Google Website Translator Gadget

joi, 28 iunie 2012


USL ordona „la loc comanda” pentru pensiile militare


USL ordona „la loc comanda” pentru pensiile militareUSL ordona „la loc comanda” pentru pensiile militare
O Comisie a MAPN va modifica legislatia in vigoare, in sensul revenirii la un sistem de pensii speciale in aparare, ordine publica si siguranta nationala
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a declarat, saptamana trecuta, ca, de anul viitor, militarii vor fi scosi din sistemul public de pensii si se va incerca revenirea la un sistem dedicat special acestora, dupa modelul care a functionat in Romania pana la reforma implementata de regimul PDL, care a introdus personalul din structurile militarizate pe „statul de plata” al bugetului asigurarilor sociale de stat.
Pe de alta parte, in prezent se afla in plina desfasurare campania de aderare a militarilor la fonduri de pensii private obligatorii (pilonul II) si nu se stie ce deznodamant va avea aceasta in conditiile in care se va reinfiinta un sistem separat de pensii pentru militari .
Din 2013, pensionarii militari vor fi scosi din sistemul public de asigurari sociale, a declarat, saptamana trecuta, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.
„Noi vom incerca sa introducem sistemul de pensii ocupationale, care este in toata lumea. Se stie bine ca nu exista decat o singura tara in lume care are sistemul pensiilor militare in sistemul public. Eventual, vom forma un capitol special in lege pentru ei, asa cum este, de exemplu, in Franta. Exista o lege cadru, care are mai multe capitole pe diverse profesii. O sa studiem acest lucru, dar in orice caz acest fapt nu se va intampla anul acesta, ci anul viitor, atunci cand consideram ca un guvern care se instaleaza pe o perioada de patru ani poate sa lucreze in tihna la o lege si sa o faca corecta”, a spus Campeanu.
MAPN s-a apucat deja de treaba
Se pare, insa, ca institutia direct interesata de subiect, respectiv Ministerul Apararii Nationale (MAPN) a luat deja initiativa, fara sa fie clar deocamdata daca exista o coordonare in interiorul Guvernului cu Ministerul Muncii. Inca de pe 7 iunie, la nivelul MAPN s-a constituit o Comisie pentru elaborarea actelor normative care sa reglementeze reconstructia sistemului de pensii militare ocupationale.
„Acest organism are drept misiune analizarea si evaluarea situatiei actuale a pensionarilor militari din perspectiva aplicarii legilor 119/2010, 263/2010 si a OUG 1/2011, in vederea elaborarii actelor normative care sa reglementeze drepturile actualilor pensionari militari, cat si pe cele ale viitorilor pensionari militari, in prezent in activitate”, se afirma intr-un comunicat al MAPN.
Comisia a sustinut o prima sedinta pe 15 iunie, cand s-a elaborat o foaie de parcurs a procesului de elaborare a proiectului legislativ, cuprinzand „modalitatile concrete de colaborare, cooperare si armonizare a resurselor de expertiza ale partilor aflate in dialog”.
Abordare agresiva
La sedinta au participat reprezentanti ai MAPN, MAI, SRI, SIE, STS, SPP si ai Administratiei Nationale a Penitenciarelor, precum si ai asociatiilor cadrelor militare in rezerva si retragere, insa nu si ai Ministerului Muncii.
„Cred cu tarie in aceasta forma de colaborare, care intruneste experienta dumneavoastra, a celor aflati acum in rezerva sau retragere, impreuna cu cea a militarilor in activitate, viitorii beneficiari ai unui sistem just de reglementare a pensiilor. Cred, de asemenea, ca, prin operationalizarea acestei comisii, vom strange legaturile dintre structurile active si cele din rezerva ale institutiilor din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala si vom contribui la intarirea spiritului de corp, puternic erodat de masurile aberante luate in trecut”, a declarat ministrul Corneliu Dobritoiu, prezent la sedinta, cu referire la masurile guvernului Boc, de recalculare si revizuire a pensiilor militarilor si de includere a acestei categorii profesionale in sistemul public contributiv de pensii.
In functia de sef al Comisiei a fost numit un consilier al ministrului Dobritoiu, Simona Luminita Sirbu. Aceasta este de profesie avocat si i-a reprezentat in instanta pe membrii Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) in mai multe procese intentate de acestia impotriva MAPN si a Casei sectoriale de pensii a ministerului. In plus, Simona Luminita Sirbu este presedinte al organizatie de femei a PNL Braila.
Nu mai trebuie sa dea bani inapoi
Recent, plenul Camerei Deputatilor a adoptat o lege prin care pensionarii militari sunt scutiti de la returnarea sumelor obtinute in plus pe perioada recalcularii pensiilor care ulterior s-au situat la un cuantum mai mic, cu 184 de voturi „pentru”, 2 voturi „impotriva” si 9 abtineri. Actul normativ afecteaza circa 26.000 de pensionari care au obtinut venituri mai mari din pensii decat valoarea la care au ajuns in urma recalcularii, dupa decembrie 2010.
Mai mult, la momentul dezbaterilor, ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, a sustinut in plenul Camerei Deputatilor ca USL isi va lua angajamentul, in discutiile cu institutiile financiare internationale, pentru revenirea pensiilor militarilor la nivelul din 2010, incepand cu anul 2013.
Cum ar putea arata noul sistem
Revenirea la vechiul sistem de pensii militare nu pare posibila din cauza constrangerilor bugetare. Respectivul sistem prevedea ca pensiile se pregatesc direct de la bugetul de stat, prin bugetul MAPN, acestea fiind in cuantum de 60 pana la 64% din salariul aferent ultimei luni de activitate dinainte de pensionare. In plus, militarilor in activitate li se retinea o contributie individuala lunara de doar 5%.
n aceste conditii, cel mai probabil, salariatii din aparare, ordine publica si siguranta nationala vor ramane, ca si in prezent, contribuabili la bugetul de asigurari sociale de stat precum toti angajatii din Romania. De asemenea, este de asteptat sa li se retina in continuare contributii de asigurari sociale la sistemul public de pensii ca si celorlalti romani, la cote totale de 31,3%, 36,3% si 41%, in functie de conditiile de munca.
Militarii vor avea, insa, probabil, un statut special pe partea beneficiilor de pensionare, cum se intampla, de altfel, si in sistemul francez, dat ca exemplu de catre ministrul Muncii Mariana Campeanu.
In Franta, pensia militara reprezinta 75% din media salariala a ultimelor 6 luni de activitate, pentru o perioada de cotizare de 40 de ani. De asemenea, exista plafoane minime de pensie, in functie de gradul militar al celui care se pensioneaza. Pensionarii militari beneficiaza, de asemenea, de conditii mai avantajoase de pensionare decat cei din sistemul public in privinta varstelor de pensionare, a stagiilor de cotizare, precum si a formulelor de indexare periodica a acestora.
Se prelungeste termenul de aderare la pilonul II
Vinerea trecuta ar fi trebuit sa se incheie procesul de aderare la fonduri de pensii private obligatorii (pilonul II) al salariatilor cu varste de maxim 45 de ani din aparare, ordine publica si siguranta nationala. Termenul a fost insa prelungit pana la sfarsitul anului printr-o ordonanta de urgenta.
„Incadrarea in sistemul de pensii private s-a suprapus cu procesul de recalculare si de revizuire a pensiilor militare de stat si speciale, ceea ce a dus la nemultumiri si la intarzieri”, a explicat purtatorul de cuvant al Guvernului, Andrei Zaharescu.
De altfel, potrivit unor surse din piata, Casele de pensii sectoriale de la MAPN, MAI si SRI nici nu au inceput inca procesul de validare al actelor de aderare la fonduri semnate de militari, invocand dificultati de ordin tehnic. Mai mult, cei de la SRI le-au transmis administratorilor ca, in opinia lor, toti angajatii Serviciului au statut de persoane ale caror informati personale sunt clasificate si, in consecinta, nu pot participa la pilonul II.
Reforma lui Boc i-a pagubit pe contribuabili
Modul haotic in care fosta putere a derulat reforma pensiilor militare a facut ca acestea sa ii „coste” mult mai mult pe contribuabili dupa recalcularea si revizuirea acestor pensii decat inainte. Initial, Executivul estima o economie bugetara de circa 300 milioane lei ca urmare a acestor masuri.
Prima forma a bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2011 prevedea cheltuieli totale de 3,26 miliarde lei pentru plata pensiilor de la MAPN, MAI si SRI. In urma revizuirii, cheltuielile efective cu plata acestor pensii s-au ridicat la 4,04 miliarde lei, fiind astfel cu 24% mai mari.
Bugetul pe 2012 prevede doar la MAPN cheltuieli de 2,46 miliarde lei cu plata pensiilor. In primele trei luni ale anului, pensiile de la MAPN au costat 678,77 milioane lei, ceea ce inseamna ca, daca se va mentine media lunara a acestor cheltuieli de-a lungul intregului an, prevederile bugetare vor fi depasite cu 10%.
               

