Google Website Translator Gadget

sâmbătă, 27 august 2011

 PAPUSA!
            Cu scuzele de rigoare pentru cei care cunosc,voi da cateva explicatii:
In USA se desfasoara anual un concurs de miss pentru fetite(este transmis si pe un post tv-desigur altul decat Otv) Fetita din imagine este castigatoarea la varsta ei! Am vazut-o personal la tv si pot spune ca atunci cand isi prezinta  shoul,este chiar mai adorabila! Garantat fotoshopul are o mica influienta!(e si normal la 6-7ani)
Papusa Vie [34 poze]

joi, 25 august 2011

UNDE ESTE AGENTUL 00014 ??!________________________By Stelian P.


In urma cu citeva zile pe masa celui mai important lider de sindicat din Romania a poposit un telex ( cei mai tineri de 50 de ani folositi DEX-ul ca sa aflati ce dracie e asta) din partea presedintelui unui partid romanesc si mare.
…………………………………............................................
             Ba Mircea,
Surse sigure din serviciile secrete mi-au trimis o NOTA SPECIALA despre tradatorul Stelian P. din care iti dau citeva extrase:
                           „Ipochimenul are o mama unguroaica si un tata evreu si asta explica actiunile sale dusmanoase la adresa Armatei Romane si a poporului Roman.
Sub legenda ca se retrage o perioada de timp pentru a permite adevaratilor patrioti sa se exprime liber pe bloguri, individul a fost trimis de dictator la un curs de pregatire anti-national in Hawaii impreuna cu 4 secretare. Ticalosul e un homosexual notoriu asa ca fetele sunt trimise acolo pentru shop….shipp….pentru cumparaturi. Pina in prezent rapandulele au cheltuit peste 15 milioane de dolari, bani furati din pensiile de mizerie ale adevaratilor militari.
                            Lacheul e instruit in conditii de lux cum sa-i combata pe ADEVARATII MILITARI, cei care nu au acceptat sa fie inrolati contra vointei lor intr-o alianta militara care bombardeaza popoare nevinovate, care ucide femei si prunci neinarmati, alianta condusa de imperialistii americani si de cozile lor de topor. Pastrindu-si demnitatea, MILITARII DE ELITA AI ROMANIEI au plecat pentru o pensie de mizerie si citiva lei aruncati intr-un plic jegos. Acum li se fura si speranta de a primi o pensie modesta, de numai 3000 de euro, asa cum primesc mercenarii care au acceptat toate conditiile NATO si au ramas in slujba criminalilor. Huooooo, rusineeeee !
Daca si-au pierdut ONOAREA in dec. 1989, macar sa ramina cu ceva firfirei din sacrificiul lor pentru TARA si POPOR.
                                De asemenea, detinem informatii sigure ca slugoiul este instruit pentru a prelua controlul a 14 sateliti de telecomunicatii americani care urmeaza sa bruieze emisiunile postului TV „SCMD, viitorul luminos al Romaniei”. Astfel, atunci cind domnul col. dr. Dogaru o sa tina unul din discursurile sale inaltatoare, telespectatorii o sa vada filme sexi cu Elena Udrea.
Analizind situatia de pe bloguri rezulta urmatoarele:
                                  -PLANO10 e sufocat de un agent american care ii propune schimbarea lui Basescu. Zexe ! PLANO e un social-democrat inteligent si nu pune botul.” ( Sa-l ai in atentie pentru o functie in guvernul numit de mine, dupa Victoria din 7 octombrie, ceva pe la educatia patriotica)
                                 -Mhblogonline, unde tradatorul si-a anuntat retragerea temporara, ofera acum ocazia Patriotilor sa spuna ce cred dar Admin. sterge comentariile cu buldozerul fiind clar in slujba pedelichelistilor. De altfel tradatorul l-a laudat de citeva ori pentru „obiectivitate” asa ca e clar ca blogul e portocaliu.
                                 -CEZAR e sub atacul unor clone trimise de noi cu misiunea de a sparge gasca, dar rezultatele se vad doar sub forma unor sfinti si dumnezei schimbati intre comentatori.
                                 -la Info sufla vintul.
-agentul ELENA nu si-a indeplinit misiunea de a-l intoarce pe tradator. Sugeram cu respect, sa traiti !, sa-i propuna ticalosului un loc eligibil, de senator pe viata, din partea PNL.
Aprob propunerea dar actiunea trebuie facuta cu maxima discretie deoarece daca afla primul tau vice, dezerteaza la PDL cu camera video cu tot.
                     Ba Mircea,
Discretie inseamna in secret deplin, nu publica treaba asta pe blogul tau, ca tu esti in stare.
                   Nu semnez deoarece suntem sub monitorizare.
Sus PATRIA, jos mafia, medicamente la liber !
13.08.2011 (ultimul an sub dictatura)
……………………………………...............................................
                                                                                           
