Google Website Translator Gadget

joi, 26 aprilie 2012

Tudor Gheorghe - Acolo este ţara mea

miercuri, 25 aprilie 2012

ISTORIE...CONTEMPORANA !____________________________________By ROBERT H.


                                 O TARA A TIGANILOR IN UNIUNEA EUROPEANA ?! 



Deva
Robert    La începutul lunii decembrie 1989, preşedintele României socialiste, Nicolae Ceauşescu, a primit, din partea şefului Securităţii, Iulian Vlad, un raport despre discuţiile din Malta, dintre celor două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite şi URSS. Raportul vorbeşte despre “un nou echilibru pe continentul european”, respectiv “redefinirea sferelor de influenţă”. Ceauşescu a primit informaţia secretă că zone din sudul Olteniei şi Munteniei vor fi controlate pe viitor de clanurile ţigăneşti, în frăţie cu lumea interlopă în formare. Precedentul exista şi ştie toată lumea care a trăit acele vremuri, cum bulibaşele îşi răscumpărau fărădelegile şi libertatea de la Miliţie şi ofiţerii de Securitate, pe cocoşei şi bănuţi de aur........
                                                În 2010, geograful sef al Departamentului de Stat american (acum ambasador SUA in Afganistan), dadea publicităţii o harta cu noile graniţe ale statelor Europei, graniţe care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist.
Actualele judeţe Dolj, Caraş -Severin şi Timiş se desprind de România şi devin o ţară a ţiganilor;
Publicaţia franceză ‘Le Matin’ arăta harta mai sus, menţionată în octombrie 1992. Peste România de sud-vest scrie: „Ţigani”.

                                                                 În mod straniu, aceste evenimente au fost prezise oficial cu 10 ani în urmă. Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armata Mircea Chelaru a anunţat o conferinţă de presă ad-hoc, seara târziu. El a declarat, spre uluirea asistenţei, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România şi să enclavizeze sudul Olteniei. Adică să constituie o veritabilă ”Republica Rroma a Olteniei”. Generalul nu a dat alte amănunte. La câteva ore, în replică, a venit răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureşan, care a spus că „se poate vorbi de elemente de crimă organizată, generate de nivelul scăzut de trai, de sărăcie. Este vorba despre recuperatori, traficanţi de droguri şi cei implicaţi în fenomenul prostituţiei. Dacă nu ţinem sub control fenomenul, în timp, e posibil să devină un pericol.” A doua zi, pe 1 noiembrie 2000, Mircea Chelaru si-a dat demisia din funcţia de şef al Marelui Stat Major al Armatei. Chelaru afirma: “Oltenia urma să se desprindă de România în decembrie 2000″. Atunci, declaraţiile generalului Cheler mi s-au părut nişte aberaţii şi am fost de acord cu cererea preşedintelui Emil Constantinescu să-i ceară demisia din funcţia de şef al Statului Major. Generalul Mircea Chelaru: “La vremea respectivă (octombrie 2000) aveam informaţii precise despre enclavizarea sudului Olteniei, şi nu numai, de comunităţi compacte de rromi, cu implicarea unor structuri de tip mafiot. Pe vreme de pace, rolul armatei e acela de a produce starea de descurajare a unor potenţiali agresori. Tocmai în acest sens am convocat acea Conferinţă de Presă, pentru a descuraja, pentru a atrage atenţia acelor structuri că se ştie despre ele şi că există modalităţi de anihilare a lor. Demisia mea a fost legată de acea declaraţie. Regret că am avut dreptate. Fenomenul enclavizării e real. Oltenia urma să se desprindă oficial de România în decembrie 2000, iar Strehaia urma să devină capitala enclavei. Din câte ştiu, nu s-a renunţat încă la acest plan. În România s-au făcut şi se fac greşeli politice ce intră în categoria erorilor istorice, care, tare mă tem, nu se vor putea spăla decît cu sânge”.
RăspundeţiŞtergere

duminică, 22 aprilie 2012


Suhoi T-50 PAK FA , in curand si la granitele noastre…