Google Website Translator Gadget

vineri, 15 martie 2013

ASTEA ...MAIMUTE !!______________________________________________________________Reţeaua dosarelor penale. Două judecătoare la preţ de 150.000 de euro
14 Martie 2013

3
Două judecătoare - Antonela Costache şi Viorica Dinu - de la Tribunalul Bucuresti au fost reţinute 24 de ore pentru trei acuzaţii de trafic de influenţă şi luare de mită şi urmează a fi prezentate în faţa instanţei Curţii de Apel Bucureşti pentru mandate de arestare preventivă.
In dosar au mai fost învinuite alte nouă persoane, între care Mugurel Marian Staicu (fratele lui Dinel Staicu, eliberat din arest cu concursul celor două judecătoare în dosarul TRANSGAZ), avocata lui Dinel, Alina Răducan (retinuta), un alt avocat, precum şi un arhivar de la Tribunalul Bucureşti. Mita totală primită de cele două judecătoare numai pentru eliberarea lui Dinel Nuţu Staicu ar fi de 150.000 de euro.
. Consiliul Superior al Magistraturi si-a  dat avizul miercuri pentru perchezitii, inclusiv corporale, pentru reţinerea si arestarea judecătoarelor Antonela Annemary Costache şi Viorica Dinu. Judecătoarele ar avea relaţii şi cu lideri din lumea interlopă, pe care i-ar fi eliberat contra mită.UPDATE ora  18.25: DNA confirmă dezvaluirile RL şi  relatează schematic  modul de acţiune al grupării infractionale

Procurorii anticorupţie efectuează cercetări penale faţă de inculpaţii: 

1.DINU VIORICA, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia penală, reţinută pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, din care una în formă continuată şi luare de mită;
2.COSTACHE ANTONELA ANEMARY, judecător la Tribunalul Bucureşti – Secţia penală, reţinutăpentru complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, luare de mită şi trafic de influenţă, 
3.VASILESCU SORIN, grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, în sarcina căruia s-au reţinut luare de mită, complicitate la infracţiunea de luare de mită, complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, dar NU a fost reţinut pentru că şi-a recunoscut faptele 
4.PETRE DANIEL COSTEL, avocat în Baroul Bucureşti, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile  de complicitate la infracţiunea de luare de mită, de complicitate la infracţiunea de cumpărare a influenţei,  de dare de mită, dar nici el NU a fost reţinut pentru că a relatat adevărul
5.PETRE DANIELA, soţia inculpatului Petre Daniel Costel, acuzată de complicitate la infracţiunea de luare de mită şi de cumpărare a influenţei,  da NU a fost reţinută pentru ca şi-a recunoscut faptele
6.RĂDUCAN ILEANA ALINA, avocat în Baroul Dolj, acuzată de două infracţiuni de dare de mită,reţinută pentru că NU şi-a recunoscut faptele
7.STAICU MARIAN ( zis Mugurel) , fratele numitului NUŢU (fost STAICU) DINEL, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de dare de mită, dar Nu a fost reţinut 
8. CÎRLAN ANGELA,  acuzată de complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă, în formă continuată şi trafic de influenţă, reţinută pentru că nu şi-a recunoscut faptele
9.NEAGU LEON – MARIUS, acuzat de complicitate la două infracţiuni de trafic de influenţă, ambele în formă continuată, reţinut
10.CATRIN MARIAN, acuzat de  infracţiunea de cumpărare a influenţei, în formă continuată,reţinut de procurori
11.TUDOR MARIAN VASILE,, acuzat de complicitate la infracţiunea de cumpărare a influenţei, în formă continuată, reţinut.
Ultimii patru reţinuţi, membrii ai unor clanuri interlope, racolau clienţi cu dosare penale, dispuşi să plătească mită judecătoarelor Costache şi Dinu.
Modul de actiune al retelei pentru  muşamalizarea dosarelor penale