(HELEN)Hari
















miercuri, 24 august 2011

NOI despre NOI !______________________________by Stelian P.

____ ROMANII SI VALORILE LOR__________Numai un popor profund atasat ideilor de lege si dreptate putea sa dea omenirii HAIDUCII. Din pacate romanii nu sunt singurii dar se pare ca detin un loc fruntas in lista. Codul penal al oricarei societati ii considera tilhari                    
                                                   Romanii ii considera eroii si marturie stau miile de cintece, poezii, ode, balade, filme, etc., etc., de preaslavire a lor. - „Bine le face baaaa, ca bogatii ie toti hoti !”, suna academic motivul admiratiei lor fata de tihari, motiv care contine germenii egalitatii in saracie, nerecunoscut insa de nici un roman adevarat. Un exemplu de haiduc mult iubit de romani (dar mai ales de romance), este Stefan Vasali (cunoscut asa de catre nemernicii de jandarmi), sau Terente, cum este el cunoscut de catre poporul iubitor. Si-a inceput faptele eroice prin 1916 cu o serie de jafuri care l-au facut in scurt timp posesorul unei averi de invidiat.                                                                                              
                                
                                                            Romanii nu sunt invidiosi de felul lor, dar autoritatile da, asa ca bietul om a devenit in scurt timp o tinta prioritara. Violurile dese i-au adus insa un mare si meritat renume legat de marimea organului pe care il purta in pantaloni. Invidia deci i-a facut pe jandarmi sa-l doteze cu mai multe gauri in plus (de calibru mare) in anul de gratie 1927. Admiratia romanilor a facut ca organul sau mult iubit sa fie si astazi, in formol, la loc de cinste in muzeul IML, unde multi, prea multi romani,( care gindesc cu acelasi organ), merg spre inchinare. Povestea cu haiducii e lunga si din pacate nu incepe si nici nu se termina cu Terente. Trebuie mentionat ca zona cea mai ingaduitoare cu ei este Oltenia dar nici celelalte regiuni nu stau prea prost cu concurenta.                                                                                                                                                                           Respectul romanilor fata de tilhari e netarmurit si el, iar astazi are o motivatie mai sovietizata: -„Mai bine sarac si cinstit !” cu toate ca nici un roman nu vrea sa fie asa.(cu mici exceptii)

luni, 22 august 2011

INDICATIV DE LUPTA-TORA, TORA, TORA !!?? ________________ By , CZar

      REMEBER-22 .August 1968-ARMATA ROMANA- Hotarata sa infrunte Marile Urss!!
___________________________________________________________________________________ 
Poate ar trebui sa le reamintim unora – care azi ne dau lectii de democratie – ca acum 43 de ani, la 22 August 1968, dupa ce trupele URSS + Bulgaria + Ungaria + Polonia + RDG invadasera miseleste in noaptea precedenta Cehoslovacia, prima tara care a protestat oficial si cu o vehementa nemaivazuta pana atunci – a fost Romania ! Nu conteaza ca atunci a fost condusa de unul care, mai apoi a ajuns dictator si….mai apoi a ajuns la zidul de la Targoviste !
Dar parca incerc un sentiment de greatza amara cand vad cum unii lideri actuali ai fostilor invadatori de ieri (Rusia+Bulgaria+Ungaria+Polonia+ Germania- asimilatoarea fostei RDG ) cat si ale marilor democratii occidentale ( care atunci au reactionat tardiv, prin niste proteste palide, catifelate – sa nu cumva sa supere ursul rus) ne dau azi lectii de democratie !!! Iar noi (…pardon, nu toti, ci doar cei care azi ne conduc si-si zic eufemistic lideri politici) le asculta in ….genunchi si cu capul plecat !!!
Catzi dintre ei vor fi stiut sau stiu ce a fost pe 22 August 1968 ???
Catzi dintre ei ar avea astazi curajul sa faca un asemenea gest politic ?
De ce oare si din vina cui, Doamne, pe atunci eram mandru ca sunt ROMAN, iar azi mi-e rusine sa scot pasaportul din buzunar cand ajung in strainatate ?       Preluare Infomondo
                                 Toamna tarziu.Anul  19....... 