  Toti pensionarii militari, care inca nu se gadesc sa iasa pe cale naturala din sistem ,sunt asteptati la controlul medical anual !! Hai nebunaticilor nu fiti ..timizi!!!!!!
P

85 de comentarii:

  1. UIMITU13:32

    Buey Cezarica taica !
    Cum te-am lasat, asa te-am gasit: cu dintii la bec ! Doar vreo 14 ore nu m-am bagat aici si s-a ales colbul !
    Ce dracu ti-am spus eu tie si unde te-a dus dibla, frate !
    Prima regula, cand postezi, nu lua vechituri, deja morfolite pe alte bloguri ! Pai numai aici, timp de vreo 3 zile, am mancat, personal, tot cacatul de care eram in stare, despre pensii !
    Iar tu, frate...tot pe ala il scoti infata...
    A doua: in momentul in care ai postat un "roman", de ti se termina mausul tot impingand cu el pe masa, nu-ti citeste nici dracu compilatia !
    Vrei succes, fii succint, atragator, atatator ! Degeaba imi bagi pizdoasa aia la sfarsit ! Pana ajung acolo adorm cu mausul in mana !
    A treia regula: textul fara un picut de actiune proprie, o injuratura-doua acolo, vreo 3 minciuni incropite ad-hoc, vreun pedeve inchipuit n-are nicio valoare. E ca si cum te-ai caca fara sa te basesti ! Adica, sec, dezamagitor !
    A patra regula: daca vezi ca in urmatoarele 4-5 minute de la postare nu te comenteaza nimenea, pune mana la clape si fa-ti un autocomentariu de sa te bagi in fecale pana la ochi ! Starneste si fugi, cu s-ar zice !
    Mai sunt reguli, dar nu-mi propun sa fac aici cursuri gratuite pentru blogari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Specialistule ! E usor a da sfaturi ! Pune mana si fa si apoi mai vorbim ! Si apoi, chiar crezi ca eu nu mai am alte treburi ..pe scara ? Stau doar cu ochii beliti in monitorul asta ...SAMSUNG-SyncMaster205Bw ?
      Lord Ratoi KA... ne-a certat ca nu contribuim cu idei la legea p.! S-a vrut o sinteza pt. ca lumea sa aibe mai clar fenomenul si sa sara la BATAIE !!

      Ștergere
    2. MONITORU de SA-MI SUG14:12

      Ce sa mai pun taica mana, ca m-au destructurat hacarii de tot, m-au disponibilizat, m-au trecut direct in retragere cu scoatere din evidenta, fara niciun drept ! Pai atatea am facut de cand s-a inventat blogareala asta, de si acuma sunt inca urmarit!
      Doi la mana: daca tot ti-ai tras monitor de monitor, de ce pula ta nu ti-ai luat un SAMSUNG-SyncMaster2243NW ? Sau ai incercat, da nu-ti incapea pe usa de la intrare in bloc si l-ai dus inapoi !
      Trei la laba: ce curu' meu de treaba faci bre pe scara la ora asta ? Sau te-a prins ala cu senilu' si nu-ti mai aduci aminte exact unde locuiesti ! Se mai intampla, si eo m-am trezit odata in depoul de tramvaie de pe Alexandriei si nu ma putea vatmanul jos !
      Buey, ce ti-am zis eu si ce-ai facut tu !