Potrivit ordonanţei de acuzare întocmit de procurori,
În cursul lunii ianuarie 2013, inculpatul Vasilescu Sorin, în calitate de grefier arhivar la Tribunalul Bucureşti, a primit suma totală de 5.000 de euro de la inculpaţii Răducan Ileana Alina, avocat în Baroul Dolj (3.500 de euro) şi Petre Daniel-Costel, avocat în Baroul Bucureşti (1.500 euro), pentru a-şi încălca atribuţiile de serviciu şi pentru a manipula sistemului informatic de înregistrare a cauzelor penale, astfel încât cauza penală privind recursul declarat de Nuţu (fost Staicu) Dinel împotriva unei încheieri de menţinere a stării de arest preventiv să fie repartizată la un complet din care făceau parte şi inculpatele Dinu Viorica şi Costache Antonela Anemary.
50.000 de euro pentru grefierul intermediar, 100.000 de euro pentru judecatoarele Costache si Dinu. Scopul: eliberarea lui Dinel Staicu-Nutu din arestul preventiv (in dosarul TRANSGAZ)
În acelaşi context, inculpatul Vasilescu Sorin ( grefier-arhivar), în baza unei înţelegeri cu inculpata Costache Antonela Anemary (judecator), a pretins de la inculpata Răducan Ileana Alina, avocat în Baroul Dolj ( aparatoarea lui Dinel Staicu- Nuţu), suma totală de 150.000 de euro, din care 50.000 de euro pentru sine, iar 100.000 de euro pentru Costache Antonela Anemary, care, la rândul său, urma să împartă aceşti bani cu ceilalţi membri ai completului.
La rândul său, inculpata Dinu Viorica (judecator), prin intermediul inculpaţilor Costache Antonela Anemary (judecator)  şi Vasilescu Sorin ( grefier-arhivar), a acceptat promisiunea remiterii sumei de 150.000 euro de către Răducan Ileana Alina.
Totodată, pentru a determina pe judecători să dispună punerea în libertate a fratelui său Nuţu (fost Staicu) Dinel, învinuitul Staicu Marian (Mugurel) a remis inculpatului Petre Daniel Costel suma de aproximativ 60.000 euro.
Din aceşti bani, aproximativ 10.000 euro  avocatul Petre Daniel Costel i-a oprit pentru sine, iar aproximativ 45.000 euro i-a remis inculpatei Dinu Viorica prin intermediul soţiei sale Petre Daniela.
În plus, Petre Daniela a mai remis inculpatei Dinu Viorica aproximativ 10.000 de euro, în schimbul cărora aceasta a lăsat să se creadă că îşi va trafica influenţa pe lângă un alt judecător care făcea parte din completul ce urma să judece acest recurs.
Pentru că demersurile de punere în libertate a lui Nuţu (fost Staicu) Dinel au EŞUAT, Dinu Viorica a restituit lui Petre Daniel Costel sumele de bani primite, respectiv totalul de aproximativ 55.000 euro.

miercuri, 13 martie 2013

NISTE MAIMUTE___________________________________________                                                            EVITATI  aceste produse ! Sunt ..ANTI SCHENGEN RO...!!!