                                                                                           Ca de obicei, era vremea aplicatiilor militare,pentru ca se purta reteta-:inamicul trebuie nimicit, indiferent de starea vremii ziua ,noaptea,peste tot pe unde-l,, prindeam pe teritoriul "patriei.
               Inca mai era benzina pentru armata, inca se mai faceau aplicatii la nivel  SUBU.U -MU cu majoritatea tehnicii si a mijloacelor din dotare. TAB-urile erau  noi si un prilej de mandrie militareasca !. Se pare ca nu erau multe armate socialiste, dotate asa zdravan ca noi .Unde mai pui ca-ncepuse de cativa ani buni si productia autohtona ,ca atare, un bun prilej si justificat zic eu ,de mandrie nationala!.
              Eram deci in To(teatrul de operatiuni- cum place la pustime sa se dea mari!) Ploua marunt de zile bune. Aplicatia la nivel de MU  isi urma neabatut cursul, fara a fi deranjata de ploaia de toamna si de namoalele  Banatului. Trecusem prin ambuscade, exersasem ofensiva din miscare,sustinuti de artilerie si aviatie(real ,va rog frumos fara zambete) si acum ,organizam _Batalionul din care faceam parte__  o aparare beton,impotriva unui inamic de vreo 3X mai numeros in efective tehnica si celelalte.!! 
             Comandantul de batalion, nu mai contenea sa puna  la cale , fel de fel de jmecherii, pentru a ii face viata cat mai grea colegului, care reprezenta inamicul. Printre altele, se hotaraste sa-i faca o surpriza proasta ,gandindu-se la o pozitie inaintata, care sa-l loveasca puternic pe,, inamic" si sa-l oblige sa lase drumul si sa incerce tarina inamolita.  Ma cheama la el si ma chestioneaza oarecum ,daca am idee ,cam cu ce se mananca lupta pe o pozitie inaintata.Ghinionul meu a fost ca l-am convins si atunci,am primit ,,ordinul de lupta"
         -Fi atent la mine, zice colonelul. Scoate harta si incepe:  vezi drumul din  fata? Vazut zic eu ,caci era si asfaltat si marginit de plopi inalti.
 -   Iei trei tab-uri cu munitie de manevra cat cuprinde,petarde, lumanari fumigene si te deplasezi in fata ,pana la maxim 4-5km, Te maschezi la teren ,nici pasarea sa nu stie ca esti acolo si astepti in tacere totala, inclusiv radio. Cand apare inamicul, care va veni incolonat , lasi sa treaca elementele de cercetare-deja incepeam sa transpir rece!  Deschizi focul cu toate mijlocele,il faci praf si dispari. Clar? Clar tov. colonel.. Cand intru in dispozitiv?  La noapte .intre ora 02-03. Sa nu cumva sa ramana ceva in urma, sau sa va captureze ,ca te frig si te mananc!! Daa-am inteles!!!
     Pregatim broscoii(tab), aleg oamenii cu care sa merg ,nu prea multi sa nu am surprize!. Vine noaptea .Plecam in liniste pe drumul indicat,gasim cateva grajdiuri de c.a.p si printre ele, gramezi de coceni inca nearanjati. Ne acoperim bine cu cocenii din zona si rezulta, fix trei capite bine gospodarite  printre acele grajdiuri. Timpul trece greu.Mai atipim,mai tragem cu ochiul la ce se intampla  si greu, greu vine dimineata ,cu o ceata picloasa de ziceai ca de fapt, ies aburi din pamant.Nu trece mult si se aude zgomot de motoare ,din directia inamicului. Alarma maxima !!Toti cu degetul pe tragaci,care la mitraliere,care la pusca mitraliera,care cu petardele si lumanarile fumigene pregatite. Eu,cu binoclul la ochi, incercam sa deslusesc prin ceata.. Grea treaba. Ceata era stapana absoluta. Mai trec cateva minute si din pacla intunecata se iteste un TABC cu antenele radio balanganid, de ziceai ca-i un gandac monstruos!!.-Elementele de cercetare zic eu si ordon liniste deplina - sa treaca .  Si trec fara nici-o problema ,iar eu rasuflu usurat.