Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 4 iunie 2011

PAGINA DOGARIENILOR_ANTISTELICA &IMPRICINATII

                                                            MULT SUCCES!!                             

vineri, 3 iunie 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

URMARE la Dogaru&Pricina – secera si ciocanul de pe desu-urile armatei
.....La 24 Ian. a.c. profitind de ajutorul nesperat dat de guvernanti, un alt grup de dogarieni si-au dovedit inalta educatie patriotica fluierind si huiduind copios pe timpul intonarii Imnului national.
Avind ceva si impotriva bunului Dumnezeu, manifestarile de inalta educatie au continuat si pe timpul rugaciunii „Tatal nostru”, care evident ca nu a figurat in cei 7 ani de acasa ai unor fosti militari. (Ei se inchina si acum sfintului Lenin iar in loc de Cruce pupa secera si ciocanul.) Pensionarii „militari” isi justifica gestul prin faptul ca ei si-au fluierat comandantul suprem (lucru normal in armata), nu Imnul national
Colonelul sindicalist nu s-a multumit cu ultima victorie asa ca a anuntat cu surle si trimbite o noua convocare: 6 milioane de pensionari, plus „natia romana”, au primit ordin sa se prezinte in piata Victoriei la 1 martie pentru batalia finala. La 04.02 colonelul s-a autoavansat maresal asa ca circul e deschis in continuare iar biletele costa doar 120 lei/an.
Batalia finala a inceput prin convocarea viitorilor participanti. Apelind la coarda lor sensibila ordinul incepe astfel:
-„Doamnelor si domnilor, Daca mai aveti un dram de creier,….”
Din pacate pentru lupta finala cei care aveau doar un dram de creier au ramas acasa iar maresalul a concluzionat cu tristete: “La Bucuresti, pe un ger naprasnic,…”
Fuhrer-ul isi revine repede si anunta ca 1 martie a fost doar “o repetitie” pentru lupta finala care s-a aminat pentru data de 16 martie cind gerul ala napraznic va fi doar o amintire urita.
Urmeaza un nou apel civilizat adresat viitorilor participanti:
“Dorim sa dezmortim gloatele Capitalei, inclusiv pe membrii filialelor noastre din Bucuresti, sa-si regaseasca, cu ajutorul SCMD, constiinta de popor, ca sa stie pentru ce se vor bate pe 16 martie….”
Gloatele au reactionat asa cum era de asteptat si fuhrer-ul bifeaza o noua victorie prin neprezentare.
Vazind ca, invidiosi pe talentele sale oratorice, o serie de slugoi pedelisti ii fac o concurenta neloiala si antinationala dogarianul-sef face apel la un scriitor vestit (renumitul BDM) si la 25.05.a.c. lanseaza prin pana respectivului un nou apel plin de patetism supusilor sai:
“zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați,… militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra. „
Care sunt efectele ? Pai….

marți, 31 mai 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

Dogaru&Pricina – secera si ciocanul de pe desu-urile armatei…Suparati pe fiorosul dictator de la Cotroceni care a decis sa-i coboare din inaltele sfere ale „specialilor” in sferele de jos ale „tuturor”, doi colonei facuti la apelul bocancilor au pus de un sindicat. Primul este dl. col. (rez.) dr. Dogaru Mircea. Iubirea sa cu armata a inceput exact, dar absolut intimplator, in clipa cind a ajuns ruda prin alianta cu un tovaras general-colonel. (Nu o sa-i dam numele deoarece asta se numeste atac la persoana dar o sa spunem ca generalul respectiv are constiinta rosie de singele tradatorilor de neam si tara care incercau sa fuga din raiul comunist.)
Fiind in aceasta situatie de exceptie, armata romana a considerat ca nu mai este nevoie sa-si piarda vremea cu scoala militara asa ca domnul Dogaru a fost imbracat in uniforma urmind ca ulterior sa invete si cum se incheie nasturii de la veston. Calitatile sale deosebite de militar (cu gura) l-au propulsat din „exceptional” in „exceptional” pina la gradul de colonel si numai mizeria aia din 1989 l-a privat de steaua de general. Profitind de o lege bine ticluita a incasat o valiza cu bani si a iesit la pensie la o virsta cind alti barbati muncesc din greu pentru sume mult mai mici. A supt o perioada alti bani frumosi de la stat dar slugoiul cel mic al dictatorului i-a inchis robinetul asa ca domnul Dogaru e foc si para pe cei mici de statura.
Idolul sau politic este un alt doctor dus cu pluta: Vadim, iar asemanarile dintre ei sunt izbitoare. Un doctor in stiinte se exprima pe masura asa ca redam doar citeva dintre perlele vocabularului domnului colonel: „fanfaroni manipulati, canalii santajabile, idioti, ordin imbecil, timpiti in masa, hai sictir ba !, hai sictir fa! ,minti slabe care pun botul, latratul cotarlelor, Jigodia cea mica….” ( Toate sunt extrase dintr-o scrisoare publicata in 22.11.2010).
Intelectual la intelectual trage asa ca domnul colonel se lauda ca avea deja in formatie, la data respectiva, peste 10.000 de alti intelectuali. Astazi inca 4000 de „disperati” au ingrosat numarul gloatelor. Numarul total al lor nu depinde de ONOARE si statutul lor de militar, asa cum minte „cabinetul 2”, ci de suma inscrisa in cupoanele de pensie.
Mina dreapta a domnului Dogaru este tot un colonel fara scoala militara dar cu alte calitati importante: pupatul dosurilor prezidentiale. L-ati recunoscut, este inegalabilul Pricina, spaima emisiunilor TV si a comandantilor de unitati care nu mai stiau la ce mese imbelsugate sa-l invite ca sa-i adoarma vigilenta revolutionara.
Frustrarea sa, care ii lasa si acum urme maro pe limba, ii permite azi sa se razbune. Cu toate ca este numai vice, adica ocupa locul 2 dupa fuhrer-ul militaro-sindical, exprimarile sale publice sunt intotdeauna „EU si Mircea”.
Gustul dulce al primei iubiri inca ii mai stirneste papilele gustative asa ca Pricina mai pupa si el pe unde poate:
„Col.(r) Mircea Dogaru -…..s-a dovedit a fi prin constiinta, prin curaj, prin actiune, un ofiter deplin al Armatei Romane,….” 10.02.2011
La 25 Oct. 2010 sindicatul a dat prima proba de virilitate. Reusind sa adune 1000 de tovarasi bine hraniti (din cei 20.000 promisi la TV) domnul Dogaru a organizat un dans razboinic la umbra portretului prezidential in flacari, stirnind invidia justificata a omologilor sai din jungla ecuatoriala si amintind cu succes de ideile Evului mediu.
VA URMA....