      Ștergere
    3. Anonim15:57

      ....SA-MI SUGI ...era vorba de scara ..viloiului ! Amu urmaresc pitici cum spoiesc cu marmura si travert..dracul sa-l ia ca-mi rup limba!! Czar

      Ștergere
    4. VILAROSU17:59

      Pai asea zice buey ! Te si vedeam pe-o scara de bloc zugravita in roz cu picatele, cum te odihneai pe palierul de la etajul doi, dupa ce ai fost cu punga de gunoi la tomberonul din dosul blocului.

      Ștergere
  2. CARCOTEL13:44

    Si, ca sa nu fiu carcotas, tre sa recunosc ca poza e bunicica ! Cu exceptia ca "blonda" a uitat sa se mai vopseasca cam de multisor la par (are usoare dare de par negru natural prin blondul spalacit), ca sta nashpa de tot cu celulita, inclusiv in zona de la sub-brat si ca are tatele pline de silicon, merge !
    Pentru cei care va zabaliti acuma, cu ochii in sticla, ca broscoii: ganditi-va tovarasi ca, si aceasta suava fiinta, se caca, se baseste, ragaie, pute la cur si, ce-i mai nashpa decat toate, da si sange la tampoane, in fiecare luna ! Doar ganditi-va !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jura ca nu i-ai bea apa den scoica fara ..lamuie!
      P.S. Valabil pentru toti - CINE ARE CEVA DE SPUS (cativa aveti talent nu gluma) faceti material pentru prima pagina ! Puneti obisnuit la coment. si mai departe ma afirm eu!!

      Ștergere
    2. LAMUIU14:36

      Ce vorbesti teotea, acuma vrei sa-ti fac si materialul, nu destul ca te-am dus la 210 comentarii si 1765 de vizitatori in trei zile, de n-ai avut tu asa ceva...
      Pese: da cine a spus ca nu i-ar bea apa ! eu am zis doar sa se gandeasca unii cat de suava poate fi in anumite ipostaze

      Ștergere
  3. Anonim13:54

    Cezare, taica ia un ALUPIGUS cu masline, ca astazi sa-ti mearga bine dragul nostru babuine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ..tu erai ! Toata lumea zicea ca eu sunt atat de subtil !!!

      Ștergere
  4. Anonim14:09

    plano10 spunea...
    28 iunie 2012, 13:32
    Pasivitate printre beneficiarii Legii 119/2010
    De cateva zile lumea catanelor miltare pensionate a trecut din nou in febra recalcularilor. Noul ministru Dobritoiu a format o comisie pentru eleborarea unui proiect de lege care sa restableasca regimul pensiilor militare stramutat de Basescu si Boc in alta lege, la una cu pensionarii civili.

    Imediat, lidrul celor cu vechime incompleta in Armata a scos un proiect de lege care seamanu ca doua picaturi cu contestata lege 164/2001 despre care s-a vorbit atat pe acest blog.

    Reiau discutia pe acest blog, cu riscul de a fi acuzat de noul admnistrator al Plano10-Lupus ca am incalcat intelegerea cu ocazia cesiunii.

    Asa cum spuneam, Legea 164/2001 a fost o lege in favoarea sefilor si nu a oricaror sefi, ci doar a celor care au avut sansa sa se ceara in civilie sau au fost trecuti in civilie dupa o functie babana si, neaparat, cu salariu de merit. Nu a fost o lege pentru majoritatea celor care intra in categoria profesionala- militari.

    Legea 119/2010 completata prin OUG nr.1/2011 s-a dovedit a fi favorabila prin algoritmul de calcul, sa recunoastem aici rolul fostului ministru Oprea, unui procent de peste 80% al celor care au lucrat in Armata, Ordinea Publica si Siguranta Nationala.

    In noua Comisie nu sunt reprezentati cei carora le-a crescut pensia potrivit Legii 119/2010 sau, daca exista, nu li se aude opinia.

    Restul sunt pasivi, chiar si pe net fiind coplesiti de zarva facuta de cei cu vechime incompleta in armata. Ei cred a drepturile obtinute prin recalculare/revizuire sunt ireversibile.

    Daca tac s-ar putea sa nu fie asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. REEVALUATU lu BASE14:30

      I-as raspunde eu boului asta care a fost rolul banditului de oprea pe acest pamant, dar m'am plictisit deja ! Atata am tot clapacit vreo 3 zile , aici, despre oprea, ca puteam sa scriu o nuvela, de largimea lu' Scufita cu 3 ezy din tei!

      CE E GREU DE INTELES:
      1. Pana la sfarsitul anului legea 164, imbunatatita si cosmetizata, revine cu alt numar !
      2. Cei cu ea crescuta pot opta: raman pe pensie civila, cu ea marita, sau revin pe pensie militara de stat, cu cuantumul avut in decembrie 2010 ! Mai mult, am si explicat pe larg ca, cei cu ea sculata ca parul, de parca ar fi luat viagra, vor ramane pe legea civile ! Ca doar n-or fi prosti sa renunte la o pensie aproape dublata ! Pentru unul ca mine, caruia abia i s-a sculat, doar cu 18 lei fata de ce am avut in decembrie 2010, o sa cer sa trec pe pensia militara ! Ma cac in ei 18 lei si sper sa mi se scoale odata cu a celor din activitate !
      3. Cei cu ea scazuta si fututi la sange, vor reveni la cuantumul avut. Uite asa se vor impaca toti, ce tot o futeti cu analiza asta de doi bani !

      Ștergere
    2. Anonim15:49

      Esti optimist ! Esti insa si prost!!

      Ștergere
    3. POPA-I PROSTU17:54

      Adica sa nu renunt la cei 18 lei crescuti ? Ma mai gandesc ! S-ar putea sa ai dreptate. Daca trec la militare si nu mai cresc in veci soldele la activi, ca sa-mi dea si mie ceva acolea ?
      Deci sa nu ma mai iau de destabilizatorii astia securisto-comunisti, nu ?
      Ce prost era sa fiu !

      Ștergere
    4. Anonim18:13

      @POPA-I PROSTU
      ,,ca sa-mi dea si mie ceva acolea ?"
      Chiar nu auzi cum iti scirtiie usa la frigider?

