Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Lectia de democratie.____________________________.By ...UE



                URMEAZA UN COMUNICAT,,SUCAR TARE"
                      ...PENTRU TARISOARA VOASTRA !!!
          

joi, 4 octombrie 2012


Exploziv: Parlamentul din Turcia dă undă verde atacării Siriei


Parlamentul din Turcia a autorizat intervenţia militară pe teritoriul Siriei. Această măsură ar putea declanşa o intervenţie militară de anvergură din partea Turciei. Conflictul dintre Turcia şi Siria a determinat o reuniune de urgenţă a NATO, în care s-a arătat sprijinul faţă de Turcia.
Exploziv: Parlamentul din Turcia dă undă verde atacării SirieiParlamentul turc a adoptat joi o moţiune depusă de Guvernul islamo-conservator care autorizează armata să desfăşoare, “dacă este necesar”, operaţiuni în Siria, la o zi după incidentul de la frontieră soldat cu moartea a cinci civili turci şi care a provocat o ripostă a Ankarei, relatează AFP.
Textul a fost votat cu 320 de voturi pentru şi 129 împotrivă în Adunarea Naţională, care s-a reunit în sesiune specială cu uşile închise, potrivit posturilor de televiziune turce.
Întregul conflict a pornit după ce Siria a atacat un sat aflat chiar la graniţa cu Turcia. În urma atacului au murit cinci persoane.
Turcia a rispotat atacului cu tiruri de artilerie împotriva poziţiilor siriene la frontiera între cele două ţări, potrivit agenţiei turce Anatolia.
Tirurile turce au fost susținute de către o unitate cu baza în oraşul Akçakale, lângă frontiera turco-siriană, în timp ce o treime din populaţia oraşului a fost evacuată ca măsură de precauţie.,,