-prietenii stiu de ce. Mai asteptam pret de 20-30 minute si alte zgomote si mai puternice. Fortele principale , pregatiti-va . Mecanicii conductori erau cu mana pe contact si tremurau, caci daca vreunul nu pornea, era dezastru. Apare un TAB mare 8x8. Cum era de lat ,greu mai puteai sa vezi , ce se afla in spatele lui . Si asta avea vreo doua antene balanganitoare, dar cine sa le mai vada? Cum principala problema era sa lovesc si s-o sterg ,nu-mi asum riscuri inutile si de la o distanta destul de mare, dau ordin : Totul- FOOOC, porniti motoarele. Bai vere -se declanseaza din senin un mic infern., 6 mitraliere clantaneau sinistru,  petardele bubuiau in draci,lumanarile fumigene scoteau valatuci,mai lipsea ..cazanul, Dau ordin si iesim cu cocenii pe noi .Ne facem un pic spre inamicul ghinionist,cu mitralierele tragand bineinteles. Facem un arc de cerc ,intoarcem si ..si ...si ...cand ne pregateam sa savuram reusita,  fac imprudenta sa pun binoclul la ochi..  Ce credeti ca vad? NENOROCIRE.- TAB-ul inamic a intrat in situatie .A parasit drumul si a luato peste camp.In urma lui mai fratilor 2 ARO cu cate 2 perechi de antene,care intr-un sant care in altul- sa se adaposteasca.Mai in spate, o autocarosata  tip autobuz ,se bagase si aia printre niste pomi !!,  Ce mai -jalea dracului  !!                         Conducerea aplicatiei era facuta praf
                                                         ***************  
     Finalul este de-adreptul apoteotic.
        Comandantul meu, auzind harmalaia pe care am provocat-o,intra in alerta si retine usor ,,elementele de cercetare "inamice . Mai trebuia sa ma intorc cu intreg efectivul si ..victorie garantata.!!
         Eu ud fleasca, in viteza maxima , intru cu cele trei tab-uri in dispozitiv, Comandantul topaia de fericire  si ne facea victorios cu mana. Cobor ,ma indrept pleostit spre el!!
           -   Bravo copile i-ai facut praf,ai dracului de nenorociti!
           -    Tov. colonel,e JALE !!- Ce ai ma?     - I-am  facut praf, da.nu pe aia care trebuia !!  - Daa  pe care?   PE SEFI _ si ii povestesc toata tarasenia!
              Colonelul pe o parte il umfla rasul,pe alta isi musca buzele. Om cu experiena,a analizat repede si ma intreaba :     -Bai ai vazut ,aveau vreun semn de identificare,steag ceva   - Nu aveau nimic!  -Stai aici mai in spate si nu faci decat ce zic eu!
                                      Intre timp, inamicul decimat ,format dintr-o gasca de colonei (conducatorii aplicatiei de la MU) se adunasera de prin santuri si se apropiau in viteza de noi. Coboara seful al mare din Aro si incepe
                  - Care-i nenorocitul ,sa vina la mine   .Tribunalul militar te mananca....!!
     Comandantul meu,calm  simuland ca nu stie despre ce-i  vorba:                                                                                                   -Ce-i tov. col ce s-a intamplat?
                                 -  Unde-i ala  pe care l-ai avut  in fata?   
                                 -L-am trimis cu un camion la unitate, dupa alimente   etc,et....            Problema s-a rezolvat intre ei barosanii. Se pare , ca si ei gresisera un pic , interpunandu- se   intre subunitatile care duceau lupta ,fara sa anunte comandantii,fara mijloace de marcare corespunzatoare. S-au tras invataminte, s-a prelucrat ca un moment al aplicatiei si asa mai departe.
                      In ceea ce ma priveste ,nu am fost uitat prea repede, in sensul ca se amuzau sefii . Aveti grija cu P.ca asta  face confuzii si reguleaza  comandamentele  !!