      Ștergere
    5. ACUSICA ITI DAU MUYE18:58

      Asta-i buna cu usa de la frigider ! Zau, am retinut-o !
      Pai, bouleana tatii, tocmai aici e placerea ! Adica sa mai schimbi registrul, din cand in cand ! Daca din cel 24 de comentarii, 15 sunt ale mele, trebuie sa ma mai aud si eu, din cand in cand, ca si cum n-as fi eu ! Intelegi prostovane ? Da', pentru chestia cu usa de la frigider, pe care deja am tras-o in bara, te las, simpaticule !

      Ștergere
  5. MUYSTUL la LIBER14:55

    CELE MAI RENUMITE MUIUTZE CARE VOR RAMANE IN ISTORIE:
    1.Suspendarea lu chioru- supermuie in premiera absoluta !
    2.Fugarirea lu' "Ungurenii mei", cu tot cu guvern, de la Palatul Victoria-muie de extaz national !
    3.Destructurarea pedeleilor dupa alegeri=muiuta de control data la Poc si-ai lui, derbedeii neamului!
    4.Sutirea diurnei si a kerosenului pentru misiunea lu' chioru ofticatu la Briucsel-muya suprema ! Acolo merge lumea buna, ceilalti se pot uita la televizor !

    NB: cica vor urma, cat de curand, la programul national de muie, 8+1 cu carmaciu': CP (curtea prostitutionala) si Pedele de culoare verde si ce-a mai ramas din portocale !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vichilichi15:49

      Mai e una, care se prefigureste in orizontul marin: resuspendarea lu' chiorete si marea fugareala de la Cotrocesti !
      Asta ar fi muya suprema, un fel de apogeu eminescian al creatiei, big-bengul declansarii supliciului suprem !
      De-ar da Doamne sa mai vad lumina soarelui pana la toamna...

      Ștergere
  6. DOTTOREEE...15:02

    Ati vazut cum ii tremura vocea betivului? Dottoreeee...nu mai hahaiesti acuma ? Ti-au luat astia biletul de avion inapoi ? Fugi repejor la curtea constitutionala, la clampaul ala cu sticlele de la ochelari ca fundurile de la sifoanele de pe timpul lu' nea Ceasca !
    Dottoreeee....ia vezi de cauta o carte prin biblioteca...te invata el Nasty, daca te faci ca ploua!

    RăspundețiȘtergere
  7. AGITATORU15:19

    Cica pe 14 iulie, de ziua Frantei, o punem de-un miting la capitala cu fratii si surorile de la societatea civila !
    Deocamdata, Doggy sondeste piata si cere sa i se comunice cam cu cati oameni ar putea participa fiecare filiala.
    Daca cititi indemnul shogunului de pe pagina principala a sindicatului, o sa-i dati dreptate: cu cat trece mai mult timp, cu atat mai mult uita lumea de dogarila cu paru cret-fura rata din cotet !
    Filiala din care fac si eu parte m-a contactat sa ma sondeze cu opinia daca vreau sa merg, ca cica n-as fi singurul din filiala, mai e unul, caruia i-a crapat baba de curand si simte nevoia sa mai socializeze ! I-am zis ca merg si sa ma comunice la centru. Deci, 2 dintr-un foc ! Cu aia 3 care mai vin de la Botosani (atata mai are filiala Botosani, pentru ca, ceilalti doi, care au fost la Chisinau pentru nush ce pod de flori, nu s-au mai intors), se face de-o grupa de infanterie !

    RăspundețiȘtergere
  8. SINDICALISTU PULEI15:37

    Dogarila nu stie ce sa mai faca ca sa mai agite butoiul cu fecale de la CD !
    A primit si el un raspuns de la Casa de Penzii a Militienilor, emis pe data de 14 iunie, deci tot atunci cand s-a hotarat si chestia cu amnistia fiscala in Parlament, si instiga la lupta de clasa !
    Uite, asa cu condescendenta si eleganta: ba boul dracului, ba oparitule, tu ai impresia ca tot sindicatul asta-i batul in cap, de nu mai stie nici unul sa mai citeasca o hartoaga ?
    Buey prostovescule, Casa aia ti-a raspuns supercorect la data respectiva, a folosit exact articolele de lege in vigoare la acea data care, de fapt, erau singurelele aplicabile !

    Ce fac haiducii de la CD in frunte cu istoricul pulii: tin hartoaga pana pe 27 iunie, cand o si inregistreaza si apoi o scot pe strase ca sa arate lumii ca ce nashpa e la militieni: parlamentul zice amnistie, casa de pensii zice o muye, in continuare !
    Ca sa nu va obo cu navigatu', a avut inspiratia Cezarica fara frica sa v-o puna mai sus !

    Buye, da sindicatu' asta e numa dogorovski ala ? Voi hailalti, ce pula mea sunteti acolo in comitetul ala de directie ? Sau sunteti acolo doar sa semnati statul lunar de plata !

    Ia, pana deseara la 19, toti sa va prezentati demisia la domnu Tudor si la domnu Geo !
    Jagardistilor, m-am saturat de voi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:58

      1. Corect este "sindicalistul pulii" nu "pulei" dar cum doar dogy are dreptate,doar lui i se aplica.-:)-:)
      2. ERATA:Cezarica fara frica sa v-o puna VOUA mai sus.
      3.corect:despre statul de plata era vorba
      4.punctul 4 adica: (pana deseara la 19, toti sa va prezentati demisia) este in contradictie ecsistentiala cu pct 3.Cat timp exista stat de plata pe motiv de "futu-i pomana" nu sa ieczista pct 4....ai inteles ce mult gresesti mucificatule??(scuze plagiat tibica)

      Ștergere
    2. SINDICALISTU PULEI22:00

      Nu bre, tu esti un bou agitator care nu bei bere, cica, numa vineri noaptea, dupa ce adoarme pizdolina ! Ba prostane de sub tampa, PULEI este un nume propriu, adica cum te cheama pe tin "CUR DE MAIMUTA", asea ma intituleaza pe mine PULEI. "Sindicalistul pulii" esti tu cu ma-ta ! Tocma' ce te laudam aseara, cand borai in santul de langa canalul de refulare a fecalelor, si tu o colorezi pe aici ca un capiat ! Zau ca esti prost gramada ! Ori nu ti-ai luat-o suficient pe blogul ala unde ti-o dau astia zilnic fara numar, ori ai atata potential incat Luci Bute e mic soim al patriei pe langa muya lu matale !