Boicotul mărcilor germane, reacție la boikot-ul Schengen. Ce spun românii, ce cred politicienii
ROMÂNIA ÎNVAŢĂ HAOTIC ŞI MUNCEŞTE PROST: 80 la sută dintre absolvenţi profesează în alte domenii decât cele în care s-au pregătit. EXCLUSIV
de Andreea Ofiteru
Anul trecut, şcoala românească a scos 44.233 de absolvenţi specializaţi în studii juridice, 6030 în studii politice şi administrative şi 2000 în jurnalism şi ştiinţele comunicării. Aproape niciunul nu-şi va găsi un job concurând cinstit pe piaţa muncii, spun specialiştii în resurse umane contactaţi degândul. Fără niciun fel de corelare cu piaţa muncii, fabricile de diplome scot anual, pe bandă rulantă, generaţii de absolvenţi care sunt obligaţi să se ”califice la locul de muncă” dacă chiar vor să aibă un job. Citiţi în continuare, o analiză gândul, despre una dintre cele mai mari probleme ale României zilelor noastre - de ce produce şcoala românească atâţia şomeri cu diplomă?
 Statul român finanţează anual de la buget aproximativ 62.000 de locuri la facultăţi pentru primul an de studiu universitar, cele mai multe dintre acestea fiind în ştiinţe economice, ştiinţe juridice, administraţie, studii europene şi chiar jurnalism. Însă cât de mult rezonează universităţile româneşti cu piaţa muncii? Îşi găsesc miile de absolvenţi care ies de pe băncile facultăţii un loc de muncă în domeniul studiat? Datele de la instituţiile care se ocupă de calitatea învăţământului, obţinute de gândul, arată că 80% din absolvenţii de facultăţi din România profesează în alte domenii decât cele pentru care s-au pregătit.
Ultimul studiu despre structura absolvenţilor din România, realizat de Consiliul Naţional pentru Finanţarea Învăţământului Superior pentru anul 2012, arată că studiile în ştiinţe sociale, drept şi bussiness reprezintă 53,4% în facultăţile din România, comparativ cu 35,6% cât este  valoarea medie în ţările europene. Studiile în inginerie, construcţii şi industrie reprezintă 17,3%, faţă de 12,9% - cât este media europeană.
Acelaşi document relevă însă că universităţile din România se află sub media europeană în ceea ce priveşte ponderea absolvenţilor în alte domenii care sunt importante în Uniunea Europeană. Astfel, educaţia şi formarea profesională reprezintă 1,8% faţă de 9,5% cât e valoarea medie europeană, ştiinţele umaniste şi artele -7,7%, faţă de 11,6% media europeană, ştiinţele exacte -matematică, informatică - 4,4%, faţă de  media de 9,2%, şi sănătatea şi asistenţa socială -10 %, faţă media europeană de 15,4%.
  Autorii studiului arată că, prioritar, finanţarea de la buget ar trebui făcută pentru ştiinţele exacte, ştiinţele naturii, ştiinţele agricole, medicină veterinară, educaţie fizică şi sport şi sănătate.

MAGAZIN

Papa Francisc I, din Ordinul Iezuiţilor. Conduc aceștia lumea?

Papa Francisc face parte din Ordinul Iezuiților, un ordin care a fost înființat în anul 1534 de celebrul teolog Ignatiu de Loyola.
Papa Francisc I, din Ordinul Iezuiţilor. Conduc aceștia lumea?Pe lângă cele trei voturi (promisiuni) călugăreşti obişnuite (ascultare, castitate, săracie), iezuiţii au introdus un al patrulea vot, anume cel deascultare necondiţionată faţă de papă.
În 1632, la Paris au înfiinţat societatea secreta Aa, cu scopul de a pregăti tinerii misionari. Ordinul a fost desfiinţat în anul 1773, de către papa Clement al XIV-lea, bula care s-a aplicat în majoritatea ţărilor europene, cu excepţia Rusiei şi Prusiei, ţări care i-au protejat pe iezuiţi.
Autorul Eric Jon Phelps, în cartea “Asasinii Vaticanului” spune că lumea ar fi condusă din umbră de catolici, prin intermediul societăţii iezuite.
Autorul cărţii despre scopul suprem al iezuiţilor:
“Reporter: Care este scopul suprem al iezuitilor?
Phelps: Scopul lor final este acela de a conduce lumea, cu ajutorul Papei, din interiorul templului lui Solomon reconstruit din Ierusalim.

luni, 11 martie 2013

BOICOTUL ____________DA ROADE!!!_________________


Boicotul mărcilor germane, reacție la boikot-ul Schengen. Ce spun românii, ce cred politicienii


INTERNAȚIONAL
EVITATI  aceste produse ! Sunt ..ANTI SCHENGEN RO...!!!


