapolov, oficial al armatei ruse, a declarat sambata ca actiunile Rusiei impotriva Statului Islamic au semanat panica printre teroristi, fortand circa 600 de militanti sa-si abandoneze pozitiile si sa ia drumul Europei. “Panica si dezertarile se inregistreaza in randurile lor”, a mai spus acesta, conform The Daily Star.
In timp ce sirienii fug din tara in numar tot mai mare inspre Europa, ce se intampla cu satele goale lasate in urma? Conform reason.com, care citeaza Institutul de Cercetare Media din Orientul Mijlociu, asezarile sunt populate, cel putin nordul tarii, de membrii gruparii Uighur.
Acestia vin in tara impreuna cu familiile lor si lupta alaturi de Al Nusra si Statul Islamic impotriva regimului Assad. Asa s-a intamplat la inceputul lunii dupa un raid in orasul Jisr Al-Shughur, cand mii de membri ai gruparii s-au stabilit in zona. Uighurii reprezinta o populatie turcica musulmana, insa multi locuiesc in vestul Chinei. O parte dintre acestia arata precum europenii, insa multi au trasaturi asiatice.
In timp ce Rusia nu conteneste cu atacurile, sirienii isi continua afluxul catre Europa. Primul oras britanic care isi asteapta refugiatii din Siria, 63 la numar, intr-o prinsa transa, pana la finele lui octombrie, este Glasgow, informeaza Huffington Post. In total, Scotia va primi 2.000 de imigranti in decurs de cinci ani, iar intregul regat britanic 20.000.
Armata rusa a anuntat ca-si va inteti atacurile asupra “teroristilor” din Siria. In plus, transmite ca doreste sa coopereze cu SUA, informeaza The Daily Star, care citeaza Reuters.
Potrivit unui inalt oficial al armatei ruse, in timpul raidurilor aeriene rusesti din ultimele 72 de ore au fost tintite 50 de obiective ale Statului Islamic. Andrei Kartapolov a mai spus ca Rusia a avertizat SUA inainte de raiduri sa-si opreasca propriile zboruri in zonele in care opereaza avioanele rusesti.
“Americanii ne-au spus, in timpul discutiilor, ca nimeni, in afara de teroristi, nu s-a aflat in regiune” in momentul raidurilor, a mai spus acesta.
Rusia lovește devastator Statul islamic. Comandamentul ISIS d ela Raqa a fost distrus, iar sute de teroriști fug îngroziți spre Europa. Cel putin 39 de civili, printre care 8 copii si 8 femei, au fost ucisi in raidurile aeriene ruse din Siria in ultimele patru zile, a informat sambata Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de Reuters.
Organizatia neguvernamentala a mai informat ca au fost ucisi 14 jihadisti – 12 din gruparea jihadista Statul Islamic, in apropiere de orasul Raqqa, si doi din Frontul Al-Nusra, aripa siriana a gruparii teroriste Al-Qaida. Directorul OSDO, Rami Abdul Rahman, a spus ca datele includ doar victimele care au fost verificate.”[1]
Publicatia Active News prezinta si alte informatii ce trebuiesc retinute:
„Recentele lovituri ale Rusiei, dar și campania occidentală împotriva teroriștilor au lăsat Statul Islamic în pragul colapsului, informează presa din Albion.
Un expert în terorism, contactat de publicația Express, afirmă că în ultimul timp s-au înmulțit și dezertările din rândurile combatanților, astfel că Statul Islamic ar putea fi distrus în câteva ore.
Dr.Afzal Ashraf a mai spus că ISIS a exagerat prea mult propria putere militară, astfel că riposta internațională este prea puternică pentru capacitatea teroriștilor de a rezista. Expertul a continuat și a declarat că dacă se va hotărî trimiterea de trupe de infanterie, Statul Islamic va dispărea în câteva ore.
„Acest stat ‘mitic’ va dispărea în câteva ore odată ce comunitatea internațională va decide să acționeze. Nu va dura mult până vor fi goniți, dacă nu din toată Siria, măcar din majoritatea teritoriilor. Se vor ascunde în orașe, dorind să profite de faptul că sunt înconjurați de cetățeni nevinovați. Dacă vor fi izolați, vor dispărea de la sine”, a spus acesta, citat de publicația engleză.
Pe lângă ofensiva rusă din Siria, ISIS se mai confruntă și cu un atac puternic al luptătorilor kurzi în nordul Irakului.
Aceeași sursă afirmă că Vladimir Putin se pregătește să trimită 150.000 de soldați pe teren pentru a cuceri „capitala” autoproclamatului Stat Islamic, orașul Raqqa. Acolo străzile sunt patrulate de mii de luptători înarmați.
„Este foarte clar că Rusia vrea să curețe vestul țării, să cucerească orașul Raqqa și toate resursele de gaz și petrol de lângă Palmira. Totul se transformă într-o cursă spre Raqqa, pentru a-i securiza câmpurile petroliere e nevoie să fie curățată regiunea de jihadiști”, afirmă sursa citată de Express.”[2]
Prizonierii ISIS vor fi dusi la munca fortata in Siberia !
„Surse ale Hezbollah, o grupare siita apropiata Teheranului, afirma ca între Vladimir Putin si Bashar Al-Assad ar exista o întelegere privitoare la prizonierii de razboi pe care Siria îi va captura de-acum înainte, cu precadere ISIS
Astfel, cei care nu sunt cetateni sirieni, ca si instructorii lor sauditi, qatarezi, kuwaitieni, turci si din Emiratele Arabe Unite, luati prizonieri de armata siriana, vor trebui predati rusilor, scrie Stiripesurse.ro.
Conform întelegerii, rusii îi vor îmbarca pe loc, la bordul avioanelor de transport AN-124 care cara zilnic armament si munitii în Siria, pe prizonierii ISIS, la drumul de întoarcere în Rusia.
Aceleaşi surse precizează că prizonierii sunt duşi la muncă la cel mai important proiect industrial al Rusiei: cîmpul petrolifer Vankor, din nordul provinciei siberiene Krasnoyarsk. Rusia intentioneaza sa creasca productia acestui cîmp petrolifer de la 442.000 barili/zi, la 1 milion de barili/zi. Totodata, se are în vedere constructia unor conducte gigantice de gaze si petrol care sa aprovizioneze China.”[3]
Propaganda Occidentala a criticat intr-un mod pervers, atacurile Rusiei asupra ISIS. Iarasi, ne intrebam, „de ce” ? Rusia, la randul sau, a acuzat „lumea libera” (SUA) ca, „stiu pozitiile ISIS, dar refuza sa le atace”, ceea ce e corect si raspunde dilemelor cu privire la critica rusinoasa a SUA-UE adresata Rusiei.
Mai mult decat atat, SUA a acuzat Rusia ca, „rebelii moderati anti-Assad sunt atacati”. Rebelii asa-zisi „moderati” anti-Assad sunt una si aceeasi cu teroristii ISIS. Acum cateva zile, o alta informatie facea inconjurul Planetei: „rebelii antrenati de SUA in Siria au predat armele organizatiei Al Qaeda!”
Acestea fiind spuse, cat va mai tine prosteala numita „lupta impotriva terorismului” ? Ted Gunderson, fost sef al FBI, pe Departamentul din Los Angeles, a spus ca, „CIA si FBI comit atentate teroriste pentru a ne lua libertatile civile!” Este adevarat, tocmai de aceea au fost create celulele teroriste pe aceasta Planeta, caci alt mod de a restrange libertatile civile nu mai au.
SURSE