      Ștergere
  9. Anonim15:58

    DOTTOREEE... este ca armata ii cu Pontel??

    RăspundețiȘtergere
  10. SUPER MITING16:13

    Referitor la SUPER-MEGA-COLOSALUL miting din 14 giulai !
    Am luat legatura cu departamentul organizari de la CeDe, condus de domnu Tudor, care ne-a comunicat ca:
    -pentru cei 3 reprezentanti ai Moldovei, accesul in Bucuresti se va face prin DN2 - Sos. Colentina (Parc Plumbuita);
    -reprezentantul filialei Caracal poate patrunde pe A 1 - METRO Militari. Este necesara reconfirmarea sigurantei participarii acestuia, intrucat se intentioneaza inchiderea circulatiei publice pe A1, in ziua de 14 iulie, intre orele 07.00 si 09.30, la sosirea delegatului si intre 18.00 si 21.00, la plecarea delegatului din capitala !
    -delegatii si voluntarii din Moldova, e rugati sa vina treji, ca data trecuta o fost beti ca porcii si strgau "CIUC, CIUC, CIUC, inca o lada si ma duc !"
    -pana cel mai tarziu 3 iulie, sa ni se comunice obligatoriu, dimensiunile fiecarui participant astfel incat, daca crapa vreo unul de la caldura, sa-l returnam la domiciliu direct in cosciug.
    Departamentul anunta participantii sa nu se ia dupe zvonuri ca la ambasada Frantei se vor da mici si bere moca ! Nu-i adevarat, aia e mai zgarciti ca Dinu Paturica, asa ca, sa nu se plece de la miting !

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim17:01

    Vreau sa stiu Col. ing dipl. Voinea - pe unde va dirija coloanele 5,6..10??

    RăspundețiȘtergere
  12. CONTORIZATORUL19:06

    Cezarica tata, da-te dreaq jos de pe scara casii, lasa piticii sa vopseasca si mai da cu vaselina RUL-50 la rulmentii de la contorul de vizite pe blog ! Vezi ca ti-l dau peste cap vizitatorii ! Mergi spre suta de miutze cu viteza 4 Warp ! Ca in filmul cu "Engheigi", unde era sef Picardul, bre !
    Guritza mica si simpatica ce esti tu, itzi place nu ? Esti transpirat tot de placere la pisatoare, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  13. CONTORILA19:11

    Uite, ca sa-ti demo, acum, la 19:10 ai 81.662 de afisari de foaie !
    Din acest moment nu mai clapacesc nimic, doar urmaresc !

    RăspundețiȘtergere
  14. Anonim19:27

    Da-l dreku de travertin ,la asa trafic greu ai nevoie de granit!Io viu cu palinca..

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:57

      Ma tu esti cumva un tigru de ala cu slanina in loc de blana?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. MOS CARICI21:04

      Nu mos Carici vrea sa se revina, cufuritule ! Toti Caricii care-s la pensie mai au doar o versiune ! Sa pape caca bun ! Unii cu lingurita, altii cu polonicul. Mie, por example, imi place sa-l mananc direct, cu mana, fara sa mai murdaresc polonicul !
      Uite ce zice Mos Pulea (traducerea libera a lu' Carici) despre parerea lu' matale: in armata militara au fost, sunt si or sa fie, in vecii vecilor pururea amin, aia desteptii, care vor avea tot ce vrea muschii lor si aia prostovani pe sistem nativ, adica frustratii, care toata viata viseaza numai scenarii horor si nu vor avea niciodata nimic !
      Stai in pula mea acasa, uita-te de dupa perdea cand vine postasul si lasa-i pe cei care sunt indrituiti sa faca legile, sa se exprime ! Parerea ta, si a altora care s-au ratacit pe net cu idei grozave, privind noua lege a pensiilor, conteaza exact O PULA !

      Deci, in concluzie, mos CARICI nu are treaba cu legea pensiilor ! Oricum nu tine nimeni seama de ce se scrie pe aici si aiurea !
      Nu te-ai prins ca noi vrem sa ne mai si distram ?
      CONSTIPATULE, vezi ca ti-au cazut zece bani pe jos ! Salt pe ei !

      Ștergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ANTICRISTUL 666 si 66 %21:08

      Ti-am zis ca esti un bou ? Toata viata te vor roade procentele si pensia colegului de birou, din tinerete !

      Ștergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim20:51

      Buei asta tigru cu cap de musca, tu ce pula mea ai fost de-ti tot dai atita importanta? Ce sa-ti spun...Dupa ce ai fost o putoare in armata - auzi la el "arme tehnice", o mai faci si pe-a desteptul. Ba cap de pula, birjarule mai lasa-ne si du-te de joaca barbut printre tiganoii aia ai tai din Urziceni. Dupa ce ai iesit la pensie la 40 ani mai si pretentii mirlanule.

      Ștergere
    2. ARMA TEHNICA DIN ARMATA21:17

      Buey cacatule, pai daca e asa cum zice scriitorul de mai sus, de la 20:51, atunci degeaba am mai facut basici la degete ca sa-ti scriu despre MOS CARICI !

      Ștergere
  19. Anonim20:55

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21:13

      Buei ne kiss-am pe capul tau ca esti mare natarau, sa-mi bag darabul in gitul tau de prostalau

      Ștergere
    2. TROTILATU21:23

      Domnu Cezarila, ca sa nu ne luam toti cate o muie de asta controlata, va adresem respectuos rugamintea sa ne afisati, pe blog (iar pentru cei care n-are net, la rubrica "Astrele zilei" din Obositoru Militar), cuvintele care se poate folosi in fraze, si care nu, ca e rusine !

      Ștergere
    3. E foarte rusinos sa folositi cuvinte ca; sar "mana doamna , buna ziua nene , dragoste ,iubire si mai ales..munca ,participare etc!
      Restul merge ca e bine!!!

