Google Website Translator Gadget

vineri, 10 iunie 2011

INTAMPLARI STRANII!!__________________________________by Tiger-two

             Revizuita si completata:
                     Era ora 22.37,o noapte frumoasa cu cerul instelat!.Zburam la verticala Padurii Baciu [langa Cluj]la inaltimea de 300m si la verticala lacului, din mijlocul padurii...deodata apele s-au "despicat"!!  Parca erau date la o parte de un camp magnetic si dupa aparitia unui joc de lumini, s-a ivit un corp ovoidal care, dupa iesirea din apa s-a aplatizat.Luminile alternau cu o viteza daunatoare privirii si era ceva verzui spre albastru, iar la baza albe.Am ramas inmarmuriti ,dar atenti la aparate, deoarece inaltimea era cam mica si busolele magnetice au inceput sa se invarta aiurea!"Corpul"respectiv parca se oprise paralel cu noi si ne scana.Atunci ,noi ,fiind cu fata spre el, am aprins reflectoarele [destul de puternice -500w]  Lumina 'batea"spre obiect dar, parca facea un halou in jurul ei ,o incadra dar nu o lumina direct! Am incercat sa fac un fel de cod -.am batut "morse"din buton si parca imi raspundea prin alternanta de culori "ordonata'!  Am observat ca lacul disparuse de sub noi,disparuse si padurea! Brusc "obiectul"s-a plasat pe o orbita circulara si a disparut cu o viteza impresionanta!  Aparatele si-au revenit ,noi urcaseram la vreo 500m!!  Am auzit apeluri repetate in casca: 3583[indicativul meu radio],pozitia"......... raportati pozitia   3583....!!Dupa venirea la aterizare am fost chemat la PCZ[punctul de comanda al zborului ,in Turn]si intrebat ce am facut 15 min caci disparusem si de pe ecranul radar si nici nu am raspuns apelurilor radio...se declansase INCERFA.
.                                                              ***
                            .A doua zi, la analiza zborului erau prezenti toti factorii de raspundere, inclusiv cel de la "tub"radiolocator+Cluj Control.S-au luat inregistrarile si raportul radiolocatiei si intr-adevar, intre orele 22.55-23.10,in zona Padurii Baciu[V de Cj]radarul a prezentat bruiaj puternic,iar banda magnetica ce inregistra convorbirile radio "bruiata "si ea, dar numai pe "receptie".A doua zi, a sosit un "mahar"de la Bucuresti.  Ne-a adunat pe toti spunandu-ne sa uitam totul si s-o consideram o eroare . Dupa vreo saptamana, aveam zbor de zi .Se executau ture de pista pe partea nordica [peste fluviul Somes],o zona deluroasa si cu teren accidentat.La un moment dat ,un elicopter a "disparut "din tur de pista.Observatorul aerian de la sol ,a raportat ca pur si simplu "s-a stins precum o lumanare"!!Da-i apeluri radio,iar noi cei care zburam de asemenea,in tur de piata ,am fost pusi sa-l cautam !!Nimic,parca intrase in pamant.Tower Cluj a declansat INCERFA. Avioanele de vanatoare de la Luna ,au fost decolate!!    Personal am fost trimis in zona de nord[zona satului primului ministru Boc]sa scotocesc printre dealuri !   Altii, de la 11 mii de m [cursele TAROM]ce treceau prin zona au fost avertizate !  Au facut si acestea apeluri radio dar, tacere!.Abia dupa 35 min, elicopterul a aparut in tur de pista ,cam in acelasi loc!!!  Echipajul s-a comportat ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic!.A doua zi ,au venit reprezentanti de la capitala,psihologi.ufologi,s-au dat teste ,s-au constituit comisii+comisia de licenta [Emil Str...,Col Copae etc].Explicatia ,concluzia finala ne-a fost comunicata pilotilor [de la lt.c-dor in sus]si a fost urmatoarea:....................................                                                                              ------------     *    *    *  --------------
                     In sala de festivitati a Armatei aIV-a am ramas doar comandantii de echipaje si ofiteri superiori ai A4+cativa generali,inclusiv HATMANUL ARDEALULUI,gen.Cheler[mare om si patriot]cdt.A4 si a gruparii militare din Ardeal. Dupa prezentarea unui scurt istoric al fenomenului OZN ni s-au adus la cunostinta punctele de vedere [oficiale]ale NATO ,NASA si RUSIA.Tocmai incepuse razboiul din Jugoslavia si ne-a fost prezentata si harta tactica a operatiilor. Pozitia americanilor era grupata in Dosarul lui Robert Dean si cuprindea rapoarte ale pilotilor,ale cosmonautilor si ale observatorilor de la radare si telescoape.Acest doasar era autentificat si recunoscut in mod oficial facand parte din "Top Secret Cosmic"[CTS].Se prezenta un punct de vedere cum ca ,rusii si americanii s-ar fi suspectat reciproc ca, aceste aeronave le-ar fi apartinut unora sau altora .S-a demonstrat insa ca modul de actiune si de zbor al acestora, ignorau orice lege a fizicii cunoscute!.Astfel:schimbari bruste de directie si traiectorie,aparitii si disparitii bruste,micsorari si mariri ale dimensiunilor,bruiaje puternice si virusari de coduri ale rachetelor balistice nucleare[sau alterari de coduri].Controlul si evolutia acestor aparate, era facut in mod inteligent.Unele se deplasau singure ,altele in formatie si cam toate prezentau o forma ovocoidala plata sau cilindrica[de unde si denumirea de farfurie zburatoare].Partea curioasa si interesanta era ca, orice aparitie a unui asemenea obiect, nu era singulara si nu numai intr-un loc al globului iar observatorii astronomici si telescopici au raportat ca aceste aparitii erau insotite [intotdeauna]de prezenta unui corp urias[nava mama] in apropierea Terrei. Apoi ni s-a spus ca, au fost capturate nave [cazute]! Unele au avut fiinte la bord! Aceste fiinte erau practic ,niste robotzi performanti, aproape androizi,altele semanau cu niste clone fara aparat digestiv ,altele chiar semanau cu noi.Asta imi amintea despre cartile ,din domeniu,citite de mine . Ma refer mai ales la Videle,Mahabaratha si Ramayana,etc.In fine, ni sa spus ca acesti extraterestri au fost catalogati in patru mari rase;1.asemanatori oamenilor;2.rasa gri pitica si fara aparat digestiv;3.rasa gri cu pielea aspra si de marimea noastra[picioarele lungi din descrierea de pe "discurile chinezesti"];4.reptilienii.................... .Va urma.tigri2