Scenariul sumbru care ar putea duce la prăbușirea Uniunii Europene


Este cel mai puternic stat din Uniunea Europeană, dar tot mai mulți nemți par să se fi săturat de această postură.Germania nu mai vrea să fie împovărată de criza prin care trec celelalte state din Uniunea Europeană, aşa că trecerea la marca nemţească este o soluţie din ce în ce mai îmbrăţişată de partidele politice, scrie antena3.ro.
Scenariul sumbru care ar putea duce la prăbușirea Uniunii Europene
„Trebuie să renunţăm la euro!” – este scenariul (de coşmar pentru restul Europei) pe care îl lansează un nou partid înfiinţat în Germania.
Însă nu numai oamenii politici se gândesc la această variantă, ci şi cetăţenii de rând: potrivit unui sondaj realizat de săptămânalul „Der Spiegel” în vara anului trecut, 54% dintre germani nu prea mai văd sensul investirii de sume imense în salvarea zonei euro.
Konrad Adam atrage însă atenția că în Parlamentul ales de către germani aceste îndoieli nu se fac deloc simițite
Iată de ce, Adam, fost redactor pe teme politice la cotidianul „Frankfurter Allegemeine Zeitung”, a înfiinţat împreună alţi jurnalişti şi experţi economici – precum profesorul universitar Bernd Lucke – un nou partid intitulat „Alternativă pentru Germania”. Noua formaţiune solicită desfiinţarea zonei euro şi iniţierea unei dezbateri deschise pe tema măsurilor de salvare.
Noul partid critică faptul că până acum posibilitatea desfiinţării zonei euro şi stoparea acestor ajutoare financiare reprezintă subiecte ignorate pur şi simplu de către politicienii germani.
„Ne temem că Europa nu profită de pe urma monedei comunitare, ci că euro va distruge UE”, explică Bernd Lucke, profesor la Universitatea din Hamburg, citat de „Deutsche Welle”.

duminică, 10 martie 2013


Boicotul mărcilor germane, reacție la boikot-ul Schengen. Ce spun românii, ce cred politicienii
EVITATI  aceste produse ! Sunt contaminate cu..ANTI SCHENGEN RO...!!!


Cezar a câştigat finala naţională Eurovision 2013

Cezar va reprezenta România la Eurovision 2013, după ce a câştigat selecţia naţională a concursului, cu piesa "It's my life".
Cezar | The Voice
Cezar | The Voice
Cezar, supranumit the Voice, a câştigat Finala Eurovision România 2013 cu piesa “It’s my life”, compozitor şi textier Cristian Faur. Piesa a fost desemnată câştigătoare în baza notelor primite de la un juriu de specialişti, care au contat 50%, şi prin televoting – 50%.
Cezar a obţinut 9.774 de puncte din partea publicului, clasându-se pe primul loc. A fost urmat de Casa Presei cu 10 puncte şi de Luminiţa Anghel cu opt puncte.
În finala naţională Eurovision au concurat 12 melodii: Narcis Iustin Ianău cu melodia “Seven”, Elena Cârstea Muttart – “Spinning”, Ovidiu Anton – “Run away with me”, Cristian Prăjescu – “The best thing in life is to love”, Al Mike feat. Renée Santana – “What is love”, Andrei Leonte – “Paralyzed”, Casa Presei – “Un Refren”, FreeStay – “Criminal Mind”, Luminiţa Anghel – “Unique”, Cezar – “It’s my life“, Electric Fence – “Emilia” şi Tudor Turcu – “Hello”.
Anul acesta, la Eurovision participă 33 de ţări, dintre care 16 concurează în prima semifinală, cea din 14 mai, iar 17 ţări luptă în cea de-a doua semifinală, din 16 mai. Romania va intra in partea a doua a semifinalei din 16 mai alaturi de Israel, Norvegia, Albania, Ungaria, Elveţia, Georgia, Grecia si Armenia. in prima parte din cea de-a doua semifinala vor concura Letonia, Azerbaijan, Malta, Islanda, San Marino, Macedonia, Finlanda şi Bulgaria.