      Ștergere
  20. ELIMINATU21:13

    Uite bre, eu ma chinui sa-ti raspund ca omul plin de civilizatie infantila, iar Cezarica iti da muie ! Acuma intelegi care-i textu'n-propozitie ?
    Urticatule, noi ne relaxam aici, dupa o zi de montat travertin si faiantzos pe scara vilului, iar tu te zgalmi la cur ca nu ti-a dat armata "Cornul si laptele"

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim21:30

    Duceti-va in pizdele mamei voastre de adolescenti intarzaiati,n-am c e discuta cu voi.Cred ca daca ar durea prostia voi ati paraliza in prima secunda,dobitocii dreacu'.

    RăspundețiȘtergere
  22. Imi cer scuze ca m-am ratacit[din nou] pe blogul tau...este irecuperabil...

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim21:37

    Mergi in mUE,RAPANOSULE!

    RăspundețiȘtergere
  24. Anonim21:47

    Aoleeeeeuuu acu vazui poza mai "antena">Sa-mi bag pula'curu ei ca are moaca lu helena hudrea.Pozitia e oarecum buna(doar trebuie luata de ceafa si aplecata inca fo cateva grade(de locotenent nu de colonel bai puletilor)coloneii sa-si linga pula proprie si personala.
    Stai asa ca ma pozitionez "strategic pan spate"
    Cezarica aia are moaca lu "hudrea from plescoi" sau sunt eu manga??

    RăspundețiȘtergere
  25. Anonim21:50

    M-am pozitionat dar tibica pulica nu-i prost degeaba.Chiar are madama celulita si la subrat.aoleooo ce-o fi in rest!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. PRETINU LU CORLEONE22:14

    Domn Cezar,
    Cand sa te laud ca esti destept, tu ai cazut in cap, de pe scara viloiului, si te apuci de cenzurat in mod nejustificat, egsact ca un incepator de bloage !
    Mai de dimineata ti-am dat 4 reguli de aur pentru un blog de succes, iar tu il umplii de cacat, de parca nu ar fi al tau !
    Ce organu meu de reproducere masculin te-a pus sa-i dai cu cenzura lu ala, de l-ai sters ol inclusiv !
    Ba omu, una din reguli este sa nu-ti futi neamurile, ca risti sa te futa ele after de nu te vezi !
    Ideea e ca, cu cat ei muie mai multa, cu atat mai mult tre sa-ti creasca si fortilii !
    Chiar daca te-a suparat tigru doi la max, nu te lasa spre pierzanie ! Promoveaza-l si inghite ! Maine te vor iubi de doua ori mai mult !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:25

      Muey, nu le-a sters maimuca, ci chiar autorul ca asa-i asta- ca mitza. Isi ascunde rahatul cu labutza.

      Ștergere
    2. PITAR FALC, alias COLUMBO22:58

      Buey sefu, ceva o fo acolo dupa ce administratorul a dat o muie! Iaca:
      Anonim 28 iunie 2012, 20:55
      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  27. Anonim22:16

    ,,tigri2 spunea...
    28 iunie 2012, 22:06
    Indiferent ce spunem sau ce dorim noi legea va fi facuta tot aiurea deoarece cei pusi sa hotarasca sunt INCOMPETENTI iar cei ce se pricep nu sunt membri de partid."

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim22:18

    ,,Flit spunea...
    28 iunie 2012, 22:12
    Da,toti suntem incompetenti!
    Doar tu esti"competent UNU", ,,miezul din dodoasca",masculul masculilor, omul cu moartea-n porthart,justitiarul militarilor...nisipul mitzii. Meri in OZ!"

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim22:21

    ,,Meri in OZ!" Cred ca indemnul este ,,meri in os"(in ...pix adica,...).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:28

      Niet: "Meri in OZ", adica in limba lu Shake speare:"GoOz"

      Ștergere
  30. Anonim22:23

    @ 0764416274
    Alo,rapanosu'? Mai,du-te-n ...capitala si plingi la usa colegului tau huoOprea.Mai pupa-l in si anume cur,ba da-i si ceva limbi bonus drept plata ca in loc sa-i anunte pe ,,beneficiari" sa ceara corectarea pensiilor conform legii din 2008 a fplosit balamucul in folos personal. Jeg de jeg,cazatura de cazatura,nesimtitul nesimtitilor,plingaciosul plingaciosilor,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim22:30

      Lasa-l, fie-ti mila de rapanila, ca hacu he dectiv la DD si-o cauta pe Helodia.

      Ștergere
  31. OZU PULEI22:31

    Zau daca va inteleg ! Ori va luati de morfologeala limbii romanesti, ori va luati de aia activii, care nush ce lege fac ei, de-or sa va ia voua banii !
    Decuplati-va bre oameni buni de la coducta cu cacat alterat, gata, ajunge cu pensiile astea !
    Ia, intrati pe foaia lu' Filiala sector 6 ! Astia stiu sa se si distreze frate ! Stofa de blogarai adevarati !

    RăspundețiȘtergere
  32. CONTORILA22:45

    Nea Caiuse, ce-ti ziceam eo la ora 19:11 ! Ia vezi acolo, la CONTORILA 28 iunie 2012, cum iti spuneam ca-ti zbarnaie contorul ! Deja ai ajuns, brusc, instantaneu si dintr-odata la 81.768 de vizite, adica ca si cum am sta noi astia de la Bucuresti ca sa vizitam statuia lu Imperatore Traian, ala cu pula goala, de pe scarile Muzeului National de Istorie, iar altii intra in fata ca sa-i atinga organu !