            

PARADOXURI ROMANESTI:____________________________by STELIAN


Precizez pentru patriotarzi ca nu toti romanii se regasesc in gindurile de mai jos. Mai sunt si exceptii. *Toti romanii se pricep la fotbal. Nu cistiga la pronosport din cauza hotilor de la loterie. *Toti romanii se pricep la femei. Din cauza asta le bat de le zvinta. Preventiv. *Romanii stiu sa aleaga. Inainte de alegeri se bat PENTRU candidatul preferat. Dupa alegeri se bat DIN CAUZA lui. *Romanii care merg la vot au ghinion. Intotdeauna iese cine nu trebuie. *Romanii care nu merg la vot au si ei ghinion. In locul lor voteaza toti prostii. *Romanii isi iubesc conducatorii (dar numai dupa ce le citesc necrologul). *Romanii sunt foarte inteligenti. Din pacate “Toti conducatori ie prosti !” *Violenta este necunoscuta la romani. “Cinste lor, cinste lor, minerilor !” *La romani gindirea este la loc de cinste. “Noi muncim, noi nu gindim !” *Lozincile romanilor sunt extrem de inventive. “Iliescu te iubim, ca ca tine nu gasim !” “Cind Iliescu apare, Soarele rasare !” “Iesi afara, javra ordinara !” *Dragostea de tara e mai presus de orice. “Nu ne vindem tara !” *Romanii sunt foarte atasati de munca. Din cauza asta la tara nu gasesti picior de femeie in birt. Toate sunt la cimp. *Saracia e extrema la romani. Numarul telefoanelor mobile este direct proportional cu saracia. *Romanii nu accepta lectii de la nimeni. Ei insa dau lectii oricui. *Cinstea e proverbiala la romani. Vlad Tepes e o exceptie si inca nu e clar daca a domnit in Romania. *Romanii nu au pierdut niciun razboi. Ei au platit doar despagubiri. *Toate popoarele vecine ii iubesc pe romani. Doar Marea Neagra ne fura din maluri.

marți, 7 iunie 2011

CONCURS: CINE STIE......................CUNOASTE!!!!!! ___________ by Stelian


Cine este Stelian P. ?

In ziua de 29.02. a.c. la ora 13.13 in sala speciala a restaurantului “La Gil” a avut loc sedinta CD al SCMD cu urmatoarea ordine de zi anuntata de catre d-l. Dogaru:
- Baiete, mai adu una rece ! Cine ma-sa e Stelian P. ?
- Sefule, a mieunat respectuos al 3-lea vice, specialistii nostri in informatii sunt pe fir. In curind primim rapoartele.

Citeva saptamini mai tirziu primul raport mentioneaza “a priori” ca tradatorul a fost ofiter GAZ.
- Nici glorioasa Armata Rosie, fie-i numele in veci laudat, nu avea ofiteri in asemenea functii . Inseamna ca e subofiter, a concluzionat fuhrer-ul suprem. Mama lor de tablagii, Basescu a furat din pensia mea ca sa le-o creasca lor !

Alte zile de investigatii, alt raport. De data asta surse sigure, dar sigure de tot, il informeaza pe dogarianul-sef ca obiectivul este Admin., adica Burcu, fost sindicalist de frunte, mort de invidie ca nu a ajuns seful sindicatului.
- Asta nu e subofiter ci ceva….cum dracu ii zice…..ceva sef. Vai de mama lor ce specialisti in informatii avem. Securitatea il impusca pina acuma de zeci de ori.

Soseste un alt raport, mult mai detaliat, al carui semnatar inca nu a facut tranzitia de la literele mari la cele mici. Concluzionind fara drept de apel ca miselul foloseste exact aceleasi virgule ca si proprietarul unui blog pe nume ALTFEL. In plus, tradatorul a scris ceva despre Japonia deci e clar ca lumina Lunii ca a fost acolo impreuna cu domnul ALTFEL, adica nu, e chiar ALTFEL, adica….!!!!!!!!!

Rapoartele curg iar intrebarea se mentine:
- Cine ma-sa e Stelian P. ?