Google Website Translator Gadget

vineri, 8 noiembrie 2013

Imagini socante la indienii au talent!

http://www.youtube.com/v/kRHcHYNY6LI?autohide=1&version=3&autohide=1&attribution_tag=MhasVNyYt8BwVi6DgEMdcA&autoplay=1&showinfo=1&feature=share

marți, 5 noiembrie 2013

Grija cu ..pretinii..!!_________________________________________


INTERNAȚIONAL

Scandal diplomatic Marea Britanie-Germania. Spionajul SUA, contagios

Ministrul de Externe al Germaniei, Guido Westerwelle, i-a cerut ambasadorului britanic la Berlin, Simon McDonald, să vină la minister și să discute raportul publicat de cotidianul The Independent, în care se spunea că Marea Britanie îi spiona pe nemți cu ajutorul unui echipament de înaltă tehnologie amplasat pe acoperișul clădirii reprezentanței diplomatice, transmite The Guardian.
Scandal diplomatic Marea Britanie-Germania. Spionajul SUA, contagios“La cererea ministrului de Externe Westerwelle, ambasadorul britanic a fost invitat la discuții în incinta ministerului de Externe. Directorul departamentului European a cerut explicații referitoare la dezvălurile apărute în presa din Marea Britanie și a arătat că înregistrarea comunicațiilor din timpul unei misiuni diplomatice ar încălca legile internaționale”, spune ministerul de Externe german, într-un comunicat de presă.
Documente obținute de americanul Edward Snowden arată că agenția de monitorizare a Regatului Unit a amplasat mai multe avanposturi de spionaj chiar în apropierea Bundestag-ului și a biroului cancelarului Angela Merkel, scrie The Independent.
Ambasada britanică a refuzat să comenteze raportul apărut în presă.

duminică, 3 noiembrie 2013

INTERNAȚIONAL

Momentul în care omenirea a fost cel mai aproape de războiul nuclear

Marea Britanie și Statele Unite ale Americii au fost extrem de aproape să provoace un atac nuclear din partea Uniunii Sovietice, ce urma să aibă ca destinație Occidentul, potrivit unor documente clasificate publicate recent.
Momentul în care omenirea a fost cel mai aproape de războiul nuclear
foto: dailymail.co.uk
În 1983, în momentul de apogeu al Războiului Rece, lumea a fost în pragul unui holocaust nuclear, în ceea ce mulți consideră că reprezintă un incident mult mai grav decât criza rachetelor din Cuba, din 1962.
Documentele Guvernului britanic, citate de Daily Mail, invocă un exercițiu militar susținut de trupele NATO în luna noimembrie a anului 1983. Antrenamentul a fost atât de veridic, încât sovieticii l-au interpretat ca pe un atac nuclear iminent venit din Vest.
În replică, aceștia au desfășurat trupe impresionante: submarine cu rachete nucleare la bord, pe sub gheața Arctică și peste o duzină de avioane echipate cu arme nucleare.
La o apăsare de buton distanță de războiul nuclear
“Am fost la un o apăsare de buton de la un război nuclear ireversibil. Acest lucru, în opinia mea, a fost mult mai grav decât criza rachetelor din Cuba”, a declarat regizorul Peter Burt.