    RăspundețiȘtergere
  33. BADEA CARTAN22:52

    Aaaa...cred ca stai pe soclul ala fara sa fii in pula goala, ca colega Traian, ala cu javra de caine in brate din fata muzeului de istorie nationala !
    Am vrut sa ma pozez cu pula lu ala in gura, dar cat pe ce sa risc de-o vizita cu duba prin capitala !
    Cel putin, dupa poza ta de pe blog, cred ca esti om serios ! Cu dreapta saluti hitlereste si cu stanga ti-o autobeleste, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  34. SAN PETRU23:02

    BAI PULARAILOR, BUEY PIZDOASELOR
    Da ziua lu' Sen Pedro, toti Petricii si Petronelele, LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  35. Anonim23:09

    Promotia 1975 Stefan cel Mare
    Written by Admin Liceul Militar Wednesday, 21 January 2009 13:15

    Clasa a XII-a A
    Prof. Popa Floarea

    -----22. Kis A. Viorel ==============KIS A. VIOREL

    1. Achitei Gh. Vasile
    2. Astefanesei I. Teodor
    3. Bot I. Ioan
    4. Bretan Valer
    5. Bruma Gh. Vasile
    6. Cerbu V. Iulian
    7. Ciontos Gh. Ioan
    8. Ciornei C. Doru
    9. Ciornei I. Liviu
    10. Cârciumaru T. Petrisor
    11. Cobuz C. Corneliu
    12. Cojan I. Liviu
    13. Costache D. Adrian
    14. Damian C. Costel
    15. Dumitriu V. Lucian
    16. Fat Gh. Viorel
    17. Ghetu P. Cornel
    18. Giurgi Ioan
    19. Hodea M. Mihai
    20. Ignat Gh. Romulus
    21. Irimia M. Mihai
    22. Kis A. Viorel KIS A. VIOREL
    23. Knoblau M. Gheza
    24. Lungu N. Ion
    25. Maxim N. Dumitru
    26. Mocanu V. Pavel
    27. Mocean L. Simion
    28. Moldovan C. Ioan
    29. Oprisan E. Dinu
    30. Pal A. Radu
    31. Pop I. Nicolae
    32. Scarlatescu M. Marian
    33. Serban A. Alexandru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DEFUNCTU23:46

      Da-te-n zbarca mea de fosta pula, de biban cacacios ce esti !
      Uite aici promotia mea buey :


      PROMOTIA 1927


      Amaraşcu E. Dumitriu
      Andriade N. Constantin
      Anghelescu D. Lenu
      Apostol V. Alexandru
      Bădulescu I. Tilescu
      Breha N. Nicolae
      Călin Şt. Nicolae
      Corbu I. Vasile
      Crăciun R. Vasile
      Cucu N. Gheorghe
      Darie Gh. Teodor
      Diaconu C. Oprea
      Dorneanu A. Ilie
      Georman M. Dragoş
      Gonţescu I. Constantin
      Mărgăritescu D. Constantin
      Mihăilescu T. Gheorghe
      Munteanu Gh. Gheorghe
      Nicolae S. Ioan
      Niculescu I. Gheorghe
      Niţescu C. Ioan
      Neamţu P. Octavian
      Palaghian C. Mihai
      SAVOTRAG L.AMUY LATOTI
      Petrescu M. Mihai
      Popescu N. Gheorghe
      Predoiu V. Gheorghe
      Raicu I. Ioan
      Ştefănescu V. Aurel
      Tărâţă G. Octavian
      Timco Şt. Victor
      Tontu P. Gheorghe
      Zalomir E. Vasile
      Banelita T. Mircea
      Burcu D. Dumitru
      Jacomi D. Eugen
      Marinescu T. Alexandru
      Marta Gh. Constantin
      Petrescu I. Constantin
      Pihuleac E. Heroteus
      Simionescu A. Nicolae
      Stamatescu N. Teodor
      Stănescu N. Octavian
      Ştefan M. Ioan
      Şerbu M. Ioan

      Ia sa vad, ma citesti care-s eo ?

      Ștergere
  36. SAVOTRAG L. AMUY LATOTI23:49

    Cine ma descopereste, are cate o bericioaica de la Cezar si Maimukles

    RăspundețiȘtergere
  37. promotia'72?,cum s-au putut strecura asemenea prosti,de talia ta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PROMOTIA 2700:20

      Tu chiar esti bou
      Ti-am mai spus de jde ori, astazi ! Ce 72, ba chiompule, ce pula mea ai bautelea ?
      Mai ai si pretentie la pensie, zapacitule..

      Ștergere
  38. Anonim00:00

    SAVOTRAG L. AMUY LATOTI
    Bai tu ai fost premiant ca esti scris cu majuspule pe locu.....aaaa,pula mea cazarma ta ,dar vad ca ai fost coleg si cu Tontu P. Gheorghe si cu Burcu D. Dumitru.
    ...ceva tarata este, dar dac n-ai avut ilici,bombonel,prostel,si "mihaela dragostea mea" te numesti tot deampulea

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonim00:04

    nea tigrule"ceteste in carti inainte" ca e promotia 1927(unamienouasutedouazecisisapte)RON
    ce pula mea ma faci sa vorbesc nepuliticos:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim00:34

      Nu-l mai supara si tu ca iar se automuyotenifica si isi dileste toate comentariile !
      Lasa-l, hai sa-l incurajam !

      Ștergere
    2. @DC sunt uimit si nelamurit,chiar tu vorbesti asa cu mine,s-au ma insel?

      Ștergere
  40. Anonim00:09

    tibica pardon...savotrag pai tu esti cam putred haaa!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PUTREGAITUL00:31

      Nu omu, n-am crapat inca ! Ca sa ma crezi, iti marturisesc ca am facut chimia cu Bejinariu Ana, ii zicea, asa mai plastic, VACA ! Pe vremea aia era tinerica, avea vreo 58 de ani !
      Am vazut ca inca mai misca si acuma, la intalnirea promotiei 71 !

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  41. PSIHOPATICUL00:16

    OAMENI BUNI!

    Am avut marea nesansa sa citesc, ca un bou la poarta noua, postarea de mai jos, care se gaseste postata la filiala sectorului 6 si, instant, a inceput sa puta in tot apartamentul, de parca s-ar fi alterat cacatul ala pe care l-am avortat de dimineata si am uitat sa trag apa dupa el !
    In fapt si mai concret: pana sa fiu atent la gandurile mele cu care vroiam sa silabisesc textul, asa cum ni se atrage serios atentia inca de la inceput, m-am cacat in izmene, jumate tare, jumate moale laptos, in culori multiple, ca intr-un tablou de ala a lu' Picaso, in care capul iese din cur iar prin gura se vad coaiele !
    Ba, cititi si voi, dar va sfatuiesc sa va echipati intai la cur cu cate un pempers de ala pentru mosnegi !
    Eu plec sa ma culc ! Nu de alta, dar sunt epuizat, supt, vlaguit de viata ! Mi-a intrat psihotronica in cur, pe nepregatite si parca ma vad maine cu parul ca alu mesterul Ainstain in tinerete !

    ARMELE PSIHOTRONICE IN ROMANIA

    Din dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

    Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
    1. Bucuresti
    2. Brasov
    3. Cluj Napoca
    4. Iasi
    5. Galati
    6. Constanta
    7. Arad
    8. Timisoara
    9. Craiova
    10. Focsani

    Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21

    Mesaje:
    de natura sexuala, carnala,
    mesaje de tip propagandist la adresa politicii,
    mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor,
    mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.
    Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
    Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale.
    Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

    RăspundețiȘtergere
  42. PARTEA DOI00:17

    Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, bătăi, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibrație foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.
    Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supuși chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva.
    De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influențabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

    Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul băncii românești, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.
    Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania. Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.
    Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.

    Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca "sunt singur, ce pot face eu… ?”.
    Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.
    sursa ELDARIEL

    Vizualizări: 6 | Adăugat de: Costel | Data: Astăzi

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonim01:05

    << tigri2 tel.:0764416274
    ,,am fost cineva ,am fost un VIP,un erou national in viata,am luptat pe timp de pace" >>

    RăspundețiȘtergere
  44. Anonim01:49

    Buey Rapanila,
    fara de pastila esti cam agitat ,
    chiar de te-ai luptat doar ,,in timp de pace,,
    si ca rezultat ,ca un constipat,
    te visezi pe oala imortalizat.

    RăspundețiȘtergere
  45. Anonim02:27

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  46. KRAMER vs KRAMER08:22

    Buey, din cauza voastra, semiti antisemiti de nesimtiti ce sunteti, sovini spurcati de tradatori ultranationalisti, fascisti si hitleristi de tot cacatul, neamuri proaste de Cu Clucs Clan si antimandela de aparthaid, animale de Ciobo Borno care umbla cu spanzuratul lu' Craisoru muntilor, Domn Cezaru isi pierde colaboratorii cei mai de seama !
    Ia uitati-va sus in dreapta, la rubrica "Interactiv" ! Functiile de la nr.crt. 1 si 2 din statul de organizare, au devenit vacante ! Cred ca ori au fost disponibilizati seniori editorii aia de 5 stele, Hoberth Rohart si Robert Horvath, cu ordonanta, ori si-au dat demisia !
    Eu propun ca locurile sa nu ramana vacante si sa sondam opinia daca e de acord sa-l punel la nr. crt.1 pe Curdeleu, care sa duca o perioada, prin cumul, si nr.crt.2 !

    In rest, numa de bine. Serios ca, dupa ce l-am citit pe CINEASTUL de mai sus, am simtit nevoia sa-mi dau pantalonii jos !
    Initial am crezut ca e un nou film "ROMAN CONTRA ROMAN", adica cum e filmul ala cu americani "KRAMER CONTRA CRAMER", da numa ca aici e vorba de Petre ROMAN contra lu Mioara ROMAN.
    Eeee...cand a mai bagat-o si pe aia cu rusinea uitatului in oglinda, chiar ca m-a luat o cufureala sublima ! Da nu-l mai comentez pe nea Roby Muv, ca-i fac reklama gratuita !

    Sa dea dreaq cum iti fute cate unul existenta !
    Stai in pula mea acolo si fa filme, lasa-l pe domnul Horty in pace !

    RăspundețiȘtergere
  47. PETRU si PAVEL08:39

    DOMNU CEZAREALA
    Ai mai tras cu ochiul la contor ?
    Ia-n uita-te un pic, dar nu brusc, ca sa nu-ti crape dracu frun felinar ! Numa cat ai facut tu un pic de nani si te-au si vizitat vreo 200 ! Ai si din Canada si di SU ale A !
    Pentru ca azi e mare sarbatoare crestineasca, eo propoz pentru toti navigatorii de pe aici sa fim giugiuc. Adica sa umblam in papuci !
    Macar pana la mucificare, ca dupa aia fiecare raspunde de faptele sale.

    RăspundețiȘtergere
  48. CARNALU08:56

    Dragi romani, dragi crestini !

    Mai cititi, inca o data, comentariul de mai sus cu "ARMELE PSIHOTRONICE DIN ROMANIA" si mare atentie la ce va ganditi !

    De exemplu, eu, m-am gandit, dimineata la ora 04.00, asa cum scrie acolo, la "Mesaje sexuale, carnale", adica la futai, dezmat la maxim, pana la epuizare sexuala si, stiti ce am patit ?
    Cand m-am trezit, patul era ud de tot iar chilotii aveau o culoare ciudata la cur, chiar daca ei, in mod normal, au o culoare undeva inspre alb cu gri !
    Asa ca atentie la ce va ganditi !
    Mai incerc o experienta, ca se apropie ora 09.00, tot asa cum zice acolo, dar de data asta am sa ma gandesc la "mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice", sa vad, oare ma prinde filoxera si de data asta ?
    Preventiv, m-am incuiat in casa si am aruncat cheia pe geam. Nu de alta, dar nu as vrea sa raman fara vecinii de pe scara blocului !

    RăspundețiȘtergere
  49. Laba Trista09:27

    Stau si ma intreb de unul singur ca proasta (ca daca Curdeleu nu e, nimic nu e) !
    Pe nea filmoteca ala de mai sus, cineastul frate cu premiul Oscar, Roby Hovart, chiar il mai cheama si DEVA ? Sau e asa ceva de rezonanta artistica, de smekereala gen Mihailescu BRAILA, Stefanescu DELAVRANCEA sau Vanghelie SECTOR 5 !?
    Interesant. Cred ca dupa ce o sa ma fac si eu un artist de asta foarte recunoscut, o sa-mi trag si eu o intitulare de asta nashparlie, ca de exemplu: Laba Trista SPERMEZEU (BN), sau Laba Trista BAICOI (PH), sau Laba Trista FUTUTA (SB) !
    Ei, ce ziceti ?

    RăspundețiȘtergere

HAI, UIMITI - MA !
Comentariul va evidentiaza starea..naturala si capacitatea de analiza si sinteza!